Új privát üzeneted érkezett!

De csak 10-kor nyit :wink:
De engedve a nyomásnak(meg a kiváncsiságomnak) elmegyek.De kocsival 5 perc.
Vendég
 


Julika!
Te kaptál beülti után HCG injekciót?
Vendég
 


Persze egy percre eltűnök, aztán csak úgy írtok...........alig győzöm olvasni. Köszönöm a kedvességeteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem nincs Kaális tesztem sem........mit csinálnak ezek Győrben? pedig imádom őket!!!!!! Szóval: NYULASZ - NEKEM A TEGNAPI DÉLELŐTT 11-KOR KÉSZÜLT DÉLELŐTTI VIZELETBŐL!!!! Indulj már el!!!Én nem bírnám holnapig a helyedben! A vérvételt viszont meggondolom - jó fej a háziorvosom.

Olyan szépek a képek, és én már most olyan érzékeny vagyok - a férjem ezen halálra vihogta magát az előző várandósságomnál. Nagyon köszönöm mindenki kedvességét!

Nyulasz - nyulcipőt fel, aztán hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
julika79
 
 

 
 

Emlékszem februárban amikor Dezsivel tesztelgettünk,akkor is mindenkinek tisztára Chat érzése volt.Mire leírtunk egy sort,már 3 hozzászólás lett közben. :lol:
Vendég
 


Én a beütetés után vasárnap (ugye pénteken volt, mint neked) kaptam egy darab Decapeptyl szurit. Mást nem. Meg az utro van, meg a Folsav, meg az Aspirin. Más nincs . A múltkor Choragont kaptam, az is ilyen eredménnyel járt. Csodálkoztam, hogy most nem azt kapom, de ráhagytam magam teljesen dr bácsira, biztosan tudják mit csinálnak.

Ha olyan közel a DM, akkor még beszélgethetünk. Az én teszem olyan amine mosolygós arc van az elején. Kék a kupakja. 749 Ft volt, ha akarod, megnézem a típusát is.
julika79
 
 


Én kaptam Choragont,a legutolsó fél adagot múlt csütörtökön.Lehet,hogy még azt mutatja a tesztem?
Vendég
 


Felvettem a nyúlcipőt :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szerintem nem azt mutatja a teszted. Nem hiába volt csak fél adag. Gondolom ki van ez okoskodva, hogy miért akkor és annyit, hogy aztán mára-holnapra már ne "mutatódjon" ki. Várom az eredményt!!!
julika79
 
 


Én egy kéket és egy rózsaszint is kérnék, ha még jut nekem is!:)

Nyulasz,
Már indulhatsz tesztet venni!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Végre van netem, hogy meddig azt nem tudom :lol: :lol:
Már megvonási tüneteim voltak és vannak :lol:

Gratulka minden friss Kismaminak! Ügyesek vagytok, vigyázzatok nagyon magatokra!

Olyan kiváncsi voltam és kellett mégegy a gyűjteménybe, így 3-án teszteltem egyet One Step márkájúval :D Apuka jól ki is vigyorgott, hogy még hányat csinálok :lol:
Kép

Holnap kell menni UH-ra, igyekszem a lehető legpozitívabb lenni, ezt kívánom mindenkinek!
Most viszont mennem kell a védőnőhöz hogy táppénzre vegyenek :D
Majd még lehet jövök, ha a netünk is úgy akarja :oops: :oops:

Puszika Mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis-csillag- hááááááááááááááááááááát ez nem semmi!!!!!! Gyönyörű! Jó a vonalzód? 6 hetesek vagytok most? Igazán bíztató, hogy pár hét múlva a miénk is így leugrik majd a tesztről. :lol: Az elmúlt alkalommal az első uh-ig 14 tesztet csináltam - 3 hét alatt. Apa nálunk is mulatott, hogy mi tartjuk el a gyógyszertárat, de nem bánta. Most már tessék megnyugodni, és uh képet feltenni!!!!!!!!!!!!!!!
julika79
 
 


Sziasztok,

Nagy gratula minden pozítív tesztelőnek :D :D :D

Nyulasz a HCG szint 2 naponta duplázodik, ugyhogy nyugi. Kiváncsian várom a következő teszt eredményét.

Julika neked miért kellett Aspirint szedned?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Még mindig kell az Aspirin. Állítólag volt egy kutatás, hogy akik szedték a beültetés után az Aspirint, azoknál magasabb volt a beágyazódás százaléka. Nekem mind a kétszer felírták.
julika79
 
 


A hcg szint 1,5 naponta duplázódik általában de ez is egyéni valakinél gyorsabban emelkedik.

