Új privát üzeneted érkezett!

Lexa!

Miért félsz elmondani?A munkahelyed függ tőle?

Vera!
Ti is benne vagytok mostanság a sűrűjébe :D

Gabi!
Ne szomorkodj,tudom könnyű mondani és én is szomorú voltam a múlthónapba,de sajna nem tudunk beleszólni a természet dolgába.
Vagy nem sajna?Mindenki döntse el.

Mindennap elolvasom mi van veletek!!!Remélem jön hozzánk is
nemsokára a gólya :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Hali Csajszik!

Mivel napi szinten mindenféle finomságokkal borzoljátok megviselt béltraktusomat, amolyan édes bosszúképpen :twisted: néhány fimonság, amit a napokban ettem. Kismama-barát és nem hízlaló (annyira) finomságok!!! :lol: :lol: :lol:

1. mézes-citromos sárgarépa
vettem reszelt répát (lusatság fél egészség) arra kis méz és 1 citrom leve kerül. Mennyei nasi még a fiam is szereti pedig nem salátás.
2. Francia salátaöntet tökmagolajjal
1 tubus mustárhoz folyamatosan csepegtetve ízlés szerinti mennyiségű tökmagolaj (más is jó, de azzal a legjobb) kerül, majd borssal, mézzel, citromlével ízesítjük. Ez a cucc kerül öntetnek a fejes salátára. A végén még 1 citromkarikát is tegyük a sali közé úgy még finomabb
3. gyümi habbal
Tegnap vettem fagyasztott gyümit (málna, eper, szeder, áfonya) és félig kiolvasztva nyomtam rá tejszínhabot
4. Ayran (török joghurtital)
2 doboz natúr jughurtot beleöntünk nagy pohárba, 1 dl jégideg víz megy hozzá, amivel és egy nagy csipet sóval elkeverjük. Ez amilyen pofon egyszerű, annyira eszement finom!!!

Remélem, valakit felcsigáztam :twisted: :lol: :lol: írjátok meg, ha esetleg kipróbálnátok valamelyiket hogy hogy ízlett.
Szép vasárnapot a csapatnak!!!!!!!![/i]

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Hello, gyors leszek, mivel vendégeink lesznek, és még dolgom van..

Ibici! Nem tudom, h mi lesz, ha elmondom. Majd holnap kiderül.

Pati :twisted: :twisted: :lol: Ezek baromi jól hangzanak!!! Holnap a munkahelyre megcsinálom vmelyiket, aztán majd mondok véleményt!

KépKép
lexus

Sziasztok

dodó megcsináltam a csirkét, nagyon fincsi lett, mindenkinek nagyon ízlett:)

Ma meg húsleves volt, és csirkecombfiléből tejfölös tokány.

Patr nagyon fincsik lehetnek amiket írtál.

lexi megkukkoltam az uh-os képeket, nagyon édi, kicsit írigykedem.
Azért egy icipicit biztos szomorkás leszek ha megjön, de hát örökké nem lehet szomorkodni.

Egyébként apával elmegyünk ketten október 23-i hétvégére Sopronba, remélem akkor már babás leszek.

Na pusz, most mennem kell, ki kell menni a bmv-re mert ott van a belsőépítész és megkell beszélnünk vele hogy a konyhában a csatorna kiállások hol legyenek, mert az már kell az alaphoz. Amit szeptmber vége felé kezdünk.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!
Örülök neki, hogy sikerült, és hogy izlett is mindenkinek!:)

Mpatr!
Nekem a mézes-citromos sárgarépa nagyon jól hangzik, mert külön külön is szeretem mindegyik összetevőt!!! Veszek is lehet holnap friss sárgarépát, és kipróbálom! :)

Lexa!
Ne izgulj, minden rendben lesz!

Magika!
Hogy vagy?

És a többiek?

