Új privát üzeneted érkezett!

Húú, Csikken, de aranyos vagy! reméljük sokat segítesz ezzel a mi Missinken :)

Masi! Aranyos vagy, én nem látom a változást, talán azért, mert minden nap látom magam :lol:

Gétmasszázs: a szülésznőm higiéniás okok miatt nem ajánlja és szerinte meg lehet szülni gátvédelemmel masszázs nélkül is. De a szüléshez azt mondta nyugodtan bevihetem.

Ezt nézzétek csajok: http://velvet.hu/poronty/2007/09/06/han ... t_az_alom/

büngyike

Büngyi EZ nagyon jóóó!!! :lol: :lol:

Angéla, Dominika, Rebeka..... Nekem fogalmam sincsen!!! Nem lesz neve!! :lol: :lol: Igazán nem is tudom melyik tetszik. Olyan nehéz!! :oops: Jaj!!!

Sirdogálós kismamik!! Fel a fejjel!! Minden rendben lesz! Ez tuti!! Csak pozitííívan!! Nekem jót szokott tenni egy kis séta... Attól mindíg megnyugszom, mert apa soha nincs itthon, hogy megvígasztaljon. :(
Szóval ne szomorkodjatok! Nemsokára mindenkinek makk egészséges kisbabája lesz!! :D
Vendég

Adri! valamit találnotok kell, mégpedig hamarosan!
Ha szavazni kell, akkor én is a Dominika Rebekára szavaznék!

büngyike

Igen! Sürgősen kellene valamit dönteni, tudom! ÁÁÁÁááááááááááááááá! :oops:
Vendég

Adri, mi a csaladi nev?
Vendég

missi, evu biztos segit majd a dieta es amugy is mar csak 4-5 hetet kell kibirni.
evu akkor mar nem dolgozol ? vagy ha igen, mikortol nem ?

gatmasszazs : megvan az olaj, de vegul nem hasznalom, majd csak a szulesrefogom
a palastfu+malnalevel teat iszom minden nap, az is lazitja a mehet, kulonben azert nem masszirozom, mert most a legujabb allas szerint tul lazitja a szoveteket...persze ki tudja ???

adri, nekem az Angela nagyon tetszik .( bungy, neha muszaj mast mondanom, mint te..:) ) es az Amalia ? most szuletett egy ismeros csajnak es gyonyoru kislany. Amy / lia..stb nek is lehet becezni, de az Amalia is szuper szerintem

mindenkinek udv.:
bogy.
bogyogyorgyi

Evu Erdei a vezeték nevünk...

Bogyó Amália??? Hmmmm.. Ízlelgetem egy kicsit :D A gátmasszázs ügyben én is olvastam nagyon sok pro és kontrát, azt találtam ki, hogy minden másnap fogom csinálni a 36. héttől. Azaz a jövő héttől... :shock:
Vendég

Adri!

Erdei Angela
Erdei Dominika
Erdei Rebeka
Erdei Amalia

...en nem vagyok 2 keresztnevet ado tipus..lassuk csak..

Erdei Dominika..bejön egy magas nö, sikeres, szöke, hosszu haju, sportos testalkatu

igen, ez tetszik, lehet kicsit zizin, de en döntöttem neked es erzem, hogy az Erdei Dominika a nyerö :wink:

bekattantam :roll: de izlelni kell a neveket :D
Vendég

Helló !

Masi : igen , a jövő pénteket már tuti biztosra mondták.

A vásárlással én is így vagyok :P :P , Apa szerint most a babaruhákon élem ki a vásárlási kényszeremet , mert egy ideje magamra nem nagyon kellett költeni , de azt veszem észre ,hogy Ő is egyre lelkesebb.
Nekem nagyon tetszettek ezek a plüss rugik , vettem is mindenféle méretben , hogy legyen mit hordani a hidegben.

Büngyi : Akkor nektek hatalmas :shock: fürdőszobátok lehet,ha mosógép meg fürdetőálvány is elfér .Nálunk eleve kint van a szennyestartó , és nem is tudom ,hogy fogok Apával beférni a fürdetéskor, de majd csak megoldjuk !

Evu : Ne búsulj , mert ha császár is lesz a vége , nem azért döntenek így mert Vandának bármi baja lenne és azért ez a legfontosabb , nem????
A savad egyszerűen gáz , tudom ,hogy már sokmindennel próbálkoztál, de homeopátiás cuccot is teszteltél ?
Robinia pseudoacacia 9 CH panaszok : gyomorégés , sok gyomorsav termelődés, éjszaka is égető gyomor, savas hányás fellépése fejfájással .

