Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok csajok!

Fú, Szabi is mindig ezzel a száritóval nyüstöl. Kezdem beadni a derekamat, de tök jó mosó idő volt ma, le is nyomtam 4 adagot. meg kéne már egy nagyobb gép is, egy 7 kgos.
most keményedik is a hasam, ami rám nem jellemző, gyorsan le is dőltem.
na ez a gatya azért olyan amit anno szülés után vettem és 40es méret meg bazi sztreccs! amúgy én nem fenékre hiztam hanem combra meg karra!

Jajj, én megnéztem az ülést és szerintem nagyon tuti!

Timi, képzeld a barátnőmnél ugyanez a kakimizéria van és a barátnőm is ilyen volt kiskorában. Nagyon meg tudlak érteni, mert látom mit szenvednek!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marek:
nagyon boldog névnapot!

Ma láttam, h 8-án tartod, azt hittem, h 12-én. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Szeva!
Ha ma MArek nap van, akkor boldogság, MArek!
Szárító- tudtam, h arcoskodás-féle lesz belőle! Még egy utolsó megjegyzés és én többé nem hozom szóba! Jutta: nem kell hozzá kiállás, csak áram. (A kondenzációshoz legalábbis, nekünk ilyen van!) 2in1 volt a húgomnak és az valóban qrvára összegyűrte a cuccot és nem szárított rendesen! A ruhákat kb. annyira gyűrődve veszem ki belőle, mint a le a szárítóról! Igaz, mielőtt belerakom egy kicsit kirázom és elrendezem. És hát nekem a mosógép ugye 7 kg-os- ezt a mennyiséget én egy az egyben belerakom a szárítóba (bár az csak 6 kg-os). Ma is vegyesen volt! Lepedő, nagy törülköző, fehérnemű- és minden megszáradt. Szerintem szuper, de mindenki azt gondol, amit akar... :roll: És olyat vesz vagy nem vesz amilyet akar és tud!
Gabcii! Hozd nyugodtan a szárítanivalót! Rakjál már fel újabb Ádi képet! Lécci! És szerintem jól csinálsz mindent! Ne aggódj!
Timi! Én már ajánlgattam, h lemegyek és elrendezem a férjed! És mi van Majával? Beteg? Te meggyógyultál már?
Hajni! Csípőgatya?! Ez igen! Na muti, h irígykedjünk (én legalábbis!), és f2-ig bírtad! Ne b*szki, hát én bizti nem bírtam volna addig!
Kat! Sajna én ehhez a témához (gyed, tgyás) nem nagyon tudok hozzászólni! Annál is inkább, mert ha jól sejtem abból a marha nagy lóvéból, amit kapni fogok nem tudok majd "megélni". Tehát pénzt kell előbb-utóbb keresni! Illetve, besegíteni a kft-be, mert hát abból kell, h megéljünk mind! Meg azt is remélem, h fog annyira futni a szekér, h ne az én bevételeimre legyünk rászorulva! (Na ez most megint arcos volt, de ez van! Ha ez sem jön be nektek, köpjetek le nyugodtan! :roll: )
Ciripke! Remélem a nagylány már jobban van! Azért a férjed rendes nagyon! Így is kell!
Jolka! Merre vagy? És Te, Zsu?
Jutta, jelentkezz mi van Veled? Fú, kezdenek felgyorsulni a dolgok!
Ancsi! És Te? Még semmi?
Ikerboszik el! Hát csajok, de genya leszek: azért jó, h én csak egy gyereket várok! A két kiscsaj most eléggé lezsibbasztott! Kevés dolog volt, amihez nem volt hozzáfűznivalójuk!

Kép
ermoni

Sehol senki? Hát akkor én is el! Megyek vasalni!

Kép
ermoni

Na kiszívtam a Majci orrát ,alig aludt,kaki persze nincsen.Kivasaltam,pakoltam,most mosok és még ezt azt amazt,a férjem már a nézésemtől háborog :-)

Móni
én örülök,hoigy van szárogatód,én is nagyon örülnék neki,nekem nem hiszem,hogy mostanába abba kell szárogatnom :-) :?

gyere csak :-) legalább nem unatkozom,na mintha sokat unatkoznák,de rám férne egy barátnőzés,kár hogy nincsenek barátnőim.

Maja nem tudom mennyire beteg,egy nap folyik az orra utána két napig nem,köhögés dettó.Az biztos,hogy fáj a foga,a leghátsók jönnek most és rág kettőt már mondja ,hogy fáj.Alig eszik.Azt hiszem ma adok neki kis hashajtót.

Ciripke

köszi az együttérzést, és ők hogy csinálják?

Remélem a lánykád jól van

Jutta
mizu????

Marek
Kép
Vendég

Timi! Köszi, rendes vagy! Na, egyszer el is megyek és rendet csapok nálatok! De akkor az egész házban! Megyek az emeletre is! :wink: :lol:
Na tényleg húzok vasalni!

Kép
ermoni

Betti jobbqan van, minket is zsibbasztanak rendesen, mert ma valahogy folyton veszekednek! Holnap ovi, kicsi megy a mamához én melóba, majd kipihenem őket, aztán meg alig várom, hogy zsibbasszanak!
Móni, engem nagyon érdekel a száritó téma. szóval azt mondod az nem jó ami mosógép is egyben, jobb a különálló? Jól vettem ki?

Timi! Sajnos nem tudlak biztatni, ők is csak szendevdek, nem tudnak rá semmi okosat. Nem akarom őket bántani mert nagyon nehéz lehet, de amikor én látom sok "felesleges cuccot" nassolnak, szóval az tuti, hogy mi jóval rostosabban táplálkozunk (müzli meg egyebek, zöldség gyümi), de sajnis ez nagy részben hajlam szerintem. Szóval távol áljon tőlem hogy osszam az eszem meg megitéljem őket. Ő is napokig nyugtalan meg nyűgös!

Marek csatlakozom az elöttem szólókhoz, szóval Isten Éltessen!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

CSak gyors hsz-s. aztán még visszaolvasok.

KAt!
Nehogy táppénzre menj. Mert akkor kevesebb lesz a pénz. Mert a gyed összegét fogják nézni. Nekem valami ilyet magyaráztak a MÁK-nál. Tehát a Tesó születéséig legyél gyed-en. Majd a születés napjával mond le a gyedet, és másnaptól kérd meg a thgy-t. Szerintem így valamivel több pénz marad. De azért számoltas utána.
Nekem egy kicsit más a helyzet, mert nekem már áprilisban lejárt a gyed. Onnantól kivettem a felhalmozódott szabijaimat, ami most augusztus közepén járt le. Majd táppénzre mentem, de csak a 15 nap betegszabi erejéig. Ezután lemondtam a gyest, majd megkértem a thgy-t. Nekem anyagilag így a legjobb.
Szerintem gondold át ezt a táppénzes dolgot.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ja még valami.... Jutta férje biztos jobban tudja, de passzív állomány után jár táppénz?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jaj de jó...névnapom van??? :? :shock: :lol: :lol: :lol: Akkor köszönöm a köszöntést. :lol: 12-én is lesz, akkor is szeretnék köszöntést, ha már így belejöttetek... :lol: (kis telhetetlen) Na jó, azt már kihagyhatjátok, már a mai is nagyon jólesett... :lol:

Móni
Most miért gondolod, hogy mi arcoskodásnak vesszük, hogy neked van szárítód és ráadásul még örülsz is neki...? :shock: De most komolyan? Én nem ezt nevezem arcoskodásnak... Ha leköpködnél, mert nekem nincs, na az arcoskodás lenne, de az nem te vagy, úgyhogy írd meg nyugodtan, mert mindenkit érdekel... És menj el Timiékhez és rakj rendet végre.... :lol: :wink: Vagy menjünk mindannyian és igyunk meg Timivel egy-egy pohár száraz vörösbort...a keményedésekre és a barátságra... :wink: Szerintem már az is segítene... :roll:

Jutta, Zsu meg kerüljön elő, mert ez így nem ér...ők szülni akartak, vagy ők még nem? Már nem tudom, hogy ki mit szeretett volna...! :? Azt tudom, hogy én még nem szeretnék, de ha elkezdődik, akkor kezdődjön éjszaka, vagy hétvégén, hogy a férjem a közelben legyen, mert ha órán van, még értesíteni se tudom, hogy szülünk. :roll: Lehet, hogy elkérem a portás számát és ha szülünk akkor ő szól, hogy tegye le a krétát és menjen szülni, de hirtelen... :lol: Vagy van más ötletetek? Mert az én kedvesem betartja a házirendet, miszerint órán nem lehet használni a mobilt :shock:

Gabci
Én már nem dolgozom hivatalosan, de elkezdődött az iskola és a magántanítványaim újra járnak...őket meg nem akarom lemondani, nem árt az a kis pénz, gondolom majd valahogy megoldom baba mellett is, főleg, hogy van egy nagyon aktív nagymamám, és öt után anyukám is ráér. Ha másképp nem megy, akkor meg keresek valakit a babó mellé....

Na megyek, mert ennyire azért nem szerettek olvasni... :oops: Bocs, ha sok voltam... :oops:

marek

Marek! Igazad van, lehet h ma (is) túlérzékeny vagyok! De bazi fáradt vagyok és igen sz*rul alszom az utóbbi napokban!
Tyű, Jolka! Kened ezt a témát rendesen! Nekem is magyarázták már, de én ráhagyom a könyvelőnkre!
Ciripke! Igen, nálunk az a családi tapasztalat, h külön szárítót kell venni! (A Húgom és a barátnőm is lepasszolta már a 2in1, és amíg volt akkor se használták, csak az elején! De nagyon nem voltak megelégedve!) Na ennyi!
Tényleg Timi! Mi van, ha mind lemegyünk?! :lol:
Borzalmasan fáradt vagyok! És holnap vérvételre kéne mennem!

Kép
ermoni

Te MArek! Ez a telefontiltás okés, de rezgőn nem lehet a zsebében? Azért mégiscsak érthető ez nem? Szerintem ez nem rendbontás!

Kép
ermoni

Jutta!

Azért még ráérsz a szüléssel. :) :wink:
A fotelben én már rég nem érzem jól magam. Nekem egyből keményedik már, ha ott vagyok, Manóval is így volt. Ilyenkor vízszintbe kell menni, és elmúlik.

Móni!
Azért én is kivárom a 39.hetet, nem sietek.
Miért lenne arcoskodás, ha leírod az új szerzeményed. Én kimondottan örülök, hogy bejött neked a szárítód. Mindenki próbálja a maximumot kihozni az anyagi lehetőségeiből. :wink:
A nappalit nem oszlattuk fel, marad olyan, mint volt. Négyen leszünk egy hálóban, oda csak aludni megyünk, más nem jár arra, tehát senkit sem fog zavarni a sok ágy. :) Jövőre, pedig a fiúk megkapják gyerekszobának, vagy költözünk, kertesbe, de előtte nyerek a lottón. :D

Ciripke!
Jobbulást a kislányodnak! Várom a képeket, biztos jól nézel ki rajta.

Timi!
Nektek is. Babyluf-ot nem próbáltad még ki Majánál? Ha nekem taknyos Manó, vagy nem tud miatta aludni, ezzel kenem be a hátát. Könnyíti a légzést, nagyon bevált. A Dm-be is lehet kapni.

Kat!
Szerintem is jó a gyerekülés. Ja még valami, és utána lelövöm magam a témával kapcsolatban, nem akarok hülyeséget írni. Ha még is táppénzre mész, akkor kérd mellé a gyes-t az jár.

Gabcii!
Bukás. Az a jó, ha nincs, és nem fáj a pocakja. Nekünk volt pár bukás, de nem vészes. Ádámnak biztos jó a záróizma a pocakjánál.... :wink:

Marek!
Kedves Marika néni! Sok boldog névnapot kívánok neked!!! :D
Bocsi a nénit nem tudtam kihagyni. :wink:

Velünk minden ok. Jól telt a hétvége. Merek én meg veled ellentétbe, zabálok, mindent elnyel a hasam. :) :oops:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Namíg pöttyögtem, Marek u.a azt a véleményt írta Móninak. :wink:

Marek!
Ne már, a férjed ilyen rendes? Tessék ráparancsolni, hogy a család most fontosabb, és vigye be azt a telefont. Nálam mindig ott volt. :) Nem használtam, de sose lehet tudni, mikor van vészhelyhezet, főleg, hogy a számtech terem külön épületben volt nálunk.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja, Kat szuper a kocsitrón és az is szuper, h felraktad a linket, mert ezt az üzletet még nem ismertem!
Csajok, lehet h komplexusaim alakulnak ki vénségemre? Bocs, ez van! Szenilis is leszek? Fú, az gáz!

Kép
ermoni

Marika nénit már megszoktam, főleg mert amikor hétfőn benn voltam a kórházban, akkor egy 15 éves volt tanítvánnyal találkoztam...szülésre készült :? B*szki...! :shock: Szóval engem már nem csak az iskolában hívnak így, hanem a szülőszobán is... :lol: De akik szerettek, azoknak Marcsi néni... :lol: Esetleg Marek néni..? :lol:

Móni
Ez már a vénség...? Nemár!!! Én a vénséget későbbtől számolom....te nem? :?

marek

Marek!
12.-én Marek néniként köszentelek. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Két pocak...Nem röhög!!!! :roll:

Kép Kép

Jaj...ezt lehet, hogy nem éjszakára kellett volna, mert rémálmaitok lesznek... :lol: Bocs... :oops: Majd legközelebb figyelmesebb leszek. :lol:

marek

Marek!

Nem röhög, még rémálmaim sem lesznek. NAgyon csini vagy! Pár hét múlva még hiányozni is fog neked. De akkor már Bálint kint lesz, és jobb lesz. :wink: Szerintem hamar visszanyered az alakodat, bezzeg én... :?
Szép álmokat, most már megyek.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Húú most olvastam Manónak a neten pár diafilmet...Hát igen, ilyen későn, 18-kor kelt fel. Minden esetre csak dalamosan tudok beszélni, mint a diákon, zsong is a fülleim tőle. :)
Na lelőttem magam mára, jó éjt. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
Alakom sose volt, nem lesz nehéz visszanyerni... :wink: Mindig is törpe voltam nagy seggel és vastag combbal... Erre most még növesztettem egy kicsit, meg hát egy kisebb hordót ugye, amit nem tudom, hogy hova fogok rakni, ha kiürül.. :lol: De legalább kaptam egy csomó egy számmal nagyobb farmert, azokat most tudom hordani kismamaövvel, meg hát utána se számítok arra, hogy előkereshetem a régi ruháimat... :roll:

marek

Uram kész van a fordítással, úgyhogy megyek aludni..próbálok legalábbis...
Jó éjszakát mindenkinek!!!

marek

Marek: azta, tényleg szép nagy a Bálint lak,de formás pocak.
Apukának, meg szóljál, hogy rezgőn a telefon nem zavar senkit és így tudnád értesíteni, ha eksön van esetleg. (ki is írta? Talán Jolka, tehát osztom a véleményét)
de nyugi, a szülések nagy része inkább este és éjjel indul, délelött nem nagyon :lol:
És akkor én is csatlakoznék, boldog Marek napot neked!
Móni: ha jöttök csapatostól rendet vágni Timiéknél, feltétlenül egyeztessünk... tudjátok, közel lakunk egymáshoz Timivel és nem szíesen hagynálak ki benneteket, meg a csoportos esetleg még nagypocakos pnakrációt sem :lol: (ha már a Marek, Zsu iszapbirkózás elmaradt)
Jolka: ne keseregj rajta,hogy szülés után milyen lesz az alakod.
Ha ez segít, én most elég gáz vagyok (kétszerese a régi önmagamnak), de jelenleg vhogy nem hat meg, tudom hogy úgyis le fog menni!!! Most Ádikám foglalkoztat inkább, nincs időm a saját hiúságomra.

Lányok!
Én már nem tudom, mivel csinálok jót.
Kaja téma: a tápszer adagját már leírtam fentebb. A töménysége a lényeg sztem, az meg adott ugye (3 kanál), a folyadék hozzáadása meg nem mérvadó, de elkészíteni úgy kell leírás szerint, hogy kb 100ml legyen belőle. Na, ez a védőnő és ismerős gyerekorvos szerint is nagy mennyiség amit enni adok Ádinak.
Hiába dumálok, hogy ha 50ml-t adok neki, akkor ordít,hogy éhes.
Uccsó etetésnél kipróbáltam,hogy anyatejből csak 60-t kapott...
Hát, nem kellett letennem aludni :evil:
kapott melé kamilla teát, mert sírt hogy éhes még.
Kezdek mérges lenni és asszem meg fogom mondani mindenkinek aki ezzel bactat, hogy ENNYI A KAPACITÁSA A GYEREKNEK!
(bocsi, felhúztam magam rajta)
Szal, írjatok már véleményt lécciiiiiii

Kép
Kép
gabcii

--------------------------------------------------------------------------------

Jó reggelt!!!!

ELFOLYT A MAGZATVIZ !!!!!!!!!!!!

ancsi26

Sziasztok!!

Drukk ANCSINAK! Molli nagyon pöpecül, pont a 40. hét lejártával indult meg, ez nem semmi! Pontos egy kiscsaj!! :lol: :lol:

Marek, akkor én - mivel a tegnapiból kimaradtam - majd 12-én!
Pocak, az enyém lentebb van mint már írtam és 1-2 hete még 103 cm volt, na most 110!! :shock: :shock:
Mondtam, hogy nekem a derekam úgy 60 - 63 cm szokott (volt) lenni???

Kat, én megnéztem az ülést - szép! Hogy jó - e? Halvány lila gőzőm sincs, de Te bizti tudod! (pár év és mi is nagy szakértők leszünk!)

Bettinek és Majának gyógyulást továbbra is!

Ja megkérdezhetem Jolka ezt a passzív micsodás táppénz, de erről lövésem sincs, gondolom engem nem éríntett és nem okosítottak ki!

Nekem még NE drukkoljatok, sőőőt jobb lenne még 2 hét, de legalább 1. Nem tudom, hogy ez a kiscsaj mit hebrencskedik, én itt szállást - kosztot - kvártélyt adok neki 9 hónapra, ő meg nem bír a kis popóján (ja bocsi buksiján) csücsülni, míg lejár az ideje? :shock:
No azért hátha mégis meggondolja magát és bentlakó marad még egy darabon!

Móni! Ja hogy csak áram kell? Az jó! Akkor még átgondolom ezt a szárítósdit. Ti milyet vettetek (márka + pontos típus megnevezés lszi)?

Zsu, tessék bejelentkezni!

(Ja én csak a vendéglátósdi miatt tüntem el! Mindegyik nap 11 utánig volt itt vendégsereg, hááát nem kellett utána altatni!!)

Jutta

KépKép
jutta

Ancsi... VÉGRE!!!! :lol: Megy a drukk ezerrel! De ez a gyerkőc tényleg nagyon precíz!!! :lol:
Gabci
Én sajnos nem tudok segíteni etetetésügyileg, de várom, hogy mit mondanak a tapasztaltak. Mondjuk mekkora egy rohadtság valakit azzal b*zt*tni, hogy túl sokat ad a gyerekének enni. :shock:
Jutta
Ahhoz képest, hogy azt mondta a dokid, hogy lassan szülsz, elég jól bírod :lol:

marek

Sziaszok!

Jó regelt!

Neked is Ancsi! :) Ugyan egy kisit korán keltél. :) :wink: Hajrá, remélem már túl vagy a nehezén, és már pihizel. VÁrjuk a híreket.

Gabcii!
Elvileg, a szakkönyvek szerint egy újszülött/csecsemő még nem tud egyszere ilyen sokat enni, kicsi még a pocakjuk. De ezt Ti megcáfoljátok. Ha nem bukja vissza, és utána nyugodt baba, akkor nem lehet gond, hogy ennyit adsz neki.
de... kisérletezni kell. Mindenképen anyatejcsivel kezd, ez téplálóbb, legfeljebb pótlásnak adj neki tápszert. Vagy válts tápszert, millió fajta van, lehet, hogy egy másik jobban beválik. Ha gyarapodik a kislegény és nem sír állandóan, akkor jól csinálod. :wink: Hallgas az anyai ösztönödre, sokszor többet ér bármi tanácsnál.
Ja még egy megjegyzés: A kislegény nem inkább cumizni szeretne kaja után? Komfort cumizás. :) Manó kaja után is sokat cupogodt még. Cumit tugdtál már a szájába?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ANCSI, MEGY A DRUKK +++++++++++++++++++++++++
Bár az is lehet, hogy már meg is van a következő babánk? :roll: :lol:

És micsoda versengés megy itt a következő helyért :lol: Én is versenybe szállnék, ha lehet!

Marek, eddig én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne éjjel szülni, nagyobb a nyugi, jobban lehet a városban közlekedni, de most éjjel, mikor felébredtem többször is pisijáratra, belegondoltam, hogy ha most kéne mennem, hát naggggyon úúúútálnám magam. Olyan fáradt voltam meg minden bajom volt. Persze az izgalom biztos hamar magamhoz téritene!
És ha tényleg most tartod, akkor BOLDOG NÉVNAPOT! Ezt beoszthatod 8-ra és 12-re is :lol:

Ciripke, Timi, remélem a csajszik már jól vannak!

Tegnap megint voltunk ctg-n, tökéleteset produkált a kislányom, ezért megajándékoztuk egy isteni gyros tállal a Mamutban (erről már irtam, aki arra jár, ne hagyja ki!)

És hogy sokat esztek? Hát nekem igy a végére jött meg az étvágyam! Tegnap este (!) benyomtam egy kis maradék paprikás krumplit, utána meg még kenyeret szalonnával. Aztán fetrengtem, úgy fájt a hasam :(

Kat, én is megnéztem az ülést, szupinak néz ki, az ára is tök jó! Én nem tudom milyen a jó, mi vettünk egyet, ami passzol a babakocsira, aztán ennyi. Remélem, hogy jó lesz.

És milyen rendesek az apukák is! Segitenek, mint a kisangyal!
Képzeljétek, tegnap az étteremben azt mondta nekem apuka, hogy olyan szép vagyok :oops: Régen nem hallottam ilyet. Persze a hasamat akkor nem látta, mert az az asztal alatt volt :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jó reggelt!

hajrá Ancsi!!! :lol: Megy a drukk ezerrel!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!
Marek! Sok boldog névnapot!! :lol: Legalább tudom hogy hívnak!
Szép a pocakkép!!!

Örülök, hogy nektek is tetszik az ülés :lol: Stabil, így azt gondoltuk kell hogy tudja u.azt, mint az 50e Ft-os ülés. És per/pill. erre futotta. Mindenesetre nem az a hányás, amit a Tescoban árulnak! Bébihordozót mi még 45e-ért vettünk, akkor még volt rá ennyink, Maxi C, szuper biztonságos állítólag, bár szerintem az sem tud többet, mint egy olcsóbb változata, max. az a jó benne, hogy puha pamut mosható a bélése, és nem is fakul mosásnál.

Móni, szerintem itt mindenki örül a szárítógépednek! Én is!!!! szerintem felejtsük el, hogy bárki arcoskodásnak venné a te örömödet!!! Ki így van, ki úgy. Mi most nem a legjobban, de örülünk, hogy tavaly decemberben megvettük a házat, és idén áprilisban meg költözni tudtunk. És egy új otthonba elég sok minden kell, és minden polcnak, új szekrénynek kütyünek örülök, még ha lassan is mennek a dolgok. Most pl. a fürdőbe felkerült, az új üvegpolc, nagyon kafa. És kedden megjön az anyag, a fürdőszobaszekrénynek, és a babaszekrénynak, amit így a férjem be tud majd fejezni! alig várom!!!!

TGYÁS: az az igazság, hogy jobban örülnék, ha nem kéne táppénzre mennem. Ha táppénz+GYES, az még jobban megbonyolítja a dolgot, és akkor tényleg lehet, hogy nem kapom meg ezt a pénzt, -ugye ami ha maximum is éhen lehet vele halni- de nekem akkor is nagyon fontos, hogy a lehető legtöbbet kapjam, miután egyelőre semmi más melléjövedelmem nincs. Ha csak azt nem vesszük annak, hogy takarítunk a munkahelyemen heti 1x -lehet hogy ciki, de ez van, nekünk ez is pénz, ha ez sem lenne, lehet, hogy a falat kaparnánk. Na lehet, hogy ezt nem kellett volna leírnom, de mindegy, ne vegyétek nagyon komolyan. - na szóval, mostmár tényleg nem tudom mi lenne a legjobb, és ez a TB-s csajszi sem válaszol. Na mindegy, majd csak lesz valahogy.

Az éjjel meg azt álmodtam, hogy beindult a szülés valahol az utcán, és nekem semmi nincs bepakolva még, kész voltam!!!!

Majácskának jobbulást! Remélem nem lesz beteg!!![/b]

Kép

Kép
katherina

Na aludtam még egy órácskát! :lol:

Marek, szerintem beszéld meg a férjeddel, hogy mostantól NEM kapcsolja ki a mobilt. Nálunk le van halkítva és nem veszi fel, ha olyan helyen van, még engem se, de látja, ha keresem, és ha egymás után 2x hívom, akkor tudja, hogy most áll fel a meetingről ha az atyaúristennel is van.... :lol: :lol:
(ez azért kellett, hogy meg tudja majd különböztetni, hogy csak azért hívom, mert vmi hétköznapi ügyben beszéljek vele, vagy mert szülünk :wink:

Kat, akkor pakolj be! :wink:
Az nem árthat!!
Mondom én aki félkés csomaggal csücsül itthon és minden nap megígéri magának, hogy holnap bepakol... valahogy nem visz rá a lélek és késleltetem.... mintha ez bármit is befolyásolna... :oops: :oops:

Ancsi kinek fog üzenni?!? Valakinek meg van a száma?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, lszi küldd át priviben a fodrász nevét, cimét és tel számát! Köszi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, küldöm!!

Ja és elfelejtettem írni, hogy nagyon örülök, hogy jó lett a CTG-d! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Ancsi, tök jó! Drukkolok!

Bettike remekül van, tegnap már rendeset evett, ma ment oviba. Biztos, hogy csak gyomorrontás volt!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hajráá Ancsi, drukkkkk!!

Móni:
nem nagyképűség, h írsz a szárítóról. :wink:
És engem tényleg érdekelt, h gyűr e, ha nem lehet mi is benevezünk majd 1-re. Télen förtelem mire megszárad a ruha. :(

Zsu:
akkor én megszavazom Neked a köv. szülést. :lol: :lol:

Nekem ma furcsán fáj a hasam, remélem ez még nem az lesz. :oops:

Du megyek dokihoz és uh-ra, kiváncsi vagyok mi a helyzet. Ha nem nőtt lehet megpiszkálja kicsit. :? :? :oops:

Na, meló megint.
:arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hi
Ancsi
mondtam én :-) csak kicsit késett a bosziságom :-)
drukk,de talán már inkább gratulálni kéne :-)

Tgyás,táppénz stb.:nekem még bonyolultabb mirt is ne? :-) de ez egy hosszú történet,és még nincs vége sajnos :?

Jutta
nekem is átkéne még nézni a csomit,azt se tudom miket raktam bele :roll:

Köszi kismamik Maja jobban van :-) legújabb hepp hogy kislámpával mosunk fogat :-) de legalább engedi :-)

Zsu
egészségedre a tegnapi vacsi :-)

Marek
nagyon szép a pocid :-) nekem tecc :-)

Jöhettek mindannyian :-)borozni,sörözni vagy szoptatni :-) az most aktuálisabb lesz asszem

Gabci
ha nem bukik,nem fáj a pocija akkor Ádi tényleg képes megenni ezt az adagot,csak azért "nem tetszik" a hozzáértőknek,mert esetleg így nagyon kitágulhat a gyomra és minél több kell neki és a táp mivel tápláló ,hogy is mondjam dagibogár lehet :-) Persze ez nem gond csak gondolom ezért mondják,hogy ez sok neki.
Lehet a sok kaja úgy elnyomja ,hogy többet alszik,de nem biztos ,hogy azért sír ,mert éhes,de elfogadja ,mert cumizni jó :-) Próbálgasd :-) más ötletem nincs

Jolka
nem is hallottam róla a Babylufról,ez olyan mint régen vlt a mellemre is mami?

Hát lányok én perpill úgy érzem sose fogok megszülni,de komolyan.
Vendég

Halihó
Visszafeküdtem és olyan jót aludtam!!! Pedig csak olvasni akartam :oops: De legalább most friss vagyok.. :lol:
Zsu
Tök jó, hogy minden rendben van veletek!

Ancsiról senki nem tud semmit???

marek

Timi
Valamikor csak megszülsz!!! Vagy hallottál már ilyenről, mert akkor ne írd le, mert ez lesz a következő paránk :lol: :lol: :lol: :lol:

Én meg egyébként hihetetlen nyugodt vagyok és ez nálam meglepő. Nem félek a szüléstől, nem idegesít, hogy hogy érünk föl, nem idegesít, hogy se szülésznőm, se orvosom.... Hihetetlen nyugalom van rajtam, jöjjön aminek jönnie kell és akkor, amikor jönni akar.... :lol: Ez most tök jó érzés... Gondolom majd elmúlik, de most egy pár napja ez van....

marek

Még egy kérdés, aztán befogom.
Akinek van választott szülésznője, az mennyit ad neki? Mert azért nekem se ártana keresni egyet, hogy valaki egy kicsit segítsen....

marek

Van már szülésznőm :lol: :lol: :lol: Holnap bejön hozzám ctg-re :lol:

Most már komolyan lelépek, mert úgy látom magammal beszélgetek... :oops:

marek

Marek, ezt a nyugalmat valszeg a hormonok okozzák, én is igy vagyok vele!
Most, hogy bent feküdtem a kórházban, kicsit körüljártam a hálapénz témát. Dokiknak átlag 50, szülésznőnek 20-25.

Timi, gondolod bent marad? :lol:

Tényleg, Ancsinak ki adta meg a számát?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek:
20-25 a szülésznőnek. Dokinak 50-150.
Én 20-t adok és 80-t. :oops:

Asszem Móni adta meg a számát Ancsinak. :wink:

Timi:
nyugi, gyerek még bent nem maradt. Én tanultam Marci esetéből. Akkor a 36. héttől minden nap szülni akartm,a hát kikészültem a 10 nap ráhúzástól. Most nem akarok szülni. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hehe :-)
majd egyszer kijön,de gondolom majd egy hét túlhordás után miután majd napi két nstre kell járnom,magzatvíz nézésre és turkára kell járnom két naponta,esetleg be is fektetnek.

Nem akarom túlhordani :cry:

Marek
jó gyorsan kerítettél szülésznénit :-)
én 20at tervezek adni,dokinak 50
Vendég

Köszi az információt. Én is 20 körül gondoltam, dokim meg nem lesz, ha az ügyeletesnek lesz dolga, akkor majd eldöntöm, hogy mennyit kap, de biztos nem sokat.
Mondjuk az meglepő, hogy a klinikán a dokinak 50-et szoktak adni...azt hittem, ennél sokkal durvább... :roll:
Timi
Megy a drukk, hogy Bibi nem maradjon bent! :lol: :lol: :lol: De egyébként ha ennyi meló, szaladgálás, idegeskedés mellett túlhordod, akkor valóban egy szuperwoman vagy.... :lol: Akkor a következő szülésfelkészítőn téged fognak mutogatni... :lol:

marek

Sziasztok!

Marek / Zsu most én is megnyugotam nagyjából, jöjjön aminek jönnie kell és már az eső se esik, tehát attól se vagyok depis! :lol:

Zsu, nem tudom, hogy át ment -e a piriv amit írtam, mert pont közben szállt el a gépem! Szólj ha nem, lszi!

Na most pakolok (kórházi pakk még mindig), eszek, átmegyek a szomszédba szülés-légzéses jóga kazit nézni! A barátnőm szerint ez nagyon fontos és hasznos, hát ő már szült, tuti jobban tudja...

Jutta

KépKép
jutta

Timi, ne filózd agyon a dolgot, Bibi jön, amikor jónak látja!

Jutta, nem jött át a privi, lszi küldd újra. Köszi

Ma délután megyek be a céghez, most fognak búcsúztatni. Már előre félek az "Úristen, mekkora hasad van" felkiáltásoktól :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Köszi lányok, hgy leírtátok mit gondoltok a kaja témáról.
Ma megint megpróbáltam, hogy csökkentem Ádi adagját. Olyan ordításba kezdett kaja után... :evil:
Próbáltam neki a játszó cumit, de kiköpte( valszeg azért, mert a hiper-szuper cicco, mell alakút adtam neki, és köztudottan, nincs jóban a cicivel)
Nem egyszerű eset az én nagyfiam, meg kell hagyni!
Most meg olyan taknyos lett, csak úgy truttyog az orra, de láza nincs. (mi jön még???)

Apuka ma bement dolgozni (szabi alatt, mért is ne, mert a leltárt meg kell csinálni)
Marek férjel versenyeztetni lehetne a munka hőse kitüntetésért :lol:
Marek: jól értem, hogy az ügyeletes dokinak is akarsz pénzt adni a szülésért? Már ne haragudj, de minek???
Kat, pakold gyorsan össze a kórházi motyót, megnyugszol tőle hidd el.
Az autósülés nekem is tetszik és nem hiszem, hogy mindig a drágább a jobb.
Timi: neked asszem jótanácsot a túlhordás ellen,nem lehet adni, hogy pl végezz megerőltető házimunkát, mert nap mint nap azt teszed, de megy a drukk, hogy Bibi ne hesszeljen bent a 40.hét után már.
Zsu: látod, csak rá kellett ijeszteni Pankára, és máris milyen jó CTG-ket produkál
És, hát ha szülni akarsz, neked azért megy a drukk, hogy mielöbb sikerüljön, bár van még ideje a kislányodnak.
ANCSI: NEKED MEG DRUKK, DE MOSTANRA INKÁBB NAGY NAGY GRATULÁCIÓ MOLLI BABÁHOZ! eZ AZTÁN A PONTOSSÁG :lol:
Jutta: akkor most akarsz vagy nem akarsz szülni? Én már nem tudom követni.Mindenesetre az elsimult méhszájad jól bírja :wink:

Nyöszikém kiájulva:

Kép

Nyöszike az egyen hálózsákben kiájulva:

Kép

Kép
Kép
gabcii

Gabci
ezek a legszebb pillanatok ügye?amikor alszik :-)
nagyon cuki :-)

folyik is az orra?mert a babuknak ilyenkor minden kis porocska birizgálja az orrát és tortyognak.Ha folyik is akkor tényleg takonykór,szegénykém :-( akkor meg könyebben megy a szívás,ha elötte fújsz neki be sterimárt.

áh Majával is csináltam én mindent még bába koktélt is ittam,tök felesleges volt,semmi se használt :-)

Zsu
nem agyonfilózás,tapasztalat,sajnos :?

marek
szuperwoman,jaja pont úgy nézek ki :wink:
Vendég

Ádika, a jóllakott napközis :lol: :lol: :lol: Kicsit még elvész ebben a hálózsákban :lol: Nagyon aranyos!!! Olyan jó neked!!!
Egyébként gyerekorvosnak vagy védőnőnek nem volt ötlete a cicire szoktatással kapcsolatban?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Még nem is meséltem a poént.
Tegnap, mikor vártuk a kórházban, hogy egy doki aláirja a CTG papirt, a folyosón egy nem túl értelmiségi 2 gyerekes apuka szórakoztatott. Mindenféle hasznos tanáccsal látott el, mint gyakorlott szülő, többek között azzal, hogy láz ellen a legjobb, ha nyers krumplit kötözök a gyerek talpára. :lol: :lol: :lol:
Jaj, de gonosz vagyok :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?