Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mesi! Nemlehet egyszerű Zsoltikával, az szerintem is jó lenne, amit Éva javasolt. Jövő héten meg már könnyebben meg is tudod oldani, ott lesznek a közelben a nagyszülők. Sikerült költöztető céget találni?

Titi! Már nagyon kíváncsi vagyok, mi volt UH-n!

Momo! Milyen konyhád lesz? Én imádtam tervezgetni, anyukámék most építették át a házukat, teljesen új konyhát kap, vagy két hétig minden éjjel azt tervezgettem, neki csak választani kellett.
Biztos nehéz lesz anyukád nélkül, de te úgyis megoldod. A múltkor azt írtad szeptemberben kész lesz a ház, tudjátok tartani, vagy csúszik?

Juci! De szuper, hogy meg tudtatok egyezni! Aztán cak keményen, nehogy engedd megszegni a szabályokat!
Nagyon szupi babakocsit vettél! A színe is nagyon bejön nekem. Kinéztem tegnap a neten egy ugyanilyen színű pelenkázótáskát, már meg is beszéltem Zsoltival, ha kész lesz a kocsi megkapom, mert a Camponában van, mikor rápillantottam a babakocsinkra, h narancssárga – fekete, tehát nem igazán menne hozzá a táska :( , pedig annyira jól néz ki.

Bufo! Négyen mentetek oviba??????? Akkor most mi a helyzet veletek, vagy még te se tudod igazán?

Remélem használ a homeos bogyó, bár az éjjel szinte semmit nem aludtunk, de szerintem a hidegfront volt az oka. Most békésen szundizik.
A szopizással szerencsére már nincs baj, addig eszik, amíg éhes, csak nagyon ritkán alszik el. Igaz mindkét cicimet kieszi minden alkalommal, de legalább így már csak ritkán kell a mellszívóval bajlódnom, 3 óra múlva meg újra lesz.
A sebemnek semmi baja, csak akkor fáj egy picit ha sokat cipelem babót és rugdossa.

Virág! Sokszor nekem se jön be a babanet, de elég egy frissítés gombot nyomni és már elő is jön. Próbáld meg, hátha neked is elég ez.


Írígykedem itt a hidegben Jucira, hogy áztatta magát a forró vízben. Nekem a fürdés nagyon hiányzik, babó előtt órákat áztam a kádban. Már alig várom, h leteljen a 6 hét. Sajna még zuhizni se lehet forró vízzel a seb miatt, úgyhogy csak hipp-hopp zuhi van langyos vízzel. Nem mintha időm is lenne másra.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Jövök majd később, de most tettem be a lábam az ajtón!!!

Képzeljétek, óriásbébink lesz!!! Már 2 kg a kis drágaság, és így 1,5 héttel nagyobb a koránál!!! :)
És minden rendben van!!!

Hál' Istennek még mindig fejvégű, a méhszájam zárt!!! 2 hét múlva újra megyek a dokimhoz, akkor még megnéz megint, kértem, hogy csináljunk flowmetriát is, és a 35. héttől ctg!

A szülésznővel beszéltem, kiderült, hogy ő november 10-től egy hétre külföldre utazik, de szerintem így nem fenyeget a túlhordás veszélye. Nagyon bízom az októberi születésben, és akkor mindenképp tud segíteni a szülésben!!!

Olyan boldog vagyok lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


HIP HIP HURRÁÁÁ!ugy örülök hogy minden oké!!!huh jo nagy baba lesz:)hát igen ha igy folytatja akkor tényleg oktoberi baby lesz!

verzsike köszi megprobálom majd ugy!igaz amikor nem jön be akkor szoktam azt csinálni meg be is irogatom nem a kedvencekböl inditom de akkor nem sikerül!

pusz

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

 
 

Ááá, nem fog menni, csak néhány szóra tudok jönni, most kezdek vacsit csinálni, jól elment ez a mai nap. De talán holnap már bővebben fogok jönni, végre délben hazajövök, és aztán sehová nem megyek!!!

Juci, de szuper, hogy tudtál jönni! Már nagyon hiányoztál!
Na, azért ez az ideiglenes megoldás nagyon jól hangzik, jó volna, hogyha ez véglegesen így maradna. Próbálj ragaszkodni hozzá kérlek!
Dudi édes lehet, ahogy mossa a fogát, tényleg tegyél fel légyszi videót, már nagyon várom, hogy megnézhessem!!!
A babakocsid egyszerűen szuper!!! Nagyon tetszik!!!

Erzsike, akkor a jelek szerint alakulgattok?! A szopizása is jól hangzik, ezek szerint szokjátok egymást.
De irigyellek!!!

Bufo, nagyon örülök neki, hogy ilyen jól sikerült a tegnapi ovis napja Dávidkának. Jó volna, hogyha minél hamarabb megszokná az új körülményeket!

Momo, nagyon jól haladtok ezek szerint! Már burkolás, festés?! Akkor lassan költöztök! A konyhádra nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!!! Tudod, sok-sok konnektort!!! Nekem már most nagyon hiányzik egy-két helyre. Sajnos nem gondoltam át tökéletesen. Most meg már bánhatom. :(

Virág, végül nem válaszoltál! Dolgozol most valamit? Vagy tervezel?

A fene egye meg, szaladok, fő a víz, én meg éhez pusztulok.

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Miattad jöttem most.
Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Tényleg szép nagy lesz a kisasszony ha így nő tovább. Bízzunk benne, hogy nem várja meg a novembert 10-et hanem egy picit hamarabb akar kijönni, hogy a szülésznőd is ott legyen.

Verzsike
Tegnap éjjel Áron is rosszul aludt 2x is fellkelt és csak cicin tudtam visszaaltatni. Biztosan az idő az oka a rossz alvásnak.
Ügyesek vagytok, hogy megy a szopi. Ne aggódj ha mind a kettőt kieszi nekem is így volt és mindig elég volt. Ha megnő egy kicsit az étvágya akkor néhány napig gyakrabban fog enni, de utánna újra beáll az egyensúly és megy minden a régiben.
Fogalmam sincs hogy állunk egymással, szerintem legfőképpen sehogy. Élünk egymás mellett úgy hogy nem zavarjuk egymás köreit és a gyerekek miatt bizonyos dolgokat együtt csinálunk. Ez haladás, mert eddig ez a közös felelősségvállalás nagyrészt az enyém volt.

Na mennem kell altatás van.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Haho!!!

Titi!

De orulok!!!! :lol: AKkor biztosan hamarabb is meg fogsz szulni ha a Joisten is ugy akarja. ANno nekem is mindig 10 nappal nagyobbnak mutatta az ultrahang,es pontosan 10 nappal hamarabb is szuletett!
Mar nagyon varom am az oktobert! Es nemsokara ctg,az is olyan jo,az olyan megnyugtato lesz meglatod.

Konyha..igen,lesz jopar konnektorom! :lol: Van meg azert sok munka,a parkettat is meg kellene venni,de szerintem meg az aljzatbeton nem szaradt ki annyira,kint sincs befejezve,ho vegen lesz a szinezes,most csinaljak a keritest...es javitasra szorul a teto+badogos munkak..tovabb is van mondjam meg??? :lol: :lol: :lol:

Verzsike!

Nem baj ha mind a ket cicibol szopik ahogy Bufo irta,fo hogy van tejcsi! :lol:
Pocifajas meg gondolom megoldodott,vagyis elmult !!! Szuper! Akkor nem is aludna olyan edesdeden apa hasan! :lol:
Ne aggodj,hamarosan furodhetsz!!! Milyen egyszeru dolgokra vagyik az ember,nem igaz? :lol:

A szeptemberi koltozes nem lesz meg,bar a kivitelezo ho vegere igeri az atadast,kerdes,hogy en atveszem-e,mert sok hiba van.

Konyhatervezes...csak az alakja van meg,u alaku+ egy nagy sziget,mindig errol almodoztam. A konyhas ugy volt hogy ma jon,de nem jott...gondolom szulni mentek. :lol:




Bufo!

Nekem ma extra nyugis volt Mishal,lehet,hogy az hogy itthon voltunk es nem rangattam sehova,vagy az oltas...de ma ketszer aludt,osszesen 3 orat,ilyen se szokott lenni.
Neked nem hisztizik Aron este furdetes utan,oltoztetesnel,pelenkazasnal??Nalunk ez megy es nagyon faraszto es ugy gyomorszajon rug hogy csak na,hiaba mondom hogy nem. :roll:

Ja,ma rajott,hogy hogy kell megmaszni a lepcsot. Remelem elfelejti meg egy rovid idore amig at nem koltozunk. Komolyan mar wcre is egyutt jarunk. :lol:

Juci!

Nagoyn jol nez ki a babakocsid,sokkal jobb mint az enyem!!! :twisted: :lol:
Latogatas..igen,na,akkor aztan johettek..ugyis kellene mar egy kis baratosno Mishalnak! :lol: Es vegre beszelgethetunk egy jot!!! De hogy mkor az meg kerdeses..majd elvalik.

Tenyleg Titi!

Jogilag tudom hogy nem lehet bekoltozni hasznalatbaveteli engedely nelkul,de amugy be lehet nem??Mert en nem akarok meg 2 honapot varni ebben a lepukkadt hazban ahol most vagyunk!!! :roll:

Virag!

Jo pakolaszast akkor ! HO!!? :roll: Azert az meg ne legyen,bar jo lenne v egre egy szep hofeher karacsony!

JOccakat nektek!
momo35
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a Balcsiról.Nagyon jó volt, sokat kirándultunk, pihentünk, fürödtünk...stb.Majd válogatok nektek egy pár képet.
Próbáltam képben maradni, el akartam olvasni, hogy mi van veletek, találtam egy net-cafét, de csak dohányzó volt.Olyan büdös volt bent, hogy csak addig jutottam, hogy bekapcsoltam a gépet és már meg is bántam, hogy bementem.Szóval otthagytam, bocsi.
Egyébként jól vagyok, gondolom a gyógyszer hat.
Ja, képzeljétek,lehet, hogy terhes vagyok :) Már írtam is Bardóczynak, hogy szedhetem-e a gyógyszert?Azt mondta, hogy igen, nyugodtan.
Megyek olvasni.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Rimar!

Húha,ez aztán a hír! :D De mi az,hogy lehet? Csináltál tesztet,vagy késik,vagy érzed? Ne hagyj kétségek közt! :D Örülök,hogy jó volt a Balcsin és várjuk a képeket. :wink:
Örülök,hogy a gyógyszerek hatnak és így rendben vagy. :wink:
Bufo!