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Lexa!
Gatula neked.
Meglestem en is a kepeket es annyira jok.
Irigy vagyok en is.
Remelem ket het mulva nekem is lesznek ilyen kepeim.

GAbi!
Tesztet mikor csinalsz megint?

Mpart!
A repas dolog nekem is tetszik.

ibici!
megy a drukk!

Dodo!
hogy erzed magad?

Betti!
:?:

Edoci!
:?:

En egesz jol vagyok!
Probaltam venni kismamanacit, olyan gumisat, ami korai szakaszban hordhato, de sehol nem kaptam, a brendonban lett volna 13990-ert, igy azt kihagytam.
tovabbra sincs nacim, igy nem tudom mibe megyek majd dolgozni.

Vettunk legszesfigyelot, mert jo akcio volt a brendonba es mar csak par db volt, igy megvettem.
Zolinal bereltuk egy evig es kifizettunk erte annyit, mint ennek az ara, igy ugy dontottem, megveszem. Ajandek pelenkavodrot adtak hozza.

Most mi is nagyon vacilalunk mert mennenk nyaralni valahova, de eleg draga minden repcsis ut, foleg, hogy Zolit is mar ki kell fizetni.
Igy apaval nagyon toprengunk, hogy hova kene menni.
Na mindegy. Ket hetunk van eldonteni aztan befizetjuk.
Azert szoritsatok, hogy legyen valami jo.

Magi
Vendég

Hellóka!

Teljes "punnyadás" van... :? Apa focizik...unatkozom...Ráadásul nincs szuper idő sem,pedig lehet ki kéne mennünk.Bár ahogy nézem fél7...

Magi
Én kb a 15.héten tudtam megvenni az első kismamigatyókat,addig nem akartam,mert csak az xs-es lett volna jó,attól meg féltem,hogy később nem jön rám.Most Ausztriában vettem egy szupi farmert,S-es méret,de jól tágul,szerintem simán kihúzom vele januárig.Van még 1 térdig érő farmerem (csizmához jó lesz) meg egy lenes gatyóm,itthon elhasználom (fehér).Talán még 1 vastagabbat beszerzek...

Utazás:tényleg nem olcsó dolog...mi ezért döntöttünk ismét Horvátország mellett...Dorkának is kb 110e Ft-ba került volna az út+rept.illeték...NA DE NEM IS EMLÉKSZIK MAJD RÁ!!!
Ezért várunk az ilyen távolabbi úticélokkal...majd ha a gyerekek is élvezik...Persze szeptember végén-októberben az Adria már nem a legjobb célpont. :roll: :?
Azért remélem találtok valami szuper kedvezőt!

Pati
Tényleg isteni kis "nasikat" dobtál be.:) Az a baj,hogy én mindig félek az újba belevágni. :?

Lexa
Remélem jól telik a vendégeskedés! Gondolom elhalmoztak kedvességgel. :) Olvastam Neked is sikerült vásárolni. :wink:

Gabi
Csak a pároddal.Hmmm,de jól hangzik! Addig meg biztosan összejön a bébi.:)

Nagyon eltűnt Móni...vajon mi lehet Vele????A férje már lassan 1 hónapja hazaért.Ugye??? Remélem csak a nettel van problémájuk.
:roll:
Vendég

Sziasztok!
Azt el is felejtettem irni, hogy ma reggel a párom ágyba hozta nekem a reggelimet! :wink: :D Eddig ilyen ne volt még!

