Új privát üzeneted érkezett!

Már bocs, ha okoskodásnak tűnik!

Reni! Mese most kis modell alkat, de gyerekmodell tuti nem lesz belőle! Aztán majd ha tizenpár évesen is ilyen fotogén, és akarja, akkor mehet, nem bánom!

Egyébként Peti is nagyon szép volt a Meglepetésben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi!

Köszi. Közben rájöttem, hogy a 98-104-es túlzás. Már félórája a centissel méregetem peti ruháit és hasonlitom a teszveszes overálokhoz!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Nekünk sikerült cipőt venni!
Íme:

Kép

Ez ASSO és 6800 Ft volt. Ahol néztük, rengeteg választék volt, de apa igen válogatós! :twisted:
Amúgy úgy kellett vennünk, hogy nagyjából stimmeljen az esküvős rucihoz. Hát....

Overál:
Hát, én 86-os ra gondoltam csak, de lehet hogy kell majd Daninak is a 92-es??? Igaz tavaly is 80-as volt neki és akkor 68-72-es ruhákat hordott!

Andy

Kép
oriandy
 
 

 
 

Sziasztok!

Andy, nagyon szép kis cipőt vettetek. :)

Kép Mi ilyet vettünk.

Overálból 86-os méretre gondoltam. De! Ajánlom, hogy méressétek le, mert méret és méret is van különbség. Sokszor nem is kicsi. :?

Mi ma vettünk Milánnak téli kabátot és sapit. Félelmetes, hogy mennyire pánikszerűen vásárolják a téli holmikat az emberek. :shock:

Jó éjt és további kellemes hétvégét!
Vendég
 


Móni!

Milán cipellője is szupi! Mi is néztünk kötőset, csak azért nem azt vettük meg, mert Dani még a tépőzárast is simán leveszi a lábáról, hát még a fűzőset. (de a tépőzárast elöbb visszazárom! :wink: :lol: )

Ezt a videőt ma 18.40-kor csináltam nálunk a főtéren. Minden nap 11kor, 16kor, és 18.40kor van harangjáték és este 20.30-20.40ig van a szökőkút hang és fényjátéka!
Nagyon szeretjük, olyan csodás! Holnap is kibiciklizünk a 18.40-es harangjátékra....

Íme:

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... kh8yvq4O6r

Pusz
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Bocsánat,nem akarok okoskodni,csak ez is egy tapasztalat.
Preni!
Én tavaly vettem egy jó meleg,zsákká,és nadrággá is cipzározható overallt.Kb.egy fél hónapig rágódtam hogy mekkorát vegyünk,MINDENKI azt mondta hogy a nagyobbat,mert jó lesz jövőre is,tehát elvben most télen.A miénk 92-es,pont tegnap vettem le a szekrényből és rá próbáltam Amelire.Hát mit ne mondjak,szegény tapicsek úgy eltünt benne mint ha ott sem lenne.Gyakorlatilag csak szánkózáshoz lesz jó,mert menni nem tud benne,kocsiban nem tud benne ülni, szóval vehetek egy kisebbet én is.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Andy, mi is tépőzárasat szerettünk volna, de nem volt méretben, csak ez a fűzős. És már nem volt akkor ingerenciánk utánajárni. Tudod, itt jó nagy távolságok vannak ám, nem a szomszédba kell járni vásárolni sajnos (ez a hátrány a fővárosnak). És mi minden bevárárlóhelytől messze lakun, a város szélén. Na de a lényeg, hogy még nem jött rá a kis drága, hogy ki lehet kötni. Na majd meglátjuk mi lesz. :wink:
A kabát, ami tegnap vettünk 86-os méret, és picit még nagy is. Na nem nagyon, de ha aláöltöztetem, akkor kell ez a méret a kényelem miatt. De ettől kisebbet nem mertünk venni, mert az pont most lenne jó, nagyobbat pedig semmiképpen se. Szerintem overálból sem szabad ettől nagyobb máretet venni.
Reni, Peti milyen méretet hord ruhából? Ja, kb. Milán is 81-82 cm lehet most.
Vendég
 


Móni!

Peti most kezdi kinőni a 86-os bodykat. Most, hogy hideg van a lakásban, a hosszúujjú bodyra még ráadok egy rövidujjú polót. Most vettem elő a 92-eseket. Nadrágból van amibe az van írva, hogy 12-18hó, ill. 18-24 hó!
Szóval szerintem marad a centiméter vásárlásnál. Peti tavaly kapott egy szupi 80-as téli dzsekit, amit még akkor nem hordtunk, most már nem fogunk!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Julcsi már jobban van, tegnap már nem hányt, elkezdtük az antibiotikumot, és tegnap reggel már csak hőemelkedése volt. Viszont tiszta pöttyös lett, lehet, hogy a gyógyszertől, így nagyon gondolkodunk rajta, hogy bevigyük-e az ügyeletre, mert nem tudom, hogy adjuk-e a tovább neki...

Köszönjük a gyógymanókat, megérkeztek! :)

Mi tegnap vettünk cipőt Julcsinak, Assot, 6990,- Ft volt, és 23-ast kellett már vennünk. Picit nagy még rá, de ha enyhe tél lesz, akkor szerintem tavaszig kihúzzuk vele.

Julcsi is 86-92-es ruhákat hord, egy vékonyabb kabátot örökölt, most azt hordja, de majd télre vennünk kell neki. Én olyat szeretnék, ami két részes, egy kantáros nadrágból, és kabátból áll. Így nincs ki a dereka, viszont külön is lehet hordani a kabátot.

