Új privát üzeneted érkezett!

Betty: A kismamás topikban van a banda másik fele! :D :wink: És persze hogy hiányoltunk.
Csak eltűntél hirtelen, mint az a bizonyos szürke szamár... :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Dzsémike!!! Köszike, időközben megtaláltam, csak most meg nagyon irigy lettem... :lol:

Az eltűnésem oka csak magam miatt volt, kicsit besokalltam, inkább beletemetkeztem a munkába, mintsem hogy állandóan azon törjem a fejem, hogy miért nem sikerül a dolog...
Mostanra talán már jobb egy picit.... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sirkici, ez nagyon állat görbe! :D :D Drukkolok!!!
Nálad hogy szokott lenni, leesik mensi előtt vagy nem?
Vendég

Sirkici:nagyon nagyon drukkolok neked!!!! :wink:
Vendég

Sirkici,

Szuper a görbéd, nagyon-nagyon szorítok.
Szerintem nagy %-ban leesik a hő mensi előtt, ritka az olyan nő akinek magas hő mellett megjön.
A tied nem fog megjönni.

Amugy én is csináltam tesztet a 13. dpo-n is ami + lett. Szerintem ha holnap is fent lesz a hőd, nyugodtan próbálkozhatsz azzal a teszttel.

Drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok,
mindenkinek nagyon kösz a drukkokat, de úgy döntöttem, hogy nem kapkodom el, ha még holnap sem jön meg meg fent lesz a hőm, akkor délután veszek tesztet és péntek reggel megcsinálom, ha nem esik le akkorra a hőm. Csak azért várok, mert nemtudom, hogy mikor volt pé?! Ha a 15. napon lett volna, akkor már tesztelnék, de a ferty a 17.-re rakta be meg a ciklus.hu is. Ezért akarom megvárni a progik szerinti 15. dpo-t, mert elvileg a 16. dpo-n kellene tesztelni, nem?

Biborlány,
nekem mindig mensi napján szokott leesni 36,2 vagy 36,3-ra, de előtte 1-2 nappal már szokott lefelé ivelni.

Betty,
neked is nagyon szép a görbéd!!! :D

Arikon,
a te görbéd meg jól feladja a leckét, de várjuk meg mit mondd a doki, hátha, sőt biztosan meg lehet valahogy magyarázni ezt az ingadozást!
sirkici

Sirkici: Úgy tudom a 14 DPO az már tuti.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sirkici: Sztem a görbédnek igaza van, akkor volt péd, amikor jelzi. Nekem is ilyen a görbém, onnan gondolom.

Igen, ha a 16. dpo-n még fenn van a hőd, akkor nagyon optimistán tesztelhetsz egyet. Én is megvártam a 16. napot, mert úúúúúúúúúúúútálom a nega teszteket. :wink: Nagyon izgi!!!!!

jaimee

Sziasztok!
Hanna,
halk gratula!!!!!!!!!!!

Sirkici,
isteni ez a görbe!!!

Babszika,
mielőbbi gyógyulást!!!!

Kérdés:Ha vasárnap voltunk utoljára együtt és ma szurkált az alhasam mint állatt egyszer egy rövid ideig az most jelenthet valamit?
Mármint vajon lehet ez a pé? Vagy estleg MÁS?????(pl. beágyazódás????????Élnek ezek egyáltalán 3-4 napig)

Még jó, hogy apa ma jön haza!!!!!!!! :oops: :oops:

Kép
Kép
gabi82

Olik,
kösz, én is úgy hallottam, meg volt lehet itt is olyan, akinek már a 14. dpo-n pozitiv lett a teszt, de én is olyan vagyok mint Jaimee, útálom a nega teszteket, úgyhogy inkább még egy napot rágom a körmöm, ha holnap is magas lesz a hőm. Majdcsak kibirom valahogy.

Gabi,
úgy tudom, hogy akár 5 napig is élhetnek, úgyhogy :lol:
sirkici

Sirkici,
gondoltam, h. megfejthetetlen lesz a görbém :lol: Már nagyon várom a pénteket, h. a dokim vajon mit fog mondani. Mindenesetre menszinek se híre...de remélem péntekig nem is jelentkezik :?
Majd beszámolok, de most egy kicsit visszavonulok, met túl szomorú vagyok és nem akarom a topikot lehangolni!

