Mary!
Fontos, hogy olyan doki segítségével hozd világra a Babádat, akiben megbízol. Úgyhogy megértem az aggodalmad és azt, hogy másikat választasz.
Én is remélem, hogy találsz magadnak egy olyan orvost akire 100%-ban rámered bízni magad és a gyerkőt is.
Az én orvosom ilyen
Pedig csak 33 éves
Ja, én egyébként a főnökömnek már szóltam. Mivel elég sűrűn vagyok rosszul, úgy gondoltam, hogy jó ha tud róla... Ki tudja mikor kell elkéredzkednem, ill. most már nekem is egy csomó mindent el kellene intéznem, (labor, védőnő, belgyógyász, EKG, fogorvos..) és ezekre nem szeretnék szabit kivenni. A munkáltatónak kötelező elengedni a kismamát az orvosi vizsgálatokra. Mondjuk rendes volt a főnököm, mert még mielőtt megkértem volna, egyből jelezte, hogy nem mondja el senkinek
Az embereimnek viszont csak 3 hét múlva mondom el, igaz, hogy már megállás nélkül erről pletyiznek
Most még minden letagadok
Ez a nyitott gerinc dolog elég borzalmasan hangzik. (Többek között erre egyébként a terhesség 16. hetében végeznek szűrést. (AFP)) Sok-sok folsavat tartalmazó ételt kell enni és akkor kisebb a kockázat.
Szösszenet!
Szegénykém, Neked sem lehet most egyszerű!