Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányokkal mi van tudtok-e róluk valamit?

Ádám baba nem nyügös ,hogy jön a foga(i)?





Kép
mogyoland
 
 


Szia Mogyo! Dehogyis nem! :( Azért szerencsére elviselhető, mert olyan is van, hogy sírás közben bohóckodok neki, akkor abbahagyja és elkezd nevetni. Persze kb. 5 perc után megint nyűglődik, de azért nagyon jó, hogy közben azért nevetgélni is tud néha. :) Látom már Te is beléptél az "utolsó 3 hetesek" táborába, akkor most már bármikor jöhet a babácska! :D

Szép estét Neked!

Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 


Elfelejtettem még valamit.

Linácska! Titeket láttalak ma a Malomban az Alexandra könyvesboltban? Nagyon úgy láttam, de nem voltam biztos benne, azért nem köszöntem. :oops: Utólag bocs, hogyha tényleg Te voltál. :oops:


Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 

 
 

Mandula,
mi voltunk. Mármint ha Lilit gumimacis CD-vel a kezében láttad :D
Akkor te voltál az, aki akkor ment el, amikor mi odaértünk a pénztárhoz, ugye? Kicsit visszanéztél Lilire.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Linácska! Igen, én voltam. Gyönyörű kislány Lili,úgy örülök, hogy láthattam élőben és még veled is találkoztam. Akkor eztán biztos megfoglak Benneteket ismerni és persze köszönök is majd. :oops: Igaziból először Lili tűnt fel, olyan jellegzetes arcocskája van (persze még így sem voltam benne biztos, hogy ő az). :D

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Hát igen már tényleg nem sok van hátra de nem baj már várom nagyon ,apa is dolgozik de van egy ügyeletese ha bármi van azonnal leváltják a munkahelyén ,hogy jöhessen be a kórházba!

Szerintem ő jobban izgul mint én ami persze nem baj! :lol:

Tegnap már fullra összeraktuk a kiságyat is igy minden kész van a babának még magamnak kell egy pár dolgot megvenni de azt apa is megtudja ha éppen valami vagy valaki közbeszól :wink:

Kép
mogyoland
 
 


Mandula,
azért én nem garantálom, hogy megismernélek, úgyhogy köszönj ránk nyugodtan. Bár sajnos mostantól egyre kevesebbet fogunk sétálni Kecskeméten. Vége az aranyéletnek. Lili ma elkezdte az ovit, én meg jövő héten megyek dolgozni. De remélem nem tart sokáig, aztán jövőre újra minden visszatér ebbe a kellemes kerékvágásba, most már csak egy babócska kellene hozzá :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska! Tényleg nem lehet túl jó visszamenni 2 év után. :roll: Én még csak fél éve vagyok itthon, de már most át tudom érezni a helyzetedet. Nehéz lehet újból belerázódni, de mire belerázódsz már lehet, hogy mehetsz majd újból szülési szabira. :wink: Remélem Lilinek tetszeni fog az ovi! Voltatok beszoktatáson? Tetszett neki?
Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb összejöjjön a kistesó! :D

Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula,
ez az ovi dolog úgy volt, hogy március körül telefonáltam, hogy ha aktuális lesz, bevennék-e Lilit, mert akkor vissza kell mennem 180 napra dolgozni, ha megfogan a kistesó. Na ugye áprilisban megfogant, gyorsan visszavetettem magam dolgozni, de kisbéka ugye nem maradt meg. Viszont úgy voltam vele, ha már visszavetettem magam, akkor teljen csak az a 180 nap, és ne terhessen kelljen napi 140 km-t utazgatom dolgozni. Így Lili már május-június-júliusban hetente olyan egy napot volt az oviban, játszottunk bent, de én is ott voltam. Kétszer hagytam ott, egyszer el is aludt, egyszer egy másfél órát bírt. Most augusztusban zárva volt az ovi, így ma mentünk már élesben. Mivel le se bagózta, hogy én ott vagyok-e vagy sem, így szépen öt perc után negyed kilenckor otthagytam, majd szólnak, ha menjek. Szerintem már ebédelnek, és ha eddig kibírta, biztosan el is alszik a többiekkel, szóval szerintem majd csak 3 körül megyek érte. Azért nem gondoltam, hogy rögtön ennyit bír.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Hát még mindig nem fogtak bent!!! Éjszaka voltak ugyan fájásaim, de semmi komoly, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy a Fiatalúr naggggyon jól érzi magát odabent és nem akar mozdulni. Egyelőre. :-) De én már nagyon nehezen bírom.
Szerdán kell csak visszamennem, ha addig nem lesz valami.

