Új privát üzeneted érkezett!

TIMEEEESSZ!!!
Dejóóó!!!! Örülök hogy otthon vagy és jól vagytok! Mesélj mesélj mesélj!!! És képeket is kérünk Olivérről!
Én mindenre kíváncsi vagyok, orvosok tekintetében is, akár mindről írhatsz! És a kórházat is sikerült megismerned sajnos, én majd most fogom, így arról is érdekel minden! Ha lesz kis időd gyere mindenképp! És persze mielőbbi és gyors gyógyulást neked!
Vendég

Timi,nagyon örülök,hogy otthon vagytok. Nem azért,de régen izgultam valakiért úgy,mint értetek. valahogy nagyon szimpatikus voltál,mikor találkoztunk :wink:
Szorítok,hogy a legeslegkisebb műtéten kelljen átesned.
A képet nagyon várjuk,és bármiről(mindenről)mesélj!!!!
Tudod,minket minden érdekel,a takarítónők magánéletétől a dokikig, minden...
:wink:
Vendég

Áfi,ha együtt kell befeküdnünk,és a te szobádban(kis kivételezett :wink: )lesz tv,majfd megyek hozzád tv-zni,ok? Meg persze dumcsizni :lol:
Vendég

Cseriani,
ha együtt leszünk benn és tényleg megkapom a partos szobát, akkor jössz TVzni amikor akarsz! :wink:
Vendég

Timeeeesz, de jó, hogy itt vagy!
Mesélj mindenről és mindenkiről, de legfőképpen magatokról...
Nagyon jóóóó, hogy kisebb lett az elváltozás! Hát, ez nagyon bíztató hír! Én is drukkolok, hogy a legeslegeslegkisebb beavatkozáson kelljen átesned.
Olivér nagyon szép nagy baba, mekkora lett volna,ha kivárják a végét? Jesszusom.
:lol:
Várjuk a képeket!
Hát, tényleg nagy rá az esély, hogy Áfi, meg Cseriani együtt töltik bent a napjaikat... Télleg, Áfi, a végén még Barnus érkezik hamarabb... Na, de biztos vok, hogy jövő héten ilyenkor valaki már babázni fog! Persze, Timeszen kívül... :wink:
Ja, és a bibircsókokat lassan elkezdem növeszteni... :cry: Nem baj, a lényeg az, hogy egészségesek legyetek, Áfi, mindketten! :!:
Vendég

Timesz üdv neked újra köztünk,sokat gondoltunk rád mindannyian!! És én most kicsit" irígykedem" is hogy te már kezedbe tarthatod a kisfiad! Nagyon szép méretekkel rendelkezik. Annak is drukkolok hogy a másik műtéted is rendben menjen! Bármi amiről úgy gondolod hogy említésre méltó írjál nyugodtan. Puszi!

Kép
Kép
josi

hali lányok

Megjöttem már rég,csak eddig ugye nem volt babanet :evil:
Minden rendben,vizsgált is,még mindig nagyon zárt a méhszáj,áramlás is rendben,viszont van egy kis gáz: doktorbácsim elutazik,jövő csütörtökön jön meg,pénteken lesz csak,Firenzébe megy valami kongresszusra :cry:
De rendes volt,csak miattam beszélt a Varga doktorúrral,tehát,ha ez idő alatt jönne a hugi,akkor nála fogok szülni.
Jövő pénteken meg ugye mehetek nyaralni a kórházba :cry:
Jajj,de nagyon szeretnék addigra megszülni...
Holnap még elmegyünk vásárolni-végigcaplatom szd-ot,vasárnap meg ismét szüret,hátha az is segít :shock:
Jövő hétfőn meg szerdán is ismét NST,meg flowmetria is...meg szerdán még védőnő is..hú,de televan már a..... :twisted:
Ja,kedden meg Kristófot kell a doktornénihez visszavinni,megint lázas volt éjjel,mára kiderült a baja,mandulagyulladása van :cry:
Remélem hamar meggyógyul,így nem szívesen hagyom itt... :cry:
Vendég

Cseriani,
kölcsönveszed a dokimat? :lol: He-he. De jó kezekben leszel afelől nyugodt lehetsz.
Kristóf biztos meggyógyul addigra! Kapott antibiotikumot? Vagy nem kell mert vírusos? Hogy van szegény?
Örülök hogy minden rendben egyébként.
Én ezzel töltöttem az időt míg nem volt babanet :D
Barna ágya fölé lesz:
Kép
Vendég

áfonyaaa nagyon jó a kép,ügyi vagy :lol:
Nekem nem igazán van türelmem ilyenhez :oops:
Szalvétával csináltad,vagy hogy mondják??
Kölcsönveszem,remélem :) Nagyon megörültem,mikor az ő nevét mondta. Ha mondjuk a Huant mondja,lehet gutaütést kaptam volna.
Kristóf cedaxot kapott,de apuka vitte,én 10 után értem csak haza. Nem is tudom,hogy baktérium vagy vírus. Ahogy a cedaxon olvastam bakteriális dolgokra van...tehát szerintem az.
De...vagyok :oops:
Ha kapott antibiotikumot,akkor bakteriális,nem vírusos :oops:
Na,megyünk aludni. Éjjel sem aludtunk,Kristóf lázas volt,hűtőfürdő,stb...egy kicsit fáradt vagyok :cry:
Vendég

Sziasztok!
Cseriani, semmi gáz, naggyon jó kezekbe kerülsz! Lehet, olyan mázlid lesz, csütörtökig megszülsz, és ráadásul a Vargánál... ezek jó kilátások. Sztán lehet, tandem szültök Áfival... :lol: :lol: :lol: :lol: Na, de drukkolok, hogy a hétvégi zsúfolt programok kicsalogassák Elizát. Lehet, jönne ő is szüretelni.
Szegény kis Kristóf,mielőbbi gyógyulást neki! A Cedaxot Hanna is kapta már, jól bevált nálunk. Még jó, hogy nem kínlódik nagyon szegényke, a láz mellett még...
Áfi, nagyon klassz a kép!
Vendég

na,Kristóf már nem kinlódik,ahogy kijött rajta a betegség elmúlt a levertsége,pörög,úgy kell mondani neki,hogy azért kicsit nyugi...
Éjjel lázasan,vacogva játszott a kádban. A szívem majd megszakadt :cry:
Vendég

Hát, Cseriani, nem sokat aludhattál! :) Na, de remélem, 1 után be tudtátok pótolni.
Jaj, a szívem szakad meg már azon is, ahogy leírod, szegény Kristóf éjszakáját. Komolyan mondom, nincs rosszabb annál, mint, hogy beteg az ember gyereke (vagyishogy van, de ezt most hagyjuk). Inkább mi lennénk ezerszer betegebbek, lázasabbak, mint ők... iszonyat látni, ahogy szenvednek.
Na, de nagyon örülök, hogy mostmár jobban van a kis fickó! (Nehogy elkapd tőle! ... Én torokgyulladással mentem szülni. Vagyishogy akkor már kifelé mentem belőle, de még mindig iszonyat náthás voltam és köhögtem, ezért kértem magam nembabás szobába - az más kérdés, hogy oda tettek, de legalább egyedül voltam -, és kértem szájkendőt is. Basszus, olyan náthás voltam, alig tudtam szívni a gázt. ) :lol: :lol: Tényleg, biztos írtad már, de nem emlékszem, csak halványan: te is kérted, ugyi, Cseriani? Jóóóó az! :lol:
Áfi, neked is csak ajánlani tudom, ha valami csoda folytán mégsenemoperál Vargadokink.... Jó, tudom, nagy csoda kell hozzá, úhogy már növesztem is a bibircsókjaimat. :cry:
Ja, és mindenki másnak is! Banoed, mizújs a keményedésekkel? Rékababa, Evelin köhög még?
Timesz, majd dobj fel képeket, léccilécci...
És hooool van Petraaa?
Vendég

Emma,
én a gázt komolyan kipróbálnám még szülés nélkül is :oops: :lol: marha jó lehet! 8)
Vendég

Áfi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az, valóban, csak ne fájna mellette ANNYIRA piszokul az embernek... Nálam mondjuk érdekes volt, mert aszonygák, a tolófájások előtt el kell venni a mamiktól, mert nem tudnak együttműködni. Hát, én dobtam az egész cuccot elfele, mikor jöttek a tolófájások mind2 gyerkőcnél... Hát akkor már kell a francnak. Meg akkor nem is úgy fáj már, hanem máshogy, akkor talán nem is fáj már annyira... :roll:
És a varrásnál is odaadják, ha kéri valaki. (Én nem kértem, pedig nem ártott volna... ) :evil:
Vendég

Emma elég rossz volt az éjszakánk. Evelin úgy vette a levegőt mint az asthmások, mikor elkapja őket egy roham. Egész éjjel kínlódott. Nurofent adtam neki, az egy picit csillapította neki. Szegénykém nyögdécselt egész éjjel. Ma már jobb. Szerencsére köhögés is kevés van. Rosszaság kiírtja belőle. Evelin olyan, akin hamar átmegy a betegség.

Szülésnél a gáz az egy fantasztikus dolog. Rékánál is kaptam, bár az első palack kifogyott, úgyhogy nem használt, de miután szóltam és kicserélték jobb lett. Azt viszont nem is tudtam, hogy varrásnál is adják, ha kéri az ember. De jó! Bár én is kérhettem volna.
Vendég

Szegény Evelin! Remélem, ma éjjel már jobban alszik.
Igen az egyik csajszi mesélte ott bent, hogy kérte a gázt. Meg is kapta. Miért, neked nagyon fájt, hogy varrtak? (Nekem mondjuk piszokul, főleg Árminnál. nem is igazán a varrás, hanem olyan volt, mintha ki akarnák szakítani a belső részeimet. De a legrosszabb az ún. "áttapintás" vagy miarosseb volt, mikor a Varga belémmászott valami szerkentyűvel, hogy nem maradt-e a méhemben valami. Jaj, még most is fáj, ahogy rágondolok. Az egyik uncsitesóm aszonta, Szd-on mindenkit kikaparnak szülés után... Hát, lehet, hogy hülyeséget modott, de az is lehet, hogy ez volt az... Á, nem hiszem sztem ő is ezt az "átnézést" :roll: ) gondolta kaparásnak. Ti hallottatok erről valamit? Mondjuk, Bhádon nem csinálták ezt velem - vagy, csak nem vettem észre... :cry: Az biztos, hogy a 2 utóbbi gyerkőcnél sokkal tovább tartott az "utókezelés"; nagyon alaposak szülés után is, úgy tűnik. (Matyódoki Hannánál majdnem bennem felejtett egy vattabucit, mikor számolta a szülésznő, akkor szólt neki, hogy 1 hiányzik; Árminnál megint hallottam, hogy számolnak, hogy kettő volt, vagy 1 , de aztán végül meglett mind ) :lol:
Vendég

Nekem Evelinnél volt ez a "kaparás". Akkor nekem azt mondta az orvos, hogy megnézik, hogy nem-e maradt valami hátra és kitisztítanak. A varrás nem fájt, csak kellemetlen volt. Nem éreztem semmit az érzéstelenítő miatt. Azt éreztem egyedül ahogy a cérnát huzza, ez volt rosszabb. Rékánál ezt sajnos nem élhettem át, csaszi miatt. Mai napig bánom. Nála még mindig hiányzik az, hogy nem tették a mellkasomra. Apa előbb látta mint én, az altatás miatt. Vatta dologra nem emlékszem. Az maradt meg bennem, hogy úgy ült a lábam közé mintha csak zoknit stoppolna.
Evelinnél imádtam a gáz alkalmazását. Az oxytocinra elég erős fájásaim voltak és a gáz sokat segített. Én bántam, hogy az első tolófájásra leadtam, mivel Evelin 5-6 fájásra bújt csak ki, mindig visszacsúszott. Bakó doki könyökét pár napig utána éreztem a hasamban.
Vendég

Jujj, Rékababa! Ez a zokni stopolás... :lol: Matyódoki is rám"feküdt" Árminnál, de akkor nem fájt, viszont utána napokig éreztem, mintha a májam fájt volna, aztán rájöttem, hogy ez biztos a rásegítés "mellékhatása" volt. Mikor szülészeten voltam gyakorlaton, volt szerencsém látni, ahogy dr. P. dőlt rá az egyik kismamára. :shock: Na, ha vizuális típusok vagytok, biztos el tudjátok képzelni... Nem mostanában fogom elfelejteni, az biztos. :twisted:
Vendég

Sziasztok lányok!

Íme a fényképek az én kis szerelmemről:

Kép Olivér Kép Olivér Kép Olivér

cseriani! Ti is nagyon szimpik voltatok nekem a kórházban a férjeddel, és sajnálom hogy be kell feküdjél már , de vígasztaljon hogy hamarosan meglesz a babócád, különben minden kismamával ezt csinálják, tudod kell a létszám, hogy elég pénzt kapjanak. Majd te is kapod a jó kis cukros diétás menüt (reggeli: cukormentes tea, 2 zsemle 1 szelet felvágottal és 1 kocka diétás vajjal;ebéd: főzelék - spenót, tök- vagy zöldbab stefánia vagdalttal és egy alma, vacsi. 2 szelet kenyér 1 felvágott 1 vaj 1 kocka diétás lekvár és max. tejeskávé vagy tej) szóval utánpótlást vigyél magaddal!!! örülj neki, hogy ha a dokid távollétében szülnél a Varga venne át: A LEGJOBB DOKI!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha esetleg újra szülhetek majd tuti hozzá megyek: emberséges, kedves, tapintatos, óvatos és nagyon alapos!

Akiknél viszont tuti nem szeretnék szülni - 1 hónap alatt megismertem őket: Pánczél (nekem pl. azért kiabálta le a fejem viziten a baba-mamás szobába, mert magam mellett az ágyon altattam a kisfiam!) Kiss József- mogorva és nagyon durván vizsgál - a csajok rettegtek az emeleten ha ő vizsgált valakit ; Vida - ő is durva - főleg magzatvízvételkor és mogorva; Szokodi - nem tud UH-ozni - nálam mindenre azt írta hogy nem vizualizálható, mire megkérdeztem hogy jó -e legalább az áramlásom azt mondta kérdezzem a saját dokimat.
Aki még aranyos és jó szakember: a Kőszegi, a Faludy. a Huanhoz nem sokszor volt szerencsém és egy csomó másik doki szabin volt mikor ott voltam.
Aki nagyon rendes volt velem és minden dolgomat intézte meg fogja is Pécsen a főorvos Répásy - kellemesen csalódtam benne. Elég nyers és nem mézes mázaskodik, megmondja mire számíthatok, de a szabija ellenére csak az én császáromra jött be asszisztálni a saját dokim (Bruncvik)mellé - pedig nem kértem semmire és azt is mondta ha Pécsen műtenek ő ott is ott lesz.

Dokikról hirtelen ennyit, de ha valakit érdekel valami kérdezzen.

Legközelebb többet írok, de most sírdogál a kisfiam, megyek.
Puszi nektek

Kép
timesz

Örülök Varga újabb jóhírének :)
Timesz,
Olivér nagyon szép kisbaba!!! Gratulálok!
Kép
Vendég

Áfonyaaa!
a PA -rtos szoba tényleg jobb a többinél: új bútor és szekrény (mert a többiben max. a földön az utazótáskában tárolhatod a ruháidat) saját tv és hűtőszekrény, társalkodóasztal 2 fotellal, szóval a simához képest tutibb!

Kép
timesz

Timesz,
köszi a beszámolót a partosról! Remélem oda kerülök... a papírom már megvan róla :wink:
Vendég

Szia Timesz!
Gratulálok én is a gyönyörű kisfiadhoz. Drukkolok, hogy minden rendben legyen veled is. Mi még nem ismerjük egymást, nekem két kislányom van, és engem is Timinek hívnak.

Cseriani a málnalevél teát próbáltad már? Állítólag hatásos és abban is segít, hogy gátvédelemmel szülj. Én sajna már csak szülés után hallottam róla.
Vendég

Rékababa próbáltam Kristófnál,de a gyomrom majd kifordult az ízétől :cry:
Timi nagyon-nagyon szép baba Olivér :D
Remélem jól vagytok!!!És köszi a beszámolót a dokikról :lol:
Áfi akkor megyek tv-zni..befészkeljük magunkat a fotelekbe majd :lol:
Persze,ha még mindig áll a dolog,hogy mehetek :oops:
Megismertem ma egy nagyon szimpatikus csajt,ő 14-re van kiírva,a Varga a dokija. Valószínű neki is jövő pénteken kell befeküdnie. Tehát még egy ismerős :D
Unatkozni nem fogok,csak Kristóf gyógyulna meg gyorsan,mert így nem megyek be szülni :twisted:
Vendég

Cseriani,
persze hogy áll, miért ne állna. Akkor jössz TVzni amikor akarsz. Én csak örülök a társaságnak. Bár szerintem azért nem fogunk együtt TVzni mert simán megszülsz péntek előtt. És akkor meg mit keresnél ugye a nőgyógyászaton? :wink:
Vendég

áfonyaaa legyen igazad!!!! :!: :!: :!: :!: :shock:
Vendég

De azért meglátogatlak majd,ok??
De még korántsem biztos,hogy be kell feküdnöd,nem?
Egyébként ma már nekem is G2-3 volt a lepényem.
Vendég

Timeeesz, Olivér nagyonnagyon gyönyörű kisbaba! Hallod, a kutya meg nem mondaná, hogy tulképpen 3 héttel korábban érkezett!
Örültem a beszámolódnak is, meg, hogy a főorvos mégsem annyira gáz, vagyishogy egyáltalán nem az. Jó kezekben leszel akkor Pécsen is!
Áfi, remélem, te is nyugodtabb vagy kicsit... jó, tudom, nyugodt akkor leszel, ha már a kezedben lesz Barnus, dehát tudod, hogy értettem.
Cseriani, óráid vannak hátraaaaa! :wink:
Basszuskulacs,mi lesz itt a topikkal, meg velünk, ha egyszerre lesztek a kórházban??? Valami gépet szerezzetek mááááá! :lol:
(Én csak halkan megjegyzem, hogy tervezem, hogy meglátogatlak benneteket, ha egyszerre lesztek bent, de Áfi a megmondhatója, hogy az én terveimmel tele van a padlás... De azért remélem, hogy meg tudom oldani!)
Vendég

Cseriani,
szerintem is hót normális a lepényem, mindent megteszek a minél későbbi befekvés érdekében. Neked nem szóltak semmit a G2-3ra? Bár szerintem indokot találni mindig lehet... :?
Emma,
a terveiddel kapcsolatban jót nevettem :D nehogy azt hidd hogy másnak 2 kicsi mellett szervezettebbek a napjai! Sajnos attól tartok nem 1-2 napod lesz rá hogy megoldd a látogatásomat valahogy... de neked azért nagyon jó (meg nekem) mert ha hazajöttünk, utána is tudsz minket látogatni! :)
Vendég

sziasztok

Én is örültem a fődokiról írottaknak. Mondjuk,akárhányszor találkozom vele reggelente,mindig köszön,szinte már megismer...
Kegyetlen rossz éjszakánk volt,Kristóf láza hajnali négyig nem ment le 39 alá,kétszer hűtőfürdőztünk..kegyetlen volt.
Most talán kicsit jobban van,de mi szédelgünk a fáradtságtól.
Ez volt a harmadik éjszaka,hogy alig aludtam.
Remélem a nehezén már túl van szegényke,ilyen beteg még nem is volt. Na,megyek,megpróbálok valami kaját beletukmálni,bár most nagyon belemerült a játkba..
Vendég

Sziasztok!
Cseriani, mostmár biztos jobban lesz Kristóf! Hat majd a gyszer is. Anyukám "népi megfigyelése" :wink: szerint az ilyen nyavalyáknál mindig a 2.-3. nap a legrosszabb.... Hannánál eddig bejött.
Sztem Cseriani G2-3-as lepényére már azért nem mondtak semmit, mer a "végét járja"Cseriani... :lol: A végére tök elöregszik sokszor. Most hülye példa, de első gyerkőmnél a b. jegyzőkönyvben írtak róla, mert azt is vizsgálták, ilyen meszes, fibrines akármikkel volt tele. Mutattam Vargának (az egészet), erre azt mondta, hogy ez nem lehetett baj, a végére minden lepény ilyen lesz. Tehát a szar eredmény a normális... Lehet, Áfi, nálad is jelzi már a szülés közeledtét, és Barnus kikéredzkedik magától is mindjárt.
Vendég

Emma,
előfizetek az összes újságra amit csak szerkesztesz ha igazad van és lassan megszülök :wink: :D :P
Cseriani,
sajnálom az éjszakátokat :( tényleg jobb lesz mostmár biztosan! Kép
Vendég

sziasztok

Kristóf még mindig alszik mint a bunda,szegénykém egyfolytában izzad,de most nem érzem lázasnak. Délben,mielött mentünk aludni,megint 38.2 volt neki..hagyom is most aludni,éjjel meg majd megint mesét nézünk :shock:
A lepényem már jó is,hogy ilyen,különben soha nem szülnék meg. A doki azt mondta rá,hogy teljesen normális :D
Még két napot szeretnék várni,holnap ugye szüret-na,nem megyek ám,csak Kristófot sincs kire hagynom,meg még a hétfő lesz elég húzós...de aztán nem bánnám,ha már végre szülnék. Mondjuk hétfőn éjjel :lol:
Nagyon rettegek a pénteki befektetéstől,komolyan mondom :oops:
Már sírhatnékom van,ha rágondolok :cry:
Péntek reggel mehetek be hétre NST-re,aztán már haza sem jöhetek :cry:
Kristóffal ilyenkor már görcsölgettem elég rendesen,este kilenckor mentünk be a kórházba,és hajnali 5-kor született. Mostmeg semmi bajom.. :( tehát ma még nem szülök.
Vendég

Sziasztok!
Most előre is bocsi mindenkitől, de egy kicsit panaszkodom. A mai napunk katasztrófális. Fut az egész ház, az ebéd fele meg van, másik felének most állok neki. Evelin szerencsére sokkal jobban van, csak a köhögés maradt meg. Így kezd elemébe lennie az ebédet tányérostól sikeresen megreptette és a földön landolt, persze tányér összetörve. Rékával ma nagyon kínlódom. Enni nem akar semmit, csak cicizik. Az orra elkezdett fojni, hát nem tudom, lehet nála is kezdődik. Az ínye nagyon érzékeny, az alsó foga jön a harmadik. Egész nap sirdogált, ha nem fogtam. Most szerencsére alszik. Remélem legalább két órát. Akkor talán behoznám magam. A ti gyerekeitek is imádják a meséket? Evelin egész nap azt néz. Már legalább husszor láttam a Robotokat pár nap alatt. Egy nap legalább háromszor megy.
Mégegyszer bocs, de egy kicsit jól esett, hogy leírtam.

Cseriani sajnálom a kisfiad, remélem a mai éjszakátok már jobb lesz és tudtok aludni. Mire bekéne feküdnöd addigra jön a húgi.
Vendég

Hát sajnos nem jött össze a két óra alvás. Már fent van. És csak az ölemben hajlandó lenni. Ennyit a takarításról.
Vendég

Rékababa,lehet furán hangzik,de egy ötlet Réka orrfolyására:cseppents egy-egy csepp anyatejet a nózijába. Mikor Kristóf kicsinek náthás volt,nekem mindig ezt javasolta az akkori védőnénink. Először én is csak lestem,de tényleg jó volt. :shock:
A takarítást meg hagyd a csudába,én is egyfolytában Kristóffal vagyok,letenni sem lehet. Igaz,délelött beszaladtam SZd-ra,kellett vennem neki zoknikat,meg trikót meg pizsit,de egész nap rajtam lóg. Tök jó,mikor majdnem a pocakomon csücsül :?
Vendég

Sziasztok!
Rékababa, nálunka mai helyzet dettó... Ármin csupa hiszti, csak akor van/volt el, ha fogom/tam, na Hanna azért tűrhető volt ma. (Igaz ő meg az almalevet öntötte ki most este...)
Nálunk nem néz mesét a kiccsaj, nagyon nem köti le. Frédi és Bénit néha néhány percig nézi, oszt kész, Ja, és ha itthon van rendszerint a Minimax megy - ha nem Halász Judit -, mert én utálom, ha csend van, és ami abban a tv-ben megy, az nem árt a lelkének, ugyi... Talán.
Cseriani, el tudom képzelni, ahogy a hatalmas pocakoddal "beszaladtál" Szd-ra! :lol: Remélem, Kristóf mostmár tényleg jobban lesz, szegénykém.
Nyugiban megszülhetsz még péntekig, ne aggódj! Tudod, minden szülés más... Én pölö Hannánál délben még palacsintát sütöttem, néha picit megfájdult a derekam, de annyi volt az egész. Este tízkor kezdtem furákat érezni, fájásféléket, 20 percenként, aztán másnap 10-kor lett meg Hanna. Árminnál meg este még búcsúban voltam... és tízkor másnap ő is megszületett. Ki tudja? Lehet, holnap ilyenkor már te is babázol...
Meg Áfi is... :wink:
Vendég

Cseriani,
hogy van Kristóf? Képzeld az én lányom is náthás lett meg köhög kicsit, összességében nincs baja, nem lázas, meg élénk is, kapja a C vitamint.

Tegnap este görcsölt a hasam alja a méhem eredeti helyén, meg fájt a derekam, de nem szakaszosan, hanem folyamatosan. Nagyon kétségbe nem estem, csak nem tudtam mi a fene ez, de valószínűleg csak elfáradtam mert elfeküdtem, el is szundíottam pedig még csak kora este volt, mire felébredtem 1 óra múlva már nem volt bajom. Lehet hogy semmi köze a szüléshez, de most is "mindjárt megjön a mensim" érzésem van, meg a derekam sajog. Meg a cicim :shock: na jó, lehet hogy jobban figyelek magamra mint kéne. :roll:
Vendég

Köszi lányok,Kristóf jól van,nem volt éjjel lázas,végigaludta az éjszakát,csak néha szólalt meg,hogy anya bújj ide...
Én viszont ma nem vagyok jól..Eliza baba nagyon fájdalmasan mocorog(mármint nekem fáj). A derekam mintha ólomból lenne,fáj a hasam,meg a fejem.
Nagyon nem bánnám,ha ez a szülés jele lenne-Kristófnál is valahogy így kezdődött.
Áfi úgy már én is voltam,csak nekem fekvésre sem múlt el,inkább akkor,ha mozogtam.
Szüretelni nem mentünk,leginkább Kristóf miatt nem,úgyhogy most ketten vagyunk. A boltba akartam elugrani,de nem merek most...
Még az egyik lábam is zsibbad. Érdekes. :shock:
Na,megyek,begyógyszerezem a nagyfiam-antibiotikum,cebion,calcimusc,aztán egy óra múlva adok neki normaflore-t is..
Szegénykém...még jó,hogy simán beveszi a gyógyszarokat,nem kell vele vitázni.
Vendég

nem is mondtam,tegnap hallottam,hogy kétfajta vírus tombol,az egyik ez a torok-mandulagyulladásos,magas lázzal, a másik viszont a hányás-hasmenéses megint.
Nekem is mondták,hogy vigyázzak. Tök jó,de hogyan?? :? :shock:
Vendég

Cseriani,
tájékoztass ám minket hogy mit érzel! Jó neked hogy tudod kb mit is kell érezned... remélem tényleg a szülés jele nálad!
Nyomjad Cseriani, nyomjaaaaad! :lol: :lol: :lol:
Vendég

hát,már én sem tudom,mit érzek :oops:
Egyszer úgy gondolom,hogy ez már biztos az,aztán meg nem...
Mindenesetre az biztos,hogy nem vagyok túl jól.
Kristóf pont ilyenkor,hajnalban született..
Ja,mostmár hányingerem is van. Remélem,nem a hányás-hasmenéses vírus döntöget le a lábamról. :cry:
Vendég

Szép vasárnapot mindenkinek!

cseriani! Örülök, hohy Kristóf jobban van már, és bízom benne hogy ezek már a szülés jelei rajtad, így nem kellene napokat bennt dekkolnod fölöslegesen, hidd el én tudom milyen rossz az. Az egyik bonyhádi ismerősöm is most volt bennt míg én, őt befektették a 40. hét lejárta után és 42. hét +3 napra szült meg szegény. Kapott már 5 "pozét" indítót, de semmi reakció, és nem csiáltak vele semmit csak Nst-t mindennap és magzatvízvizsgálatot. Addig húzták, míg aztán a dokija is elment szabira,( ő megkérdezte mi lesz vele ha ő elmegy - erre a doki: "Az ügyeletesnél is meg lehet szülni!") erre beszélt a Faludyval, hogy átveszi-e ha megindul, vasárnap éjjel megindult neki, de a doki be sem jött, így az ügyeletesnél (Winkler) szült, de meg volt vele ekégedve és a pénze is magmaradt. Ennyit a fogadott dokikról.

Szia Rékabab! üdvözöllek én is, mint újabb "Timcsi" a fedélzetn. Köszönöm a jókívánságaidat is.

Kép
timesz

Cseriani,
te szülni készülsz!!!
Kép
Vendég

Bocsi Rékababa! egy csomó mindent hibásan írtam a nagy sietségemben, most olvastam el!

Kép
timesz

timesz 5 pozét? Nekem azt mondták,ha a 2.ra nem indul meg,akkor császár. A doki azt mondta,nem is fog várni olyan sokáig,mármint napokban. Azért is fektet be pénteken,mert akkor ügyeletes. Ha jól vettem ki a szavaiból,akkor megcsinálják pénteken a szokásos vizsgálatokat,szerintem amnioscopiát is,aztán szerintem még pénteken fogok kapni pozét is.
Hát,nagyon nem bánnám,ha elöbb meglenne a kicsilánykám.
Te szent ég,de fura..vajon hányszor mondom majd azt neki,hogy kisfiam?? :oops: Márcsak megszokásból :)
Áfonyaaa legyen igazad,tényleg lehetne a szülés jele. Picit talán jobban vegyok,de a derekam nagyon fáj,meg még mindig zsibbadok. De az is lehet,hogy csak megint nagyon nyom valami ideget. Na de ennyire? :shock:
Vendég

Cseriani,
nekem is fáj a derekam meg alul húzó mensis érzésem van, de semmi görcs vagy bárhányperces valami... lehet hogy az időjárás? :shock:
Vendég

Na, indulás szülni, nőcik!
:lol:
Cseriani, nekem is hányingerem voooolt! ÉS ilyesmiket is éreztem, mint ti, a szülés előtti napokban/órákban. Háááát, ha öreganyátokra hallgattok, készülődhettek. 8) Áfi basszus, mossad azokat a ruhákat, hogy még legyen idejük megszáradni! :lol: :lol:
Vendég

Mosom, mosom... Kép
Vendég

Cseriani!

Mikor bennt feküdtem a mellettem lévő szobában a csaj 42 betöltött hét után és 9!!! pozé után lett csak rendesen elindítva!

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?