Indianyó!
Én is gondolkodtam gyapjú nadrágon, de a zoknija térd alatt kezdődik, a gyapjúbugyi térd fölött nem sokkal végződik... Bocs, a térde gyapjú nélkül van.
Ez az első telem, hogy van olyan gyerekem, aki nem pelenkás, viszont ő már elmúlt 4 éves, az talán kicsit más.(?) Cipőt a cipőboltból.
Semmi extra, bőr béléses cipő. Én sapka terén nem hagyok választás a picike gyereknek se télen, se nyáron. Most nyáron volt egy órás menetünk a lányommal, azóta egy szava nincs. Ha van két egyenértékű tökfödő, választhat. Nem mondom, hogy így csináld, csak azt, én így csináltam (persze nem biztos, hogy jól...).
Fonalat is a gulyástól szerzem, tőle lehet készet mindenből.
Lívia!
A hordozóeszköz így megázik, jól látom, ugye?
Eszter!
Nem csinálsz semmit rosszul. Én úgy hallottam az embernek minden szülésnél kinő még két keze.
Livus! Orsi!
Komolyan gondolkodom egy kötő-, horgoló és egyéb bütykölde megszervezésén (a fejemben családi alkotódélelőttnek hívom az ötletet), mostanában annyiaktól kapok hasonló kérdéseket.
Orsi!
Én saját varrású pelenkát használok a gyapjú alá (nagyon egyszerűt) és végtelenül elégedett vagyok vele.
Nuska!
Köszi a könyv fülest! Kötésleírásból sose elég.
Én a 2. hónaptól kezdve nem tudtam emelni az akkor szűk 1,5 éves fiamat. Így aztán ufóként csodálom a nagy pocakos hordozókat, és megjegyzem, hogy lám, mennyire különbözőek is vagyunk!