Íme az új csukája:
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!
Nagyon szép cipőket vettetek mindannyian! Ügyesek vagytok! Szépek az Asso cipők! Jó minőség, de mégse Siesta áron! Ilyesmi kéne nekünk is. Asso, Falcon vagy Punto Rosso kategóriában tervezek. (A Melania cipőket Lackónak nagyon szerettem, de olyan rég láttam, létezik még?)

Mese egyelőre azt hordja, amit itthon használtat találtam, aztán majd veszek, ha végre árulnak. Amíg a babakocsiban vagy a bicajon ül, jó az a cipő is, bent meg szandiban repeszt.

Andy! Jobban vagy már?

Overállt én még nem veszek, majd ha lesz hideg, akkor. (Ez most olyan volt, mintha egy külföldi írta volna... :lol:

Balhé van, megyek, pusz!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Méz!
Nagyon jó Julcsi cipője is!
Örülök, hogy jobban van, további (gyors) javulást kívánok!

Gab!
Köszi, jobban vagyok már! A hasmenés elmúlt teljesen (csak pénteken volt), és az állandó hányinger ma már csak enyhe émelygés, nem több. De, már B6-ot sem kellett bevennem.

Móni!
Látod, mondtam én neked, hogy egyszer gyertek el hozzánk! Most akkor te is kedvedre válogathattál volna a sok cipő között Rábapatyon velünk együtt! :wink: :wink: :wink: :wink:
Dani tavaly kapott anyumtól egy kabátot, amibe most nőtt bele, így szerencsére azt már nem kell vennünk.

Csak nektek:

http://www.drlupo.hu/index.htm


Andy

Kép
oriandy
 
 


Ha megnézegetitek a képeket, akkor a 9. kép a gyerekrészleg! Magáért beszél! :wink: :lol:

Andy

Kép
oriandy
 
 



Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja és a gyerekek mindig kapnak valami kis ajándékot!!!
Tegnap Dani egy kis sípolós békát kapott, de van már onnan kb. 3 kisautója!!

Kép
oriandy
 
 


Köszi Gab!!!
Ez szupi oldal! A férjemnek is tetszik! Ráadásul Dani Nike sportcipője kereken egy ezressel olcsóbb itt, mint ahol vettük!
Plusz találtunk egy jó cipőt, ami szintén tetszik (őszi), így ha innen vettük volna meg, már 2000 Ft-ot spórolunk! Na, de sebaj! Majd legközelebb!!
Mégegyszer kösz!!!!!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Gyerekrészleg

Kép


Kép

Kép
oriandy
 
 


Nagyon szuper ez a bolt! Tudjon az ember választani!

Ezt a hetet átvészeljük, hétvégén megyünk Debrecenbe, ott majd szétnézünk a Deichmannban, hátha tényleg jók azok a kiscipők is. Hiába, "szegény ember vízzel főz..."

A búcsú meg egy nagy nulla volt, Mesi kapott egy rongybabát meg egy Hello Kitty kistáskát, Lackó meg egy Thomas vonatot, és kész.

Mesi alszik, Lackó meg éhes, úgyhogy megyek megint.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hajrá Kimi (Raikönnen)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izgi a verseny!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!
EGYETÉRTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
oriandy
 
 


Valóban!
Móni a neved ezért Kimi???

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok.

Gyerek megint dédizik. Miután megebédelt, a tatám közölte, hogy mi haza is mehetünk, mert a gyerek el fog aludni.
De legalább van időm írni nektek...egyébként nem lenne. :)

Wkata, Misi nagyon ügyes. Nálunk Peti mindent csipeszfogással fog, kivéve a kanalat. Az csak marokra jó fogni...

Gombi, Julcsinak mielőbbi javulást! Egyébként egy ismerősünk járt nemrég úgy, hogy szinte két-háromhetente beteg lett a lányuk, mire nagy nehezen beutalta őket a gyerekorvos a kórházba. Mondjuk nem tudom, hogy végül mi lett az eredménye a kivizsgálásnak.
A képek szuperek, én még mindig csodálkozom a lányod hajmennyiségén...
Figyi, akkor Julcsi nem is kapta meg a 15 hós kötelező szuriját? Mert ha mégis, akkor attól is lehet pöttyös. Nálunk kedden telik le a 12. nap, egyelőre megúsztuk tünetek nélkül.

Kmammy, hát itt a fizetős bölcsik nem lennének kihasználva...itt is vannak, Szegeden is van legalább 3, de az nálunk csak a "gazdagok" kiváltsága.

Kimike, hát szerintem a járásnak és az ülésnek semmi köze egymáshoz. Peti már jóval a stabil járás előtt ült kisszéken. Mondjuk karfáson. De elég érdekes... A rácsos és nem rácsos ágyon való altatáshoz nem tudok hozzászólni, de úgy gondolom, hogy mivel kevés a gondozónő, nekik is biztonságosabb lenne, ha rácsos ágyban aludna az, aki ott szokta meg. Én még mindig félek leszedni a rácsot Peti ágyáról, pedig már hányszor, de hányszor eszembe jutott...
Alvás: hát azt hiszem, Peti meg is őrítené a gondozónéniket, ha reggeli után próbálnák altatni. Úgy gondolom, végigbömbizné az altatást, és a végén a sírásba aludna bele...na ez nem kéne. Én nem értem, hogy miért kell ezt ennyire szigorúan venni. Hm, kötelező.
Én most vettem Petinek homeós golyókat, hétfőtől kapja a kasvirágot egy hétig napi 5 golyót, egy hét múlva a hét közepén kap egy tartály Oscillococcinumot.