Nagyon sajnálom,hogy nem tisztázódtak még mindíg teljesen a dolgaitok.De hihetetlen erős vagy,hogy így elviseled ezt a helyzetet.Remélem azért a békés egymásmellettélésből más is lesz,mert hosszú távon az rosszabb,mint az elégedett magány. :roll:

Juci!

Hát nem is tudom mit írjak.Nekem ez az egy hét itt egy hét ott nem tetszik igazán.Ne hari,hogy ezt írom,de így látom és kész.Mert ha egyszer az anyja neveli őket,akkor van láthatás,mondjuk hétvégén ünnepnapon,tudom is én,és van egy rend az életedben.Ha meg ti nevelitek,akkor az áll be és válik megszokottá a saját szabályaitokkal és elvárásaitokkal amiket állítotok a lányokkal szemben.De úgy hogy lehet gyereket nevelni,hogy 1 hétig építek valamit,amit a következő héten valaki lerombol.Ráadásul ez egy téboly.És akkor mi van amúgy,ha te még ezt érzed vuiselhető megoldásnak.Én nem is tudom el bírnám e ezt viselni.Nagyon tisztellek érte,hogy így bírod és helytállsz,de ne hagyd magad,és szoríts időt arra is ami neked fontos,mert ez a te életed.Nem a lányoké és még ha a saját gyerekeid volnának akkor is úgy kell lennie,hogy a te saját élettered is megmaradhasson.Hátmég így,kétlakian.Jajj ne hari,nem okoskodni szertnék,csak annyira bosszant,hogy ilyen helyzeteket teremt az élet és hogy pont te harcolsz benne,nem valaki más. :roll: Jajj ez a bél rendellenesség nálad hogy derült ki? Még jó,hogy rendben volt a terhességnél!Azóta van vele gondod?

Momo!
Tényleg szuper,hogy már látod a végét az építkezésnek.Hogy szalad az idő.És látod levezényeltél mindent egyedül,férfiakat meghazuttoló erővel,gyerekkel a válladon.meg is érdemled majd a nyugodt téli estéket a szép új házatokban.A férjedre nem is mondok semmit,meg vagy áldva.Ez amúgy a halálom,az én exem is csinált ilyet,hogy olyan béna a gyerekhez,hogy 5 perc alatt leesne mellőle bárhonnan,mert kevesebb veszélyérzete van mint egy babának,de ha én fáradt kimerült voltam simán a szemembe vágta,hogy ha nekem nem megy,majd ő viszi.Ez felháborító és egyben röhelyes.Sírva szaladna vissza vele fél óra múlva. :evil:

Verzsike!

Szerintem is jó,ha mindkét ciciből szoptadsz.Így legalább nincs macera a fejéssel és az etetések közti tejtódulással.Szerintem így ideális.

Virág!

Örülök,hogy azért mégy dokihoz és annak is,hogy legalább már nem olyan maratoniak a ciklusaid.Gondoltam rád,mert ma reggel én is szekrényeket szanáltam,hát nem kis meló,az biztos. :wink:

Éva!

Hogy vagytok? Mikor mész az átjárhatóságira? Van már időpont?Vagy még előbb tenyésztés ugye?Szegény öcséd,megszakad a szívem érte! :roll:

Titi!

Neked csak azért nem írok mert dumcsiztunk ,de nagyon boldog vagyok a nagy babádtól! :D

Koda!

Veletek mizu? Mit csináltok ebben a rossz időben?Kimozdultok azért?

Ági!

Annyira jó volt veled talizni a börzén.Jók lettek a cuccok a lánykádra?Ha majd megyek Újpestre egyeztetünk. :wink:

Magamról!

Nos nem akarom elkiabálni,de 3. napja jobban vagyok.Nem tök jól,vgy ilyesmi,de sokkal jobban.Próbálom kitapasztalni,mi a jó nekem és most 3 napja úgy módosítottam a megfigyelések szerint a diétát,hogy nem eszek gabonát és tejet(azaz tápszert) és így jobb sokkal.Amúgy hétfőre igérik,hogy talán lesz eredménye a vékonybél biopsziámnak és csütörtökre megyek egy maszek dokihoz bél ultrahangra.Hát egyenlőre ennyi.Azért fáj folyamatosan,de mégis jobb kicsit.Más! Én olyan béna vagyok.A barátnőm fodrász és tegnap engedtem,hogy levágja a hajam.Lányok nem vagyok mostanában jó formában,valóban nagyon megtört beesett az arcom...csak a hajam szerettem magamon már,erre most olyan lettem kb mint Noémi a barátok köztben,csak nekem nem áll jól,ráadásul lekerült az összes melír a vágéással és tök baran,ami még jobban sápaszt,szóval persze nem mertem megbántani és azt mondtam jó lett,mert láttam,hogy jót akar,de sírni tudnék,ha magamra nézek.Majdnem derékig ért és sűrű is volt,meg egész jó most ki van ritkítva és rövid.Abban bízom,hogy nagyon hamar megnő. :evil: Még esetleg levetethetném a melleim,hogy szebb legyek?! :twisted: :lol: :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Jajj pénteken kéretik izgulni értem,mert dokihoz megyek,UH-ra és nagyon izgulok ám,de remélem a baba azért megfelelően tud bennem fejlődni. :roll: :oops: :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Olyan sok minden van és alig van időm írni nektek:(
Ne haragudjatok lányok.

Rakok fel Bence bölcsőjéről képeket, képzeljétek-- el kell adni most már tutti. Anna kap új ágyat, így a bölcsőtől fogunk megvállni. Decemberben vettük és álom szép, még mindig annyira tetszik.

Kép


Kép

Babakocsi: még nem vettük meg az utódot, mert a Pikoló tényleg gagyikának néz ki....láttam egy Graco Mosic nevezetüt, ami nagyon tetszik új ára: 35 000-40 közt lehet.
Ismeritek?

Azért tűntem így el, mert Zsoltit szoktatom : új ovi.:)

Mikor látogattok meg minket, annyira szeretnélek titeket látni!
Juci: ránk számíthattok és alkalmazkodunk.:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Íme a házunk-nyugalom szigetén.:)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
sziszike1000
 
 


És bentről pedig:)

Zsolti szobája:)
Kép Kép

Kicsiké:)
Kép

Nappali:)
Kép

Konyha...
Kép Kép

Mostmár rohanok, mert 12:15re az oviban kell lennem.

puszika.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!
Nagyon szép lett a házikó!Kis vidám.És az udvar is jó, pláne, ha megnőnek a növénykék.
Bocsi, de még mindig csak a 191. oldalon tartok.Ebédet kellett csinálnom...
A terhességet nem akarom elkiabálni, tulajdonképpen csak 6 napos, de nagyon úgy érzem, hogy ez bébi lesz :D Ugyanúgy feszül a hasam mint anno Bazsóval.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Rimar
Hú ez aztán a hír! Nagyon szorítok, hogy jók legyenek a megérzéseid!:)
Tesztet csináltál már?
Várjuk a képeket!

Sziszi
Nagyon kis aranyos a lakásotok. Tetszenek a színek.:9
A kertben szupi a kis sziklakart a terasznál.
Hogy megy az új oviba beszokás?
Ki vigyáz addig a két kicsire vagy viszed őket is?

Anubias
Örülök, hogy jobban vagy. Igazad van ha nem pontosan követed az előírt diétát, főleg ha van benne olyan amitől nem vagy jól.
Szorítok a doki miatt! Mindenképpen gyere mi volt!
A hajad miatt ne keseredj el hamar megnő, hidd el. Festeni nem mered még? Ha visszaszőkülnél lehet hogy megváltozna a véleményed nem? Tegyél fel képet a hajadról kíváncsi vagyok rá , lehet hogy csak alelkiállapotod miatt érzed úgy hogy nem jó.

Juci
Jaj lehet hogy ugrik a talink. Áron lázas lett mára és szívom az orrát. Nem tudom mikorra jön rendbe és ti is most lábaltatok ki egy vírusból így nem merek menni.

Momo
Ne reménykedj hogy Mishal elfelejti a lépcsőt. Áront mióta rájött hogy kell rajta közlekedni azóta vonzza bárhol vagyunk oda vezet az első útja. Inkább tegyél elé valamit amivel eltorlaszolod, ha nem lezárható.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bencét leraktam az ágyba aludni :roll: Majd meglátjuk, hova jutok az írással :D

Rimar:)
Húúú.....de izgi! Nagyon várom a fejleményekt! És a képeket is:)

Titi:)
Nagyon örülök az Uh eredményének, szuper:)
És lehet, hogy más lesz a neve? Igen, én már elkészítettem, amihez kellett a neve :) De ne hozzám igazítsátok a nevét :lol: Majd legfeljebb újból elkészítem. De harmadik variációt nem fogadok el :D
Nézd:)


Juci:)
Babazsúr!!!! juhééé :D Akkor erről írtál régebben, hogy tervezel egy merényletet ellenünk? Mindenképp el szeretnénk menni! Meg is van az ajándék! SK minden :)

Eszter!
Jaj bárcsak még jobban lennél! Vagy legalább tudnátok mi a gubanc és kezelnétek!
Én is nagyon várom az Uh eredményét! Gondolni fogod rátok!!
És hogymit csinálunk? marci oviban van és meg Bencével itthon. 4-kor elmegyek Bencussal Marciért, ez szokott lenni a levegőzése a kicsinek. Nem sok, tudom, de ennyit bírok....Esetleg esténként, ha Gabi hazaér még bemegyünk a belvárosba. (gyalog 10 perc) De mostanában ha rossz az idő, ithhon vagyunk, játszunk, Marci DVD-t néz. Ma pl nagyizni fogunk. Tegnap is ozz voltunk, csak a másiknál:)

Sziszike:)
Tényleg jó aházatok! tetszenek a képek:) Főleg ahol a kislányod csupasz popója is látszik:) Édes!

Momo:)
bence se szereti a fürdés utáni öltöztetést, főleg a törölközéstől van kikadva....nyűgös is lesz, mire rákerül a ruha, úgyhogy az apukája szokta megnyugtatni. Sétálgat vele meg hasonló. De amíg a vízben van, semmi baja....ki érti...