Adri : Az lenne a legviccesebb, ha végül kisfiad születne ! Azért tényleg döntsetek , mert ha sokat hezitáltok még a végén rossz nevet diktálsz be ,ha megszületik :P

Nekem Timi nevű ismerősöm van , Erdei vezetéknévvel. De nálam is a Rebeka a favorit.

gátmasszázs : lemondtam róla , mert technikailag kivitelezhetetlen - nem érek el odáig és hátha többet ártana ,ha rosz módszerrel csinálom.
Viszont baba maszírozáshoz is lehet használni az olajat ,így nem vész kárba.

Málnalevelet megvettem , szálas, jövő héttől napi 2,5 dl -t tervezek . Ehhez állítólag 1 evőkanál fű kell.
Általában bírom a gyógyteákat, ugye ez is iható ???

Kép
sheepy

Így leírva nekem a Dominika nem jön be .
Egy kisgyereknél még talán , bár nekem túl nyálas.
A Rebeka viszont nagyon széééép és ezt a legjobb kimondani.

Kép
sheepy

Na megvolt a diabéteszes első vacsim,.... :shock: :D Jól lakni persze nem laktam tul!De ez van....Samcikám meg csuklik! :wink:

Ma írtó feszült voltam,de remélem holnap jobb lesz!! :) Megyek tv-zni,jaaa és lehet h gáz,de mi befűtöttünk a hálóban!Olyan jó lesz!!Írtó hideg van kinn! :shock: Szeretem ezt az "első fűtéses büdös"szagot!! :)

Hmm Erdei Diána??Nem tudom,nekem ez ugrott be így elsőre hangzásilag!! :) :wink:

Jó éjszakát csajok!![/b]

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Missi, ügyes vagy, nem kell már túl sokáig kitartanod ezzel a diétával, de biztos vagyok benne, hogy menni fog!A meleg szoba biztos jó, nálunk is elég hideg van!

Adri
Rebeka jön be nagyon nekem!

Büngyi
Te már jövő héten mész akkor Magdihoz CTG-re? Nekem a dokihoz kell mennem erre 3 hét múlva, az a betöltött 35. hét, ill. a 36. hét eleje (20 perces lesz), és Magdi azt mondta, hogy hozzá menjek a 36. héten, tehát így a doki csinálja az elsőt, majd Magdi. Remélem azért nem kell duplán járni, persze biztos, hogy addigra lesz egy csomó kérdésem hozzá, mert az első találkozáskor még nem nagyon kérdeztem, így nem árt, ha többször találkozunk. Szeretném, ha majd ő mutogatná meg a szülőszobát is a csoportos körbevezetés helyett. Ma voltam annál a barátnőmnél, aki 2 gyereket szült az Istvánban és ő ajánlotta az alapítványi szobát, ezért erősen gondolkodom rajta.

Ariel
Jövő héten felhívlak, hátha tudunk találkozni, mert nagyon rohan az idő és mindjárt babázol! Örülök, hogy összejön az ablakcsere, de jól ki lett centizve a szülés előtt, nem?

Evu
Ha jövő héttől pihensz, a szeptembert még ki lehet húzni, nekem is azt mondta a doki, hogy okt. eleje is kicsit korai lenne, de utána majd együtt szülünk, jó? Novemberig nem is kell várnunk annyit!:)

Ma kaptam a barátnőmtől egy csomó babaruhát és egy hordozókendőt (aminek nagyon-nagyon örültem!)
Könyvügyben megkaptam tőle a Picik és kicsik c. gyereknevelési könyvet (van új kiadása is), ő ezt ajánlotta nagyon.

Ha valakit érdekel, holnaptól-vasárnapig Nyelvparádé lesz a Westend tetőteraszán- ha esetleg gyes alatt nyelvet akar valaki tanulni, lehet informálódni az összes nyelviskola ajánlatairól egy helyen! Leszenek előadások is, én egy multimédiásra megyek, engem tanárként érdekel, de ez a rendezvény főleg tanulóknak szól!

Aludjatok jól, tegnap nekem elég vacak éjszakám volt, nagyon fájt a pocim, remélem ma ez nem ismétlődik meg!

Évi

> Kép
evarga

:lol: :lol: :lol: :lol: Tök vicces! Már csak röhögök magamon ezzel a névvel kapcsolatban!! Sheepy Igazad van, az nagy meglepi lenne, de akkor a kicsi Attila (ez az egy fix) hogy nézne ki a rózsaszín rugiban?? :lol: :lol: A Diánan én is gondolkoztam, majd megnézem a jegyzetekben, hogy miért merült feledésbe!! Köszi Missi!! Mindenkinek köszönöm!! :lol:
Többiek merre??

