Új privát üzeneted érkezett!

Zoli tényleg édeske lehet :)

KépKép
lexus

Szia Lexa!

Kitartas! En is csak egyfolytaban nyafogok.
Ez van, most nehez es ezert tesszuk.
En is kivagyok.
Uram 6-ig dolgozik, most hivott, hogy indul, mert sokan voltak ma.
Persze ezzel engem szivat, mert igy nem segit itthon.

Na en sem panaszkodom tobbet.

Lexa!
Azert kimeld magad es vigyazz magadra.

Magi
Vendég

Magi! Neked is jó szar lehet, mély együttérzésem :( Tibi nincs itthon.. nem tom, mikor jön :(

Na, nem rakok több szomi fejet ;) Megyek enni :D

KépKép
lexus

Sziasztok lányok!
Itt az eltünt!
Sok a munka!Csütörtökön 5 év után hazajön a sogornőm amerikából.Hát nem a legjobb volt a viszonyunk nem érzett túl jónak a testvérkéjéhez.Hát próbálom majd valahogy kibírni!

Kitartás csajok bárcsak én is már a tünetektől szenvednék és ne a várakozástól :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa!

En most azert fogok sirni, mert 7 napbol 5 napon nem is szamithatok apara. :cry: :cry: :cry: :cry:

Ket napot igy jon haza, harmat meg ejjel vagy hajnalban. :cry: :cry: :cry: :cry:

Szoval nem szamithatok ra.

Mikor Zolit szultam, a szules is abbol allt, hogy lemondta a betegeit delig. majd mikor latta, hogy delig nem lesz semmi, lemondta telefonon a szuloszoban negyig, majd mikor negykor sem szuletett meg Zoli, akkor lemondta 8-ig, Majd mikutan megszultem utana ket ora mulva elment ugyelni, es reggel ugyeletbol jott hozzank.

Egy jo van, hogy mar nem ugyel es hetvegen ritkan dolgozik.

Na ennyit a sirankozasbol.

Magi
Vendég

Magi!
Hát nem lehet könnyű!Még jó hogy ilyen aranyos Zolika!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Kitartas! Sok erot a varakozashoz!

Es sok energiat a sogornodhoz!!!

Betti!
A ferjem csaladja sem tartott eleg jonak! A ferjemnek volt is belole konfliktusa anyosommal, de belattak, hogy ez van es nincs mit tenni. Na es azota az is belattak, hogy nem is vagyok olyan rossz.
Bar meg van olyan aki nem tud elfogadni es nem is fog soha.
Ez van engem nem erdekel. Mondhatni ugy, hogy nem alacsonyodom le hozza. :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Betti!

Kicsit felek is, hogy ha a kisteso nem lesz ilyen mi lesz velem?
Bar majd Zoli segit, mert mindig segit nekem fozni, takaritani, pakolni stb....

Magi
Vendég

Na jo eldugulok, mert velem van tele a topic.

Magi
Vendég

Magi!
nagyon jó a Zolika!Rékát imádom de nagyon nehéz természete van és hát tiéd is Kos lesz igaz?

Én is így gondolom ahogy te nem foglakozom vel és a véleményével mi jól megvagyunk innentől kezdve ő nem érdekel és nevetek az arcába hiszen én nyertem!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben van.Megkaptam a 12 hetes véreredményt, az is tökéletes a doki szerint! Jövő héten szerdán (12-én) megyek afp-re! Majd 24-én uh-ra és 25-én újra a dokimhoz!

Már nagyon várom azt a 24.-ét!!!!!!!!!!!!

Most megyek fürödni, meg pihizni, mert fáradt vagyok, majd holnap jövök!

Jó éjszakát MIndenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Örülök hogy minden oké!
Pocakod látszik már?Rosszullétek enyhülnek?Nemét nem tudjátok még?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Aszcendense remelem valami mas lesz, ami konpenzalja majd a kost.

Hat igen. Sokszor pont a csaladdal van a gond, akikkel nem kene, mert hat kire szamithatna az ember, ha nem a csaladjara.
Na mindegy. En ugy gondolom, hogy az IQ negativba sulyed.

Magi
Vendég

Sziasztok lányok!
Jó éjt!Amikor tudok jövök és nagyon hiányoztok ám!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Betti örülök hogy jelentkeztél, nekünk is hiányzol ám.

Magi igen, megcsinálom az lh tesztet, eléggé feszülnek a cicjeim, de hát ez éppen a menszesztől is lehet, úgy se tudnám megállni hogy ne csináljam meg. Kiváncsi vagyok.

Hát hogy én is panaszkodjak, az én férjem családja sem fogad el engem, még 10 év után sem. Mikor a Rékával terhes voltam közölte anyósom hogy nyugodtan menjek ki külföldre nyelvet tanulni, a gyerekek elvannak nélkülem. De pl nem ülnek le anyuékkal egy asztaléhoz, mert két kezi munkások nekik meg fejenként van 3 diplomájuk. Én ezt undorítónak tartom. Próbáltak szétválasztani minket, de nem jött össze nekik, szerencsére.

Kép
lieglgabi

Gabi
Ez a betegség enm olyan súlyos mint aminek hangzik vagy leírják. Nekem a 3-iknak van vesemedencetágulata és most 5 és fél éves és félévente-évente járok vele kontrolra. És ha nem múlik el akkor kell csak műteni neki is pl. Ráadásul mondták hogy ez a fajta betegség szinte minden ujjszülött fiúnak megvan csak idővel kinövi.

harivera
Budapest XXI. kerület

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Lexa!
Kitartas!

Gabi!
Teszt? +++++++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
Varunk vissza!

Viki!
Orulok, hogy minden rendben.
Remelem nalunk is igy lesz.
Ket het mulva megyek en is a 12 hetire.
Nekem meg se kiskonyvem, se egyebem.
Laborba el sem tudnek menni reggel foleg ehesen.
Ugy fel sem birok kelni.

Vera!
En is azt hallottam, hogy ez a dolog nem olyan veszelyes, csak ha nagy a tagulat.

Kicsit izgulok en is, mert semmi vitamint nem szedek, egy ideig ittam a mgb6-ot es folsavat, de mar azokat sem.
De minden ok.

Gabi!
Elfogadas nalunk is a diploma szamatol fuggott es meg az sem mindegy, hogy milyen diploma.
Nekem most mindjart ketto lesz februarban, mert nem szakparra jarok.

Ma sem volt reggel rosszullet, hogy ettem egy sonkas zsomlet teaval. Nekem most inkabb delutan van gond, de akkor is inkabb faradtsag.

Magi
Vendég

Lanyok!

Mindjart megyek angolra.

Magi
Vendég

Sziasztok

Lányok engem csak az bosszant hogy két hete miért nem látták neki. higyjétek el abban a kh-ban tiszta kontárok vannak, még a méhlepény helyzetét sem tudták megállapítani. Na mindegy reménykedjünk hogy nem nagy a tágulat, és nem kell műtét. ASzért annyiban nem mindegy hogy mekkora eza tágulat, hogy mennyi vizelet pang, mert na sok akkor könnyebb kialakul a fertőzés, gennyvizelés stb... Az nincs a papírra írva hogy mekkora, egyébként neki kislánya lesz.

Magi ma 37,2 volt a hőm, és megcsináltam az lh tesztet, de a tegnapihoz képest nincs változás.

Gabi

Kép
lieglgabi

Lányok most kaptam sms-t dodó-tól, tegnap este elkezdett görcsölni a hasa, volt egy kis pecsételés, de ma reggelre iszonyatos görcsök közepette megjött neki:(:(:(:(:(:

Dodó nagyon nagyon sajnálom. Nem is tudok mit írni:(

Kép
lieglgabi

dodo!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Meglogtam angolrol!
:lol:

Magi
Vendég

Magi ha van egy ksi időd, rá néznéla görbémre?

http://ciklus.hu/images/diagramok/66317 ... 50400_.png

Kép
lieglgabi

Gabi!

Szerintem jo, de az LH is meg korai a 8. napon.
Szerintem ne idegeskedj lesz majd ott + teszt.

Magi
Vendég

magi köszi, olyan nehéz nem erre gondolni:( még jó hogy most a héten egy kicsit jobban lefoglalom magam, így hogy be kell jönnöm az ovi miatt Pestre, na meg ma amúgy is rohanás lesz, nem sokára megyek Bettivel úszásra, utána a műkörmöshöz szépítkezni, aztán meg a tervezővel és az unokabátyámmal (ő fogja a házat építeni) találkozunk, csak este érünk haza.

Kép
lieglgabi

Na az tok jo, hogy ennyi program van.
Legalabb telik az ido.

