Sziasztok!
reggel írtam ám nektek egy egész regényt és elveszett, azt hittem menten a földhöz vágom a billentyűzetet!
De most lehiggadva újra neki vetem magam.
Szóval Flóra tegnap fél9-kor elaludt és reggel nyomta a szunyát, amikor kinyitottam a szemem és láttam hogy világos vén és semmi hang kipattantam az ágyból és kint ugráltam a tévé előtt, hogy AAALLLLUDDDTTTAAAMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre Flóra is boldogan, szarosan, nevetve kelt!
Gyorsan haza is ugrottunk anyumékhoz ahol végig dögönyözték Flórát és már megint durmol!!!!
Szóval ennyit magunkról!
Encu, Móni!
Igazi topiklakók vagytok!!!
Móni!
Ricsi nagyon pasis-pasás! Látom helyezkedik, nem úgy lesz ám ahogyan ti akarjátok!!!
És nagyon szép is!
Encu!
Karcsika táncos-bokszos-focista lesz, bár ha szűkül a hely meggondolja a mesterségét!
Zsuzsa!
Nem szabad eltűnni, hanem le kell írni, sőőőt, ki kell írni magadból a gondodat, hiszen nem csak a szép dolgok kötik össze a barátokat, hanem a rossz is és ha baj van így-vagy úgy de segítünk!!!Hidd el ha jönnél jobban éreznéd magadat!!!!
Csilla!
Ez nem is nagy pocak!!!
Nekem már 10 hetesen ekkora volt, azt hitték ikreket várok...
Te pedig szép pici formás hassal jársz és irigy, irigy (mert én akkora voltam mint egy lufi, pont ezen röhögtünk ma anyámmal, mert úgy néztem ki a 34. hétig, mintha jól meghíztam volna!9
Keresek is egy képet mindjárt, hogy jót röhögjetek!!!
Ha nem találnék, akkor szép álmokat!