Bénianyu, hát szerintem mindehol folyamatos a pakolás. :) Mondjuk nálunk mindig van itt is, ott is játék, vagy valami olyan, amivel játszani lehet.
Pelusozásra nincs tippem, habár Petinek újabban nagyon tetszik a popsitörlő csomagja, pakolgatja jobbra-balra, ráteszi a hasára, stb.
Hát biztosan belejön Blanka a rendszerbe. Végül is elég lenne a müzli reggelire, de akkor, ahogy írod a tízórai is kell. Mondjuk szerintem így is úgy is jó, ha eszik 10 óra körül a szünetben.
Várni a WC papírra??? Durva...én is azt javaslom, hogy a beadott tekercsek mellett inkább csomagolj neki. Jó, akkor kivétel lesz, de azért mégis csak durva, hogy a várakozás miatt ne jusson ideje enni.

Reni, lassan én sem tudom, hogy mit adjak Petire, ez igaz éjszakára, de nappalra is. Most pl. nálunk egész jó idő van, állítom, hogy melegebb van kint, mint a szobában. :? Most hosszú ujjú lábfej nélküli rugiban és zokniban alszik, meg be van takarva. A hálózsák nálunk nem jön be.
A fürdés meg nálunk úgy működik, hogy valaki levetkőzteti, és már rohan is a fürdőbe. :D
Én már írtam, hogy egyelőre nem veszek overállt, nehogy úgy járjunk, mint az elmúlt "télen", hogy megvettük (akkor egy 81-es méretűre tettünk szert), de egyszer sem volt a gyereken, és nem is lesz, mert már kinőtte...egyébként van vastag együttese - az egyiknek kantáros a másinkak sima a nacija + felső, kettő is (de tényleg vastagok, annyi, hogy nem vízlepergetős a külsejük).

Oriandy, jó ez a cipő. Petinek még nincs őszi cipője, egyelőre az edzőcipőjét nyúzza. Imádja, mert világítós. Jó, nem tartja a bokáját, meg hasonlók, de úgy gondolom, hogy már nem is nagyon van rá szüksége, annyira stabil a járása.
Cipő tekintetében szerintem a fűzős a legjobb, de duplán kell bekötni. Nálunk a tépőzár nem jelent akadályt, kicsatolja, mondjuk eddig semmit sem vett le a lábáról, mert azért elég passzentosak a lábbelijei. Na meg talán a zippzár, ami vissztartó erővel bírhat, de nem tudom, hogy olyan cipőt gyártanak-e.
Én most két helyi nagyobb kínai boltban láttam jó cipőket. Ha kinövi Peti a most használtat, akkor körülnézek. Mert a szandija talán jó lesz jövő tavasszal is, mert az 23-as. Remélem, nem nő megint két-három hónap alatt 1-2 méretet Peti lába (mert ugye ahány cipőféle, annyi méretezés).

Gabi, akkor overáll ügyében egy rugóra jár az agyunk... :D
Jó ez az oldal...és jó, hogy oda van írva a belső hossz, azért az csak pontosabb információ, mint maga a méret.
Megnéztem a Deichmann-os katalógust, az olcsó cipők is jónak tűnnek!

További szép napot!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!

A kasvirág is homeós? Mi a pontos neve, mert nem találom a füzetemben? Az osc...-t, hogy kell adni? Ez milyen állagú, hogy tubust ír a füzet?

Reni
Kép
prenata
 
 


Tiszta hülye vagyok! Már majdnem licitáltam a teszveszen, mire leesett a tantusz, hogy várnom kell valami aktíváló kódra, amit postán küldenek el! :?

Ma délelőtt együtt főztünk Petivel, mert a férjemnek lett egy kis maszek melója. ( A hétvégi főzésnél mindig az ővé Peti, mert ilyenkor időigényesebb kajákat rityentek). Vittem Petinek egy gyapjú ülő párnát, hogy fel ne fázzon a sejhaja a konyha kővön, de hiába ültettem rá, fogta magát és lemászott, majd ráfeküdt és mutatta, hogy azon aludni kell! :shock: :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Echinacea Angustifolia a kasvirág.

Lackó letaknyosodott... Franc! Jövő héten hozzák neki az aloe vitamint, várhatott volna még a betegséggel igazán.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Reni, na az a kasvirág, amit Gabi írt. Elvben elég a 9Ch-s, de most nálunk csak 15Ch-s volt, így azt vettem. Az Osc... meg kis tartályokba van adagolva, hivatalosan pellet a neve, abból én heti egyet fogok adni, vagyis egy héten kap kasvirágot, a köv.-ben meg osc....-t. Szóval felváltva fogom adni a kettőt, de pl. Mestermoni úgy írta, hogy minden héten egy adag osc és folyamatosan másnaponta kasvirágból 5 golyó.

Képzeljétek, 10 perce felkel a férjem, körülnéz, rámnéz és ijedten megkérdezi, hogy hol a Peti... :shock: :?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Gabi!

köszi!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Ex!

Köszi!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Ákosbenianya: Igen,csipogós, nem szipogós! :lol: Mindig összekeverem ezeket a szavakat. Bocsánat! Kevinnek nagyon tetszik, hogy lépesnél ad hangot. Nekem is tetszik, mért tudom hová jár a fiam. :) Viszont eddig Kevinnek csak Assóst vettem én is. Szerintem is jók azok.


Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.01 23:55-kor.
Vendég
 


Halihó!

Ha már homeopátia! Nekünk Echinacea Angustifolia D 4 van itthon. Lackó kapta, hogy 5 napig 5 bogyó, 5 nap szünet. Ezt (mármint a D4-es változatot) adhatom ugyanígy Mesinek is? Illetve én hogy szedjem?

A másik kérdésem! Ha már szipog a gyerek, de még messze nem beteg, akkor milyen szerrel lehet kikezelni? Doktornőhöz nem fogom vinni, mert ő azonnal antibitikumot ad... Most kapott C vitamint, meg ma kezdtük el az Echinát, mert szólt a csaj, hogy nem lesz még Aloe a héten, úgyhogy azt most várakozó helyzetbe raktam...

Mesi még nem taknyos, neki ma csak a Cebiont kezdtem el adni.

Főzök Lackónak kamillateát, hátha beízesítve meginná...

Na mit javasoltok? (Esetleg Coryzalia???)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kmammy! Olyan jók ezek a képek! Egy egészen más világ! Mikor jöttök vissza? Vagy akkor most hol is éltek? Hol itt, hol ott? Vagy hogy is van ez???

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella, én béres cseppet és cebiont adok most, mert Milán is betaknyosodott kicsit. 5-5 csepp reggel-este.

Kmammy, de jó nektek, hogy napoztok! Itt nálunk most elég hideg van. Ti is panelban laktok, biztos tudod mennyire le tud hűlni ilyenkor. És hiába lesz jó idő, a lakás már nem fog felmelegedni sajnos. :-(
Tényleg, mikor is jöttök visza? Októberben?
A képek ismét szenzációsak! :-) Kevin is micsoda nagylegény már!
Ez a cipellő nekem nagyon tetszik. :-) Valóban nem utolsó szempont, hogy tisztában vagy azzal, merre jár a kis totyogó. :wink:

Ex, ez a délelőtti alvás engem is meglepett. De! Gondolj bele, ha minden reggel 6 órakor ébreszted a gyerkőcöt (mikor jártál dolgozni biztos te is kimerültél hétvégére pusztán a korai keléstől, cuccolástól). Berohansz vele a bölibe. Egyrészt ott az a rengeteg új inger, ami éri, idegen emberek, a sok játék, gyerek stb. totál lefárasztja, másrészt a komfortérzet se olyan, mint otthon. Hideg linóleum borítja a padlózatot, hideg van a bölcsiben, mert még nincs fűtésszezon ott sem, szóval ha látnád, mennyire lefáradnak szegénykék. Így azt mondom nem biztos, hogy olyan rossz, ha leteszik kicsit pihizni. Kimerülésig ordítani viszont senkit nem hagynak.
A rácsos ágyról pedig annyit, hogy először úgy volt, hogy minden gyerek rendes ágyban alszik, olyan kempingszerűn. Aztán jött Milán, és mondták, hogy behozzák neki a rácsoságyat. Az ágyat nem hagyják a csoportszobában, azt minden nap be kell hozniuk, mert nem fér el, tehát nekik nem kényelmesebb, ha abban altatnak.

Andy, igen Kimi! :lol:

Jó éjt!
Vendég
 


Kimike, úgy gondoltam, hogy kényelmesebb, hogy abban nem kell nézni, hogy merre forog. Mert Peti egy éjszaka alatt körbejárja az ágyát, és napközben is, ha a mamámék ágyán alszik, hogy hosszában van, hol keresztben.
Értem én az alvás dolgot, de az én fiamat ismerve, nem biztos, hogy szüksége lenne rá. Mert volt olyan, hogy fél hétkor kukorékolt, és az ebéd utáni cirka 2 órás alvásával kibírta kilencig...én már nehezebben bírtam. :wink:

Gab, szerintem a Coryzalia mehet!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Gab, én ha csak taknyosodik a Hell gyártótól adtam a Greephell-t.
Látom többen adtok Cebiont. azt 1 évesen már lehet? Mennyit?

Kmammy! Csúcsszuperek a képek, de jó látni, hogy jó idő van ott. Kevin édes nagyon!!Megnöveszted a haját?(ezt azért kérdem mert mi épp most vágattuk le).

Nagyon jó cipőket vettetek, mind nagyon tetszik!

Ex, köszi a pelusos ötletet. lányok, van valakinek még pelusozás közben kiforgás, felállás ellen ötlete. minden haspuszi, fintorgás, ének, vers, üres doboz kifújt, viszont ma 3 váltás ruhát adtam rá, mert kakis lett, ahogy küzdöttünk. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bár mi még nem járunk, érdekelne a véleményetek a bébihámról. Egyébként Kmammy csipogós cipőjéről jutott eszembe,(legalább tudja merre jár a babó) hogy a minap láttam egy anyukát 1 éves deddel bébihámmal. Mondta, hogy muszáj volt megvennie, bármennyire égő, vagy ciki, vagy brutális is, mert kirohan a gyerek az útra,kirántja a kezét, tökre pörög, és tiszta frászban volt minden vásárlásnál. Igy biztonságos, szabadjára is van engeve a gyerek, de mégis tudja kontrollálni. kicsit kutyasétáltatás szaga volt az egésznek, de megértettem a szempontjait. Arról nem is beszélve : egy Május 1-i tömegben hogy el tudnak tűnni a egy pillanat alatt, és ugye ők már nem nagyon fogják sokáig tűrni a babkocsi rabságát, a szófogadás meg még messze van, sok helyen még a szó( :lol: ) is.
Egyébként nagyon úgy tűnt, hogy a kisfiú baromira élvezi a helyzetet, szabad volt mindkét keze, mehetett amerre akart, mégis érzett valami biztonságot.Boldognak tűnt.