Ma viszont délután elmegyünk moziba a férjemmel! Megnézzük a Harmadik Shreket! :-)))


Linácska!
Lili nagyon ügyes!!!!!!!! Este hívlak!

Puszi!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


JA!

És nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a szurkolást! :-))) Aranyosak vagytok!

Falevél!

Valóban gyönyörűszép a kislányod! A fotók egészen olyanok, mintha műteremben készültek volna! :-) Ehhez természetesen jó modellek is kellettek! :-)))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Már jó rég voltam erre!!

Drukk minden finisben lévő kismamának!!!!

Nagy nagy gratula Sára babához!!!!

Jól vagyunk!

Sajnos nálunk a tejcsi teljesen elapadt, kapja a tápit illetve már sok minde mást is megkostólt. Nagyon élvezi az újj ízeket.

A hétvégén sajnos betegek voltunk, volt egy kis torokgyuladásunk és lázunk. Nagyon rossz volt nézni, hogy milyen bágyadt és nyüszi, de már jól vagyunk, nincs semmi gond.

Tudományunk: össze vissza forgunk most már, bejárjuk az egész szobát.
Illetve ma feltérdeltünk és hintáztunk közben.

Kép
Kép

Küzdünk a lepedővel és elbújunk anyu elől
Kép
Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 



Mostmar vannak jatszocumik is,vedokupakkal.Ketto van 1 dobozban es 1000 Ft az ara,azok is vadi ujak.Azt hiszem 4 szinben van.Tiszta atlatszo,kek,rozsaszin es narancssarga.


KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


b-lin-oriasi valtozas,amiota nem tettel fol kepeket.Csuda hejes kis csajszid van.Nagyon draga.Meg anyatejes ugye?Kis cuki,Atticy ha latna,nagyon mososjogna neki.Imadja a csajokat mar most fuzogeti oket. :lol:

Mostmar vannak jatszocumik is,vedokupakkal.Ketto van 1 dobozban es 1000 Ft az ara,azok is vadi ujak.Azt hiszem 4 szinben van.Tiszta atlatszo,kek,rozsaszin es narancssarga.


KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok Lányok.

Múlt hét kedd óta Ria bent van a kórházba és sehogy nem akarják már hazaengedni. Azt mondták, hogy jó helyen van. Folyamatosan vizsgálják de Mini nem kar kijönni. Jól érzi bent magát. Ezerrel rúg-kapál.
Az eredmények jók, szombati OPT-n 100-as listán 130-ra ment a kijelző, de utána már nem akart a baba annyit mozogni.
Remélem ezen a héten már szülünk. Kijelöltük neki a szerdát, és ha bejön, akkor hétfőtől hozhatom őket haza.

Ha van valami jelzek.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Szep almokat mindenkinek.Atticy minden honap fordulojan meglep engem valamivel.Most pl.azzal lepett meg,h.a hatan akar akudni.Eddig az Istennek se akart csak a pocikajan.Most meg matol,a hatan.Kivancsi vagyok,meddig fog igy aludni,marmint,h.hany oraig. :roll: 10-ediken koltozunk.Mar alig varom. 8) :wink:
mano-hala Istennek,h.minden ok.
Azert gondolom izgulsz mar,hisz barmikor johet a kismano...nagyon szukolunk nektek!Nagyon vigyazz magadra.


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Hát reméljük Manónak is nemsokára meglesz akkor a Babója de fő, hogy minden eredménye jó! :D

Noémi:Neked nem lett senkid éjszaka? :lol:

Timcike: Atticy is szépen nödögél !Gondolom azért nem fogsz unatkozni a költözésnél! :wink:

Mi is megyünk holnap nst-re!Már végre lesz dokibácsink mert ma jön haza a szabiból! 8)
Már tegnap hivott a védőnénink ,hogy "egyben" vagyunk- e még?
Pont ma megyek terhesgondozóba is ! 8)

Holnap még megveszem a hiányzó dolgaimat és kész vagyok én is a menetre! :lol:

Na már a család is kész zsongásban van! :shock: Komoilyan mindenki jobban izgul mint én!



Kép
mogyoland
 
 


Timci: Sajnos nem vagyunk már anyatejesek, olyan 3,5 hónapos kora óta elkezdett apadni, bár mit csinálta nem sikerült gyarapítani. Olyan két-három hete már csak éjszaka kapott. De én úgy gondolom, hogy a rizikós időszakban kapott és már nem idegesítem magam velem, mert azt hiszem nekem esett a legrosszabbul, hogy nem tudom anyatejjel táplálni az én kis drágámat. De talán már túl tettem magam rajta.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Hát, felvirradt ez a bűvös dátum, de az én kisfiam a füle botját sem mozgatja! :-))) Még erre a kellemes sarki hidegre sem! :-)))))

Holnap megyek megint NST-re. Nagyon szorítsatok, hogy legyen valami, mert a dokim megint elutazik csütörtök déltől vasárnap estig egy konferenciára!!!!! Nem szeretnék másnál szülni.

Tud valaki valamilyen természetes, de hatékony szülésindítót? A klasszikus, mindenki által tudotton kívül. :oops:
Ma jó fűszeres kaját ebédeltem, sétálok, lépcsőzök többet, mint eddig, de sehol senki! :-))))))))))))
Várom az ötleteket!

Noémi :D

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Hallottuk, hogy meg egyben vagy! :wink: Pedig szurkoltam, hogy a front tegye a dolgát. De legyünk optimisták, még hnap is szülhetsz! Szorítok az NST-hez! Viszont most mi lesz, hogy betöltötted a 40.hetet, mit mutat majd a vonalzód? Látom a maci kiült a végére. :lol:
Lényeg, hogy várom már nagyon azt az sms-t, addig is hatamas DRUKKKKKKKK!
Ja! Vtam a drnőnél, nagyon szimpi, szerencsére elvállalta Patrik babát. :D Jöhet majd mindkettőnkhöz. :lol:

Manófalvi!
Neked is szorítok, hogy mielőbb jó hírekkel jöhess! :wink:

Lányok!
Aki mostanában szült, segítenétek? Mit, hogy kell intézni szülés után? Először anyakönyvi kivonat (ez tiszta, h.a kórházban intézhető), aztán mik jönnek? TB-nél TAJ-kártya? APEH-nél adókártya? ANyasági támogatás, TGYÁS-t Államkincstárnál kell intézni, ha a mhely nem kifizetőhely? (Mki mást mond és már teljes a zavar. :oops: ) Meghatalmazás kell ezek intézésére családtagnak?
Kb.mikor kaptatok először pénzt? Bocsi a sok kérdésért, csak úgy szeretném már ezeket tisztán látni!

Kép
honey78
 
 


Sziasztok,

Ma 12.15-kor megszületett Asztalos Bende 2800 gramm, 47 cm, természetes szüléssel, apásan. Minden tök jól ment, oxitocin indításától kb 2,5 órára meg is jött.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Honey!

Örülök, hogy elvállalt a doktornő! Szuper! :-)

Lassan egyébként már nem merek reménykedni semmiben. Az biztos, hogy nem marad bent, dehát...


Lányok!

A Honey kérdéseire engem is érdekelnek a válaszok! :-) Előre is köszi!

Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Kedves Manófalvi!

Nagyon sok szeretettel gratulálunk! Nagyon örülünk, hogy megvan a kisfiad!

Puszi!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Honey, Pálfiné: Először is anyakönyvi kivonat, anélkül nem lehet Tb kártyát intézni. Utána Tb kártya, mertz ez a kettő nélkül nem tudsz semmit intézni. Én csak arról tudok nyilatkozni, hogy a cég kifizetőhely. Nekem a férjem ment be a céghez és nem kellet meghatalmazás.
Itt az anyaságit, TGYÁS-t és a családi pótlékot kell elintézni.
Ugye én március 24-én szültem előtte én táppénzen voltam és minden júniusban rendeződött le. Addig hol az elmaradt táppénz, hol az anyaságit csapták hozzá pluszban. Azt hiszem az áprilisi "fizum" volt egy kicsi kevés.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Remélem nagyából érthető voltam.

Gratula Manófalvinak

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Manó papa és Manó mama nagyon gratulálok a kisfiatok érkezéséhez :D

Noémi, esetleg a bába koktélt próbáld ki. :wink: [/img]

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Fél dl ricinus, fél dl pálesz, és baracklé, h iható legyen. :P

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


a pálesz lehet 1 dl is. most írták, és kb 2 dl baracklé. De gondolom más lé is jó.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


sziasztok!

Nagy-nagy gratula Manófalviéknak!!! :lol: :lol: :lol:



Kép
mogyoland
 
 


ma megyek nst-re majd jelentkezem! :lol:




Kép
mogyoland
 
 


b-lin-nagyon sajnálom,h.nem tudod szoptatni.Nállam is előfordult már,h.úgy vettem észre kezd apadni.Gyorsan ittam sok alkoholmentes sőrt,meg dinnye,és hejrepattant,jah meg köménymagleves az csodákat tesz. :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manó-oriási gratula!!!!Sok tejcsit meg sok egészséget nektek!!!!


Hamarosan mindenki szül már,nem lesz kismamánk. :lol:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


sziasztok!

na megvagyok most értem éppen haza a városból!

Jelentem minden megvan csak a baba hiányzik! :lol: :wink:


Voltam ma Nst-n minden oké hétfőn kell mennem mert elküldött a dokim ultrahangra is és azt mondta , hogy akkor hétfőn menjek!
Úgy várom már az ultrahangot mit mutat!


Kép
mogyoland
 
 


A bába koktélhoz a ricinus az nem hashajtó hatású?




Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Először is hatalmas GRATULA Manóéknak! Sok boldogságot, egészséget, és minden jót kívánok Nektek! :lol:

Noémi! Újabb hírek? Mai NST? Lehet megvárjátok, míg hazajön a dokibácsitok? :roll:

B.lin!
Köszi! Adókártyát nem kell az elején intézni a Picinek?

Hnap én is megyek NST-re, sztem megint aludni fog Patrikom. 9 után ébred, na de onnantól aztán le se lehet lőni, szétboxolja a pocim! :D

Kép
honey78
 
 


Manófalvi: nagy-nagy gratula!!!!!!! Sok energiát és tejcit kívánok!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Falevel: hogy vagytok?

Sára baba hogy tűri ezt a "hideget"?



Kép
mogyoland
 
 


Honey: Nem annyira fontos. Nekünk kb olyan másfél hónap-két hónap múlva küldött az állam egy levelet, hogy megnyitották a babakötvényt és abban a levélben benne volt az adószáma. Mi utána kértük meg az adókártyát. Adószám kell a babakötvényhez majd, de úgy tudom elég a levél is, nem muszály az adókártya.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Manófalvi! Gratulálok a kisfiatokhoz! Majd gyere a beszámolóval és persze a képekkel, ha lesz időd! :D :D :D

B. Lin! Gyönyörű lánykád van. Nagyon eleven lehet, ha már ilyeneket csinál. :D Ádika még csak a hasára fordul, neki még csak ennyi a tudománya.

Honey! Mi volt az NST-n? Biztos ilyen eleven lesz Patrik majd idekint is. :wink:

Noémi! Mi újság? Azt mondják a fiúk lustábbak. Ezek szerint tényleg így van. Ádám is április 3-ra volt kiírva, de szerintem még húsvétra sem bújt volna elő. :)

Mindenkinek további szép napot!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Igen, a ricinus az hashajtó. De nem hiába adnak most is beöntést, vagy hashajtót a szülés előtt :wink:
De ezt a felkészítőn is elmondta a néni, tudod a belek és a könnyebb nyomás, méhmozgás :) A bába nem beöntött, hanem ricinus, a pálesz ugye zsibbaszt, a gyümlé, meg h folyadék legyen, meg viselhető íz. Ja, és 2 naponta lehet ezzel próbálkozni.
No meg a jóöreg kex, lépcsőzés, séta, cici-rádiózás :lol: és más nyalánkságok :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Már kérdeztem asszem, de segítenétek?! NSTre tényleg csak 1 héttel hamarabb lehet telefonon ip-t kérni??? 17én kell mennem.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


mogyoland: köszi kérdésedet, jól vagyunk. Hát Sárikának nem nagyon tetszik a hideg, már fűtünk a szobában ilyen hősugárzófélével, mert fázott szegénykém... egyébként továbbra is szépen eszik, sokat alszik, ritkán nyűgös, szóval nagyon jó baba.

pálfinoémi: nagyon drukkolok!

Papírok: a tajkártyát postán küldik ki, kb.2 héttel a szülés után. Anyakönyvezni a kórházban lehet, lakcímkártyát is postán küldenek.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Lányok,

szeretném nagy örömmel bejelenteni nektek Noémi nevében,
hogy ma megszületett kisfia, [b]Pálfi Bálint Ádám[/b], 3100 g, és apukája SMS-e szerint nagyon szép :D Jól vannak mindketten!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Hú ez megint egy nagyszerű hir! :lol:


Gratulálunk a babához és sok tejcit!

Na most már én következek vagy éppen Honey!

Enn: én pl. csütörtökön kértem időpontot a következő hét elejére és szerdára kaptam!

Most meg hétfőre kértem de már csak 9-40 re volt idő utánna meg ultrahang! :D

Honey: mi volt ma az nst-n? :) Patrik baba felébredt közben? :wink:

Most nem tudom,hogy a tegnap nap segitett vagy jósló fájásaim vannak mert a derekam is fáj meg a pocim is!
Na majd kiderül!



Kép
mogyoland
 
 


Hatalmas gratula Bálint babához :D
[img][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/070906/kisfi__www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/img]

Mogyó, akkor szerintem holnap reggel felhívom őket, mert nekünk nem minden ip, ok. Apa dolgozik, meg ugye innen mászunk le, és hétköznap időben vissza is kell érni, no meg még ott a beutaló kérés is, ami szintén mumus. :?
Azért remélem sikerül. :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Noémi! Hatalmas gratula a babácskához!Sok örömöt és tejecskét kívánok!Te is gyere majd a beszámolóval meg a képekkel, ha tudsz! :D :D :D Visszaszívom, amit korábban írtam, nem is lusta! :D

Linácska! Neked pedig köszönjük a nagy hírt! :D Tényleg, a múltkor nem kérdeztem: Lili hogyhogy nem bölcsibe ment? Olyan furi, hogy még 2 éves sincs és ovis. :D

Ennn! Szerintem attól függ, hogy az adott időben mennyien lesznek, illetve vannak előjegyezve. Amikor először hívtam őket időpont ügyben nekem pár napra rá adtak időpontot. Szóval kifoghatod!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!


Azt akarom kérdezni ,hogy szeretnék inni ezt a málnalevél teát, hol lehet ilyent venni mert Dmben, Rossmannban néztem de ott nincs!
Bio boltban vagy gyógyszertárban?


Mandula: Ádám babának nagyon tetszik ez a kis képe olyan de olyan huncut rajta! :lol:


Kép
mogyoland
 
 


Akkor már csak azt nem értem, h a dokim mondta, h 17-én KELL jönnöm nst-re, be is írta a telefonszámot a kiskonyvembe, h ezt kell felhívja, és erre a napra reggelre kérjek ip-t. És ha mégsem kapok akkorra??? :shock:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Noncsi- Oriási gratula nektek!!!!Rengeteg tejcsit és nagy türelmet kivánunk nektek,mert az elején rátok fér az is... :lol: :wink: 8)

Csajok,csak szolok,nem veszünk el,de 1o-től min.2 hónapig nem lesz netünk,mivelhogy abba az utcába,ahova költözünk még nincs bekötve a PR telecom.Azt mondják az okosok,min.2 hó.Hát ez van. :cry: Pussz


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Akkor lehet ,hogy a csajok egy szobában vannak?Noémi és Manófalvi


Linácska te tudod-e ,hogy Noémi baba-mama szobába ment-e vagy éppen Manófalvi?


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?