Erzsike:)
Annyira cuki a kisfiad! Bence is ordított a fürdetéseknél eleinte. Annyira, hogy én nem is fürdettem, csak Gabi. Aztán egyszer csak abbahagyta az ordítást és most imádja:) Úgylátom ezen minden gyerek átesik. vagyis marci nem,mert ő az első másodperctől fogva imádta a vizet. Még a tesvérek is mások:)



**********felkelt Bence. 12 percet aludt a hátán....mentem **********

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi:)
A "Nézd:) " után egyképet akartam felrakni, csak nem sikerült! Majd küldöm a freemail címedre. :evil:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Zsuzsa!
Jaj! Jobbulást nektek! Ebben a dilis időben nem csodálkozok, hogy elkaptatok valamiT Puszi nektek!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Zsuzsa!

Jobbulast Aronnak! Voltatok dokinal??? Mit mondott??

Koda!

Na,12 perc,az is haladas am!!!! Mi mar odaig jutottunk 10 honaposan hogyha elalszik cicin napkozben es ovatosan beteszem a kisagyba akkor alszik benne,de meg mindig sirva ebred es ugy ter magahoz hogy megszoptatom,vagy bealszik rajta meg par percre,de akkor mar marad az agyon. :lol:
Hogy van idod neked alkotni???? :roll: :lol:

SZiszike!

Nagyon szep a hazatok,kivul is,belul is. Hatul elfer a hintatok is??llyen nagy a kert??Mert en is szerettem volna Mishalnak,de nincs meg a 7 meter ami a kilengesez szukseges. :cry:
Ovi hogy tetszik neki? Es neked ?

Rimar!

De jooo neked!!!! Gratulalok halkan! :lol: Varjuk a kepeket!

Eszter!

Hat persze hogy gondolok rad!!!! Es orulok hogy jobban erzed magad! Tenyleg,mekkora is lehet mar a Gumimacid???Na,hamarosan majd megtudjuk.

Juci!

Babazsur!!! AZt hiszem kezdhetsz is elore nagyon haragudni ram...mert az idopont :roll: ?AKkor leszek a legnagyobb oruletben,hiszen vagy eppen koltozok,vagy majdnem+ .....(nem untatlak),de be lesz potolva...
Szerintem meg a Micimackom szulinapja se lesz rendesen megtartva,hanem eltolom ,hogy mar a hazban lehessen nyugiban,nem kutyafuttaban unnepelni.

Bocsi,mennem kell.
Pusz
momo35
 
 


Sziasztok!

A kertünk 220nm kb.

A játszórész oldalt van, rálátok a nappaliból és a konyhából is.:)
Annyira tökéletes itt minden.

Ovi nagyon tetszik nekem, s úgy gondolom neki is, mert 4.nap után, úgy jött haza, hogy neki csaja van..hmmmm gyors volt.
Majd holnap mesélek.
Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Egyelőre még olvasó üzemmódban, de igyekszem...

Viszont hozom a kishercegnőről készült tegnapi képet! A dokim eszméletlen ügyes, nem is gondoltam, hogy ilyen jó képeket lehet készíteni 2D-s UH-val is!

Imádom a nóziját meg a szájacskáját, meg mindenét!!! :)

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Na, itt vagyok!!!

Először is...

RIMAAAAAAAAAAR!!! Mit jelentsen az, hogy lehet?! Jaj, de izgulok!!! Szuper volna, ha ilyen hamar sikerült volna!!! Teszteltél már?! Kérlek, számolj be bővebben a lehet-ről!!!

A képeket pedig izgatottan várom!!! Remélem, azért ebben a ramaty időben is jól éreztétek magatokat! Vagy Nektek még jó időtök volt?

Sziszike, nagyon-nagyon szép a házatok!!! Belülről is és kívülről is egyaránt!!! A kertetek is szép, ügyesek vagytok, hogy ilyen gyorsan ilyen szép lett. Mi még mindig ugyanúgy állunk, bár ez igazából a pénztelenség miatt van. :(

Koda drága, e-mailre válasz ment!!! A név persze még képlékeny, de ha konkrét lesz, mindenképp szólok. De ha megszületik, és egészséges, a szülőágyon talán én is bólintok az Alexandrára. Meglátjuk, most még kavarognak a gondolataim.
Timikém, tényleg feljöttök Juciékhoz???!!! De örülnék neki Istenem, látnálak megint benneteket!
Most hirtelen fel akartam ajánlani nektek, hogy aludjatok nálunk, de egyszerűen nem férnénk el. Egy sarokülőnk van a nappaliban, de azon nem férnétek el. Bárcsak kész volna már az emelet!!! De hogy fogjátok így megoldani a fent létet? Tudtok valakinél aludni?

Momo, nehogy már ne gyere Juciékhoz!!! Annyira sajnálnám, hogyha nem jönne össze!!!
Kérdésedre... mi csak az idén kaptunk használatbavételi engedélyt, és már 2 éve itt lakunk, úgyhogy be, és teljesen hivatalosan. Sőt, már lakcímre is bejelentkezhetsz, mert a tulajdoni lap elegendő hozzá. Ha azon Ti vagytok bejegyezve, akkor lakcímed is lehet. Használatbavételit meg ráérsz 5 éven belül megkérni!
Hú, de kíváncsi vagyok már a házatokra! Remélem, csinálunk valami gyermekes házavatót! :)

Jucikám, rám számíthatsz!!! De jó, legalább van egy tuti dátum, ha nem szülök ennyivel hamarabb, ott leszek!!! :) És már nagyon-nagyon várom!!!
Aranyos vagy, hogy így érdeklődsz... :)
A szülői találkozáson végre ugye túl vagyunk. Kérdeztem apósomékat, hogy "na, gondolom, apukám jól lefárasztott benneteket", mire a válasz teljesen őszintén az volt, hogy "neeeeeeem, dehogyis". Szerintem jól érezték magukat. Gondolatod, apukámmal meg madarat lehetett fogatni, olyan boldog volt, hogy ott voltunk!
Anyukám még nem tudom... azt mondja, bármikor jön, amikor szólok, 1 hétre elengedik a suliból. Én úgy tervezem, hogyha hazajövünk a kórházból, egyelőre Danival hármasban néhány napot, és utána, aztán Dani megint kivesz 1-2 hetet. Szeretném, hogyha belecsöppenne a valóságba, hogy nem olyan egyszerű az egész. De beszéltük anyukámmal, hogy vonattal feljönnek meglátogatni, ha bent leszek a kórházban. Aztán megbeszéljük. Annyira aranyos! Apukám is mondta, hogy ő is eljön 2-3 napra segíteni főzni, meg amiben kell.
Anyósom még nem mondott semmit, szerintem nem fogok tudni számítani rá kajában, de amúgy még nem tudom. Inkább pozitívan csalóldjam, így nem számítok rá előre.
Az tuti, hogy meg akarom kérni, ha bent vagyunk a kórházban, jöjjön át és segítsen kitakarítani. Dani akkor fogja összerakni a kiságyat, utána azért nem ártana felmosni, kádat súrolni, stb. Biztos megteszi, ha megkérem, és erre nagyon szeretném.
Danival a kiegészítőket együtt fogjuk megvenni, úgyhogy hagyok ám neki is teret. Rucikból meg már magam sem tudom, milyeneket - mármint mekkorákat - vegyek. De mindig mutogatom neki a meglévőket. Mármint a semleges színűeket. :)

Eszter, tudod, hogy gondolatban holnap Veled leszek, és este úgyis beszélünk, így nem is írok többet.
A lányok, lehet, hogy furcsállják is, hogy nem írunk egymásnak, de mivel sűrűn beszélünk telefonon... :) Jut eszembe, lehet, hogy jövő héttől mégis változik a vezetékes telefonunk, úgyhogy majd átküldöm az újat. Annyit tudj meg kérlek, hogy nem Matávos lesz, hanem Fibernetes, így is tudsz ingyen hívni? Nagyon-nagyon remélem, hogy igen, mert már így is utálom a szolgáltatót, de már nem húzhatom tovább a telefon bekötését, tavaly decembertől húzódik, gondoltam 1 év után felbontom a szerződést, de már nem tudom tovább húzni. :(

Lányok, viszont mi volna, hogyha így akkor a Juciék zsúrját tulajdonítanánk talinak? Csak azért kérdem, mert Erzsikének nem jó a 6-i hétvége, és utána már csak ez a 12-i volna, akkor úgyis talizunk Juciéknál. Mit szóltok hozzá? De természetesen áll az ajánlat, bármikor tarthatjuk nálunk, de ha ilyen idők lesznek, a kertben szerintem már csak tavasszal. :( Várom az őszinte véleményeket!!!

Na megyek, összedobok valami holnapi ebédet.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Megpróbálok írni egy kicsit, de biztos nem jutok mindenkihez, ne haragudjatok!!! :oops: :cry:

Juci,
sajnálom, hogy ilyen nehézkesen jön össze a talink! :( Jó lenne azért még kórház előtt látni titeket, mert utána még jobban hulla leszek szerintem.
Ja, és mi megoldjuk a szülinapot, biztosra vehetsz minket!!! (persze ha betegség esetlen nem szól közbe)

Momo,
nem is gondoltam, hogy neked még mindig nem alszik sokat ágyban a kicsi fiad :roll:
Bár gondolom ez a sok hurcibálás tette ilyenné, meg az hogy ennyire kettesben éltek, nagy a ragaszkodás mindkettőtök részéről
:D

Eszter,
nekem is nagyon jó volt veletek a börzén! Mikor jössz a Károlyiba?? Én mostanában sokat megfordulok ott is :roll: :lol: Gondololk rád holnap nagyon!
Ja, meg eszembe jutottál, mert majdnem azt fogom végigcsinálni mint te... (a végén irok magamról majd, rájössz, hogy miért mondtam - csak hogy nehogy lemaradjak tőled)
Képzeld, a polár egybe amit vettem, most jó Livire. Még jó is hogy megvettem, mert ebben a hülye időben tök jól ki tudjuk használni. Amugy minden cucc jó rá, de úgy nő mint a bolondgomba, úgyhogy szerintem a köv. börzén megint bevásárolok, csak kicsit nagyobbakat :D

Titi,
édes ez a kiscsaj!!! Én úgy imádom ezeket az uh-os képeket. Vivinél sok ilyet csináltak a végén a Klinikán! :) Olyan nagyon örülök hogy ennyire lehet látni a kis arcát, száját, mindenét... Azért ez nagyon megnyugtató!
Szerintem jó ötlet, hogy a Jucis szülinapot nevezzük ki talinak!

