Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztoook!

Ezt nem hiszem el! Az új erkélyszomszédunk itt böfög kint!! De ennyit???!! :shock: :shock: :evil: :evil: Hihetetlen!

Vicsok Én is ezt szoktam mondani, hogy semmit nem nőtt a hasam. De már nem is nő ahogy észrevettem, hanem inkább úgy "eltelik".

Köszönöm az anyajegyes kérdésre a válaszokat, megmutatom őket a dokimnak, aki "intézte" a többit is. Kértem időpontot és mikorra kaptam??? Ma 13:48-ra!! :shock: Ez hogy jött ki... :lol:

Evu Kitartás a mai napra!! Ne aggódj Minike remekül elvan odabenn. :wink:

Szia Zita, gyere amilyen sűrűn tudsz! Én is lassan elkezdtem félni a szüléstől. Ahogy közeledik egyre jobban... :roll: Nem vagy egyedül! Főleg, hogy nézem ezeket a hülye videókat a neten, nem kéneeee!!!!!!

Megyek, mert ügyfél jött. :(

Szép napot! :D
Vendég

Szia Csilla! De jó, már itt tartasz...
Nagyjából én is megvagyok a kórházi beszerzendőkkel, de nincs összerakva..úgy vagyok vele, hogy még ráérek..(remélem) :shock:

Adri - óriási a szomszéd..ajánlj neki egy kis espumisant... 8)

Nekem sincs semmi meleg cuccom, voltam a CundA-ban, már vannak jó kis kardigánok, meg pulcsik, de hát már én is sajnálom megvenni (5-6000nél kezdődnek..) mert utána úgyse nagyon használom..

Közben meg a radiátorokban csurog a víz, lehet, h feltöltést csinál a főtáv???

További népi bölcsesség: idén korán elrepültek a fecskék, hosszú, hideg tél várható...(anyuéknál van pár fészek, és aug utolsó hetében már sehol nem voltak...)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hali csajok!

Na Van TB kártyám már a férjezett nevemre HURRÁ!
Viszont a Tgyást nem tudtam elintézni, mert rossz papírt adott a háziorvos, így délután mehetek vissza, egy új igazolásért.
Közben az ügyintéző meg azt mondta, hogy nem is biztos, hogy megkapom a Tgyás állományos igazolást szeptember 30-ig, Úgyhogy felhívom a sulim és megkérdezem, hogy mi van ilyenkor.
Ez a magyar bürokrácia!
Asszem ha a gyereknek TB kártyát kell csináltatni felköthetjük a gatyót annyian vannak az OEPnél!

Holnap megyek CTG-re, UH-ra, streptococcusra no meg vérvételre.
Bár csak 12re kellene mennem így nem tudom a vérvételt, hogy fogom éhgyomorra megoldani. A doki azt mondta, hogy az elméletileg még a jövőhéten is ráér.

Csilla: nekem sincs semmi téli cuccom és már nem is szándékozom venni. remélem a 3/4 gatyóim kitartanak ha hideg lesz.
Én baby öblítővel mostam a babarucikat és olyan finom babaillata lett mindennek. Nagyon jó ez a baby mosószer és öblítő amit vettem.

Hát ma belepréseltem a cipőmbe a lábam, de meg is bántam, még jobban bedagadt és alig bírtam benne menni, még jó hogy volt annyi eszem, hogy beraktam egy papucsot a kocsiba.
Tegnap bele sem bírtam bújni másba, így a mozi elmaradt :(

Ma már 36 hetesek vagyunk!!!!
A kórházi csomagból nekem már csak a melltartó hiányzik, de holnap azt is megveszem a bécsi úton a kismama boltban.

csajok mit főzzek ma? valakinek valami ötlet?

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Masiiii GRATULÁLOK!!!!!! :D :D :D "Anyának már nagy pocakja van (és törött lábujjacskája)"!! Ez igen! Lassan itt az idő!!! Nagyon izgiii! :D Én mákos tésztát fogok csinálni délután, szeretjük!

Vicsok :D Tiszta paraszt ez a másik cég... A másik kijött cigizni és az orrát túrja! Megáll az eszem!
Vendég

Adri, neki meg orrszivó-porszívót :wink:
Amit még kérdezni akartam, hogy ti most hogy is vagytok a nevekkel?

Masi, gratula a 36. héthez!
Apa intéz majd nálunk minden papirt :wink:

Főzés: péntekről maradt karfiol, csak baromi nagy fejek voltak, feléből lett rántott, most meg a másik feléből leves lesz..
Meg vettem ki husit, apa nagyon szereti a bakonyit, lehet, hogy meglepem ...de még nem szántam rá magam, de akkor nem tudom, mi lesz belőle... :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Masi,gratula!!De jó neked :wink:

Ma folyamatban van a gyüminapom,kis zöldség is becsúszik!Eddig jol bírom kivételesen... :D Büngyi Te??

Pár napja nagyon extra érzékeny lettek a melleim,meg fájnak is!! :roll: Talán termelődik a tejcsi?? :D Vagy szeríntetek??

Egyébként semmi különös nincs...!Holnap ugye doki!Na szorítsatok ám majd!!Rámfér! :shock: Nem szabad több kilonak lennem mint a multkor!!

Lassan énis elkezdem venni meg összeszedni majd a cuccost a korházi pakkba!!Kitudja...

Szép napot mindenkiknek!!!

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Missi! Gyümölcsnapozom még, de most nagyon nehezen megy :? Szorítok a holnapi mérlegeléshez. Nekem is kell szorítani! Rámfér igazán.

Ariel! De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy minden oké veletek.

Masi! Sajnálom a lábad. Hát, én is tartok az ilyen ügyintézésektől. Nálunk mindent a könyvelő intéz, úgyhogy csak a lányunk TB kártyájáért kell majd elmenni :?

Adri! Látom jól elvagy a szomszédokkal :) Böfögnek, orrot túrnak, hova kerültél???? :lol: Én disznóólra tippelek ;)

Evu! Kitartást. 2 ember, nem is tudom hogy gondolják! :shock:
Vigyázz magadra!

Bogyo! Milyen az az Aventes táska? Nekem pelenkázótáska kéne, az most a hiányzó darab még.

Csim! Hallottam én is a hidegről, nem tudom mibe fogom beletuszkolni magam. Reménykedtem egy jó kis enyhe őszben, mint tavaly. Még novemberben is pólóban görkoriztam 8)

Vicsok! ez a népi bölcsesség megijjesztett :? Nekem nagyon tetszett a tavalyi tél. Igaz, nem volt hó, meg ilyenek, de kellemes volt, szépen sütött a nap olykor, és a virágaim az erkélyen szépen elteleltek. Ja, és ennek köszönhetően a fügefánk idén már a második termést hozza! :P

Na, Helénke felvett egy hülye pózt a hasamban, viccesen nézek ki :lol:

Klári, mi újság??? Várjuk a híreket!

Cuki! Szorítok, vigyázz magadra, várunk haza!

büngyike

Sziasztok!
Büngyi, gratulálok a fügefádhoz :)
növény téren elég gyatrán állunk...bár most megmentettem egy fát (ne kérdezd, mi az..), elég viccesen néz ki, tavaly nyáron nagy dús levelei voltak, majd ahogy fűtés bejött, ledobálta összest, maradt a középső szára..
aztán lakásfelújitás stb. nem engedtem kidobni, kapott egy esélyt, és most alul hoz hajtásokat és levelekt...
Csak hát hülyén néz ki... :?

Közben küzdök a bakonyi szelettel, még sosem csináltam, majd kiderül.. :roll:

Hrr, vasárnap szülinapra vagyunk hivatalosak, tesóm egyik üzleti partnerének, mindig én intéztem a szállásfoglalásokat, terembérléseket nekik, ennek örömére meg vagyunk hivva...Szegény párom, ha ezt megtudja... :?

Missi, mellfeszülés - lehetséges, hogy megindult az előtej termelés.. :) mondjuk én nem emlékszem, h nekem feszült volna, de hát nem vagyunk egyformák.

Felhivtam dokit, csütörtökön kell mennem délután hozzá.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

HALIHÓ!
MEGJÖTTÜNK A DOKITÓL.MINDEN OK,NÓRA VISSZAFORDULT KOPONYAVÉGŰBE!!!!!
Kép 1 HÓNAP ALATT KB 1 KG HÍZOTT,MOSTA BECSÜLT SÚLYA:2000-2216GR.TÖKRE ÖRÜLTEM.EGYÉBKÉNT MINDEN OK VELE ,MÉHSZÁJAM IS TELJESEN ZÁRT .A DOKI AZT MONDTA NE NAGYON FOGLALKOZZAK A GÖRCSÖKKEL ,EZ 2.GYEREKNÉL HAMARABB MEGSZOKOTT DOLOG(TOVÁBBRA IS MAGNE B6).1 HÓNAP MÚLVA KELL ÚJRA MENNEM CSAK ,DE AKKOR MÁR NST IS.MI AZ A CTG?NÁLUNK CSAK NST VAN!!!!!ENNYIRE HÜLYE LEGYEK!!!! Kép
JA LAGZIRA VETTEM FELSŐT,DE GATYÁT NEM ,MAJD MÉG SZERDÁN MEGYÜNK KÖRBENÉZNI GATYAÜGYBEN!!!!! PUSZA MINDENKINEK!!!!!MAJD MÉG JÖVÖK!!!
geosel.klara

Hali!

Na sütöttem egy kis túrós sütit, meg most csinálom a joghurtos pulykacicit. Már sűl.
Rég kész lettem volna, de képzeljétek el, olyan gyagya vagyok, hogy a sütit beraktam a sütőbe ugyan csak a sütőt felejtettem el bekapcsolni. Ez már a vég!!!!

Az én kismanóm ma nagyon mocorog és néha olyanokat "ugrik" a pocimba, hogy az már fáj! A derekamról ne is beszéljünk, kb 2 órája úgy beállt, hogy mozdulni is alig birok. Szerintem nyomhat valami ideget ez a kis rozi.

Én most ajándékoztam oda a fél virágállományomat anyuéknak, mert kikerült a beépített teraszra a számítógép, így nagyon kevés hely maradt a virágoknak. Pedig évek óta gyűjtögetem, és nevelgetem őket. Olyan szépek, igazi kis pálma-orchidea kert volt már itt.

Cici: nekem sem fájt, legalábbis nem emlkszem rá. Nekem este szinte mindíg el kezd csöpögni, napközben még nem hála az égnek.

na mindjárt jó nagy zuhi lesz nálunk, már jól be van borulva.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

na, gyors helyzetjelentes-

Vano-a kislanyom ki akarja "harapni" a köldökömet belülröl, szoval hihetetlen milyen aktiv ma, az uj emberkek azon kuncogtak, hogy hogy hullamzik a pocakom,a hogy feszitek ott elöttük :lol:

18-an kell mennem a könyvelönkhöz, minden papiromat ö fogja csinalni, nagyon aranyos volt, mondta, hogy mindent elmagyaraz, hogy milyen papirokat es mikro fogja leadni 8)

az öcsemeknel meg nincs babo, de Kispupu( aug.topic) mar 40 hetes es 4 napos Mateval 8) holnap befektetik..Uristen, jön az unokaöcsem!!!!!!!!!!!!!!

Este jön a parkettas, ezt mar lehet, hogy irtam :wink:

ha Mate megszületik, valszeg nem tudok menni elökeszitöre holnap :shock:

es szerdan uh-vegre

ennyi, "rohanok" tovabb :wink:

pusszancs
Vendég

Evu, nálatok is jó egy időben lesznek a babák (sógornőm szept 26ra van kiírva)

Klári, tök jó, hogy minden oké, Nóri is szépen növekszik :) Nem semmi, hogy csak 1 hónapra rendelt vissza :shock:

Cukiról tuudnk valamit? Hol van kalloni, ezer éve nem volt..Tidi, Gabi..még ők sem jelentkeztek ...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Samukám is aktív ma! :) Nem baj,legyen is...!

Ma ilyeneken gondolkozom,hogy mennyire felfognak innentől kezdve gyorsulni az események!!Hihetetlen!Elmegy ez a szept.,aztán jövö hónapban már bármi lehet....!!És még azért nekem is van jó pár "hiányosságom"... :roll: !Ugyanakkor persze írtóra örülök is,mert már alig várom a kicsi fiam!!

Klára,nálunk is csak NST van,nekem elvileg 34.héttől kezdve!Tehát 2 hét mulva már arra megyek...de fura!!Olyan távolinak tűnt ez is,mikor még kicsiny pocimmal odamentem a rendelőbe és a sok kismamit meg már NST-re járt!Azt se tudtam mi lehet az.. :)

Itt nálunk süt a nap!Nem bánnám ha holnap is jo idő lenne,mert nem akarok megint kilós farmernaciban meg edzőcipőben mérlegre állni mint a multkor :shock: :D

Ma este még elvileg zöldbabfőzit kell főznöm holnapra,mert kitudja mikorra érek haza dokitól...!!Remélem megbírom állni h ma ne kóstoljam meg! :wink: Imádom!!

Missfried
Kép
missfried

Ja ez mondjuk engem is meglepett h csak 1 hónap mulva kell visszamenned Klára!! :roll:

Missfried
Kép
missfried

Úgy látszik, a hűvösebb idő ilyen hatással van a baákra, kisvicsok is iszonyatosokat mocog..úgy feszitia hasam, hogy csak na...

Tegnap kicsit meglepődtem, mert frankón éreztem lenn a fejét. Eddig csak a hátát (?) lábát (?) vállát (?) :wink:

Kiváncsi vagyok én is, hogy mit néz a dokim csütörtökön, az már majdnem 34.hét, elvileg lehet, hogy nst is..?? :roll:

Missi, én eddig csak papucsban mérlegeltem :wink: illetve vettem egy kis lapos talpú cipit, kb 20 dkg, a védőnő meg mindig 1 kg-t von le a mérlegeltből..

Apa vett nekem baba magazint, meg anyák lapját, megnézem mit írnak...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

IGEN NEKEM IS FURA ,HOGY 1 HÓNAP MÚLVA KELL CSAK MENNEM ,DE ITT SZEKSZÁRDON 36.HÉTTŐL CSINÁLNAK CSAK NST-T .

MASIKA:CUKIKA?????TUDNI VMIT RÓLUK?
geosel.klara

HOLNAP NEKEM IS VÉDŐNÉNI,KÍVÁNCSI LESZEK ÉN IS!!!!!!AZTÁN JÖVŐ HÉTEN MÉG BESZEREZZÜK A HIÁNYZÓ DOLGOKAT,AZTÁN RENDEZEK EGY IRDATLAN NAGYTAKARÍTÁST UTÁNA ,AZTÁN MÁR NEM BÁNOM,JÖJJÖN AMINEK JÖNNIE KELL!!!! Kép
geosel.klara

DE FURA ,HAMAROSAN INDUL A A BABAESŐ NÁLUNK IS!!!!!JUHÉJ!!!!!!! Kép
geosel.klara

KICSIT GÁZ VAGYOK,NEEEEEM???????DE NEMRÉG MÉG AZ AFP EREDMÉNYÉRŐL CSEVEGTÜNK ,MOST MEG SZÜLÜNK HAMAROSAN Kép
geosel.klara

Ez a babaesős gif nagyon tetszik!! :) :)

Fől a zöldbabfőzelék,de csak holnap ehetek...ez van!! :?

Az én hasam is sokat feszít ma,sőt a napokban..

Missfried
Kép
missfried

Cuki!!Jó hogy azért írtál..és vigyázz nagyon magadra!!Kitartást mindenhez!!!

Missfried
Kép
missfried

-cuki, orulok, hogy jobban vagy es sajnalom, hogy ilyen gaz a korhaz - durva az itthoni helyzet, csak azt nem tudom, hogy hova megy a penz amit TB re fizetunk ? mert hogy nem wc papirra, az tuti....holnap es mesz dokihoz ?
-adri kapaszkodj ! en mar REGGEL makostesztat ettem.. :) :( de olyan jol esett
-masi, ti vagytok a nagy fozosok a klarival. ugyiii
-klari gratula hogy megfordult a bebi, nekem azt mondtak, hogy a 37 hetig kar ezen filozni, mert addig ide-oda mocorog
-bungyi, mea culpa, a szomszed csaj megvette a taskat. amugy ma kimentem a Brendonba es ott is van , de k., draga. 16 e ft. annyit ez nem er szerintem, en 9 e-t adtam el, de van egy masik is ha nem hasznalom azt sem majd, szolok...igazabol csak a ferjem szeretne- ki erti ezt? Hos vagy a gyum.nappal. en valtozatlanul salatazom este, es tok jol erzem magam !!
- csim de reg nem irtal. hello- orulok, hogy jon a huvosebb. egy kardigant felveszek es kesz
-evu, hogy van a savad ? betanitas ?
-missi, vicsok latom nektek is jo aktiv lurkotok lesz..az enyem is porog

Lanyok a Brendonban 7 800 penzert van szoptatos polo ( spagettipantos ) istenien nez ki, lycra anyagbol, lecsatolhato elol a mell resze, minta szpot. melltartoe es van fekete is !! ( meg feher ) . Nagyon jol nez ki, kimondottan csinos es most is mar lehet hordani, nagyon kenyelmes !! Ugy orulok neki, nem kell azokban a borzalmas feher, nagymamas szoptatos melltartoban lennem :):)
bogyogyorgyi

CUKIKA:MINDEN OK LESZ!!!!!KITARTÁS!!!!!!!VIGYÁZZ MAGATOKRA,PIHENJ SOKAT!!!!!!!

JA A GANÉ ÁLLAPOTRÓLA KÓRHÁZAKBAN:MA UGYE NŐDOKINÁL VOLTAM,TERMÉSZETESEN PISILNOM KELLETT,DE ITT AZ AMBULANCIÁN CSAK 2 KLOTYÓ VAN,HÁT BEMENTEM VESZTEMRE.AZ EGYIK FOGLALT VOLT A MÁSIKBAN MEG OTT FIGYELT EGY HATALMAS NAGY " BOA":-(
SZÓVAL VKI NŐ LÉTÉRE ENNYIRE IGÉNYTELEN LEGYEN,HOGY NEM TUDJA A WC -T ELRENDEZNI SZ.RÁS UTÁN.MAJDNEM HÁNYTAM.PERSZE TAJKARÍTÓT EGYET SEM LÁTTAM.EZ ELSZOMORÍTÓ!!!!!!
Kép

JA MIT TALÁLTAM:
Kép
UGYE TÖK JÓ?
geosel.klara

Sziasztok !

Egész nap talpon voltam : sütés - főzés , takarítás , vásárlás volt a program.

Tegnap este hazajött anyukám a nyaralásból úgyhogy reggel rohantam is át , mert egy csomó mindent hozott az unokának !

Délután kifosztottuk a Corát és a Mini Manó Babacentrumot is . Már tényleg nem tudom hová pakolni Dani ruháit , de egyszerűen nem lehet ellenállni a vásárlásnak , ha meglátok egy cuki darabot .
A végén anyu is nagyon belelendült és egy csomó olyan dolgot is megvettünk ,amire legalább 1/2 évig nem lesz szükség. ( pl. előke) .
A szobába is vettem még egy-két dolgot, így már egész másképp néz ki, és aminek a legjobban örültem ,az ,hogy kiderült ,hogy az ajándék matrac ,amit a kiságyba kaptunk KÓKUSZBÓL van !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért ma is hoztam a formámat : bölcsőbe rendeltem volna egyedi méretben matracot, ehhez ugyebár le kell mérni.
A baj csak az ,hogy én inch- ben mértem , nem cm-ben :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem is tűnt fel ,hogy a 22 cm kicsit keskeny , de az eladó is simán felvette a rendelést . Csak anyukám nézett rám hülyén , majd elnézést kért , és megkért,hogy Apával is méressem le megint azt a bölcsőt.
Otthon kiderült ,hogy 55 cm.
Holnap megy és megrendeli ...... , de azért még szeret .....

Cuki : jó ,hogy írtál, drukkolok továbbra is ,hogy javuljon az állapotod ! Kitartás !!!!!

Missi : Samu videó nagyon tetszett, olyan mintha táncolna :)

Cici fájás , feszülés : Nekem is van. Apa el is lett " tiltva " tőlük, mert már az is kellemetlen ,ha a ruha / pizsi hozzádörzsölődik . :(

Masi : Húúúúúúú 36 hét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem jobban van a lábad, és holnap ,még tudsz jönni a felkészítőre .

Lányok, mindenkinek szép estét, most csak ennyire tudtam reagálni , majd holnap kipihentebben jövök .

pusszantás !

Kép
sheepy

NA ASSZEM LÉPEK,DVD-NI FOGUNK:TIBOR VAGYOK HÓDÍTANI AKAROK!CÍMŰT!!!!HOLNAP JÖVÖK!!!!!! Kép
geosel.klara

SHEPPY: AKKOR NAGYON JÓ NAPOD LEHETETT.
JUUUJ:INCH=CM!!!!NE AGGÓGJ ÉN IS A MÚLTKOR AZ ABLAKRA A SZÚNYOGHÁLÓT UGYANÍGY MÉRTEM ,DE APÁVAL EGY JÓ NAGYOT RÖHÖGTÜNK
Kép
EZ VAN EZT TESZI ATERHESSÉG!!! :wink:

JA CICIFESZÜLÉS,FÁJÁS MÉG NINCS,CSAK NÉHA ERESZT :P
geosel.klara

Sziasztok!

Megvagyok én is, még kettő az egyben. Igaz az én közérzetem sem valami fényes. Ma is fájdogált a hasam rendesen, görcsölgetett. Pedig még jövő hét keddig ki kell bírni. Utána már nem nagyon izgat mi lesz, mikor jön, de addig ki kell valahogy tartanom: nem szeretném ha tüdőérlelő injekciót kellene kapnia. Azt mondta a doki, hogy 36. héttől már nem kap a baba ilyet.

Ariel, Masika: ti már fellélegezhettek ilyen téren, mennyire írigykedem, hogy ti betöltöttétek ezt a bűvös hetet!!!

Cukika: Megy a drukk továbbra is, nagyon sajnálom, hogy nem sikerül beállítani a vérnyomit, nagyon borzasztó, hogy csak kísérleteznek veled. Muszáj neked is kibírni valahogy még ezt a 2-3 hetet!!!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Shep , nem vagy semmi :)
viszont legalabb a kovetkezo 4 gyerekednek sem kell mar semmit venni - ez jo !

nektek mind feszul a cicitek ? nekem nem, ez gaz ? lehet, hogy nem lesz tejem ?

Gabi es mennyire tudsz pihenni ? persze hulye kerdes,,3 gyerek mellett...de remelem sikerul, mert a gorcsolesre allitolag ( a konyakon kivul :) ) a legjobb az igazi pihenes, magyaran fekves. nem az ules feltett labakkkal..:)
muszaj lesz a kismanodnak kibirni meg a 1,5 hetet, ezt taplald be az agyadba es akkor ugy lesz.
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Cuki- jó, hogy kaptunk hírt felőled, majd csak beáll a vérnyomásod, hátha a hidegfront segít ebben- anyukámnak szokott!
WC- ma háziorvosnál voltam a MÁV kórházban, de okulva a korábbi állapotból, inkább visszatartottam, még be nem értem a munkahelyemre.....

Ma elintéztem a táppénzt, de szept. 20. után megint kell mennem a papírért, de akkor a tgyás igazolás még nem adható ki, tehát rá két hét múlva megint háziorvos- kicsit sokallom!
De főnökömmel sikerült lebeszélnünk, hogy ki tölt ki mit, így remélem sínen vannak a dolgok.

Holnap cserélik az ablakokat és a bejárati ajtót, mindent letakartam, mert nem bírom már a magasra mászkálást és a portörlést, remélem nem lesz nagy csatatér utánuk!

Nekem is ma sokat mozgott Gergő, a hajlongás után főleg, le is kellett ülnöm! Vettem ma a Fakopáncs-ban fából betűket a nevére és majd felragasztom az ajtajára! Ott olyan klassz játékok vannak!

Sheepy
Mini Manó látom bejött :) Én is még megyek vissza egy-két dologért oda!

Bogyó
Ez a szoptatós póló nem kosaras, ugye? Tart eléggé? Mert jól hangzik, csak nekem eddig is B-C kosaras volt, félek, hogy szoptatásra elérem a D-t és azokat tartani kell valaminek. Amúgy felpróbáltam hétvégén én is szoptatós melltartót, de inkább elhalasztottam a projektet- annyira nem tetszett nekem sem!

Klára
Nekem is csak 4 hét múlva kell mennem dokihoz, de akkor már CTG-vel egybekötve!

Vicsok
Én is megéreztem, amikor a baba feje beállt lenn, még mondtam is a páromnak, hogy szerintem most már jó helyen lesz a szüléshez - és a múlt heti vizsgálat meg is erősítette ezt!

Ariel
A freemailes címedre írtam!

Jó éjszakát mindenkinek!

Évi

> Kép
evarga

eva, nincs benne merevito (hogy hivjak azt, halcsont ? ) mert az szoptataskor nem tul jo, de van benne egy also anyag is, es maga a polo eros lycra, ami nagyon tart. nekem sincs kicsi mellem , de ez tok jo. (s,m,l, xl van )

a gyed/gyes es tsait csak szules utan lehet elintezni ?

amiota nincs hoseg, ti nem vizesedtek/ dagadtok kevesbe ??
( en sokkal jobban vagyok)

Szep napot mindenkinek, itt az osz :)
bogyogyorgyi

Kép
MÁR MOSTAM EGY ADAG RUHÁT ,TEREGETNEM KÉMNE.FURA ITTHON EZA CSEND ,APA DOLGOZIK,LÁNY OVIBA :cry: KICSIT ROSSZ!!!!!
MA VÉDŐNÉNIHEZ KELL MENJEK FÉL 2 KÖRÜL.ITT ELÉG SZAR AZ IDŐ,NAGYON FÚJ A SZÉL
Kép
DE AZ ESŐ NEM ESIK, CSAK FELHŐS VAN!NA MAJD MÉG JÖVÖK!!!!PUSZA!
geosel.klara

Jó reggelt Csajok!

Tegnap kidőltem este 7-kor :shock:

Cuki! Vigyázz magadra! Jó hogy jöttél azért egy picit és már nem aggódunk a nagy tudatlanságban!

Bogyo! Semmi baj. Nálunk is Apuci szorgalmaz valami táska-megvételt, de akkor keresnem kell másutt. De olyan bénák vannak. Bezzeg külföldi oldalakon olyanokat látok, hogy elszorul a szívem!

Sheepy! Komoly a bölcső-matrac-dolog :) Reméljük most jó lesz a méret :) Nekem még van hely babaholmiknak, de visszafogom magam. Most már szülésig nem akarok babaruhát mosni :)

Évi! Holnap találkozunk a felkészítőn :)

Melltartó-project: nekem rózsaszín van és testszínű, szerintem nem olyan béna.

Voltam védőnőnél, minden ok. súly, vérnyomás, vizelet. Viszont ma reggelre iszonyatosan dagadtak a kezeim! :shock: Nem kimondottan virsliszerűen, hanem csak vastagabbak, mint máskor.
Gyorsan le is mentettem a jeggyűrűnket :cry:

A Samuka videót nem láttam eddig, valahogy csak ma akadtam rá, ISTENI!

Gabi! Jó, hogy még egyben :) Vigyázzatok magatokra!

Tegnap jó volt a gyümölcsnap, és esténként nem is eszem csak gyümölcsöt és zöld-teát. Ettől még a súly maradt, de a védőnő szerint többet ne tegyek már az ügy érdekében, lehet a víz miatt is a súlytöbblet.

Klári! Szorítok a védőnős dolog miatt! Engem a 32. héten 3 hétre rendelt vissza a dokim egy UH-ra és a 36. héten lesz CTG(=NST) streptococcus és vérvétel is.

Na, húzok reggelizni

büngyike

Sziasztok, én is itt

Klári, isteni képeid vannak :lol: a Nórás is tök ari..én egész nap "csendben" vagyok itthon, nem valami szórakoztató..

Cuki, legalább otthon vagy egy kicsit, pihizz sokat, kitartás!!! :roll:

Bogyógy- jól hangzik egy a szoptatós póló, lehet, h megfűzöm apát, hogy szülinapomra kérek egyet :wink:

Sheepy- bölcső mérés :wink: hihihi én sem tudom, hogy férünk be a komódba ...

Gabi, kitartás, már 35. hétnél jársz!! Ez a hét meg elmegy, mint a sicc.. :roll:

Évi - szegény, ablakcsere...takaritás: nekem nem gáz felmászni valahová, csak leguggolni vagy letérdelni ne kelljen, alig birok felállni... :oops:
Háziorvosod a MÁV-ban van? És hol szülsz? (vagy már kérdeztem?? :oops: )

Nálunk még minidg nem kezdték el a panel külső felújitást, pedig elvileg aug végén kellett volna kezdeniük..majd nagyon örülök, ha októberben néznek be az ablakon.... :evil:

ma végképp nincs ötletem főzésre... :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást! :lol: Aranyosak vagytok!

Masika: Nagyon szép a babakuckó! Ugyanezt a garnitúrát rendeltem meg én is, csak kékben! :lol: Sokat agyaltam rajta, nem vagyok túl vizuális, de látom szép lesz! Megkérdezhetem, hogy mennyi idő alatt érkezett meg? Én még csak a múlt héten rendeltem meg, mert apa annyira babonás, hogy nem is találok rá kifejezést! Ágyunk is csak a múlt hét végén lett, egy igen komoly hiszti hatására... :)

Cukika: Mi még nem találkoztunk, de nagyon drukkolok neked! Ez a magas vérnyomás volt az egyik nagy parám... (Amúgy nekem tök alacsony, csak nálunk mindenki alacsonnyal kezdte és magassal végezte)

Apának köszönhetően nem győzök mosni és vasalni, már tök kész vagyok... :lol: Szerencsére rengeteg ruhát kaptunk, most úgy néz ki, hogy 1,5-2 éves koráig kihúzzuk ruhával és nem is lesz rajta minden! :D
Képzeljétek, tegnap tűz volt a hátsó szomszédunknál! Nekünk ott pont gyümölcsfák vannak, úgyhogy nagyon megijedtem, hogy belekap! A tűzoltók kb. 10 perc alatt értek ki, de iszonyú soknak tünt... Kb. fél-háromnegyed óra volt az egész, de az ijedségtől még órák múlva is kőkemény volt a pocakom! Szegény picúr begombócosodott fönnt és órákig nem is távozott... :?
Megyek, kimosott a mosógép + vasalok (minő meglepetés :lol: )!
További szép napot nektek!
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok !

Bogyó : Örülök ,hogy megelőlegezted nekem a + 4 gyereket :lol: . Hát tényleg lenne hozzájuk kedvem ,és lehet,hogy idővel agyilag is felfejlődök majd a feladathoz :lol: :lol: !

Klári : Itthon is nagy a csend, de egyfolytában szól a zene, énekelek Daninak , meg jókat beszélgetünk, bár ez egyenlőre elég egyoldalú
:wink: .
Legalább lesz időd kettőtökre Nórával is . Majd csak rákapsz az ízére !

szoptatós melltartó / trikó : nem is gondoltam bele,hogy ezekbe sem tesznek merevítőt :( .Az miért nem jó ?
Én korábban csak merevítős cuccokat hordtam , és ezek a terhes dolgok annyira alaktalanok !!! Mondjuk télen annyira nem látszik, de még fél év , ráadásul hatalmas dudákkal :shock: :shock:

Lányok , ti a pelenkázólapra tesztek majd pelenkázó alátétet ?
Ez ilyen többször használatos, nedvszívó valami. Még nem volt hozzá szerencsém , csak neten láttam , meg hallomásból , de nem tudom kellene-e ??

Gabi : olyan gyorsan megy az idő, hogy észre sem veszed és máris átlépted a 36. hetet ! Ez a 1 1/2 hét tényleg nem sok,csak próbálj a lehetőségekhez képest pihizni , és akkor minden OK lesz meglásd !

Évi : Nem semmi, hogy most kezdenek szerelni.
Én is mindent letakartam ,de az a hülye por úgyis megtalálja az utat .
Apa hétvégén hozott a piacról egy kihúzható nyelű portörlőt, hogy ne kelljen nyújtózkodni, viszont a padló sikálását nem merem rábízni, mert foltokat hagy mindenütt.

Mini Manó tényleg klassz ,nagyon jó áraik vannak .Csak overállt nem találtam sajna tegnap. Viszont sokkal jobban tetszettek a hálózsákok , mint a Brendonban, volt mindenféle. Vettem is paplanost , meg simát is.
A kedvencem ez a békás kuka ,ami baba- szennyestartó lesz :
Kép

Masi, Csim, Evu : jöttök ma felkészítőre ?

Kép
sheepy

Szia Mindenkinek!

Csak egy gyors bejelentkezés! Velem minden rendben, kisVirág egyre keményebb pingpong labdákkal játszik odabent. Múlthéten nagyjából mindent megvettem a kórházi csomagomban, már csak ki kell mosni az új ruhákat, és össze is rakhatom a cumót. Dokihoz most csütörtökön megyek, és hétvégén fogunk vásárolgatni. A kiságyat, pelenkázót, és a kocsit, meg a kádat. A kocsival bajban vagyok, mert azt hittem könnyű választás lesz, de normális áron (max50e) kicsi a választék, a 100ezreset meg hanyagoljuk…
Apa be akarja vállalni velem az első heteket, hogy 3-an aludjunk a hálóban…jó muri lesz. Hogy hova rakjuk a 2 pillangóheverő mellé a kiságyat, még nem tudom…majd fellógatjuk a plafonra…

Cuki!
Olvastam, mi történt, kitartás, már nincs sok hátra a 37. hétig neked sem, utána meg jön az a pici baba, amikor kedve van!

