Új privát üzeneted érkezett!

Hű, Timesz, ez nagyon durva... :shock:
Vendég

és mi az a pozé?
Vendég

áfi, asszem oxitocinos infúzió... de timesz bizti jobban tudja. bocs a kisbetűkért...
Vendég

igen,oxitocint adnak az anyának,ezzel tesztelik a babát. Ha a fájások alatt-amit az oxitocin okoz,de nem olyan duvák,mint szüléskor-a baba szívverése lecsökken,az azt jelenti,hogy még nem áll készen a kijövetelre,ezért leállítják az egész folyamatot,és még várnak.Majd másnak vagy két nap múlva ismételnek.
Ezt az NST-s néni magyarázta el ilyen szépen,mikor pénteken kérdeztem tőle. Az anya szervezetében van ugye a progeszteron,ami a terhesség megmaradásáért felelős,meg van az oxitocin,ami a megszületésért úgymond. Ilyenkor,a terhesség vége felé ennek a kettőnek a szintje lehet épp úgy áll egymás mellett,mint a mérleg két tányérja. Ha átbillen az egész az oxitocin felé,tehát az lesz túlsúlyban,akkor beindul a szülés. Ezért adnak oxitocint szülésindításra.
De én úgy tudtam,pozét sem csinálhatnak sokat,legalábbis nekem ezt mondták. Igaz,szerintem ez is orvosfüggő. Meg biztos függ a baba reakciójától is. :shock: :idea:
Vendég

Hú,de eltűnt mindenki...akkor máskor nem leszek ilyen tudományos :oops:
Én még mindig görcsölgetek,kiváncsi vagyok,mit mutat holnap az NST,meg flowmetria. Mivel a dokim nincs,a flowmetriát az éppen ott levő doki csinálja majd. Ha a Juan lesz ott,eljövök :evil:
Na,holnap jelentkezem,jó éjt nektek...
Vendég

Cseriani,
én szeretem ha tudományos vagy! :)
Holnapra nagy nagy drukk az NSThez meg a flowmetriához!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Már ha beérsz ugye... főleg ha még mindig görcsölgetsz :wink:
Én most teljesen jól vagyok.
Vendég

jó reggelt mindenkinek!

Cseriani remélem jó lesz az nst-d és a flowmetriád.
nagyon tudományosan magyaráztad meg a pozét, gratula. Igen, ez egy próba indítás, megnézik hogyan reagál rá a baba. én nem kaptam ilyet, de a többiek közül valakinek semmit sem ért (lásd 9 után se) valakinek kisebb fájásokat produkál. Rákötnek Nst-re és közben kapod az indító infúziót, de csak pár cseppszámmal, kevesebb mennyiséget, mint tényleges indításkor.

Kép
timesz

sziasztok

Megjöttem,minden ok. Rengeteget kellett várni flowmetriára,már fél nyolckor ugye ott voltam,mikor végeztem NST-n,fél kilenckor kezdték,de egy anyuka után elment a doki,és fél óra múlva jött vissza. A Szokodi csinálta,inkább nem mondok semmit,mert csak morognék,meg káromkodnék. Ja,és a papíromra ráírták,hogy túlhordás :shock: Hát,röviden ennyi.
A görcsölgetésem reggelre abbamaradt,sajnos :cry:
És egyre közelebb a péntek
:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Cseriani,
örülök hogy minden rendben!
Dehogy közeleg a péntek, még csak hétfő van! Megszülsz addig fogadok is rá ha kell! :)
És köszi a magyarázatot (Timesz neked is).
Vendég

Sziasztok!
Rég jártam erre, gyerekeim nem hagynak egy perc nyugtot sem :) Amikor meg ráérnék, akkor nem működik a babanet :evil:

Cseriani!
Azért ez a görcsölgetés már jó jel! :) Egyszer azt veszed majd észre, hogy már nem is akar elmúlani, és hipp-hopp megszületik Eliza baba :lol: :lol: Pénteken már lehet, hogy hazafelé mész a kórházból, ha esetleg ma vagy holnap megszülsz :lol: :lol:

Na gyorsan elolvasom miket írtatok amíg nem voltam, aztán megyünk Daniért az oviba.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Hát jó sokat írtatok! :)

Emma!
Múltkor kérdezted hova járok suliba, csak akkor már nem láttam. Ide a szekszárdi fősuliba járok, gazdálkodási szakra, közgazdász leszek, ha nagy leszek :lol: Hát az én hallgatói jogviszonyom már az őskorba nyúlik vissza :wink: Ezelőtt a szak előtt megcsináltam az óvodapedagógus szakot is. Más az élvezeteket halmozza, én a diplomákat :shock: :lol:

Úgy hallom Domikám felébredt, megyek megetetem a drágámat, aztán irány az ovi. Ja, mielőtt elfelejteném: integet az én apróságom, mondjuk neki, hogy tá-tá, erre úgy lengeti a kis kezét, olyan édes! :D

dadomi

Dr. Cseriani :wink:, titokban arra számítottam, ma már nem írsz... :wink:
Nem baj, hidd el, péntekig meglesz Elizababa. Túlhordáááás? Mé??? :shock: Mondtak erre valamit?
Szokodi, basszus... na, nem mondok semmit inkább.
Dadomival egyetértek: jönnek, jönnek a görcsök, aztán egyszer csak maradnak...
Dadomi, tényleg halmozod ám te is! (Nekem is kettő van. Meg a jogon 2 vizsgám, de azt abbahagytam mer embertelen. Majd újrakezdem, ha nem lesz ilyen zűrös az életem.) Hogy bírsz 2 gyerek mellett tanulni is? Minden elismerésem. Dominik meg fantasztikusan ügyes!
Ja, és enyimgyerekek is betegek, Cseriani, nem csuklottál ma? Mandulagyulladás bakker, és mindkettőnek... Lázuk ugyan nincs - még -, de nagyon nyűgösek (nem csoda). Augmentint kaptak. Remélem, Kristóf már sokkal-sokkal jobban van! :wink:
Én se aludtam az éjjel, vagyishogy mi se, Hanna rengeteget sírt, apja a nappaliban sétált vele, de így is felébresztette Ármint többször a sírásával szegénykém. Most én is mindjárt lefordulok innen... Megyek is főzni.
Vendég

halitok

dadomi,én is irigykedem ám,hogy még tanulni is van időd..én lusta voltam-vagyok hozzá :oops: A kisfiad meg nagyon ügyes :lol:

Emma,én sem bántam volna,ha már nem írok ma. Ma is szinte folyamatosan görcsölgetek,mint mikor meg akar jönni. Néha elég erős,majd kicsit elmúlik,aztán megint kezdi. Ez már a harmadik ilyen nap. Kristóffal ilyen nem volt.
Egyébként már jobban van-túl jól :twisted:
Holnap kell visszamenni a doktornénihez. Nem irigyellek,hogy mindkét gyerkőcöd beteg,de szegénykéket sem. Mondjuk nem volt Kristóf nyügös,csak enni-inni nem akart,meg a láza nem akart lemenni,és eghyfolytában aludt.
De úgy látszik,kialudta abetegséget.
Nálunk bő 2 napig tartott az egész,a harmadik nap már sokkal jobban volt,remélem nálatok is gyorsan elmúlik...

Áfi,merre vagy???? :roll:
Vendég

Áfi bocs,most látom,hogy írtál fél kettő körül :oops:
Vendég

Cseriani nálam is ilyen görcsölgetések voltak Rékával. Hol erősebb hol gyengébb. Főleg esténkéntre és a végefelé egyre erősebbek. Ezzel még nem mentünk be, csak az miatt mert utána nem akart mozogni. Nekem akkor leállították, mivel korai volt. Szerintem már jelzi, hogy ki szeretne jönni. Már csak egy-két nap és meglesz.

Nálunk Evelin még csúnyán köhög, azon kívül semmi. Réka szerencsére nem kapta el, helyette én. Holnap szegény Rékámat bögdösik, védőoltást kap bárányhimlő ellen. Mivel nem kötelező ezért 6700 Ft-be került, hogy megkaphassa.
Vendég

Dobok egy táblát:
Kép

elég egyhangú, ha valakinek van programja amit nem tettem bele szóljon.
Megjött az utolsó laborom, a vasamra voltam igazán csak kíváncsi, de jó lett. És szinte minden jó lett, ami eltér az is minimálisan.
Holnap bemegyek a polgármesteri hivatalba is, házassági anyakönyvi kivonatot kérni. Cseriani, te már elintézted? Úgy gondolom már nincs 30 napom, legyen meg az is.
Kimostam a babaruhákat is, kifehérítettem amit ki kellett (pólyahuzatok, textilpelusok) félig a tatyóm is összerámolva. Elhatároztam hogy 15én szülök :D mert a lányom névnapja, meg akkor töltöm a 37 hetet is, nekem épp megfelel az a nap :P
Vendég

Áfi,program van...holnap gyerekorvos,szerdán NST,meg flowmetria,csütörtökön védőnéni,pénteken meg ugye... :cry:
Elintéztem a házasságit,csak nem tudom,mi értelme ennek,márminthogy ne legyen 300 napnál nem régebbi. 300 nap alatt is el lehet válni,nem? :shock:
Vendég

Áfi,ha te megszülsz 15-én,én meg addig se,meg akkor se,akkor fejreállok,komolyan mondom :evil:
Vendég

Cseriani,
az a 300 nap az 30!
A táblát bővítem veled! :) És ha ekkora hassan fejreállsz akkor kérj meg valakit hogy fotózzon, mert megnézném. :wink: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

30? Az NST-n a papíron 300 nap van kiírva,de nekem a decsi polg.hivatalban is 300-at mondtak.
Vendég

Nálunk a védőnőnél 30 nap van kiírva, van egy lista kinn hogy milyen iratokat kér a szekszárdi kórház. De egyébként is 30 naposat tudtam. Szerintem ha legközelebb mész kérdezd meg benn a kórházban!
Vendég

hali!
a 30 az télleg 300, és a gyereknemzéssel van összefüggésben...
remélem, jól vagytok, Áfinak is drukk hoplnapra ezerrel!
Vendég

Emma,
esküszöm a 30 napra, ha legközelebb mész a Livihez Árminnal nézd meg az ajtó mellett a papírt! (Márhogy nem arra esküszöm hogy biztosan annyi, hanem hogy annyi van kiírva. Basszus holnap rákérdezek én is!)
Vendég

Ezt az egyik babás fórumon olvastam:(gondoltam a neten is utánanézek a dolognak):
"A védőnő is tévedhet. Ezt már írtam és úgy látszik egyre gyakrabban kiderül, hogy így is van. Ebből kifolyólag saját magamat kell kijavítsam a vasárnapi bejegyzéssel kapcsolatban. Ott írtam, hogy 3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat szükséges a szüléshez (ezt az információt a védőnőtől kapott kis tájékoztatón találtam, egyéb más "hasznos" tanáccsal együtt). Ennek rendje és módja szerint már rászálltam az anyakönyvi hivatalra, de nem tudtam őket elérni. Még szerencse, mert a babaszoba oldalán találtam egy szolgáltatót, aki mindent eljár a baba papírjai érdekében, hogy a mamának valóban csak a gondtalan babavárás maradjon. [size=18]Tehát, itt a legfrissebb információk szerint 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell magunkkal vinni a kórházba,[/size] ilyenünk éppenséggel van.
Ez az irat azért szükséges, mert különben a baba automatikusan az anyuka nevére lenne anyakönyvezve és ezzel egy hatalmas procedúra kezdődhetne, annak érdekében, hogy az apuka nevét viselhesse a bébi"
Szólj a védőnéninek...
Vendég

Cseriani,
holnap szólni fogok, köszi!
(Amúgy azért nem értem hogy ezt hogy nem tudta, vagy nem javította, vagy valami... pedig egyébként tök normális csajszi!)
Vendég

lehet Áfi csak elírás. Szd.on az egyik tanácsadóban 3 hónap volt kiírva sokáig,aztán ott is javították...
Egyébként jó reggelt mindenkinek.
Én még mindig görcsölgetek. Ez már a negyedik nap. Szerintetek meddig megy ez így? Tök jó idő lett,nem? :?
Felétek is esett?
Emma,rékababa,hogy vannak a gyerkőcök?
Ugye másnál nem lett beteg? Remélem nem mi terjesztettük neten a vírust :shock:
Vendég

Sziasztok!
Cseriani azt álmodtam, hogy mentél szülni! Remélem így is lesz.

Nálunk szerencsére már rendben van Evelin. Réka eddig nem kapta el. Nála hasmenés van, de nem az az igazi híg, sokszor van. Talán a foga? Nem tudom. Szegénykém ma kapja a szurit. Én kaptam el Evelintől, sajnálom a gyerekeket, mert magamon érzem, hogy mennyire rossz.
Vendég

Voltam védőnőnél, és 300 van kiírva is :oops: bénabéla vagyok. Nem tudom miért tudtam 30at.
Amúgy minden rendben vagyon, nincs semmi gáz, délután megyek a dokihoz, szorítsatok nagyon.
A torkom nekem is fáj :cry: :cry: :cry:
Vendég

Cseriani!
Nagyon eltűntél reggel óta, csak nem?????? :lol: :lol: :lol:

Emma, Cseriani! Túl sok időm azért nem jut a tanulásra, a májusi vizsgaidőszak maga volt a pokol. Volt két szigorlatom (egy elmaradt január elején Dominik születése miatt, azt pótoltam, a másik meg amúgy is lett volna), meg egy halom vizsgám. Most is lesz december-januárban egy szigorlat, meg szakdolit kell írni, meg azért az államvizsga réme is itt lebeg előttem. Nem tudom, hogy fogok tudni tanulni, mert segíteni senki nem akar. Apukám segített amennyit tudott májusban, de ő meg dolgozik, nem tud akármikor eljönni szabira. Meg hát ugyebár tanulni folyamatosan kéne, nem csak néha-néha. És az a baj, hogy én annyira maximalista szeretnék lenni, nem kell ötös, de én nagyon utálom, ha úgy vizsgázok, hogy csak nézek ki bambán a fejemből mikor kérdeznek, hogy te úristen, hát ilyet is tudni kéne?! Nem szeretek úgy tanulni, hogy valamennyit tudjak hozzászólni a témához, hanem én elejétől végéig akarom tudni az anyagot. Sajna nem igazán jön össze a dolog így :cry:

Na jól van elég a tanulásból brrrr....

Kimerültség, nem alvás okozta állandó fáradtság ellen valami tuti-tuti jó ötletetek nincs véletlen? :cry: Ma éjjel már megint alig aludtam, Dominik ha nem cicin volt, folyamatosan nyűglődött :cry: Ma még szó szerint semmit nem csináltam, olyan fáradt vagyok. A lakás meg szalad, nem is inkább rohan ....

dadomi

dadomi,sajnos nem :cry:
Folyamatosan görcsölök,de egyébként jól vagyok :?
Vendég

Sziasztok! Ma voltam uh-n BPD92 G1 de szerintem ez normális,jól elbeszélgettünk a dokival a szülésről.Cseriani drukk neked hogy meglegyen péntek előtt a baba!