Prenata, hogy Peti mekkora!!!Én most vettem a corában 80-as bodykat. 75 cm.Beni.

Méz! Julcsinak jobbulást továbbra ismennek a gyógymanók.

Táska bepakolva, házi kész, tornacucc rendben, sárgarépás vajkrém kikevere, kenyér a kenyérsütőben -indulhat a hét. Reggel már én viszem fél 8-ra gyalog babakocsival, Benivel. Háááát. Megjött amerkából az új iskolatáska, nagyon jó, gurul is, lehet húzni, van hozzá uzsonnatáska, meg esernyő is. Na meg apa nővére küldött egy csomó rucit is. Beninek még nem veszek cipőt ,6 párat örököltünk, siesták, nike-k, de ugye ő még nem jár.Anorák is van egy csomó, sapka, dzseki stb is. szerencsére!
Szép hetet mindenkinek!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Ezt a farmer szerkót turiztam most neki, a nadrág bélelt, a kabát is, de az duplán, igy elmegy átmeneti kabátnak is. Corában vettünk még egy tök meleg kapucnis combbig érő vizhatlan eszkimókabátot neki, igy már csak csizmi kell. Fúú, de jó az a nagy bolt Oriandy!!!!
Kép

Na itt meg a kis fogatlan tündérem. Most esett még csak ki a 2. foga alul. 1 évesen jött ki az alsó két foga, az esett ki most.
Itt az új szerkó.Nagyon jó, hogy ki lehet húzni a nyelét és bőröndként húzni, nem kell a hátán cipelnie.
Kép

Beni ma extra nyűgi volt, talán a szél, már máskor is észrevettem, hogy nem igazán viseli jól a szeles időt.Édes manó, bújik és szeretget, főleg Blankát.Olyan jó volt ez a hétvége, annyit nyunyuztunk, henteregtünk 4-esben.Olyan kis cicás a hangja olyankor. Na, eldőlök.
Jó éjt.
Andi

benianya
ákosbenianya
 
 


Ja! A hercegnős uzsitáska alja a kulacstaró, cipzáras és termo, hűtőtáskás!!!Az ernyő meg tündéres, meg a nyele is!!
Hogy ezek az amcsik miket ki nem találnak.
Ja, Kmammy!!!Blaninak meg villogós cipője volt, szintén amcsiból, minden lépésbél villogott, sőt a nyári szandija is!!!!Hát ez a fogyasztói társadalom. Mindenesetre a lány nagyon élvezi!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Ex!
23-as cipő? Te jó ég! Az hatalmas! Ilyen nagyfiú Peti? Daninak mi még most is "csak" 21-est vettünk, mert a 22-esben még elveszett és ez a 3 hónapra (őszre) tuti jó lesz, utána úgyis béléses cipőt meg kiscsizmát kap majd! Azért nem akartunk úgy venni, hogy nagyobbat és majd tavasszal is jó lesz, mert ha most nagyobbat veszünk, nem tud benne menni rendesen. Van egy 22-es gumicsizmája és szegény csak esik kel benne! :lol:

Kmammy!
Szuperek a képek! Olyan jó, hogy jössz néha és egy "idegen kultúráról" is láthatunk képeket!!!
Nagyon édes a kis Kevin! Ha megvettétek neki a kis öltönyt, tegyél fel róla képet!!!

Benianyu!
Még mindig gyönyörű a lányod!! És még mindig szeretnék én is egy ilyen gyönyörő szőke hercegnőt!!!
Persze a ruhák is szuperek! :wink:

Lányok!
Tegnap egy kicsit romantikáztunk a párommal. Megleptem este. Csak annyit mondtam, fürödjünk együtt, és amikor belépett a fürdőbe....
Ez a kép fogadta:
Kép

Azt nem ecsetelem, hogy utána mi volt...... :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!
Nem volt 3 napig babanetünk. :roll: Eszméletlen mennyit írtatok úgyhogy csak az utolsókra tudok reagálni.

Nagyon jók a kiscipők amiket vettetek.Mi még nem vettünk mert hugom ígérte,hogy vesz neki olaszba(ott dolgozik).Egyenlőre van egy Nike sportcipője,amíg nem esik az eső addig jó.Le vagyok döbbenve mekkorák a gyerkőitek.Vagy csak az enyém törpe :lol: Mi még csak most kezdtük el használni a 80-as rucikat,de van ami abból is nagy még.Cipő meg csak 18-19 kell neki.

Reni!Én tavaly vettem neki 74-80-ast,akkor egy kicsit nagy volt neki,azóta viszont nem sokat nyúlott úgyhogy idén pont jók rá.Szerintem 86-ost ,max.92-est vegyél az még jó lesz jövőre is.

Gab és Reni!Én is megvettem a Meglepetést!! :lol: Olyan kis helyesek!!

Méz!Örülök,hogyJulcsi jobban van!

Andy!Jobban vagy már?Nagyon jó Dani cipije én is valami hasonlóra gondoltam Dávidnak.Egyenlőre én is a tépőzárast részesítem előnyben,igaz hogy Dávid hamar kicsatolja,de le sosem veszi.