Kis*,
Mennek a drukkok holnapra már biztos pulzál a pici szíve :lol:

Nyulasz,
Megkérdezted hogy mennyi idő után lehet tesztelned?
Vendég
 


Kis*,
Várjuk majd a beszámolót a holnapi ultrahangról!:)
Vendég
 


Julika, Nyulasz és Kis*,
a mellkasomon lévő 'kiscsomaggal" :D együtt hatalmas gratula nektek.

Mostanában ő is itt van velünk. :D :lol:
Jót szuszog anyán miközben ő a + tesztes topicot olvasgatja.

Nagyon itt akarnak maradni a gólyák!!! :wink: :D
Nagyon szorítunk mindenkinek aki + tesztel és annak mégjobban aki még elötte van. :D :D :D

Julika,
melyik volt a mai teszted? A rápisilős?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca - minkét teszt ma reggeli. Az egyik - a haloványabb - ugyanolyan típusú mint a tegnapi, csak azért mutattam meg azt is, hogy Nyulaszt megnyugtassam, nálam is halvány. Ugyanakkor csináltam a két tesztet ma reggel. Puszi a mellkasodon lévő csomagnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
julika79
 
 


Sziasztok Lányok!

Nézzétek az új vonalzóimat! :D Még képet is váltottam, hogy ez is pozitiven hasson rám! Nagyon-nagyon szeretném, ha sikreülne!!!
Tegnap megjött rendesen, tehát holnaptól tüszöérlelés kezdődik! :D Megyek reggel dokihoz! Már annyira várom a beültit :D :D

Nyulasz!
Várom az újabb tesztet! Ne légy görcsös! Most sikerülni fog! Micsoda sikerszéria! Te is bele tartozol!!!

Bella!
Vonalzó :?: :?: :?:

Julika!
Nagyon nagyon gratulálok! Csak igy tovább pozitiven, ahogy szoktátok!
Mi a neve a DM-es tesztednek? Most nem akarok a gyógyszertárban venni...

Lányok!
nagyon felizgatott ez az aszpirin téma :roll: Most akkor szedjek? vagy kérdezzem meg a dokitól... :? Hátha segít?
Hol lehet méhpempőt kapni? Mondjuk ha a DM-ben megkérdezem, kinevetnek :? vagy a gyógyszertárban :?
dezsina
 
 


Dezsi,
Gyógyiba lehet méhpempő kapszulát kapni. Nekem nem kellett aspirint szednem. Tetszik ez a pozitív vonalzó és a kép is nekem szerencsét hozott a pocakos képem :wink:
Vendég
 


Dezsi - de jó, hogy elkezdődött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon ráérek drukkolni!!! One step a neve, mosolygós arc van az elején, és zöld a doboza. De egyébként én is a Gabriel tesztre esküszöm, csak hát itt Kőszegen azt nem kaptunk... :roll: De sebaj, szeptember 26-ig bőven van még idő olyat is kipróbálni. :lol: Erről az aspirinről nem tudok okosat mondani. Fel lett írva, nem kérdezték akarom-e, de oda van írva, hogy vagy ez, vagy Astrix. Az én dr bácsim az Aspirint keretezte be, hogy ő azt javasolja. Na de azt mindannyian tudjuk, hogy ahányan vagyunk, annyi kezelési séma, nincs világmegváltó köztük. Egyénre szabott. Ezért hatékony. Szerintem. Hol van már Nyulcsi??????
julika79
 
 


Vagyok.Nekem nem jött be a 11 órás tesztelés...
Vettem a mosólygós tesztet,ezen is halvány csíkocska van.De maradt reggelre is,hátha...Na megyek kicsit lepihenek.

Hajnoca!
Puszz a csomagocskának!

Dezsi!
Örülök,hogy rendesen megjött.Aztán hajráááá!