Nekem is mar csak 1 ora 55 perc.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Azért itt vagyok, és olvasgatlak titeket....de én kértem meg Gabit, hogy ő irja meg nektek, hogy mi van, mert nem lettem volna képes rá!!! Csak egész reggel itt bőgtem... Hiszen ott volt a halványka teszt, és annyira görcsöltem mint még soha.....igy arra gyanakszom, hogy spontán vetélés ment végbe! Leget hogy a betegségem is közrejátszott most. Kis náthával indult, de jól ledöntött a lábamról. suliba sem menetm ma, de itthon azért tanulgatom a svédet, és nekifeküdtem a spanyolnak is (már egyszer elkezdtem). És megfogadtam, hogy ilyen hamar nem veszek máskor teszte...ugy látszik elég hamar megérzem, ha baba van, de ennek meg vannak ezek a veszélyei, hogy angyobbat csalódok!!
Ez van! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

d.dodó

Dodo!

Sajnalom!
:cry: :cry: :cry: :cry:

MAgi
Vendég

Sziasztok!

Dodó!

Sajnálom! Nem is tudom mit írjak most :(
Ha esetleg RH- a vércsoportod, akkor menj el dokihoz mindenképp 2 napon belül!

Gabi!

Bocs, de én is megnéztem a görbédet! És szerintem tök bíztató, én 17. napi pé-t és 23.napi beágyazódást nézek ki belőle, aztán majd pár nap múlva kiderül! :) :wink: Megy a drukk addig is!

Magika!

Nálad is minden rendben lesz a 12. hetin, ne aggódj! A rosszulléteket sajnálom, nagyon rossz lehet, hogy ennyire kikészít ez a baba! Szerencsére ennyire engem egyik sem fektetett ki.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
O Rh + a vércsoportom!

d.dodó

Dodó!

Akkor ne menj dokihoz! Vigyázz magadra és hajrá szeptember!

Csajok nekem annyira fáj a torkom, hogy alig bírok nyelni! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Ha Rh - lenne, akkor miért kéne menni??? Párom is 0 Rh + és én is!
Hú, nekem is torokfájással kezdődött az egész, mára meg alig látok a takonytól! :( Egyfolytában tüsszögör, és fujom az orrom, meg könnyezik a szemem...torokfájás már elmúlt sok c-vitamint ettem, meg mézet, meg sok meleg teát.

d.dodó

Dodó!
sajnálom és ha még emlékszel én is ugyanígy voltam + teszt és utánna mencsi. Nagyon rossz érzés volt de ez van!Az élet néha gonoszkodik velünk!
A barátnőm terhe de olyan rossz hogy írigy is vagyok gonosznak érzem magam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Dodo itt is sajnálom. :cry: :cry: :cry: Azért kell mert a negatívosoknak mint pl én is vagyok antitestek képződhetnek ilyenkor és ez a következő terhességnél is vagy összeférhetetlenséget avgy vetélést is okozhat. Én kaoptam a vetélésem után egy anti d szurit.

Amúgy
Ti most egy totál elkeseredett anyát olvastok :cry: :cry: :cry:
Anniyra rossz anyának érzem magamat.
Szitu:reggel az új óvodásom sírt hogy nem akar menni az oviba. Én mondtam neki hogy egy kicsikét ott tudok maradni de utána mennem kell és mikor alszik egyet és felébred akkor jön apu érte.
Megvártam míg megkajált és elbúcsúztam tőle. Na más se kellett úúgy el kezdett bömbölni. Amolyan nagyon panaszosan mélyről jövően enmhisztis sírással. Kimentem és várta 10 percet hogy lássam meddig sír. Háát kellett ennyi idő hogy megnyugodjon.
De közben meg a Peti fiam logopédusával elkezdtem róla beszélni és az derült ki hogy hüpp hüpp hüpp hogy a most 5 és fél éves Peti fiam nagy valószínűséggel nem mehet rendes normális iskolába mert annyira el van maradva mind beszédileg mind finom motorikailag és mozgásilag is. Majd megyünk a Rátcz utcába egy bizottság elé aminek a papírjával fogom tudni beíratni a gyereket egy speciális isibe. :cry: :cry: :cry: Agyilag nagyon okos csak ezeka dolgok. Nem rajzol ha igen akkor csak satíroz egy színel. Nem rajzol karikákat se emberkéket szóval semmit ami majd kell az íráshoz. Beszédileg is olyan mint egy 3 éves és nem érti az idő fogalmakat meg azt hogy te vagy én vagy add rám helyett azt mondja vedd fel nekem. Szóval közepese értelmi fogyatékos. :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Dodó!

Azért, mert az első szülés után (a spontán vetélés is annak számít ebből a szempontból) az rh- anyák kapnak egy anti-D nevű injekciót, hogy ne legyen gond a következő terhességgel! (ez asszem meggátolja, hogy a szervezet ellenanyagokat termeljen a következő baba ellen, ha az esetleg rh+ vércsoportú lenne) Vagy valami hasonló :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

Megelőztél a válasszal! :) olvasok tovább..................

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Harivera!
Nagyon sajnálom!Keress egy jó gyógypedagógust aki mozgásterápia terén is jártas sokat segíthet!Nem akartam okoskodni de ebben a témában picit jártas vagyok

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Harivera!

Nagyon sajnálom, remélem azért rendben lesztek! Nagyon nagyon nehéz lehet most Nektek! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!
Sajnalom! Bizti a suliban majd hamar fejlodni fog es behozza a lemaradast.

Viki!
En is beteg voltam, de szerencsere mara mar elmult, csak egy kicsi natha maradt.
Gyors gyogyulast nekem is.

Dodo!
+++++++++++++++++++++++
Javulast is!

Betti!
Tessek beszelni apaval!
Nem bekenhagyni.

Lanyok!
En most itthon bekapcsoltam a futest, mert 19 fok volt itthon.
Tiszta gaz, egy hete meg a klima ment.

Magi
Vendég

Magi!
Ma is fűztem de hajthatatlan nem azért fizettünk a naptárért és értsem meg hogy fiút szeretne!
Mondtam neki hogy én meg egészséges gyereket szeretnék!!!
Nem bírok vele :cry: :cry: :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Sajnalom!
Amugy nem akarod elvezetni a csaladtervezok oldalara?
Ott olvastasd el vele, hogyan kell fiut csinalni es vetess vele lh tesztet is.
Bar nekem van meg jo par darab, szivesen atadom, ahogy igerem meg a homeopatias bogyokat is, szerintem sokat segitettek.

Magi
Vendég

Már ezt is elmagyaráztam neki és azt mondta hogy majd ha ez a naptár lejár utánna jöhetnek ezek a módszerek!
Már akartam kérdezni mennyiért adnád át nekem a megmaradt tesztjeidet?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

A homeós bogyó az akkor is jó ha nincs semmi gond mert te a pecsételés miatt vetted vagy nem jól emlékszem?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nem is tudom!
Megszamolomm mennyi van es megbeszeljuk.
Homeopatia nem kell?

Magi
Vendég

Pecsetelesre vettem, de igazabol az peteerlelo, es beagyazodast segito.
Nekem nagyon bejott egy honap utan.

Magi
Vendég

Lanyok!

Ma nem is aludtam delutan, megis tulteng bennem az energia. :lol: :lol: :lol:
Mig tart gyorsan kimosok es fozok valamit.

Magi
Vendég

magika!
mi finomat főzöl??

Én ennek ma pont az ellenkezője voltam...épphogy csak megfőztem, de csak egy gyors paprikás krumplit....mosni is mostam, de csak mert ma raktam be a bilétám mosásra....előre nem tudhattam, hogy ma semmihez nem lesz kedvem...viszont vasalni már biztos nem fogok!

d.dodó

Vadast csinalok krumplival, de persze mirelittet.
Azert nem fogom tuleroltetni magam.

Magi
Vendég

Nekem ma rohadtul nincs hangulatom semmihez...csak sírni....az a legrosszabb, hogy tudom, hogy volt baba...most meg nincs....:( Próbálok nem ezen agyalni, de nem megy! :cry:

d.dodó

Dodó!
Én még néha most is agyalok rajta de már egyre kevesebbet!
Idővel enyhülni fog :cry:
nagyon sajnálom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hello-bello!

Csak végigfutottam az irományokat, majd elolvasam őket figyelmesen is.

Dodó drága! Nagyon sajnálom :( :( :( Tedd túl magad rajta olyan gyorsan, amennyire gyorsan csak tudod, h jobb legyen a kis lelkednek, és ahogy Viki is írta, hajrá szeptember!!! Csak előre szabad nézni, rendben? :) Biztos, h sikerülni fog! Sok erőt, kitartás, puszillak!

KépKép
lexus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?