Új privát üzeneted érkezett!

Na akkor tényleg érdekes.Nekem 140-től mondták a bajt. Az igaz, hogy azóta megy 130 fölé, amióta ilyen az idő...na meg én is mérem állandóan és már sztem ez is baj lesz lassan.
Vendég
 


Ez jó, tartsuk 120 környékén, ja nyilván ez parancsra megy, meg ha beveszed a gyógyit sem biztos, hogy 120 környén marad. szép. most komolyan annyi mindenre kell figyelni, hogy már uncsi lenne az élet, ha csak simán élvezném a terhességet....
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy látom, hogy végül az 5órás találkában maradtatok, így én nem tudok ma jönni sajnos,mert akkor én még javában dolgozok. :(

AMúgy sincs annyira jó napom.
Azt álmodtam, hogy folyik a tejem, erre reggel ébredés után azt vettem észre, hogy a hálóingem egymerő tej. Raktam a melltartómba betétet, de megőrülök tőle!!!!!! A széle úgy piszkál, hogy belebolondulok!

Jó találkát és egyetek finomakat :)

bingii
 
 

 
 

Bingii, az, hogy néhányan 5re megyünk, nem jelenti azt, hogy 6ra vagy később nem jöhetsz, te lány!!!!Csak énnekem azért jobb az 5, mrt mit csináljak 6ig....
Tejcsivel ne foglalkozzál!!!
Vendég
 


Lafi drága, gondolom, hogy ott lesztek egy darabig de tényleg csak dög későn érnék oda. Majd találkozunk a következőn. Legalábbis remélem, hogy lesz még ilyen:)
Ma meg hazamegyek és ledöglök,mert egy igazi hullának érzem magam.

bingii
 
 


Magas vérnyomásúak figyelem! Egyetek zellert, annak vérnyomáscsökkentő hatása van.. És csak tengeri sót használjatok.
A zellert egy csomó féleképpen el lehet készíteni, például nagyon finom rántva, és salátának is. De én pl. nyersen is imádom.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Csajok!
traccsparty startol.:) Irigy irigy Lego. :mrgreen: :mrgreen:

Csibe
A zellerről én is csupa jót hallottam,de nem tudom megenni. :? Pedig bizti sok finomságot lehet belőle készíteni.
Vendég
 


És egyetek sütőtőköt is, sok benne az a-vitamin, most olvastam, hogy az fontos a magzatvő!
Lego, próbáld meg ezt: A zellert vágd gyufaszálnyi csíkokra, és forrázd le. Ugyanekkorákra vágj fel almát, csemegeuborkát, és sonkát. Keverd össze, és öntsd le majonézzel. Nagyon finom, és a zellernek nem is nagyon érződik ki az íze! Én imádom, és ehhez rántott zelleet szoktam csinálni.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


[quote="csibe76"] írta:csibe76s egyetek sütőtőköt is, sok benne az a-vitamin, most olvastam, hogy az fontos a magzatvő!
Lego, próbáld meg ezt: A zellert vágd gyufaszálnyi csíkokra, és forrázd le. Ugyanekkorákra vágj fel almát, csemegeuborkát, és sonkát. Keverd össze, és öntsd le majonézzel. Nagyon finom, és a zellernek nem is nagyon érződik ki az íze! Én imádom, és ehhez rántott zelleet szoktam csinálni.


Tehetsz bele sajtkockákat is.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Én most értem haza.
Ti remélem már a 2. adag sütinél tartotok legalább :lol:

bingii
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali :lol: :lol: :lol: remélem legközelebb többen is leszünk :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Egyetértek Pandácskával! Remélem nem voltam túl sok, mert az a hibám,hogy szófosásom van :oops:
Nagyon örülök,hogy személyesen is megismerhettem a csajokat!
Vendég
 


Sziasztok, én is itthon!Tök jó, hogy megismertelek Titeket!!!Szépek a pocijaitok!!!!A pincér meg seggfej... :wink:
Vendég
 


:D No, igen..a pincér az kritikán aluli volt. Legalábbis,mintha nem akartunk volna fizetni. Még az állapotunkra semvolt tekintettel :lol:
Vendég
 


Ja, én még itthon lenyomtam egy jó félórás sétát ( a gyerek már napok óta nyúz érte), utána a vérnyomásom 132/70-93 :roll:
Vendég
 


Blongyi, én már nem is értem, nekem nem tűnik soknak, sztem 130/70 teljesen jó érték, de kivi vagyok majd mit mond a dokid, mert hasonló lesz nálam is.
Vendég
 


Áááá, most csak brahiból írtam le :lol: Úgy látsziik, ahogyan tér vissza a jó idő ez is egyre jobb lesz :roll:
Vendég
 


Na mi van duopakkok!

A tegnapi randi után mindenki eltűnt? Széthullottunk.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


duopakk.... :lol: :lol:

Konkri, nem eltűntünk, csak a babanet volt édes és hadd ne mondjak mán egy szép szót...szóval nem engedett be....

Blongyi, nekem is javul!!!! :lol: :lol: 120-128/70-75!!!!de a pulzus magas.

konlúzió: hidegfrontot nem szeressük....

na ma jól indult a napom: hajnali 4 kelés, be a kocsiba, rohanás vérvételre a heti kötelelő vc kontrollra.
nekem egyetlen egy helyen lehet vért csapolni oszt ennyi, ha eltalálják, jó, ha nem, szétcseszik a vénám.
aki péntekenként van, kívülről fújja, hol van az az egy pont....hát ma 5x nyomta belém kora reggel a tűt és semmi....a vénám eltűnt. Valszeg a hideg miatt összementek a vénák vagy keveset ittam, nem tom, de majd belehaltam....aztán modtam neki, hogy hagyjuk, majd jövő héten, ennek nincs így értelme....szóval érdemes volt 2 órával korábban kelni, most aztán álmos vagyok...
azrtán úgy dönöttem, hog ymegérdemlek zsemlét pászka helyett meg délben mekis hambibambit, szóval dőzsöltem!!!!
Vendég
 


hali csajok! voltam tegnap uh-on, a doki nem látott különösebb eltérést, a tarkópárna 6mm, de azt mondta, hogy ez belefér, szerinte nincs ok aggodalomra, de a bizti kedvéért kaptam beutalót debrecenbe a genetikai szakvizsgálatra! több szem többet lát alapon! hát remélem, hogy nem lesz baj! nagyon izgulok most!
egyébként minden eredménye normális.
BPD:44mm
OFD:53mm
HC:153mm
AC:140mm
FL:28,5mm
HL:28mm.
lepény a hátsó falon, átlagos mennyiségű magzatvíz.
épp a magzatvizet nyelte, mikor néztük őt. nagyon szép kis formás feje van, pisze orra! szép kis combikája, amit olyan szorosan összezárt, ha a nemét akartuk megtudni, hogy még mindig rejtély ki az a kisember aki odabent lakik! nagyon sokat mocorog! már tegnap este éreztem a rúgást kivül is, ha a kezemet rátettem a hasamra, remélem, hogy hétvégén már apjuk is fogja így érezni!
:D
Vendég
 


Sziasztok!
Nekem ma egész nap nem sikerült feljönnöm ide, mindig azt mon dta,hogy nem érhető el a lap :twisted: :twisted:
Lafi: nekem ma 124/64 volt a legmagasabb, eddig. :P Most meg hidegfronti hatás van, az előbb mértem 140/68-at, igaz előtte bevásárlótúrán voltam.
Most kivárom a félórát.....

Baba: nagyon szép a kisbabátok!
Vendég
 


Sziasztok!

Látom (olvasom) jól sikerült a tali!Remélem valamikor én is személyesen megismerhetlek Benneteket! Fincsi sütiket ettetek?És mi volt a pincérrel???? :shock: :shock:

LAfi,Blongyi
Vérnyomi???Alakulgat?

Baba
Mennyi idős terhes vagy pontosan?Nem csinálsz vonalzót?
Képet nem kaptál?

Csibe
Köszi,kipróbálom a zelleres salit.REmélem a család is díjazza. :lol:

Konkri
Duopakk. :lol: :lol: :lol: Ez haláli.:) Jót nevettem.:)
Még nem láttunk képet a gyűrűről meg a menyasszonyról. :wink: :wink:

Ma is pocsék idő van...ennyi eső... :shock: Kicsit már durva.Bár lekoppkopp most épp nem esik.Gyors összeszedem a kétnapja száradó ruhákat,hogy végre moshassak megint...Dorkám ma anyóséknál lesz,rendberakom a házikót.Holnap anyum szülinapját ünnepeljük,asszem somlóit csinálok.

Szép napot Csajok!!!
Pusz
Vendég
 


Hali!

Lego: hála az égnek ma eddig csak 123/67-95 volt a legmagasabb. Most úgy tűnik,hogy olyan délután 3-4 után kell résen lennem. Már annyit aggódtam a babus miatt jó lenne, ha ez a qrva vérnyomás nem kavarna be :x

Amúgy a pincérnek az nem tetszett,hogy valaki külön akarja kifizetni az számlát az asztaltól. De aztán a végén mégsem volt gond.. mondtuk neki, hogy nincsen aprónk nem tudjuk öszedobni az asztal számláját. Először azt mondta,hogy nem tud váltani, aztán érdekes módon amikor egyénenként fizettünk,akkor tudott visszaadni :roll: Most ez egy dolog volt, de a stílusa ....! :twisted:
Pedig látszott rajtunk,hogy terhesek vagyunk, szóval....
Vendég
 


No, Lányok!
Mindenki téli-álmot alszik ebben a klassz időben?
Vendég
 


Sziasztok!

Jajj Lányok én úgy aggódok!
Tegnap este nagyon kiakadtam és ideges voltam!Szóval azóta sokkal gyengébben érzem a babóca mozgásait!Szerintetek ez normális?Vagy csak most másképp helyezkedett,és befelé szöszmötölne?
Húúú,esküszöm,ezentúl semmin nem idegesítem fel magam,csak ne legyen semmi baja a kicsikémnek!

mazsolasyl
 
 


Mazsola, azt olvastam valahol valamelyik könyvben, hogy teljesen természetes, hogy vannak napok, amikor nem érzed, mert még kicsi, máshogy fordul vagy neki éjjel van nappal, nappal meg alszik.
EGyél csokit, állítólag arra felébred, én néha, ha gyengébben érzem, mocorogtatom a hasam a kezemmel,amit az uhus szokott!
Vendég
 


Köszi Lafi! :) Ezt most olvastam:

[/quote]A baba mozgását a frontok nagyon befolyásolják, így már a magzati életben is okozhat aluszékonyságot-élénkséget egy vihar, hírtelen meleg, hideg...Másik oka a csökkent mozgásnak, ami ugyan még később érzékelhető, a baba mérete, hiszen ahogyan nő a manó, úgy csökken a tér, ritkulnak a mozgások. Szóval ha ad a baba jelet magáról, akár úgy, hogy egy kicsit megmotiválja ( pl hasra tett kéz melege, has megmozgatása) akkor biztosan nincs baj:) [quote][/quote]

mazsolasyl
 
 


Szia Mazsi!
Szerintem se aggódj, nekem is egy kicsit nyugisabb. Majd jön a hidegfront ,akkor beindul. Lehet,hogy ő is inkább a telet fogja imádni,mint én? :lol:

Vini megfázott :? azt mondta az oviban a teremben nyitva volt az ablak a múlt héten. Jó,mi? Most pénteken mentem érte,pont akkor voltak a mosdóban. Én gondosan betűröm a polók derekát a naciba, a Vininek is ezt súlykolom, erre a dadus gondosan kívülre húzta. :evil:
Vendég
 


Örülök, hogy jól sikerült a találkozás, kicsit irigy is vagyok :)
Mazsola, látom már megnyugodtál, de tényleg így vannak...a babáknak is vannak aktív és pihis napjai :lol:
Kicsit javul a medencefájdalmam, de még elég érdekesen mozgok :? főleg, amíg be nem járódok reggelente :P

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Szia Vörösbegy!

Ez miatt már megnyugodtam! :lol: Most más foglalkoztat :( Átkozott internet!!Mindíg megfogadom,hogy nem olvasgatok ,de mindíg megszegem :? :(

mazsolasyl
 
 


Tegnap este először lehetett a hasamon keresztül érezni a babóka mozgását. A fiúk le is csekkolták gyorsan, apának csak egy picit mutatta meg magát, de két fiamnak hatalmasakat böködött, biztos már most bunyózni akart velük. Ma reggel pedig(ilyenkor a legaktívabb), már szemmel is lehetett látni. Úgy örülök neki, mopst már nem csak én érezhetem hanem a pasik is.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sajnos a jobb térdem hajlatában kijött egy visszér, és iszonyúan fáj, alig tuok menni, remélem csak a front miatt.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


CSibe ,szegény, az fájdalmas.
Vörösbegy, remélem,most már akkor alakulsz!Hétvégén megyünk haza, hívlak majd péntek felé és megdumcsizzuk, mi legyn és mikor!

Most jöttümk haza, Ázsiában voltunk, vettem egy nacit egy télit gumisan, össz 1 db rámvaló gatyó volt. szuper, nem is feltételezik, hogy 50 kg felett is terhes lehet az ember lánya.Aztán kaptam egy névjegykáryát, hogy a Csömöri úton van valami ducibolt és kismami bolt egyben. majd megnézem, mert egy gatyó nem gatyó.
meg vettem kabátot őszre, mert a szövetkabátom nem tom begombolni!!!!hát evvan.

vérnyomi eddig legnagyobb 128/85 a bevásárlás után közvetlenül....asszem nem szar...
Vendég
 


Sziasztok!
Bocs, hogy így eltűntem de ebben a rohadt időben asszem megfáztam.Elmentem ügyeket intézni csütörtökön és mikor hazaértem alig bírtam menni.Fájt az egész jobb oldalam. A vesém meg a hasam. Két napig feküdtem meg imádkoztam hogy csak megfázás legyen. Hívtam a védőnőt is (megint) és mondta, hogy lehetséges a hólyaghururt szóval pihenjek és igyak sokat. De ha nem javul menjek be 7végén az ügyeletre. Hál Istennek ma már sokkal jobban vagyok. Viszont Kiscsirke rám is a frászt hozta azzal hogy tegnap egész délután nem volt hajlandó mocorogni. Az nyugtatott meg egy picit, hogy néha azt éreztem hogy valami rugdossa a hólyagom. Ma már egy kicsit aktívabb volt. Szóval ez a front dolog tényleg igaz lehet. :)

Mostanában totál feszült vagyok. De nem tudom miért. Mondjuk a terhességem előtt is voltak napjaim amikor magam alatt voltam. Csodálkoztam is hogy aterhességem eddíg inkább megnyugtatott. Szóval most megijedtem nehogy megint bedepizzek. Asszem elkezdek jógázni...állítólag az jó az idegességre. És keresek valami elfoglaltságot, mert most itthon vagyok. Halasztok a fősulin és a párom nem akarja, hogy melót keressek. Marad valami tanfolyam vagy kismama klub. De van egy olyan érzésem hogy ezek miatt is lesz egy veszekedés. Nem baj szeret engem, mindíg megkapom amit akarok...mégha hisztiznem is kell érte egy kicsit. :P

Képzeljétek csütörtökön bementem két gyógyszertárba hogy vegyek Hipp Natalt. Mind2 helyen úgy néztek rám mint aki teljesen megőrült. Szóval inkább feladtam. Nem tudom most hol fogok venni. Pedig úgy kipróbáltam volna. :x

Kép
móni86
 
 


Vörösbegy: örülök,hogy jobban...ezen a reggeli bejáratódáson nevettem... :lol: nekem is csak úgy megy a nap.
Lafi: a Baross utcában tuti,hogy kapnál te is. Van egy ismerősöm,aki hasonló alkat,mint Te , és simán kapott magának nacikat (is).
A vérnyomás meg tuti, hogy jó!!! :D nekem ma a legalacsonyabb 113/57, a legmagasabb 126/57 . Szurkolok,hogy kb. okt közepéig klassz idő legyen. :roll:
Csibe: biztos,hogy a front teszi, én 2 napja olyan türelmetlen vagyok a kisfiammal :oops: Feszült és ingerült vagyok, persze az első mondat után nagyon vissza fogom magam, mert szegény gyerek mit tehet róla,hogy az anyja "idegbajos". Még meg is fázott, de mintha direkt akarna ellenkezni mindennel :x No, igen ő is nyűgös tutira.
Vendég
 


Móni! ne add fel! a gyógyszertárakban általában nincsen, ragaszkodni kell hozzá, és megrendelik, másnap ott van.. Hipp Natal Aktív...szerintem nem is fáztál fel, egyszerűen csak nem díjazza a szervezetünk a sok mászkálást :lol:

Lafi! ok, majd beszélünk, remélem összejön, szombaton a kisfiamnak focimeccse lesz, de még nem tudom hol és mikor...de kötelező elmennem, mert ez az első meccsük :lol:

Csibe! jaj az nagyon rossz lehet, vigyázz magadra! grat a nagy rúgdosásokhoz! :lol:

Mazsola! hiába mondanám, hogy ne olvasgass rémtörténeteket, sajnos ezekre ilyenkor ki van hegyezve a fülünk...én is mindig beleszaladok... :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Ja! Csibe! A DM-ben próbáltad már?
Vendég
 


Hahó Lányok,

Ez a pihenés sztem a 22-es csapdája, hiszen ha nem mozogsz akkor amiatt fáj itt-ott. Ha meg mozogsz akkor lehet attól fáj a pocak v. más. Ezt a medencefájást sokan mondják, nagyon rossz lehet! Nekem soha nem fájt sehol, lekopogom.
Blongyi: sajnálom Vincét! ilyenkor nagyn könnyű meghűlni, de 2 nap és elmúlik, reméljük
Lafead: nekem pont az volt a gondom, hogy még az S-es kismama nacik is nagyok voltak, én a végén vettem Burda szabásmintát és varrtam nacikat. kabáttal nekem is gondom van, egyrészt alapból nincsen tavaszi-őszi kabátom, plusz most nem is merek venni mert ami most jó az szülés után már bő lenne. Majd a télikabáttal is gond lesz, remélem a harang alakú kabát elég lesz, azt talán tudok kölcsönkérni.

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Blongyi, mennyire drágák a Baross utcai kismami nacik???Kb mennyibe kerülnek?Vini hogy van?
Sleepin, de eltűntél....
Vendég
 


Lányok!

Eszméletlen,hogy mi olyan dráda a kismamanacikon? :( Nekem is kell vennem egyet-kettőt,a kabátról nem is beszélve,meg jó nagy méretű meleg pulcsit,hogy ne kandikáljon ki a pocim :)

Norma:
Ez a burda kifejezetten kismamis?Mikori?Lehet még kapni?Mert akkor szerintem én is beszerzem,legalább ne unatkozom majd,varrni ugyanis nagyon szeretek :lol: Talán így olcsóbban kijönne!Bár nem biztos,mert az anyagok is nagyon drágák!

mazsolasyl
 
 


Én eddíg csak egy kismamagatyót vettem, de el sem akartam hozni. Ha a párom nincs ott én tuti nem veszemmeg. Sajnálok ennyi pénzt egyetlen nadrágra. És akkor még egy kellene (minimum) ami jó meleg...a pulcsikról meg a kabátról nem is beszélve. :?

Tegnap olyan fickándozásba kezdett éjjel a mi Kiscsirkénk hogy azt hittem lerúgja valamelyik belső szervemet. :P Nem baj, örültem neki. De ha megszületik és akkor is ezidőtájt lesz olyan aktív mint most akkor sokat nem alszom éjjel az tuti. :D

Kép
móni86
 
 


Szia Móni!

Nálunk is így van :) Azt hiszem én "spórolósabb" vagyok,mint Ő :)

mazsolasyl
 
 


Skacok!
Bingii járt a Baross utcai boltban,és azt mondta,hogy olyan 7-8000 ezer körül vannak.
A Brendonban amikor voltam ott meg min.10-12 ezer aztán a csillagos ég!
Vendég
 


Nekem egyenlőre nem kell kismamanaci, még jók a régiek, sőt valahogy bő is rám kettő gatyám is. Szerintem nekem ment le a derekamból, több, mint ami a hasamra jött. A Bencussal is így voltam, de ott még kisebb volt a hasam, a félidőben még nem is látszott, hogy terhes vagyok.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Mazsolasyl: nem újság, hanem tudsz venni csak szabásmintát. A körúti Burda boltban van nagy katalógus, ott kinézed és általában 4-5 szabásminta van egy csomagban kb 900Ft-ért. Nekem tavaly 2eFt-ból kijött egy nadrág, az tény, hogy olcsó anyagot vettem. A téli anyagok drágábbak, meg kell próbálni akciósan venni. Én nem varrok másikat (4-et csináltam anno), van két kismama harisnyanadrágom, majd aláveszem.

Kép
Kép
normajeane
 
 


Kár hogy nem tudok varrni. Mennyi pénzt spórolhatnék. :P Igaz én nem a Brendonban vettem a gatyóm, de ezek szerint jól tettem,mert így megúsztam 9000-ből. De még ezt is milyen fájdalmasan írom le. :shock:

Csajok!
Hallot valaki vala mit az úszásról? Mert szeretnék uszodába járni, de nem tudom a hideg víz meg a mozgás nem árthat-e a babának. És ha lehet úszni hol tudok én ekkora fürdőruhát szerezni ősszel? Igaz még nem vagyok nagy de mire rászánom magam lehet hogy már nagy lesz a pocó. :P

Hipp Natallal még holnap megpróbálkozom. Ha lesz rá időm. Meg be akarok kukkantani a szombathelyi Brendonba. Eddig kihagytam de kíváncsi vagyok az árakra. :)

Kép
móni86
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Legalbbis jobbat,mint nekem!
Én úgy megfáztam,hogy alig aludtam valamit az éjjel! :( Iszonyúan fáj a torkom,meg a mellkasom,ha köhögök,a sok trutyi meg menetet teker a nyakamon!
Valaki egyszer már leírta,de mi is ez a Hipp Natall,meg mire jó? :oops: Mi a fenét lehet ilyenkor bevenni?Milyen orrsprayt lehet használni?

Norma:
Köszi,majd megpróbálok a párom lányával hozatni,ő úgyis Pesten tanul,remélem nincs nagyon messze tőle! :)

mazsolasyl
 
 


Sziasztok,jó reggelt!

Mazsi
Jobbulást. :cry: Tudom ez ilyenkor milyen rossz.REmélem hamar átvészeled. Én Sinupret cseppet használtam (napi 3x30csepp). Teljesen gyógynövény alapú,terhesség, szoptatás alatt is,illetve csecsemőknél is használható.Nekem bevállt.Náthára,orrdugulásra Bioparox spray. Ezt a 2 fajtát tuti lehet használni.

Móni
Pénteken mi is körbenézünk a Sz.helyi Brendonban.Pár akciós dolog érdekel,majd meglesem.De azért beszámolót kérünk róla. :wink:

Terhesruhák: :roll: :roll: :? :? KIZSÁKMÁNYOLÁS!!!Muszáj venned...valamiben járni kell.Én itthon kényelmes,vastag gumis melegítőalsóban vagyok.Van 1 farmerem (ezt kint vettem),1 térdgatyóm (harisnyával-csizmával jó lesz).Lehet nem veszek már többet...Kabit nem,az tuti.Ált kkocsival járok mindenhová,elég ha csak magamra kapom,majd amíg ide-oda beérek nem feltétlen kell behúznom...Itthon kint meg jó lesz a párom egyik sportkabija...még jó,hogy nem egy nagy ember. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hipp natal:nekem van itthon 1 dobozzal,nem tudom rászánni magam,hogy megkóstoljam.Többfajta gyümölcsből,vitaminokból,nyomelemekből áll (Vörösbegy javíts ki),ami fedezi a terhesség alatti szükségleteket.Mint az elevit,gravida,csak nem tabletta...
Vendég
 


Szia Lego!

Köszi!Bioparox van is itthon! :) A többiért meg elküldöm anyut,hogy hozzon!Te,ezt a Sinupretet recept nélkül is kiadják?

mazsolasyl
 
 


Igen Mazsi.:) És elég a kisebb kiszerelés,bőven.:)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?