Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni,mert mire hazaértem a dokitól főzni kellett,mert anyumék jöttek haza FüzesgyarmBálintkámmal,ahol egy hétig voltak és mire elkészültem már nem volt erőm jönni.Ma meg 3-ig csatangoltunk a gyerekkel,hogy a sulikezdésre mindent megvegyünk.Hát nem volt kis út,és a pénztálcámat sem kímélte,de megvagyunk.Gyorsan feldobok igért képet,aztán megyek megint ledőlni. :oops: Kép Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi!

El is felejtettem ,hogy holnap suli. Vasárnap is lesz börze? Azt hittem akkor mentek. Majd elmesélitek milyen ,és akkor ha vasárnap is van, akkor lehet elugrok. Inkább a Rezinek kellene ruci az ovi miatt.
Igen a családi autó lett az enyém. Sikerült már kitolatnom is a garázsból. Azért is kaptam meg, mert kezdődik az ovi, és így könyebben mozgok. Mennék én keróval, de a Sára miatt nem akarok. Tényleg vettem neki is egy ülést a bicigli elejére. Nagyon élvezte.
Remélem tényleg pihizel nekem mostmár, mert a babó születése után nem lesz rá mindig alkalmad.
Aranyér ismerős. A Sára szülése után én is megtapasztaltam milyen. Azóta szerencsére semmi gond. Vegyél Aloe vera növényt, mert állítólag az nagyon jó arra is. Nekem is volt csak kipusztult, de bármilyen sebre, sőt herpeszre is jó.

Zsuzsa!
Mi volt az ügyvédnél? Aláírtátok a papírokat?

Eszter!
Azért már gömbölyödik a pocakod rendesen. Hogy vagy mostanában? Kaják közül mi marad benned? Már eszel rendesen?

Na megyek pihizek egy kicsit,de holnap este jövök.
Addig írjatok sokat!
Eszter, Ági, Titi jó börzézést. Jó lett volna veletek menni.
Jó éjszakát mindenkinek
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Hú, Gyöngyi, nagyon köszi a tanácsot, megfogadom, be is szerzek Aloe Vera-t, tényleg én is hallottam, hogy jó, és biztos lehet használni még a várandósság alatt is. Meg az alapból is jó lehet!

Tényleg, elfelejtettem a sulid... végül a szombat mellett döntöttünk, Áginak csak az jó, és Eszterrel is inkább emellett tettük le a voksunkat.
De hátha majd a következőre tudunk együtt menni!

Na, az autó miatt irigykedem, biztos nagyon jól ki fogod használni!!!

Eszter, már nagyon jó lesz látni élőben is! Kicsit összetörtnek tűnsz a képen, de a pocid azért rendesen látszik! A nagysága miatt meg ne aggódj, tudod, megbeszéltük!!! A baba jól van, és ez a lényeg!!! :)

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Sziasztok!

Lányok tegnap váratlan dolog történt nem írtuk alá a papírt és be sem lett adva. A" férjem " közölte az ügyvéd előtt hogy visszalépünk és kész . A döbbenettől ellenkezni sem tudtam. Hát mit mondjak nem örülök neki. Mi ez a nagy változás, miért nem értem. Egy hete még tűzön vizen át vállni akart most nem akkor mi van.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Sajnos nem volt lehetőségünk ezt árbeszélni a gyerekek miatt. Annyit mondott hogy ez a helyes így kell tennie. B....a meg nekem ne azért döntsön így mert így helyes hanem mert kellünk neki és szeret minket. Bocsánat a kifakadásért.
Úgyhogy én továbbra is várakozó állásponton vagyok egészen addig amíg nem tisztázunk rendesen mindent.

Gyöngyi
Újabb nap a suliban. Ma hátha nem lesz olyan forróság és jobban bírjátok majd.
Szuper hogy tiéd lett a családi autó így már bármikor bárhová tudsz mozdulni.
Nem csodállom, hogy ki vagy és soknak találod az otthoni teendőket. Rettentő nagy a ház és rengeteg időt elvesz, hogy olyan szépen rendbe tedd. Most hogy suliba jársz próbálj meg kicsikarni legalább egy takarítós segítséget.
Úgy emlékszem te kérdezted hogy itthon alszik e a párom . Igen csak azon az estén nem amikor írtam azóta minden nap.

Eszter
Nagyon töröttnek látszol a képeken. Na haragudj érte, hogy eztírom. Bár nem csoda amiken kereszül mentél.
Viszont a pocid szépen gömbölyödik, és hidd el pont akkora amekkorának lennie kell.

Titi
Rádi is fért a jó hosszú alvás már.
Ha hazajöttetek a börzéről írd meg milyen volt miket sikerült beszerezned.
Amikor Dávid született én is voltam de iszonyú tömeg volt és alig lehetett haladni. Viszont sokmindent vettem és jó áron.

Juci
Nem kell elnézést kérned, hogy nem jössz minden nap a lényeg, hogy gyere. Rengeteg dolgod van a gyerekek miatt csodállom hogy jut időd mindenre.
Tényleg mi lett a megállapodás a lányokat illetően?

Koda
Jó hogy jöttél már hiányoztál.
Ha van időd várunk , mi van veletek. Jövő héttől Marci is oviban lesz talán így te is fellélegzel egy kicsit.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok, itt vagyok!

Voltunk a börzén Eszterrel és Ágival, én annyira, de annyira jól éreztem magam!!!
Remélem, lesz rá lehetőség, hogy ezt többször is megismételjük, mert mindenféle szempontból megérte kimenni!

Néhány ruhácskát vettem a kiscsajnak, és megvettem végül újonnan a mellszívót. Nagyon filóztam rajta, hogy használtan vegyem meg, mert árult egy fiatal csaj komplett medela elektromost+kézit 15.000-ért, én meg az elektromost vettem simán 16.800-ért. De ezt így szerettem volna, úgyhogy megvettem.

Szóval, ilyen szupi szórakozásom sem volt régóta. Nekem ez nagyon nagy élmény volt!!!

Bufo, képzeld, nem volt tömegnyomor, teljesen elfogadható embermennyiség volt. Reggel 9-kor mentünk, és kb délig voltunk. Lehetséges, hogy az őszi börzén többen lesznek, sőt...

Hát, a férjeden menjen el az ember! Gondolom, hogy érzehetsz. Jó lett volna túl lenni az egészen. Ha már így kell lennie, legyen meg minél hamarabb. Persze, az egészen más volna, hogyha azt mondta volna, nem tud benneteket elengedni.
Próbáld tisztázni vele, mégis miért döntött így, mi az, hogy így helyes?! Mert hogy a helyes döntés az, amikor azzal a döntéssel mindenkinek jobb lehet!

Megyek, próbálok valamiféle kaját összedobni.

Igyekszem még jönni a hétvégén!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Jajj nagyon szuper volt a börze Ágival és Titivel:Nem nagyon szerettem volna vásásrolni,csak gondoltam nézelődök kicsit és majd az október végin vásárolok,de ez annyira nem ment,hogy egy zsák cuccot vettem,amit végül szegény Ági cipelt helyettem. :oops: Viszont filléres csodákra leltem,amit hülye lettem volna ha otthagyok,így megvettem. :roll: Igen lányok,valóban megtört az arcom,de egy cseppet sem haragszom érte,sőt,csak annyi mentségül,hogy már szerencsére nem vagyok annyira rosszul,de mivel az allergia is kínoz így az tesz rá egy lapáttal a meggyötört fejemre.

Bufo!

Hát én nem is tudom mit mondjak.Az,hogy nem egy egyszerű ember a férjed az gyenge kifejezés.Nincs mese,időt kell teremteni a beszélgetésre,ha kell éjszaka,de ezt tisztázd vele.Én is így érzem azért éljen veletek,mert erre van szüksége,és ne legyen számára készpénz,hogy mindenben ő dönt.Mert mi van,ha most már te akarsz csakazértis válni.Ha pedig együtt maradtok,akkor azt szögezd le,hogy nem játszhat sem a te,sem a gyerekek érzéseivel és ne lepődjön meg,ha majd Dávid azért verekszik az oviban,vagy szorong,vagy tudom is én,mert a múlt héten még úgy volt,hogy apa megy,és elveszti a család nyújtotta biztonságérzetete,ami rád is igaz.Hiszen mi lenne,ha holnap te látnál meg egy jó pasit az utcán. :evil: Na nem bőszítelek,elég neked a magad baja. :roll:

Oné!

Eszek amit tudok és igyekszem minél hasznosabbakat,de nem ehetek lisztet,cukrot,tejterméket,nyaers zöldséget gyümit,szóval érdekes,de nagyon tömöm a fejem,csak mondjuk tegnap is voltam 7* WC-n.És így nem megy a hízás,de ha azt mondjátok,hogy a hasam nem kicsi,akkor engem más nem is érdekel,csak hogy ő megfelelően tudjon fejlődni. :roll:

Virág!

Hm! Elfeljtettél jönni és mesélni. :wink:

Momo!

A te férjed is egy áldás néha. :roll: Szegényem.Talán könnyebb ha nem jön,akkor legalább nem szól bele senki a dolgaidba.Mi újság? Ha van időd írjál kicsit.Jajj megyek ledőlni,mert sok volt ez a mászkálás. :roll:

Igyekszem még írni

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

A fiúkat odaadtam Gabinak, így remélem lesz 1 percem:)

Eszter!
Ne aggódj, a pocakod tökéletes méretű:) Én 16 hetesen pontosan így néztem ki:) Látványosan növekszik !
De én nagyon szeretném már, hogy adjanak megfelelő kezelést neked, mert megszakad a szívem, mikor olvasom a soraidat!
Örülök, hogy a börzén találtál jópofa dolgokat. Ági meg gondolom szívesen cipelte őket :D

Titi:)
A pocid tényleg nagyon szép és haaaaatalmas :D Annyira kíváncsi leszek, mekkora baba van benne !?
A mellszívóhoz gratulálok! Mit nem adtam volna, ha a kórházban van nálam ilyen. Szülés után a 3-4. napon kell, hogy a tej belövelljen. Na ez elég brutál szokott lenni. Eddig minden szobatársamnak a két szülés alkalmával és nekem is nagyon bedurrant a cicim. És jajgattunk, de nagyon......kézzel meg nem sokat tudtunk tenni ellene....
Nagyon jó, hogy tudsz délelőttönként pihenni! Meglátod, szükséged lesz rá.
Ja, és az Aloe! Az egyik legszuperebb növény! De megnyugtatalak én is kínlódtam az aranyérrel. Most is...nem csinálnak vele semmit, csak krémet adnak rá. Pedig nekem vérzett is. Vagyis még most is sajna.
És nézd csak mi van nekem? :wink:

Kép

Zsuzsa!
Én csak kapkodom a fejem, miket írsz! Borzasztóan sajnálom, amiért ilyeneken kell keresztül menned. Soha sem találkoztunk személyesen, de tudom, pontosan te vagy az az a nő, akiért össze tehetné bármelyik férfi a kezét! Ezt most komolyan gondolom! A férjed nem érdemel meg téged. Kívánom, hogy bírd idegekkel!
És az ovi már megkezdődött 1 hete.....de Bencike igen szeret ölben lenni:) na meg egy kicsit kézműveskedtem is :wink:

Gyöngyi!
Én sajna nem tudok joghurtot mondani. Marci csak mostanában eszi meg, én meg nem is eszem meg.
Van új mobilod?