Erzsike,
képzeld, nálunk mostmár rettenetes ordítás van, ha kivesszük a pancsiból!! Annyira imád fürdeni, hogy kalimpál kezével-lábával! Nemsokára úszni fog tőle a fürdőszoba :wink: :lol:
Azért meg nehogy rossz anyának érezd magad, mert lerakod kicsit magára a gyereket!!! Szerintem az a jó, hogyha el tudja magát foglalni, mert akkor néha magadra is jut idő!!

Mesi,
szegényem, nem lehet könnyű neked most Zsoltikával. Úgy sajnáltam amikor irtad, hogy miket mond :( Sajnos biztos idővel ez enyhülni fog!
Hidd el még ekkora gyerekkel se könnyű ez a féltékenység, mint Vivi... MI is megpróbálunk kicsit kettesben lenni vasárnap, azt tervezem. Megyünk mozizunk egyet, rám is rámfér! :D Apa meg itthon pihengethet Livikémmel.
Tündéri a druszám abban a kis ruhában :) Imádni való!

Rimar,
én is kiváncsi vagyok erre a bizonytalanságra!!! Miből gondolod?? Gratula, ha tényleg így van, drukkolok.

Timi,
mostanában olyan keveset írok neked, pedig annyira szeretnék...
Bence még mindig nem alszik a kiságyban, csak ilyen keveset?? Marcim hogy bírja, hogy oviba kell mennie?? Ő nem féltékenykedik nagyon??? Babakocsiban már nem szeretne utazni? :D

Sziszike,
nagyon szépek a képek a házról, meg a gyerekekről!
Szerintem maximum tavasszal fogunk eljutni hozzátok, ha majd megint jó idő lesz, és a gyerekekkel lehet a kertben hosszabb időd eltölteni. Ugye lányok, vagy ti nem így gondoljátok??

Éva,
eltűntél :(
Irj kicsit magatokról! Mikor mész HSG-re? Kicsi fiaddal még diétáztok? Nagyoknak elkezdődött a suli nálatok is...

Kicsit irok magunkról is:

Lánykám: hát, csajok, ez egy "istennő" ahogy Karcsim mondaná :)
Mostmár szinte mindig úgy alszik el, hogy eszik, berakjuk a kiságyba hasra, nézelődik, aztán egy idő után lerakja a buksiját és alszik. Rájöttünk, hogy a lakásba sehol nem alszik olyan szívesen, mint az ágyában! :roll:
Tudom, mázlista vagyok. :D
Este 7 után elkezd sírni, hogy ő menne fürdeni, 8 körül eszik, utána alszik. 1-3 között felkel enni, aztán visszaalszik (persze mindig éjszaka kakil be, de egyedül alszik utána is el :)) és utána reggel 6-7 között ébred újból.
Úgyhogy nálunk minden annyira tökéletes, hogy nem győzöm elégszer lekopogni. És már annyira magyarázna és mosolyog amikor dumálunk neki :) El tudok olvadni tőle!!

Én: ma voltam belgyógyásznál, mert az alkalikus foszfatázom ugyan csökkent, de még mindig magas. Több mint valószínű azért, mert mégis van vezetékben is epekövem :( Ezért jövöhét szerdán befekszem egy napra a kórházba, kábításban csinálnak egy ERCP vizsgálatot (hasonló mint a gyomortükrözés - na itt gondoltam rád Eszter), csak tovább vezetik epevezeték felé, kontrasztanyagot kapok, röntgennel kimutatják, hogy hol van kő... Olvastam egyebet is róla (valami bemetszéses dolgot), de megpróbálok nem mélyen belemenni, mert csak mégjobban fogok félni. :(
Ha megcsinálták a vizsálatot, elméletileg 2 nap múlva kéne műteni (pénteken), de akkor nincs altatóorvos, ezért az azutáni hétre fogják áttolni... (remélhetőleg addig nem mászik tovább a kő)
Úgyhogy egyenlőre ennyi. A doki azt mondta, hogy addig is vegyek magamnak sok görcsoldót. :x

Na, megyek, mert szeretek hamar lefeküdni velük aludni, hogy kialudjam magam.

Puszi mindenkinek,
Ági

Azért egy mai képet felrakok. Már annyira figyeli a feje fölött a forgót, hogy dumál is neki :)
Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantok, mert már kész vagyok teljessen. Az egész hét egy nagy rohangálás volt, na meg takarítás. Majdnem végeztem mindennel, csak a konyha maradt, de szerintem azt már nem tudom megcsinálni, mert reggel 6-kor szál le a gépük,így 8-ra tuti itt lesznek.
Tegnap voltunk a Rezivel úszás oktatáson is. Szupi volt, majd mesélek.

Tali nekem bármikor jó, kivéve a szombat délelőtt.
Mi oda megyünk, ahová mondjátok.
Szerintem is jó lenne, akkor a Juciéknál megtartani a talit is.
Titi! Neked is jobb lenne.Nagy pocakkal, meg gyerekestül beállítanánk ennyien.
Juci!

köszönjük a meghívást. Remélem sikerül találkoznunk megint. A lányok biztos jól ellesznek egymással. Aztán várunk mi is titeket.

Jaj, én bajba leszek a vezetéssel. Már rég vezettem Pesten. Majd leírjátok nekem az útvonalat?
Húú..teljesen belelkesültem.


Rimár!
Nagyon izgi? Mikor tesztelsz? Szorítunk!!!!!

Na megyek, mert lejárt a mosógép, és pihenni is kéne valamit, mert még megilyednek tőlem holnap a vendégek.

Kép

Kép
oné
 
 


megilyednek=megijednek

Tiszta hülye vagyok már!

Kép

Kép
oné
 
 


Agi!

Hu,eleg felelmetesen hangzik,egyeduli pozitivum hogy kabitanak! :wink:
Hogy birod a sok Nospat,gyomrod nem faj meg tole??
Livike edibogar,milyen erdeklodo...es igen,mazlista,(dehat megerdemled,annyit szenvedsz!).
Jol latom,hogy neki barna mar most a szeme?

Titi!

Nagyon edes,mennyire latni mindenet! AKkor most egy picit megnyugodtal igaz??? :lol: Legalabb egy hetre??? :wink:

Gyongyi!

Hat akkor jo idegenvezetest,el tudom kepzelni,hogy mennyit suvickolhattal,takarithattal! :roll: Jol el fogsz faradni majd!
Uszasoktatas..mar van??Mert valahol azt mondtak nekem,hogyha picikent nem tanul uszni(jo,tudom ott nem igazan tanitjak...) akkor 4 evesnel hamarabb nem erdemes elkezdeni.
Csak azert kerdem,mert ugye nalunk lesz medence...es rettegek is tole,kertbe egyedul soha nem mehet majd ki.
godoltam hogy jovore felfogadok par orara egy uszasoktatot es inkabb ott oktasson...(hugom kislanyat is meg akarjuk tanitani).

Juci!

El is felejtettem,milyen jo,hogy te vegzed a kutatomunkat! Pedig Siestat akartam venni. Holnap vennem kell valamit,mert nem jarhat egy vekony zokniban. Igaz jarni meg nem jar,de neha annyira kijonne a babakocsibol es ha csak alldogalna mar akkor is kell cipo.

AMugy tenyleg ne haragudj ram..de sokszor azt se tudom hol all a fejem,mikor jatszok Mishallal,vagy szoptatom meg akkor is gondolkodok,kalkulalok,allandoan telefonalok,most is kanapekat nezegettem,villanykapcsolokat,kozben kismillio helyre kellene mennem. Es kezdek bedilizni. Tegnapelott a gyerekdokinal biztos azt hittek hogy hulye vagyok. Mert mondta a dokino,hogy akkor az oltas masodik resze 2 honap mulva,en meg megkerdeztem hogy szilveszterkor lenne beoltva? Teljesen azt hittem,hogy oktober vege van...tudom hulye vagyok! :roll:

Szivfajdito pillanat...ma itt volt a srac aki a konyhat fogja csinalni es Mishal odamaszott hozza,kapaszkodott a lababan....annyira latom hogy hianyzik neki Apa(egy apa? :roll: ). Es ez a srac is olyan szeretettel bant vele :cry:

Na,eldugulok,elteszem magam holnapra!

Inshaallah8vagyis ha ALlah is ugy akarja) amikor elkeszul a haz akkor mindannyian eljottok majd,lehet ott a kovetkezo baba-mama tali!Ok?! :lol:

JOccakat nektek!
Eszter neked kulon joccakat,holnap varunk a hirekkel es ha lehet egy Gumimaci fotoval!
momo35
 
 


sziasztok!

juci dehogy haragszom nekem is jobban bejön a babanet csak lassu ennyi a probléma!meg hát sajnálnám a régi emlékeket itthagyni!csak felajánlottam!:)
jajj megint kimaradok:(mint eddig mindenböl ugy sajnálom elmennék én is szivesen a babazsurra:)olyan aranyosan irtad le a meghivást könny szökött a szemembe!

rimar fantasztikus:)halkan gratulálok!

sziszike gyönyörü a házatok!tavasznál elöbb nem megyün haza de majd akkor meglátogatlak titeket!láttam kisfiad hátát egyik képen mikor a karodba van jo nagyra nöt nem raksz fel rola is képet?már ugy megnézném

gyöngyi remélem ha itt lesznek vagyis már itt vannak a vendégeid akor pihire is kikapcsolodásra is lesz idöd ennyi takaritás után!

bufo veled mi ujság?hiányollak!:)

eszter várom hogy gyere és mesélj mi volt a dokinál remélem hozol képet is Gumimacidrol(olyan találo ez a név:))

titi ugy örülök hogy minden oké volt az uh-n!tök szupi ez a kép!nagyon ügyi tényleg a doki hogy 2Dvel ilyen csucsszuper képet csinált!

Ági teljes mértékbe állithatom Livike tisztára rád hasonlit!Féltékenység?ne már nálatok biztos olyan nincs!

jajj irni akartam még egy csomot de rohannom kell oviba utánna meg fözicske!
bufo( göngyölthusi,krumplipüré,fasirt,madártej lesz a menü)

na majd utánna jövök és még irok sokat meg mesélek mi volt ma reggel oviba tök ki akadtam!

na addig is pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Amit írtam, nem tette fel reggel... Csak most vettem észre. Még jó, hogy tegnap óta írtam word-ben és el van mentve.
verzsike
 
 


Sziasztok!


