Új privát üzeneted érkezett!

Annamari, én még nem is dícsértem meg a férjedet. Nagyon figyelmes tényleg, sajna ekkora meglepiben nekem sem hiszem, hogy valaha lesz részem, na, de nem sajnáltatom magam, hisz nincs rá okom :wink:
Nagyon jó lesz Nektek, az már biztos.

Ez bosszant engem is, hogy nincs az az esés, ami eltántorítaná...

Jó éjt, lányok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszi a férjem nevében is a dícséreteket. :) amikor nászútra mentünk, akkor meg csak a reptéren árulta el, hogy hová is megyünk. :)

Ádimama

Sziasztok!!

Itt vagyok én is, látom már észre vettétek hogy el tüntem. Nos ennek nincs különösebb oka csak annyi, hogy nyár van. Ennek ellenére nagyon sokat dolgoztam mostanában, és a férj is itthon volt egy hónapig. A nagy melegben mindig kint voltunk anyukáméknál, (ahol nincs net) ha pedig volt szabad időnk akkor együtt volt a kis család. Ezúton is mindenkitől elnézést kérek amiért szó nélkül eltüntünk!!! Néha aért olvasgattalak benneteket, de irni már végkép nem volt energiám. Megpróbálom bepótolni.
Nos, nálunk az idén elmaradt a nyaralás. Addig húztuk halasztottuk, hogy nem jutottunk el sehová. Így hát ismét a lakásfelújítás mellett döntöttünk ( a lakásunk másfél éves :D). Kiváncsi leszek ebből mikor lesz valami.
Dodo nagyon nagy fiú már. Rengeteget beszél. A vizet nagyon szereti. Néhányszor lementünk a nyáron a tiszára, és olyankor ki sem lehetett szedni a vízből. Amit művelt az isteni volt. A blcsiben már nagycsoportosak vagyunk ( korunktól függetlenűl). Még mindig nagyon szereti, és sokat tanul ott. Lassan már hetek óta egészségesek vagyunk, tehát remélhetőleg lassan megerősödik a kisember.

Anita, Ne haragudj, hogy nem reagáltam a keresésedre :(. Hozzátok is készültünk egy jó párszor, de valami mindig közbe jött. Botusnak utólag is boldog névnapot.
a baleset nálunk is mindennapi. Valamelyik nap olyan ész nélkül csúszott le a csúszdáról, hogy bele állt a földbe, pedig ott álltam mellette és időm sem volt megfogni. sokasodnak már a puklik a fejünkön.

Jolka, húha neked már nagyon kevés van hátra. Szurkolunk a lehető legkellemesebb szüléshez. Ha megvan a baba szoba várjuk a képeket. Manó nagyon segítőkész, habár mindig mondtam, hogy nagyon házias gyerkőc.

Na nem is fárasztalak benneteket többet. Igérem sűrübben jövök mostmár.
Még annyit, hogy a bölcsibe indulóknak fel a fejjel. nagyon jó hatással van a gyerkőcökre. Nagyon sokat tanulnak.Hiszen, ha egész nap ott ülünk mellettük akkor sem tanulnak tőlünk annyit, mint egy másik gyerkőctől Nehéz az elválás,de megtérűl ez az áldozat.

Szép napot mindenkinek.

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Tünde, vegyelek akkor ma fel, jössz velem? Hogy van Zalus?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita!
Már megint suliba fogsz járni? Mit nem tudok....

Kriszta tényleg szép helyen voltatok. A tavaknál mi is voltunk tavaly, szép volt, csak végig cipeltem Manó sejhaját. :)
:?

Timi!
Örülök, hogy jelentkeztél.

Dóra!
Köszi, hogy jöttél az élménybeszámolóval, és, hogy még ránk is áldoztál időt. :wink:

Tünde!
Jobbulást Zalának.

Zsuzsi!
Írtam volna az msn-re, de kint a behajtani tilos tábla. 11 éve van jogsim, de Te hamarabb fogsz vezeti, ügyes vagy. :)
Fogacskákhoz kitartást.

Annamari!
Küldöm priviben a tel. számom.

Még jó, hogy szólok mindenkinek, ha itt a TEsó. :D

TEgnap, már azt hittem szülünk. Lehet, hogy a front, vagy csak lefárasztottam magam. Mindenestre, úgy megyek el itthonról, hogy egy csepp vizet nem iszok, mert 5 perc múlva szaladni kell a wc-re. Az eredmény szinte semmi, de nagyon nyom a TEsó, és ilyenkor alig tudok menni. :?
Az nst is jó lett. Dokim még mindig egy angyal. Gyors és precíz, ennyi nekem elég.
TEgnap végre nagyjából mindent beszereztünk. Ma már csak mosni kell. Hát ilyen időben eltart a száradás.

Szétnézve a kórházba, nagyon sok szeptemberi kismami van, és még azt mondják, hogy az idén kevesebben szülünk. Akiket ismerek, és egyszerre szülünk, hisz csak 1-2 nap van köztünk, akkor egy jó kis front hatására, meg is töltjük a ikres rooming szobát. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Jolka, Annamari, Kriszti!
Köszi a jelölést, vissza is jelöltelek titeket. Persze mindenkit jól megnéztem magamnak :D !
Próbálok mindenkit megjegyezni, azért ha szó nélkül elmegyek valaki mellett nyugodtan szóljon rám, sokan vagytok!
Jolka! Manó igazi kisvagány, nálunk is nagy kedvenc a pótkocsis traktor, csak a Nimródé piros! Az ovit mikor kezdi, vagy csak jövő szept.-be megy? Mi januárba kezdünk, persze csak ha tetszik neki, elég félénk!
Annamari! Ti is nagyon szépek vagytok! Anyuéktól is eltűnt tavaly 2 puli, sajna nem kerültek elő, remélem tiétek hazamegy!
Kriszti! Bori nagyon szép kislány, olyan kis huncut arca van!
Na megyek egy kicsit pihenni, csend van a házban, ez is ritka :) !
Sziasztok!
nimbot

Sziasztok!
Csak egy percre megint én vagyok!
Anita és Botond ti is megvagytok az iwiw-en, csak később vettem észre a jelölést! A férjed arca ismerős, szerintem szparimeccsekről, régen jártam. A férjem is megnézte, ő meg a kertvárosból ismeri.
Botond igazi kis vasgyúró, az én két piszkafa fiamhoz képest :D ! Nimród 12,4 kg, Botond 8,22 kg, pedig esznek rendesen!
Megyek Botond jelez!
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Hát lányok mégsem lettem újra egyetemista :cry: kiderült, hogy vannak gyakorlatok is (Csilla rászóltál) és még ha matekból meg sztech-ből felmentést is kaptam volna akkor is ott van egy 24 órás (vagyis minden konzultációs héten egy egész napot kitevő) szakmai szocializáció, amiről max 1 órát lehetett volna hiányozni. Még ez is majdnem ment volna, ha nem úgy szervezik a csoportokat, hogy egyik hónapban kedden vannak az órák a máskor meg szerdán. Ha lett volna olyan csoport, amelyiknek mindig kedden lettek volna az órái, azokra majdnem végig el tudtam volna menni mert anya csak délután dolgozik keddenként :x :evil: Aztán megnéztem, második évben sokkal több gyakorlati tárgy van, úgyhogy Anita ez a szak sztem nem gyereke mellé való, ha nincs olyan segítség akire szívesen ráhagyod a gyerkőcöt egész napokra...

Nem tudtok véletlenül olyan kismamát aki mellesleg angol tanár, és 1 órányi gyerekfelvigyázásért adna egy angol órát? :D Komolyra fordítva, asszem nyelvtanulásra fogom fordítani fölös energiáimat.

Ma voltunk a Bubu cipőboltba a Dózsa Gy. utca elején, beszereztük Dorkának az öszi-téli cipőkollekciót. Minden cipőt féláron adnak! Még most elég jó kis választék van kb. 25-ös méretig főleg fiús cipőkből, ha érdekel vkit.

Jolka, mostanában frontokból nem lesz hiány ahogy nézem, de azért még csak jó lenne a kislegénynek odabent vagy két hét, nem? Manó szép nevet választott! Jó hogy már ő is várja a tesót! Férjed lesz vele otthon amíg kórházban leszel?

Annamari! Tényleg nem semmi a párod! A számomat tudod, az email megy priviben. Jó pihenést nektek!

Zsuzsi! kitartás a fogacskához, majdcsak kibújik mostmár. Dorkánál még semmi híre, hogy jönni akarna újabb fogacska. Hajrá vezetés! Csak bele kell jönni utána már megy az!

Anita! Sajnálom a balesetet! Nem vagy sz.ranya, biztos nem szórakoztál mondjuk a konyhában, amíg Boti a szobában volt! Sajna ilyen előfordul :(

Tünde! Hogy tetszik Zalusnak a bölcsi? Vagy még nem voltatok lent?

A munkába járóknak sok türelmet!
Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Hajni!
Én is jelöltelek az iwiw-en.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Annamari, Nagy kő esett le a szivemről, egész délután rád gondoltam, h. vajon kint vársz a játszin?
MIkor is indultok? Még a héten ha jól emlékszem.

Anita nem megyek, mert egyrészt totál elfelejtettem és ma du-ra nagytakaraítást terveztem. Z. elviszi Zalust, én meg akkor tudok csak haladni. Másrészt ez step lenne? Abba mégsem merek belevágni.
Nagyon aranyos volt Boti szombaton, mint mindig. Elolvadok tőle.

Hajni és ti vékonyak vagytok a férjeddel? Nálunk sincs nagy esély, h. deltás gyerekünk legyen (férjem családja extra vékony), de Zalus 1 hónappal 2. szülinapja előtt 13,2 volt. Védőnő szerint a felső határon van ezzel.

Zalán azóta megint nem köhög. Más tünetünk meg ugye nem is volt, de a szirupot nem igazán hajlandó lenyelni ugyhogy nem tudom mitől javult? Vagyis egyre jobban mégis az kezd bennem motoszkálni, h. lehet a lakásban érez valamit (allergia?), sőt leginkább a hálóban, ahol sajnos még mindig ott a falon a belső hőszigetelés és esetleg azzal függ össze ez a tegnapi nagy köhögés. Egyszer télen is volt ilyenünk pár napig, h. itthon köhögött, de sehol máshol.

Timi, Képet is tehetnél fel a nagyfiúról. Bölcsis gyerekek a környezetemben a nyáron szinte egyáltalán nem voltak betegek, de gondolom most a hideg majd megteszi a magáét. Mi meg ugye pont most kezdjük.

JOlka, Örülök, h. minden rendben veled és Ákossal (szép név).
Hétvégén nagyon ráértem Anyukáméknál és mivel oda hordjuk Zalus kinőtt gönceit hát elkezdtem átnézegetni. Amit eddig is gondoltam bebizonyosodott, h. tök sárga egy halom ruhája. Alig van, ami használható lesz. Ki is dobáltam pár bodyt, mert nemhogy 2-3 év múlva, de még most sem adnám rá a ketteskére. Nálatok milyen állapotban vannak Manó ruhái? Párat, amin csak pár sárgás pötty volt modtam Amyukámnak, h. próbáljon velünk valamit csinálni, de ez az olaj szerintem beivódott ezekbe véglegesen. Fiúsakat v. unisexeket vettél inkább?
Én tegnap azért mostam ki gyorsan 3 gép ruhát is, h. még az erkélyen száradjon, de szerintem ma közel sincs annyira rossz idő, mint jósolták, ugyhogy tudod ott is szárítani. Annyira utáloka a lakásban ruhát száritani, h. ilyenkor nyár végefelé el se tudom képelni télen hogy fog ez menni. Mentünk ma be a m.helyemre a gyes-es és egyéb papirokkal és kissé túlölöztünk. Tegnap még azt hittem ma ki se lépünk az utcára, ehhez képest folyt rólam a víz.

Most hivott egy ingatlanos, h. hozná az ügyfelet fél 4-re (természetesen tuti vevő ez is), mondom nem jó, mert a kisfiam 5-ig alszik, de közben Zalus meghallotta, h. telefonálok és felsírt. Mire a pacák mondja, h. már felkelt és akkor tudnának jönni, mondom csak a telefonálás miatt, de visszaalszik és nem akarok az alvó gyerek mellet lakást mutogatni értse meg. Annyira szeretem, h. simán elirányitanák az embert, h. mit csináljon. Kicsit sem erőszakosak. :evil:

Szép napot mindenkinek.

KépKép
tuzal

Tünde! Ingatlanos: :evil: :evil:
Nem lehet hogy nagyon száraz nálatok a levegő, és azért köhög Zalus?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Tényleg én még le sem írtam Botim másfél éves paramétereit. 88 cm és 14,5 kg... khm :oops: :roll:

Tünde, száraz levegőben lehet vmi, akkor pedig direkt jó a teregetés :wink: Viccet félretéve, remélem én is, h nem allergia lesz.

Anita, sajnálom a sulit :( Nagylány jól van már? Ezt a cipőkiárusítást pedig már hallottam, és még mindig nem voltam képes elnézni, pedig aktuális lenne beszerezni egy -két őszi dolgot. Jó pár pulcsit, nadrágot benéztem, hogy jó lesz még ősszel :twisted:

Hajni, simán ismerős lehet mindkét helyről :? :wink:

Jolka, olvastam, hogy megvolt egy kisebb nagybevásárlás :wink: Vannak jó dolgok a KG-ben?

Megyek, mert üvölt a gyermek... kemény másfél órás alvással a háta mögött nem csoda. Érthetetlen, miért nem tudom visszaaltatni, ha már egyszer felkelt.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, De száraz, amióta kivülről is beszigetelték a házat. Épp tegnap este mondtam Z-nak, h. a párásítónak utánajárok végleg, h. milyet érdemes tudásilag.
Ingatlanosok gondolom úgy vannak vele, h. örüljek, h. hozzák a vevőt és mi az, h. nem várom őket tárt karokkal, de nekünk továbbra sem sürgős a dolog, ha v.kinek megtetszik viheti.
Bölcsiben nem voltunk 2 hete. Amugyis csak akkor mennénk, ha kint játszanának, de láttam ma sem hozták ki a gyerekeket. Gondolom az idő miatt.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Ingatlanosok. :evil: :evil: :evil: Én szerintem miattuk adtam fel. Utálom, ha idegen emberek trappolnak végig a lakáson, és mindenhova benéznek. Először mérjék fel nagyjából a terepet, és második körben, ha komolyan gondolják, nézzenek meg minden sarkot. Na meg az állandó vigyázba állás. Jó ezzel jár, de akkor is...:(
Manó ruhái. A réklik és a kisingek lettek sárgák, de nagyon, de már a tesóra csak bady kerül. Meglepően a többi, nagyon jó állapotban van. Sőt rengeteg olyan is van, ami egyszer sem volt rajta, mert már túl jó idő volt. Amiből sok van az a rövid ujjú , de majd jó lesz tippi alá. :)
Ja a sárgás, inkább anyatejes rucikat beáztattam Vanish oxi-ba, szépen kijöttek, olyan mintha új lenne. :wink: És ami nálam lényeg nem kellett súrolni. Viszont sajnálom rá az időt, hogy anno kimosva, vasalva tettem el.
MÉg venni kell overált. De ráér még, mert tesó is pólyás baba lesz.

Anita!
KG-ba, már érkeznek az új rucik, de majd jövő héten érdemes elnézni. Még én is visszamegyek pár badyért. 56-os ruhákat alig találtam. (Ja Tünde, mindenből kéket és fehéret vettem. :)) És sok olyan van még mintában, színben, ami még Manónak is volt.
Az árak, hát... Nem is tudom, rég vásároltam. Zolkó majd szívinfarktust kapott mikor fizetett, pedig a legtöbb rucira kaptuk a 8%-os kedvezményt. :)

Dorkamama Anita!
Manóra majd anyukámék fognak vigyázni. Szülés alatt mindenesetre. Na meg amikor Zolko bulizni akar, mert azt nem hagyják ki a haverokkal. Ha hazajöttünk, akkor Muti itt lesz kb. 2 hétig, majd Zolko veszi ki az 5 napot. Az első hónap nagyjából meg van szervezve, de mi lesz belőle nem tudom. :D
A fiúknak már van saját programjuk, tehát annyira nem félek egyedül hagyni őket. De sokszor olyanok ketten, mint a gyerekek, állandóan civakodnak. :? Mintha két fiam lenne.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam...:D

De most már megyek, mára ígérték magukat a upc-től, apának újabb sport csatorna kellett. :) na és a lakás még szanaszét. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Tünde! Igen, mi sem vagyunk nagydarabok, én 50 a férjem 70 kg. A védőnő is mindig azt mondja nézzek magamra, ne várjak többet a gyerekektől sem. Zalánnak jó a súlya, Nimród decemberben már 3 éves, de a 13 kilót még csak közelíti!
Anita3, ti is megvagytok az iwiw-en, szép kislány Dorka! Mi is meglátogatjuk azt a Bubu cipőboltot, csak egy edző vagy tornacipő kellene Nimródnak.
Sziasztok! Jövök rögtön vissza csak nem jut eszembe a neve akinek írni akarok még :D !
Hajni
nimbot

Vissza is jöttem!
Zsuzsi! Visszajelöltelek az iwiw-en, ismerős az arcod, én is Benczúros voltam, csak alattad jártam vagy 2 évvel. Ti laktok a Hovédon? Akkor biztos ott is láttalak már! Ha megyünk anyuékhoz lehet összefutunk majd!
Mostmár tényleg megyek!
Szia mindenkinek!
Hajni
nimbot

Hajni!
Én is pont azt néztem, h ilyen sok a közös nevezőnk:)
Mi a bölcsi mellett lakunk egy régi típusú családi ház udvarában.
A vonásaim most is azok, csak kb 8-10 kilóval vagyok több :)
vagyis egyre kevesebbel, ha így haladok, remélem kevesebbel :lol:
Jövök majd még, csak Tomi felébredt :? nem vitte túlzásba...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Edzőcipőt mi a Deichmannban szoktunk venni. Jók vannak, és az áruk is jó...
zsuzsimano

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:17-kor.
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenkinek feladta leckét a mai idő :? NEkem mindenesetre elég volt Dorkát idebent lefoglalni. Délelőtt ugyan kimerészkedtünk egy fél órára. Aztán amikor Dorkának már piroslott a kis orrocskája mondtam neki, hogy mostmár megyünk fel, olyan hisztit adott elő ahogy a nagykönyvben le van írva :shock: levágta magát a földre, hanyatt feküdt, visított... én meg csak néztem :shock: az már máskor is előfordult hogy ha nem teszik neki vmi akkor hátravágja magát, de lyen nagyjelenet még nem :? Úgy látszik jön az első dackorszak?
Aztán rájöttem, hogy néhány nadrágot is be kell majd szerezni, főleg olyat aminek van háta is, mert amik még voltak azt mind kinőtte...

Zsuzsi! Pont tegnap voltunk a Deichmanban, én is akartam még egy kis sportcipőt venni Dorkának, leginkább játszani, de váltócipőnek is. Aztán 6-7ezer ft-ot úgy döntöttem már nem adok érte. Láttam gyógyászati segédeszköz boltban bioszandit anno 3000 Ft-ért, hátha lesz cipőcskéjük is.
Nem is mondtad, milyen súlycsökkentő akcióba fogtál?

Jolka! Ismerős a dolog, néha én is úgy érzem nem egy, hanem két gyerekem van :D

Jó éjszakát mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Lááááányok!!! Hol van mindenki!??

Anita
Kép
Kép
dorkamama

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:17-kor.
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Nekem sincs nagy kedvem írni, ne haragudjatok, ha nem írok mindenkinek.

Zsuzsi: a lánynév Luca, de azért még nincs kőbe vésve, április vége a szülés várható időpontja net szerint.

Anita: ez az ugrálás ismerős, Bence is nagyon szereti, mióta egyszer beeresztettük az ugrálóvárba. Már ő is esett az ágyról, de ez nem zavarja. Tegnap kapott egy trambulint, de az ágy jobban bejön neki.
Félelmetesek Boti paraméterei :) Bence 23 hósan 83 cm és 12 kg, na jó, nem kicsi, de azért Boti!!!

Jolka! Vigyázz magadra és kitartás! De jó neked, már nem sok van hátra!! Az Ákos tényleg szép név és egyre gyakoribb.

Kriszti! Sajnos nem tudok babakocsi szervízt, esetleg bababoltokban érdemes érdeklődni, hátha tudnak segíteni vagy Piros katalógusban.

Tünde! Ezek az ingatlanosok tényleg pofátlanok! Nem irigyellek, nem lehet könnyű eladni egy lakást, haptákban állni és mindig legyen legalább nagyjából rend... Párásítónál a hangjára figyelj, az elég fontos ha pl. éjszaka is akarod használni. A miénk sem nagy márka és kb. 7000ft volt, és lehet programozni, hogy egy óráig párologtasson aztán kapcsoljon ki, meg ilyenek. A dózsa gy. utcán a Vitalitás egészségközpontban van sokféle.

Timi! Jó, hogy visszatértél és hogy jól vagytok. Örülök, hogy bejött nektek a bölcsi.

Mi is ma vettünk Bencének cipőt, a Lidlben, bőr őszi cipő és 1500Ft volt. Hihetetlen, mondjuk nem tudom, meddig fog tartani.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Én kihasználtam az itthonülést, de majd személyesen elmondom. Már régóta tervezett lépést tettem meg, ehhez meg kellett, h. annyira sz.r idő legyen, h. tényleg itthon üljünk, egyébként sajnáltam volna rá az időt.

Párásítót ma kérdezgettem néhány helyen és tudom, h. a hangjára is nagyon oda kell figyelni, de tényleg annyira tanácstalan vagyok, h. a 30-ezres legyen és egész életünkre megoldjuk a "problémát" v. elég egy 10 ezres is. Petra, Kriszti, köszi, h. leirtátok a véleményetek.

Petra,
Azért szarul érzem magam, mert én nem gondoltam, h. a sorok között olvasva bárki kitalálja, h. ki is lehet az újabb babás :oops: . Remélem nem lesz örihari. Ketteskével mizujs? Doki látta már?
Én úgy általában időben megveszek mindent Zalánnak, szal azt hittem van mindenünk, de tegnap és ma kiakadtam, h. azok a h.ujjú felsők, amik áprilisban szinte túl hosszúak voltak, már nem igazán... olyan nadrágok, amiket akkor még felhajottam, most bokalengők (cipövel talán visitva) és a magaszárú cipőjéről nem is beszélve (8 ezres egyszer hordott) szintén nem jó. Régebben még ráadtam, ami már határeset volt is méretileg, de most, h. már nagyfiú (? :lol: ) inkább nem. Ja és a ruhákon, cipőn, párásítón túl még egy elemes orrszívót is be kéne szereznünk, mert eddig szerencsére a porszis is csak kétszer volt használva, de tartok tőle, h. idén szükségünk lesz sürübben ilyesmikre. Rá se merek gondolni ez mennyi pénz lesz.
Katalógusban benne található a cipő és voltak méretek? Z. oda elvből nem teszi be a lábát, én meg bicajjal nem mennék feleslegesen.
Zalán 23 hósan a 13,2-höz, 94 centi. Nade hol van ez Botihoz?

Kriszti, Nekem fogalmam sincs, h. láttalak-e valaha, de szerintem nem. Na egyszer hátha megismerünk benneteket és Hajniékat is.
Én a nyáron kitörtem a babakocsink kerekét és a Létiben egy hang nélkül intézték a szervízt, holott nem náluk vettük a kocsit, 1-2 hétig még garanciás lett volna a kocsink, de felhivtam őket Pesten, mivel mi Megatoysban vettük az utód Brendon (itt Nyh-án nem szervizelte volna) mi meg nem szívesen mentünk volna a Megatoys-ba, de a Létisek igy is csak a hibás alkatrész árát kérték el. Az meg 3 ezer volt, tehát tényleg kár lett volna Pestre benzinezni. Nagyon rendesek, menj be.

Anita3, Ma már 10 hós Dorka és azt üzenem neki, h. mától hisztizhet! :D Nade meglepett, amit leirtál, mert elég korán kezdi. Ne vegyél róla tudomást, talán ez a legjobb gyógyir. Irtam már korábban nálunk kb. 1 hónapja volt 1 hét, de azóta szinte nyoma sincs.

JOlka, Hogy vagy? Légyszi legalább annyira jelentkezni, h. még egyben. Sokat gondolok rád. Mertek még menni Anuykádékhoz hétvégenként? Bár Debi nincs messze ott is szülhetsz. :wink:

Ja, amugy tegnap elővettem a bespájzolt gyurmáinkat. Asszem sose jobbkor, mert Zalust egész napra lekötötte. Lego és gyurma, ez a kettő most a lételeme és én akár fél óráig moshatom a hajam v. csinálhatok bármit. Szerencsére mostanában nem csinál hülységeket. Ugrálós sosem volt. Pakolós igen, de szerencsére arra meg ráunt. Csoda, de a játékai kötik le újabban.

Szép napot mindenkinek.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! Ismét titokzatos vagy :) Dehogy lesz örihari!!! Írtam, hogy próbálkozunk, szóval ki lehetett következtetni. Nadrággal én is így jártam, nőnek hál' istennek.
Orrszívó a living lab 9 ezer valamennyi, de ha ennyire nincs rá szükségetek, sztem még ne vedd meg, amúgy uott lehett kapni,
ahol a párásítót írtam. Nem kizárt, hogy a bölcsi miatt betegesebb
lesz Zalán, de legyetek ti a kivételek.
Benne volt a cipő a katalógusban, de 24-es volt a legnagyobb, de
inkább csak kisebbek voltak. A Bence lába 23-as, így egy 23-t és egy 24-t vettünk, őszre és jövő tavaszra talán jó lesz rá. Jó magas Zalán!
Petra

Kép
ppetra

Ja még nem látott orvos, 19-én megyünk.

Kép
ppetra

[:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:18-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
Még egyben vagyok. :) Lábam sem dagad már, fizikumom is jobb, hajrá hűvös idő. Ugyan Manó nem szereti. Most is fázott lent, pedig rendesen fel volt öltöztetve.
Nekünk szerencsére mindig nagyobb ruháink vannak, így mostanra Manó is belenőtt azokba amit még Tavasszal Zolkó vett neki a H&M-be. A farmerdzseki is jó, ugyan még egyszer fel kell hajtani az ujját, de vállban, hosszban pont jó. Cipő: Hát nekünk már 26-os kell, legtöbb gyerekcipő boltban nem is lehet kapni. :(
Lidl-be mi sem járunk, u.u elvi okok miatt. Pedig egyszer szétnéznék. :)
Babakocsit pont kérdezni akartam, hogy sikerült-e megcsináltatni. A Léti tényleg jó hely.
Orrszívó: Nem tudom nekünk milyen az elemes, de bevált. De szerintem mire szükséged lesz rá, addigra Zalán magától is kitudja fújni. Ok egy beteg gyereket nehéz rávenni.
Párologtató, nekünk van, de nem használjuk. MÉg anno a Spárba vettük, noname, kb .10eft volt. De semmi extrát nem tud. Nekem a kamillás, borsmentás víz jött be a radiátoron. Ugyan most még nincs fűtés. De tegnap mióta bekapcsoltuk a olajradiátort, nálunk is szárazabb a levegő. :(
Mutiék már nem megyünk. Szeptember már a miénk. Anyuék járnak hozzánk. :)

Petra!
Hát nem is tudom kinek jobb. :) Én már félek egy kicsit, a közelgő szülés miatt. Terhesnek meg jó lenni, ha minden ok. Főleg középidőben. Na meg ami nálam jól jött, hogy terhesen még ki is néztem valahogy, de már lógó hassal nem leszek olyan magabiztos. :)
Eddig, hogy bírod? Rosszullétek vannak? Szagok iránti undor?

Kriszta!
Komatál? Barátnők körében nem olyan divat. Főleg, hogy most 3-an is szülünk. Nekem Mutim fog főzni míg itt van. Manónál is hordta még egy darabig. Na meg Anyósom is hozott, meg a szomszédai, barátnői. Kajával az első időben el leszünk látva. :wink: Utána majd, ha nem lesz kedvem főzni, akkor majd Zolkó hordja a fősuliról. A kicsinek ott lesz a tejcsi, Manónak meg megcsinálom, én meg, nekem mind1. :)
Te férjed is focizik? Melyik csapatban van? Az én drágám már fél hat óta kint van. 9-re ígérte magát. Nekik milyen jó dolguk van.

Anita!
Ilyen rossz időben járhatnátok a klubba is. Ugyan mostanában nem jártam arra, de szerintem most is van szerdánként. CSilla te tudsz róla valamit?
Télen akár ott is talizhatunk. Többiek?
:cry: :cry: :cry: Tünde már dolgozni fog....

Valamit még tuti akartam...Na majd később.

Tünde, kíváncsi vagyok....Mire volt időd ma? Privibe nem jöhet? Ja és most tudtam meg, hogy az egyik kolleganőmmel laktok egy házban. Kicsi a világ.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

nekem sem volt sok kedvem írni.

Kedden Csilla is délután volt tornán. Jól vannak, hétvégén jön írni.

Jolka, most eszembe sem volt a klub, pedig milyen igazad van :D Akkor fogsz jönni te is a picikéddel és nagyfiaddal?
Örülök, hogy most jól érzed magad! A legvégén nekem is megszűnt minden nyűgöm. Pedig nem volt sok, mert én is imádtam pocakosnak lenni :D

Tünde, tényleg fogtok hiányozni... Torna? Vagy alábbhagyott a lelkesedés? :lol:
Ma volt egy Anyuka, most kezdtek a bölcsitekben. Eszmecsere szempontjából is jó hely :wink:
Ruhákkal hasonlóan jártam. Még jún. végén is próbálgattam Botira olyanokat, ami még hosszú volt, most meg rövid :twisted:
Egyébként meg most vhogy nem is találok nagyon dolgokat, már 3. napja nézelődök neki. Férj mondta,h fel kellene menni Pestre bevásárolni Botinak, vagy Bécsbe kimenni. Szaván kellene fogni :wink: Csak egy egész napot akkor a dedem nélkül kell tölteni... jó, hülye vagyok, mi, h ilyen nehéz még ez is... :oops:

Zalán jó hosszú fiú, de ezt a mútkor is megállapítottam.

Kriszti, az Amerika bababoltban van b.kocsi szervíz is. Én is vittem már fel Peste PP-nket, ill megint kellene. Mi, ha letesszük ezt a kocsit, kereket kellesz rendelni. Lehet egy új babakocsi ára lesz, akkor viszont repül.
Fősulira is gyakran járunk :D

Petra, nem nyugtattál meg, h még majd fél évig úgy tűnik, kitart az ugrálás... vagy, ki tudja, meddig. Ááááá, addig idegrohamot fogok kapni :D

Anita, milyen napotok volt ma? Na, akkor üdv a klubban :D, tudod, az én fiam messziről ismert a hisztiéről. Én már "tapasztalatból" írom, h igyekezni kell nem foglalkozni vele. Ha látja, h meghat, mindig bepróbálkozik. És, valóban "ráérne" még hisztizni Dorka, de kb Boti sem volt még egy éves, mikor az elsőket produkálta :shock:

Benéztem ma a Bububa, háááát, nem sok minden volt Boti méretében. Neki is 23-as a lába. Egy 24/25-ös hócsizmát vettem neki. Bár nem tudni előre lesz-e hó (nagyszülők kiokosítottak, h ne vegyek ilyesmit előre), de ez a nagy hidegben is jó lesz, ráadásul 3400 Ft volt...
De még mindig bajban vagyok, h milyen méretűt vásároljak tavaszig. ( a nyáron 3 méret szandit vettünk és hordtunk...) a téli meg nem baj, ha nagy... zokni, harisnya.
De a ruhaméretekkel is bajban vagyok. A mostani: alul 86, felül 92. Együttes így kizárt. De vajon meddig tart ez a méret ki? Meg azért bizakodom, hogy egyszer csak az én fiam is hosszra fog többet nőni, nemcsak széltében :D :wink:
Jolka, Tündi: főprofik segíthetnétek megint! :wink:

Na, jó sok voltam. Most már eldugulok. :D

Zsuzsi, te sem jöttél vissza :D Hogy van Tomi? Kristóf hogy viseli az ovit? Így sem féltékeny, hogy Te otthon Tomival?

Jó éjt, lányok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Gyors bekukk, ,csakhogy tudassam még megvagyunk. a suli ezerrel beindult, és állandóan van mit csinálnom...
rerggel szegény peti 1/4 8-kor már le van adva a "közösbe" :?
de ügyesen ébred, nem kell noszogatni. hétvégén pedig utánapótol az alvásnak.
A bölcsiben is jókat alszik, sőt ma este is már 3/4 8 előtt aludt.
Én mostanra megírtam a holnapi óravázlatokat, most pedig még vár rám 41 db remekül sikerült matekdoga!! :roll:
Siralmasnak tűnnek... kezdhetem újra a tavalyi anyag tanítását??!! :?

jó éjt mindenkinek

Kép
dora1980

Sziasztok!

Timi! Jó, hogy írtál. Dodó nagyon cukor lehet, ahogy beszél. Tök jó, hogy szereti a bölcsit. Kitartást a lakásújításhoz!

Jolka! Örülök, hogy jobban érzed magad. Olyan izgi, hogy közeledik az idő. :) Nagyon szép nevet választott Manó.

Hajni! Köszi a dícséretet, én is szemügyre vettelek benneteket. :)
A fiaid paramétereit olvasva megnyugodtam egy kicsit, hogy nem csak az én gyerekem ilyen vékonyka. Bár ha belegondolok, mindig csak akkor tűnik fel, amikor korabeli, de méretben nagyobb gyerek közelében van. Főleg a kislányok (legalábbis a mi ismerőseink) olyan nagyok. Ha egyedül van, sosem látom soványnak v. kicsinek. Sőt nem egyszer mondták már rá idegenek, hogy milyen nagy a korához képest (pedig nem is). Ilyenkor eszembe is szokott jutni pl. Anita Botija, hogy akkor hozzá mit szólnának. :) Vagy Zalushoz a 94 centijével.

Anita3! Sajnálom a sulit! :( Azért jövőre megpróbálod?
Lehet, hogy Dorka is csak az időváltozás miatt volt nyügibb, Ádámmal alig bírtam 2 napig. Tegnapelőtt alig aludtunk valamit éjjel, rengeteget sírt, ott kellett ülnöm mellette, máshogy nem volt hajlandó aludni. Ráadásul szegény férjem másnap Bp-re ment, kb 2,5 óra alvás után. Hát nem irigyeltem.

Tünde! Igen, még a héten indulunk, pontosan holnap, már izgulok is, hogy minden rendben lesz-e. Remélem Ádám jól fogja bírni az utat, meg az ottlétet is.
Kiborító lehetett az ingatlanos. Végül el se mentek egyáltalán, vagy egyeztettetek másik időpontot?
Párásító nekünk is van, de még sosem használtuk. Most lehet ideje lenne, mert mióta fűtünk, reggelre igencsak száraz a torkom.
Zalus nem próbálja megkóstolni a gyurmát? Én is vettem már, tökjó kis készlet is van hozzá, de nem merem még egyedül hagyni vele Ádámot, nehogy megegye. Á. rajzolni szeret nagyon, mindig kér papírt meg ceruzát v. "tollt", ahogy ő mondja. :) Odafirkál valami krikszkrakszot, aztán megmondja, hogy szerinte mi is az (ált. lepke v. virág :)) Azért a falra is sikerült egy remekművet alkotnia, az apja ki is borult rendesen... :?

Kriszti! Én a komatálról egy gyerekdalban hallottam először, megvan cd-n. Nem gondoltam, hogy ez még ma is élő szokás. Pedig nem hülyeség, emlékszem, hogy az első 1-2(3?) hónapban még enni se volt időm/energiám, nemhogy főzni... :?

Petra! Nagyon aranyos nevet választottatok! :) Egyébként szeretnéd majd tudni, hogy fiú v. lány lesz? Én most úgy vagyok vele (persze előbb össze kéne jönnie a kistesónak) , hogy jobban szeretném, ha meglepi lenne, de tudom magamról, hogy úgyis győzni fog a kíváncsiságom. 8)
A Lidl-s cipőről majd írd már meg, hogy hogy bírja a kiképzést, nagyon kíváncsi vagyok rá. Bár én se járok oda, anyukám szereti.

Anita! Mi is voltnk a Bububan, de kár, hogy nem futottunk össze! Én egy őszi bőrcipőt vettem Ádinak, 22-es, de még egy picit nagy. Azért menni tud benne. Valószínüleg vastag zoknival pont jó lesz.
Hajrá Bécs! Boti csak kibírja nélküled azt az egy napot valahogy!

Dóra! Máris doga?! Nem vagy semmi. Hátha csak azért sikerültek rosszul, mert még nem zökkentek vissza a gyerkőcök. Bár az időjárás a segítségükre van.
Peti továbbra is szuperügyes. Amúgy hogy veszed észre, szereti is a bölcsit? Vagy csak tudomásul veszi, hogy ott kell lennie?

Na megyek, lefekszem. Szerintem már nem jövök az indulásig, bő egy hét múlva jelentkezem! Addig is írjatok sokat és vigyázzatok magatokra és a babucikra! :)

Puszi, Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Timi! Jó, hogy írtál. Dodó nagyon cukor lehet, ahogy beszél. Tök jó, hogy szereti a bölcsit. Kitartást a lakásújításhoz!

Jolka! Örülök, hogy jobban érzed magad. Olyan izgi, hogy közeledik az idő. :) Nagyon szép nevet választott Manó.

Hajni! Köszi a dícséretet, én is szemügyre vettelek benneteket. :)
A fiaid paramétereit olvasva megnyugodtam egy kicsit, hogy nem csak az én gyerekem ilyen vékonyka. Bár ha belegondolok, mindig csak akkor tűnik fel, amikor korabeli, de méretben nagyobb gyerek közelében van. Főleg a kislányok (legalábbis a mi ismerőseink) olyan nagyok. Ha egyedül van, sosem látom soványnak v. kicsinek. Sőt nem egyszer mondták már rá idegenek, hogy milyen nagy a korához képest (pedig nem is). Ilyenkor eszembe is szokott jutni pl. Anita Botija, hogy akkor hozzá mit szólnának. :) Vagy Zalushoz a 94 centijével.

Anita3! Sajnálom a sulit! :( Azért jövőre megpróbálod?
Lehet, hogy Dorka is csak az időváltozás miatt volt nyügibb, Ádámmal alig bírtam 2 napig. Tegnapelőtt alig aludtunk valamit éjjel, rengeteget sírt, ott kellett ülnöm mellette, máshogy nem volt hajlandó aludni. Ráadásul szegény férjem másnap Bp-re ment, kb 2,5 óra alvás után. Hát nem irigyeltem.

Tünde! Igen, még a héten indulunk, pontosan holnap, már izgulok is, hogy minden rendben lesz-e. Remélem Ádám jól fogja bírni az utat, meg az ottlétet is.
Kiborító lehetett az ingatlanos. Végül el se mentek egyáltalán, vagy egyeztettetek másik időpontot?
Párásító nekünk is van, de még sosem használtuk. Most lehet ideje lenne, mert mióta fűtünk, reggelre igencsak száraz a torkom.
Zalus nem próbálja megkóstolni a gyurmát? Én is vettem már, tökjó kis készlet is van hozzá, de nem merem még egyedül hagyni vele Ádámot, nehogy megegye. Á. rajzolni szeret nagyon, mindig kér papírt meg ceruzát v. "tollt", ahogy ő mondja. :) Odafirkál valami krikszkrakszot, aztán megmondja, hogy szerinte mi is az (ált. lepke v. virág :)) Azért a falra is sikerült egy remekművet alkotnia, az apja ki is borult rendesen... :?

Kriszti! Én a komatálról egy gyerekdalban hallottam először, megvan cd-n. Nem gondoltam, hogy ez még ma is élő szokás. Pedig nem hülyeség, emlékszem, hogy az első 1-2(3?) hónapban még enni se volt időm/energiám, nemhogy főzni... :?

Petra! Nagyon aranyos nevet választottatok! :) Egyébként szeretnéd majd tudni, hogy fiú v. lány lesz? Én most úgy vagyok vele (persze előbb össze kéne jönnie a kistesónak) , hogy jobban szeretném, ha meglepi lenne, de tudom magamról, hogy úgyis győzni fog a kíváncsiságom. 8)
A Lidl-s cipőről majd írd már meg, hogy hogy bírja a kiképzést, nagyon kíváncsi vagyok rá. Bár én se járok oda, anyukám szereti.

Anita! Mi is voltnk a Bububan, de kár, hogy nem futottunk össze! Én egy őszi bőrcipőt vettem Ádinak, 22-es, de még egy picit nagy. Azért menni tud benne. Valószínüleg vastag zoknival pont jó lesz.
Hajrá Bécs! Boti csak kibírja nélküled azt az egy napot valahogy!

Dóra! Máris doga?! Nem vagy semmi. Hátha csak azért sikerültek rosszul, mert még nem zökkentek vissza a gyerkőcök. Bár az időjárás a segítségükre van.
Peti továbbra is szuperügyes. Amúgy hogy veszed észre, szereti is a bölcsit? Vagy csak tudomásul veszi, hogy ott kell lennie?

Na megyek, lefekszem. Szerintem már nem jövök az indulásig, bő egy hét múlva jelentkezem! Addig is írjatok sokat és vigyázzatok magatokra és a babucikra! :)

Puszi, Annamari

Ádimama

kikészít ez a net... bocs újfent a duplázásért :oops:
ja, még azt akartam írni, hogy eddig 5 tel.szám van meg (Ági, Anita3, Jolka, Petra, Zsuzsi), aki még akarja, az küldje nyugodtan, ha hazajöttünk, befejezem a táblázatot.

Ádimama

Sziasztok!

Nos, minden manó szépen megnőtt. Mi három hónap alatt szinte semmit nem gyarapodtunk. 83cm, és 12,8kg. Mindössze 30 deka és 3 centi. De a ruháinkat mi is teljesen kinőttük. Alig maradt valamije! Cipővel még nem is volt tul nehéz dolgunk, mert elég átlagos 21-22-es lábunk van. Mondjuk a ruhákból is már megjöttek szinte mindenhol az őszi cuccok.

Anita, mondani akartam, hogy a CundA-ban nagyon ari cuccok vannak a fiuknak. Nézzetek be, még az áruk is jók! Holnap talizunk a főzésen??? Jössztök? :wink:

Jolka, én is imádtam pocakos lenni, és most is szívesen lennék. Mi is a pontos dátum nálatok? mondjuk én egyetlen nappal szültem hamarabb, annak ellenére, hogy hónapokkal az időpont előtt már szültem volna olyan görcseim voltak egyszer-egyszer. Remélhetőleg, ha megszületett a kismanó arról mi is tudni fogunk. Az Ákos pedig igazán szép név!! Manónak van érzéke a dologhoz. :D

Petra, ha lányom lett volna nekünk is a Luca nevet kapta volna, igaz a Sára párosítással. Minden rendben veletek?? hogy viseled? Nekem ez idő volt a legnehezebb, mert a szagokat utáltam, és mindenre olyan érzékeny volt az orrom. :?

Annamari, jó pihit nektek, és kitartást Ádámnak az úthoz. Majd várjuk az élménybeszámolót!:D

nem sikerült feltenni ide képet ugyhogy ezen a linken megnézhetitek, ha akarjátok:

http://battadominik.blog.babaszoba.hu

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!
Most nem írok név szerint, nincs elég időm rá, csak pötyögök egy pár sort! Mi is voltunk tegnap a Bububan :D , de nem találtam Nimródra cipőt :( ! Bevallom végül a kínaiba vettük meg, csak edzőcipő a játszóra meg az udvarra, valameddig csak jó lesz! Hát Botndot is lassan lehagyják a tőle 7 hónappal később született csajok, de már nem aggódok ezért, nem lehet minden gyerek egyforma! Vékonyak is kellenek :) !
Délután megyek turizni a barátnőimmel, a legjobb kikapcsolódás nekem, remélem találok egy-két vagány ruhát a fiúknak! Apjuk meg harcolhat itthon a kettővel :D .
Szép napot mindenkinek! Ja összeírtam hányan vagyunk akik rendszeresen írunk ide, 13 név jött össze!
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Szia Timi!
Én itt aránylag új vagyok, megnéztem a képeket, nagyon aranyos a kisfiad. A férjedet ismerem még régről, nem is tudtam hogy már apa lett! Szóval gratula nektek Domihoz!
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Hajni!
Szerintem a kínaiban is vannak jó cipők, ha az ember tüzetesen megnézi:) főleg meg oviban szétmotorozni :)
Nálunk volt olyan anyuka, aki pénteken a vadiúj adidas cipőbe hozta a gyereket, délután meg örjöngött, hogy ugyan hétfőig honnan vegyen edzőcipőt a gyereknek, mert egy nap alatt szétmotorozta az orrát...

Timi!
Jóóóól megnőtt Domi!! Tényleg jó volt hallani rólatok :)

Anita!
Itt vagyok, nem tűntem el, csak megint el vagyok havazva (mint mindig) Kristóf nagyon jól viselte az ovit, csak ebben a c@r időben köhög, berekedt, így pénteken itthon maradt. Az orra nem folyik, így a hétvégén simán kikúrálom. Álatlában reggel 6-7-ig rutinozok, mert az oktató utána dolgozik, így estére kiütöm magam. Ma rutinozás után kivitt az Orosi útra, körforgalom, meg vissza a rutinpályára. Háááát, eléggé izgultam, hogy nehogy valami hülyeséget csináljak, de jól sikerült :roll:
Tomi jól van, csak néha olyan nyűgös napokat élünk :cry:

Most ennyi, szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Hajni, szoktalak olvasgatni titeket is. Tudom, hogy ne régen csatlakoztál hozzánk. Nagyon szép nevük van a fiúknak. Jó gyorsan jöttek egymás után! :wink: Hogy lehet egy kicsivel meg egy picivel követhető napirendet kialakítani. Vagy lefoglalják egymást? :D
Honnan ismered a férjem, vagy ezt inkább Priviben?
Turizni én is szoktam járni Dodonak, de sajna mostanság nem tul sok mindent találok a méretében. De remélem majd ősszel jönnek az új áruk! Ti hova jártok?

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok lányok!

Élünk, nagyjából jól vagyunk (Flóra kevésbé, de erről majd csak az út után, ha egyáltalán elmerünk indulni...). Munkám iszonyat, annyi adminisztráció, hogy már azt sem tudom, vége lesz e ennek egyszer.
Szóval: írok, ha megérkeztünk és kérlek, szorítsatok, mert már nagyon parázom!!

Puszi mindenkinek! Kismamáknak kitartást!

Kép
nycsilla

Sziasztok!!

Hűűűűűű micsoda egy időjárás... azt hiszem ideje lesz fűteni lassan. :?
Csilla!
Hová utaztok?És mi van Flórával?? És mitől parázol? lemaradtam vmiről. :oops:
Jolka!
Hogy s mint?? rég írtál!!
Többiek??!
Mi megvagyunk. peti még mindig taknyos, de azért nem beteg kop, kop, kop
nekem soka dolgom, peti pedig ha ébren van nem hagyja h. csinálja, de mikor is, hisz a bölcsi iután már igazán jogos ha igényt tart rám.
Így aztán marad minden fektetés utánra...de már 3/4 8kor alszik!! :wink:
Megyek is, h. haladjak. jó éjt!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Timi!
A férjeddel régen egy társaságba jártunk onnan ismerem, meg meccsre is jártam, ennyi a történet.
Nimród és Botond között 20 hónap van, egy percre sem bántam meg hogy ilyen hamar jött Boti, úgy szeretik egymást, egyre többet játszanak együtt. Nekem fontos a napirend és sikerült is kialakítani szinte kezdettől, Boti jó alvó. Inkább az volt nehéz, amikor terhes voltam Nimród meg pici 11-12 hós és nem értette miért vagyok rosszul, volt hogy alig bírtam felkelni, persze ez csak az elején volt.De azóta minden oké :D !
Én az igazi kilós turikat szeretem, nem ahol minden fel van akasztva, meg becímkézve. Most a Szent Istvánon voltunk 3 turiba, de semmi jó. A Rákóczi utcán a Háda, oda szoktunk menni, meg mikor merre járunk. Turi tippeket szívesen fogadok mindenkitől :) További szép hétvégét mindenkinek!
Hajni
nimbot

Hajni!
A barátnőmnek a Rákóczi utcán van turija, a régi Mezőgazdasági Fősulitól egy picit a város felé. A folyópartnál. Szerintem jó áron vannak jó cuccok, egy próbát megér... :wink: Ha gondolod megkérdem mikor érkezik új áru.
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Egy gyors bekukk ebéd előtt.
Még meg vagyunk!!! :lol:

Zsuzsi!
Nem feletkeztem meg rólad, csak mindig olyankor jut eszembe, mikor már talán zavarnék. :) Ma minden képen felhívlak. :wink:

CSilla!
Jó utat nektek, kíváncsi vagyok, hogy Flóra hogy érezte magát. :)

Megyek is, a fiúkat még felpaterolom a játsziról. :)
Még jó, hogy az erkély odanéz. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hajni,
Időközben meglestelek az iwiwen, és már tudtam is honnan ismeritek egymást :oops: :wink:
Nos mi a víztoronyhoz járunk vagy a sóstói útra, de az igazság az hogy az utóbbi időben inkább anyósom halmozott el táska számra turis cucokkal. de a tippjeidet meglesem. :wink:
Nagyon szépek a gyerkőcök, és azt nem vitatom én sem, hogy ha egyszerre nőnek fel a gyerekek akkor sokkal jobban lekötik, szeretik egymást. Csak talán nekem Dodo mellett nem lenne türelmem.

Dóra, mi már Dodonál befűtöttünk két éjszakára is. nem volt csak 19 fok nála, és nem akartam hogy megfagyjon!! :oops: :)

Most is esik az eső, de nagyon. szép kis idő. Most akartunk indulni nagyizni kicsit! Na majd később.

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!
Zsuzsi! Már a barátnőm is említette azt a turit, hogy jó,a jövőhéten beprogramoztunk egy turis napot, lehet útbaejtjük azt is!
Kristóf hova jár oviba? A malomkertibe? Én oda játram, szerettem is az alvást leszámítva :D .
Timi! Az iwiw-ről honnan jöttél rá? :shock:
Miért nem lenne türelmed Dodo mellett? Nehéz eset? :) Fiatal vagy biztos jól bírnád!
Na lépek!
Sziasztok! Hajni
nimbot

Sziasztok!

Köszönöm szépen az érdeklődéseteket, jól vagyok, egy kicsit zavarnak a szagok és egy kis róka koma is jelentkezett már, de azért nem vészes.

Annamari! Mindenképp szeretném majd tudni, hogy fiú-e vagy lány. A nevet pedig nem mi találtuk, "Ő" talált minket :)

Dóra! Nem semmi, máris dolgozatot irattál? Ez azért kemény, az első héten. Vagy manapság ez a szokás?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!!
Nem kell rám "úgy" nézni... :D
Nem vagyok vérengzős tanár. csak a tanmenet megkövetel egy ún. tájékozódó felmérés íratást, bár kihagyható lenne, de én nem hagytam ki, hisz jó tudni honnan is kezdjük a munkát. elég ramatyul sikerültek, tehát hosszúnak bizonyult a nyár. :?
Így csak annak a pár embernek került be a jegy, aki 5-öst produkált :wink:

Kép
dora1980

Dóra! NAgyon rendes tanár vagy, hogy csak az 5-öst írtad be.:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Petra! A mostani kedvenc lánynevem a Luca :D (persze azérta DÓra után). Rókakoma :twisted: Dorkával engem is szagok kínoztak rettenetesen.

Hajni! A Szuper régi helyén (a malomnál) van egy hatalmas igazi turi, én éppen ma készülök anyával. Kell a kölöknek vmi játszótéri dzseki, meg jó lenne egy mellény is. A 14 emeletes mögött a videotéka alatt is jó a turi, bár az nem igazi kilós. Meg persze a sóstói úton, de az is vállfás. Ja és a Zsuzsi barátnőjének a turijábn is jó cuccok vannak ám :wink:

Dóra! Tényleg nagyon rendes vagy, hogy nem veszed el a gyerkőcök kedvét márígy szeptember elején. Biztos írtad már, de nem tudom, hanyadikosak? 41 gyerek egy osztályban??? :shock:

Csilla! Jó utat nektek! Aztán majd gyere mesélj!

Zsuzsi! Ügyi vagy te, ne félj a vezetéstől! Na meg az oktató előtt is van ám fékpedál :D Nálunk DOrka azért nyűgi mostanában mert nem lehet kint annyit mint a jó időben :? Azért elhiszem hogy így jó hosszú a nap!

Anita! Hiszti :evil: köszönöm azóta is előfordult már :? hát igen, én próbálok nem foglalkozni vele, de az apját is nagyon meglepte, amikor a Spárnál dobott Dorka egy hátast, mert nem engedtük neki tolni tovább a kocsit a parkolóban. :shock: Szerintem is ráért volna még vele, de volt kitől örökölnie az akaratosságot :oops:

Most megyek is mert a telefonom épp most landolt a kukában :?
Ja és még vmi! Dorka megtett egyedül tegnap pár lépést. Elfeledkezett magáról és elengedte a széket amiben kapaszkosdott én meg hívtan, hogy gyere kicsim anyához. Lépett hármat és beledőlt a karomba :D olyan édes volt!
No megyek tényleg mert nyafi van!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?