Leviszem a kutyut!
Ha nem jönnék már akkor jó éjt!
Vendég

Azt még meg akartam kérdezni, hogy Nektek is keményedik-e a pocakotok??? Nekem egy nap 7-8 is szokott és elég sokáig tart. Magnézium jó rá??
Na tényleg megyek!

Cupp!
Vendég

Adri : Magnézium + pihi, és kiválasztott gyereknév :wink: , ez mind használ ,ha túl sokat keményednél, de egyre inkább itt lesz a helye a jósló fájásoknak Nálad is .
Mit jelent ,hogy sokáig tart ?

Amúgy jó ,hogy van egy kutyaád ,akivel lehet sétálgatni .
Én is lemennék, de sötét van , hideg , Apa még úton hazafelé, így egyedül nem indulok el.

Szép álmokat Mindenkinek !

Kép
sheepy

Sziasztook!

Nem lehetett belépni! :evil:

Sheppy Úgy tényleg nem jó sétálni! Egyedül én sem mennék! :? Van, hogy fél órán keresztül olyan, mint a kő. Jóslókat én is érzek, de ez látszik is, mert C3100- es. Állítólag van némi összefüggés, nem tudom.

Többiek???
Vendég

hello!

Egész délelőtt vacakolt a babanet, és eltünt a topikunk is belőle, már kezdtem megijedni :roll:

Adri: szerintem mindíg az első választás a legjobb és ha jól emlékszem az a Dominika volt! És az Erdei Dominika szerintem nagyon szép név.

Én már egy hete iszogatom a palástfű és málnalevél teát. A palástfű egész iható de szerintem a málnalevél borzasztó, abba szoktam tenni egy pici cukrot.

Tegnap jót röhögtünk apával, végighallgattuk ahogy sexel a felettünk lévő szomszéd az asszonnyal. Azt a kiabálást amit rendeztek!, pedig a hálójuk a gyerekszoba felett van és még így is halottuk!! :D

Képzeljétek éjjel sokáig a bal oldalamon feküdtem, és mikor megfordultam egész Lilibaba kidudorodott, éreztem a kis fejét pocakját, poposiját, és lehetett látni a kis lábát.
Magzati pózban alukált az én kis Bocim(ez az új neve)

na megyek kicsit takarítok, már fő a csirkepöri, csak ne kellene hozzá nokedlit szaggatni. :(

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, szokás szerint nem sok időm van.
Én jól vagyok, jövő héten kedden megyek dokihoz, szerdán költözünk. Pakolhatok. Tegnap meg az új házban takarítottunk anyukámmal, hát...muszáj volt ma de. egy kicsit feküdnöm, mert alig bírt megtartani a csípőm, jaj. most már pihentebb vagyok.
A hsz-eket csak nagyon felületesen bírtam elolvasni, így csak egy-két reagálás:

Vicsok, üdv a 30-asok klubjában! :)

Missi, jó magas lett a cukrod. :( Nem diétáztál vérvétel előtt? Állítólag az sem jó.

Cuki, kitartást és jobbulást!!!

Evu, sajnálom a placentás dolgot!

Ariel, de jó, leg. Te tudod, hogy valószínű mikor szülsz.
Ha minden igaz, és nem fordult azóta meg babóca, akkor most már befordult ,igen. Férjemmel még nem tárgyaltam, talán most hétvégén sikerül.

Adri, keményedések, fájások nekem is szoktak lenni, sőt, vasárnap hajnalban 2 órán keresztül folyamatosan fájtam kb 14-16 percenként. Már elkezdtem nézni az órát, mert minden fájásra felébredtem...De azóta minden jó, ma pl. alig van keményedésem.

Na minden jót mindenkinek! Már várom, mikor tudok megint átpihizni egy egész napot! :?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hi!!

Ma nálam délelőtt vmiért eltűnt az októberi topik!! :shock: Meg is ijedtem :wink:

Gerikagyümölcsnapoztam igen,épp előtte nap,mert annyi eszem van,de ugyanakkor kellett mert kiadta a dokim,a vizesedés miatt!Ezért írtam,hogy most már döntse el az ember h akkor mi is a jó! :? :? Na de most tartom ezt a "Csikken-féle"étrendet,egész elvidselhető és segít remélem!

Masiez tök jo lehetett! :) Nekem csak kb-ra szokta kidugni a kis fejét,fenekét...de ilyen látványosan még nem!!Én azt csípem(bár néha idegesít)hogy akármelyik oldalamon fekszem,tuti h ott kezd el "kaparászni",rugdalozni!!Tegnap az egyik fájt is :) :shock: Ettől függetlenül persze imádom ha mozog!!

Ja látom Te is írtad a babanetet..

Adrinálam mostanság annyit nem keményedik,csak olyankor feszül be,amikor épp készül kinyomni magát vmelyik felemre...de amugy nem jellemző!!
Görcseim sincsenek egyelőre!!Ezt a doki mindig megkérdezi...!!