Julika!
Vigyázz magatokra!Holnap jelentkezem akármit is mutat a teszt.Meg persze megyünk vérvételre.
Vendég
 


Julika, Panda!
Köszi a gyors választ :)
Veszek ilyen méhpempőt... hátha és veszek olyan tesztet is a DM-ben!
Nekem a Gabriel nem vált be. Soha többé nem veszek. Szerintem ez egy nagyon jó teszt, és mindig az igazságot mutatja. Nekem sajnos halványodott... ezért nem szeretem :?
dezsina
 
 


Nyulasz!
Úgy csinálsz, mintha negativ lett volna!
Örülj már hogy 11 órakkor +++++++ lett a teszted! Te NYUL! :D
dezsina
 
 


Nyuszikám:
nem lesz gond

Dezsi, Panda:
ilyen pocakos képet honnan szedtetek le, én is szeretnék felrakni, a pozitív hatás érdekében

Egyébként az aspirinról és a méhpenpőről halottam én is, úgyhogy én veszek őket., modjuk az aspirint nem bírja a gyomra, de az astrixot igen, már szedtem mind a kettőtt más okból kifolyólag.
Egyébként ezeket mikor érdemes elkezdeni és meddig érdemes szedni.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni
 
 


Én ezt találtam a neten:

http://209.85.135.104/search?q=cache:dA ... =firefox-a


Termékenyebbé tesz?

Ezzel a véleménnyel látszólag ellentétes álláspontot tett közzé pár évvel ezelőtt az egyik vezető magyarországi, meddőséget kezelő központ. Kutatásaik alapján valószínűsítették, hogy az aszpirin pozitív szerepet játszhat a megtermékenyülésben.

A magyar intézetben többszörösen vetélt nőknél adagoltak kis mennyiségű aszpirint a lombikbébi program során és azt találták, hogy közel kétszeresére növekedtek a teherbeesés esélyei az acetilszalicilsavval is kezelt csoportban. A kutatók megállapították, hogy az aszpirinnel kezelt csoportban fokozódott a méh, a méhnyálkahártya és a petefészek keringése. Mindez lehetővé tette, hogy a kezelések hatására több tüsző érjen meg, így szignifikánsan több petesejtet tudtak leszívni. Nem zárták azonban ki, hogy ez a véletlennek is betudható.

Az intézet kutatóorvosai nem járultak hozzá nevük közléséhez, azt azonban elmondták, hogy őket mindig csak egy probléma foglalkoztatja: miért nem ágyazódik be a megtermékenyült petesejt a méh falába? Azt szeretnék elérni, hogy a petesejt megtapadjon, és erre keresnek különböző megoldásokat, volt amikor nagy mennyiségű C-vitamin adagolásával próbálkoztak, volt, amikor aszpirinnel.

Az aszpirin pozitív hatását azonban a további kísérletek során nem látták igazoltnak, így ezt a módszert már nem alkalmazzák. Így tehát, - bár káros hatása nem volt - nem látják bizonyítottnak, hogy az aszpirin növelné a teherbeesés esélyeit, ám azt sem tartják valószínűnek, hogy koraszülést vagy vetélést okozna. Mint mondják, hetente legalább 15-20 tanulmány lát napvilágot tudományos szaklapokban, ezek többsége azonban nem bír valódi hírértékkel. Az aszpirin nem káros, szögezték le, de, hogy mennyire előnyös, az leginkább attól függ, melyik orvosnak hiszünk.

Ugyanezen a véleményen van dr. Ács Nándor, a Semmelweis Egyetem II. Női Klinikájának nőgyógyásza is. "Attól, hogy egy kutatócsoport publikál valamilyen eredményt, még nem változik meg gyökeresen az orvosok álláspontja, a kutatásban mindig vannak érvek pro és kontra - mondja. Véleménye szerint sem az aszpirin, sem a paracetamol nem jelent veszélyt és nem okoz rendellenességeket a magzat fejlődésében, kis mennyiségben alkalmazva. Tehát alkalmanként egy 100 milligrammos aszpirinnek nem lehetnek káros mellékhatásai. Sőt, vannak orvosok, akik kifejezetten inkább az aszpirint ajánlják terhesség alatt, mint a paracetamolt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Ha jól olvastam ti legtöbben a Kaáliba jártok.

Van egy honlapjuk ahol fent van az aszpirin hatása.!! :)

http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html#aspirin

Az Aspirin terhességi rátát növelő hatásáról

Az Aspirin hatóanyagát képező acetilszalicilsavat 1897-ben szintetizálták. A gyógyszer a �napi� rutin terápiában, mint gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és lázcsökkentő szer alkalmazott. Az acetilszalicilsavnak a prosztaglandinok (a szervezet szinte valamennyi életfontos működésében szerepet játszó anyag) szintézisében játszott szerepének felfedezése után, a 70-es évek elején felismerték a véralvadásra gyakorolt hatását is. Így nem véletlen, hogy ettől a pillanattól kezdve előszeretettel alkalmazták (és alkalmazzák ma is) a szív- és keringési rendszer megbetegedéseinek kezelésében is.

A szülészeti hasznosíthatóságát régóta ismerjük: növeli az újszülött súlyát azokban az esetekben, amikor a magzat elmaradt fejlődése (un. méhen belüli retardáció) a lepény csökkent keringése következtében jön létre. Tudott dolog az is, hogy használata kimutathatóan csökkenti az ismétlődő vetélések gyakoriságát is.

Egy közelmúltban megjelent tanulmányban arról adnak hírt, hogy kis dózisú Aspirint a lombikbébi program során alkalmazták és azt találták, hogy közel kétszeresére növekedtek a teherbeesés esélyei az acetilszalicilsavval is kezelt csoportban. A fejfájás elleni gyógyszer azonnal komoly �főtörést� is okozott: vajon véletlen-e a hatás, milyen lépéseken keresztül képes segíteni a gyógyszer az embriók beágyazódásai arányát, hogyan képes csökkenteni a korai veszteséget?

Miután a keringésben betöltött jótékony szerepe közismert volt, erről az oldaláról volt kézenfekvő a kérdést megközelíteni. A petefészek gyógyszeres kezelése, a petefészek stimuláció számos tüsző (follikulus) érését segíti elő, ami a petefészken belül csak új erek létrejöttével valósulhat meg, magának a petefészek keringésének is jelentős mértékben fokozódni kell a többszörös tüszőérés optimális létrejöttéhez. Ezzel párhuzamosan a méhnyálkahártya is fejlődésnek indul, vastagszik, és alkalmassá válik a megtermékenyített petesejt, a préembrió befogadására. A kutatók megvizsgáltak az említett szervek vérellátását és megállapították, hogy az Aspirinnel kezelt csoportban fokozódott a méh, a méhnyálkahártya és a petefészek keringése. Mindez lehetővé tette, hogy a kezelések hatására több tüsző érjen meg, így szignifikásan több petesejtet szívhassanak le a follikulusok ultrahangvezérelt punkciója során. Az már logikusan következik az előbbiekből, hogy így több préembrió fejlődését lehetett megindítani, a visszaültetés előtt nagyobb volt a választási lehetőség, a létszámfeletti embriók mélyhűtve tárolásával és későbbi ciklusokban történő felhasználásával pedig az un. kumulatív terhességi rátát lehetett tovább javítani. Áramlásvizsgálatokkal azt is meg lehetett mérni, hogy a méhnyálkahártya alatt futó piciny artériák és vénák keringése is fokozódott, ami a megtermékenyített petesejtek beágyazódásának egyértelműen elősegíti.

A keringés fokozásán kívül számos, egyéb jótékony hatást is tulajdonítnak az Aspirinnek. A bevezetőben említett prosztaglandinok szintézisének gátlásán keresztül csökkenti a méhösszehúzódások számát, így az embrió-visszaültetések utáni kilökődések valószínűségét is csökkenti. Miután a prosztaglandinok a lokális gyulladásos reakció mediálásában is komoly szereppel bírnak, ennek meggátlása a beágyazódási rátát szignifikánsan növelheti.

Nem lenne okos dolog azonban azt hinnünk, hogy a válogatás nélküli Aspirin terápia minden meddő házaspár gyermekhez jutását megoldja, itt a panácea. Számos tanulmánynak kell még elkészülni, hogy a hatás minden részletét tisztázni lehessen. Azt mindenestre megállapíthatjuk, hogy autoimmun megbetegedésekkel szövődött meddőségekben, ismétlődő vetélésekkel terhelt gyermektelenségek esetén, illetve azon pároknál, ahol családi anamnézisként trombózissal szövődött megbetegedések fordulnak elő, a megfelelő ideig és dózisban alkalmazott acetilszalicilsav terápia jótékony hatású lehet a meddőség elleni kezelésben, a terhesség létrejöttében.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Heni!
én a google-n kerestem a képek között. aztán lekicsinyítettem és felraktam...
Remélem beválik és segít! Iszonyúan izgulok!!!

Brumi!
Drukkolok! Ez pontos, hogy 1 hét 2nap múlva?

Hajnoca!
köszi :)
dezsina
 
 


Kép

Hanna, Julika, Nyulasz, gratula!

Hanna, hany embriket kaptal vissza? Ha a Hcg az ET utan 14 nappal 100 es 300 kozotti, valoszinuleg egy bebi van. De ugye orulsz egynek is?

Julika, szepek a tesztjeid es a pozitiv gondolkodasod!