Titi! De jó, hogy nem volt semmi gáz Uh-n, én ilyenkor pánikoltam be, mert 2350 g volt Babó.
A szülésznő miatt ne aggódj, a picúr is biztosan jó körülmények között akar megszületni és úgyis tudja, hogy ahhoz ki kell bújnia nov 10. előtt…
Ugye milyen gyorsan elmennek a napok??????? Azt hiszed mennyi mindent fogsz majd csinálni és a végén nem marad idő mindenre sajnos.

Zsuzsa! Nem hangzik valami jól, ahogy éltek egymás mellett. Megterhelő lehet ez nagyon lelkileg. A gyerekek mit tapasztalnak belőle?
Így, hogy nem váltok, apósod mégsem rúgta ki a férjedet? Nem lehet akkor, hogy ez miatt táncolt vissza, mert gondolta ilyen állása úgy se lesz másik?

Momo! Akkor vigyázhatsz ngyon Mishalra, különben egyszer csak a lépcső tetejéről kiabál majd neked

Juci! De jó a babazsúr, mondtam Babónak és igen nagy érdeklődést mutatott, legalábbis a szemét nagyon meresztgette.
A táska, amit kinéztem: De végül nekem is jó lesz ha a belseje is tetszik, mert lézetik feketében is. Kép

A vizet azért kérdeztem, mert én 12 éves koromig ordítva mostam még hajat is, utána meg ki nem lehetett rángatni a vízből. Szeretném ha Babónál nem így lenne. Szerencsére a fürdés már tetszik neki, kivéve, ha negyon éhes már.

Rimar! Ezt egész egyszerűen közölted… Semmi örömködés meg ilyesmi???????????

Eszter! Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy. A hajad azért nem lehet annyira szörnyű. Ha nagyon nem tetszik egyél MERZ SPECIAL DRAGES vitamint, attól rettenetesen gyorsan megnő. (Azért egy képet kapunk az új Eszterről:?)

Koda! Nem sokat alszik Bence… Ezek szerint akkor Juciéknál végre találkozni fogunk??? Már nagyon várom.

Ági! Tényleg mázlista vagy, angyal kislányod van, nagyon ügyes.
Ugye azért nem félsz a vizsgálatoktól, bár nem hangzanak jól…


Babóval minden rendben, képzeljétek ma éjjel csak egyszer kelt fel... Meg is fájdult reggelre a fejem, mert túlaludtam magam :wink:
verzsike
 
 


Kép Kép Kép
verzsike
 
 


Sziasztok:)

Erzsike:)
Igen,megyünk! Legalábbis mindent elkövetünk ezügyben:)
Én is nagyon várom a találkozást!
És hát Boti baba! Egytünemény, zabálnivaló kiskarapek:)
Nekem ilyem táskám van. Top Rider, jó nagy, pelenkázólapos. 3.590 ft
Kép

Titi:)
gyönyörű kislányotok van! Annyira lányos a pofikája:)
Voltál dokinál az aranyérrel kapcsolatban?

Ági:)
Cukipofa ez a Livike:) Annyira hasonlít rád!
És hogy Marci? Szerencsére imádja Bencét. Drága csepp szívemnek szólítja :lol: Öltözteti, segít pelenkázni, simogatja. Tüneményesek együtt. Ha alszik Bence, akkor csak suttogva beszél, nehogy felébressze. Igaz közben úgy legózik, hogy még a nyolcadik szomszéd is felkel :lol:

Momo:)
Hogy van időm bármit is kézműveskedeni:? Hát így, hogy a lakás kb. ilyen. És ez még csak a jéghely csúcsa.....

Kép




Hú...most ennyire futotta hirtetelen. valaki vár :D :lol: :lol:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Van új internetem.
Gyorsan ki is próbálom egy fénykép erejéig, aztán visszaolvasok:

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányok!

Hulla vagyok, kicsit elcsúsztam... tegnap délután 2 órát aludtam, így este csak hajnali 1-kor tudtam elaludni, ami miatt most mosott kaki vagyok.
De már itthon vagyok, főzök, meg pakolok, mert ha látnátok, hogy néz ki a lakás!!!

Elfelejtettem mondani, hogy tegnap itt volt a burkoló, befejezte a kád burkolását, teszek is fel mindjárt képet... és leszedettem vele a wc-ben a felső fehér élvédőt, hát ég és föld! Sokkal szebb lett így!
Szóval alakulunk, de ilyen kosz nagyon rég volt a házban. Nincs se kedvem, se energiám takarítani. Örülök, ha a főzést megcsinálom.
És hogy ne unatkozzunk, holnap megyünk Veszprémbe a szülőkkel valami rokonnak lesz házassági évfordulója, és oda vagyunk hivatalosak. 1-re kell menni, és nem tudom, meddig maradunk. Csak azt nem tudom, hogy a fenébe fogom kibírni egy helyben ülve egész délután. Azt hiszem, elérkezett az az idő, amikor is azt fogom mondani, ha nem bírom, hogy kész, ennyit bírtam, mi megyünk. Lesz, ami lesz!

Ennyit magunkról, mivel nem vagyok toppon, ma is csak panaszkodnék, holott olyan boldog vagyok, amikor ficánkol a kicsi lányunk odabent! :)

Timikém, édes Marci, hogy így szereti a kisöccsét! Hát, a lakás jól néz ki :wink: , de gondolom, mire összepakolnál, kezdhetnéd előlről, talán nem is érdemes nekikezdeni!
Olyan sokat jutsz eszembe, mikor nézegetem az UH képeket, emlékszel, mit beszéltünk nálatok a tavalyi képekről?
Ilyenkor mindig úgy örülök, hogy igen, szerintem is csodaszép arcocskája van, látszik mindene!
És hogy lányos?! Nekem fel sem tűnt, de nagyon-nagyon filózom egy 4D-s UH-n. Meglátom, ha a dokim 2 hét múlva nem csinál, akkor irány a 4D! :)
Az aranyérrel egyelőre nem csináltam semmit, mert most nem érzem, úgy döntöttem, hogy majd a szülés után. Addig is beszerzek egy Aloe Verát, vagy legalább krémben, az jó a gátsebre is majd.

Timikém, nem adtál még választ... hogy fogjátok megoldani az alvást ha feljöttök?!

Erzsike, annyira drága a pici fiad, ahogy hason alszik! És gondolom, milyen hangja lehet, mikor ilyen képek készülnek róla! :)
Olyan jó, hogy ilyen sűrűn hozol képeket!!! Én mindig annyira örülök nekik!
De szuper, hogy kezdi szokni a vizet, és hogy éjszaka ilyen jól aludt! Na, talán kezd beállni egy kis rend az életetekben?

Virág, Te már megint olyan jót főzöl! Képzeld, a hétvégén megint megcsináltam a mustáros szeletet dödöllével. Ismét nagy sikere volt. Tegnap kérdezte is Dani, mit főzök ma? Nem akarok megint keresni valami jót a neten? :)
Mikor mondtam neki, hogy paprikás csirke nokedlivel, hát, fintorgott egyet. Ő legszívesebben mindig valami különlegesen enne. :(

Folyt köv. csak megyek behabarni a paprikás csirkét.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Elküldtem mindenkit sziesztázni, és gyorsan jöttem hozzátok.
Megérkeztek a vendékek, már fél 8-kor itt voltak. Nagyon kedvesek. Még ajándékat is hoztak. Képzeljétek kaptam tradíciónális Japán gyertyákat, meg terítőt, meg alátétet, meg amivel a rizst eszik (na nem jut eszembe a neve).
A REzinek egy Helló Kitty-s órát hoztak. Most az a sláger nála, mint ha tudták volna, na meg persze a hercegnős dolgok.
Sára is kapot egy aranyos kabalát.
Szóval jól telt eddig a nap. Sikerült megfőznöm nekik a díjnyertes tárkonyos csirkeragu levest is.

Titi!
Annyira jól sikerült a kép a babóról. Most a nevét akartam leírni, de nem tudom végül hogy döntötetek.

Eszter!
Mi volt a dokinál?

Na felébredt a Sára. Ennyi a pihenőmnek, pedig mindenkinek akartam írni.
Erzsike!

Nem hagyhatom ki. Annyira Drága a kisfiad. Hát az alvós kép! imádom!

Puszi mindenkinek, majd megpróbálok még jönni
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


óóóóóóó, Mesikém, ez a csöpp nagylány annyira, de annyira édes!!! Zabálnivaló!!!

Olyan nagy élmény volt számomra látni benneteket, Zsoltika tüneményes kislegény! Olyan mosolygós volt!

Hogy állsz a dobozolással? Végül jelentkeztek a költöztetők, hogy rendben van-e a holnap?!

Gyöngyikém, hát, nem irigyellek a vendégek miatt. Remélem, tudtál azért este picit pihenni, mert különben a végén még tényleg kipurcansz a vendégek előtt.
És még ez a ramaty idő is...hova a csudába fogtok tudni elmenni így ilyen hideg nyirkos időben?!

Majd megbeszéljük, mert kitaláltam, hogy úgy csináljuk, a tali előtt bejösz hozzánk, ugyanis itt mennél el az utcánk előtt az M5-ön. Akkor legalább átveszem a mérleget, ha neked is jó. És akkor együtt megyünk, külön autóval, de legalább tudsz jönni utánam. Mit szólsz hozzá?

Momo, nem csodálom, hogy néha azt sem tudod, milyen nap van?! Tyűha, medencétek is lesz?! Akkor csinálunk egy nyári talit nálatok, és már pancsolhatnak is majd a gyerkőcök? :wink:
Addig már Eszternek is lesz kicsibébije! :)
Szegény drága Mishal! Biztos nagyon hiányzik neki a papa! Istenem, ha a férjed tudni, mikből marad ki!

Igen, kicsit megnyugodtam, legalább pár napra! :wink:

Eszter, most olvastam, ilyen rövid lett a hajad?! De kíváncsi vagyok Rád! Nekem az esküvő után lett így megnyírva, tudod, a hosszú hajra is ráfér néha egy kis felfrissítés, így most sokkal gyorsabban fog nőni, majd meglátod. Azóta nekem is úgy megnőtt megint!
Vasárnap akkor csörgök!