Magika!
Köszi, már sokkal jobban vagyok! Sőt, ujra fáj a cicim....most teljesen reménykedő vagyok, hogy esetleg összejött a Jónás-nap. Ugyanis mensi közben 2.nap éreztem a bal oldalamat igen erőteljesen fájni, ez volt 6-án (elvileg 4-től 7-ég volt Jónás napok) 6-án mikor fájt az oldalam, együtt is voltunk apával! Hát majd kiderül! Viszont rá három napra lehetséges lenne már mellfájdalom? És ma az átlagosnál többet voltam pisilni! De nem akarom, hogy beképzeljem csak, azért ennek még nem tulajdonítok nagyobb jelentőséget, hiszen még csak 3 nap telt el az oldalfájásom (vélhetően ovu.) óta!

d.dodó

Sziasztok

lego én is nagyon várom már, most nagyon rám jött a mehetnék, nem tudom miért.
Amúgy ez ahova megyünk sopronba a Hotel fagus. október 19-23-ig kettőnknek félpanzióval kerül 118 ezerbe, Szerintem annyira nem vészes. Aztán lehet hogy majd ha tetszik akkor elvisszük a gyerekekt is egy hétvégére ide.

Magika hát elvileg szerdán kell megjönnie, ha nem jön meg akkor csinálok, most egyenlőre úgy érzem hogy nincs baba:( de jó lenne ha tévednék, csináltam lh tesztet is de semmi változás nincs rajta sajnos.

dodó drukkolok.

Gabi

Kép
lieglgabi

Lego!

Most en is punnyadok.
Egesz nap csak mentunk mert Zolinak nem volt cipoje, csak szandia, ilyen idoben meg abban nem lehet.
De minden hol irdatlan arak voltak, igy korutra mentunk reggel 9-tol delutan 4-ig mentunk. Nekem naci utan, gyereknek meg cipo utan.
En azt tapasztaltam a nacik teren, hogy ami jo a hasamra, log a fenekemen, ami jo feneken nem jon a hasamra.
vicces nem! Pedig hat terhes nacik.
Jo mondjuk nekem szerintem mar most latszik es nagy a hasam. Egy szintben van a mellemmel, pedig hat azok sem kicsik.
Igy jar az akin van folosleg es az a hasan van. :(

Utazas nekunk minig csak ilyenkor johet szoba, mert apanak julius, augusztusban nagyon sok munkaja van, mert minden kolega akkora megy szabira, igy O nem.
Ilyenkor persze meg mar csak jocskan delre erdemes menni.

Most azt tapasztaltam, hogy az olcsobb utaknal a gyereket teljesen ki kell fizetni.
A dragabbakra meg mondjuk a felet. Igy ugyan annyira jon ki arban.
10-11 napra mennenk es Egyiptomba, mert ott gyonyoru a tenger.
Zoli meg imadja a halakat es tenger elo vilagat.
Ahol meg voltunk ott van minden nyavaja a terdig ero vizben.
De apa meg nem akar ugyan oda menni es kifizetni egy csomo penzt.
Szoval meg vivodunk a dolgon.
Jovore mi is Horvatorszagba megyunk juliusban, ezt mar megbeszeltuk.
Addigra kisteso mar 3 hos lesz. :lol:

Dodo!
Orulok, hogy jol vagy!
Megy 1000-rel a drukk. +++++++++++++++++++++++++
En nem szolok egy szot sem, mert apa keszit minden hetvegen reggelit, mert mar hajnalok hajnalan kukorekol.
De hogy igy kivoltam mar 3 hete agyba kapok reggelit, mert nem tudtam felkelni es ha hazaert akkor Zolival vacsit is agyba kaptunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

GAbi!

Hod?
Az lh nem mindenkinel jon be.
Szoval meg tessek remenykedni.

Magi
Vendég

Mgi a hőm 37,1 volt ma is

Kép
lieglgabi

bocsi Magi akart lenni, csak gyorsan írtam

Kép
lieglgabi

Ja és már csak egy kis orrfújás van, meg néha köhintek, szóval már attól nem lehet magas. két nap volt hogy magasabb volt reggel, azt gondolom hogy a betegség miatt, de akkor is csak 37,3 meg egyszer 37,5

Kép
lieglgabi

Háát a hő csak aznap esik le mikor meg kell jönnie :cry: De azért a remény száll el utoljára :D
Én nekem meg papír szerint 2-4 napon belül lesz pém. :lol:
De elég furi a görbém. Bemásolom.
Háát ha ebből baba lesz akkor én bénáztam el a görbémet. Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi!

