Mindenkinek köszike a köszöntéseket Veronika nevében is, aki sok puszit küldött nektek a hír hallatán
Sziszka!
Köszi, de én már nem számolom magamnál a hónapokat, elég az éveket!:)
De Veronika nevében köszke! !:) Amúgy Lilynek is boldog 9. fordulót!
Gratula az első foghoz!
Dokinőnk szerint még felesleges mosni, bár könyvben meg azt írják, hogy minél előbb el kell kezdeni. Fogkefét max még csak rágcsálgatja.
Képzeljétek el ma a gyerek szinte egész nap aludt!!!
Tegnap fél 10-től ma 11-ig!!!!!!!
Igaz kétszer evett éjjel, de rögtön vissza is aludt. És azóta is aludt már 1,5 órát és most már megint kb fél órája!!! Valószínű az idő nyomja, nálunk 16 fok volt, borús, esős sz.r!:(
Állítólag holnap még 5 fokkal kevesebb lesz!:(brrr
Lehet Tinu nálatok is az idő az oka a csodának?:)
Nem lehetne a recepteket feltenni a yahoora? Mer akkor nem kéne mindenkinek elküldeni, mert hát én is örülnék újaknak!
Kár, hogy arra még nem találtunk megoldást hogy a zenét, hogy lehet feltenni, mert az nekem is volna és szívesen megosztanám veletek.
Sziszi!
Veronika ha gyorsan akar valamit elérni, akkor még kúszik, de hát igen lehet utána szaladgálni és figyelni, hogy mikor mit nem szabadna neki!:) Most már szekrény ajtót nyitogat, tetszik, hogy nyikorog és hangos mikor becsukja. Remélem még nem akar mostanában kipakolni belőle!
Brigó!
Nem semmi kiskirályi helye van Zsombinak a fürcsikádban! Nagyon tetszik! Még nem is láttam ilyet!
Imádjuk a Micimacit!
Fúj de bunkó emberek vannak!!!!Hát igen tényleg az ilyet csak az tudhatja, akinek van már gyereke…
ZSu!
Azért jó volt a Titanic kiállítás?
Kernico!
Mi is kölcsibe kaptuk az autósülést, nem tudom milyen márkájú, de két éves és szerintem biztonságos. De szerintem ne vegyél újat, majd ha már ezt is kinőtte, ugyanis a 9-18 kg-os kb 2 éves koráig jó, az azt követőt meg jóval tovább ki tudod használni.
Amúgy szerintem annak nem sok értelme van, hogy sokkal drágább némelyik ülés, mert van bizti öv csipesz vagy mi, ami ahoz kell, hogy ne szakadjon el a bizti öv, ha baleset van. Na hát az öv az nem tom hány tonna terhelést kibír, tehát ne szakadhat el, ha mégis akkor az már olyan baleset, hogy semmi nem segít…
Tinu!
Látom nálatok is szeretne Tündike böröndben utazni-tök cuki!:)
Jobbulást a lábadnak! Akkor most már meggyógyul?
Rena!
Nekünk 17-es cipőnk van, talán a zokninál is van ilyen számozás. Én csak 00-at és 01-et láttam még ilyen miniben!
Voltunk ma dokinéninél. Még jó, hogy felhívtam mikor jön Németkérre, ugyanis eddig havi egy csütörtökön szokott jönni. Most viszont az új védőnő kedden rendel, így ma volt doki is. Na lényeg hogy mi el tudtunk menni. Veronika most 8, 2 kg és 72 cm. Most csak 20 dkg-ot hízott, de nem is csoda, hisz rettentő sokat mozog, nincs fél perc, amig nyugton van! MEghát hosszra nőtt most! Szóba került a dokinál az éjszakai sok kelés és evés. Ő is azt mondta, hogy lehet csak anyahiány és nem éhség. Mondtam hogy anyásnak gondolják, azt mondta, hogy 3 éves koráig, amig nem megy közösségbe hosszabb időre, addig az a normális ha anyás és nem kell aggódni ezen. Így alakul ki a kötödés és az hogy később milyen viszonya lesz az emberekkel, szüksége van az anyai szerettetre! Ő szerinte az lenne az ideális, ha a gyerek még egy szobában lenne a szülökkel, kell hogy érezze, hogy nincs egyedül. Hát ettől függetlenül köztünk ott marad a gipszkartonfal.
Na megint jó sok voltam!