Ági, de sajnállak! Szörnyű lehet ez a várakozás, meg felkészülés a szörnyű beavatkozásra! De reméljük, nagyon hamar túl leszel most már végre az egészen, és csak régi rossz emlék marad az egész.
A kiscsaj egyszerűen tünemény! Milyen édesen, érdeklődően nézelődik!
Bizony, lehet ám irigykedni Rád a gyermeked miatt, hogy ilyen jókislány?!
Tudod, én még mindig azt mondom, biztosan nagyon jót tett ám az is, hogy végig otthon voltál vele, így nyugodtabb lett Livi, mintha végigstresszelted volna a munkanapokat.
Vajon nekünk milyen lesz?! Igyekszem persze nem idegeskedni, de tudod, hogy baromi nehéz!
Na, majd meglátjuk hamarosan!

Na megyek, elmosogatok, aztán picit ledőlök, mielőtt hazajön Dani. 6-kor megy fogorvoshoz, én meg kozmetikushoz. :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

csak egy mondatra jöttem,mert 3 gyerek ugrál a szobában+ egy a hasamban és főznöm is kell. :roll: :wink: :lol: ,szóval hozom a formám,de a dokinál minden rendben volt, ababaám egészséges és az AFP is jó.Este jövök bővebben. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Ez szuper Eszter!!!:)
Gyere este és mesélj..

Mesi: nagyon édi a kislányod.

Most pedig Bence, hogy mindenki elámuljon. :wink:

Kép

Majd még rakosgatok fel...most mennem kell..este még benézek.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!sziszike jol láttam én:)hatalmas!és azok a nagy szemek:)cukipofa!annával nagyon hasonlitanak!

jajj drága mesi!annyira édes a kiscsaj de te...rá van irva az arcodra hogy mit érzel olyan szomoru,fáradt,siros:(

eszter ez szupiii olyan jo hogy rendbe van minden!3gyerek?valamit eltitkoltál elöllünk? :lol: (csak vicc volt)

titi hát muszály volt valami jot kitalálni ami már régen volt mert ma jött haza a férjem!de megérte mert ugy örült mindennek!a madártejre meg visongatott hogy juhuu madártej madártej
majd berakom másik topicba a göngyölthusi receptet nekem nagyon izlik és tök egyszerü!meg hozok fotot is!

koda ahol két gyerek van ott igy is kell kinézni a lakásnak!én is ugy szeretnék ilyet!mindig megfogadom hogy hagyom nimrodot is hogy szétpakoljon aztán majd ha már nem lehet bemenni a szobába összepakolunk de nem birom ki ha nem rakja vissza egyböl játék után a játékokat már minden bajom van!hülye vok!
édes marci azért nagy szerencséd van vele ha igy pesztrálja kistesoját:)

bufo merre van?ö olyan sokat szokott irni komolyan mondom már hiányzik

verzsike jajj olyan cukin alszik!megtudnám zabálni!
örülök hogy kezdi megszeretni lassan a fürdést!azon meg hogy megfájdult a fejed az alvástol jot nevettem(bocsi) de ezt tényleg olyan jol irtad!

anitárol még semmi hir?

na az ovis storyt is leirom mielött elfelejtem!a héten van az uj ovisok beszoktatása!és ma egy fiatalabb anyuka (kb annyi idös mint én) kislánya sikitva sirt és ugy rángatták el töle a kislányt!mindenki rájuk figyelt!és ahogy ment ki a csaj alig birta visszatartani a könnyeit erre a mellettünk gyerekét öltöztetö hülye picsa anyuka gunyos vigyorral a fején (mert az ö gyereke uj és nem szomoru valoszinü mert nem ragaszkodik ugy hozzá) megkérdezi a majdnem bögö csajt hogy a tiéd?és a csaj nem tud válaszolni mert amugy elbögné magát és az meg röhög!legszivesebben felpofoztam volna!aztán mikor kijöttem ovibol láttam elmenni kerités mellett anyukát,mondani se kell sirt!és szerintem ami még betett neki hogy még kint is lehetett hallani a gyerek sirását!gondolkoztam odamegyek vigasztalni de hát nem akartam megbántani (azok után amit az a másik müvelt)

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!

Hát hol van mindenki?!

Bufo, merre jársz-kelsz? Mintha olyan rég írtál volna, pedig biztos nem így van, csak olyan jó hallani felőletek minden nap!

Én reggel jó korán keltem, elmentem a Kaiser's-be, voltak megint 50%-os akciós termékek, légfrissítőt, meg Milka csokit vettem egy csomót féláron!
Aztán utaztunk Veszprémbe a rokonokhoz, de 5-kor már itthon is voltunk! Ennyit még élveztem is, többet nem biztos, hogy bírtam volna.
Utána pihiztünk Danival, most vacsi, aztán készülünk az unitesójához szülinapozni.

Holnap már muszáj leszek takarítani, igyekszem összekapni magam, mert ha látnátok... irtó nagy kosz van nálunk! :(

Tegnap csináltam egy friss pocifotót, fel is teszem nektek most. Aztán majd hozom a fürdős képet is, amit ígértem, csak még meg kell csinálnom.

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!

Mesikém, remélem, már az új lakásban tüsténkedsz! Vajon sikerült mindent átcuccolnod? De mikorra lesz neted? Te jó ég, mikor fogsz tudni bejelentkezni?!

KépKép
titi_27
 
 


Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira hiányoztok!!!!

Titi!
Képzeld menéztem a saját pocakos képeimet. Nekem szülés elött 1 héttel nem volt ekkora pocim!
Annyira aranyos! Nagyon csini vagy! Nem sokat híztál!!!!
Megcsodáltam az Uh-os képet! Gyönyörű kislányt vársz!!!
Egyszer biztos nekem is összejön :wink:

Eltűnésem oka, hogy Balázs rettenetesen nehéz korba jutott! Ráadásul most szokunk le a rácsoságyról és amint kimegyek a szobából világgá megy! Szóval folyamatosan örzöm! :lol:

Mesi!
Gondoltam Rád sokat! Nem irigyellek a költözés miatt!
Tényleg nagyon szomorú a szemed! :cry:

Virág!
Olyan jó, hogy megint ilyen sokat írsz!
Én bizony minden gyerekem első napján bömböltem! Amikor először kell eltöltenie egy egész napot nélkülem! :cry:
Nimród igazi kis szívtipró lesz! Mi lesz még 10 év múlva?! 8)

Eszter!
Annyira örülök, hogy minden rendben van a babával! Remélem Te is jobban vagy egy kicsit!

Juci!
Annyira megörültem a tornázós ötletednek!!! Ezt meg kell beszélnünk!! Jaj, úgy szeretném! Kezdek egy rettenetes vizilóhoz hasonlítani! Nagyon elszánt vagyok!

Lányok később még jövök, de az én kisfiam még mindig nem alszik, pedig már letettem 2 órája! Szerencse, hogy egyébként elvan az ágyban. Már háromszor levetkőzött és kétszer lehízatolta az ágyneműjét! :lol: 8)

Éva

Kép
balimama
 
 


Na, hazaértünk! :)

Évikém, biztos vagyok benne, hogy Neked is eljön még az időd. Ha ilyen kitartó vagy, és nem adod fel, elnyered jutalmad!
Én még mindig bízom benne!!!

De ari vagy! De bizony, nagyon sokat híztam, már 12 kg-nál járok. Vagyis így annyira nem vészes, ha így haladok, talán 15-ből megúszom, aminek nagyon örülnék!
A súly java szerintem popsira megy, oda már sokat híztam. Sajnos annyira hízékony vagyok, hogy baromira oda kell figyelni, különben könnyen elszaladna velem a ló.

Na, akkor Balázskával meg van most a programod! :)

Van már híred a hsg-ről? Mikor tudsz közelebb jutni hozzá? Olyan jó volna már, ha túl lennél rajta, és végre közelebbit tudnánk a lehetőségekről.
Évikém, ugye Te is jösz Juciékhoz?

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Jövő héten felhívom az orvosom. Remélem a következő ciklusban meg lehet majd csinálni a Hsg-t!
Én minden találkozóra elmegyek! Annyira szeretnélek látni Titeket! Úgy szeretnék már egy jót beszélgetni és megismeri Mesit, Sziszikét és mindenkit, akit még nem láttam!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást.:)
Sajnos kicsit el voltam havazva egyszer bekukkantottam, de már írni nem volt időm.
Bevallom pénteken kicsit kikapcsolódtam elmentem itthonról és a férjem vigyázott a gyerekekre. Hajnal fél 2-kor értem haza. Na semmi különösre nem kell gondolni csak egy kávézóban dumcsiztunk az egyik barátnómmel, ápoltuk a lelkemet.
Szombaton délelőtt gyerekzsúron voltam Dáviddal, délután anyóséknál és csak vacsira értünk haza. Persze a férjemre jellemző, hogy közölte most ő megy és lassan már szokásához híven nem is aludt itthon. Esti teendők után beestem az ágyba és most itt vagyok.

Jucikám
Jaj nem is tudom mit írjak neked. Úgy látom nálatok is mélyponton van minden.Szerintem ebből a mókuskerékből nem is nagyon lehet kimászni, bármilyen megoldást is találtok, mert a lányok akkor is léteznek és valamilyen módon mindig ott lesznek. Ezzel nem akarlak még jobban elkeseríteni, de így látom. Persze legkönnyebb kilépni és otthagyni mindent , de te szereted a párodat és ott van Dudi is ami sokkal nagyobb válságot okozna neked mint ez a állapot. Most legyél egy kicsit kiváró álláspontom míg letisztul a helyzet.
Ha van lehetőséged menj el anyukádékhoz azon a héten amikor a lányok nálatok lennének. Lehet, hogy egy kicsit dúrva megoldásnak tűni, de csak akkor fogja mindenki értékelni, hogy te mit viszel véghez, ha nem vagy , és egy csomó mindent nekik kell egyedül megoldani.
Sajnos jó tanácsot nem tudok adni ,mert még a saját életemet sem tudom normális mederbe rakni. Egy biztos te számíthatsz a férjedre szeret téget és ez a legfontosabb. Van melleted egy biztos társ akivel együtt ki fogtok mászni ebből.

