Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Dodó
Kép

Vera
Sajnálom,remélem azért rendben lesz minden!

Kedden voltam dokinál,felírt egy másik gyogyit, egy nap után már érzem hogy jobb a gyomrom (persze egyrészt mert erősebb is).De nem akarom elkiabálni.Közben meg iszok gyógyteát,meg krumplilevet.S persze egy hét múlva vissza kell mennem a dokihoz.Nem tudom minek rendel vissza hetenként.Illetve gondolom...a pénzért....

edoci

Lanyok!

Vadas kesz, felig kimostam.
Most hulla vagyok, pedig meg este 8-kor a pekhez is el kell mennem Zolival.
Nem tudom hogy fog menni.

Magi
Vendég

Haho!

Van itt valaki?
Vendég

Magi!
Én itt vagyok!

Edoci!
Örülök hogy jobban vagy!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

A 2007 augusztusi topicban csinalt egy lany Jonas naptar tesztet, visszamenoleg megcsinalta a jonasnapokat es hogy kinek mikor milye szuletett.

ugyemlekszem 10-bol 3 egyezeet.

Tehat az eredmeny siralmas.

Nezd meg es mutasd meg apanak.

Magi
Vendég

Betti
szia! :D

Magi
Én is vagyok még! :wink:

Gondolkodom mit kellene főznöm holnap a semmiből,de a boltba meg már nincs kedvem elmenni,úgyhogy lehet holnap reggelre marad a bevásárlás! :?

edoci

Magi!
Az a baj hogy én voltam az aki nagyon szorgalmazta és most is hiszek benne csak nem gondoltam hogy ilyen szerencsétlenül jön ki a mencsivel ill. az interneten keringő Jónás naptár nem ua. mint amit a Pánszky doki készít el!Engem legalább is meggyőzött!
És akkor én is úgy gondoltam hogy legyen kisfiú de most már csak egészséges pocaklakót szeretnék!Előtört az anyaság belőlem!
Bocsi hogy ezzel untatlak :(

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nyusziful csinalta!
168. lapon olvasd el a hozzaszolasait es mutasd meg apanak.

Magi
Vendég

Magi!
Ki az a nyuszifül?Hogy olvassam el azt az oldalt?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Azert olvasd el!
Mondjuk en vagyok az egyik akinek bejott es akkor jott ossze Zoli.
Fiut mutatott a naptar es hat Zoli fiu.
Ja a kinai naptar is fiut mutatott.

A jonas es a kinai mostanra kislanyt mutat.
Kivancsi vagyok mennyire jon majd be.

Edoci!
Csinalj tejberizst vagy tejbegrizt, vagy krumplistesztat.

Magi
Vendég

Köszi Magi!
Elolvastam!
Talán nekem is bejön majd egyszer talán 2 hónap múlva!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szívem csücske! Örülök, h jobban vagy, végre, h van másik gyógyszer! Hajrá, tessék tovább javulni!!!

Másik szívem csücske, Lego béjjbíí merre tekereg??

KépKép
lexus

Lexa Drága
Igen,igen,igen,remélem a javulás útján állok/indultam el és novemberben abbahagyhatom a gyogyikat is! :wink:

Magi
köszi az ötletet! :wink:

Betti
Gondolj arra hogy te még mindig jobban állsz mint én! :wink:

edoci

jajj Lexa
Ezt neked tartogattam: :lol:
Kép

edoci

Jujj :D De édi vagy, köszi! :D Ez hiperédes :D :D

KépKép
lexus

Lanyok!

Mi van itt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
En nem hianyzom senkinek? :lol: :lol: :lol: :lol:

Na mindegy.
Megjottunk a pektol.
Megint tultengek az energiatol.

Lanyok!
Tultengenek a hormonjaim.
Megorultem erzelmileg.
A fiamat ugy latom mint egy szent.
A ferjemet mint ......................

Szoval tiszta gaz.
Ez igy hullamokban tor ram es akkor majd meg orulok a boldogsagtol.

Masnak is van ilyen?

Magi
Vendég

Lanyok!

Megint magamra maradtam.
:cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Na jo eldugulok!

Jo ejt nektek!

Magi
Vendég

Jó éjt, Csajok!

KépKép
lexus

Lányok!
Köszi a bátorító szavakat!

Edoci!
Köszi az édi kutyust!

Remélem hamar el tudom feledni ezt a mai napot! Sosem voltam még enyire szarul.....megvisel lelkileg, megvisel testileg a görcsölés, és még ez a hülye nátha is megvisel teljesen, meg hogy éjjelente nem kapok rendesen levegőt! Azt sem tudom, hogy estére a görcsoldómat vegyem e be, vagy a coldrexet, azt sem tudom, hogy a kettőt szabad e együtt bevenni.....és ha ez még nem elég, akkor még az eső is szakad......Bocs a mai sok panaszkodásomért...ma ilyen napom volt/van! Semminek nem tudok örülni.......max a férjemnek, és az itt kapott bíztató szavaknak, amiket irkáltatok!!!

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?
Remelem ma mar tobben leszunk.

dodo!
++++++++++++++++++++++++++++
Gyogyulj meg hamar mindent szempontbol!

En ma olyan jot aludtam, hogy el sem tudom mondani.
a rosszulleteimnek nyoma sincs vasarnap ota. :lol: :lol: :lol:
Mar a gyomrom sem faj.
Olyan vagyok mint regen, csak lelkileg orultem meg.

Magi
Vendég

Jó reggelt! Gyorsan suli előtt jövök még! Mert ma már megyek suliba, nem akarok annyira lemaradni! Náthám már jobban van, a Coldrex segített! hasam már egyáltalán nem fáj! Ma már mértem hőt! 36,9 volt. És az esti tamponom épphogy csak félig volt (bocs ha gusztustalan)! De akkor mi is van most? Na mindegy, legalább hamar vége lesz! 11-12-én kell a Jónás nap miatt ráhajtani. És 18-án leszek félidős. bár a múlt hónapban is a 15.napon volt pé. Milyen jó kis névnapi ajándék lenne ha 11-én összejönne... (eme "jeles" szept 11-én van névnapom:) )

Remélem mindenki jobban van ma, betegségek, rosszullétek kezdenek múlni. Ma nagyon optimistán keltem! Hajrá szeptember!!!

d.dodó

dodo!
megegyszer +++++++++++++++++++++
Vendég

Jóreg!

Dodó! Ez a beszéd!!! Örülök, h ilyen optimistán keltél ;) Ha pedig panaszkodni szeretnél, ide akkor is jöhetsz, mi is előszeretettel csináljuk :D

KépKép
lexus

Jó reggelt!

JELEN! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy kicsit szétcsúsztam...melóban meg magamban is... :? Tegnap DRÁÁÁGA fogdokim megszabadított egy fogamtól. :cry: Sajna nem lehetett megmenteni,mivel az előző orvosom gyökérkezelés közben beletörött egy tűt a gyökércsatornába...Olyan hosszú volt,és alatta még a gyulladás is,hogy nem tudta volna kivenni. :cry: Bár annyira nem gáz,egyik 7es fogamról van szó...Most imádkozom,hogy gyorsan begyógyuljon a seb.

Dodó
SAjnálom nagyon. :cry: REmélem ma már jobb kedved van.Drukkolok,hogy minél előbb hozdd az újabb pozitív tesztet. :wink: :wink: Juujjj,lehet már írtad,csak lemaradtam róla...milyen suliba jársz??

Magi
Örülök,hogy jobban vagy!Érdekes,de én is épp elhagytam a 10.hetet amikor enyhült a fránya émelygés,rosszullét.Azóta tele vagyok energiával (kivéve az ilyen napokat).
Zoli hogy van??

Lexa
Béjjbííí. :lol: :lol: MEddig szándékozol dolgozni?
Holnap UH!!!Hűűű,de jó!Alíg várom a híreket. :wink: Nekem még 1 hét....türelem Viktória....

Betti
Teljesen hajthatatlan a párod????Az én férjem is nagyon fiúban bízik,de belátta,hogy nem lényeg.Tényleg az a fontos,hogy minden rendben legyen a picivel!Különben is,annyira imádja alányát,hogy egy fiúval nem is tudom mit kezdene. :lol:

Edoci
November??? :? ÉS addig minden héten vizsgálat???
Esküvői képeket ugye nem felejtetted el?! :wink: :wink: 8)

Megvettük a kocsit!!!Hurrá!Haladunk,haladunk...Sok dolgot nem kell beszereznünk.Dorkáról maradt,meg kapunk barátnőmtől...
Íme:
Kép

Kinek mi lesz az ebéd???Én lángost csinálok,olyan régóta kívánom már.:)
Szép napot.
Vendég

Lexa
Azért jól leelőztél a hozzászólásokban. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jópár hete még én vezettem. :lol:
Vendég

Lego!

Nagyon szupi a kocsi.
Latom vegul te is PP-ben fogsz nyomulni.
Most latom te mar tul vagy a felen.
Irigy vagyok! :mrgreen:

Magi
Vendég

Magi!
Én imádok várandós lenni,szóval inkább én irigyellek. :wink: Olyan gyorsan telnek a napok,hogy hamarosan karácsony...onnan meg már bármikor jöhet...

Hú lányok,de hideg van kint. :shock: Le kell futnom a boltba... :? Asszem kocsival megyek. :lol: :lol:
Vendég

Lego!

En varom nagyon a Karacsonyt!
Nagyon szeretem, es mi meg akkor fogunk minden cuccot beszerezni a babanak, ami meg nincs.

Azert is szeretem, mert akkor olyan jol felszoktam disziteni a lakast es olyan jo a hangulata. Jaj mar nagyon varom legalabb a december elejet.

Magi
Vendég

Háát én nem várom a karácsonyt.
Mert sajna az most már szinte csak a pénzről szól semmi másról. Nekem csak a nyűg és ráadásul az utána levő szilvesztert még jobban utálom mert nem szeretem a durrogtatást. Épp hogy megszokok egy évet már jön a másik. hahhh rohan az idő rendesen.

harivera
Budapest XXI. kerület

Kép

Lexa
Örülök hogy tetszik! :lol:

Dodó
Kép
Drukk neked szeptemberre! :D

Magi
Téged elfelejteni... :lol: :lol: :lol:
Örülök hogy jól vagy és túltengenek a hormonjaid! :D

Lego
Persze hogy nem felejtettem el,csak most hétvégén megyünk le Gyulára a fényképészhez a képekért.gondoltam abból teszek fel.
Bár addig kárpótollak egy pár képpel a nászútról és a buliról! :wink:
Ez volt a buli helyszíne:
Kép
Kép
Sült malacunk :D
Kép
Nászút:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bocsi csajok,egy kicsit sok lettem! :oops:

edoci

Vera!

Igen rohan az ido.

en azert szeretem a karacsonyt, mert az is olyan mint a nyaralas.
Egyutt vagyunk kb. egy hetet.
Hetkoznap a ferjemet 7 napbol 5-ot nem latom, csak mikor alszik vagy mikor indulunk dolgozni 15 percet.
Hetvegen szombaton is sokszor elugrik dolgozni, ha jon egy beteg.
A karacsony az, amikor olyan tok jo hangulatos a lakas a diszektol es egyutt tudunk reggelizni, vacsizni, ebedelni meg minden.
Mi nem szoktunk semmit venni kifejezetten karacsonyra.
Azt szoktam csinalni, hogy amit oktober utan veszunk, mert amugy is megvennenk azt elteszem es berakom a fa ala.
Meglepetes nem szokott vagyon lenni nalunk.
En egy konyvet kaptam elozo evben, a ferjem meg egy olcso telefont, mert elromlott neki. A gyerek meg a sicuccait, amit amugy is megvettunk volna azt kapta. O nagyon orult neki.
Iden karacsony elott vesszuk meg a babadolgokat, hogy a fa ala tegyuk, ugy is meg kell venni es ausztriaba olyankor van nagy kedvezmeny. A gyerek megint sicipot kap, amit mar tavasszal leertekelve megvettem.