Bence Marci kalapjában:
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyöngyi!
A joghurtot mi a Danone Könnyű és Finommal szoktuk kezdeni, mert nincsenek benne gyümölcsdarabok! Nyugodtan adhatod már Sárának!

Zsuzsa!
Szinte biztos voltam benne, hogy így lesz!
Szerintem ülj le és beszéd meg vele! Mondd el neki, hogy csak a probléma elodázása, ha mellettetek marad és nem szeretetből teszi, hanem azért mert nem nagyon van más választása.
Mondd el neki, hogy ha szeretetlenségben kell élned, elöbb-utóbb talán Te leszel az aki fel a karja rúgni a kapcsolatot. Nem vagy neki kiszolgáltatva és könnyen megeshet, ha nem azt kapod a továbbiakban, amit vársz, Te fogod lapátra tenni! Valószínűleg ez a verzió eszébe sem jutott! Éreztesd vele, hogy mekkora szerencséje van, hogy ilyen okos, csinos és gondos nő férje lehet!
Legyenek feltételeid! Többé ne legyen természetes, hogy ő éli az életét, Te pedig gyereket nevelsz és sikálod a lakást!
Ki tudja, talán nem is biztos, hogy reménytelen, de biztos, hogy emberfeletti munka lesz! Viszont, ha sikerül annál nagyobb a jutalma!!!!

Eszter!
Annyira látsazik az arcodon az a sok szenvedés, amin keresztül mentél! Remélem élőben ez nem így van! Én is annyira szeretnék már bababörzére járni!
Annyira aranyos pocid van!!!

Titi!
Az aranyér kifejlődéséhez pont elég az ülőmunka és a baba miatt megnövekedett kismedencei nyomás. Mást nem tudsz tenni, mint az étkezéseden változtatni. Talán a szülés után idővel könnyebb lesz!

Koda!
Bence olyan édes!!!!
Szuper, hogy újra jut időd magara is. Lelkileg hogy vagy most?

Lányok!
Anita nem szül még?
Ha olvassa, tessék jelentkezni!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Balimama!

Tenyleg nem irsz magadrol !!! :roll:

Gyongyi!

SZuper hogy van kocsid!!! Joghurtban nem tudok tanacsot adni,en meg nem adok,1 eves koraig nem akarok neki adni.
tenyleg hogy birod segitseg nelkul a takaritast?? Tudsz a gyerekektol porszivozni,stb??? Vagy van valami biztonsagos hely ahol hagyhatod oket a lakasban? Suli milyen volt???

Eszter!

Na,nem ismetlem a tobbieket,szegeny olyan faradtnak nezel ki,de edi a pocid es tenyleg nem kicsi. Borzalmas lehet igy etkezni,de csak eltelik ez az ido is es hatha utana rendbe jon minden. Orulok,hogy jo napod volt es hogy vasarolgattal!!! :lol:

Koda!

nagyon aranyos a sapiban Bence!!!! :lol: ALszik mar a kisagyban??? Napkozben meg mindig rajtatok alszik?

Titi!

Jo,hogy megvetted a mellszivot...a mellbedurranas eleg brutal...de elmulik,plane ha lesz mellszivod. Olyan reg voltal ultrahangon? A dokid nem csinal minden honapban??? Akkor oriasi elmeny lesz biztosan,hiszen mostanra jo sokat nohetett!!!
A parod hog ybirja megallni hogy ne tudja a nemet? O tudja hogy te tudod??? :lol:

Zsuzsa!

En is majdnem biztos voltam hogy ez lesz. Nem jo,hogy igy jatszik az erzelmeiddel,a gyerekekkel...dehat ezt meg kell beszelnetek. Tudtok rendesen beszelgetni meg egymassal???
Te szereted meg?
Apukam jutott rola eszembe,mi ugy nottunk fel,hogy szinte minden karacsony,husvet,stb veszekedes(mar ha nem kulfoldon volt),beadta mindig a valopert,ment a vita,hogy ki kivel marad majd,es mindig visszavonta...de ez a stressz...mig a vegen anyukam megelegelte,es 18 ev hazassag utan o adta be es igy valtak el. Remelem nem akar ezzel jatszadozni a ferjed!

Rolunk....
Ferjem hazautazott tegnap. Kozolte,hogy elete legrosszabb hete volt,pokolla tettem a nyaralasat! :roll: Oldalakat irhatnek...de minek!
Szerinte tulzottan ovom Mishalt(mert mindig raszoltam,hogy huzza fel a kocsiban az ablakot mert huzat van,vagy kikapcsoltam a leghutot ha Mishal a szonyegen ult ). Tovabbra se birtam megertetni,hogy vegye le a cipojet ha bejon es a szonyegre lep mert Mishal ott maszik,nyalogatja a kovet.
Mikor mondtam neki,hogy a hazepites es Mishal kicsit kimerit,e skijohetne a hazhoz,hogy beszeljen az ep. vezetovel(jo,en forditottam volna) ,az volt a valasz,hogy o pihenni jott ide,es ha nem birom a terhelest akkor nagyon szivesen magaval viszi Mishalt. gondolhattak mit ereztem. :twisted:
Az epitkezesen szinte mar uvoltozok az epitesvezetovel,kivitelezovel es ok is velem gyerekkel a karomon,de ot ez nem erdekli.
O nem terhel a munkahelyi problemaival,en se terheljem ot,oldjam meg.
Es bar azt mondta,hogy minket jott latogatni,a nap jo par orajat a casinoban toltotte,az elso ket ejszakat teljesen...mondvan,hogy en ugyis alszik,vagy eppen altatom,szoptatom,etetem,furdetem Mishalt..o ezekbol mind kimaradat,inkabb elment a soforrel autokazni.
Semmiben nem segitett,es beszelni se tudtam vele...teljesen elzarkozott minden elol..hiaba kezdtem bele a mondandomba,soha nem tudtam befejezni,vagy elment aludni,vagy elment itthonrol.
Hazudnek ha azt mondanam hogy korabban nem voltak vitaink...de ennyire :roll:
Egyszeruen feltekeny Mishalra,amit nem ismer be...de o maga mondta,hogy miota megvan Mishal vele nem foglalkozok csak Mishal,Mishal ,Mishal. Dehat Mishal egy 10 honapos baba,aki semmit se tud nelkulem csinalni, o meg egy felnott ember!!!! Es hiaba volt itt,sokszor ugyanugy nem jutottam el a wcre,mintha egyedul lettem volna. Neki mindig volt valami fontosabb dolga ha megkertem hogy nezzen Mishalra...vagy ha vigyazott is ra ket percre,nem volt koszonet benne. Pl. felultette a kanapera es mondta neki,hogy mindjart visszajon csak elmegy wcre. en meg rohantam vissza,mert mar esett is volna le a kanaperol. AMi szerinte megint tulzott aggodas,mert mi is tortenik vele ha leesik,mas gyerek is esett mar le....
SZoval folyamatos szivfajdalom...nem is magam miatt...Idegen emberek olyan szeretettel bannak Mishallal,es a sajat apja nem imadja! :twisted: :twisted:
Ez rettenetesen faj!!!!
Egyszer nem latta furdeni,aludni a kisagyban,vagy ahogy felall reggel es var engem...nem erdekelte. :cry:
Ami hasznos volt,hogy elmentunk megrendelni az agyat es az ebedloasztalt.
SZoval nagyon nem tudom mi lesz velunk igy...mar elore felek,hogy legkozelebb hova fajul a dolog. Nem akarom hogy Mishal igy nojon fel....Ja,es meg o cseszeget,hogy rossz,turelmetlen anya vagyok(mert volt 10 percem arra hogy megetessem,feloltoztessem Mishalt es magamat de nem segitett).
elvarta,hogy mondjak le minden hazzal kapcsolatos dolgot mert o itt van...de hiaba maradtam itthon ha o aludt ,vagy lelepett...
ugyhogy most elvagyok maradva a hazzal kapcsolatos teendokkel is.
Na,diohejban ennyi!!!! BOCS A PANASZKODASERT!