Titi
Hú neketk is jó sűrű a programotok most. Örülök, hogy bírod.
A lakás takarítása meg megvár hodd el a kosz nem fog eltűnni sajnos.
Nagyon szép a pocakos kép és megint nőtt egy csöppet. Örülök, hogy ilyen gyakran teszel fel képet így mindig képben vagyunk, rólatok.:)

Virág
Aranyos volt, hogy leírtad a menüt nekem.:)
Remélem finom lett .
Hát bizony az oviba beszoktatás nem megy mindenkinek zökkenőmentesen. Én szerencsés vagyok Dávid nagyon jól viselte, de bizony a mostani csoportjában vannak sírdogálós gyerekek. Úgyhogy ez teljesen normális reakció a szülőtől és a kicsiktől is. Nem is tudom, hogy lehet ilyen érzéketlen egy anya, pedig biztosan ő is átesett ezen. :evil:

Oné
Kitartást a hétvégéhez, és a vendégekhez. Érezzétek jól magatokat és kirándulgass te is. Remélhetőleg az idő is kegyes lesz hozzátok.
Attól hogy itt vannak voltál suliba ugye?
Hogy ízlett nekik a díjnyertes leves?

Ági
Jaj egy lépéssel talán közelebb kerülsz a műtéthez. Nagyon szorítok, hogy simán menjen az a fránya vizsgálat, és persze fájdalommentes is legyen.
Livike tényleg nagyon hasonlít rád.:)
Görcsök azóta is vannak, hogy viseled? Az az új Nospa sokat segít?

Balimama
Ó édes istenem nagyon is magam előtt látom Balázskát ezzel a nem alvással és ágyban való hancúrral. Dávidot is igy kellet vigyázni és ez borzasztóan fárasztó, mi mindig hamarabb elaludtunk mellette. :roll:
Jaj nagyon remélem minnél hamarabb meg lehet csinálni a Hsg-t és akkor szabad az út. Én továbbra is hiszem, hogy lesz neked pici babád. :)

Eszter
Örülök, hogy gumimacival minden oké.
Nagyon megnyugtató, hogy szépen fejlődik miközben te ilyen dolgokon mégy keresztül. Nagyon erős az életösztön ebben a picike meberben, biztosa ha megszületik akkor is ezt fogod tapasztalni :) A jég hátán is meg fog élni ahogy a mondás tartja.

Mesi
Gondoltam rád tegnap sokat. Azon a környéken voltunk szülinapi bulin ahová költöztök. Sőt egy teherautót is láttunk amiből pakolásztak. Biztosan nem ti voltatok, mert ez a Fonyód utcán volt.
Remélem zökkenőmentesen sikerült átcuccolni. Nem tudom mikor jutsz gépközelbe a számos megvan így azon folglak kereseni ha nem bánod.:)
Aransosak vagytok a képeken.:)
Bizony a szemeden látszik a megtörtség nekem hiányzik belőle az a huncut csillogás ami régen.

Na megyek, mert éhes mindenki.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt!

Alig látok ki a szememen,olyan álmos vagyok még,de Jucikám az írásodat nem tudom nem lereagálni.Először is nehogy bánd,hogy leírod,hiszen nekem is mindíg azt mondjátok,hogy jöjjek csak a nyűgjeimmel és tényleg ez nem arról szól ,hogy leírjuk a legszebb napokat,legboldogabb sztorikat.Én valóban a másik oldalon állok és mégis neked adok igazat.Ez olyan fura,de nem,mert én mindíg a volt feleség,azaz a lányok helyébe próbálom képzelni magam és ez az,ami bennem a dühöt táplálja.Mert a te életed azért tud fenekestől felfordulni,mert te,mint lelkiismeretes anya az ő gyerekei sorsát is ilyen komolyan veszed,míg ő azt érzem a legkönnyebb és legkényelmesebb végét szeretné fogni a feladatnak.Igazad van,ahogy felvázoltad az életedet valóban még a jobbik megoldás lehet a heti váltás,és ne szégyeld a rossz gondolatokat,mert biztosan bennem is felmerülne,hogy a legegyszerűbb volna Eszterrel felállni és kiszállni a mókuskerékből.De tudom,hogy nem teszed,csak vannak érzéseid, és nem baj az ha nem mind rózsaszín.Szerintem így van rendjén.Ami az esküvőt illeti Esztert szívesen bevállaltam volna és a jövőre nézve is,ez nem egy udvariassági felajánlás.Én minden nap itthon vagyok.Igaz hétköznap van hová szaladni,doki...,de hétvégén itthon vagyok és a férjem is mindíg melózik,tehát kettesben a fiammal,aki olyan teljesértékű társ,hogy közösen takarítunk,pl hónapok óta csak ő porszívózik...nagyon megbízható és imádja a kicsiket.helyettem itthon ő emel,hajol...szóval egyetlen gondom az lett volna,hogy elmenjek érte,de ti kocsival jártok és szerintem simán áthozhatjátok,ha el szeretnétek kettesben tölteni egy estét,vagy délutánt,vagy tudom is én.Mert nem vagyok már annyira ramatyul,egész nap tevékenykedek itthon és hát már a fiam is felneveltem idáig,úgyhogy a peluscsere,hami,meg a fürdetés rutinból megy.Már jó helyen a lepényem is,szóval emelhetem is Esztert és 120 Nm a lekás,azt hiszem elférnénk.Rengeteg a játék,nekem meg a szabadidőm.Szóval ha most sikerült felkeltenem az érdeklődésedet akkor szervezz bártan valami mozit,vacsit,bármit Illéssel és hozd át Esztert.Ja és a legfontosabb,hogy nagyon alapos vagyok a vigyázásban,mert Bálintot máig a balesetektől féltem a lejibban,szóval virágevés,leesés,vagy hasonló nem történhet.Amúgy csak a hálóban van növény,ha becsukom az ajtót,akkor sehol.Én nagyon élvezném,ha babázhatnék egyet.Légyzsi szervezz nekem egy Eszteres napot és mellesleg te is lehetnél a férjeddel. :lol: Lányok ez mindenkire áll.Ha programotok van és házhozhozzátok a gyerkőcöt bárkire szívesen vigyázok.Bírom a strapát és nagyon szeretem a gyerekeket.Szóval ezért senki ne mondjon le semmilyen jó programot,amire vágyna.Szeretném ha nem csak udvariassági gesztusként értékelnétek ezt.Jajj nem tudok most többet írni,megint elment az idő,de ma jövök még.Amúgy nagy vásásrlási lázban égek és a vaterán vettem pihenőszéket,babahordozó autósülést,pelustatyit és mellszívót.Most a babakocsiláz dúl,abból újat szeretnék és a férjemmel esti film helyett ezt rágjuk a neten. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak még mindig olvasó üzemmódban.Remélem, mire ideérek, meg is szűnnek a problémák amiknél most tartok!
Bazsókám most épp alszik, apa meg dolgozik, de hál istennek nem kell neki a gép így tudok jönni.

megyek is kihasználom az időt amíg alszik.

rimar
rimar
 
 


Rimar!

Te direkt csigázol így minket? Írd már meg,hogy mizu? Annyian annyiképpen kérdeztük? :roll: :? :D Most akkor ugye igen? :D Ezt írd meg,aztán felőlem olvashatsz!!!!!!!!!!!! :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Koda! Tüneményes lehet, ahogy Marci szeretgeti Bencét, nagy szerencséd van, hogy nem féltékeny inkább.
Annyira örülök a képnek, amit felraktál… Már csak azért is, mert így megnyugodtam, hogy nem csak nálam szalad a lakás, mikor egyedül vagyok.

Mesi! Jók nagyon a képek, de semmi mosoly!? (Tudom, nem negyon van rá okod).
Költözés hogy ment? Gondolom eltart még jó darabig mire mindent kipakolsz és elraksz a helyére. Végül az új konyhabútor meglett? Raksz majd fel képeket?

Titi! NE aggódj a kosz miatt, ha nem bírod, az legyen az utolsó inkább pihizz. Ekkora pocakkal, nem tudom hogy bírsz egyáltalán ennyit is megcsinálni. Szerintem óriási a pocid és nekem úgy tűnik nagyon lent van. Nekem szülés előtti napokban fentebb volt, mondjuk ugye ez nem mérvadó.
Milka csoki az jó, csak nálunk nem lehet itthon tartani…

Gyöngyi! Jó szórakozást a vendégekel, na meg persze jó főzőcskézést. Gondolom minden nap kapnak valami extra finomságot…

Eszter! Hogy-hogy beválaltál 3+1 gyerkőcöt? De úgy tűnik, az írásodból egy kicsit jobban vagy.
A babakocsivadászat az nagyon jó dolog, egy pár estétek tuti eltelik vele, de megéri.

Virág! Nagyon jó dolga van a te férjednek… De hogy van neked erre időd. Ennyiféle kaját megfőzni nekem legalább fél nap, hanem több…
Az oviban elég kegyetlenül mehet ott a beszoktatás, ha úgy rángatják el a gyerekeket az anyukájuktól. (Bunkók pedig sajna itthon is vannak, akik ezen még röhögnek is, ahelyett, h segítenének.)

Éva! És mit jelent Balázskánál, h világgá megy???

Zsuzsa! Nagyon jól tetted, hogy kimozdultál egy kicsit, rádfért már. Remélem kokoskodtatok valamit, mert nem valami rózsás nálatok a helyzet.

Juci! Ez hihetetlen!!!!!!!!!!!! Máskor szóljál és Dudira úgyis vigyázna valamelyikünk, akkor meg ugye a nagylányok már nem lehetne a te gondod, vagy rosszul gondolom???
Rettentően sajnállak és nem is tudok a helyzethez mit szólni, mert hihetetlen, hogy ilyen legyen egyáltalán. Ilyenkor a férjed volt felesége mit csinál? Netán ő is a lagziban volt? Ha pedig a férjed azt mondja, h kettesben akar menni veled, akoor miért nem segít abban, hogy ez meg is valósuljon? Ha meg nem tud, akkor igenis maradjon veled otthon (max menjen el a szertartásra, mert azt illik).
A lakáscseréhez meg sok sikert! Bár tényleg úgy tűnik, hogy a saját nyakadba vettél vele még egy plussz terhet.



Az anyósék általi segítség sjana nálunk se jön be. Anyósom a bébi kéthetes koráig 3-szor volt nálunk és persze sose segített semmit, meg üres kézzel jött.
Anyukám jön minden héten egyszer-kétszer és hoz egy csomó főtt kaját, meg kivasal nekem.
Legutóbb Zsolti szólt anyukájának mikor üres kézzel megérkezett, hogy hozhatott volna egy kis kajcsit, amit otthon főzött, mert nekem még nincs időm és az én anyukám is mindig főz nekünk. Azt mondta anyósom, ok, most azért nem hozott, mert káposztát főzött amit én úgyse ehetek, de legközelebb jön és akkor főz nekünk is. Ez két hete volt, azóta se láttuk.
Bocsi, h én is panaszkodtam, igaziból nem is hiányzik nekem anyósom, meg a főztje se, de azért hogy addig 2 hét alatt 3-szor jött, mikor meg kellett volna vmit csinálni akko regyszer se, azért az gáz szerintem.
Igaziból le se akartam írni nektek, de valakinek muszáj elmondanom, mert Zsoltinak nem akarom, tudja ő ezt és nagyon fáj is neki, nem akarok még én is nyafogni rajta.

