Délelőtt Manótornáztunk. Katasztrofális volt.
Egy másik csaj tartja itt, most tudtuk igazán értékelni, milyen jó a másik. Teljes nonkooperatív mamiba mentem át és leültünk egy székre banánt ennni.
Megvolt a tanítás.
Nagyon jó volt, hiányzott már. Egy kicsit szétesett az óra, mert azt terveztük, hogy a kislánya majd Natival és Bogival játszik, három felnőtt felügyelete alatt. Persze Réka kijelentette, hogy neki anya kell. Így a 1,5 órából volt vagy 45 perc hasznos, de még ennek is örült. Az elmúlt két évben nemigazán volt, hogy rajta kívül más vigyázott volna a kislányra, még így is jó volt. Jókat viháncoltunk.
Jövő hét pénteken verik szét a lakást, már nagyon gondolkodok, hogy is kéne csinálni. Az első verzió óta még kb 20 m cső kerül exrtában a falba, azaz végig kell vésni. Az meg persze nem kis piszokkal fog járni.
Lora,
Barack?
Szerintem ilyen távolságban mindenkinek van allergiás rokona. Az, hogy milyen allergia, az mindegy. Lehet szénanátha, asztma vagy ekcéma, egy kutya.
Gluténkérdést igazából nem tudom, de én is hallottam olyant, hogy nem szabad megvonni, meg olyant is, hogy minél később, annál jobb. Most légy okos.
Én adtam. Nekem az allergia és az étel intolerancia a hasonló működési elv miatt egykutya, meg lényegében meg sem tudom különböztetni.
Sági,
Boldog hófordulót a féléves Petinek! Már csak 182,5-öt kell aludni és jöhet a torta!
Linda,
Nekünk is vannak helyes kis rózsaszín kertésznacijaink, még cetlisen. Remélem, a következő nem csak az uh-n lesz lány és akkor végre ráadhatom. Olyan kis szép, nem akarnám elajándékozni. Ti terveztek másodikat? Mert akkor hozhatja.
Ágiboldi,
A kiflihez nem kell fog
Ha feldob, abban van cukor, só és a legtöbben tejpor.
Mit neki emellett egy kis glutén is.
A horkolás szerű hang lehet a fejletlen lágy szájpadlás miatt. Vagy nagyobb orrmandulák, ha az, akkor jó néhány évig megmarad és még erősödni is fog. Unokaöcsi volt nagyon hangos alvó már bébikorában is, minden beavatkozás nélkül kinőtte. Tesóm vitte is dokihoz, azt mondta, teljesen normális a hangos alvás. De dokidra azért sztem szólj rá, hogy nézze meg.
Nanica,
Remélem egy kicsit azért ünnepeltek
Nekünk csak az elsőt sikerült megünnepelni, azóta meg egyre mostohább a helyzete. Idén (4. volt) meg még el is felejtettük.
Szerintem saját szobába akkor kell átszoktatni, amikor neked kényelmes. Azt úgyis csak utólag látni, hogy neki jó-e. 19 hónaposan nem volt gond az átköltöztetés, de nálunk egybenyithatóak a szobák. Két hónapig remekül működött.
Bella,
Amikor alig tudtunk kiegyezni fiúnévben, mondtam Robinak, hogy végülis nem muszáj, úgyis csak engem kérdeznek meg a kórházban.
Nagyon gonoszul nézett rám. Akkor Peti lett volna. De aztán sikerült közös nevezőre jutni.
És így már körbelőttük Ságicsaládot.
A Dzsungel könyve még csak bébiverzióban megy és Nati nagy kedvence lett az utóbbi napokban. Max 25 sorban az egész sztori. Itt még úgy van a tigriskonfliktus, hogy Maugli egy égő bottal ráütött Sír Kán bajúszára, aki elszaladt.
Nálatok szokott Luca "vitázni" a mesékkel? Egy másik kedvenc a Volt egyszer egy kemence, belebújt a kis Bence... vers. Annak a végén van, hogy jól elverte a mamája. Nem tudom miért az a kedvence, elég sokat olvasunk (olvasnánk, ha hagyná). De mindig kéri és a végén megjegyzi, hogy senkit nem szabad megverni. Akkor meg miért kéri??
Kétévesen:
Apa - Nati, mondd, hogy itt vagyok!
Nati - Hol?
Nem fogjunk sokat költeni a zseniképzőre...