Megyek ,megiszok egy pohar bort mert en megerdemlem. :lol: (tudjatok,a L'Oreal reklamokban mondjak mindig ezt,vagyis ott azt mondjak,hogy mert On megerdemli.). :lol: :roll:

tovabbi szep estet,hetveget !!!! :lol:
momo35
 
 


sziasztok!ezer meg ezer bocsánat amiért megint eltüntem!nem azért mert nem akarok jönni közétek hisz nagyon szeretlek titeket és aggodom is értetek!csak sajnos sosincs idöm irni!elolvasom mit irtatok aztán már huss megyek is a dolgomra!

eszter annyira látszik rajtad hogy beteg vagy és ez az egész megvisel de a pocid szépen fejlödik te meg lassan rendbe jössz!amugy meg akármilyen megviselt az arcod igenis csini kismama vagy!

bufo hát én ugy ahogy van elküldeném!ne játszon az érzelmeitekkel4nehogy azt higyje ö mindent megtehet!és ne használjon ki!

momo hát a te férjed sem semmi!ami legjobban felháboritott hogy elakarja vinni!az irásaidbol már rájöttem régebben is hogy féltékeny mishalra de hogy elvigye?egy anyátol a gyerekét?nem normális!lehet jobb is nektek hogy ilyen keveset találkoztok!de sajnálom hogy ahelyett hogy szeretgetne kényeztetne titeket meg örülne nektek gonoszkodik!nem lehet hogy azért mert az ö országukba igy állnak a nökhöz?nem tudom csak ugy kérdeztem

titi örülök hogy jo volt a börze:)a mellszivönak meg biztos jo hasznát veszed!és hát azért ezt mégiscsak te vetted a tiéd nem pedig elötted más!

koda!jajj tündéri kisfiad van és szerintem olyan sokat változott a kis pofija!édes!ja meg még tudom mit akartam irni:)a nyaralásos képeidre hogy tök jol nézel ki nem is látszik rajtad hogy két gyerek anyukája vagy és hogy fáradt vagy!csinos anyuka

kicsi hát ez a csajszi haláli:))))olyan édi ahogy fütyül meg kell zabálni

csajok anita lehet tényleg szül már?hisz már a 38.hét

gyöngyi hát egyéves korig nem ajánlott a tejtermék,de ha nem hajlamos (nincs a családba) allergiára akkor adj neki nyugodtan mi frucht zwerget adtunk(mi a magyar neve?) nem tudom az a kicsi szines dobozos gyümölcs izü általába hat darabos danone!

ujsdonsült anyukák,ági,mesi,verzsike mikor láthatjuk ujra a szépségeiteket?

na mára ennyi tellett tölem remélem megvagytok elégedve velem habár keveset irtam de hát mégis:)

ja magamrol: velünk semmi nincs megvagyok jövöhétre várom a mensim már van elöszele
nimrodka a héten beteg volt nem is ment oviba!hétfön meg sirva jött haza mert elment a fiatal ovonéni aki mindig játszott vele meg kényeztette na meg a barátai suliba!a régi csoportjábol (nem a tavalyi kisebb gyerekekböl) meg két gyerek maradt akik kisebbek is nála meg hát velük mindig veszekszik!ugyhogy lehet megbánom hogy nem engedtem suliba!

puszi mindenkinek

szeretlek titeket

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ÉVA!jajj neked nem irtam igaz nem is nagyon tudok mert nem irsz magadrol vagy csak én nem látom?mesélj hogy vagy merre tartasz kisfiaddal minden oké?
Nagyon szupi csaj vagy amiért három gyerek mellé (+egy kisbaba) odafogadod a tesodat!le a kalappal...

na megyek puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szia Virág!
Kérésedre:

Kép

Kép

Eszter!
Szegénykém, tényleg olyan nyúzott vagy a képeken. De most már legalább lassan az allergiaszezonnak vége lesz, és legalább azzal nem lesz gondod. Gumimaci hogy van? Mozog már? (Bocsi, ha már írtad... :oops: )

Nagyon irígy vagyok a börze miatt. Én Zsoltinak anno egy csomó ruciját ott vettem. Szerintem nagyon jó dolog. Na mindegy, tavasszal talán én is ki tudok menni.

Gyöngyi! Te is voltál végül vasárnap?

Zsuzsa!
Neked most hirtelen semmi okosat nem tudok írni. Kb ugyanabban a helyzetben vagyunk. Találkoznunk kéne tényleg egymás lelkét ápolni. Szombaton költözünk, így utána amikor csak neked jó, ráérek!

Erzsike!
Pocifájás hogyan alakul? A szélcsövet és a Gripe Watert én is írtam már neked, nekünk ezek váltak be!

Juci!
Dudika akkor ezek szerint jobban van már szerencsére! Nem lett kiütéses? Mert akkor a 3 napos láz is lehetett neki! A képek meg nagyon jók! Ilyenkor mindig rám is úgy rámjön a nyaralhatnék. Na, majd egyszer!

Titi!
Akkor kölcsön tudnád adni a dobozokat? Ígérem, vigyázni fogok rá, és csak 1 hétre kellene.

Momo!
A te férjed se semmi. Ezeken a pasikon ki vagyok bukva!
Köszi a költöztető telcsiszámot, de ők már időben nem tudnak vállalni sajnos.

Hú, ma csak ennyire tellett...
Jó éjt!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi!

Magadról nem is írtál! Hogy álltok a férjeddel? Sajnos nekem most indult az allergia,mert aug végétől kb nov-ig tart,az első fagyig. :cry: De ez legyen a legnagyobb baj,csak az emésztésem javulna,de ma nagyon rossz. :cry:

Virág!

De jó,hogy végre írtál te is.Azt viszont nem írtad le,hogy most mi van veled,mikor mész vissza a dokihoz,hoszen a múltkori cisztád már jó eséllyel nincs sehol és jöhetne a gyógyszer. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Eszter!
Azért nem írtam már magamról, mert már belefáradtam a panaszkodásba is. :(

Zsuzsa!
Írtad a bölcsis várólistát. Akkor Ágikát nekem is fel kell iratnom már!
Hogyan működik ez? Bemegyek az oviba Zsoltival, Ágival a bölcsibe és ott szólok a dadusoknak, hogy jönnénk? Vagy telefonon kell?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Mesi
Már jövő hét szombaton itt vagytok? Hú az szupi. Na jó nekem, neked pedig rengeteg meló. Én is bármikor ráérek napközben Dávid oviba menetele és a hazajövetele esik csak ki. Biztosan hamar összehozzuk a személyes talit.
Nagyon csajos Ágika abban a ruciban. Ilyenkor fáj a szívem egy kislány után.

Virág
Na végre hogy megint itt vagy.
Nem sokat írtál magadról. Tuti megjön most? Nem kell visszamenned a dokihoz?
Ne bád hogy Nimród nem ment suliba a fél életét úgy is ott fogja tölteni és még egy évvel tovább maradhat gyerek.

Eszter
Szupi, hogy már tudtál vásárolni. Miket vettél csak ruhákat vagy más babadolgot?
sajnálom, hogy ma ilyen ramatyul vagy. Gondolom vannak egy kicsit jobb és nagyon rossz napok. Tudtál enni valamit ma?

Titi
De jó, hogy megvetted a mellszívót hidd el szükséged lesz rá.
Babarucikat nem is vásároltál vagy csak az én néztem félre?
Gondolom ma jó sokáig aludtál reggel, mert csak 13-ra kell menned dolgozni. Ugye mennyivel könnyebb már ez is?

Balimama
Magadról nem is írsz mostanában. Mi van veled, mi volt a pajzsmirigy ambulancián? Nem is írtad.

Koda
Nagyon aranyos vagy olyan jól esnek a szavaid. Jó lenne ha ezt az is így gondolná aki csak testben van itt mellettem.

Momo
Hát hallod neked sem egyszerű az életed az biztos. Ilyenkor elgondolkozom rajta, hogy csak nekünk sikerült ilyen defektes palikat kifogni, vagy mind ilyen. Bár ahogy látom itt szinte mindenkinek segítőkész párja van úgyhogy lehet.
Legyél erős és ne hagyd magad. Nagyrészt egyedül vagy Misdhallal úgyhogy ne emészd magad feleslegesen ha pedig jön a párod akkor tisztázzátok előre ki mit szeretne mi a dolga és úgy próbáljátok kialakítani, hogy mind a ketten jól érezzétek magatokat. Tudom ezt könnyű mondani de megcsinálni nem.

Túl vagyunk az első beszoktatós napon az új csopotba. Dávid tőle szokatlanul csöndes volt a csoportszobában. Főleg egyedül játszott. Ahogy mosdóba vagy udvarra mentünk és látta a régi társait felélénkült és csak velük foglalkozott. Rendesek az ovónénik mert végig játszhatott a kis barátaival nem tiltották el onnan és hagyták hogy hagy menjen. Szó nélkül jött amikor ebéd volt és otthagyta a kis barátait. Úgy vélem nem lesz gond holnap már ott is hagyom és csak délután megyek érte.
.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Mesi
Ja a bölcsit kihagytam. A Tétényi- Etele sarkán a 10 emeletes mellett van a bölcsibe beiratkozás az összes környéken lévő bölcsikébe mert ez a központ. Személyesen kell bemenni kitölteni egy adatlapot., amire rá kell írni melyikbe akarod járatni és mikortól. Nyugodtan menj, 2009-es évre is van már beíratott gyerek, minnél hamarabb mégy annál biztosabb hogy lesz helye.
Itt le van irva hol vannak bölcsik a kerületben. Én a szemünk fénye bölcsibe irattam, mert az van hozzánk a legközelebb.
http://www.ujbuda.magnet-x.hu/page.php? ... =bolcsodek

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Látom, csak mi tartjuk a frontot!
A bölcsibe oda kell szólni előtte telefonon, hogy megyek, vagy elég csak beállítanom? Egyébként nem a jövő szombaton leszünk ott, hanem most szombaton, azaz 5 nap múlva!

Jelentem megjöttek a dobozok, javában csomagolok!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok!vagyok én is de csak pár percre mert szekrényt rendezem át és még van jo pár dolgom vele!

eszti irtam magamrol,a dokit meg hanyagolom!már nem érdekel a dolog és kész!majd jön ha akar a baba!

bufo hát ja én is ezzel nyugtatom magam hogy kell még ez az egy év!na meg ma jo napja volt megjöttek az uj gyerekek!reggel be kellett zseléznem a haját mert jönnek az uj kiscsajok!délután meg mikor hoztam haza mondta hogy kettö tetszik neki!kérdeztem most akkor mi lesz a régivel azt mondta hát még öt is szereti!kis kaszanova!
a mensim tegnap megjött pedig csak a hétre vártam (de legalább 60nap után megjött magátol) pedig tegnap reggel azt hittem terhes vagyok felfordult a gyomrom a banán szagátol férjem azt mondta erre hogy amig terhes vagyok nem vesz banánt!de hát öt percre rá megjött!

tücsi kösziiii a képet!olyan édes nekem annyira tetszik hogy mindig ilyen kis morcos képet vág:) és milyen kis csinos zabálnivalo

na megyek mert vár a szekrény!többiek merre vannak?

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Virág!

