Sziasztok!
Tim-csi! Nálunk mondjuk nincs 5-6 kakis pelus, de piros popi most volt, azt mondják a nagyok hogy nálunk a foga miatt van...
Szóval mi most neogranormont használunk rá, ami nagyon jó hámosító! Szerintem proóbáld ki! Nekünk egy nap alatt rendbe hozta a popiját!
Az meg hogy ennyit kakil szerintem nem gáz! Inkább kinn mint benn!
Nika, hogy ne hiányolnánk! Persze hogy gyeretovábbra is! Én azt hittem költöztetek meg nyaraltatok azért nem jöttetek! De mesélj mi van a nagyfiúval, miket tud már
Jajj, olyan cuki dolgokat vettem Kyrának! Timi, ma nyitva volt a bolt! De már csak szeptember végéig lesz, utána bezár!
Vettem neki 3 hosszuújjú bodyt, meg 2 hosszúujjú felsőt meg egy harisnyát, meg egy kabátot meg két kertész nacit meg egy sima kis csajszis farmergatyót, ja meg egy édes piros GAP kapucnis pulcsit, és mindezért fizettem alig 8000forintot! Szóval jó vásár volt! Imádom ezt a boltot, sajnálom, hogy bezár! Mind márkás és csudaszép!
Most már nem fog megfagyni a lelkem
Tii, ma egyébként kevesebbet alszik Kyra, eddig még csak 3x aludt
Ugyhogy remélem beáll nála valami
A botmixer csuda jó lenne, nagyon örülnék neki
Köszönöm!
Remélem Réka azért nem esik vissza, de én lehet elvinném a dokihoz, hogy nézzen rá! Inkább előbb tegyetek valamit minthogy megint fogyjon a kis drágám! Jobb az ilyet megelőzni!
Fagyasztás...hát ma megyünk vásárolni majd veszek valami szép husit, és most vettem barit is, ha finom akkor a hétvégén még veszek pár kilót! Nekünk nincs húsdarálónk se! Meg semmink
Még jégkockatartó se, azt is ma veszek
Tejfölös poharam sincs, nem jó a bébikajás üveg? Mert én mindíg elraktam a bébikajás üvegeket, abba is lehet nem? És az egy adag, vagy max kétszerre megeszi
Ja, és hogy mindenki megnyugodjon, nekem egyáltalán nem sikerül palacsintatésztát csinálnom!
Nálunk azt férjem keveri és süti, én ahhoz analfabéta vagyok