Kmammy!Nagyon jók a képek!Milyen jó hogy Kevin még rövidgatyóba járhat.Dávid utálja,hogy hüvi van és fel kell öltözni.Amúgy nagyon édes Kevin,milyen büszkén utatja az ajándékot. :lol:

Benianya!A büszke kisiskolás élvezi is a sulit?Nagyon szép kis csajszi!WC papír ügy egy kicsit durva,sajna csak annyit tudsz ellene tenni,hogy raksz a táskájába egy gurigával.Tanárnénit is csak annyi wc papírral engedném a wc-re.
Cebion:mikor Dávidot hazahoztuk a kórházból a gyerekorvos azt mondta adhatok minden másnap neki egy cseppet.Szóval Dávid már elég régóta kapja.Amúgy nem tudom mennyit lehet neki adni évesen.Én Vitacolan-t adok még neki, napi egy kávéskanállal.
Pelusozás:nálunk az orrcseppes üveg a nyerő.Órákig elbabrászná.Persze üres!A pipettája tetszik neki nagyon.Nem szoktam neki lecsavarni,nehogy beledugja az orrába,úgyhogy csak azt a gumis részét nyomogatja.
Bébihám:sosem voltam a híve,de mi nem Pesten lakunk,így nincs is akkora forgatag.Meg Dávid akármilyen szeleburdi is sose rántja ki a kezét a kezemből.Tudja,ha olyan helyre érünk ahol szaladgálhat akkor úgy is elengedem a kezét.
Nekünk is van ilyen uzsitáskánk csak micimacisba az Auchanban vettem.Majdnem 5 e.volt. :roll:

Tegnap szüreteltünk,Dávid nagyon élvezte.Sajna nem vittem el a fényképezőt pedig leült a szőlővel teli vödör mellé és szemezgette a szőlőt.Úgy belakott belőle hogy estig nem is evett semmit.Meg telerakta a dömperjét szőlővel és úgy húzogatta.
Na még rakok egy képet aztán megyek mosni,főzni,takarítani,mert most nagyon jó idő van nálunk,legalább ki tudom mosni a plédeket is. Kép

Mindenkinek szép napot!
Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Andy!Látom egy kis női praktiával csak rá veszed ezt a jóembert egy tesóra!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
veráska
 
 


Praktikával,bocsánat!Már hülyeségeket írok,pedig még csak reggel van.

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Dokitól jövűnk... Lackó vacakabbul lett, így nem úsztuk meg az Amoxicillint. :cry:

Nem nagyon fogok ráérni így a héten.

Veráska! Dávid nagyon édi! Biztos aranyos volt a szüreten is! Mesi is 80-as ruhákat hord, mert még mindig nem érte el a 77 centit, amit júniusban még fekve mértek, azóta állva még nincs annyi, de szerencsére azt írják be a könyvébe, nehogy úgy nézzen ki, összement. A lába olyan 20-21-es, cipője válogatja, de a 19-es szandi is jó még rá, bár elég passzos. 12,5 centi a talpa hossza. Mármint Mesének.

Andy! Milyen kis cseles vagy! :wink:

Benianya! Nagyon menő csajszi a lányod! Bár én kicsit rosszul vagyok a tündéres, hercegnős, barbi rózsaszín cuccoktól, apával már előre rettegünk, hogy hamarosan ezeket kell nézegetnünk! :shock: :? 8) :lol:

Na megyek, bekavarom Lackónak a gyógyszert, aztán mosogatás, és ki kéne találni valami ebédet is.

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Lányok!
Hová gondoltok!!! Nem így akartam behálózni apát tesó ügyben!!!
Csak egy romantika...
Tegnap sem "élelövészet" volt!! :oops: :wink: :lol:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Hát eszméletlen sokat írtok...

Magunkról:

Jelenlegi tüneteim, hogy már nőtt a hasam (valószínűleg, mert 2. gyerek) és az elevittől kisebb fajta székrekedésem van, pedig előző terhességemnél nem volt.

Hál' Istennek jól vagyok, jövő szerdán megyek a 12 hetes uh-ra, nagyon kiváncsi vagyok már...

Hétvégén voltunk egy picit kirándulni nagymamával Apával, Andrissal, Nagypapát nem lehetett elrángatni, örült, hogy egy picit egyedül lehet...:)
Andris tök sokat ment a saját lábán, mindent felszedett..

Andrisnak is elég nagy méretei vannak, 92-est kell már venni neki, mert pl bodykból is a 86-ost már nem tudom bepatentolni...

Én is tudok ajánlani egy jó kis cipőboltot, ami az átlag alatti árakon kínálja cipőit, csak Pesten van, nem tudom ki tud eljutni...csak akkor éri meg, ha amúgy is erre jártok, mert különben a benzinköltség kiegyenlíti a kedvezményt...

http://www.tancsicscipo.hu/

Sziasztok:

Klarka

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka!Megnéztem és tényleg jó cipik elfogadható áron.Ezek szerint Andris is szép nagy fiú!Örülök,hogy jól viseled a tesót.Az nem is jó ha rosszul van az ember lánya.

Gab!Én krumplifőzit és fasírtot csináltam.Szeretek főzni,de azt utálom,hogy ki kell találni mindig mi legyen.Apa és Dávid nem finnyásak,csak mindig épp mást ettek volna,mint ami van.Még jó hogy van mama aki mást főz.Bár néha sikerül ugyanazt főznünk :lol:
Lackónak jobbulást!!

Kép
Kép
veráska
 
 


Ex!KLARKA!Prenata!
Óriásbébijeitek vannak. Ex, meg sem merem mondani blani hány éves korában hordott 23-as cipőt!!!!Elképesztő!!
Az meg, higy a 86-od badyt nem tudod már becsatolni Klarka! Én most vettem 80-asakat.A nadrág belső hosszmérete, ami nem csúszik fel térdig a babakocsiban 25 cm.

Mézgombi, hány hetes vagy?
Klarka! Nekem a tamarilax lekvár bejött, hasonló gondokkal küzdöttem mint Te.
Ha publikus, meirnátok a névvariációkat? Teljes nevet mint
Nagy Ákos Bence, Nagy Anna Blanka
Kivi vagyok. A nagytesók mit szólnak?Megy már a pocaksimizés?
Kitartást nektek és szép várandósságot.
Oriandy, mikor derül ki, hogy neked is lehet-e hasonlókat kivánni?
Hát ha az előzőek sem éleslövészetben mentek akkor ha a pocaklakótól vagy rosszul-akkor ez a bébi nagyon hozzátok akar születni ám!!!

Jelentem filme illő rohanást csaptam le reggel: kávéfőzés, ivás, közben Beni ébredt szopi, urat vissza az ágyba, közben Blani ruháját ki a szekrényből, tea föltesz, uzsi elkészit, apának ebéd pakol( na ezt ő csinálta)alma magtalanit, csomagol, öltözés, smink, Beni ébred, Blanka vita: miben menjen, amit kivasaltam nem elég rózsaszin(kék volt) nem illik a táskához, meggyőzés, hogy van a táskán kék pillangó, o.k. vagy k.o.?Beni öltöztetés, Blanka már az ajtóban, rólam patakokban folyik a viz, babakocsibekötés, táska guritás és rohanás. fél 8 ra ott voltunk, hát ne tudjátok meg mit stresszeltem!!!!Holnap inkább fél 6 kor klek, mert még az ajtóbólis visszarohantam WC-re. Inkább kelek fél órával korábban csak nyugodtan kávézhassak stb.
Úgy gy hiányzik Blani,mindig arra gondolok, most éppen mit csinálhat. Pisilt? Evett? Jól érzi magát? Negyed 5 re megyek érte, kivi vagyok.

Oriandy, nem semmi ez a pezsgős romantika. Le a kalappal.

Gab, sajnálom Lackót.Figyi, mi csak akkor kapunk antibiotikumot ha több napig lázas és nem javul. Az elején sohasem, pár napig kivár a doki, mert a virus ellen úgy sem hat a gyogyi, inkább erősiti a szervezetet vitaminokkal, hús és tejmentes diétával,ilyenkor sok zöldséget és tésztát ir elő és 3 nap múlva visszahiv, megnézi merre halad adolog, ha bacival felülfertőződik, akkor ir csak anibiotikumot. Ha köhög de nem lázas, akkor jó úton halad, ir még köptetőt, fenistil csepp az orrfoláysra és kész. a ti dokitok nem ir fel sok antibiotukumot?Blanka 7 évesen még csak 4x kapott, de 2 évig egyáltalán nem.
Minenesetre adj majd normaflórt, vagy bifolacot,mert a bélflóra is nagyban hozzásegit fel vagy viszaállitani az immunrendszert.

Kitti! hol vagytok? Mizu?
Colett?Juca?
Mindenkinél beindult a szeptember?

benianya
ákosbenianya
 
 


Méz, ja látom, csak 1 hét van a magzataitok között Klarkkal.
Veráska, nagyon szép a kisfiad!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! De, valóban sokat ír fel, vagyis hamar. De eddig ha megkérdőjeleztem, és vártam, mindig rosszabbal értük be. Dokit váltani meg zűrös lenne, nem akarok 2 gyerekkel Orosházára buszozni, mikor lebetegszenek... Hát, nem tudom.

Hót takony, piros a torka, némi vezetéses zörej hallható, nyirokcsomók érzékenyek. Hát ez van.Hajajajajjajaj!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


ákosbenianya: neveken még nem gondolkodtunk...de majd ha lesz, megírom:). Andrisnak ma megpróbáltuk elmesélni, hogy tesó van a pociban, Apa adott rá puszit, erre a pici is, meg belenyúlt a köldökömbe...na, hát egyelőre ennyi csapódott le benne....

Megyek, mert el kell még mennünk a postára..

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka! Szorulásra szilvalekvár? Van itthon jó pár üveg tavalyi főzés, küldjek egyet? :wink:

Aranyos lehet Andris, ahogy a hasad puszilja! Lackó majd 3 évesen se sokkal többet fogott fel...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hali.

Na tegnap este próbáltam írni, de Peti sepill alatt kinyomta a gépet, így elmaradt. Még jó, hogy kb. két sort írtam csak. :..o
Ma végre feladtam a férjem önkéntes nyugdíjpénztáras adatváltozós papírját, vettem Petinek próbára 10 db junior méretű diszkontpelust. Végül is ilyet már használtunk kisebb méretben, akkor bevált, jó lenne, ha most sem lenne gond, mert csak 31 Ft darabja.
Képzeljétek, nem találom azt az overállt, amit még tavalyra vettünk Petinek, pedig lehet, hogy kéne egy másik fórumon az egyik anyuka kisfiának. És már felforgattam a lakást, most anyukámban van minden reményem...

Bénianyu, Cebiont már szinte csecsemőknek is lehet adni, napi 6-8 cseppet kaphatnak. De ez a C-vitaminra igaz, van Cebion Multi is, az azt hiszem egyéves kortól van csak, de azt pl. a mi dokink nem ajánlotta még őszre-télre sem.
Na közben megnéztem, Peti már kaphat Béres cseppet (10 kg testsúly felett adható), egy csomó jó dolog van benne, lehet, hogy majd veszek októberben, vagy ha a férjem hazajön, levámolom, vagy próbára kérek egy üvegcsével a nagyszüleimtől.
Bébihám: én már láttam, nekem nem volt nyerő. Mondjuk egyelőre egy szavam sem lehet, mert Peti viszonylag szépen sétál, ha kint vagyunk, ha kérem, nyújtja a kezét, stb. Egyébként én láttam olyat, ami egy kis hátizsákba volt rejtve, de nekem akkor is idegen.
Jók ezek a cumók. Mondjuk én nem szeretem a húzós táskákat most sem...akkor inkább a hátamon cipelem. :)
Petinek a mostani cipője világítós, de még nem nagyon érdekli, annál inkább azokat a nagyobb gyerekeket, akikkel pl. a liftben összefutunk, mindig az a vége, hogy nekik is kell olyan. :?
Ja, Petin minden naci felcsúszik, ha beteszem a babakocsiba, még akkor is, ha járás közben tapossa!
Rohanáshoz no comment. Én mindig is az a típus voltam, hogyha vmi dolgom volt, korábban keltem...pedig hidd el, alapból durmi vagyok.
Antibiotikumhoz annyit, hogy nem minden gyerek lázas!!!! Peti is egyszer volt eddig isten igazából az, akkor egy sima torokgyuszija volt, előtte mindig az volt, hogy vírus, nem írt a dokink antibiotikumot, aztán pár nap múlva mentem vissza, mert Peti nem lett jobban (csúnyábbul köhögött, de láza nem volt), és felülfertőződött, hiába kapott vitamint, stb..

Oriandy, hát lemértem, a talpa most 14-14,5 cm hosszú, de még a 22-es edzőcipője jó rá, legalábbis ha tapizom, nem érzem végig benne a lábát, meg nem nyekereg séta közben. A 23-as szandijába még nőhet a lába mondjuk 1 cm-t. Igen, hatalmas a lába, mi már eleve 19-es szandival indítottunk márc. végén, május végén vettük a 21-eset, de azóta már mindkettőt elcsomagoltam, mert kinőtte.
Romantika...én csak sóhajtozok. Nekem minden vágyam egy tusolós jelenet (lenne). De itthon sima kádunk van, na meg így, hogy csak hétvégén látjuk egymást, nem sok esélyem van.

Veráska, ne aggódj, Dávidnak teljesen jó méretei vannak. Én néha nem is tudom, hogy melyik egyszerűbb: ruházni vagy etetni a fiamat. Mert sokat kajál, a ruháit is gyorsan kinövi (lassan a 86-os is kicsi lesz rá) meg a cipőket se hordja olyan sokáig...a kezdetek óta 2-3 havonta vettünk újakat.
A kép nagyon aranyos, hány foga van a fiadnak?
Ja, a szőlőt Peti nem szereti, nem tudom, miért...de nem erőltetem.

Gabi, nálatok már állva mérnek??? Én azt olvastam a múltkor, hogy kétéves kortól mérik állva a gyerkőcöket, Petit is fekve mérte még a védőnő a múlt hónap végén, és gyanítom, a 18 hós oltás előtt is így lesz. Egyébként meg jóhogy összemennek, mert nem egyenes a lábuk még, ha állnak...
Jaj, látom, te sem vagy annyira lányos anyuka. :) Nekem is össz-vissz két babám volt...vagyis még megvannak valahol.
Lackónak mielőbbi javulást!

Klarka, jesszus! És hány centi Andris, hogy már a 86-os kicsi rá? (Mondjuk tudom, hogy ahány fajta, annyi féle, de 14 hósan már kicsi, az durva...)

Na megyek.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex! Szerintem mi is olyan pelust használunk, csecsemőkora óta. Nekem bevált. 100 és 50 db-os csomikban van, a junior vagyis a 9 kgtól : fehér, halacskás vagy kék delfines, gumis hátul, tépőzáras.Most csinátak 10 db-osban is. Azt hiszem Nino. az?
Az 50 dbos 1500 ft. Én 100-at veszek egyszerre.

Hát azt gondoltam, hogy a 6-os kelés elég a 7:15-ös induláshoz, de arra nem gondolta ez hármunkra kell. Igy mégsem elég, hisz szopi, öltözés, vasalás( a lányom melegen szereti felvenni a ruháit, meg ha előre bevasalok begyűrődik a szekrényben-igy minden reggel megy a ló)-meg még saját magam. Holnap kipróbálom a fél6-ost. De kardomba dőlök, ha Beni is fölébred!!!Ma épp leültem inni a kávámat amikor rázenditett!!!Megérzi. Most du. épp, hogy letettem a fejem-már fel is sirt. Alig láttam ki a fejemből, megitattam, aztán volt még 1 óra szunya.
Az az egyik jó a gyesben, hogy aludhatok én is minden délután.
Na, megyek a csajért az isibe.
Mai órák: angol, 2 dbNYIK(nyelvi irodalmi kommunikáció)matek,ének, ebéd, szabadidő, önálló tanulás, tesi.
Holnap: 1. matek
2.természetismeret
3.tesi
4.ének
5.nyik
6.ebéd7.szabadidő
8.báb
9. önálló tanulás


sziasztok
Andi

benianya
ákosbenianya
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?