Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, nagy drukk mindkettőtöknek, Gabi és Dodó!!!

KépKép
lexus

Merre vagytok lányok???

d.dodó

Én összepakoltama 4 gyereknek a holnapravalót. Fúúú foggalmam sincsen hogy fogok holnap menni ennyi cuccal plusz 4 gyerekkel ebből kettőnek fogni kellene a kezét.
Háát jól fogunk kinézni az bizti.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Én nagyon szomorú vagyok mert apa hajthatatlan 2 hónap kimarad! :cry: :cry:
Addig meg nyomon követem ki hogyan lesz jobban és talán 3 hónap múlva csatlakozhatom!!!

Sziasztok:betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Itt vagyok, ez a mai nap is eltelt elég gyorsan, ilyenkor hétvégén mindig itt vannak anyuék nálunk. Együtt főzünk, elvagyunk.

Holnap beindul iskola ovoda, én is összepakoltam, össze szedtem a gyerekek cuccait, tisztaságicsomagot, ovodai ruhákat. Úgy megyünk majd mint a málhás szamarak.

És nem sokára jön egy érdeklődő a házra, kiváncsi vagyok hogy mit szól.

Betti nagyon sajnálom, reménykedjünk hátha a következő hónapban még is meggondolja magát a párod.

Én kb 2 órája olyan álmos vagyok hogy helyben elalszom. Gyerekek már fürödtek, hajat mostak, vacsiztak is. 1óra mulva mennek aludni, mert reggel 6-kor kelés van.

Majd még jövök, mesélek hogy mi volt a vevővel.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!
Nagyon szorítok neked!!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti köszönöm, nagyon aranyos vagy.

És gondoljatok holnap rám, hogy Réka ne sírjon az oviban, első beszoktatós nap.

Kép
lieglgabi

Betti! Sajnálom :( Kitartás, meglátod, elrepül!

Gabi! Drukk a babáért és az oviért is :)

KépKép
lexus

Sziasztok!
Gondoltam még benézek! Jaj, ugy izgulok a holnapi nap miatt! Még mindig félek kicsit, hogy mi van ha megjön!

Minden iskola és ovodakezdősnek kitartást!

Vera!
Ma olvasgattam régebbi Kismama ujságokat, és még csak most vettem észre, hogy a 2006 júni/ vagy júliusi számban irtál te is:) Ezt nem is tudtam eddig!

Magika!
Te merre vagy???

d.dodó

Az lehetséges máris, hogy lent a hasamon megjelent egy kék látható ér?? De csak a jobb oldalamon, ahol szerintem amúgy is volt a beágyazódás.....(márha tényleg volt)?

d.dodó

Jó reggelt!

Munka előtt még sose jelentkeztem :P Hamarosan indulok, nagyon nem akarok, de ha muszáj, hát muszáj. 4 nap múlva uh.. nagyon várom! Ráadásul, ha ott minden rendben lesz, akkor a főnökömnek is bejelentem a nagy hírt. Ááá, kész vagyok teljesen.. Majd kérem a drukkokat, ha esedékes lesz :D

Dodó! Nagyon drukkolok!!! Akkor ma tesztelsz? Juuj, hajrá!!!

Szép napot!

KépKép
lexus

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Lexa!
Igen, ma tesztelek....de nem tudtam reggeli tesztet csinálni, suli után megyek csak le a patikába, és veszek tesztet!de veszek kettőt, ma csinálok délutáni pisiből, és holnap vagy holnapután meg csinálok egyet reggeliből! :lol:

Többiek, hogy vagytok?? Sok erőt a munkához, ovi- és sulikezdéshez!

d.dodó

Ja, azt elfelejtettem irni, hogy 37 volt a reggeli hőm, és a cicim nagyon fáj! :)

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma reggel?

dodo!
Megy ezerrel a drukk!

Gabi!
Mit mondtak a hazra?
Remelem minden ok lesz az Ovival. :lol:

lexa!
UH-n minden oklesz es mar csak par napot kell kibirni.

Vera!
Kitartast a reggelhez az cipekedeshez meg minden, de mar bizti tul vagy rajta.

Betti!
Azert probalgasd meggyozni apat, hogy jobb lenne nem csak ket honap mulva. Hatha megtorik.

mpatr!
Hogy vagy?
Rosszulletek?

Lanyok!
Nekem a rosszulletek muloban, bar nem akarom elkiabalni.
Helyette van meg a betegseg, ami borzaszto.
Faj a torkom, taknyos vagyok es egesz nap fekudnek.
Be vannak gyogyulva a szemeim.
De ez mar mint eddig.
Ez tuti a megfazas miatt van.
Ma mar csukott ablaknal is aludtunk, mert hideg van kint ejjel.
Holnap mar en is megyek dolgozni, de csak reggel 8-tol 12-ig.
Szoval nem tudom hogy fogom birni.
Jovohettol kezdodik a suli is azt kicsit varom, mert jo kikapcsolodas nekem es hat az utolso felevem.

Zoli mar gyogyul, tiszta seb, de mar uj pottyok nem jottek ki rajta.

Mindenkinek kitartast a mai napra.

Magi
Vendég

Lanyok!

Van itt valaki?
Mi ez a pangas?

Magi
Vendég

Nekem annyi a munkám, h ki sem látszom a papírok közül, úh csak belesek. Szétreped a fejem, meg a sarkam is, szar a cipőm, és bátnja a már majdnem meggyógyult vízhólyagomat. Tök kész vagyok, haza akarok menni.

Magi! Jobbulást!

Dodó???

KépKép
lexus

lexa!

Kitartas!
A sarkadat ragaszd le. Masnem papirzsepi es celux. En is ezt szoktam.
Ez bizti nem tokeletes, de jobb mint a semmi, ha nincs ragtapasz.

En itthon vagyok, de ennek ellenere en is haza akarok menni mert nem erzem magam itthon sem jol.

Magi
Vendég

Sziasztok!!!

Megcsináltam a tesztet. De hát megint délutáni pisivel, mert nem volt itthon teszt, csak suli után tudtam venni! Még mindig nem az az erős kék szín. nem tudom, ez mitől lehet, talán lassabban termelődik hcg-m, na meg hát hogy nem is reggeli első vizelet! Mindegy van még egy teszt itthon, igy ha két nap mulva sem jelentkezik mensi, azért még megcsinálom azt is, de azt már reggeli pisiből!

Ime a kép!
Kép mai teszt

d.dodó

dodo!

Ma van az igazi tesztnapod.
Serintem ez a csikocska tokeletes. Nem alacsony a Hcg-d.
Ilyenkor ilyen szokott lenni.

Magi
Vendég

Magi!
És mikor lesz még olyan sötét, mint a tied???

d.dodó

Sziasztok

dodó gratulálok neked:)

Megvolt az első nap, és én annyira büszke vagyok az ovisomra. Reggel szépen bement a csopiba, először azz apja volt ott, majd én is, de nem volt szükség rá, mert reggelizett, játazott, tök jól elvolt, én elmentem, és délben ebédután mentem haza. Nagyon kisügyes volt, nem sírt semmit se. Kiváncsi vagyok a holnapi nap milyen lesz.

Gabi

Kép
lieglgabi

dodo!

Ez a teszt erzekenysegetol fugg.
Az en tesztem 20-as erzekenysegu volt.
Ha ma kellett tesztelned, akkor meg 4-5 nap es normalis eros lesz.
10 nap es erosebb lesz a kontroll csiknal.

Gabi!
Gratulalok!

Magi
Vendég

Magi!
Értem! Még mindig izgulok picit, hogy nehogy megjöjjön.......

d.dodó

Sziasztok

Betti
Megértem a szomorúságodat,nekem is még kb annyit kell várni.Úgyhogy akkor majd együtt! :wink:

Magi
örülök hogy minden rendben volt az uh-n!Még mindig jobbulást neked!Már csak túl leszel rajta!Zoli meggyógyult?

Gabi
Nagyon ügyi ovisod van!
Mi csak novemberben kezdjük,de én felkészülök a legrosszabbra! :?

Lexa
Jobb már a fejecskéd?Nekem is szétmegy! :twisted:

edoci

edoci én is felkészültem hogy majd nagyon fog sírni, de nagyon ügyes volt, csak játszott, és semmit nem sírt. Amúgy Réka nagyon anyás. Sőt ő cumizik, és nem sikerült leszokni a nyáron, és mondtam neki hogy oviban nem lehet, de ha bemegyünk odaadhatja az ovónéninek. Azt hittem nem fogja, erre beértünk és odaadta neki. Ngayon édes volt, és legközelebb csak akkor kérte mikor mentem érte.

Elfelejtettem mondani hogy nagyon tetszett a családnak a ház, kedden válaszol hogy kell e nekik, viszont azt mondta hogy ha igen akkor ő 2-3 héten belül költözni akar, szóval addigra nekünk kell egy albérletet is keresni.

Kép
lieglgabi

Gabi
Máté is nagyon anyás,ezért is tartok én is az ovitól.Ráadásul ő mondja hogy csak akkor marad ha én is ott maradok.Ő is cumizik még,én sem tudtam leszoktatni róla,de csak akkor kéri ha alszik.
Örülök hogy jól alakúl a házeladásotok!
Mikor fogsz tesztelni?Gondolom már írtad csak lemaradtam róla... :oops: hiába olvasgatok vissza... :oops:

edoci

Sziasztok!

dodó:gratula,de jó neked,bárcsak nekemis ilyen halvány csíkocskám is lenne:(
Ovi kezdőknek:ne izguljatok a gyerekek tudnak meglepően másak is lenni egy újkörnyezetbe,mint otthon.

Kép
Kép
a.ibici

edoci folyamatosan csinálok mindennap lh tesztet reggelente, ha van változás szólok, illetve terhességi tesztet szerintem csak pénteken fogok, vagy szombaton, attól függően hogy az lh teszt változik e.
Remélem fog. Ma fájdigált a hasam. Most is.

És sajnos én is náthás lettem, tisztára hol be van dugulva az orrom, hol folyik. Úgy hogy csinálok én is jó meleg mézes teát, és c-vitamin. És le is fekszem azt hiszem.

Kép
lieglgabi

Gabi
jó pihenést,gyógyulj meg!

A változatosság kedvéért holnapra vagyok visszarendelve a gyomrommal a dokihoz.Remélem most végre jutunk valamire mert nagyon szorít az idő. :?

edoci

Sziasztok!

Nem volt gépünk szombat óta! :(

Dodó!

Nagy nagy gratula a+ teszthez! Vigyázz magatokra! :)

Edoci!

Szorítok, hogy végre sikerüljön rendbehozni a gyomrodat!

Holnap megyek dokihoz! Igazából megkapom majd a 12 hetes véreredményem, meg megmondja, mikor menjek afp-re! Uh most tuti nem lesz, mert a magánrendelőben nincs uh gép :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép jó reggelt mindenkinek!!! Remélem jól van mindenki!! Nekem ma csak 36,8 volt a hőm....remélem semmi rossszat nem jelent! De méhszáj magasan van! Holnap reggel gondoltam, hogy csinálok majd még egy tesztet! Most egyenlőre csak a melleim fájnak, de azok eléggé!

Suli után jövök még!

d.dodó

Sziasztok

Hogy vagytok?
Edoci drukkolok hogy javuljon a gyomrod és végre meggyógyulj.

Nekem ma 37,2 volt a hőm, és a peteérés utáni 7. napon vagyok. Szerintetek ez jó? Viszont az lh teszt tetgnapihoz képest semmit nem változott.

Réka ma is nagyon ügyes volt, már fél 8-kor mondta hogy menjünk az oviba, alig várta. Mikor odaértünk adott puszit, odaadta a cumiját, aztán ment kezet mosni és reggelizni. Nagyon ügyi volt. Persze az is nagyon sokat számít hogy Norbi is ott van vele.
Viszont nehéz megszoknom hogy nincs itthon egyik gyerek sem:( 9 évig mindig volt velem itthon valamelyik gyerek.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok lanyok!

En ma dolgozom megint, de csak 4 oraban.
12-kor megyek haza.
Ma is egesz jol vagyok, nem faj a gyomrom.
Tiszta feludules.
Ellenben 20 perc helyett 1,5 ora volt be az ut.

Gabi!
Nagyon szupi ahod.
Az LH majd csak 8-9. naptol fog mukodni.
Addig nem.
Nem tudom mennyi teszted van, de ha nincs sok, akkor a holnap reggelt hagyd ki.
utana ugy is a 9. napon leszel es ha addig nem erosodik hat akkor neked csak a hcg teszt mutatja ki.

dodo!
Szerintem mar ne foglalkozz a hoddel.

Edoci!
Irj majd mi volt az orvosnal.

Magi
Vendég

Magika köszi, van péntekig lh tesztem. Köszi, én is úgy gondolom hogy bíztató a hőm, remélem így is marad. Örülök hogy jobban vagy. Mi is reggel fél7-kor indulunk hogy fél8-ra beérjünk, Bettinek mániája hogy fél 8-ra bent legyen a suliba, ki akar pakolni, mindent elrendezni stb... Most beszéltem az angol tanárjával, fog járni hozzá külön órára hetente egyszer, holnaptól meg úszás lesz az osztállyal novemberig, utána pedig fog járni külön úszásra. Örülök neki mert nagyon félt a víztől, de most Balatonon annyira megtetszett neki a medencében hogy állandóan a vízben volt és úszott, bár még ne nagyon tud.

dodó szerintem se foglalkozz a hőddel, most már élvezd a terhességet. Hidd el ott van a pocakodban.

Gabi

Kép
lieglgabi

Jó, megpróbálom most már nem a hőmet figyelni, csak befelé figyelni! De ma is többször mentem ki a wc-re, mert egyik 5 percben ugy érzem, mintha meg akarna jönni, a másikban meg semmi!
Cicijeim eléggé fájnak! reggel a vitamin bevétele után volt hányingerem....de egy jégkocka szopogatésa enyhített rajta. De megfogadtam, hogy suli előtt nem fogom bevenni soha a vitaminom...majd ha hazaértem, mert akkor már az sem baj, ha kijön. :)

d.dodó

dodó így van, nem kell most már figyelni, eleve nem is biztos hogy nagyon rosszul leszel, nekem se volt ilyen probléma, egyedül a fejfájás, de az is csak a harmadiknál volt. Szóval attól hogy terhes vagy nem feltétlenül kell rosszul lenni, de az a lényeg hogy ott a baba. Az első pár hét annyiból rosszabb hogy az ember örökké aggódik hogy bizti ott e a baba, főleg ha még rosszul sincs, de ha majd már mozog, meg meglátod az uh-on akkor megfogsz nyugodni, én ezért is mentem viszonylag hamar dokihoz, a 6. héten.

Kép
lieglgabi

Gabi!
Köszi a bíztató szavakat! Hát tényleg még olyan furi, kétségekkel teli vagyok, hogy ott van-e a babó.....el akarom hinni, hogy tényleg ott van, de valahogy olyan hihetetlen, pedig egész eddig erre vágytam! :lol:

d.dodó

Lányok, az lehet, hogy már most puhább a méhszáj??? És persze magasan van. Alig érhető el, épphogy csak a vége! (természetesen, meleg szappanos vízben mosott kézzel próbálkoztam)!

Ja, torkom szerencsére javul....Már csak náthám van!

Lexa! merre vagy?

d.dodó

Sziasztok

Most hívott unokatesóm és kiderült a picinél (most 38 hetes terhes) hogy vesetágulata van. Csak azt nem értem hogy két héttel ezelőtt is volt uh-on akkor 2600 g-ra mérték és nem volt tágulat. Most meg többször visszament egy helyre a doki és kiderült hogy van, és 3800 g. a bpd 99mm a mellkas körfogat 100 mm. Szerintem 2 hét alatt nem nől ekkorát, és már akkor is látni kellett volna ezt a tágulatot. Kérdezte is adoki hogy biztos hogy jár rendszeresen uh? Még a gépbe is megnézte.
Csak 1 hét mulva kell mennie kontrollra és akkor császár is lesz. Nst-re nem is kell mennie. én ennyi idős terhesen már 2x 3x voltam nst-n.

Ő hatvanban fog szülni. Remélem nem lesz semmi gond, nem sok jót hallottam erről a kh-ról.

Kép
lieglgabi

Gabi!
:( ez nem a lejobb hír! De reméljük a legjobbakat!!!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Teljesen elvagyok keseredve. :cry: :cry: :cry:
Esz a lalkiismeretfurdalas.

Munka utan hazaertem 12:30-korul. Zoli mar aludt. En is ledoltem aludni. Ugy elfaradtam, hogy meg arra sem ebredtem fel, hogy Zoli felkelt. :oops:
Na mindegy, arra eszmeltem hogy az agyban ul mellettem es kiabal, hogy "anyuci kerek reggelit" - mindig keveri a reggeli, ebed, vacsorat.
Kepzeljetek el nem birtam mozdulni sem annyira kivoltam.
Alig birtam kinyogni neki, hogy mindjart megy anya keszit neked.
Utana tobbszor kert, de nem egyszeruen nem birtam mozdulni meg egy oraig, pedig annyira szepen kert. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mar kapott turogombocot es jollakott, de tok gaz, hogy ehezik mellettem a gyerekem es nem birom ellatni. :cry: :cry: :cry:

Kesz vagyok. :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Magi szerintem neked nem szabadna dolgozni, nem tudod megoldani hogy végig betegállományba vagy szabin legyél?

Lehet hogy ez a munka teljesen levesz a lábadról. Már az is lehet hogy elég lenne ha reggel nem kellene hajnalban felkellni hanem aludhatnál ameddig bírsz.

Kép
lieglgabi

Gabi!

szept 25-ig dolgozom csak es napi 4 oraban.
Egesz nap csak ulok a gep elott, nem halok bele a munkaba.
Igazabol ennyi kell, csak hogy ket hetet itthon voltam, most meg kellene erosodnom egy kicsit.

Foleg, hogy a honap vegen szeretnenk elmenni nyaralni 10-11 napra. Igy meg az utat sem birnam ki.
Nyaron egy nap szabin sem voltunk es most tervezzuk a nyaralast.
A rosszulleteim mar csokkentek, bar nem akarom elkiabalni.

Csak most teljesen kikeszultem, hogy szegeny gyerekemnek egy orat kellett konyorognie nekem, hogy enni kapjon.

De holnap majd kikeszitem neki, mert egyedul ugyesen megeszik mar.

Jaj lanyok, csak lenne vege ennek a szornyu idoszaknak.

Magi
Vendég

Magika biztos hamarosan túl leszel rajta, különben én is ilyen voltam, állandóan feküdtem, és iszonyú fáradt voltam, de azért idővel elmult. Kitartás.

Kép
lieglgabi

Lányok, nekem a torkom már nem fáj....viszont most tiszta nátha lettem!! :(

d.dodó

dodo!

Akkor hamarosan meggyogyulsz.
Nalam is igy volt.

GAbi!
Koszi a biztatast.
Holnap akkor csinalsz teszted vagy kihagyod?

Lanyok!
Ma szegeny Zolira rajar a rud.
A lepcso mellett aludt egy lepke.
Alandoan odajart Zoli en meg mindig mondtam neki, nem bantsad, mert elrepul.
Erre egyszer csak megis megfogta, persze elrepult O meg ugy megremult, hogy sikitva rohant hozzam, azota sir, hogy megcsipte a legy. Olyan kis huncut.

Magi
Vendég

Hello!

Dodó! Gratula!!! :) Nagyon szép a csíkocska, ne aggódj!

Melózásba halt már bele vki? :roll: Tudom h sokat nyafogok, de ma is nemrég értem csak haza, és asszem, ez így, pocakosan még sokkal elviselhetetlenebb, mint ahogy amúgy lenne. Üssetek le nyugodtan!

KépKép
lexus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?