Kép
Kép
josi

josi,kinél voltál uh-n?
És mi jót tudtál meg a szülésről?? :wink:
Vendég

lányok,hallottatok valamit a 13.havi családi pótlékról?
A vasárnapi blikkben volt interjú a Gyurcsánnyal,és ő említette,de csak ennyit...
Na,mi elmegyünk a lidl-be,muszáj kicsit kimozdulnom..péntektől be leszek zárva.
Vendég

Cseriani, bakker, nagyon türelmetlen lehetsz már... Ez a hülye szél se csalta ki Elizát, ejnyebejnye... Tuti, hogy péntekig meglesz. Szuggeráljuk. Nagyonnagyon sokat gondolok rátok is.
Mosmeg Áfira, hogy minden rendben legyen, és maradhasson itthon.
Dadomi, változatlanul le a kalappal... de egy anyuka ne legyen ennyire maximalista, hé... Minden elismerésem. (Én is ilyen vagyok egyébként, de nem 2 gyerekkel vizsgáztam, csak eggyel... De volt úgy nálam is, ha nem tudtam elfogadhatóan az anyagot, kegyelemkettes nem kellett, inkább visszaadtam a tételt, a többiek meg azt mondták, nem vagyok ép... Nembaj. Visszamentem, ötöst kaptam.)
Na, off vége.
"Kimerültség, nem alvás okozta állandó fáradtság ellen valami tuti-tuti jó ötletetek nincs véletlen?" :lol: Ez engem is érdekelne!
Gyerkőceim jobban vannak szerencsére. Cseriani, de röhögtem! Interneten terjedő vírus... Hát, nem vagy egy unalmas nőszemély te se, az biztos!
:D
Josi, mesélj! Neked sincs már sok vissza!
(Csak halkan jegyzem meg: ugye nem szűnik meg a topik, ha már mindenki megszült? Merhogy kevés az új tag... nem lehetne átnevezni, Áfi, a hogyanboldoguljunktöbbgyerekkel-re, vagy mivel mossukakakisruhát-ra, vagy valami hasonlóra a topikot? ) :lol: :wink: :?:
Vendég

Cseriani, én nem hallottam róla, de talán Áfi többet tud majd mondani, ő a híradónézős... :lol: :wink:
Hol van Lidl? vagy bementetek Szdra?
Vendég

Arról faggattam az Imre dokit hogy mégis hogyan megy mostanság ez a választott dokinál való szülés és hogy de tutira ott lesz ha nekem mennem kell meg ilyesmi és megnyugtatott hogy semmi plusz költséggel nem jár a választott orvos,és ha szeretném akkor persze hogy nála szülök. Október végén külföldön lesz,de azt mondta hogy én azzal már ne is foglalkozzak,mert úgy is megszülök előbb. :lol: Nagyon aranyos volt.

Kép
Kép
josi

Hű. Josi, ezek jó hírek!
Mikorra vagy kiírva? És van már nevetek? (Ugye Csilla volt a legutóbbi? Bocs, ha rosszul emléxem...)
Vendég

Sziasztok lányok!

Ismét jelentkezem , mert újabb változás azaz megjött a 2. mensim is és az benne a pláne, hogy atomórát lehetne hozzá állítani olyan pontosan jött meg 28 napra. Ennek nagyon örülök!! Habár most nem is ez a fontos van ennél jobban várt esemény is mint az enyém: Cseriani elhiszem, hogy már törelmetlen vagy és kívánom neked szülessen meg Eliza minnél hamarabb !
Áfi: neked sem lehet könnyű már az ÉDES "teher" de biztosan hamar lejár ez a kis idő! Mondom Én akinek fogalma sincsen az egészről!De szorítok nektek!Gondolatban veletek vagyok :!: :!:
Emma: még neked súgom, hogy a gyerekek gyönyörűek!
Hát Ármin combjait megtudnám zabálni. :)
Na jó belőlem ennyi elég volt!
Sziasztok! Szorítok csajok!Mindent bele :!: :!: :lol:Jöhetne már a babaeső! Kép