Mindenkinek millió puszi, és sokat pihenjetek! Én nagyon élvezem a szabit!
Legyetek jók!
Ágica és Virág

Ágica
Kép
ágica_26

Húúú, Zita, elég gáz...Én is állandóan attól félek, hogy itt a panelban valamelyik nagyokos szenilis öreg lakó felgyújtja a lakását...ne tudjátok meg, alattunk lakik egy 80valahány éves öreg.
Tavaly szétment a WC-nél a cső, és beázott alattunk, pont én voltam csak itthon, de szerintem egész délután leste, mikor nyilik az ajót..behivott, hogy nézzem meg, hogy néz ki a fal nála, hogy hova folyt a viz..

Hát a cigányputri nem kifejezés ami ott volt...meghalt a felesége 2-3 éve, és ott azóta nem volt takaritva. Mintha egy raktár lett volna, minden bezsúfolva, dobozok, zacskók, és amúgy fest az öreg, a képei össze-vissza... :evil: és az bűűzz... :evil:
Na, szerintem a biztosítós is nézett egy nagyot.. :shock:

Hát ilyenek laknak itt...a többiekről ne is beszéljek..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Na , jellemző ... tudtam ,hogy fordítva lesz a kép :P :P

Zita : Szia Neked is !!
Leht,hogy elkerülte a figyelmemet , de Babóca fiú vagy kislány lesz ?

Kép
sheepy

Szzziiiaaa Ágica!
Jó hallani rólad :lol: vigyázz magatokra! Otthon net ?.... :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

hát otthoni net az nem lesz, de ha minden igaz, a párom csinál egy irodát, ahol lehet, hogy lesz...amúgy marad egy internetkávézó, ami nincs is olyan messze tőlünk

majd igyekszem!
legyetek jók

Ágica
Kép
ágica_26

Kép

hali csajszik..pocakprezentacio egy igen hülyen elkapott pozbol :shock: :wink:

az elöbb majdnem hanytam megint, sav az meg mindig van, es Minike ugy rugdosott, hogy ki akart szakadni az összes belsö szervem, ez is ingerelt..ramjött egy szedülös-remegös görcs..ilyet meg nem ereztem :shock: de elmult, ugy tünik.

betanitok, örülök, hogy hallottam Cukirol es Agicarol :wink:

elökeszitö Sheepy: sztem nem jutok ma el, idegesit is a dolog, de egyszerre nem tudok 3 helyen lenni..ez az utolso hetem, kaosz van, amit nem hagyhatok igy itt, az öcsem baratnöje sztem megszül ma, mar korhazban van es jön ma a hugicam is, de meg meglatom, mert nagyon szeretnek menni :cry:

szombaton parkettazzuk Mini szobajat :D

most lepek..ja, vettem Tenna betetet 8)

pusszancs
Vendég

Sheepy, tudom, mire gondolsz pelenka alátétnél. A múltkor Auchanban láttam, 3 vagy 5 dbos csomagban volt, de nem vettem én sem..
Szerintem a pelenkázóra nem kell, sógornőmet kérdeztem, ő akkor használja, ha mennek valahová, vagy épp nem a pelenkázóbn rakja tisztába a gyereket (a gyerekszoba az emeleten van náluk, napközben meg a nappaliban vannak főleg)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Ma voltam ismét a dokimnál. Méhszáj c3000-es, szóval zárt. A baba medencevégű még mindig. CTG-t is csináltak, hát a picur a váróban nyüzsgött a pocakban, de mikor a gépre tettek azonnal elaludt. Próbálták rázogatni az asszisztensek, de csak pillanatokra kelt fel. Na már itthon vagyunk, itt pedig folyamatosan mocorog. Na mindegy jövő héten viszek csokit és azt majszolom a vizsgálat alatt, arra mindig felkel.

Ja meg múlt héten vettek kenetmintát és megnézték a streptococcust is, negatív, de még egyszer megnézik két hét múlva.

Sheepy, Masi, Evu, jöttök ma? én megyek mindenképpen. Bár csúnya az idő, de ez az utolssó előadás.

Ágica, a Vodafone-nak van ez a mobil internet szolgáltatása, havi 5.000 Ft, korlátlan használat és nincs semmilyen egyéb díj. Nekünk ez van itthon....

Sziasztok, Csilla
csim

Haho!

Na megjöttem a dokitól+védőnőtől..!A súlyom:1 kilot híztam,a 2 hét alatt!Ez azért talán nem olyan gáz.. :D A doki sem foglalkozott most vele!
Vérnyomás 120/70,fehérjét nem tudom de remélem nem lesz!Mert ma mindenképp laborba kellett mennem,így ugye csak ott pisiltem!Megvolt a vércukor terhelésmsőt az összes terhesség elejit megismételték ujra(ezt nem is tudtam),vérkép teljes,toxo,stb....!Remélem jó lesz az összes eredményem!3 ampulla vért levettek,plusz még ugye a cukorhoz 2szer külön :shock:

2 hét mulva kell mennem,akkor már NST! :) Várom már!Ott volt a másik"Samu anyu"is,ismét összefotuttunk... :wink: !Innentől már minden héten elvileg,hisz ugye talán egyszerre is szülünk :lol:

Jajj volt egy csajszi,ott szipogott szegény,mert azonnal mennie kell a kórházba!Van fehérjéje és 160as a vérnyomása :cry:
Az "ikres mami"is ott volt!Dagad szeríntem már az arca,szája is,mondtam neki h szeríntem itt az idő lassan!Pedig most 30 hetes :?

Na később még jövök,most azért kicsit megnyugodtam,hogy legalább ma nem került szóba a kórház nálam!!

Konyha=felfordulás!! :shock: Megyek elmosogatok!!Mindenkit puszilok!!Később jövök még...

Missfried
Kép
missfried

Szia Csilla
jó hir a zárt méhszáj, és Manó még mindig megfordulhat.. :) Nem is hallottam még, hogy strepto-t 2x vettek le.. :shock:

A mocorgás mindig így van: amikor produkálni kellene magát, szépen sunyiban bealszik, bezzeg előtte meg utána.. :wink:

Evu, jó hogy itt vagy, tényleg kitartás neked..!! Ne stresszeld magad :roll: Öcsédéknek drukkolunk!
Tena betét elég kiábrándító, nem.. :?

Húú, most beszéltem tesómmal, nem fognak nálunk vendégeskedni..(szerintem) bátyám barátnőjének ráhatására, sajnos nem tudok vele túl kedves lenni :oops: most meg ráfogja a terhességemre, hogy ne kelljen őket körbeugrálni, és még ő a jó fej, hogy megkímél.. :evil: rhrhrh, na mindegy
örülnöm kellene, de nem tudok..arra gondolok, hogy ezzel a kígyóval él a tesóm...Az meg szegény nem győzött magyarázkodni :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hali !

Csim, Missi : klassz , hogy jók a vizsgálati eredmények ! Hű de várom már ,hogy én is CTG-zhessek :) . Még 3 hét van addig hivatalosan , bár látom ,hogy nálatok sem várják ki a betöltött 36. hetet .

Missi : A dagadt fej a szülés jele lenne ? Hát én pár napja úgy veszem észre ,hogy kezd szétmászni az arcom és párom szerint is olyan doboz fejem lett , meg vastagabb az orrom is . - Hűűű, kedves mi ? :lol: :lol: Viszont még eszem ágában sincs szülni. Állítólag fiús anyukáknál a vége felé előfordul- lásd Görög Zita , bár én nem érdemlem meg :cry: .

Ágica : tök jó , hogy tudsz írni , és ,hogy minden okés veletek is ! Jó vásárolgatást , és továbbra is vigyázz Magatokra !!!

Evu : Legalább már tényleg a munka végén jársz . Sajnálom ezt a savas dolgot.
Én esténként érzek maró érzést a torkomban , ezért sajna a gyümölcs- joghurt vacsit felváltotta az éjszakai szárazkeksz majszolás + a citromos teáról i lemondtam :(

Csilla , Masi : Bent leszek a városban , du . 5-re megyek az előadásra . Majd a " toronyban " találkozunk !!

ja , a lényeg !
Most olvastam,hogy aki táppénzen van, annak a táppénz csak a szülés előtt 4 héttel-ig jár, mert utána csak TGYÁS vagy szülési szabi illeti meg.
Tudtok erről valamit ?
A munkaügyön szabira ment az illetékes, ezért csak 2 hét múlva kapok választ, viszont 22-én véget ér a táppénzre jogosultságom.
Amúgy meg honnan tudom ,hogy mikor szülök ?
Vagy utólag visszafizetem ???

Help !!!!

Jó étvágyat az ebédekhez :wink:

Kép
sheepy

csajok, ma ugyebar vettem tenna betetet a gyogyszertarban, es kerdeztem, hogy van e ez a halos eldobhato bugyi a korhazi csomaghoz, nem volt.
most voltam egy gyogyaszati segedeszköz boltban, ott sem volt.

ezt hol lehet kapni??

kinyir a savam :cry: :cry: :cry:

na jo, ilyet nem szabad mondani..csak olyan soírhatnekom van, ugy mar :cry:
Vendég

Sheepy, hát passz,de állítólag igen.... :? Nekem még egyelőre hálisten semmi fej-száj-orr dagadás!! :)

Lepihiztem kicsit az előbb,párom is itthon volt!Aztán Samukám nekiállt akrobatizálni,odatettem párom kezét a hasamhoz!Akkorákat rugott az oldalamba kicsi fiam(jófej :lol: ),....és most végre nem is hagyta abba apnak(mert neki amugy sosem mutat semmit)....aztán megszólal párom:"Húú ezt Nyünyci(így hivja)csinálja???" :lol: :lol: Miért mondom szerínted??? :wink: Édes volt...

Missfried
Kép
missfried

Amugy megállapítottam egyik nap,hogy ugy megyek már kb mint egy pingvin!!! :lol: :lol: Elpingvinesedtem... :wink: :shock: Egyszercsak majd felborulok...lol

Missfried
Kép
missfried

Hahóóó!

Evu Új dolgot hallottam!! Savra nagyon jó a reszelt krumpli reggel egy darab... Próbáld ki, ha gondolod. :wink:

Sheepy Ugyanilyen békás szennyestartót vettem én is!! :lol: Annyira édi! Táppénz ügyben nem tudom mi a teendő sajnos!

Gratula a jó eredményekhez!! :D :D

Vicsok A sógorom épp úgy utál engem, mint Te a tesód csaját! :D Csak én semmi rosszat nem csináltam... De tényleg. Engem az egész család jóformán nem zárt a szívébe, állítólag volt jobb jelölt is... :roll: Utálom az excsajokat!!! :evil:

Lányok!! Pelenkatartó bugyikát vettetek?? Ha igen, hol??
Nem tudom már ki kérdezte, hogy voltunk-e a kiállításon. :oops: Sajnos még nem jutottunk el. :cry:
Állítólag megvan a bútor, le van vágva, de nem tudja a srác felhozni mert nyitott platós az autója. Szóval, ha minden igaz megyünk le érte meló után. És akkor még mindíg nincs kész, mert a rácsos részt nem tudta megcsinálni ez a nyomi és még sineket is kell venni a fiókhoz meg az ajtóhoz ezeket az izékat, amivel be lehet csukni.... Sííííík ideg vagyok. Ettem is egy képviselő fánkot!! :shock: :lol:
Dolgozni már csak a héten fogok aktívan az irodában, holnaptól kezdődnek az edzések oda mennem kell. Leteszem itt a melót, mert nem lesz időm babázni és fel szeretnék rá készülni!Elég ennyi belőlem! :oops:
Esik az esőőőő! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?