Szerintem se bánd azt az egy évet ,főleg,hogy a fiad ilyen jól alkalmazkodik.Ami meg a babát illeti egyik részről tökéletesen igazad van,a másikról meg egyáltalán nem, :lol: Dehát ezt te is tudod és attól még a te életedben a te döntéseid a meghatározóak én meg ezekkel együtt szeretlek.De azért leírom,mert tudom,hogy tudod,hogy csak jót akarok és nem mást,hogy attól még,hogy nem hajtassz ezerrel a babára,attól még a hormonműködésed rendbe kellene tenni,mert az sajnos nem csak a fogamzóképességet,de a testsúlyt a lelki és testi egészséget és szinte mindent befolyásol,így ha rendberaknák a ciklusod,úgy egyébként,mert törődsz magaddal és fontosnak érzed,akkor a baba meg tényleg akkor jöhet amikor kedve van.De nem papolok,mert nem akarom,hogy megorrolj rám,hiszen nagyon szeretlek. :D

Jajj majd írok ám még,csak most összeesek,ma kezdődött a suli és most kötöttünk könyveket,bepakoltunk... :roll: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam a hétvégén, de mindig közbejött valami. Suli elég jó volt, igaz egész délután takarítottam. Sikerült az ablakokat is lemosnom. Tök jó! Most jön az eső, majd jól összepiszkolja(nincs redőnyünk).
Vasárnap pedig vásárolni voltunk, igaz nem a börzén, de sikerült az ovira egy pár cuccot szereznem.
Pénteken jönnek a vendégeink,és keddig maradnak. Szóval a héten biztos ritkábban tudok jönni.

Titi!
Kérdezted kik jönnek, igaz még később, de csak most jutott eszembe. A lány koreai, a fiú japán. Ők is ott tanultak angolt,ahol a párom. Aztán egy koleszba kerültek, és vagy 10-en alkottak egy baráti társaságot. Igy aki tudott főzni az főzött a másikra, aki nem tudott az mosogatot. Szóval jól összebarátkozak, és még ma is tartják a kapcsolatot, igaz nem mindenki. Szóval a lány és a fiú is ott ismerkedtek meg, és most szombaton volt az esküvőjük. A nászútjuk pedig egy európai körút. Görögből jönnek hozzánk. Tőlünk pedig Bécsbe mennek, onnan meg olaszba. A többit nem tudom.

Hogy telt a mai napod? Miért nem írtál? Vagy egész délután csak lustiztál?

Momo!
Kérdezted a porszívózást. Általában a férjem bevállalja, de ha nem akkor én szoktam. A lányok addig elvannak a párommal vagy a mamával. Két hete a Sára nagyon fél tőle,így legutóbb is sírt ahogy bekapcsoltuk. Szóval csak úgy lehet porszívózni, ha van még valaki itthon.
Hogy álltok a házzal?

Bufo!
Hogy vagytok?
Áront is volt akkor ma veled az oviban? Hogy tetszett neki? Mikor szoktattad a Dávidot az oviba, akkor is vitted magaddal? Nekünk azt mondták, hogy ne vigyük a tesót.

Mesi!
Annyira tündéri Ágika. Nem is igaz, hogy mindig mérgesen néz. Csak az első képen. A másodikon már kis érdeklődően mossolygós.
Jó dobozolást.

Ja, a lényeget el is felejtettem. Szóval írtam az iwiw-en üzenetet Régiancsinak. Üdvözöl mindenkit, és reméli nemsokára lesz ideje jöni, mert ők is elkezdték az ovit. Olvas minket, és sajnálja, hogy ennyi rossz történt velünk mostanában. Sajnos náluk sem rózsás a helyzet, de remélem jön és elmeséli nektek.

Ági!
Merre vagy? Olyan ritkán jössz mostanában.! jobban vagy egy picit?

Na megyk, de holnap majd benézek.

Kép

Kép
oné
 
 


sziasztok!

merre vagytok????????
jol eltünt mindenki:(

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök... :(

Élek (bár nem virulok), csak megkezdődött a suli aztán örülök, hogy este végre bedőlök az ágyba.
Ma voltam vérvételen (ebbe a hülye időben, babakocsival, busszal, mert apa dolgozik :evil:) , holnap ismét az altatóorvos és csütörtökön talán kiderül végre, hogy mikor műtenek.
Remélem a jövö héten túl leszek rajta, mert tegnap napközben is begörcsöltem.
Szerencsére a gyógyszertárban segítettek annyit, hogy van egy erősebb nospa is - nospa forte - igy tegnap abból kb fél óra alatt 2 db elmúlasztotta a görcsömet.

Éva,
segíts, ugye a nospát nem tudom túladagolni??? A vérnyomásomat figyelem folyamatosan, nehogy azzal baj legyen...

A héten nem nagyon fogok tudni jönni, mert rengeteg elintézni való van.
Livivel menni kell csípőszűrésre, hasi uh-ra. Vivivel kezdődik az éneksuli is délutánonként... Az én orvosi dolgaimat is intézni kell, plusz a megszokott rohangálások.

De olvaslak titeket minden este, csak már nem jutok odaáig hogy irjak is! Bocsi!!!

Mindenkinek millió puszi és vigyázzatok magatokra!!!

Ági
csné
 
 


Virág,
úgy örülök, hogy ilyen sokat irsz és sűrűn jössz!!!! Már nagyon hiányoztál! :D :D :D
csné
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is. Dávidot elvittem az oviba egy órát még bent voltam vele aztán otthagytam. Vásárlás ebédfőzés így csak most jutottam géphez.
Úgy fáj a szíven Dávid miatt alig akart ma oviba menni, mert ő nem akar az új csoportba járni. Próbálom lelkesíteni, de bevallom nekem sem tetszik ez a helyzet így. Rendesen viselkedik nincs vele baj nem sír csak látom a kis szemén hogy bánatos.

Ági
Jó sűrű napjaid vannak. Légy ügyes!
Jaj remélem hamarosan túlleszel a műtéten és akkor minden rendbe jön. Szurkolok nagyon!
Jó kis túra lehetett babakocsival tömegközlekedve vérvételre menni. Nem csoda hogy kifáradtál, gondolom hab a tortán hogy enni sem lehetett semmit még az a keveset sem amit engedélyeznek.

Oné
Jól le leszel kötve a következő néhány napban.
Ellátni a vendégeket programokat csinálni nekik. Biztosan nem lesz könnyű, de nézd a jó oldalát te is kimozdulsz otthonról és eljutsz olyan helyre ahová magadtól nem mennél.
Kérdezted vittem e Áront, én igen. Nem mondták, hogy nem lehet és más is hozta a kistestvért.
Itthon elvagyunk nincs semmi változás ha kell beszélünk amúgy meg mindenki azt csinál amit akar. Valamiféle próbálkozást(mosogatás, gyerekfürdetés, elpakol maga után) észlelek, de nem hat meg, mert szerintem ez a normális.

Virág
Örülök, hogy magától megjött most.
Ne haragudj de egyet kell értenem Eszterrel, és ezzel nem bántani akarlak. Ha nem akarsz foglalkozni a tesókérdéssel az a te döntésed tiszteletben tartom, viszont a ciklusodat a hormonok miatt tényleg rendbe kellene hozni, mert hosszú távon ebből még más jellegű bajaid is lesznek, azon kívül, hogy 60 napig nincs mensi. Jaj remélem nem haragszol meg ezért.

Mesi
A bökcsibe én csak bementem nem telefonáltam. De ha gondolod nyugodtan hívd fel azt amelyik szimpi neked és biztosan elmondanak mindent mi tegyél.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Virág kérésére még gyorsan dobok egy képet a bébiről :)

Kép
csné
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok ám, és jelentem, már itthonról!!!

Egyszerűen viszont képtelen voltam írni tegnap/tegnapelőtt. Tegnap munka után délután még elmentem a körzeti dokihoz Daninak allegria elleni gyógyszert iratni, így este 7-re értem haza. Aztán vacsi főzés, stb, nagyon kivoltam!

Most viszont már nem akartam húzom tovább, mindenképp jönni akartam, ha törik, ha szakad.

Egy nagyon fontos dolog, ma kaptunk egy esküvői meghívót szeptember 29-re, így 30-án tuti ki leszünk ütve, szóval a talit el kellene tolnunk. Ne utáljatok miatta kérlek benneteket!!!

Lányok, nagyon-nagyon várom már a holnapi uh-t!

Közben persze rájöttem, hogy voltam ám én a 24. héten a dokimnál uh-n, az amnio utáni kötelezőt ő csinálta meg, akkor volt a pici 670 gramm.

Momo, kérdésedre: a dokim eddig minden alkalommal csinált uh-t, amikor találkoztunk, de azóta nem voltam nála. Múltkor csak tök véletlen futottunk össze a szív uh után, akkor megnézte a méhszájat és megbeszéltük a továbbiakat. Szóval, elvileg 1,5 hónapja bizony láttam én a kiscsajt!

Képzeljétek, tegnap mikor vártam az orvosnál, kijött az asszisztens, és beszélgettünk... kérdezte, hogy fogják hívni a babát... én meg mondtam, hogy ugyanúgy, ahogy tavaly. Azt mondta, erre van valami babona, hallott már ilyet, nem szabad ugyanazt a nevet adni még egyszer!!!

Szóval, a bogarat bele ültette a fülembe, és egyszerűen azóta nem térek napirendbe efelett. Persze gondolatban mindig is bennem volt, hogy talán mást kellene adni neki, esetleg második nevének meg lehetne hagyni az Alexandrát.
Dani persze hallani sem akar róla, én viszont nem adom fel!

Úgyhogy most bújom a naptárat, meg az utóneves könyvet, mi passzol a legjobban a Lehner-hez. Írok fel neki lehetőségeket, hátha megtetszik neki valami.

Én persze már szívem csücskében választottam, miután végeztünk a beszélgetéssel az orvosi rendelőben, első gondolatban rögtön jött egy név. Ahogy ránéztem a pocimra, azonnal csak egy név ugrott be: Lehner Adrienn! Szóval lányok, most teljesen bezsongtam, mert valamiért úgy érzem, ennek kell a nevének lenni, ő sugallta ezt!
Na, de majd meglátjuk, Dani mennyire köti az ebet...

Koda drága, viszont így lehet, hogy ugrik az Alexa, amit beszéltünk, nem tudom, mit terveztél, a lelkem nem fog nyugodni, hogyha emiatt bármiféle fejtörést okoznék. Szóval, még semmi sem biztos, még láttam a naptárban, hogy van simán Alexa névnap is, lehet, hogy az marad. Minden Danin múlik, viszont igyekszem majd erősködni.

KépKép
titi_27
 
 


bufo,eszter semmi gond nem haragszom meg hiszen tudom hogy csak azért irjátok mert aggodtok értem!és hát megdumáltuk a barátnömmel és szeptember végén együtt elmegyünk dokihoz!eddig azért nem akartam mert odaadja a bogyot aztán ha nem sikerül megint csalodok!mert beleélem ugyis magam hogy segitene a bogyo és nem fog!igy meg jol megvagyok mert nem stresszelek mostmár rajta!de unszolásotokra meg barátnömére megyek dokihoz!de...csak ellenörzésre!!!!!

titi eddig én is furálotam hogy ugyanazt a nevet akarod adni de hát ezt neked kell eldönteni!viszont ha te ránézel a pocira és adrienn jut eszedbe akkor annak kell lenni mert a babák megüzenik ám a nevüket:))
dani ezek szerint már tudja?vagy hogy dönt ö a nevekröl?
képzled ugye nekünk végig 9.honapba is nimrodka kevin volt aztán váltottunk!erre valamelyik nap az egyik néni ugy köszönt neki hogy szia kevin:)akkorát nevettünk a férjemmel!de hát a nimrod (lázadó) jobban illik rá

ági jajj de ari vagy köszi a képet!hát mostmár nem tudom eldönteni kire hasonlit egyszer tiszta karcsi egyszer meg tök olyan mint te!de mindenesetre tündéri

bufo nem tetszik az ovi vagy az hogy dávidka bánatos?mert ha az ovi akkor az tényleg gáz és lehet váltani kéne!hogy bánatos az talán elmulik mikor uj ovitársakba barátra talál!hál isten nekünk nimrod már megnyugodott!ma frankon elaludtam és a gyerek keltett nyolckor hogy anya nem késünk el?10perc alatt elkészültünk és negyedre beértünk oviba!ugyhogy nagy izgalomba van uj kiscsajok miatt ha már magátol felkel!

na megyek szétbombázom a szekrényét!tegnap a miénkel fél tizkor végeztem de végre kiszanáltam mindent

pusziii mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Folyt köv.

Koda drága, ez az anyag... :) pont ugyanilyen a kiságyunké is, gyöngyörű!!! Kíváncsian és türelmetlenül várom, mi készül belőle! :) :wink: Biztosan valami csodaszép költemény!!!

Timikém, ez a Bence fiú annyira édes!!! Ebben a kalapban meg még inkább!!! Bízom benne, hogy hamarosan ismét találkozhatunk, és végre lesz időm eljátszadozni vele, már olyan kis gyöntölnivaló nagyfiú!

Mesikém, Ágika már igazi kis hercegnő! És ez a ruhácska?! Zabálnivaló!!! Hihetetlen, milyen falatnyi rucikat lehet már kapni a kis hölgyekre ilyen kis korban is.
Tervezzük elméletileg Ágival és Eszterrel, hogy az október 28-i börzére is kimegyünk. Kíváncsi vagyok, hogy én még pocisan, vagy poci nélkül fogok menni, de én is szeretnék.
Hátha Neked is jó volna, és jöhetnél velünk!

Ági szegénykém, jól ki lehetsz Te is, ennyi tennivalóval, ráadásul esőben tömegközlekedve...
Livi szokás szerint csodaszép, és még mindig (számomra) tiszta TE! :)

Lányok, én is - már most - érzem a kocsi nélküliség hátrányait. A párom el kezdett a cégnél kinti dolgokat is intézni, ez azt jelenti, hogy alig tudom majd elkunyizni az autót. Bár biztos könnyebb lesz, ha egész nap bármikor kérhetem, most ugyanis csak délután tudnék valamit is intézni vele.
Így ma is elmarad a bevásárlás, pedig már alig van itthon valami, a csekkek befizetésére a kolleganőt kértem meg, aki helyettem jár most már a postára, stb.
Szóval igyekszem megoldani, de se bérletem, se jegyem, és őszintén... olyan rohadt drága a tömegközlekedés. De jó volna a saját autó!!! Na de majd igyekszem én is jobban alkalmazkodni a páromhoz, és esetleg munkaidő után intézni, amiket lehet. Nehéz lesz este 5-6 után, de megpróbálom.
Pénteken pl védőnő volna, és talán marad a villamos, csak 1-2 megállóért kiadni a 200 Ft-os jegyet... :(

Na, Gyöngyikém, akkor Neked is lesz mit csinálnod hétvégén! Nem fogsz unatkozni. De gondolom, akkor így nem is mész suliba?!
Végül merre fogtok menni ebben a ramaty időben? Tudtok már konkrétumokat?
Az ablakok miatt irigyellek, hogy ilyen ügyes vagy! Én még napolom, de ha itthon leszek, én is nekiállok, mert már alig lehet kilátni. :oops:

Bufo, végül mi a helyzet otthon most nálatok? Nem sikerült még tisztázni a pároddal a helyzetet? Vagy most kivársz? Gondolom, szaladnak a napok, most hogy megkezdődött az ovi is...
Szegény Dávidka, sz@r lehet neki az új helyzet, de bízzunk benne, hogy hamar megszokja. Szegénykének nagyon nincs más választási lehetősége. :(
Ha jól emlékszem, Te kérdezted... azért vettem egy-két rucit a bébinek, csak már nem tudom, milyeneket vegyek. Inkább nagyobbakat Ági tanácsára, viszont én olyan béna vagyok, nekem még teljesen új volt az egész helyzet. Azért amit jónak láttam, azt megvettem. Szerintem legközelebb már ügyesebb leszek, és kifoghatok sok jó dolgot is.
De az tuti, hogy Eszter tanácsára legközelebb is korán megyünk, mert akkor lehet a legjobb dolgokat kifogni!
Te, ha láttad volna, Eszter, miket turizott!!! 300 Ft-ért olyan bundazsákot, hogy megszólal!!!
Tényleg érdemes kimenni!

Momo, egyszerűen nem találok jó reakciót a párod viselkedésére! Tuti, hogy féltékeny, és mivel ritkán találkoztok, teljesen új számára ez a helyzet, amihez nem tudott még hozzászokni!
Csak nem tudom, hogyha ide fog költözni, akkor hogy fogja tolerálni ezeket a dolgokat?! Ő vajon hogy fogja kivenni a részét a gyermeknevelésből?
Gondolom, így nem igazán beszéltek a témáról, igaz? Mármint hogy hogyan tovább, költözik, vagy sem?!
Még hogy elviszi a gyermeket... na erre nem is írok semmit!

Már annyit akartam kérdezni, végül mi lett a parlagfűvel a telketeken, nem szórtad be gyomirtóval?

Virág, de jó, hogy gyakrabban jösz közénk!
Sajnálom Nimródkát, de lényeg, hogy már meggyógyult. És Veled mi újság? Találtál már új munkát? Vagy mik a terveid?

A fenébe, nem bírok tovább ülni, a kis drága (egyelőre név nélküli gyermekünk) kinyomja alul a kinyomnivalókat, muszáj elrohanni a wc-re!!!

KépKép
titi_27
 
 


Virág, nem, Dani nem tudja a nemét... de szerintem rá fog jönni, ha ennyire fogom nyúzni a lány nevet illetően.

Eddig sikerült valahogy elkerülni a lebukást, de őszintén, nagyon nehéz! Főleg a barátnőm legutóbbi elszólása miatt, amit biztos le is írtam.

Eddig azt vallottam, hogy ugyanazt a kislányt kapjuk vissza, akit tavaly hordtam a szívem alatt, csak most egészséges testben. Ezért ugyanazt a nevet kapja. De most valahogy teljesen másképp érzek. Én azért tudat alatt baromian babonás vagyok ám!
És különben is, most már nézhetek bármiféle nevet, egyszerűen az Adrienn jut eszembe folyton. Mintha tényleg megüzente volna!!!

A szekrények miatt Rád is irigykedem, ahogy Gyöngyire az ablakpucolás miatt, én semmivel nem haladok a munka mellett.
Na, de most már ezernyi időm lesz (gondolom most)... de most már tényleg megyek, mert a rengeteg időből már 1 óra elment az írással, persze boldogan teszem!!! :)

KépKép
titi_27
 
 


Hú, lányok, a hasam csak úgy mozog, a kis drágaság folyton nyomkodja valamiért fent hol jobb oldalt, hol középen, nagyon kíváncsi vagyok, szerintem csak fejjel lefele fekhet. Nem hinném, hogy a kezecskéjével csinálja ezeket a mozdulatokat. Na, de holnap minden kiderül!

KépKép
titi_27
 
 


Na, lányok, még egy utolsó gondolat, aztán eldugulok!

Nem tudom, mit érzek, de szerintem ez lesz a csuklás!!! :) Viszont érdekes módon nem lent, hanem fent érzem, ahol ficánkol. Viszont akkor nem feküdhet fejjel lefelé! :( Na, most már tényleg egyre türelmetlenebb vagyok a holnapot illetően! Vajon hogy helyezkedhet el bent?!

KépKép
titi_27
 
 


Virag!

De jo hogy jossz!!!! :lol: Doki ugyben csatlakozom az elottem megszolalokhoz,de latom,irod hogy akkor elmesz...jol teszed..muszaj helyre raknod magad!!!!

Gyongyi!

Takaritast nem irigylem,illetve csak azt hogy meg tudod csinalni.Oly regen volt az amikor total kitakaritottam es leultem es ragyogott a lakas.Most csak par perc porszivo amit kibir,(emeleten nem lehet),kotorles este, ...ugy erzem hogy mindig kosz es kupi van.
Biztos jol fogjatok erezni magatokat,hetvegere meg az ido is megjavul eg ypicit. De jo nekik,europai korut..ugy utaznek! :roll:

Bufo!

Szegeny David! Remelhetoleg megszokja,ok azert meg eleg konnyen alkalmazkodnak,persze kozben az ember szive megszakad hogy szomorunak latja. :cry:
Parod..talan "megjavul"! :lol: A kerdes hogy te mit szeretnel??!!!!
Elhamarkodottan nem lehet donteni.

Agi!

Nagyon sajnallak hogy igy meg kell szenvedned...de ahogy irtad talan jovo hetre tul leszel rajta,Livi meg tenyleg tiszta te!!! :lol:
Hogy tudod ugy lefotozni,hogy nem ebred fel??Nem hallja hogy kattan a gep???(Mishal mindig felebredt,ezert nincs neki szinte egy alvos kepe se)

Mesi!

Remelem sikerul gyorsan ,ugyesen lebonyolitani a koltozest.Szerintem borzalmas.
Agika meg annyira aranyos,..es mar nem is bebis arcocskaja van,gyorsan no!! :lol:

Titi!

Jaj de aranyos vagy...igen,valoszinuleg csuklast erzel...es a mocorgasok,rugdosasok...ugye milyen jok??? Remelem a tobbiek nem sertodnek meg(Juci te meg plane nem baratosnem! :lol: ),de Titi nagyon kozel allsz a szivemhez,valoszinuleg azert mert tavaly pont egy idore voltunk kiirva..es amikor megtortent ami megtortent..annyira lelkiismeretfurdalasom volt,nem is mertem utana nagyon irni a terhessegemrol,...mert annyira rossz volt ...erted,ugye :oops:
Igy most meg jobban orulok mikor irod ahogy mocorog az a kicsi lany!!
Adrienn..IGEN!!! A hugom masodik neve is az,de nem azert irom,hanem mert tokeletesen hangzik...es most mar talan en is bevallhatom,hogy furcsallottam hogy ujra azt a nevet akarjatok adni..Na,bumm...a vegen megis ALexandra lesz,aztan haragudni fogsz.. :roll: :roll:
De hallgass a megerzesedre..es gyozd meg a parodat!!!

Parlagfu..nem,lekaszaltattam inkabb. Most meg ugyis le fogom szedetni a felso foldreteget es hozatok ujat ra.

Na megyek,mert Mishal lehuzza a nadragomat,itt van a labamnal,viszem alukalni..remelem sikerul..
Megkapta az oltast is ma..Na,mar nadrag sincs rajtam. :roll: :lol:

Puszi mindenkinek,es ezer bocs a kifelejtettektol!!


Hopp,Eszter!!!!
Jobban vagy mar??Sikerul mar tobbet,mast enned????

Juci!

Udv :lol: :lol: :lol:
momo35
 
 


Sziasztok Lányok!

Egyszer majd csak ráérek mindenkinek írni! :?

Ági!
Nem hiszem, hogy a No-Spát túl tudnád adagolni, de egy bizonyos mennyiség fölött semmit sem ér. Kombinálni szoktuk Papaverinnel, Algopyrinnel. Remélem hamar túl leszen már a műtéten!

Titi!
Szerintem is nagyon jó ötlet hallgatni erre a kis sugallatra! Én is így tettem a legnagyobbnál és nagyon szereti a nevét!

Virág!
Nagyon örülök, hogy mégis elmész orvoshoz! Igazad van, nem csak a baba miatt kell megtenned ezt, hanem a saját egészségedért!

Magamról nem tudok mit írni. :cry: Már nem mérem a hőmet és nem gondolok a babázásra. A hsg miatt még elmegyek orvoshoz, aztán majd meglátjuk. Talán tényleg nem ez az én utam! Az öcsém egyelőre hazament anyámhoz. Megvettünk neki mindent a suliba és próbáltunk valahogy zöldágra vergődni. Ha az anyám mellett marad tönkre fog menni. Sajnos nem dönthetek helyettük. A vér szerinti anyjától nem vehetem el. Ha az apjához kerül az még ennél is rosszabb.

Éva

Kép
balimama
 
 


Na, itt vagyok megint!

Olyan jó, hogy tudok haladni itthon, már kész a vacsi, és teszek-veszek, persze közben kis pihikkel megszakítva.

Képzeljétek, délben elindult az orrom vére, úgy telefonáltam Daninak, hogy jöjjön haza, szaladjunk el a védőnőhöz megméretni a vérnyomásom, ami tökéletes. Szóval, nem attól volt!

Újabb fejlemény névügyben... Dani hallani sem akar róla. Az Adrienn persze tetszik neki, azt mondta, majd a következő, és ebből ne is nyissak vitát.

Annyira édes volt, a következőt mondta, szinte szó szerint idézem:

Ha kislány lesz, akkor a kis Bóbitánk jön közénk, és akkor Alexandrának kell lennie, punktum! (Tavaly Bóbita volt a beceneve :lol: )
Szóval nem tudom, igyekszem noszogatni, most valahogy teljesen úgy érzem, hogy Adriennek kell lennie. De mi van akkor, hogyha nem egyezik bele?! Talán a végén a szülőágyon fog eldőlni hogy fogjuk nevezni a kiscsajt, hagyom majd az életet, hogy eldöntse helyettem. Talán még álmodom is majd vele.

(Eddig amúgy azért támogattam én is a tavalyi nevet, mivel tavaly nagyon én nem neveztem a kisbabát, így számomra is ez csak egy név, amit nem kapott meg a végén senki sem. Az persze más volna, hogy ezzel a névvel élt volna akár néhány napot is.)

Aranyos vagy Momo, de nem szabad, hogy lelkifurdalásod legyen, bár tökéletesen megértem érzéseid. Igen, tavaly egyszerre szültünk volna! De valahogy tudod, teljesen másképp éltem meg az egész várandósságot, mint most. Most érzem, hogy idebent, a szívem alatt növöget, rugdos, amit fantasztikus érzés. Tavaly semmit nem éreztem belőle, csak tudhattam, hisz UH-kon láttam, hogy ott van. Nagyjából a 24. hétig éreztem a kis drágát, onnantól nem igazán.

Tényleg, a földet úgyis leszedeted, nekünk is így lett, de mindez az építkezés után 1 évvel, már nagyon ráfért a kertre, így lett füvünk. Úgyis tele vagytok már gondolom sittel. Ha gondolod, földes számom az van, aki hozott nekünk is. Elvitték a felső sittes réteget, és hoztak helyette termőföldet, ami egész jónak tűnik.

Takarítás... ilyenkor gondolom, Te sem szeretnél következő életedben nagy házat. Én mindig azt tervezem, hogyha visszamegyek majd dolgozni, és megtehetjük, tutira kérek majd segítséget, legalább 2 hetente egyszer. Azt az 5-10.000 Ft körüli összeget meg akkor talán majd ki tudjuk nyögni, akkor már a hitel is kevesebb lesz. Talán megérné. Mert így...

Évikém, hány éves az öcséd? Bár mintha már írtad volna, de ilyen nagy volna a korkülönbség? Csak nem emlékszem... hogy is lehetséges ez?!
Szegénykém, elhiszem, hogy sokat őrlődsz rajta, nagyon nehéz az embernek nem tudomásul venni a megváltoztathatatlant, és látni a szeretteinken ahogy szenvednek.
A húgommal nekem is hasonló a helyzet, anyukám mellett... most ugyanis otthagyta Debrecent, nem sikerült egy vizsgája, és csak úgy tudta volna folytatni, hogyha költségtérítéses lesz.
Mivel ezt nem tudjuk vállalni, visszament Miskolcra, és elvégez egy egy éves szakképző sulit.
Anyukám mellett viszont nagyon nehéz lesz. 22 éves a húgom, de este nem engedi el sehová, se bulizni, sem pasizni, hát kérdem én. Mikor szórakozzon, hogyha nem most?!

Néha sz@r az élet, és napról napra rá kell jönnünk, hogy nem hogy könnyebb lenne, hanem csak egyre nehezebb!
Ezért kell magunknak valahogy kicsikarnunk boldog pillanatokat, és csak ezt tehetjük. Megadni a tesónknak mindent, ami tőlünk telik, amennyi még megendtetik. Nehéz megálljt parancsolni, én gyakran belebukok ebbe, hisz nem érzem a határt. Minden problémát meg akarok oldani mások helyett is, holott nem szabad a saját életünket feláldozni senki kedvéért.

Ez talán vonatkozhatna Jucira is, aki ugyancsak akkora terhet vállal magára, amit talán már nem volna szabad. Csak kérdem én, honnan a csudából tudjuk, hogy hol a határ? Baromi nehéz ezt megítélni!!! A teherbíró emberek talán úgy ítélik meg, hogy ez még belefér, pedig már nem kellene egyes dolgokat vállalni.

Na jó, befejezem eszmefuttatásom, csak átérzem a helyzeted Éva, gondolom szinte minden gondolatod (amit nem a gyermekeid kötnek le) az öcséd körül forog, hogy hogyan is segíthetnél rajta?!

A hsg miatt pedig nagyon izgulok, mikor csinálják???

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Jó sokára tudok írni… Olvasó üzemmódban azért létezem, minden nap olvasok, de írni, egyszerűen nem volt időm. Ezt is elkezdtem tegnap, de el kellett mentenem és csak most tudomfolytatni…

Momo! Köszi a jó tanácsokat, Juci írt nekem homeos bogyot, meg ma voltunk a doktor bácsinál, ő is adott. Ma délután már nem is volt hasfájás szerencsére…
A doki bácsi szerint nekünk nem kell szélcső, mert kakilni azt tud, igaz nehezen, de minden nap 3-4 pelusban van és azt mondja az így jó.
A férjed egy nem semmi ember… Mondjuk biztosan az ő kultúrájuk is nagy szerepet játszik a dologban gondolom, de azért akkor sem szabadna így viselkednie. Maostanában mikor itthon volt, annak még sose lett jó vége, valahogy el kellene már fogadnia hogy van egy kisfia is.

Titi!
Hogy telnek a 4 órás munkanapok?
Hamar itt lesz ám már a szerda és láthatod végre a pici babát, nyugodtan kíváncsiskodhatsz, a másfél hónap is nagy idő.
A nevekkel kapcsolatban, ha Alexandrát szeretnétek szerintem semmi gond. A nagymamáméknak szóletett egy kisfiuk, aki csak pár órát élt, Balázskának nevezték el, mint a nagypapámat, de utána a következő kisfiuk is Balázs lett (most 51 éves), csak arra ügyeltek mindig, hogy nem lehet Balázska.
Aranyérre mindenképpen ajánlom neked a varázsdió krémet, nekem pár nap alatt csodákat művel és nyugodtan használhatod most is.
A mellszívónak nagy hasznát fogod venni, a kórházban nekünk adtak ugyan, de várni kellet sokszor rá.
Biztosan rossz lesz a kocsi nélküliség, de meg fogod szokni, hogy olyankorra ütemezd a dolgokat, mikor otthon lesz a párod. A bevásárlást végül is lehet este és hétvégén intézni, a többi intéznivalóba meg majd bevonod a férjesdet hogy segítsen. Én is rettentően szenvedek, még mindig nincs kész a kocsink, egy kis alkatrész hiányzik, de a németországi raktárban sincs belőle, ezért nem is tudják mikor lesz kész.
Az orrvérzéstől ne ijedj meg, nekem minden nap vérzett, volt hogy többször is és nem kicsit, azt olvastam, ez természetes a terhesség során. Csak az a gáz, ha nem otthon vagy, figyelj h mindig legyen nálad egy rakat zsepi.


Juci! Megint csodás képeket kaptunk… Hogy csináljátok, hogy Dudi ennyire nem fél a vízben??

Koda! Teljesen megértelek, én is már vagy 4 napja írtam… Olyan gyorsan elfolyik a nap, semmire nincs idő.
Bencét egyáltalán nem tudod letenni, ha ébren van?

Gyöngyi! Leírnád a szakácskönyv címét, amiből szoktál főzni? Nézegettem őket a neten, de nem tudom eldönteni melyiket kellene megvenni, pedig tuti kell valami babás nemsokára.
Örülsz ugye a kocsinak? Nagy segítség lesz az tuti.

Zsuzsa! Ezek szerint bejött, amire én gondoltam, csak nem hittem hogy ilyen hamar gondolja meg magát a férjed…
Szerintem nem kéne hagynod, hogy oda – vissza táncoljon, te meg alkalmazkodj az épp akkori döntéséhez.
Dávid fokozatosan megszokja majd az új társait, így biztos nem olyan rossz neki, hogy azért tud velük játszani. Az új csoport miatt most újra kellett kezdeni a beszoktatást?

Eszter! Örülök, hogy te is tudtál vásárolgatni a börzén. Amiket a neten vettél megvannak már?

Virág! Ne bánd, hogy nem ment Nimródka suliba, most rossz egy kicsit, de hosszú távon biztosan jobb így neki.

Mesi! Nagyon csini ruhában van Ágika, kész kis hölgy.

Eszter! Remélem jobban vagy már egy kicsit. Mikor lesz eredménye a múlt heti vizsgálatoknak?

Ági! Kitartást, jó húzós heted lesz. Nagyon édes a kis hölgy…

Éva! Legalább amit lehetett egyenlőre megtettél az öcsédért és hátha az élet maga majd segít egy kicsit…
A hsg-t mikor csináltatod meg?

Hú, el se hiszem, hogy tudtam írni, remélem senki nem maradt ki…

Ugye lányok az nem baj, ha nem alszik a baba, azért bent hagyom egy – egy kis időre a kiságyban nézgelődni? Olyan lelkiismeret furdalásom van olyankor, de azt meg nem bírom, hogy folyamatosan kézben legyen, ha ébren van.
Játszani is úgy szoktunk, hogy az ágyon fekszünk, mert örülök, ha bírom cipelni ha sír a hasija miatt.
Tegnap voltunk a doktor bácsinknál, most jött vissz aszabiról. Szerinte teljesen egészséges a babó, azt mondta nem gond, hogy a múlt héten hízott ½ kg-t. Igaz, szerintem hosszra is nőtt, látványosan nagyobb, mint mikor megszületett.

A talit mikorra toljuk el? Légyszi ne okt 06-ra, mert akkor mi megyünk esküvőre. De vasárnap lehet, mert úgyis csak az esküvőre megyünk, babót még nem akarom vinni a lagziba.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Kényelmesen elhelyezkedett a drága apa hasán és már aludt is:

Kép

Kép

Sajna ébren levős képünk nincs, vagy nagyon sír rajta... Mikor jól elvagyunk eszembe se jut elővenni a gépet...
verzsike
 
 


Lányok, segítsetek!
Teljesen el vagyok keseredve Zsolti miatt.

Egyszerűen kezelhetetlen lett! Napközben nem alszik, csak úgy, ha odabújok mellé, és megvárom amíg elalszik. Ez ugyebár elég nehéz, ha Ági a szomszéd szobában üvölt. Eddig nem volt ilyen gond, rendben elaludt, de most megkergült.

A másik az éjszakai alvás.
Ez se megy. Lefekvés után képes 2 órát is zokogni, és közben ilyeneket kiabál: "Anya bezárt csicsizni.", "Anya itthagyott!" stb.
Mit csináljak?
Egyszerűen szükségem van az esti fektetés utáni néhány órára, mert csak ilyenkor jut időm a saját dolgomra.

Persze reggel sem az eddigi szokásos 7 órakor kel fel, hanem már fél 5-kor kiabál, hogy "Anya hol van? Anyához menni!"
Szóval egész éjszaka pattoghatok kettejük miatt.

Mitévő legyek? Komolyan már attól félek, hogy Zsoltinak valamilyen lelki károsodása lesz... :cry:

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok!

mesi sajnálom hogy nehéz zsotyával,de ezen tul kell esni barátnöméknél csont ugyanez a szitu van a gyerek nem akart aludni aztán reggel meg már ök is négy fél ötkor fent vannak a délutáni alvások is eltüntek!féltékenyek nem akarnak lemaradni semmiröl nem akarnak kimaradni semmiböl amibe pl a baba részt vehet!barátnömék megprobáltak mindent semmi nem ment de idövel beállt(mikor a kisbaby átkerült teso szobájába) az hogy a gyerekek hétkor már alszanak!sajnos nem tudok tanácsot adni!de remélem valaki elö áll valami okos ötlettel hogy megkönnyitse a helyzeted
amugy gyöngyinek igaza van tényleg a második képen ott van az a pici mosoly ugyhogy nem is morci:)megmutatta nekem hogy ö ilyet is tud

erzsike jajj olyan cukorfalat ahogy apukáján alszik mintha egy fotosal készült képet kivágtál volna és odamontiroznád!nagyon bevette a pozt!tök édes!

éva azért jo hogy irtál egy minimálisat magadrol is!hát ahogy titi is irja tényleg nehéz neked most nem tudom miért akar miért nem akar tesod hozzátok menni meg egy csomo dolgot nem értek!de jo lenne ha végre megálapodna mert akkor te is megnyugodhatnál egy kicsit!

titi ugy érzem egy kicsit megnyugodtál és végre egy kicsit jobban élvezed az álapotod?jol érzem?remélem!!!olyan jo mikor igy mesélsz hogy mikor mit csinálsz mit érzel csucs szupi!

juci,eszter,rimar,koda merre vagytok???????

puszi mindenkinek

joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


tényleg anitárol nem tud valaki valamit?lehet már babázik?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, igen, vannak olyan pillanatok, amikor mintha kicsit nyugodtabb volnék. De sajnos ezek elég ritka pillanatok.
Amikor mozog, akkor tudom, hogy jól van!!! De azért sajnos ugyanaz a parázós kismama maradtam! :(ű
Anitáról? Én semmit!

Erzsike, olyan jó hallani felőletek! Szegénykém, gondolom, milyen nehéz lehet az első időszak, na, kíváncsi vagyok, mikor én fogok ilyeneket mesélni...
Az autó még mindig nincs kész?! Rémálom!
A 4 órás munkanapok... ma teljesen elszaladt, sajnos a munkám az majdnem ugyanannyi, így nehéz mindent megcsinálni 4 órában. De az új lány azért ügyes, és sokmindent már egyedül csinál, így az nagy könnyítés.
A név ügyben ez azért fellélegzésre ad okot, de most már semmi sem tuti, majd talán a végére kiforrja magát.

Mesikém, szegény Zsoltika talán érzi rajtad a feszültséget? Meg talán féltékeny Ágikára? Jaj, de nehéz helyzet ez! Főleg, hogy egyedül vagy a problémával! Istenem, bár volna a közelben segítséged. Anyukádékkal gyakran találkozol? Gondolom, ott nagyon jól érzi magát Zsoltika.
A holnapot elképzelhető, hogy mégis meg tudom oldani, egy másik céges autót megpróbálok elhozni bentről, mert úgy néz ki, hamarabbra megyek dokihoz, ugyanis a szülésznő 1/2 4-ig elérhető odabent, a párom viszont időre nem tudja visszahozni az ő autóját. Viszont így akkor elugrok mégiscsak olyan 1/2 2 körül. Így akkor 3-ra odaérnék (remélhetőleg) a klinikára. De holnap még mindenképp hívlak!
6 dobozt találtam üresen, meg még kettő kicsit. Remélem, ez így is segítség. Azt hittem, több van, de tele van még minden, könyvekkel, újságokkal, meg sok kacattal, amit nem pakoltunk ki.

KépKép
titi_27
 
 


Évikém, köszönöm Neked a telefont! Nem is Te lennél, hogyha nem telefonáltál volna! Mindig ott vagy, amikor szakmai segítségre van szükség!!! Puszikállak érte!

Az orrvérzés miatt abszolut megnyugodtam, már nem izgulok miatta! A védőnő mondta, hogy menjek fel a fül-orr-gégészetre, de Dani munkaidejéből ment a dolog, nem akartam húzni. Mivel amúgy is elállt, nem mentem fel. Próbálok nem is foglalkozni vele, csak meglepő volt.

KépKép
titi_27
 
 


Mesi!
Ez bizony feltekenyseg,tanacsot sajnos en se tudok adni..gondolom az ido megoldja de addig teljesen kikeszulsz szegeny!!! Es Zsoltika csak teged akar igaz,az apukaja nem jo neki. :roll:
Probaltad bevonni az Agika koruli teendokbe,talan ha segitene neked pelenkazni,etetni..akkor fontosabbnak erezne magat..vagy ezt mar csinalod??

Gyongyi!

Tenyleg,melyik konyvbol fozocskezel??? Mishal nem eszi meg amit en csinalok,...az uveges kajak meg eleg unalmasak es az aruk is huzos...varom hogy legyen tobb foga,akkor talan nagyobb kedve lesz mast is enni.

Virag!

Na,latod igy kell mint a regi szep idokben,akkor is mennyit irtal! :lol:

Titi!