Kép

Edina
edied78

Edina, ne legyél már ilyen, naaa! A te életed is itt legalább annyira fontos, mint a többieké! Tessék gyakrabban jelentkezni, és írni bármit! Látod, mi is ezt tesszük... Sztem a topikalapító Áfi se fogja ellenezni ezt. Mint ahogy eddig se tette. Úgyhogy tessék írni sokat!
Gratula a 28 naposhoz! Drukkolok, hogy a terhességed is ilyen menetrendszerűen következzen be... Hű, de hülyén hangzik. Szal: akkor jöjjön a baba, amikor szeretnétek, vagyis még egy ilyen m., aztán hajráááá!
Ármin combját is nyugodtan megpuszilgathatod, ha találkozunk, de tuti, hogy jövő ilyenkor már a saját babád combjaiban fogsz gyönyörködni!
:D
Vendég

Emma,verhetetlen a memóriád :lol: igen Csilla lesz,a lányka neve,és október 16-ra vagyok kiírva. De én is csak bizakodom hogy előbb születik bár az elsőt túlhordtam.Edied,egyser csak meglesz a sok próbálkozás gyümölcse :!: :wink:

Kép
Kép
josi

Sziasztok! :)

Régen jelentkeztem... :oops: de azért olvasgattalak Titeket!

Timesz! :)
Nagyon örülök, hogy otthon vagytok, mégegyszer gratulálok a Kismanóhoz! :)
Nagyon sokat gondoltam Rád én is, és szorítok, hogy minden rendben menjem!

Cseriani! :)
Te még mindig itt??? Én 38+5-nél már szültem! :lol:

Kép Kép
kismokus

Emma!Köszi a bíztatást,szavadon foglak és remélem egyszer összehoz bennünket a sors és nem hagyom ki Ármin combocskáit.
Imádom a gyerekeket.Josi tőled is jól esett a biztatás, köszi!

Kép

Edina
edied78

sziasztok
Kismókus ne is mondd,ilyenkor már Kristóf is megvolt. Én még mindig görcsölgetek,már 4 napja szinte folyamatosan.
Edina teljes mértékben igazat adok Emmának,mindenki fontos...és nyugi,összejön az a kiskópé,hidd el. Elvégre jópáran szorítunk értetek :wink:
Josi ebben az egészben az a ciki,ha a doki ügyelt,akkor 8 órán keresztül nem jöhet vissza,és ha azalatt szülsz :evil:
Nekem is azt mondta a dokim,hogy nyugi,ő lesz ott-vagy mint most,átadott egy szintén jónak,rendes volt,hisz elvileg már ezt sem lehet nekik-de akkor sem engedi állitólag vissza őket a főnökbácsi :twisted:
Ja,Emma,szd.on voltunk,meg a Humanicban Kristófnak őszi cipőt nézni,de csak sportcipő volt,vagy már bakancs.
Majd jövőhéten néz máshol apjával vagy a húgommal :cry:
Vendég

NEM KELL BEFEKÜDNÖM!!! A lepényem ugyan G2 de ez ebben a korban szerinte is normális, megnézte az áramlását is a gyereknek (azt hittem nem tudja de igen) az is jó, 3300 gramm a kölök, megjegyezte hogy nem lesz kicsi. Megint mondta hogy ha nem tudna bejönni hozzám és az ügyeletesnél kell szülnöm fájlaljam nyugodtan a hegem és fütyörészve fognak a műtőbe tolni, ne vajúdjak sokat, nem éri meg mert ez a gyerek úgyis császár. 2 hét múlva kell visszamennem (addigra 2 darabban szeretnék leledzeni). Most nagyon jókedvében volt. :D
Cseriani,
nekem 11 órát mondott a doki hogy addig nem jöhet vissza :?
Edied,
gyere csak nyugodtan, ha a mesiddel akkor azzal, ha a + teszteddel akkor azzal (nemsokára)! :wink:
Emma,
tényleg híradófüggő vagyok, de erről a 13. havi családipótlékról nem hallottam, és hát őszintén szólva Fletónak hiszi a piszi...
Vendég

Lányok! akkor hajrá, szülésre felkészülni, rajt...........!!!!