A hod az jo!
Meglatjuk mi lesz szerdaig.

Vera!
Nekem is furi volt a hom , az alapjan nem kellett volna babara szamitanom, megis itt van a pocakban.
Minden honapban olyan volt a gorbem mint a nagykonyvben.
Persze mikor babasodtam teljesen gaz lett.

Magi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek nagyon fáj a cicim. De mitől is? nem tudom! Hőm csak 36,8. És ha volt is Jónás napkor peteérés, akkor 4 nappal utána fájhat már?
Mensi első napján 5-én 36,7
6-án 36,9
7-én, 8-án, 9-én, 10-én 36,8 volt a hő!

Hogy vagytok ma??

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

HOgy vagytok ma?

Gabi!
Piroska ugye nincs.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Magi.Dodó én szuper jól vagyok.Épp parizeres zsömit eszek,meg macikávét iszok.Tiszta gyerek vagyok. :lol:
Csak a lányom nem hajlandó megenni a párizsit... :evil: igaz semmi húst nem eszik. :roll:

Magi
Hűűű 12.hét.:)

Pénteken UH...alig várom.:) Számolom az éjszakákat,már csak 4et kell aludnom. :lol: :lol:

Lexa
Drukk a bejelentéshez,biztos nagyon örülnek majd!!!:)
Vendég

Lego!

MEg csak 11 het.
En jovoheten penteken megyek UH-ra. En is alig varom.
Rosszulleteim teljesen elmultak, reggel is mar siman kelek ehesen es be is tudok jonni dolgozni, majd itt reggelizem.

Nagyon drukkolok, hogy megmutassa magat, hogy mi lesz az UH-n.

En is parizsis zsomlet ettem par perce, csak teaval.

Lexa!
En is drukkolok a munkahely miatt.
Majd irj, hogy mit mondtak.

Magi
Vendég

dodo!

Teged nem is lattalak.
En drukkolok ++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Magi a 11+1 az már a 12 hét. :wink: Végülis a 0+1 is már az első hét.NEEEEEEM????? :roll: :D :D :D

Főzök teát...megkívántam...csak nem terhes vagyok????? :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok ide, hisz nem is ide tartozok (egyenlőre, bár ki tudja...).
Egy kérdésem lenne hozzátok, hisz ti valószínűleg jobban informáltak vagytok mint én!
Az lenne a kérdésem, hogy mi lett végül ebből a kórházas dologból! Hogy most hol lehet és hol nem lehet szülni? Most tényleg mindenki csak a saját körzeti kórházába szülhet? Vagy hogy van ez most? Remélem tudtok nekem segíteni! Előre is köszönöm!
Mindenkinek sok sikert a baba projecthez és jó pocakosodást :)

KépKép
KépKép
akíra

lego!

Tenyleg!
Igazad van.
En mar megittam a teat, most zoldalmat eszem, kessel vagom es annyira finom, csak egni fog tole a gyomrom.
Na mindegy.

akira!
Ott szulsz ahol szeretnel, a kismamak ez alol kivetelek, hogy fizetni kene, ezt az orvosom modta.

Magi
Vendég

Akíra
Osztom MAgi véleményét.Én is saját,választott orvosomnál szülök,NEM KÖTELEZŐ PÉNZÉRT....persze a hálapénz nem maradhat el... :? :? :roll: :roll:

MAgi
Elkészült a tea.:) Almám nincs,de van körte...nyami... :lol:
Vendég

Lego!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

En mar csak ebedelni fogok!

Lexa!!!

Na mi volt?
Elmondtad mar?