Nyulasz, ne legy negativ! Hisz pozitiv a teszted.

Mihamarabbi infokat kerek vervetelrol, ultrahangrol!

Ja, egyebkent a golyat en hoztam ide 7 hete. :wink: Azota enutanam 5en lettek terhesek. Ugyhogy kerem szepen, tessek ide csatlakozni. Ez egy jo szeria. Heni, Dezsi, Brummi, Katica, Bella, nektek is sikerulni fog.
katavirag
 
 


Katavirág!
köszi a gólyát :D Itt tartjuk még! :D :D

Veled minden rendben? Mikor mész Uh-ra legközelebb?
dezsina
 
 


Legkozelebb szeptember 20-an.
katavirag
 
 


Nyulasz,
Ne légy letörve! Igaza van a lányoknak!
Vendég
 


Mit nem csináltam jól, hogy nem látszik a vonalzóm?:(
Vendég
 


Katavirág!
kb. akkor lesz a beültim :D :D

Bella!
úgy látom még nem jó a vonalzó, de majd kialakul... 8)
dezsina
 
 


Bella!
mindent másolj ki a BBCode-set!
dezsina
 
 


Na mindegy inkább kivettem, mert ezen nem igazodom el. Más oldalakon jóval egyszerűbb a dolog. Majd igyekszem megérteni, hogyan kell beilleszteni.
Vendég
 


Dezsi:
nem tudnál priviben vagy e-mailban egy-két képet küldeni lekicsinyítve, én sajna nem tudom mivel lekicsinyíteni őket, meg igazságszerint nem is találtam még (szalai.henrietta@citromail.hu)
előre is köszi

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni
 
 


Na talán most!?
Vendég
 


Na leesett, hogy itt nem a html-t kell bemásolni! Kissé nehezen, de javamra legyen mondva, hogy eléggé fáj a fejem! :lol:
Vendég
 


Bella!
ügyi vagy!

Heni! Keresem, kicsinyítem, küldöm...
dezsina
 
 


Bella, jo a vonalzod!
En ahanyszor feltettem, mindig nehezkes volt.
Szerencsere most sokaig nem kell valtoztatnom... :wink:
Dezsi, akkor gondolok rad 20 korul.
Ugy drukkolok az ujdonsult mamiknak, hogy szepen megtapadjon minden csoppseg!
katavirag
 
 


Dezsi:
Köszönöm a segítséget

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni
 
 


Heni!
Szuper :D :D :D Örülök, hogy sikerült!
Ennyi kismamajelöltet 8) :D
dezsina
 
 


Kata,
Hannának ez nem 14. napi vérvétel volt hanem 12. napi.
Vendég
 


Pandácska!
Nem haragszol, hogy itt "leutánozzuk" a hasas képedet :oops: :? :?: Neked szerencsét hozott, hátha nekünk is!!! :roll: :wink:
dezsina
 
 


Sziasztok Lányok!

A háttérből olvasgatlak benneteket, régebben én is írtam ide, páran még emlékeznek rám!
Kiléptem az olvasó üzemmódból, hogy gratulálhassak! :D

Julika, Nyulasz, Hanna!
Annnnnnnnnyira örülök Nektek! Gratulálok ezekhez a csodás tesztekhez! :D :lol:

Nyulasz!
Kitartás! Holnap reggel bár biztosan sokkal erősebb lesz! :D

Kismamiknak pocaksimi, tüszönövesztőknek drukk-drukk! :arrow:
Vendég
 


De szép pocik!Én is megmutatnám az enyémet,csak félek felismernek :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Köszi Lexa!
És veled mizus?Írj egy kicsit,hamár beléptél! :wink:
Vendég
 


Pandus!

Szerintem Dezsi és Heni a négerbabádra utazik,csak még nem merték mondani :lol:
Vendég
 


Dezsina,
De haragszom ez borzalmas hogy mertétek? :lol: :lol: :lol: :lol: Hát mi van ebbena topicban lopják a pocakokat? :lol: :lol: :lol:

Nyulasz,
Szerintem is a kis csokibabámat akarják :lol: :lol:

Ma eldöntöttem hogy tornázni fogok. Kemény két percig ment is végül feladtam a bemelegitésnél :oops: na ez vagyok én :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz! Julika! Drukk! +++++++++++++
Kép

Dezs! Heni! Ti jöttök! :wink:

Katavirág! Ahogy Pandus írta a 12. napon voltam vérvételen.

Lexa! Köszi!

Pandus! Torna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én max távolbanézek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?