Ma estig egyedül leszek, mert Zsolti dolgozik, , megpróbálok kimenni Babóval sétálni. Még egyedül nem voltunk, remélem megbírkózom a babakocsi levitellel, de nem tudok bent csücsülni ebben a szép időben.

Puszi
verzsike
 
 


Hali!

Csak bekukk! :lol:

Verzsike!

Szep ido??? :lol: Hat te merre laksz??Itt tombol a szel. Bar en is ki akarok menni,a Tescoig legalabb,lassan elfogy a pelus.
Biztosan sikerul kimennenetek,eloszor biztos nehez lesz a babakocsi,de lassan hozzaszoksz a sulyahoz+babo es rajossz hogy hogy is kenyelmesebb emelniHanyadik emeleten laktok? van lift?
ANyos tema...nekem nincs :lol: :lol: :lol: (marmint itt),de az elejen ha emlekszel ,anyukamra is mennyit panaszkodtam. Sot igazabol most se az az igazi nagymama,de azt hiszem o olyan nem is lesz soha,mint ahogy inkabb baratno nekem mint edesanya.
De panaszkodj...mindenki keretik panaszkodni!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Titi!

Szuper edes pocakod van,nem is olyan nagy...(szerintem) :lol:
Hogy birsz takaritan??En kb. 30 hetes koromig(terhesseg) tudtam csak porszivozni,utana nem birtam lehajolni. Ez is megy neked??Nem baj a kosz,abba meg senki se halt bele :lol: :lol: :lol:
Jo suru napjaitok vannak! AMugy most egyszer delelott,egyszer deutan dolgozol,vagy hogy?

Rimar!
Na,mindig olvasol..aztan nem jossz? :roll: :lol:

Eszter!

Hogy te milyen edi vagy!!! A sajat bajaid melle bevallalnam babakat!
Meg a vegen szavadon foglak! :lol: :lol: :lol:
Kisfiad meg alomgyerek lehet,remelem nekem is sikerul udvarias,jo gyereket nevelni Mishalbol. Ugy orulok,hogy jobban vagy!!!! AMugy amikor mar atkoltoztem,unalmas napjaidat majd nalunk is eltoltheted ha akarod????!!!!! nem is tudom mit fogok csinalni ha elkeszul a haz. Hibernalodni fogok telire mint egy maci. :lol:
Tenyleg,ultrahang fotot nem kaptal???
Milyen babakocsit szeretnetek?
Amugy nekem van egy kisagyam kolcsonbe,orokbe ha kell. Fenyo,kozepbarnasra van pacolva. Evekig nem tudod hasznalni(en is ujat vettem),de ha kell odaadom,az elso 9 honapra biztosan jo.(na szoval azert nem hasnalhatod evekig,mert bar 3 fokozat van ahova teheted a matracot,de szerintem elszurtak a lyukak furasat,es mi mar pici koraban a masodik fokozatra tettuk. AMikor a 3on volt,ha felallt,akkor a kisagy teteje a melleig ert es feltem hogy kiesik belole,ezert vettem egy masikat az Ikeabol.

Balimama!

Csak megszokja hamarosan. Ilyenkor ki is setal a szobabol vagy csak az agybol maszik ki? van vedoracsa?MOndjuk o mar eleg nagyfiu.

Jucikam!

Mit is irjak??? :roll: :twisted: Inkabb felhivlak majd ok? Vagy te is ramcsorrenthetsz es visszahivlak.
1 het itt,1 het ott talan meg a legjobb ahogy irtad. Na,te is keresed az extra munkat,lakaseladas,vasarlas,stb...De ha osszejon es szuksegetek van jo gepeszre,burkolo,stb...akkor szoljal. (nem a kivitelezoe mind,reszben sajat szerzemenyek!) :lol:

Szoval hivlak!

Mesi!

Nagyon szepek vagytok es sajna szomoru! Dehat minek is orulnel? remelem sikerult lezongorazni a koltozkodest!

Megyek is,jo lesz egy picit levegon lenni.
Tegnapelott megkapta Micimackom az elso par cipojet(irtam mar?) azota a cipofuzonel fogva vonszolja az egesz lakason at magaval. :lol:

Puszi nektek,

Momo
momo35
 
 


Gyerekek!Nen hiszem el!Végigolvastam!
Nemsokára felébred Bazsó, így biztos nem tudok mindenkinek válaszolni, de azért elkezdem.
Nem akarok csigázni senkit, és még nagyon örülni sem merek a terhességnek, mert még nem bizonyosodott be, csak 9 napos, így még a teszt sem mutatná tutira.Azzal még várok, de nagyon úgy érzem, hogy jön a második baba. :D

Csné!
Livi gyönyörű kislány és aranyos nagy szemei vannak, olyan édes!Azon pedig ne aggódj, hogy tápszert eszik.Egyébként szereti?Mert az a fő, hogy tele legyen a poci.

Tücsök!
Hogy álltok a költözéssel?
Hát igen, Zsoltika féltékeny, ami ebben a helyzetben teljesen normális.Sok türelemre lesz szükséged és szép lassan megtanulja majd, hogy őt is ugyanúgy szereted, aattól még, hogy van tesó.Én is csak azt tudom mondani, hogy próbáld bevonni a teendőkbe, bár azt gondolom, hogy ezt eddig is csináltad.Néha kérd ki a véleményét, hogy lássa számít az ő véleménye is.Hátha ettől nagynak érezheti magát és örülne, hogy ő is dönthet. :)
Ja, és a fotón nagyon aranyosak vagytok együtt!

Eszterkém!
Hát nem tudlak irígyelni a veled történtek miatt!Szegénykém!Azért örülök, hogy feleslegesen nem piszkáltak a vizsgálatokkal.Kíváncsi vagyok a biopszia eredményére!
A hajadra kíváncsi vagyok!Már nem azért, hogy kárörvendjek, de lehet, hogy csak neked tűnik rossznak, és egyébként meg tök jó.
És nagyon rendes dolog tőled, hogy így felajánlottad Jucinak a gyerekvigyázást!Tényleg nagyon jó fej vagy!Biztosan jólesik neki.

felébredt...

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Most vittem át Bálintot,mert áthívta a barátja játszani,így van 1 szabad percem,bár tőle amúgy is van már,csak én sürgök sokat,de örülök neki.Már 5. napja jobban vagyok,szóval van remény. :wink: A hajam tényleg rémes,úgyhogy még kell merítenem egy kis bátorságet,aztán majd megmutataom.

Rimar!

Tudod a megérzés az megérzés.Én is írtam nektek,hogy szerintem babás vagyok és tényleg úgy volt,valahogy éreztem.Akkor egy héten belül gondolom csinálsz majd tesztet is.Nagyon izgulunk és drukkolunk veled együtt.

Momo!

De jó,első cipő. :D Még én is emlékeszem Bálint első cipője egy siesta volt a Pólusból,ő is imádta hurcolni.Gratula hozzá.Ez igen meghatározó esemény egy fiatalember életében. :D :wink: Ne aggódj a neveléssel,megy az,szerintem a példa a legfontosabb,az meg csak jó,amit tőled lát.Azért ám ő sem angyal,csak összességében,de van ám sok bosszantó dolga.Már alíg várom,hogy költözz és tényleg szívesen meglátogatlak majd,ha már berendezkedtél,mert a tél bizti bezár minket a lakásba és nekem is sok az időm.Ami meg a gyerkőcvigyázást illeti,tényleg szavamon foghatsz,neked még utazni sem kell hozzá sokat,ha bármi dolgod,fodrász,ügyintézés,bármi,csak szólj és hozd át,én örömmel elbabázok itthon,legalább készülök ha megint lesz egy kicsi is a családban.Tényleg szívesen. :wink: Ami a kiságyat illeti,ha nem baj én tényleg elfogadnám,mert még egyenlőre nem vettünk kiságyat,és ha neked van egy felesleges amit kölcsönadnál,akkor nagyon szépen megköszönöm és majd a tél folyamán,vagy amikor szólsz,hogy neked útban van áthoznánk.Ami meg a lukakat illeti esetleg ha olyan a kialakítása és megengeded szerintem a férjem meg is tudná csinálni,hogy jó helyen legyenek azok a lukak.Persze nem akarjuk ám berhelni,úgy is tökéletes,ahogy most van,amx mi is addíg használjuk,mint te.Így is jó,hogy ha nem mindent kell egyszerre megvenni. :oops:

Erzsike!

Szegénykém.Igen mikor nálad voltam meséltél anyósodról.Jobb is ha nekünk meséled,szegény párod érzi,de jobb ha nincs ebből köztetek konfliktus.Az enyém is ilyen lesz,vagy még rosszabb. :oops: Az első séta bizti nem lesz olyan egyszerű,de belejössz.Én anno mire a gyereket felöltöztettem és leértem megint szoptatnom kellet,mondjuk én még fejtem és sterilizáltam közbe és hát 10 éve még ez úgy nézett ki,hogy pelusban kifőztem a mellszívót.Ma már ez is egyszerűbb.De belejön az ember lánya. :wink:

Bufo!

Én ezt nem értem. :evil: Mi az,hogy nem aludt itthon.Akkor mégis megvan ez a csaj neki? Vagy hogy mard ő mellettetek,úgy ahogy neki tetszik? Én azt hittem téged választ,a te szerelmedet ,a ti közös életeteket,nem helyrajzilag egy helyet ahol a cuccai vannak. :evil: Jajj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitartás,vagy inkább hajitsd ki! Én nem is tudom mit mondjak. :roll:

Titi!

Nagyon szép nagy hasad van.Nos néha nekem is nagy.Az az érdekes,hogy ha kifejezetten szűk,kismama cuccban vagyok,nagyon látszik.de most pl szabadidőruhában vagyok és így a kutya se látja,mert ugye a súlyom még mindíg 1 kg-al kevesebb és a bő felsőben nem látszik :roll: Hazaértetek? Milyen volta tegnapi program? Rémes? :roll:

Na megyek kicsit takarítani.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: