Új privát üzeneted érkezett!

Krisztinka!
Én kipróbáltam......elsőre fiú.....másodikra lánynak indul, de magától átvált fiúba (ez ikreket jelent)? Semmivel nem hagytam tovább mint az előzőt! 3.ra meg sem mozdul.

d.dodó

Gabi,
Nagyon szurkolok Neked, de szerintem szombatig ne csináld meg a tesztet. Biztos-biztos ami biztos, szerintem nem szabad elkapkodni!!!! Amúgy mennyire szokott pontos lenni a menszid?
DRUKK EZERREL!!!!!!! :D
Vendég

Arikon,
eddig 3* volt meg. Mind a 3 különböző ciklushosszal. 21,32,28. De régen mindig 28 nap volt. Remélem most normalizálódott... :) És ezzel együtt babásodni tudok akkor már!!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Gabi! Magától indul el! Nem neked kell elindítani és ha kijött az az pl. hogy fiú, után kiviszed oldalra és utána megint a csuklód fölé lógatod és magától megint el kell indulni. Nekem a 4.-nél nem mozdult meg.

Dodó! Nem tudom hogy viselkedik, ha ikrek vannak vagy lesznek. Majd kipróbálom a sógornőmnél, neki vannak ikrei is meg 2 másik baba egy fiú és agy lány is!
Vendég

Én sem tudom mit csinál ikrekrél. De lehet, hogy így reagál. Azonban tény, hogy nem hittem ebben és én tűvel hallottam. Meg is csináltam tűvel. Majd itt írtátok a gyűrűt. Na azzal is ugyanaz jött ki. Akkor ez most valami boszorkányság.
Mindegy a végeredmény nekem jó egy lány ami megvan és egy fiú. Amin most dolgozunk. Szóval akármi is ez én kezdem elhinni.

Kép
csucsu05

CSucsu ! Én is hiszem és remélem bejön. Én eredetileg 3 gyereket szeretnék! Na majd meglátjuk!

Gabi! LH teszt=ovuteszt! Igen kétcsíkos lesz a ciklus végén, ha baba van. De a tuti a terhességi teszt neked szombaton! Kitartást! Mi küldjük az enerdzsiket!!!
Vendég

Sziasztok!

Krisztinka!
Igen, már sokkal jobban érzem magam. Bár, a kollégáim szerint még nem az igazi a kinézetem (vagy csak 3 hét alatt elfelejtettek :lol: )

Egyébként nekem gőzöm nincs, h milyen a méhem. De már kezdem magam megint hülyén érezni, h mindenki tudja, csak én nem :? :lol:

babszika

Ja, szóval ígértem görbét.
Előre bocsájtom, h ne tessék azonnal arra gondolni, h babás vagyok, mert ma reggel csináltam egy NEGA tesztet és innentől kezdve nem szeretnék ezen agyalni.
Tudom, h ez még nem jelent semmit, de várjuk ki a végét!
(viszont muszáj eldicsekednem, mert másképp megőrülnék) :lol:

Kép

babszika

Babszi,

Valszeg azért nem tudsz a méhedről "semmit" mert teljesen normális. A dokik általában akkor szólnak ha az átlagostól eltérő. A tesztet kicsit elhamarkodtad szerintem 11 dpo-nál. Ha most negatív az még tényleg nem jelent semmit.

Én nem merek görbét felrakni csak csendben figyelek....... :roll:
mirci74

Tessék csak görbét rakni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

nem nem nem! tényleg nem szeretnék...majd meglátjuk mi lesz. ígérem utólag felrakom, bármi lesz a végeredmény.....bár tudom akkor már nem olyan érdekes........
mirci74

mirci!
ez nem szép dolog :cry: :lol:
én is mindig felteszem és aztán meglássuk.
tessék feltenni. én is az tírtam, h nem kell messze menő következtetéseket levonni, de ....

babszika

Mirci:ez nem ééééér! A babás görbéknek is örülünk :wink: :lol:
vedresandi

Babszika,
tényleg nagyon szupi a görbéd, NAGYON DRUKKOLOK!!!

Andi,
úgy látom, h. neked is már "csak" 6 nap! Hogy érzed magad?? Esetleg tünetek???
Vendég

Arikon:én a renitens babára gyúrók táborát erősítem.Max a nyákom veszem észre,ha éppen van,és ezen túl semmi nem érdekel.Ha nem jön meg,akkor majd tesztelek...elég volt a rágörcsölésről....csak szex és más semmi!!!! :D
vedresandi

Babszi, Andi: babonából nem akarom felrakni. Tudom, hogy örülnétek. Én is annyira örülök ha valaki közülünk jó hírt hoz mintha ezer éve ismerném az ittenieket...de tényleg :oops:

Andi te csinálod jól...az a baj, hogy én is mindíg megpróbálok nem gondolni a babára, de ahogy közeleg a ciklus vége egyre izgatottabb leszek. És ez egy nagyon mélyről jövő érzés amit nem tudok észérvekkel elnyomni.
mirci74

Jó reggelt, sziasztok!

Andi,
te csinálod jól. Igaza van Mircinek. De tény, hogy én is minden jelet elkezdek figyelni ciklusvégén.
Csak én következtetéseket ius levonok.... :(

A hőmet megmértem, de ezerszer felvoltam az éjjel..... Dehát ez nem menti fel.. agyő sikeres hónap: 36,3 :cry:

Ez van.....
Hányinger marad, megfázás gyanús......

Nem mérem többet a hőmet.....
Azért még beleadunk apait anyait.....Hátha.... :oops: :oops: :D

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Mára nekem is lement a hőm.
Ha ránézek a görbémre, azt látom, h a tegnapi 36,7 lehetett a csalóka. :lol: A kis hamis, megviccelt :lol: (bár, talán amiatt, h reggel 5től nem nagyon aludtam, inkább csak forgolódtam)
No, majd meglátjuk, h meddig bírja :wink:

Ma nem angyon leszek, mert Bálintomnak ma van a szülinapja... ünneplünk ezerrel. :roll: :oops:

Gabi!
Hát, ez nem túl jó. Na de fel a fejjel!!!!

babszika

Jó reggelt Mindenkinek!

Gabi,
sajnálom a hődet, de szerintem ne írd még le a hónapot, még bármi lehet. Tudod, POZITÍV hozzáállás!!! :wink:

Babszika,
Már a 33. napon vagy!? Mindent bele! Nagyon szorítok neked is!

Úgy örülnék ha megint valaki(k) POZITÍV hírrekkel szolgálna :D

Andi,
irigyellek, h. ilyen lazán állsz a dolgokhoz! Ti mióta próbálkoztok? /biztos írtad már korábban/
Vendég

Jó reggel!

Arikon/Gabi/Mirci:azért ez nem mindig volt ám így.Nekem is voltak nagyon görcsölős hónapjaim,de át kellett programoznom magam ahhoz,hogy mással is tudjak foglalkozni,amik ennél sokkal "fontosabbak", mint a babaproject. Tényleg egy időután függővé válik az ember.Nem nehéz,csak akarni kell,mint minden mást. Első hónapban hiányzott,most viszont már megszoktam,és sokkal jobban érzem magam. 8) :lol:
vedresandi

Arikon:ez a hetedik hónapom úgy, hogy már van egy nagyfiam,és ő az első gyógyszermentes hónapban már össze is jött. SZóval lenne min idegeskedni,de inkább megvárom az én időmet!
vedresandi

Kép
Vendég

Andi,
Akkor pláne le a kalappal! Én is erőt vettem magamon, és próbálom "hasznosabban" kitölteni a napjaimat. Ezt úgy értem, h. amíg az augusztusom arról szólt, h. húú már csak pár nap és kiderül, h. pozitív a tesztem, és ha lesz babám, akkor ezt meg azt fogom csinálni és úgy fogom berendezni a szobácskáját, hogy ..... szóval elegem lett magamból!!! :x Úgyhogy újra elővettem az angolt, középfok írásbelire hajtok, és ha minden igaz hétfőn hastáncra fogok menni. Majd mesélek!!! :lol: Ja és újra olvasok....KÖNYVET és nem storyt :lol: :oops:
Szóval ez az én terápiám... Aztán várom a duphaston hatását, és utána a dokival való beszélgetést. Amúgy szerintetek lehet az, h. a stressz miatt maradt ki a menszeszem???
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

elnézést...hülyül a net és persze én is :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nóri:ebben a topikban ez simán elnézhető :lol: :lol: :lol:
Mi van Veled????Jó hogy felraktad a táblát..... :wink: :lol:
vedresandi

Szia Andi:olvasó üzemmódba vagyok, nem túl jó passzban egy ideje,(1-2 hete) ezért inkább csak olvasok, de azt nagyon!
Megyek csütörtökön dokibácsihoz, megnéz és lehet, hogy újult erővel folytatjuk a closty-t.Majd megmondja a tutit.
Vendég

Sziasztok!

Nóri! Nekem javítanál annyit, hogy okt. 25-től lesz a mindentbele, mert most szünet van nálunk!

Mirci! Engem is érdekelne aza görbusz!!!

Babszi! Nagyon szép pedig a görbéd!!! Bálintodnak BOLDOG SZÜLINAPOCSKÁT!!!!!!

Arikon! Én most kicsit le vagyok lassulva, mint a babanet. Voltál dokinál és mit mindott miért ilyen hosszú ez a ciklus???
Nagyon stresszes vagy mostanában?

Andi! Nálad is jönnek azért az izgulós napok!!!

Dobok nektek egy görbét is:

Kép

Ja megcsináltam az ingát apánál is és neki is ugyanaz jött ki! :lol: :lol:

Pusszantó
Vendég

Szép napocsot, már aki lát ma ilyet!

Épp írni akartam, hogy úgy nézem, ma mindenkinek csökkent a hője, erre Krisztinka idebiggyeszt egy ilyen szép emelkedőset :D Kár, hogy nem éles ez a hónap Nálatok, de lesz ez még ígyse!

Nóri, sajnálom a rossz passzt, hiányzik a vidámságod nagyon, remélem, bármi is az oka, hamar elmúlik!

Na, itt az én mai csökkenősöm, azértis ! :twisted: Kép
Vendég

Sziasztok

Úgy látom sokunknál izgalmas napok következnek...vannak

Krisztinka: ha nem írtad volna, hogy szüneteltek, akár babára is gyanakodhatnék

Bibi: kár, hogy csökken az a fránya hőd :x

Nóri: miért vagy rossz passzban?

Andi: adhatnál tanácsot hogyan tudsz ilyen laza lenni :wink:
mirci74

Bíbi:na azért a Te görbéd is szép,még ha picit lecsökkent a hőd!

Mirci:2-3 hónap volt nekem is ilyen rgörcsölős,de"elegem" lett.attól, mert a görbém szép,még nem leszek babás,kár kombinálni,ha a vége pofára esés.inkább nem mérem,nem figyelem...sokkal nagyobb meglepi lesz,ha végre :wink: :lol:
vedresandi

Andi: hát valahogy én is így vagyok vele. Bár a görbét vezetem (már csak megszokásból), de nem vonok le semmilyen következtetést. Én most vagyok túl a 3 hónapon, és próbálok másképp viszonyulni a dologhoz, de mégis valahogy a ciklus vége felé rámtör valami belső nyugtalanság...izgalom....ez olyan amit nem tudok befolyásolni....Érted mire gondolok?
mirci74

Bíbi: Semmi nyafi, még fenn van az a hő! :wink:

Nóri: Add fel az olvasó üzemmódot és írjál is! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Csak a szokásos "én sosem fogok és én vagyok a legszerencsétlenebb és nekem már nem is kell mert erre is alkalmatlan vagyok és dagi is vagyok meg ronda is....blablabla".Ezt egy hír hozta ki belőlem, nem barátnő, csak környezet, de sajnos napi és közvetlen.Nekik sikerült.De nem is ez a lényeg, hanem a hozzáállása.(karrierista, aki majd megmutatja, hogy két hónap után vissza lehet térni a szakámába...)Gyűlölöm, aki presztís kérdést csinál a gyerekből és csak azért szül, mert már benne van a korban és már mindnekinek van amúgyis...felháborít és nagyon elszomorít az ilyen.
No, ezért döntöttem úgy, hogy morgót játszom pár napig... :cry:
Na ennyi, tudom, hogy ezt nem lehet így, de engedjétek meg, hogy duzzogjak kicsit.Addigis dobok egy képet nektek drága topikos barátnőim:

Kép
Vendég

Hááát Nóri, ismerős történet, ismerős érzésekkel. Duzzogj csak nyugodtan, ha jólesik, de estére szerintem gyújts meg egy gyertyát, bonts fel egy üveg bort, a jelszót meg úgyis tudod magadtól, és különben is magasról le van szarva a világ összes hülye karrierista p...ája. :lol:
Vendég

Nóri, Bíbi: A történet több mint ismerős. :cry: :cry: Egyik ismim folyton arról beszélt, hogy ő milyen marha termékeny, érzi, ösztönösen és hogy ő rögtön teherbe fog esni. Mi sem egyszerűbb ennél? Sikerült is neki. :shock: Kb a HSG-m előtt pár héttel.....Jól esett, felértékeltem magam marhára rögtön. :lol: :lol: :lol:

Nade kit izgat. :?: :?: Az anyaság a legnagyobb feladata az életnek, a fogantatás (és annak esetlegese nehézsége) gyorsan feledésbe merül legkésőbb a gyermekágyas osztályon. Meglátjátok, csajok!! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bíbi:A bor helyett most inkább rámegyek a drágámra! Pár kortytól amúgyis bealszok, úgyhogy nem kockáztatok. :wink:
Majd az újabb closty meghozza a kedvem, az első stimus hónapban is feldobott voltam, hülye dolog, de az lelkileg is hat.Amúgymeg találtam egy szuper kinezológust és megyek hozzá nemsoká.Na majd ő kigyógyít a sok hülyeségből! :wink:
Vendég

Krisztinka,
Nagyon tuti a görbét!!! Drukk ezerrel!!! Húúúúú már mennyi topic-"sors"társnak drukkolok!!!!! :lol: Nem baj egységben az erő!! :D
Amúgy a dokim a vizsgálatkor csak az esetleges terhességet zárta ki, aztán az uh. vizsgálaton is kizárták a babót, ill. hogy van-e vmi "rendellenesség" (ciszta, gyulladás stb.).

Nóri,
nem akarok kontrázni, de valóban így van ez a karierista csajokkal. Nekem is vannak ilyen ismerőseim és én is úgy érzem ilyenkor, mintha az én "bénaságom" lenne, h. nem jön a babó azonnal. Van egy ismerősöm aki elhatározta, h. májusban márpediglen ő teherbe esik, azt sikerült is neki. Pedig csak 2 hónapig próbálkoztak előtte. Valamilyen szinten bosszantó, de lehet, h. nekem is magabiztosabb hozzáállás kéne.
Vendég

Arikon:nem ezen múlik, ki mit dönt el....Nem itt nem a hozzááláásunkon kellene javítani...én speciel jobban nem tudok hozzáállni.
Egy dolog viszont biztos és "vígasztaló" számomra, az, hogy ezek az emberek lelki szegények, önzők és hiányzik belőlük valami, ami viszont bennem ott van és ezért az egyért én ezerszer értékesebbnek érzem magam.Persze ettől nekem nem lesz babóm, de a lelkem nyugodt, mert bennem nem vesztek el az EMBERI érzések.
Csak a leendő babyket sajnálom, mert nem kapják meg azt, amit kellene. :cry:
Vendég

azt hiszem az állatok éa a pia mellett egy kis lelkizés nem számít off-nak...nem akartam lehangolni senkit, bocsi.

Kiengesztelésül:

Kép
Vendég

Abszolúte nem hangoltál le! Engem inkább erősít az, h. nem vagyok egyedül ezekkel a "problémákkal" és jó tudni, h. az emberszabású nem egy kihalóban lévő faj :lol:

De szerintem a lényeg, h. optimistábbnak kell lenni és akkor a jó elnyeri jutalmát: :lol: egy BABÁT v. KETTŐT, HÁRMAT stb.

Szóval csajok csak szex és ööööö kutya, macska, nyuszi, pia :oops: :lol:
Vendég

Arikon : Jó ez a mottó.

Csajok nem búsúlni nem görcsölni!!! csak lazán. Mondom ezt én akinek késett 3napot ma teszteltem és semmi. Majd rá egy fél órára meg is jött. És ezt a múlt hónapban is eljátszottuk. Na de sebaj!!
Mától csak egy létezik: Kutya-Macsak stb, Pia és Szex. :)

Puszi mindenkinek aki maga alatt van és annak is aki nincs :)
Era

Kép
csucsu05

Csucsu! Ez egyáltalán nem jó hír! Ez a fránya piri igazán elkerülhetett volna! És ejnyebejnye a tesztért!!!! Főleg ha nem is késett!!!! :lol: :lol: :lol:

Sajna rám nem illik a mottó se pia se szex! Na de pénteken lesz apa szülinapja akkor biztosan lesz legalább pia a többit meg nem részletezem...... :oops:
Vendég

Hali,

Nóri, megértelek......

De igaza van mindenkinek
SZEX, PIA, ÁLLATOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát már sose lesz péntek??????????????????

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok Csajok!
Megtartottatok a táblicsekben?! :oops: De rendik vagytok! :D
De megrendülve tapasztaltam, hogy a legrégebb óta várakozók egyike vagyok :( mentségemre legyen mondva, hogy 2006 januárjában ugyan eldöntöttük, hogy jöhet a babó, ha akar, de körülbelül ez év januárjától tudom igazán, hogy mire kell figyelni, és hogy kell "igaziból" babát várni. Na, nem mintha ez az idő nem lenne így is hosszú :(
Írtam a babás csajoknak is, és mostmár mindig fogok nektek is írni, talán be tudom jobban osztani az időmet...
Van akivel még nem is ismerjük egymást :( Cseh Kamilla néven találtok iwiw-en, ha van kedvetek :wink:
Sziasztok! Babásodjatok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Krisztinka!
Átadtam neki és nagyon szépen köszöni a figyelmességedet!!!!!!!!!!

babszika

Sziasztok!

Hát, a szép görbémnek vége lett, de sebaj(tóbiás). :lol:

babszika

Jó reggelt Babszem!

Na, új hónap...Hogy sikerült az estététek, ünneplés?Utólag is isten éltesse Bálintodat és kívánok neki (nektek) ezalkalomból egy babyt...ez így stillszerű!
Vendég

Szia!

Az ünneplés?? Ne is kérdezd!
Sikerült ESTE 1/2 9kor átadnom végre az ajándékaimat.
Mindezt azért, mert az anyósom addig nem jött haza és meg kellett (!) várnom!!!! :twisted: :evil:
Meg is mondtam, h legközelebb nem várok senkire (bár, remélem, h addigra már tényleg nem lakunk velük).
Nagyon örült Bálintom. Annyira kis drága volt.
Egyetlen egy dolgot nem tudtam teljesíteni neki.... az 1.cn bekavart. Egész éjjel forgolódtam, mert annyira görcsöltem.

A jókívánságot köszi!!!! Jöhet minden mennyiségben :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?