én hétfőn voltam Uh-on és röntgenen, de a leletek szerint itt nem látni kros elváltozást. Ma megyek CT-re, az azért részletesebb és biztos mutat már valamit a daganatból. A babócámra addig itthon vigyáznak, fejtem le tejcit, hogy tudjon enni a drágám, de mostanában olyan rekord adagokat eszik és már 2 órán belül újra éhes. Alig győzőm cicivel. A biztonság kedvéért van egy tápszeres doboz a szekrényben végső esetre. Éheztetni mégsem akarom.

Ha megjöttem Szekszárdrl írok, hogy mi volt, de még be kellene ugranom a MÁK-hoz és a MEP-hez is a szülés utáni pénzeket megigényelni.

Kép
timesz

Áfi,de jó neked!!Irigyellek :oops:
Timesz,szorítok,hogy minden rendben legyen :wink:
Nálam is minden rendben,megismertem két nagyon-nagyon aranyos orvost,az egyik egy fiatal,Komárominak hívják,a másik meg a Winkler-ő nézte az áramlást. Nagyon alapos,rokonszenves,nem csak dokinyelven beszél,megmagyarázza amit lát,tud mosolyogni. Eliza babát ketten is nézték,mert a férjemnek is meg a hugomnak is született egy veséje van,a dokik meg nemrég voltak ezzel kapcsolatban egy előadással,és ketten is megnézték. De minden rendben a kiscsajnak két jó veséje van :lol:
Csak ne fenyegetne ennyire a péntek :cry: Egyfolytában bőgnöm kell :(
Vendég

Cseriani,
ne sírj, inkább olvasgasd a vonalzódat! :wink:
Timesz,
gyere mesélni ha végeztél!

Mi döglődünk, betegek vagyunk, ma voltunk orvosnál. Enikő is meg én is kaptunk antibiotikumot, drágáért. És a derekam is meghúztam. Úgy döntöttem pár napig míg meg nem gyógyulunk nem szülök... :roll:
Vendég

SZIASZTOK!BOCSIKA ,HOGY ÍGY BEPOFÁTLANKODOM,ÉN EGYÉBKÉNT AZ OKT .-I TOPIKBAN SZOKTAM IROGATNI,DE MIVEL SZEKSZÁRDON FOGOK ÉN IS SZÜLNI,LENNE EGY KÉRDÉSEM:TUDTOK ARRÓL VMIT ,HOGY HÁNYADIK NAPRA ENGEDNEK ITT HAZA SIMA SZÜLÉSSEL?

EGYÉBKÉNT NÉHA OLVASGATLAK TITEKET IS!ÖRÜLÖK HOGY MINDENKI JÓL VAN!VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM:KLÁRI
geosel.klara

Kedves Klári
Nekem ismerőseim az elmúlt időszakban kivétel nélkül császárral szültek,ha minden ok volt,az 5.napon hazaengedték őket. Sima szülésről egyenlőre nem tudok nyilatkozni. De remélhetőleg elöbb megszülök,mint te,és remélhetőleg nem császárral,és akkor majd elmesélem azt is,ok? :wink:
Áfi,mostmár tényleg félek,hogy mi fertőztünk meg mindenkit... :evil:
Gyógyuljatok meg gyorsan. Betegen meg meg pláne ilyen derékkal ne is szülj. De mi a túrót csináltál a derekaddal? Tornáztál,kapáltál,vagy házat építettél? :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?