Magi
Vendég

Sziasztok

ma nagyon ordított Réka az oviban:( szivem szakadt meg, annyira sajnáltam:(

Ma már voltam az államkincstárban is és a főiskolán is, bekellett vinnem azt a papírt ami igzaolja hogy tandíjmentességre jogosult vagyok.
Meg az ovinak kellett családipótlékról igazolás, szerencsére gyorsan megjártam.

Magi piroska még nincs, de ma már lement a hőm 36,9-re, és fájdogál a hasam. :( Csak jönne már meg akkor legalább, úgy utálom ezt hogy szórakozik:(

Én lekváros kalácsot ettem (házisütésű), meg kávét iszom.

Lexa hogy sikerült a bejelentés?

GAbi

Kép
lieglgabi

Lányok, merre vagytok?

Kép
lieglgabi

Gabi!

En itt vagyok meg 40 percig utana megyek haza. :lol: :lol: :lol:

Ma megyek megcsinaltatom az utlevelem, mert januarban lejar, egyiptomba meg ugy kerik, hogy 6 hoig legyen meg ervenyes. :shock:

MAgi
Vendég

Lexa!

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Sziasztok!
én vagyok már, csak suliban voltam! :) Jaj, ma olyan jó napom van, kaptam a barátnőmtől levelet, és a nővéremtől meg egy névnapi csomagot, benne egy szép uj bikinivel! :lol: meg egy két aprósággal! Ugy örülök neki!!

d.dodó

Hogy is van ez, hogy fájdigál a hasam? Piri nem jöhet, mert már volt! :lol: :shock:

d.dodó

Sziasztok

Eddig még nem telefonáltak az oviból, lehet már alszik Réka.

Képzeljétek most telcsizett nem régen az unokatestvérem hogy nagyon nem érzi jól magát, hány. Most 39+1 napos. A dokija azt mondta hogy menjen be a kórházba, úgy hogy lehet baba lesz belőle már ma. Jaj nagyon izgulok.

Gabi

Kép
lieglgabi

GAbi!

Jaj de izgi! +++++++++++++++++++++++++++++

Nalunk a sogorom feleseget ugy nez ki, hogy szerdan csaszarozzak.
En nem vagyok annyira feldobodva miatta, mert .......................
Nem reszletezem.
Gondolhatjatok.

Dodo!
Mi a rendes keresztneved?
Mikor volt a nevnapod?
Ha most akkor:

BOLDOG NEVNAPOT!

Magi
Vendég

Magi!
Teodórának hívnak! :lol: Holnap lesz a névnapom! De azért köszi!

d.dodó

Sziasztok

dodó én is boldog névnapot kívánok előre is.

Most telcsiztek az oviból Réka szépen elaludt cumi nélkül. Úgy örülök.

Magi ez a szülés is lehet csaszi lesz.

Gabi

Kép
lieglgabi

Ki mit főz ebédre??

d.dodó

Gabi!

En csak azt nem ertem, hogy miert csaszizzak meg ilyen koran, mikor szept. 24-re van kiirva, ugy mint en voltam.
Semmi gond nincs a terhesseggel.

Magi
Vendég

lányok!
Fájnak a cicijeim! :cry: :(

d.dodó

Sziasztok!

Lanyok, elore is bocsanatot szeretnek kerni, ha valaki aggodott volna miattam, es megnyugtatni, h semmi gond nincs velunk, egyszeruen csak nem ment az iras. :roll: Itt voltam, olvastalak benneteket, alig vettem eszre, h en nem irok :o Aztan lattam, h ez senkinek sem tunt fel, ugy alapbol kicsit szomoru voltam, ez meginkabb fokozta a melankoliam :roll: Aztan taboroztunk es meg jobban kiestem :o :? De most itt vagyok :D :wink:
Johetek :?:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

bangham!
Persze hogy jöhetsz! :) Ide bárki jöhet! Irjál, mi ujság van veletek???

d.dodó

Szia Moni!

Nos meselj.
Mi van veled?

Igenis hianyztal nekunk, annak ellenere, hogy nem irtuk.