Addig is pusz MINDENKINEK! és tudjátok csak szex és más semmi :oops:
Vendég

Sirkici!
Nagyon ígéretes a görbéd! Nagyon drukkolok neked! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sirki!
Én kész vagyok!!!!!!!!!!!! Ez a görbe..... olyan babás kinézetű, h én inkább kusolok és csuriban lesz kezem-lábam.

Köszi csajok, kicsit jobban vagyok.
De nem tesz jót nekem ez a hideg.... brrrrr.... gyűlölöm (gondolom, ő is engem :lol: )

Arikon!
Te meg ne aggódj! Van olyan, h habár minden a legnagyobb rendben, mégis egy stresszesebb hónapban a hormonok össze-vissza "játszanak"!

Gabi!
Pé?? Szokott neked késői pé-d lenni? Úgy értem, h a 19. nap kicsit késői a normális ciklusú embereknél, nem? (mert nálam még okés)
Beágyi is lehetne elvileg, de azt meg kell mondanom, h ilyen érzéseim nekem is szoktak lenni... és sajna nekem még nem volt bébikém.... szóval, ess neki apának és hátha!!! :wink:

babszika

Jó reggelt!

Gyorsan irok, mert már megint elviszik a laptopomat, holnap egész nap nem is lesz itt, de reggel otthonról mindenképpen tájékoztatlak benneteket a hirekről, akár jó, akár rossz.
Valamiért nem nyilik meg a ferty, igy nem birok felrakni görbét, de a hőm 37, a derekam leszakad, a hasam fájdogál. Az normális, hogy a derekam fáj, nem a hasam?

Chris, Babszi,
nektek is kösz a drukkokat!

Arikon,
várjuk holnap a hireket!
sirkici

Sirkic:jó reggelt!
Küldjél akkor majd füstjeleket! :wink: De tényleg, gyere mindenképp, puszi.
Vendég

Sirkic:jó reggelt!
Küldjél akkor majd füstjeleket! :wink: De tényleg, gyere mindenképp, puszi.
Vendég

Sirkici: Igen, normális. Nagyon ügyes vagy, tartsd fenn azt a hőd valahogy! De nagyon szépen alakulsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

jaimee

Szép napocsot klubtársak!

Sirkici, 37!?!Akkor még feljebb ment!!! Húúúú, ez nagyon szupi, s ez a derékfájás meg a legjobb, ami csak lehet! :D :D :D

Csajok,én meg tegnap összetörtem magam itthon a lakásban, lóról eddig hármat estem, és a középsőt kivéve, mikor ripityára törtem magam, nem skerült ekkora zúzódásokat szereznem. Imádom magam, rá is érek, időm, mint a tenger, mi mást tehetnék, mint összetöröm magam, nem tudok lábra állni, fáj a térdem, könyököm, csuklóm, tegnap egész nap folytak a könnyeim és úgy röhögtem közben magamon, és komolyan elgondolkoztam, ragaszkodom e télleg ahhoz, hogy a fajtám tovább szaporodjon? :lol: Amúgy elképzelhető,hogy a reggeli hőm ettől ugrott meg, ugye?
Vendég

Sziasztok!

Sirkici! Ez fantasztikus hőőőőőőőőőőőőő! Várjuk holnap az eredményeket!

Bíborlány! Figyu nem muszály ám összetörni magad, ha begipszelik egész tested, akkor nem tud a gipsz alatt nőni a pocid!!! Erre gondoltál már???

Babszi! Én is utálom a hideget!!!!

Pusszantó
Vendég

Sirkici!
Teljesen normális. Nekem a hasam nem fájt, és most sem fáj, csak a derekam. Nagyon drukkolok! Várjuk a híreket! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sirkici..én nem tudom te hogy bírod...de én már nem bírom..és kérlek, kérlek... amint tudsz valamit, szólj ide nekünk is...
Izgulok érted nagyon!
Vendég

Sirkici: az összépi drukkolásba beszállok én is. Holnap az lesz az első, hogy megnézem mik a hírek Nálad.
mirci74

Nálam meg a fene sem tudja, h mi van. Már megint :roll:

Ma reggel tojcsiszerűt vettem észre..... de iszonyúan görcsöl a hasam már pár napja. (gondolom, meg fog jönni)
Ja és a hőm 2 napja igazán nem pé-szerű.
Szerintetek?????

Segítségül itt a görbusz:
Kép

babszika

Ja és Sirki!
Én ezt a stresszt nem bírom!!!!!!!!!!!!!
Zebrásat kérünk!!!!!!! :roll:
Kép

babszika

Sziasztok!