Mindjart itt a holnap! :lol: Nev ugyben szerintem is akkor varjatok es meglatjatok hogy hogy ereztek .
Megkoszonnem ha elkuldened a tel.szamat annak aki leszedte a foldeteket!
Takaritas...el se tudom kepzelni,hogy en takaritani tudjam azt a hazat ...nem is all igazan szandekomban...dehat ahhoz kellene valaki megbizhatot talalni..szoval valoszinu az elejen ejszaka fogok takaritani..a porszivozast meg majd valahogy Mishallal.

verzsike!

Orulok,hogy nem kell szelcso,stb...
ANnyira EDES apa hasan ahogy alszik...olyan tunderi!!! :lol: Es milyen bekesen szundizik!

Eva!

Bocs,de mekkora is a testvered??En nem tudom milyen a helyzet az edesanyadeknal,ennyire nem erdekli a sajat gyereke? :cry:

Na,megyek konyhat tervezni.

Nyugodalmas ejszakat kivanok mindenkinek!
momo35
 
 


Mesi!
Próbáld Ágikát a nagyira hagyni hetente 1-2 alkalommal és Zsoltikával valami közös programot csinálni. Csak Ti ketten. Úgy, mint régen.
Nagyon gondolkodom mi lehet a megoldás!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Többen is kérdeztétek! Az öcsém 12 éves, 23 évvel fiatalabb nálam!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jo reggelt!

Ez az eso okozta kenyszerpiheno :lol: ,bar most telefonon intezkedem.
Ilyenkor jovok ra hogy milyen egyszeru is lenne hogyha csak Mishallal es a haztartassal kellene foglalkoznom.De inshaallah hamarosan eljon annak is az ideje,alig varom mar hogy a ropogo tuz mellett a szonyegen jatszhassak Micimackommal. :lol:

Titi!

Hozol majd kepet remelem !!!!!

Balimama!

AKkor meg "kicsi" a tesod,borzalmas lehet neki hogy ugy erzi hogy nem kell az edesanyjanak. :cry:

Juci!

gondolok rad! :lol:

Micimackom alszik, festok elvittek a festeket,jovo heten mar a falakat festik. :lol: Burkolo is mindjart kesz,kiveve a lepcso..meg mindig nem erkeztek meg a lepcsoelemek pedig mar lassan 3 honapja megrendeltem oket. :twisted:
Anyukam elutazik egy hetre...ha nem jelentkezem akkor tenyleg el vvagyok havazva...most meg az se lesz,hogy o tartja amig megyunk valahova... :cry: Csak kibirjuk valahogy!

Bufo,tobbiek gyertek..most tudnek irni,erre nincs itt senki sem! :roll:
momo35
 
 


Sziasztok!

Mesi
Ez a viselkedés bizony a féltékenység jele. Senki más csak anya kell. Nem jó ez sem de még mindig jobb mintha bántaná Ágikát. Szerintem is több csak kettesben eltöltött idő kell. A délután i alvásnál átmenetileg meg lehet próbálni hogy mind a 3-an együtt feküdtök le az ágyra. Így Ági sem sír és Zsolti mellett is lehetsz egyszerre.
Este kicsi összebújás után menj ki a szobából hagyd nyitva az ajtót, mond el neki nem hagyod el, csak átmégy a másik szobába , itt vagy vigyázol rá szereted, és aludjon nyugodtan.
Dávid ugyan nem hisztizett csak elaludni nem volt hajlandó egyedül és nelünk ez a módszer vált be.

Virág
Mint a régi szép időkben olyan sokat kezdessz írbi. Örülök neki,:)
Jól teszed, hogy elmégy a dokihoz ez már egy kis előrelépés a te részedről.
Hogy állsz a pakolással készen lettél? Most megint átrendezted a lakást, hogy ennyit pakolászol?

Titi
Jaj nagyon tatszik az új név. Egyenlőre ne foglalkozz vele, mi lesz majd ha megszületik addig Dani is talán belátja, hogy nem kell ragaszkodni a kis bóbitátok nevéhez. Különben is a szülőszobán dől majd el minden.:)
Jó sokat jössz, hogy nem dolgozol már egész nap. Képzeld mennyi időd lesz ha már ennyit sem kell melózni.

Verzsike
Jaj nagyon tündéri Botond. Olyan békésen alszik a papáján, megeszem..)
Pocifájásra akkor bevált a homeos bogyó? Kicsit jobb a helyzet?
Nem is írtad tejed van eszik eleget, már nem kell noszogtatni nem alszik be szopi közben? Sebed hogy van gyógyulgat, vagy még nagyon érzékeny?

Momo
A konyhatervezést én is szerettem. Milyet szeretnél modern vagy klasszikus stílusút?
Én a helyedben fogadnék takarítónőt aki rendszeresen jár. Mindent egyedül kell csinálnod legalább ez nem a te feledatod lenne.

Juci
De jó, hogy bejelentkeztél.
Mi lett a helyzet a lányokkal? Sikerült kitalálni mi legyen? Gondolom most nálatok vannak, hogy ennyire nincs időd semmire.
Dudi már teljesen jól van?
Mi legyen jövő héten összehozzunk valami kis randit a gyerekeknek?:)

Ma négyesben mentünk oviba. Dávid szívesen ment, főleg, hogy az apja is jött.
Tegnap mikor érte mentem azt mondták az ovónénik, hogy már együtt játszott az egyik kisfiúval és nagyon jól elvoltak.Úgyhogy alakul a dolog.
Na megyek, mert még van egy csomó dolgom, próbálok még jönni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci!

Meg mindig zuhanyzol? :lol: :lol: :lol:
Vagy Wordben irsz??

Na,megyek is...Mishal legujabb heppje hogy leszedi a kupakokat a vizes palackokrol...felek,hogy lenyeli. :roll:

Bufo!

SZuper hogy David kezd beszokni...hamarosan biztosan lesznek uj baratai is...Negyesben oviba??? David biztosan nagyon orult neki,igaz???

Konyha...klasszikus,bar mindig kacerkodom a modern gondolataval...dde azt hiszem csak gondolat marad.
Megyek megszoptatom,hatha elalszik. :roll: :lol: ,bar meg nincs itt az ideje.
Puszi
momo35
 
 


sziasztok!de aranyosak vagytok hogy igy lelkesedtek az irásaimn miatt:)

hát nem áll sehogy a pakolás ugyanis tegnap lefeküdtem és gondoltam felkelek fél négykor de a hülye telom beállt igy negyed hétkor ébredtem!nem tudom mi van (lehet az idö) de álandoan aludnék!

bufo nem rendezem át a lakást csak a szekrényeket rendeztem át belül:)hogy kisfiam játékainak legyen hely a szekrénybe igy az ö ruhái hozzám kerültek be!
na de jo hogy alakul az ovi probléma
párod ezek szerint kezd változtatni?tényleg megbeszéltétek azota?

kicsi de joo jupijééé hogy itt vagy!képzeld ugyanilyen babakocsink volt csak kék imádtam mert nagyon kényelmes jo a bevásárlo hálo meg minden egyéb!csak sajnos magyarba ellopták!le is bukott aki elvitte (mert utánna a bico tárolobol elvitte a bicoülésünket amihez csak neki volt kulcsa) anyu megfenyegette hogy feljelenti erre csaj azt mondta nem érdekli mert az apja valami fejes a rendörségen és ugyse nyerne anyu max a csaj rágalmazásért pert inditana!

momo akkor lassan vége az épitkezésnek??az joo!huh nekem is inkább a régi konyhák tetszenek!igaz vannak ujba is szépek de nekem azok olyan ürhajosak meg hát az áruk is a csillagos ég!

na megyek mert mindjárt itt vannak a barátnömék

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ja még elfelejtettem amit akartam!nekem mostanába nagyon lassu vagy be se jön a babanet!gondoltam csinálok egy másik oldalon másik topicot!ha ti is beleegyeztek!meg hát itt már mindenki anyuka és oda nagyon beillünk:)ha mindenki beleegyezik megcsinálom és küldöm a teendöket!

ja nálunk már hó is van,iga z szerencsére még csak hegyen de ha igy folytatja az idö és ilyen hideg marad lassan itt lent is lesz!

na mentem puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Juci
De jó akkor jövő héten összehozzuk a randit.
Ügyes vagy, hogy sikerült "ideiglenes " megoldást kialakítani. Hidd el ez állandósulni fog ha ügyesek vagytok. Bizony neked is kell egy hét pihi amikor nem kell mindig mindenkit kiszolgálni és csak dudival lehetsz napközben.
Tamás újra dolgozik. Hivatalosan nem válunk így van állása is. Az más kérdés, hogy ez nem változtat a kettőnk viszonyán semmit. Annyi, hogy lesz fizetése és emiatt nem kell aggódnom mi lesz a rezsivel és a többi kiadással.
Jó az új babakocsi, de ez a típus nem igazán könnyű. Azt gondoltam valami esernyőre csukható de egészen jól dönthetőt akarsz. A kicsi szaladgálós pedig tökéletes a Bkv-s közlekedéshez.

Virág
Így már értem a pakolászást. Nekünk is annyi játékunk van, hogy lassan kifolyik a szobából. És ugye a nem is nagyon tudom eltenni, mert egy részét, mert különböző korúak a fiúk és szinte mind használatban van.
A ruhákat és holnapra terveztem kirámolni és kiszedni azt amit már nem hordanak mert kinőttek. Gyanítom én sem fogok vele haladni Áron miatt mert mindig belekontárkodik.
Kezd változni a párom azt nem tudom, de próbál rendes családapa lenni.Többmindenben segít, de amúgy nem nagyon beszélünk. Kérdés meddig bírja. Persze próbáltam beszélni vele, de nem igazán lehetett, mert nem partner benne. Vagy nem vállaszol vagy azt mondja ezt már tisztáztuk. Úgyhogy továbbra is gőzöm sincs mit akar.

Momo
Nekem is jobban tetszenek a klasszikus konyhák. Szerintem jobban időtállóak mint a most éppen felkapottak és ugye ezt nem cserélgeti az ember évente.
Igen 4-en mentünk, mert megígérte az apja neki hogy eviszi reggel, csak ugye átkerült másik csoportba így nem tudta, hogy pontosan hová kell menni. Igen Dávid nagyon odavolt. Mindenkinek mondta, hogy az én apukám látod.

Megyek, mert Áron felébredt .

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: