Új privát üzeneted érkezett!

Szuper Andi! Beszéljünk a részletekről, ha a többiek is jelzik a szándékukat! Egyébként a homeos bogyókat én nagyon ajánlanám, ha valakinek nincs egyértelmű orvosi oka a sikertelenségnek, mert egyszerűen lekileg támaszt nyújt az embernek és ezáltal fizikailag is segít.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon édesek vagytok, hogy hiányoltatok, ígérem gyakrabban fogok jönni, de még nem sikerült felvennem a megszokott "ritmust" mármint, hogy beindult a suli-ovi!( ami már jól jött :oops: )
Sajnos még nem sikerült normális napirendet kialakítanom magamnak, de itt lenne az ideje, mert ugye négy hónap múlva :shock: :lol: ...

szóval nehéz beosztanom az időt, hogy a házimunka is meglegyen, bevásárlás stb., jusson idő pihenésre is a babával, és el kéne kezdenem v.mi terhestornát, de arra végképp nem jut időm :oops:
a délutánokat Melissa kisajátítja, játszanom kell Vele, biztos érzi, hogy nemsokára nagy változások lesznek :roll:
egyébként nagyon várja a Kistesót, puszilgatja a hasamat :)

most kialkudtam pár percet a gép előtt :lol:

egyébként jól vagyunk, boldog vagyok, de nagyon várom a 28. hét betöltését, hogy az alsó határt elérje a Pici...
Vele kapcsolatban is bizonytalanság van: eddig fiúnak "hittük" és Marciztuk, de a hétfői UH-szerint inkább lányt tippeltek :roll:
nagyon utálja szegény az UH-t, múltkor befogta a füleit, most pedig a lábait húzta az arca elé :shock: , így a pofiját sem láttuk, és a lába közötti területet sem mutatta meg egyértelműen :lol:

a doki rendes volt, azt mondta, hogy menjünk vissza két hét múlva, nem kell újra kifizetni a 10 000Ft-ot, és akkor zárja le a most készített DVD-t...

már teljesen elfogadtuk a kislányt is, csak jó lenne biztosat tudni, mert úúgy szeretnék vásárolni... :) :) :)

Lányok, holnap visszaolvasok, és írok Mindenkinek, most mennem kell...

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Zora te milyen homeos bogyókat szedtél?

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 

 
 

Zora! Bocsi a tudatlanságomért!

Andi! Zora ezt szedi: "Sziasztok! Krisz, én szedem az Ováriát a ciklus első felében és a Briphillumot a másodikban. Valamint a Mastodynon cseppet a prolaktinra. "
Vendég
 


Helló Csajok!
Képzeljétek, ebben a néhány napban úgy elfáradtam a m.helyemen, hogy ma hazajöttem és bedőltem az ágyba. Minden erőmet leszívta ez a sok gyerek..... :D Most keltem fel. Frissen és üdén. Mondjuk, ez az esős idő is ludas lehet a dologban, mert nagyon lusti leszek tőle.
Ildi! Lehet, hogy ebben a hónapban nem volt pé, de szerintem ez nem olyan egetrengető dolog. Kevés nő van a világon, aki évek óta minden ciklusban pé-t produkál. Jó kis görbéid voltak és abból mindig egyértelműen kiderült, hogy voltak pé-id. Ez most egy ilyen ciklus. Kész. Ne törj le! Nálad az a gond, hogy a pé-k ellenére mégsem jön a baba. Valami hormonális hülyeség lehet a ciklusod második felében. Persze, jó hogy utánajárunk a dolgoknak. Nemsokára babások leszünk. Érzem... :wink:
Andi! Jó, hogy jelentkeztél. De, te mindig rohanásban vagy, hallod-e?! Kép Remélem, nemsokára többet tudsz majd jönni közénk! Várunk! :wink:
Zora! Találka??? Úgy értve, hogy velem ...ti???? Öööööö ..akkor nemsokára kiderül, hogy egy őszes halántékú nyugdíjas bácsika vagyok???!!! :roll: :oops: 8) :lol: :lol: Oké. Benne vagyok!
Sheila! De jó, hogy írtál!!!! Szóval akkor nem biztos a Marci?? Hmmm, nagyon titokzatos ez a Picuri. :wink: Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Virág mikor tesztelsz? Nagyon izgulós ez a társaság, úgyhogy ne szórakozz az idegeinkkel!!! :) Megy a drukkkkkkkkk+++++++
Vendég
 


A csütörtök azért lett lefújva, mert a férjemnek dolgoznia kell. Hajnalban megy és éjjel jön. Talán nem is látom aznap. :cry:
Viszont a köv. csütörtökön nem megy dolgozni, mert engem visz vérvételre..... úgyhogy ha már elvisz a kórházba, akkor már nem nagy kaland a másikba is elmenni és megnézetni a katonákat...
Beszélek a dokijával. Megvan a száma. Elmondom neki, hogy mi a helyzet nálunk...és valami nagyon emberbarát vizsgálatot kérek, mert este elmondtam a férjemnek, hogy mire számíthat...és úgy nem vállalta. Jóóóó, most mondhatjátok, hogy hülye vagyok meg minden, hogy nem bírtam magamban tartani, de képtelen voltam. :roll: Annyira szeretem őt, és annyira féltem is....
Kép
Szóval, értitek...
Vendég
 


Szia Mo!

Nem vagy hülye egyáltalán! Egyszer a férjemnek is csináltak prosztata vizsgálatot és őt is váratlanul érte a dolog, szegény még akkor sem gyanakodott amikor előre kellett hajolni!
Ja ígértem határértékeket, holnap megnézem tutira!
De szerintem ne aggódjatok, ha csak sima spermavizsgálatot kértek akkor nem fognak matatni! Mi mikor most voltunk csak uh-gal nézték meg a heréket.

Sheila! Nagyon jó hogy jelentkeztél! De gyere gyakrabban!
És ne agyalj nem lesz semmi gond!

Puszika, SZép álmokat!!!!
Vendég
 


Köszi Krisz, hogy megnézed nekem a papírokat!!! Holnap jövök és lejegyzem. :wink: ...... meg hozom a görbuszomat is. Újra hőmérőzök.

Aludjatok jól Lányok! Sziasztok!
Vendég
 


Mo,
Normál spermigram - WHO-1999
A spermiumok
száma > = 20 millió/ml
mozgékonysága >= 50% az összes mozgó spermium aránya
quali. mozgékonyság >= 25% nagyon jó mozgékonyság
quali. mozgékonyság 25% mérsékelten jó mozgékonyság
quali. mozgékonyság < 50% mozdulatlan
alakilag > = 30% a normál morphologiájúak aránya
Az ondó
mennyisége 2-8 ml
pH-ja 7-7,8
kezdeti fruktóztart. 1,2 mg/ml
elfolyósodás ideje < 30 perc
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Zora! Én még nagyon új vagyok ezen a fórumon, de szívesen találkoznék veletek (persze, ha engem is értettél ez alatt). Nagyon jó kis társaság van itt. Részben azért is jöttem a babanetre, hogy embereket ismerjek meg. (Korábban itt kerestem orvost.)

Andi! Nagyon szurkolok neked is, hogy összejöjjön a kistesó! Bálint is ilyen tudatosan "készült"?


A hőm egyébként megint egy tizedet feljeb kúszott: 36,9. Tehát még ott ingázik fönn.

[Közben csendesen bevallom, hogy tegnap és tegnapelőtt már teszteltem, de még nem merem elhinni az eredményt - egyértelmű két csík volt mindkét nap, bár a második jóval halványabb volt. Mert közben elkezdtem mindenfélét olvasgatni a neten, hogy ez ilyenkor még mennyire nem biztos, hogy még a 16 nap dpo is normális, meg hányan vannak, akik ilyenkor pozitívat tesztelnek, aztán pár nap késéssel mégis megjön. Szóval vigyáznom kell, ne legyek nagyon hipochonder, de még beleélni sem akarom magam nagyon. A férjem meg kérdezgeti, mikor vehető ez biztosnak. Hát ezt én nem tudom. Még van két tesztem, azzal megvárom a hétvégét. És közben minden újabb mensi nélküli napért hálás vagyok.)
Vendég
 


Sziasztok!

Virág, gondoltam, hogy ez lesz :) - Csendben még, de gratulálok :))) - Most próbáld meg a negativ gondolatokat elhessegtetni! Igaz, decemberben én is megjártam, hogy + teszt után megjött a mensim, de ez nem irott könyv, hogy igy kell lennie! Meglátod, minden rendben lesz :D :D Ja, még valami: szuper, hogy a hőd még fennebb ment :D :D Nagyon örülök :)
Érzel valamit?

Még nem-babás lányok: ideje lenne, hogy példát vegyünk, és végre beinduljon a zebraeső!!!!!!

Mo, nem semmi csajszi vagy, hogy méred a hődet :D :D :D - sokszor még nekem is nehezemre esik, pedig nincsenek maratoni görbéim, és mindegyik más, mint az előző :D :D Ezt nem azért irtam, hogy abbahagyd a hőmérőzést!!!!! :D :D Várom a görbét :D

Sheila, annyira jó, hogy irtál magatokról :) - már a 22. hét
:shock: - lehet, neked nem tűnik úgy, hogy gyorsan letelt, de nekem igen :)
2 két múlva, akkor mi is kapunk képet tőled????? - most már ideje lenne, hogy megmutassa a kicsike, hogy mije van :D :D

Andi, megkérhetlek, hogy cseréld le a vonalzód egy másikra, amelyik nem függ a fertis adatoktól? Főleg azért, mert elég keveset jössz, és igy látnánk, hogy éppen hol tartasz! Remélem az e hónapi lazaság meghozza a gyümölcsét!

Krisz, végre egy rendes ciklust produkálsz, és erre védekeznetek kell :evil: Felteszed a görbét?

Zora, remélem össze tudjátok hozni a talit.... sajnálom, hogy én nem vehetek részt :(

Évaaaaaaaaaa, nagyon-nagyon hiányzol!!!!!

Puszi mindenkinek! - akinek nem irtam, annak duplán!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Virág,
Ne olvassál semmit most ok? :wink: Nem fog megjönni legalább 9 hónapig :wink: Mikor akarsz dokihoz menni? Nagyon örülök nektek :lol: :lol: Vigyi magadra semmi forró fürdő meg ejtőernyőzés :lol: :lol:
Vendég
 


Szuper! Virág, hát persze, hogy Veled is, sőt hamarosan ez kismami találkozó lesz! :lol: Egyébként nincs aggódni valód, minden rendben lesz, arra gondolj, hogy az a normális, hogy a babák szépen fejlődnek és világra jönnek. Ez a rend és nem is kell ettől eltérni. Ha nem jön meg időre a mensi, az már egy szépen beágyazódott egészséges babát jelent az esetek túlnyomó többségében!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Ezt szeretem, hogy ilyenkor mindenki jelentkezik :D :D

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ja, elfelejtettem mondani, hogy a ferti betette a pé-t nálam arra a napra, amikor éreztem :)

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Virág! Ez fantasztikus! HALK gratula! DE most nem agyalni, csak nyugi és semmit nem olvasni a neten!!!!!

Mo! Panda megelőzött! Így mostmár tuti okosak lesztek!!!!

Ildikó! Sajna a normál ciklusról annyit, hogy a ferti átrakta a pé-m:

Ilyen VOLT:
Kép


Ilyen LETT:
Kép

Na akkor kérem a véleményket, hogy mikor volt!!!!

Egyébként az lehet, hogy a 14. napon a doki látott egy 17mm-es tüszőt és az csak a 18. napon szabadult ki???

Éva! Te már megint nagyon eltűntél!!!! Jól vagytok?

Zora! Tali részemről is okés!!!

Andi! Jó lenne, ha majd tudnál Te is gyakrabban jönni!

Ja én szívesen követném a kismamikat, csak sajna szex nélkül nehéz bebabásodni!

Puszika
:? :roll: :lol: :? :? :roll: :roll:
Vendég
 


Krisz,
Persze hogy lehet általában 20 mm felett löködnek ki. 18. napra szavazok de ez a hődön is jól látszik!
Vendég
 


Krisz, passz, hogy mikor volt pé-d.... Ha a doki a 14-ik napon látott 17 mm-es tüszőt, akkor az simán szabadulhatott 18-án - asszem :roll:

Akkor én is felteszem a görbém, hogy teljen az oldal :D :D



Kép

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Ildi! Szóval te érzel ilyesmit, mint peteérés? Ez jó lehet. Én semmit nem éreztem, egyedül a mensit éreztem mindig pár nappal előtte.

Krisz! A hő alapján én is inkább a 18. napra szavazok. A tüsző kiszabadulásához nem tudok hozzászólni. A szexről pedig annyit, hogy én úgy öt napja annyira száraz vagyok, hogy szegény férj akárhogy kedveskedik, semmit nem tud velem kezdeni. Ez ügyben most nagyon együttérzek veled.

Pandácska, Zora! Köszönöm nektek is a megnyugtatást. Igyekszem csak jó dolgokra gondolni és elfoglalni magam mással. Mondjuk ezek a furcsa has- és hüvelyszurkálások nem tetszenek. Máskor mensi előtt soha nem éreztem ilyesmit, csak enyhe feszülést. Ez normális?
Vendég
 


Virág,
Teljesen normális én is éreztem most is érzem. Nekem se teszik de ez van :wink: a poci azért is szúr mert nő a méhed és a méhszalagok húzodnak ilyenkor. A hüvely nem tudom miért de valaki megmondhatná :lol: ezek babás tünetek nekem is az volt az első hogy szúrkált a pocim :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Melus vagyok új felhasználó és egy másik kedves felhasználó hívott meg erre az oldalra, ő mororo!Köszi!Amúgy már válaszoltam!
Nekem hasonló a problémám!A férjemmel babát szeretnénk, de nem akar összejönni , van egy kislányom 6 éves, ő véletlenül jött(nem a férjemé )-róla majd felteszek egy képet!
Annak idején nem volt semmi problémám, azóta sokminden változott!Akkor nem találkoztam ilyennel, mintpl.:hőmérőzés, ciklus ellenőrzése, peteérés stb.
Most hogy nagyon szeretnék babát, most persze nem akar sikerülni!Jövő héten megyek orvoshoz, meglátjuk mit mond!Szerintem velem van a baj!Most is két hetet késett és összevissza görcsöltem!Sosem jön meg időben és 3 napig tart!Ingerült vagyok iylenkor és az arcom sem szép!Nem értem mi van velem!!!!
Írjatok!Köszi!
melus2
 
 


Sziasztok!

Virág!

Halk gratula...aztán majd lesz hangos is :)
tudom, ilyenkor csigalassúsággal telnek a napok, de lesz ez még jobb is :lol:

Pandácska!

Már Te is szépen taposod a második trimesztert :)
és mondd csak: csokibabát vársz? :wink: (felső ticker) :D

Krisz!


Miért is nincs sex Nálatok? :wink:
Manó hogy van? :)

Ildikó!

Tetszik a vonalzód :)
és látod, jön a babaeső...most már Ti következtek :) :) :)


ÁGI!

nagyon szép a pocakod!
és a Tesók is helyesek!!!
:) :) :) :) :) :) :) :)
hát igen, jó lenne tudni, hogy mit rejteget annyira ez a Babóca...úgy vásárolnék Neki személyre (nemre) szabott cuccokat :)
már a Marcis vonalzót is lecseréltem, most ezt a kis rózsaszín teknősbékát aktuálisabbnak érzem :lol:

olvastam, hogy itt is felmerült a Gynevac...nos, nincs kizárva, hogy én annak /is/ köszönhetem a Babócát...anno az első vetélés utáni vizsgálatkor (Bolgárkerék u. ) 3 kereszt gennyettaláltak a Párom spermájában :(
antibiotikumot szedtünk mindketten, erre lecsökkent egy keresztre...Czeizel azt mondta, ezzel már nem kell foglalkozni :roll:

a második vetélés után kezdtük el használni mindketten a Gynevacot, két kúrát (5-5 szuri) és a mai napig beadatunk a barátnőmmel egy-két havonta egy-egy szurit magunknak...szerintem jót tett, csak ajánlani tudom.

szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Szia, Melus! Üdv köztünk :D

Jó helyre jöttél, mert most többen állunk kivizsgálások elött/ alatt - Mo már nekikezdett a vérvételnek, Évának átjárhatósági lesz, nekem pedig vérvétel is átjárhatósági is - már a ciklus végén vagyok, úgy hogy nincs sok időm tovább filózni :roll:

Nem irtad, hogy mióta próbálkoztok....
Már több ciklusban mérted a hődet, vagy csak most kezded? Jó lenne, ha fel tudnád ide tenni.
Azzal, hogy a mensi alatt az arcod nem szép, ne is foglalkozz - hormonváltozástól van.

Sheila, úgy érzem, hogy már tényleg itt lenne az ideje, hogy rám is sor kerüljön :roll: - de ezt nem lehet csak úgy, hipp-hopp programálni....

Virág, igen, szoktam érezni a pé-t - erre azóta jöttem rá, amióta mérem a hőmet, mert elötte nem figyeltem a testem jelzéseit.

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Szia Ildiko74!

Október óta próbálkozunk, majd egy éve!
Most kezdem el a hőmérőzést ez még új nekem!
Jövő héten majd többet tudok ha voltam a dokinál!
Remélem minél előbb el tudok menni ultrahangra és akkor kiderül van-e peteérésem!
Drukkolok mindenkinek!
Ui.:az arcommal nem törődök, most fontosabb, hogy egészéges legyek és sikerüljön!
Melus!
melus2
 
 


Ok, Melus - ha valami kérdésed van a hőmérőzéssel kapcsolatban, nyugodtan kérdezhetsz. A ferti-n vezetheted, és nagyon jó lenne, ha a fertis vonalzódat is betennéd az aláirásodba, hogy tudjunk követni :)
Mi novembertől próbálkozunk, úgy hogy ugyanabban a cipőben járunk :roll:

KépKépKép
ildiko74
 
 


Melus!

Üdv Neked, Isten hozott!
Gratula a kislányodhoz, az enyém is majdnem annyi idős :)

akkor mostantól Neked is szurkolhatunk :)

Ildikó!

Persze, hogy nem megy hipp-hopp...sajnos :(

azt hiszem ez közös pont mindenkinél ebben a topicban...de valahogy mindenki bizakodóbb lett, ez nagyon jó :)

pussz,

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila!

Köszi én is gratulálok neked!
Mindennap fent leszek amikor dolgozok úgyhogy biztos sokat fogok írni!

Ildiko!
Segítenél nekem, nem tudok kiigazodni a hőmérős honlapon!?
Köszi!
melus2
 
 


Sheila,
Igen 2 napja én is döbbenten vettem észre hogy bizony bebarnult a gyerek :lol: :lol: mi lehet még itt? :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

További szép napot mindenkinek!

Kép
melus2
 
 


Melus, a BBCode-ot másold be!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Aranyos a kislányod :)

A ferti-n meddig juttál el? Be tudtál iratkozni?

A hőmérőzésről olvashatsz a www.babanet.mindenkilapja.hu - hasznos holmik-ban
Ezt az oldalt egy kedves babanetes ismerősünk készitette (Meri) - közbe még ide is ir :)

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!
Pandácska! Köszönöm az infót! Máris lejegyeztem. Ma már beszéltem is a férjem dokijával. Csütörtökön mehetünk hozzá és itthonról lehet vinni a katonákat. Ez nagy könnyebbség. Kérdeztem a további vizsgálatokról is, elmondtam, hogy a férjem ódzkodik a vizsgálattól: erre azt mondta, hogy nem lesz semmi brutális csak megnézik az anyagot és a fütyköst. :roll: Ha gond van, akkor lesz csak alapos és "brutál" vérszívás, felnégyelés, csonkolás és végső esetben: amputálás... :lol: :lol:
VIRÁG!!!!! Jaj, nagyon örülök neked! Szívből kívánom, hogy messzire kerüljön a mensid!!!! Várom a hétvégi tesztet! Bár, szerintem ez egyértelműnek látszik. :wink: Halk gratula!!!! Úgy tudom, hogy a szárazság is egy + jel! Mennek a drukkok!!! :)
Krisz! Fogalmam sincs, hogy most mi van veled. Nem tudom, hogy mikor lehetett pé-d.
Melus! Nagyon örülök, hogy megtaláltál bennünket! Remélem, jól fogod magad érezni velünk. :wink: Látod, hasonlóak a gondjaink. Azért is gondoltam rögtön arra, hogy meghívlak, hiszen Ildi, Éva és én is hasonló cipőben járunk veled. Most kezdődtek a kivizsgálások nálunk is.
Majd írj az eredményekről te is, hogy hol tartasz! Kíváncsian várom, hogy mi történik veled!!!! :wink:
Vendég
 


Ígértem, hogy ma hozom a görbémet.
Íme:

Kép


Kezdődik a maraton????? Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Végre be tudtam lépni, és a topic is előkerült...már azt hittem, végleg elsüllyedtünk :roll:

Mo!
Akkor várjuk a maratoni görbédet. Csak türelem, közeleg már az a jövő hét csütörtök. A férjed akkor ugye megnyugodott a vizsgálatot illetően? Ez így már tényleg emberibben hangzik.

Melus, én is üdvözöllek!
Ha gondolod, hogy olvasnál a hőmérőzésről, természetes családtervezésről beírok ide egy-két oldalt, ami nekem segített.
www.fertilityfriend.com (ha jól tudsz angolul; és nagyon részletes magyarázatok vannak mindennel kapcsolatban)
http://www.sapientia.hu/csalad/konyv/Agi_Eva2_2.htm (látszólag bonyolult táblázat, de részletes)
http://babatervezok.otthona.net/ (ezt még csak most kezdtem el olvasgatni, de nagyon szimpatikus oldal)
Van még egy nagyon kimerítő hozzászólás egy fórumon, de azt most nem találom...(majd talán később). Valahol itt a babaneten is van egy hőmérőzős topic. A Nők lapja oldalain a nőgyógyász szakértők is írnak a hőmérőzésről: www.nlcafe.hu

Gratulálok a kislányodhoz! Így távolról azt gondolom, talán egy picivel könnyebb így várakozni, hogy már van egy gyereked, mint annak, akinek nincs - ezzel most csak biztatni akarlak ám-, persze a többiek lehet, hogy majd mindjárt megcáfolnak. Menstruációkor egyébként az én arcom is pattanásos, de nem foglalkozom vele. Csak működjön jól a szervezetem. Mondjuk, ha tényleg összevissza van a ciklus, jó ötlet elmenni orvoshoz. Jelentkezz majd, hogy mi van veled!

Ildiko, nagyon jó ez az összegyüjtött babanetes oldal, nem ismertem.

Pandácska, szerintem is nagyon szép ez a "lebarnult gyerek", csak egészségesek legyetek! :D

Én ma nagyon megijedtem: teljesen "mensi-szerű hasmenésem" volt reggel és még egy kicsit most is (ez nekem szokott lenni). Ráadásul a hőm is lejjebb ment, úgyhogy muszáj volt csinálnom egy tesztet: még megvan a két csík. Most így néz ki a görbém: igazán fennmaradhatna az hő :shock:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!


Pandácska!

Nem voltál esetleg szoliban? :wink: :lol:

Mo!

Imádkozom, hogy amputálásra azért ne kerüljön sor :shock: :wink:
tedd csak fel a görbét

Virág!

Drukkolok, hogy maradjon szépen a hőd a helyén :)

Lányok!

nekem olyan sz@r éjszakám volt :( :(
baromi álmos voltam, de nem tudtam elaludni, csak forgolódtam, mert sokat keményedett a hasam :roll:
még egy plusz Béres Magne B6-ot is bevettem...hajnali 4 körül lettem jobban, utána aludtam kb. 3,5 órát...
két napja nem volt székletem :oops: , mert erőlködni nem akarok, így mindig kivárom...már érlelődött, mert reggel kipakoltam rendesen :oops: , talán ezért keményedett :roll:
nagyon megvoltam ijedve, legalább a 28. hétig jó lenne kibírni, de inkább a 38.-ig!!!

anno Melissával is volt egy ilyen éjszakám, kb. ilyen idős terhesen, most néztem meg a pocakosnaplóban...

Ti már jártatok így?? :roll:

egyébként ma (idáig) teljesen jól vagyok (kopp-kopp), pedig de. bevásárolni voltam...most lepihentem kicsit míg nem kell mennem az oviba, fekve netezek :)

puszi Mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Drága Sheila!
Ilyenkor egy pohár vörösbor a megoldás, mert nem csak a méhizomzatot lazítja el, hanem az aggódó lelkedet is. Különben is a babád kezdettől bírja a piát. :lol: :lol: Egyébként nekem a 24. héttől rendszeresen keményedett a hasam, állandóan befektettek a kórházba, de semmi rossz nem történt. Egyszerűen csak érzékenyebb a méhünk.

Zora
Kép
zora7
 
 


Egyébként a napi széklet fontos lenne, esetleg egy evőkanál étolaj megoldja a dolgot mellékhatások nélkül.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Virág: köszi a sok honlapcímet, megfogom őket nézni majd!
Abban igazad van, hogy kicsit könnyebb, hogy van egy gyermek, de a férjemmel még nincs!Most tettem rendben az életem és nem szeretném ha most megint probléma lenne!Remélem minden rendben mindkettőnkkel!

Ma nem akart beengedni a rendszer :x !!!
Mo.:köszi, hogy meghívtál, örülök, hogy itt lehetek veletek!

Mindenkinek köszi!
Hétfőn jövök legközelebb!
Jó hétvégét nektek!
Drukkolok!

Kép
melus2
 
 


Virág! Próbáld letenni a hőmérőt, nálam ugyanez volt, napokkal a pozitív tesz után is tudtam 36.7-et produkálni. Akkor megfogadtam, hogy nem nézem többet. Egyébként meg ilyenkor bármilyen nyersen hangzik, el kell fogadni a természet bölcs szelektálását néhány hétig, hiszen egészséges babát szeretnénk. Nem kell azt sem tragikusan felfogni, hogy egyszer-egyszer nem sikerül. Próbálj most egy kicsit mással foglalkozni és bízz benne, hogy azok a babák, akik akarnak, megszületnek épségben, egészségben!

Zora
Kép
zora7
 
 


Drága Zora!

épp ez jutott eszembe nekem is éjszaka: vörösbor! :lol:
és tényleg jó kiképzésben részesült szegény :oops:
egyedül az tartott vissza, hogy épp nem volt bontva egyetlen üveg sem, a páromat nem akartam felverni dugóhúzás céljából, mert kivételesen nagyon jól aludt szegény, én meg béna vagyok az ilyen "férfias" dolgokhoz (azért nem lenne jó alkesz belőlem, kiszáradnék) :lol: :lol: :lol:

meg anyagilag se bírnám, mert fene kényes ízlésem van ám :lol: :lol: : cabernet savignon-nál alább nem adom!! :lol: :lol:
ha lúd, legyen kövér :D

és hát a borocska, mint végső megoldás csak hajnalfelé jutott eszembe, és hát reggel ugye vezetnem kell( ovi+ pénteki nagybevásárlás)

igen, eddig nem is volt Wc probléma, mert esténként megettem egy pohár natúr joghurtot zabkorpával és magvakkal dúsítva, de pár napja ezt hanyagoltam :oops: :oops: , mert inkább szendvicset (húúú, szénhidrát :evil: ) kívántam...de visszatérek mától a jól bevált szokáshoz :)

no meg ma este jöhet a vörösbor is ( megelőzésképpen :lol: mert már most félek az éjszakától :roll: )

arra is gondoltam, hogy nekünk, akik már többször szültünk esetleg többet keményedik alapból, erről mit gondolsz?

na meg persze hipochondria is bejátszik, ha elkezdek foglalkozni a gondolattal, máris jönnek a Braxton-Hicksek :evil: :evil:

eddig a vetéléstől f@stam, most meg a koraszüléstől...remélem lemegy rólam ez a para, mert így baromi nehéz lesz ép ésszel kihúzni dec. végéig :roll: :(

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok Lányok!
Szörnyű, de semmi időm nincs! Pedig "keményedés szakértő" vagyok! :lol:
Mind a 3 terhességem alatt keményedtem már a 12. hét körül. Sajnos veleszületetten méhszájgyenge vagyok. Ettől még az összes gyerekemet kihordtam végig.
Pihenés! Magnézium és azárt nem ért megemlíteni az orvosodnak, mert a méhszáj állapotát csak ő tudja ellenőrizni. Megnyugtatásképpen, nekem még az is elszokott kezdeni nyílni a 20 hét tájékán, megrövidült méhnyakkal együtt. Gondolom ez alkati. Balázzsal rendesen a szülőszobán kötöttem ki a 27. héten, aztán riogattak hetente a szüléssel és 6 nappal a kiírt idő előtt született. Persze felelősséggel csak az orvos tud nyilatkozni, de az biztos, hogy a székrekedés mindíg rossz! Erőlködés, felhalmozódó méreganyagok...
Az biztos, hogy a többedik terheségnél a méh már nagyon tudja, hogy el kell kezdeni készülődni!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Sheila! Van valami lekvár a szorulásra, csak nem jut eszembe a neve, még anno a védőnőm tanácsolta, de végül nem vettem, mert helyreálltak a dolgok!

Melus! Üdv közöttünk! Hamarabbi babásodást, mint ahogy mi csináljuk!

Bocsi, hogy most nem írok többet, de kivette az energiámat és a türelmemet ez:
Kép

Kicsit időigényes volt!
Ez anyukám szülinapi tortája, holnap lesz a szülinapocskája és ezt készítettem neki!

Puszi nektek, hétfőn jövök!
Vendég
 


Krisz!!!! Nem elég hogy nincs babám, de hogy még ez a torta se lehet az enyém....?? :cry: Most nagyon kutyául vagyok!!!! :cry:
Micsoda gyönyörűség!!!! Hihetetlenül ügyes vagy!!!!!!! Gratulálok!!!! Kép Tényleg!!! Mi lett a Rámás játékkal? Nyertél? BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK AZ ANYUKÁDNAK!!!!! Nagy meglepi lesz. :wink: Biztos örülni fog. Ügyi lánykája van!!!!!!!
Vendég
 


Melus! Örülök, ha jól érzed itt magad! :wink: Melust a babaszobából ismerem. Egy topikot indított, és nagyon magamra ismertem benne. Maradj velünk! Mielőbbi babásodást! Hétfőn gyere!
Ja, és a vonalzódat töröld ki! Készítsd el újra! Ha készen vagy, egy kódot fogsz kapni. BBCode. Azt jelöld ki, majd kattintás a jobb egérrel- másolás, és itt a fórumon a jobb egérrel katt újra- beillesztés (az aláírásodhoz). Akkor mi is látni fogjuk. :wink:
Így csak a hivatkozást látjuk, de a vonalzódat nem. :cry:
Sheila! Elhiszem, hogy nem semmi ez a folyamatos idegtépés. Én is ilyen leszek, ezt már előre tudom. Gyere gyakrabban és írd ki magadból. Remélem, hamar megoldódnak a gondjaid!! Sajnos segíteni nem tudok. :cry:
Éva! Ha lesz egy kis időd, kérlek írj a vizsgálatokról!! Hol tartasz? Annyira hiányzol? Mi van veled?
Virág! Már ne hőmérőzz!!!! Felesleges! :wink: :D Boldog, pocakos időszakra készülődj! Egy jó ideig most ne is tesztelj! Várj!!! Tudom, hogy nagyon idegesítő, hogy akkor most mi van, de hidd el, gyorsan eltelik ez a néhány hét és minden kiderül. Szívből kívánom, hogy nemsokára egy csodaszép babát láss az UH-on! :wink: :) Gyere gyakran és mesélj nekünk! Gyorsan eltelik velünk az idő! :wink:
Vendég
 


Éva!

Köszi a segítséget :)
most úgy érzem, hogy kordában tudom tartani a dolgot...érdekes, ha elterelem a figyelmemet, akkor nincs is gond :wink:

Melissával anno. a 26. heti vizsgálaton kiderült, hogy 3100 lett az addig 3000-es méhszáj :roll:
nagyon megijedtem, még egy netes nőgyógyász véleményét is kikértem...megnyugtatott, hogy harmadik terhességnél ez már természetes, nincs jelentősége.

Krisz!

Tamarinlax-a lekvár neve...ennyire azért nem súlyos a helyzet, azért általában kétnaponta tudok "produkálni" :oops:
HIPP-Natal vitamint iszogatok reggelente, szerintem annak a vastartalma okozza a "problémát"

ez a torta egy CSODA!!! :) :) :)
nagyon ügyes vagy, és pályatévesztett: egy mestercukrász veszett el Benned!!! :) :) :)

Mo, drága!

Köszönöm az együttérzést, sokat jelent, ez is segítség!! :)
igazad van, ha kiírom magamból, utána könnyebb...
köszönöm a megértést, ez átsegít a nehéz pillanatokon...

igyekszem majd viszonozni :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok! Bocsi, megint itt. :oops:
Bár, mint tudjuk, nincsenek véletlenek... Ugyanis hasonló probléma miatt akartam keresni Évát, mint amit Sheila leírt. Éva olyan jó, hogy máris meg tudtál nyugtatni!!! :D A Mg-mal kapcsolatban viszont lenne kérdésem. én nem Magne B6-ot, hanem Mg-citrátot eszem. A Magne 48 mg, az enyém 500 mg Mg-ot tartalmaz. Az előbbiből 3x2-t kéne ennem, a másikra 2x1 van írva. Én jelenleg 2x1/2-et mertem csak, mert ez így is több, mint a másik. Szerinted, Éva, mehet akár a 2x1 is?

meri
 
 


Merikém!
Még semmi ok az aggodalomra! Gyorsan elolvastam a problémádat a másik topikban! Semmit nem jelent ez a megrövidülés, pihenj csak jó sokat. Amíg nincsenek görcsök, vérzés, addig semmi baj.
A Magnesium citricii szokásos adagja 2x1, szóval nyugodtan! Egyébként túladagolni csak a vesebetegek tudják!
A farfekvésen, ne haragudj, de mosolyogtam! :oops: :lol:
A védőnőd feleslegesen rémisztget! Általában a 36. hétig fordulnak meg a babák, de még akkor sem biztos. Én határozottan éreztem Balázst megfordulni a 29. héten!
Ha mégis tovább haladna a folyamat, nem a Magnézium az egyetlen, amit tudnak tenni, szóval ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Köszi, Éva! tudtam, hogy meg fogsz nyugtatni. :D A farfekvés nekem is vicces volt, illuszrálni szerettem volna, miért szeretek annyira védőnőhöz járni... :D Köszi még egyszer! :D

meri
 
 


Sziasztok!

Meri!

Nyugi-nyugi... :)

remélem már Te is jobban vagy...én Béres Mg+B6 -ot szedek, ebben valamivel több a magnézium, mint a Magne B6-ban...

egyébként a (majdnem ) 1 dl vörösbor csodát tett!!!
úgy bealudtam éjszaka, pisilni is csak 1x voltam :) :) :)
és egy db. keményedés sem volt :)

azért ebből nem merek rendszert csinálni, legfeljebb 2-3 korty Apa borából, és az 1 dl mennyiséget csak indokolt esetben, nagyon zúzós nap után vetem be...kicsit megszédültem, elszoktam már az iszogatástól :lol: :lol:

jó hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila, jobban vagyok, nekem a keményedés nem volt jellemző addig, amíg rám nem hozták a frászt ezzel a méhnyakmizériával. :D Én Mg-citrátot szedek 500 mg van benne. :lol: Bort meg igyál nyugodtan (persze ne a kannás ismeretlen eredetűt), nekem az orvosom konkrétan ajánlotta: napi 1-2 pohárnyi mennyiségben. Úgyhogy napi 1 dl tuti nem árt!!! :)

meri
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?