Magi
Vendég

Sziasztok

Csajok én totál kivagyok, annyira megvagyok fázva:( sőt inkább azt mondanám hogy ez már arcüreggyulladás. Iszom a gyógyteát, c-vitamin, de sehol semmi, bevan dugulva az orrom:( Lázas nem vagyok szerencsére.
Talán 1-2 tizeddel ment feljebb a hőm. Ma reggel 37,5 volt, de hónaljban 37 kereken, egyébként 36,8 körül szokott lenni, úgy hogy azt hiszema betegség miatt a reggli hőmből levonok 2 tizedet, de akkor is tök jó. 37,3. És nem akarom elkiabálni, de mintha egy kicsit erősebb lenne a csíkocska az lh teszten a tegnapitól.

Viszont a csíkom nem jó szerintem, mert a 17. napon volt a pe, akkor ha ahhoz hozzáadok 14-et akkor kb 31 napos a ciklusom.

harivera: én azért bíztatnálak még a fiaddal kapcsolatban, mert az én fiam ugyan 6 éves, de őt sem engedtem suliba, mert a rajzkészsége még nem megfelelő, ezt lehet fejleszteni. Betti lányomat pedig nem akarták engedni suliba, vagy pedig csak egy speciálisba, mert 16 hangot nem tudott kimondani, ezt az ovodaii logopédus mondta. Mi elvittük egy másik logopédushoz, onnantól kezdve nem engedtem az ovodaihoz, és 2 hóanp alatt megtanulta azokat a hangokat amiket nem tudott. Majd évvégén, a szavaláson hibátlanul elmondta a verset míg a többieknek alig lehetett érteni.
És ő az osztály első, úgy vág az esze, hogy a tanárok csak néznek, egy 6 versszakos verset 10 perc alatt megtanul, úgy hogy hibátlan.
Én azt mondom neked hogy ne add fel, mert nagyon sok oviban a létszám miatt tartanak vissza gyerekeekt, illetve azért küldik specko suliba mert csak akkor kap az iskola támogatást ha meg van a létszám.
Nem beszélve róla hogy még csak 5 éves, rá ér menni 7 évesen suliba, enyém is akkor megy. Jövőre lesz áprilisban 7, és szeptemberben megy suliba.
Remélem tudtam neked segíteni.

lego nagyon jó a kocsi. Tetszik,

Magika örülök hogy már jobban vagy. Mondtam én neked hogy nem tart ez örökké:)

Kép
lieglgabi

Edoci!

Ez szupi!
De irigykedem most. :mrgreen: :mrgreen:

Hmmmm....
Megit visszatert az irigykedos korszakom! :lol:

Magi
Vendég

Magi
Látom jól vagy! :lol: :lol: :lol:
nekünk remélem a pocaklakó lesz a karácsonyi ajándék! :oops: :oops: :oops: S nem kell tovább várnunk! :?

Gabi
jobbulást neked,gyógyulj meg!

edoci

Gabi!

Javulast!
Nekem is ugy volt, hogy egyik nap picit volt csak erosebb es masnap meg total ott volt erosen a csik.
Vigyazz nagyon magadra es ++++++++++++++++++++++++
Honap legyszi gyere ird meg mi volt.

Edoci!
Ha decemberbe osszejon a baba akkor neked merleg lesz vagy szuz. Ez jo jegy. Nyugodt kiegyensulyozott babad lesz. :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok, hogy novemberbe abbahagyd a gyogyszereket es Jezuska hozza a babat, ne a golya. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok

magika köszi, remélem igazad lesz.

edoci én is drukkolok hogy a jézuska hozzon neked a fa alá egy pozitv tesztet.

Vsszatérve a karácsonyra. Én is nagyon szeretem, és főleg azért ahogy magika is írta hogy ilyenkor együtt az egész család, finomakat főzünk, együtt eszünk, és nálunk nagy a család, ilyenkor együtt van mindenki. Mi ugyan szoktunk ajándékozni, de nem esünk túlzásba, hanem próbálunk olyat venni amit tudom hogy magának sosem venne meg, viszont nagyon örülne. És ilyenkor fel van díszítve az egész ház, kívül belül. Annyira szép. Ilyenkor szoktunk sötétedés után elmenni sétálni ha nincs annyira hideg a gyerekekkel, vagy kocsibal és megnézzük a szépen kivilágított házakat. Nekem annyira megható, és szép. Hiába én ilyen érzelgős vagyok, és próbálom a gyerekeket is erre nevelni, hátha ragad valami belöle rájuk. Ebben a rohanó világban szerintem muszály.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Igazam lesz. :lol: :lol: :lol:
CSak vigyazz magadra nagyon.
Tessek pihenni, ha nem erzed jol magad.

Igen en is ezert szeretem a Karacsonyt.
Mi meg a templomba a pasztorjatekokat is megszoktuk nezni, mert gyerekek jatszak el es annyira jo.
Zoli is imadja.
Annyira nagy volt az elmeny, hogy meg most is csak a telapo itt van eneket hajlando elenekelni.
Mindig mondja, hogy ha jon a hideg, jon a telapo. :lol:
Nalunk is kivul belul diszitve van a haz.

Jaj mar tenyleg nagyon varom.
Vendég

Lanyok!

Lassan indulok haza.
Mar varom, mert elfaradtam.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Lego!
Svéd nyelvtanfolyamra járok!

Gabi!
Jobbulást kívánok! Én már szerencsére csak kicsit fújom az orrom!

Képzeljétek, még csak ma van a második napom, és alig vérzek.......3 óra alatt egy fél tampon nem telt meg. kb olyan a mai napon, mint a negyediken szokott lenni. :shock:

Karácsonyt én is imádom! Most meg nagyon várom, mert karácsonyra megyünk haza Magyarországra anyáékhoz!!! És nálunk is a lakás kivül belül feldíszítve, sok titkolózás, délután apával pásztorjátékra megyünk (még ennyi idősen is) addig anya a fa alá teszi az ajándékokat, és megterít. Hazaérünk, szép ruhába öltözünk, és mikor anya csenget egy csengővel, akkor mehetünk a fa alá, mindig a mennyből az angyal szól, együtt énekeljük. Majd apa felolvassa Jézus születésének történetét. Utána saját szavaival imádkozik, megköszöni az évet (katolikusok vagyunk). majd ajándékosztás, és utána vacsi, vacsi után nagy játékok, az ujonnan kapott ajándékokkal (mindig van közte egy társas játék). Sok beszélgetés, sok süti, éjjfélkor misére megyünk!

d.dodó

Már látom magam előtt a hideg téli napokat,bent fincsi meleg,mézeskalács illat,fenyődíszek,fények,hóesés...hmmm....van ennél szebb???
IMÁÁÁÁDOM
Bár nálunk dupla ünnep,Dorkát tényleg Jézuska hozta.:):):)
Ez a legszebb ünnep és igazad van Magi,egész évben szinte csak ekkor nyugszik le az ember...ekkor vannak kellemes együtt töltött napok.Szerintem még 1 nyaralás sem meghitt ennyire.
:) :)
Vendég

Dodó
De jól hangzik.:) Aztamindenit. :lol: :lol:

Lexa
szól hozzááá lécccike!
Vendég

Jaj lanyok!

Tiszta karacsonyi hangulatban vagyok. :lol: :lol: :lol:
Nalunk a ferjem csenget es inditja el a menybol az angyalt.
Mivel Zoli meg nem ertette mi csilingel be kellett terelgetni a szobaba.
Kinyilt az ajto es hat nem is erdekelte semmi csak a fa korul futo vonat. :lol:
Kép

Mi 23-a ejjel feldiszitjuk a nappaliban a fat megcsinalunk mindent, ajandekot odahordjuk es bezarjuk az ajtajait.
Oda masnap nincs bementetel.
REgge egyutt reggelizunk, majd feloltozunk elmegyunk a temetobe az en nagyszuleimhez, szoktunk vinni midig csaladi kepet is, amit otthagyunk. Utana irany a ferjem nagypapaja, ott szoktunk egy konnyu ebedet enni, mert a papa 92 eves es nala ebedel mindig az egesz csalad karacsonykor, ki tudja meg meddig lehet a szuk csalad 22 fo a papanak van mar 8 dedunokaja a mienk lesz a 9. :lol:
Ez csak 1-1,5 ora.
Utana megyunk templomba.
Utana hazajovunk ekkor mar 4-5 ora van gyorsan vacsi (halaszle, amit szomszed foz, mert nagy pecas es az egesz haztombnek O fozi a halaszlet. Anyu szokott adni majonezes burgonyat es rantotthalat en meg tatarbifszteket szoktam kesziteni.

Zolinak ezek hatalmas elmenyek, a temeto, a papa, a templom, na a vacsi annyira nem, de azert szereti.
Utana meg megyunk a nappaliba.
Kivancsi leszek iden hogy fog neki tetszeni.
Nalunk igy zajlik a karacsony.
Egyik nap anyosomekhoz, masiknap anyuekhoz szoktunk menni ebedelni, mind a ketten itt laknak 5 peercre, csak az egyik jobbra a masik balra. :lol:

Magi
Vendég

Most a kepekkel nosztalgiazom.

Nalunk ilyen volt a lakas:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na jo mostmar eldugulok.

Magi
Vendég

Csajok!
mennyire normális az, hogy a második napon 4 óra alatt a tamponnak csak a felszíne lesz véres, magába sem szív semmit, mert nincs mit neki, olyan kevés.

d.dodó

Sziasztok!

Dodó, Gabi!

Jobbulást kívánok!

A képek nagyon szépek:)

Lányok! Annyira szar éjszakám volt, hogy az valami hiheteten! :( háromnegyed 12-től 2-ig járkáltam a Wc-re háromszor hánytam, meg hasmenésem is volt! Nem tudom mi a fene volt velem! :( Na mindegy, egyelőre egy sósperecet, meg egy vajas kiflit meg tudtam már enni ma! Fáradt is vagyok nagyon, meg fázom! :(

Bocs, hogy csak panaszkodtam! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Kitartas!
Bizti valami kis virus, vagy valamibol sokat ettel es nem birta a gyomros.
Pihenj sokat.
++++++++++++++++++++++++++

En igy voltam ezelott 3 heten keresztul. :(

Magi
Vendég

Dodó emlékezz az én mostani esetemre. Nekem is ugyan ez volt Mint neked most.
És rájöttem hoyg szerintem nem volt pém. Ezért volt kevés. De lehet nálad az is hogy a szervezeted csak emlékezik a dologra de a babó ott van.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!
Erre én is gondoltam, mi van ha mégis ott a babó...mert elvileg ha megjön a mensim, a cicifájás abba szokott maradni, de most ugyanúgy érzékeny! De nem merek tesztet csinálni, mert lehet csak csalódás lenne!!!

d.dodó

Viszont akkor meg nagyon parázhatok! tegnap minden szívbaj nélkül bevettem egy görcsoldót reggel, és délután meg este egy-egy coldrexet a megfázásomra! :?

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?