Viszont egyre jobban fájnak a csípő izületeim,vagy csontjaim vagy mi!!Egyszerüen ülés-fekvés után alig bírok elindulni :shock: ,a nadrág fel-le vevésről nem is beszélve!Nem bírok csak az egyik lábamra támaszkodni :cry: Ti??

Na puszilok mindenkit!!

Missfried
Kép
missfried

Na látom a szünetek megint kimaradtak a nevek után.. :D

Missfried
Kép
missfried

Egész nap nem tudtam belépni, végre!

Erika! Gratulálok a költözéshez! Vigyázz magadra, pihenj és ne dolgozz sokat!
A kisbabátok már az új otthonba érkezik :)

Masi! Lilicsek édes lehetett a kis lábával, testével :) Néha én is ki szokta venni Heléna alakját. Izgi.

Évi! Igen, nekem Magdi csinálja a CTG-ket, és a hüvelyváladékot is. Nekem is lesz még kérdésem hozzá, nem vagy ezzel egyedül. Szerintem minden alkalommal kérdezek majd valamit :)
Te akkor korábban kezded a CTG-t, mert nekem betöltött 36. hetem lesz.

Tényleg! Ilyenkor kell adni neki valamit? mármint a szülésznőnek, ha fogadott és ő csinálja a CTG-t???????

Jóslófájások, keményedések nekem is vannak. Főleg, ha kemény házimunkát végzek.

Missi! Hogy vagy?

Adri! Erdei Rebeka ;) de jó a Dominika is, nekem is egy klassz csaj jut róla eszembe. Talán azért asszociálnak sokan kislányra, mert a Dominika újkeletű név itt nálunk, nem? :roll:
Az Amália is szép név: Erdei Amália
Döntened kell ;)

Többieknek pussz!

büngyike

Na, közben írtál Missi!

Én is fájok mindenfelé, mint egy isiászos öregasszony :)

Cuki! Örültem neked, vigyázz magadra!

büngyike

Sziasztok !

Most végeztem a vasalással+ megfürdettem az összes plüss állatomat, aminek egy részét megörökli Dani.
Először nem nagyon akartam ilyesmit tenni a szobájába, mert egyenlőre úgy is csak porfogó , de láttam ,hogy más is telepakolta a kisszekrényeket velük .

Erika : Jó hogy adtál hírt magadról, azért ne nagyon terheld magad a költözéssel . Tök jó, hogy már nálad is váltott a vonalzó !!!

Adri : Nekem azért ennyire nem szokott sokáig tartani , max. 1-2 percesek a keményedések. Viszont néha nem tudom eldönteni ,hogy a hasam fáj vagy a méhem görcsöl -e ? Olyankor mindig bekapok gyorsan egy magnéziumot!

Gyerek egész héten virgonckodott, nem is tudom elképzelni , milyen érzés lesz , ha senki nem rugdos odabentről :P . Egy kicsit hiányozni fog ....

Masi : meggyógyult már a lábad ?
Csirkepöri , nyammmmmm ! Nokedliszaggatást én is utállom. Olyan , mint a vasalás. Macera :roll:

Én egyik este azt álmodtam ,hogy úgy kidudorodott Mukim talpa,hogy meg tudtam rajta fogni a nagylábújját ! Kár ,hogy csak álmodtam ,de imádom ,ha mutodatja a kis testrészeit , ami nálunk főleg a fenekét jelenti :P

Többiek, merre vagytok ????

Megyek főzőcskézni, este meg nagybevásárlás.
Remélem több gyerek holmit nem viszek haza , max. egy csere alvós pléd kéne még , ha a másik mosásban van.

pusza

Kép
sheepy

Büngyi: Közben Te is írtál :P , megkérdezhetem ,hogy nálatok mi a szülésznők tarifája ?

Cuki : Jó ,hogy jelentkeztél, de reméltem ,hogy jobb a helyzet. Vigyázz Magatokra, pihi, a Babanetet meg "zard le magasról ,ha elszállt hát ez van !

Kép
sheepy

Sziasztok!

Nekem sem jött be egész délelőtt a babanet.

Örülök, hogy mindenki jól van, leszámítva a kisebb-nagyobb keményedéseket és jóslófájásokat. De ezek már ilyenkor normálisak.

Most már én is megnyugodtam, koncentrálok arra, hogy a 37.-38. hétig kihúzzuk. Azóta sem volt olyan erős fájdalmam, kisebbek vannak, de nem vészesek.
Éjszaka egészen jól aludtam, ez nagyon feltöltött energiával.

Cukika: Kitartás! Már tényleg nincs sok hátra!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Én nem tudok árat... azt mondják olyan 30 körül van.

Évi! Te megkérdezted Magdit?

Sheepy! Én is tegnap mostam pár plüssállatot, de egyelőre fiókban lesznek Máshová nem tudom tenni őket.

büngyike

Büngyi: Úristen 30ezer a szülésznő???? Jaj! És plusz a dokinak?

Kép
Kép
Kép
gabi39

Végre rendesen működik a babanet, nem tudom mi volt vele reggel?!

Sheepy: sajna nem gyógyult meg a lában, még mindíg nagyon be van dagadva a kisújam, az a legrosszabb, hogyha le kell mennem vásárolni akkor muszáj cipőbe bújnom, és olyankor iszonyúan fáj, mert még a 40-es cipőm is nagyon nyomja.

Csirkepöri kész lett és a nokedli is elég gyorsan meg volt hozzá kivételesen. Apának is vittem már ebédet ízlett neki nagyon :D

Sajna muszáj leszek ma vasalni tegnap csak a fele lett meg, mert a sok állástól nagyon megfájdult a derekam, így ma kénytelen leszek befejezni. Na de sebaj már a babarucik is megszáradtak!

Plüssöket én még nem mostam ki, egyenlőre csak bepakoltam Lilibaba szobájába őket. Majd ha már itthon leszünk Kisbocival akkor bedobom a mosógépbe.

Egész nap kalapálnak itt szembe a bölcsi tetején, betörik az összes ablakot! Már eléggé idegesít! :x

Tegnap megint beszóltam a kedvenc szomszédomnak, hogy jó lenne ha befejezné a házban a dohányzást, meg a szerelgetést. Van alattunk egy műhelye és dölt ki a füstszag meg az olajszag. A fürdőszobába be kellett tekernem a szellőzőt, mert olyan büdös volt. Asszem hétfőn lemegyek a gondnokhoz és panaszt teszek. Elegem van a pasasból és folyton mintha a falnak beszélnék.
Bár nem tudom, hogy mit tudnak vele csinálni :(

Kép
masika

Jut eszembe, múltkor valaki írt homeopátiás bogyókkal kapcsolatosan.
Nem emlékszem ki volt, de légyszi megírná újra, hogy miket lehet szedni és melyik mire jó?!
köszi

Kép
masika

[quote="masika"]
írta:
masikaTegnap megint beszóltam a kedvenc szomszédomnak, hogy jó lenne ha befejezné a házban a dohányzást, meg a szerelgetést. Van alattunk egy műhelye és dölt ki a füstszag meg az olajszag. A fürdőszobába be kellett tekernem a szellőzőt, mert olyan büdös volt. Asszem hétfőn lemegyek a gondnokhoz és panaszt teszek. Elegem van a pasasból és folyton mintha a falnak beszélnék.
Bár nem tudom, hogy mit tudnak vele csinálni :(

Masi: GÉPFEGYVER :lol: :lol:

Missfried
Kép
missfried

Holnap megyünk Tescoba,kéne venni vmi hősügárzot,vmi hordozhatót..,mert basszus sem a fürdőben sem a konyhában nincs fűtésünk :shock: !Ugye ez albérlet és anno a tulajok kivették h "minek" :?: :D :shock: Aztán tavaly télen ugy elvoltunk,egyszer sem fáztam meg...megszoktuk,de idén azért más!Jön a baba,na meg énsem akarok itt a végefelé jól megfázni!! :?

Missfried
Kép
missfried

Na ez vagyok én ,Samu mami :D Szóval ha tényleg rám hasonlit a drága,akkor vmi ilyesmi lesz!!
Kép

Missfried
Kép
missfried

Szülésre való felkészülés:

ARNICA 9 CH
napi 1x5 golyó Vérzésmegelőző, visszérjavító hatása miatt.

CAULOPHYLLUM 5 CH
napi 1x5 golyó A méhnyak izomzatának puhítására, előkészíti a könnyebb vajúdást.

Vajúdás közben:

CAULOPHYLLUM 5 CH
a fájások ritmusa szerint 5 golyó Méhnyakizom-tágító hatása miatt lerövidíti a vajúdás időszakát.

CIMICIFUGA RACEMOSA 5 CH
Szintén méhnyakizom-tágító, rendszeres fájásoknál felváltva lehet szedni a két szert.

Szülés után:

APIS 30 CH
napi 3-4x5 golyó A gátmetszés után javasolt, ha a gát és környéke duzzadt, szúrón fájdalmas és a jegelés jólesik.

ARNICA 15 CH
napi 2x5 golyó A szülés után vérzéscsillapító, sebgyógyító, fájdalomcsillapító hatású.

STAPHYSAGRIA 30 CH
napi 2x5 golyó A gátmetszés vagy császármetszés sebgyógyulását serkenti, javítja, és fájdalomcsillapító hatású.

VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK -> DEPRESSZIÓ SZÜLÉS UTÁN, „BABY-BLUES”

NATRIUM CHLORATUM 15 CH
napi 1x5 golyó A depressziós hangulatot erős kimerülés is kíséri, fáradtságérzettel, nagy alvásigénnyel. Ha egyedül van, sírdogál, kerüli a vigasztalást.

PULSATILLA 15 CH
napi 1x5 golyó Érzékeny, szomorú, nagyon könnyen elsírja magát. Könnybe lábad a szeme örömtől és bánattól egyaránt. Kifejezetten jólesik neki, igényli a vigasztalást, amitől megszűnik a rossz hangulata.

SEPIA 15 CH
napi 1x5 golyó Lehangolódás, sírások jellemzik — a várva várt baba megszületése ellenére. Keresi az egyedüllétet, elutasítja, nem szereti a vigasztalást.

INKONTINENCIA, TERHESSÉGI CSÍKOK, STRIÁK, VISSZERESSÉG esetén, szülés utáni izomerősítésre

CALCIUM FLUORATUM 9 CH heti 1x10 golyó
A vizelet-visszatartás zavara, akaratlan vizeletcsöpögés lép fel. Terhesség alatt a növekvő súly ronthatja a húgyhólyag záróizomzatának működését, illetve a panasz szülés után is felléphet.
A növekvő súly miatt a has, a comb bőrén kötőszöveti gyengeség miatt piros vagy fehér csíkok jelenhetnek meg. A szülés után fokozatosan javul a bőr állapota. Megfelelő krém használata mellett javasoljuk.

Elégtelen tejelválasztás:

Urtica urens 5CH naponta 1x5 golyó

Kép
Kép
Kép
gabi39

HŰŰŰŰŰ GAbi köszi, ez nem semmi lista!!!

Missi: már én is gondoltam rá, de akkor Lilibaba anya nélkül nőne fel. :(

Kép
masika

Ja Masi :?

Na ismét nem laktam jol a kis diétás vacsimmal...de ugy megkívántam a csokit h (persze diétásat :wink: )le kellett ugranom a DM-be gyors,mert rosszul voltam a vágytól :D ,mivel emlékeztem h ott van Canderel csoki!Mivel ugye sajna a legtöbbe fruktózt tesznek,hiába diabetikus,de ugyanugy felnyomja a fruktoz a cukrot(legalábbis ezt hallottam)de a Canderelben viszont nem az van!!
Azt hiszitek volt a dm-ben ilyen???Hát NEM :? :cry: Na itt elis fogott kishíján a sírás(mint egy kismama nem?? :D :wink: )...továbbmentem az abc-be,na ott kaptam!Igaz csak miniatürt de legalább volt!!Most happy vagyok egy db-ig!! :(

Istenem ma még hányszor lesz pedig nasizhatnékom!... :shock: :D De ez van...Szép estét mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Büngyi: Tényleg tök csini kismami vagy! És a fotel meg a kiskád is tök szupi! Nagyon szépek! :lol:

Missfried: Te is tök szép cuccokat vettél! Ezt a cukrot pedig tényleg borzasztóan sajnálom! Ez az új diéta biztosan használ! Ja! Örülök, hogy kaptál csokit! :lol: Azt hiszem megőrülnék egy diétától...

Evu: Mátébaba egy tündér, nagyon édes! :lol:
Te pedig ne aggódj, koraszülni nem fogsz :) , és ha császárral is, de lesz egy édes kisbabád! :lol:

Adri: Én a Rebekára szavaznék :lol: !
Amúgy egy ideje én is állandóan keményedek, idáig azt se tudtam mi az, most meg... Megyek három lépést és már be is keményedtem! Én emeltem a mg adagomon, azóta jobb! :lol:

Hát a tegnapi vacak nap után, ma egy kicsit szebb jött! Megjött az ágynemű készlet a törpinek! Nagyon szép lett! :lol:
Apa elment dolgozni, úgy utálom, ha éjszakás... :(
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

sziasztok!
missi milyen kis pofazacsid volt :) tök cuki!
a hangulatom egyre jobb, már nagyon várom, hogy megszülessen!
tegnap szülinapoztunk (férjemnek volt)
szupi, ez a hét csak úgy elrepült! betöltöttük a 34.hetet!!
3 hét múlva akár már jöhet is!!
ma reggel a szívbajt hozta ránk! nem éreztem megmozdulni kb 11-ig (addig lustiztunk ma) aztán mikor megmozdult megnyugodtam :) kis pernahajder lustihormonnal :):):)
missi: diéta :(:(szerencsére csak pár hétig, addig is kitartás!
gátmasszázs: nem alkalmazom
masika: pár nap és 37. bűvös hét!!
adri: szerintem Dominika :)
hősugit még nekem is vennem kell, egyébként szerintem minden megvan már, csak vasalnom, meg rendezkednem kell

Kép
tidi

remélem mindenkinél minden rendben, jövőhéttől többet szeretnék lenni! szép estét!
klára: milyen az ovi?

Kép
tidi

Sziasztok!

Örülök ha segíthettem. Azért van pár dolog amit nem tudok elolvasni mert ez egy kézzel írt papír volt- de ez a 95 %-a.

Missi, kitartás a diétához :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Nagyon jó ez a lista , ki is másoltam! Köszönjük!!! :)

Missi Nagyoon ügyi vagy!! Minden rendben lesz!

Szóval magnézium és pihi keményedés ellen. Rendben. Köszönöm!! :) Megyek beülök egy finom meleg kád vízbe, remélem jól ellazít majd.

Kívánok mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat! :D
Vendég

Szép estét!

Missi! Nagyon cuki voltál kicsinek :) Samuka is biztos ilyen lesz :) Kitartást a diétához, csak az első pár nap a nehéz!

Masi! Szörnyű a szomszédod :( Nekünk a szomszéd nénitől a konnektoron át jön be a cigiszag :shock: De nagyon durván!
Valamit ki kell találni :roll:

Zita! Köszi :) Kitartást Nektek apa nélkül.... Én is utálnám, ha éjszakázna.

Tidi! gyere gyakrabban :)

Ti hogy vagytok a megérkeztem-kártyákkal???? Lesz ilyen vagy már mindenki e-mailen és sms-en értesít? Én most kreálok saját készítményt. Kicsit szenvedek vele, de remélem meglesz időre :)

Szép hétvégét mindenkinek!

büngyike

Hellóka!

Adri: Bocsi, hogy belepofázok, vagy ha tudod, de a magnézimot csak a 36. hétig kell szedni! :lol:

Na most már tényleg jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Missi
Én sem mindig tudok egyik lábamra állni, ma úgy eldurvult a helyzet, hogy szabályosan vonszoltam magam egy boltban, alig vártam, hogy hazaérjek és itthon kibőgtem magam, annyira fájt a bal oldali medencém és felső combom minden lépésnél. Eddig csak a jobb felemen volt néha ilyen, de nem ennyire erősen. Ráadásul a párom nincs itthon, így magamban szomorkodtam......
Feküdtem néhány órát és most jobb!

Büngyi/Sheepy
Én egyben szeretnék fizetni, szerintem így külön nem kell a CTG-ért, főleg ha nekem duplán csinálják majd, akkor azért húzós lenne dokinak is minden héten, meg a szülésznőnek is. Főleg ha reggel 7-8-ig el is kell mennie (vagy őszi szünet lesz) a szülésemkor... én azért ettől teszem majd függővé a honoráriumot. (Mert akkor az ügyeletben lévőnek is adnék valami ajándékot). De én is 20-30 ezerről tudok.

Megyek pihenni, hogy holnap legalább a boltig el tudjak menni!

Szép álmokat!

Évi

> Kép
evarga

tegnap nem engedett a babanet irni, aztan meg elszallt az iromanyom, de jottem koszonni : HELLO :)

adri : Erdei Blanka ? Erdei Amalia ?
( erdei csupa magas hangzasu, es hozza a mely illik jol hangzasban - szerintem, magyaran az o,u, a, betus nevek..) :)
ez voltLorincze LAjos musora :)

gabi, koszi a listat

lanyok, rohannom kell a piacra, mindenkinek SZEP HETVEGET, majd meg probalok benezni ma

puszi : bogy.
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Büngyi , Évi : Köszi a hozzászólást , én is ilyen összeggel számolok, max. 40e .
Én is úgy tervezem ,hogy szülés után adom oda neki + miután az ügyeletes orvosnál szülök , valamivel majd Őt is meglepem távozáskor , meg ha rendik a csecsemősök lehet,hogy nekik is adnék valamit.(persze kizárólag olyat , ami nem bankjegypapírból készült ) Vagy hát nem tudom mi a szokás :oops: :oops:
Évi vigyázz magadra , és pihizz amennyit csak tudsz !

Masi: Még 2 napod van a bűvös határig !!! :P ez olyan jó érzés lehet, már alig várom ,hogy itt tartson mindenki !

Éjjel megint azt álmodtam ,hogy találkoztam az én kis Mukimmal : annyira kidudorodott , hogy átlátszó lett a hasam és mikor szóltam Apának ,hogy akkor nézzük meg milyen színű a szeme ,haja... egyszer csak ott volt velünk.
Vicces volt, mert egy mini autós hordozóban ült , felöltözve, becsatolva, mert ugyebár odabent is fő a biztonság. És györnyörű barna haja volt, meg nagy mosolygós szeme.
(mindketten szőkések vagyunk :P ).

Missi : Nagyon ari baba voltál, csupa szépet fog örökölni Samud :wink: .

Mi holnap veszünk olajradiátort, mert meg lehet a lakásban fagyni.
A vicces az ,hogy ha beindul a fűtés ,akkor is csak 1-2 fokkal lesz melegebb.
Remélem a gyerek hamar hozzászokik és nem lesz olyan fázós mint én .
Viszont itt nincs cigiszag.
Csak a wc-ben levő szellőzőn jön be folyton a kajaszag. Undorító , bemegyek és rántotthús illat terjeng, pont oda való !

Szép hétvégét Mindenkinek, pihizzetek sokat , és üdv a babáknak is !

Kép
sheepy

Hi!Köszönöm a kedves szavakat mindenkitől! :)

Hamarosan megyünk Pécsre,elég hideg van,kaptam egy csini őszi kismama miniszoknyát,van hozzá szép harisnyám...,de nem tudok hozzá felvenni jelenleg semmilyen cipőt!! :shock: :shock: Edzővel mégse hordhatom.... :D ,a papucs szezon meg igencsak elmulott!!Van 2 őszi csizmám,ma előhalásztattam apával,imádom őket!!Azt hiszitek vmeiken is feltudom huzni a zipzárt????? :shock: :? :cry: Szóval kénytelen vagyok ma lemondani a szoknyáról,csak a kismama gatyóim pont olyanok,hogy nem szteccs egyik sem(csak ugye fennt engednek hasnál)..és bizony kezd írtó kényelmetlen lenni mind a 2!!! :? Pedig ezt a kis időt már kikell huznom vmiben,már tuti nem veszek ilyesmit!!

Na szép napot csajok!!

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok !

Lányok , aki vett már fűzős alsókat , mekkora méretben vette meg ?
Mármint az eredeti méretetekhez képest , ugyanakkorát , vagy 1 -2 számmal nagyobbat ?

Missi : Nekem is ez a legnagyobb kínom ,hogy csak a béna edzőcipők jók a lábamra.
Bakancs, csizma felejtős, nem jön össze a cipzár :(

Kép
sheepy

Sziasztok!

Missi! Nagyon sajnálom a szoknyát :( mármint hogy nem tudod felvenni.....
Nekem van 2 nadrágom és egy gumis szoknyám, amit fel tudok venni, ezekkel hóajtom "kihúzni" azt a 30 napot, ami még hárta van :)
Ciki, de ez van. Hogy utána, mi fog feljönni, még nem tudom :shock:

Sheepy! Az Anita-márkát vettem meg fűzőből és azt mondta az eladó hólgy, hogy a katalógusban 1 számmal nagyobbat ajánlanak a saját méretednél. Nekem akkor bevált (4 hete) fel is próbáltam, jó. Persze nem kapcsoltam össze a hasamnál, de a fenekemre feljött és a combrésznél is jó volt.

Én is vásárolgattam, kiváltottam a homeós gyogyókat, vettem málnalevél-teát, pelenkát (Alana öko-Dm, de csak 4-kg.-tól volt, nem baj????), domestos törlőkendőt a kórházba, muskotályzsálya illóolajat vajúdáshoz, babylove törlőkendőt, és megengedtem magamnak egy kis csokis buláta-nasikát :)

Mindenki "szabadnapos"???? :lol: Na, tessék jelentkezni szépen

büngyike

Jaj, azt hiszem kész a kórházi csomagom :D

büngyike

missi,shepy es ha reggel felveszel egy kompresszios harosnyat? van belole pocakos is, vagy egy combfixet ? az osszetartja a labad, akkor talan menne a csizma, de a titka, hogy REGGEL, minel korabban kell felvenni. En este szoktam zuhanyozni es akkor reggel mar az agyban felhuzom. rengeteget segit.es mar nincs meleg, hogy szenvedjunk tole.

bungyi, hat akkor lassan mindened megvan ! ugyi vagy...
te mennyit iszol a malnalavel + palastfu teaabol ? en napi 1-1 cseszet...eleg az, nem ?
shep, bugyi, tobbiek - en is vettem szoritos bugyit, de en akkorat amekkora elotte voltam, lehet, hogy ez naivsag volt ? :)

hogy telik a hetvege ? en lustalkodom, meg fozetem finomat
de holnap megyunk kirandulni egy kicsit...
bogyogyorgyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?