Sirkici,
hajrá, hajrá!!!! Drukk ezerrel!!!!

Ma a barátnőm elujságolta, hogy terhes. Iszonyúan örülök neki, de a lelkem meg majd szét szakad....... Ez normális? :(

Kép
Kép
gabi82

Gabi!
Azt hiszem, h normális.... vagy, ha nem is az, de tudd, h én is ilyenben szenvedek...... :?

babszika

Gabi szerintem is "normális". Nekem az egyik kolléganőm jelentette be, hogy terhes. Együtt örültem vele, de otthon elkapott a sírógörcs...........Szerintem ezeken a lelki kríziseken mindenki átesik aki már egy jóideje próbálkozik.
mirci74

Lehet, h már régi, de nekem még új:

Mi a Tina Magazin férfi megfelelője?
??
Töcs.

:lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Gabi: Nagyonisaz... :wink:

jaimee

Babszikám: :lol: :lol: :lol:

Gabi:sajnos igen, ne foglalkozz vele...én is majd bele tudok őrülni az ilyenbe, persze nem a lánnyal van baj, egyszeűen a tudattal, hogy a fene egye meg, neki sikerült és nekem miért nem???!!!!
Képzeld, a legjobb két barátnőm, amikor terhesek lettek (nem egyidőben) annyira megviselt, hogy csak addig tartottam velük a kapcsot, míg nem kezdett el nőni a pocakjuk és miután megszülettek a babyk, csak utána tudtam velük újra találkozni.Fél évig csak telefonon beszéltünk.Jelzem én akkor sem szívesen, mert más témájuk sem volt, csak a baby meg a vizsgálatok.Egyszerűn nem bírtam nézni a pocakjukat mert elkapott a sírógörcs...szerencsére megértettek és azóta nincs gáz. :wink:
Szóval Gabikám nincs gáz.Csapjál be valami italt az arcodba és rohand le apát! :wink:
Vendég

Na, megjöttem!

Először is mindenkinek nagyon köszönöm az izgulást, nagyon jól esett!

Természetesen én is az idegtépő, körömrágós napjaim után abba a hibába estem, hogy nem birok várni, igy hazafelé megvettem a tesztet, reggelre. Mivel mondta a nő a gyógyszertárban, hogy délután is meg lehet csinálni, igy amit hazaértem megcsináltam, és ez lett belőle:

Kép

A kép nagyon rossz, már vagy fél órája azzal szenvedek, hogy lefényképezzem, de a gép mindig azt irja ki, hogy AF! Ez szégyen, mert a férjem fényképész, de remélem igy is látszik valami! Csak azt nem értem, hogy akkor miért van olyan sárgás-pirosas folyásom, meg jól van a derékfájás Chirsnek is van, de ez a folyás????

Babszi,
szerintem még nem az igazi a görbéd, de már alakul, hajrá, lesz itt hamarabb baba mint te azt hinnéd!!! :lol:
sirkici

Sirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Sirkici: ez egy nagyon tuti pozitív teszt :lol: gratulálok! Látod annyian szorítottunk érted, hogy meglett az eredménye :D
mirci74

Sirki: Juhujjj!!!!!! Én tudtam!! Ugyanolyan babás görbéd van, mint nekem volt. Szépen felfelé ívelő!!!! Gratulálok ezerrel!

Én is délután 2-kor teszteltem, mert nem birtam tovább cérnával. :D :D :D

Folyás ügyben nem tudok mit mondani, én dokihoz mennék, bizti, ami bizti.

jaimee

Babszi,
köszi, de azért még csak nagyon halkan, mert még hátra van az ultrahang. Igaz, ma délelőtt voltam beszélni a doktornővel, hogy most akkor menjek-e nyaralni, stb. (amire ő azt mondta, hogy okvetlen menjek), és ő akkor megnézett uh-n, de azt mondta, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya, de még nem látszik semmi, igy akár lehet terhesség is, de nem tudja. Azt mondta majd a tenger után megnézzük. Én is kezdek parás lenni! :oops:
sirkici

Sirki!
áh, ez még nagyon halk volt :wink: :)

de ne tessen parázni!!!!
látod, h a jaimee is parázott és már hol tart..... az a babó veled akar maradni és kész!!!! nyugi! :wink:

babszika

Mirci, Jaimee,
nektek is köszönöm!

Mirci,
de jó, hogy ennyire szoritottatok, hogy zebrás lett a teszt, ezt meg kell tanulni, és akkor mindenkinek sorban pozitiv lesz! Egyébként én még fel sem fogtam, tudom, de mégsem!

Jaimee,
nemcsak hogy egyforma a görbénk, de én máris olyan parás vagyok, mint te voltál! :lol: Pont te jutottál legtöbbször eszembe a parákkal ezekben a napokban. Nehogy megsértődj, ezt pozitiv értelemben gondolom. Pedig nem hittem volna, hogy ennyire lehet izgulni, eddig is terhesek lettek a nők, és nem is foglalkoztak ennyit a dologgal.
sirkici

Sirki!
Apa tudja már???
vagy hogyan fogja megtudni?????

babszika

Lányok,

én úgy látom egy pozitív folyamat indult be itt a topiclakók között.....az utóbbi időben lett jópár kismamánk....csak így tovább és mindannyian sorra kerülünk

jaimee: érzed ezt a hozzáállást? :)
mirci74

Babszi,
:lol: :lol: :lol:
Látom mindenkinek Jaimee jut eszébe a paráról.
sirkici

Babszi,
csak egy sms-t irtam neki azzal a szöveggel, hogy: Pozitiv, semmi mást! Majd estére megbeszéljük!

Mirci,
igen itt szépen mindenki sorra fog kerülni!
sirkici

Jujj, akkor biztos nagyon izgatott!

Jut eszembe! Jónás-naptár??? Emléxem, az első hozzászólásodban még azt kérted a fix.b-től, h csinálja meg neked is....

Mirci!
Biztos vagyok benne én is, h végre megtört a jég, és nem soká mindenkinek lesz babája!!!!!!

babszika

sirki: aztán tényleg nem parázni (tudom könnyű mondani), egy jót nyaralni, aztán mire visszajöttök az uh már megmutatja a babót
mirci74

A jónás naptár nem jött be az biztos, mert akkor kellett volna együtt lennünk, amikor nekem megvolt, de az én párocskám ha vért lát elfehéredik, meg minden, főleg, ha az ő kedvenc helye vérzik. :lol: Figyeltem azt is, de akkor nem voltunk együtt.
sirkici

Egyébként nem tudok véleményt mondani a jónásról, mert áprilisban és májusban azokon a napokon voltunk együtt, amikor jónás mutatta, de most biztos nem akkor jött össze, igy nemtudom.

Mirci,
megpróbálok nem parázni, de az biztos, hogy ez a nyaralás más lesz mint a többi, alig fogok úszni, stb. De akkor is jót fog tenni a friss levegő, kikapcsolódás, mert már kezdek begolyózni, és remélem minden rendben lesz.
sirkici

sirki, mióta is próbálkoztatok?

én most számolgattam nekünk ez még csak a 4. hónapunk
mirci74

:D :D Megtiszteltetésnek veszem már azt is hogy egyáltalán bármiről is az eszetekbe jutok. :D :D

Sirkici: Hát igen, az elején voltam a legparásabb, az igaz. :D :D De mindig lesz ám valami! Emlékszem még a 8. heti UH-n is majd' frászt kaptam, mert az a "hülye" doki nem mondta, hogy lát szívhangot, neki ez tök természetes volt, én meg majdnem szívinfarktust kaptam, mire meg mertem kérdezni, hogy van e szívhang? Úgy néztek rám, mint egy háborodottra, hát persze, hogy van.... :roll: :roll:

Aztán ha van szívhang, azért a 12. hétig meggondolhatja magát a babó, ha marad, akkor jön a NUCHA (tarkóredő) szűrés, AFP, genetikai UH, ilyen-UH, olyan labor, zárt e a méhszáj, felugrik e a cukrod, vérnyomásod, kell e diétázni, szépen fejlődik e a kölök, szóval végig, végig lesz valami paráznivaló.

Tök jó, hogy egy kicsit pihentek, ez jót fog tenni, hagy kapaszkodjon a kicsike. :wink:

jaimee

Csajok,
bocsika most mennem kell jön anyu 4-kor (hozza holnap reggelre a másik tesztet, kiváncsi vagyok milyen erős reggel), aztán meg a barátnőm jön kávéra, de holnap azt mondta a főnök, hogy kettőkor vihetik el a laptopot, igy egész délelőtt az enyém lesz, tehát tudok jönni.

Mégegszer mindenkinek ezer köszönet, holnap jövök!

Puszika!
sirkici

Sirkici!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Csajok!
Én is lelépek... takarítás vár.... :? :evil:

Puszka!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?