helllllóóóóó, itt vagyok
Ricsinek teli a pocija és beájult
Lassan én is, holnap jönnek anyámék, hajat festünk.... szóval rá kell készülnöm. Korán nekiállok reggel pakolni mert ma elmaradt
Csípőfájás:
fú az nekem nagyon fájt, utáltam, főleg a végén, alig bírtam menni úgy fájt
Meg a végén már állandóan úgy éreztem hogy kiszakad lefele belőlem a gyerek, nagyon fájt
Kitartás Csilla!!!! Ami most bosszantó az 9 hónap mulva szép emlék lesz
Én is kispárnáztam, vettünk az ikeában és 3 kispárnával aludtam, egy a derekamnál, egy a hasamnál és egy a térdeim között . Most is kettővel alszok, azok már a fejem alatt vannak, egy meg a Ricsi szopis párnája lett. Illetve ha köztünk alszik a Ricsi akkor az egyik párna kikerül a fejem alól a lábunkhoz elzárni az utat mert különben lemászna a Ricsi
Ja, de ciki, jól benéztem én ezt az időt
hát ezer bocsi Csilla
Na de ne agyalj a méreteken, az ikrek nem 2500-2900 gramm között szoktak megszületni???
Tényleg, tudtál már valamit hasznosítani/tanulni abból a rengeteg tananyagból amit vittem?
Tesz-vesz: hú már rengeteg dolgot vásároltunk, nagyon jók! Egyszer befürödtünk a hintával de szerencsére visszaadták a pénzünket, én bátran ajánlom. Jól meg kell nézni mit írnak a termékről, lehet kérdezni és ha tetszik akkr lehet licitálni. Pár forintért egész ruhatárat beszereztünk a Ricsinek. Most babakocsit nézek, azok között is van baromi jó nagyon olcsón. Akarok egyolyat aminek kemény az ülő része, mert a mostaninak nem és azon nem tud telibe ülni a Ricsi.
És végül Tesó!
Jó éccakát, álmos vagyok! Szia, ma nem éccakázok