Irgum-burgum nem elbujni legkozelebb.

Magi
Vendég

Szia Moni!

Nos meselj.
Mi van veled?

Igenis hianyztal nekunk, annak ellenere, hogy nem irtuk.

Irgum-burgum nem elbujni legkozelebb.

Magi
Vendég

Hmmmm.............

Ketszer ment el, pedig csak egyszer klikkeltem.

Na mindegy.

Magi
Vendég

Gabi!
Nagyon drukkolok neked++++++++++++++++++++++++

Lexa!
Mit csinalsz ma ejjel? :lol: :lol: :lol:

Dodo!
Te meg nem ismersz, de ami kesik, nem mulik... 8) Kovettem a tortenetedet, akkor vegul nem mentel dokihoz?

Vera!
Orultem es szomorkodtam veled :? Most drukkolok! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edoci!
Gratulalok az eskuvohoz, gyonyoru menyasszony voltal! bar, ha jol emlekszem, meg nem tettel kepeket bovebben...

Viki!
Te is reg voltal... :?:

Betti!
Tudom hogyan erzel, gyere, amikor akarsz. En nagyon szivesen latlak, es tudom, h kovetsz minket. Ertem, h nehezen elviselheto a ferjed kikotese, de gondolj arra, h oszinte. Szerintem sok ferfi van igy ezzel, csak tagadja (es valahol el is hiszi), aztan egy eleten at neheztel (akar ontudatlanul is) a masikra. Ha nem tenned meg a ferjed kedveert ezt a kis varakozast (ami, tudom, vegeerhetetlen :shock: ) valoszinu kesobb hibaztatnad magad, ha o nem is :? Bonyolult dolgok ezek... :? Igy, ha a jovoben masik lany lesz is, tudod, h te mindent megtettel! 8)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bangham

Szia Magi :)

En abban a fazisban vagyok, h 15-en kene nem megjonnie. Ez az elso ciklus, amiota apa hazajott. Es akkora marhasag, mert megfogadtam, h tobbe nem elem bele magam, erre... :o ujra remenykedek :oops: :lol:

Dodo!
Udv megegyszer!

bangham

bangham!
nem mentem dokihoz. Várok! Várom a következő mensi idejét (ami remélhetőleg már nem jön meg) közben pedig bizakodok, ábrándozok, tanulok, :) és még sorolhatnám! És most reménykedem abban is, hogy a Jónás napban van valami igazság, ugyanis mensi alatt tényleg éreztem ovut (mióta mensizek, mindig megérzem mikor van ovum). És reménykedek hogy esetleg most Jónás napon összejött! Mindenesetre mellem fáj, de azért furcsállom, hogy 4 nappal utána már éreznék is bármit! :) De hát ki tudja!

d.dodó

Igen, nem volt szep ez az elbujas :oops: De nem volt eltervezve :?

Most harom hetig leszek, aztan huzunk el Oxfordba, meg nem tudom, lesz-e ott netunk, de mindenkeppen fuzogetem apat. De semmikepp nem tunok el teljesen, hetente min egyszer irok apa irodajabol :wink:

bangham

Dodo!

Irigyellek, h erzed! En csak most kezdtem odajutni a sok info kovetkezteben, h sejtem a pe-t, most az utolso ciklusban pl. Jonas napomat nem tudom... :? Majd ha nem jon ossze sokaig, kiszamittatom.
A mellem nekem is faj, illetve feszul, az erdekes az, h sosem szokott, illetve eddig nem figyeltem ra. Persze lehet ez a tulzott odafigyeles, rakoncentralas is. :? :lol:

Kicsit sorstarsak is vagyunk, mert az ev jo reszet en is kulfoldon toltom majd :wink: A ferjem Angliaban dolgozik es iden mi is kovetjuk! Te ott szeretnel szulni? Mik az infoid az ottani ellatasrol?

bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?