Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Orsi!
Vendég
 


Kavicska :D
szerintem a farmer titka az anyag, farmeranyagot pedig nem igazán lehet kapni... viszont ezen kívül mindenre igaz, hogy nagyságrendekkel jobb minőséget lehet varratással kihozni, mint a boltival ugyanazért az árért.

(mondjuk ha veszek egy 10e Ftos angol szövetet, az már megszólal, 20eből megvan a nadrág... ilyen minőségű nadrág meg már 40-60e Ft lenne boltban....)

csak tényleg a kulcs a jó varrónő. nekem van 1, szépen is varr, de nem az igazi...

cipő :) gondolod, akinek 38as lába van, annak jobb???
elárulom, hogy nem :) mert mindig a 38as 39es méret fogy ki, én ált. azzal küzdök, hogy megtalálom A CIPŐT és minden méretben van, kivétel az enyémet... mert ha abból a fazonból a 38as lenne jó, akkor 39es van, ha a 39es akkor vica versa :)
(de persze azért van mindig cipő a lábamon... de ez is csak a hihetetlen kitartásomnak köszönhető :lol: :lol: :lol: )

promod: Pesten pl. mammut2, westend, árkád, MOM
az szinte mind1ik bevásárlóban van.
kicsit olyan country stílus keresztezi a királylányost féle :) :)

te figyu... én nem vágom ezt a farmergondot... neked extrahosszú lábad van?
azért nem értem, mert enyémApa 195 cm, és 63 kg... hááát véééékony (én el sem árulom mennyi vagyok a 163 cm-hez :cry: :cry: :shock: :? ), szóval még neki is van farmer.
vagy női méretben sehol sincs hosszított fazon meg ilyenek?
(Ami ffiban van, hogy normál, pocakos, hosszított)

szómenésem van... látszik, hogy magam vagyo

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!
:lol: :lol:

Itt nevetgélek. :lol: Micsoda problémák. :lol:

Valóban nem lehet jó farmeranyagot kapni. :?
De majd most a kismama nadrág.... :D

Nézd én csak 180 cm vagyok. Igazából nem túl magas, viszont a testalkatom : alsó felső testfelem elosztása kissé aránytalan. Hosszabb a combcsontom, mint a páromé aki 8 cmvel nagyobb mint én. Szemre nem látszik, csak ne kelljen nadrágot próbálni. :roll:
Ha sportcipővel akarék farmert hordani, ahhoz találnék méretet,(bár az sem az igazi) mert a 34-es jó lenne. De kb 4-5 cm sarkú cipőhöz már bokalegyező és undorító. :lol:
De ez tényleg nem panasz. Általában hitetlenül fogadják az emberek, de ez van.

Nekem már nincs cipő gondom. Van egy két bolt, ahol mindig találok 41-est. Nem is megyek máshová. Pl. Leonardot messze kerülöm. Ott nincs 41-es. Még rendelésre sem hoznak.
Végül is van nagy méretű cipőjük, csak ronda modellekben és kb az 1000 általuk árult párból 10 pár. :lol:

Megbeszéltük az élet nagy problémáit. :lol: :lol:
Cipő és nadrágméret. :lol: Szerencsére a csöcsöm nem túl nagy. :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

aranykavics írta:ISzerencsére a csöcsöm nem túl nagy. :lol:
:lol:

na erről is regényeket tudnék írni...
nekem az :lol: :lol: lett :oops: :oops:

merthogy 3 gyerekkel ezelőtt 75a/b volt... most 75 E :)
OK. tudom szoptatok, de a terhesség alatt is 75D volt il. szoptatás után is 75C.
nos, ebben a méretben szép melltartót kapni már egy csoda. 75Cben még csakcsak van - bár ritka - , de felette vannak a szupernagymamás, hátkímélő rémségek :)

(arról én meg már nem is beszélek, hogy ekkora mellre meg olyan vállakra - éljen a versenysport :D -, mint az enyém... blúzt kapni.... nem lehet :) én blúzd úgy hordok, hogy ujjatlan trikóval, mert begombolni nem tudom. )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!
Neked óriás párod van! :lol:
Nehéz lehetett a csókolózás az udvarlás idején. :lol: Vicc volt. :lol:
Vendég
 


aranykavics írta:Nehéz lehetett a csókolózás az udvarlás idején. :lol: Vicc volt. :lol:

én 7cm alatti sarkú cípőt ritkán húzok :) :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya, Kavics! :D
Óriási dumátok van, órákig elolvasgatnám!!!! :lol: Szóval gondok, láb, méret, mell, stb. mindenhol vannak, a melltartók "szépségével" egyetértek, én is 75 B-ről váltottam 75 C-re, és valóban eléggé bénácskákakt tett ki elém az eladó! Brühahaha! Ez nagyon tetszett Kavics! :P És neked is köszönöm a jókívánságot!
Paprikás krumpli, az fini, én is szeretem!

Nekem is volt egy jó varrónőm, azért írom múlt időben, mert legutóbb a kismami farmert vittem felaljazni, és csak az egyik szárát vágta le, a másikban meg felbukhatok, szóval....!:?

Pandus! :D
Ok, a héten megnézem a Brendonban a melegítő alsót!

Most jöttünk haza a nődokitól, na úgy néz ki ez beválik, nem okoskodott az eredményeimre. Levette a kenetet, azt mondta, hogy ő nem javasolja a kismama jógát, mert jó zárt a méhszájam, és ez jó lenne, ha így is maradna, inkább csak sétálgassak, ne tornázgassak! Véleményekre vagyok kíváncsi!!!! :roll:

Lafi! :D
Nem semmi vacsid volt, csípős bab? na az nekem úgy marná a gyomrom, meg totál fepuffadnék! A baba miatt biztos nem kell aggódni, egyszerűen nincs mit mondani a számodra! Ez csak vicc volt! :)

Gömböcske! :D
Köszi, mi is jól vagyunk, a dokinál minden ok volt!

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok, pár dologra reagálok, ha már beugrottam...

Erika,

nekem is zsibbad a jobb kezem. Két napja kezdődött. Tegnap éjjel nem tudtam aludni, mert állandóan a zsibbadásra ébredtem, egyik oldalamról fordultam a másikra, és vissza. Napközben is, főleg ha használom, és főleg az ujjaim, meg akkor is érzem, ha ökölbeszorítok. Én már diagnosztizáltam magamnak a kéztőalagút szindrómát (carpal tunnel syndrome), de a doki szerint a nyakcsigolyámból kilépő ideget nyomják a vízzel teli, megduzzadt szövetek.

Petipois,

én is kb. a akkorra hagytam abba az utrót, mint te. A betöltött 10. héten már nem tettem fel. Kr. doki rendelte így. Minden ok volt, nem lett baj, pedig paráztam, mert mindenki mással a 12. hét után hagyatják abba.

Donika,
nekem a 12. héten csináltak rákszűrést, előtte az utrótól nem tudott a doki, amikor a 8. héten nála jártam első terhesgondozáson.

gatya: a C&A-ban amit vettem, két hét után visszavittem (nem hordtam közben), mert baromi rugalmatlan volt a hasbetétje, használhatatlannak ítéltem a terhesség későbbi szakaszaiban.

2in1-ban 50%-os leértékelés volt aug.-ban, minden gatya kb. 5ezer volt. Az egyik nagyon bevált, de rövid, nyárias, úgyhogy azt már nem fogom tudni hordani, a másik, ami hosszú: a hasbetétje nagyon kényelmes, rugalmas, vékony, viszont a varrás alul túl szoros, ezért pl. amikor kocsiban ülök, kifejezetten szorít ott legalul. De állva kényelmes és csinos. A lényeg: nem az igazi!

KépKép
lili73
 
 


Bocs, de ide"tévedtem", beleolvastam, és most nem tudom megállni, hogy hozzá ne szóljak... :lol: :oops:
Kavicska! Csatlakozom!!! Én is 180 cm vagyok, cipő 41-42, attól függ milyen, de a gatya tényleg gáz... Mindent megveszek, ami hosszra jó! Most pl egy kosztümöt, a gatya szuper, a hossza csak lapossarkúval jó, de a kabát egy birkózóra való! (Felül se vagyok kicsi, úszó voltam, és most híztam is sokat. Mégse jó... :cry: )
Ja, és mérgemben írtam már a Levis-nek emilt, hogy miért nincs hosszabb nadrágjuk... Persze nem kaptam választ. :cry:

dkata
 
 


Nálunk is nagy a különbség párom 198 én 163 szóval mindig van nálam egy létra :lol: :lol:

Donika,
Miért a tornától kinyílik? Ha egészséges a terhesség akkor nem értem miért ne lehetne. Mondjuk én is sétálok torna helyett de ez inkább kényelmi szempont :wink:
Vendég
 


Hát ez vicces,

én meg azért szitkozódom állandóan, hogy az összes 36-os nadrág hosszú a 156 centis magasságomhoz (legtöbbször magassarkúban is!). Már többször megfogadtam, hogy nem veszek olyat, amit fel kell varrnom, mert utálok felvarrni, de egyszerűen képtelenség betartanom. A Marks & Spencer egy rendes hely, mert van "short" gatyájuk, de az meg nem az én stílusom...

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!

Icsilya , Kavics :
Haláliak vagytok. Szóval délután én is megyek nadrágot venni. Na kíváncsi vagyok mit fogok kapni és menniért. Én nem szeretem a szövet nadrágokat sem a farmert. Télen a farmerba mindig meg akarok fagyni. Én igazábol a bársonynadrágokat szeretem és most is olyan kismama nadrágot szeretnék. De a probléma az nálam hogy a hasamon nem tűrőm meg még a szabadidő nacit sem ezért ugy gondoltam kertész kismamanadrágot néznék ha kapok. A cipőkkel szerintem az a helyzetz hogy mindig abbol van kevés amit az ember keres. Nekem 36-37-es lábam van de én sem akkor kapok a lábamra cipőt mikor keresek. Én a terhesség előtt 80-as/ b-s melltartót hordtam most 80/c-s kell. Egyébbként 66kg vagyok.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Pandus, bebarnult Dórika :lol: !

Nekem is az a bajom, hogyha találok rucit magamra meg a súlyomra, akkor tutkóra fel kell hajtatni az alját, és hiába a magassarkú, na nem most, mert néha papucsban is fáj a lábam, szóval az sem segít....
Vendég
 


Na ez is szemétség, nő mindenem, cickóim semmit.... :cry: pedig azt hittem, végre egyszer az életben cickós leszek és nem cicis, de hát nem....
Vendég
 


lili73 írta:A Marks & Spencer egy rendes hely, mert van "short" gatyájuk, de az meg nem az én stílusom...

a farmerok jók.

én spec azt nem értem m&s mondjuk... hogy nekem ami ott long változat, az magassarkúval épp, hogy elég hosszú. pedig tényleg csak 163 cm vagyok. A normált én már rövidnek minősítem, max. sportcipővel jó, de abból is válogatni kell a fazont.
én szeretem a m&s-t, nadrágok terén szerintem elég jók ill. K-nak vásárolok ott rendszeresen, mert van hosszított fazon.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


én az utolsó pillanatig magassarkúztam :) :) az nekem létszükséglet :)

cici-cickó téma... én spec. személy szerint visszasírom a cickóimat :)

én most 67 kg vagyok brühhahahahahaha

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lehet, hogy a "standard" jó nekem is a m&s-ben, most nem emlékszem, egy téli gatyóm van onnan
a minap viszont vettem ott egy pizsit isteni finom anyagból, jó széles csípővel, jó drágán, csak standard volt (a longon kívül), az kicsit hosszú, de pizsiben nem zavar :)
viszont az előlgombolós hálóingek bődületesen csúnyák voltak sajna

KépKép
lili73
 
 


Lafi,
Igen bebarnult :lol: nem tudom mi lett szegénnyel :shock: :lol: pedig most még a nap se süt :D Amúgy ne aggódj szoptatás alatt lesz két dinnyéd ami már cicinek nem nevezhető :lol:

Lili,
Nekem is hosszú az összes nadrág :wink: törpe boltot meg még nem találtam :D
Vendég
 


lili73 írta:viszont az előlgombolós hálóingek bődületesen csúnyák voltak sajna

minek akarsz olyat venni???

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,
jók ezek a témák.. :D
nadrágot utálok venni, vagy nem jó a fazon vagy hosszú a szára, macerás..., én az espritben szoktam magamnak találni
Ciciről meg nem is mondok semmit, én 80C-ről indítok, úgyhogy képzelhetitek... :D
tegnap a kaáliban mondták is, hogy hű mekkorák lettek :D
én észre sem vettem, na jó feszülnek rendesen, még jók a melltartóim, de totál kitöltöm.
hogy mi lesz szoptatásnál arra inkább nem gondolok... :oops:

Nyuszi,
2in1-ban nagyon fincsi anyagú naci van, sztem neked tetszene és sok színben
varrása nem a legjobb, ahogy lili is írta, alul óriás pocakkal biztos szorítani fog...
_ismeretlen_
 


Fendike :D
szopis melltartók az Anitában vannak jó nagyok :) csak normál melltartó nincs sehol normális.
az espritben is tényleg jók a nacik :)

jah, bársonygatyához akartam írnni. A mammut 1ben van egy bolt - Manu Art - a fény utvai kijárattól nem messze, ott jó bársonygatyók szoktak lenni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Szóval nálunk a Babóca várhatóan 2008. március 6-án fog érkezni. Én is márciusi vagyok, és halak jegyű.

Most gondolkozom, hogy mi tévő legyek nadrág-ügyben. Mert a sajátjaimat nem tudom begombolni már, de a kismama nadrág még túlzás. A 2 in 1 melyik plázában van?
Esetleg a MOM-ban megnézem a C und A-t is. Vagy gumisat vegyek, mert az tovább jó? Mit tanácsoltok?

Nyuszi, Neked ilyen korán már érezhető a mozgás? Én olyan gyomorkorgás szerűségeket érzek néha, de úgy gondolom, ez még nem lehet az Apróság.

Ma voltam laborokon, jövő héten lesz eredmény.

Ha látható lesz, Ti szeretnétek látni a baba nemét, vagy meglepetést szeretnétek?

Sziasztok!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


gömböcske írta:Mert a sajátjaimat nem tudom begombolni már, de a kismama nadrág még túlzás. A 2 in 1 melyik plázában van?
Esetleg a MOM-ban megnézem a C und A-t is. Vagy gumisat vegyek, mert az tovább jó? Mit tanácsoltok?

má me mé túlzás? :lol:

vegyél kismamanadrágot. Az ami körbe pamut, tehát nem betétes nem terhesen is hordható akár.
2in1 a Lövőház utcában van pl. ez a mammuttól olyan 1 perc séta ca.

pl:
http://formes.com/en/wide-tweed-trouser ... age-2.html
ilyen fazom, ami körbepamutos.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
hát azér, mer a hálóing az tök kényelmes viselet (legalábbis nekem :)), és gondoltam, ha már veszek, akkor olyat, aminek elől vannak gombjai (nem végig persze), mert azt javasolják később a szoptatáshoz is. Két legyet egy csapásra.

gömböcske,
2in1 a Mammut melletti utcában (Lövőház u.), kicsit tovább kell menni felfele a Mammuttól.

Én mindenhol csak ezeket a hasbetéteseket látom, pedig amiket használtan kaptam barátnőktől régieket, azok olyan jó kis állíthatósok, szerinte sokkal jobbak, kényelmesebbek, mint a szimpla hasbetétesek

Manu Art: egy gaytát ott is beszereztem, kicsit otromba a hasbetéte, főleg a fenti gumis széle, nem olyan szép kivitelezés, mint a 2in1-ban, ami visszahajtós, és szép sima a széle)

én szeretném tudni a nemeket!

KépKép
lili73
 
 


én a formes-ba nem mertem benézni, mert nekem túl elegáncsosnak tűnt, nem nekem való..

gömböcske
már zsenge korban is nyugodtan vegyél kismamnacit, ne szorítsd magad a simagatyába

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:hát azér, mer a hálóing az tök kényelmes viselet (legalábbis nekem :)),

mert azt javasolják később a szoptatáshoz is.

jah, én nem szeretem a hálóingeket :) vagyis csak a csipkéseket, de azokat sem aludni :oops: :oops:
a szoptatáshoz meg nem tudom mennyire kell, simán pólóval nagyon jól funkcionál :)

én ugye a kórházba sem vittem hálóinget meg pizsamát sem :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


A manu artost szerintem nagyobb pocakkal lehet jól használni, akkor kényelmesebb, nekem lenvászon gatyáim voltak onnan.

melyiket érted hasbetétes alatt?
ami körbepamutos? vagy aminek csak elöl van pamutos része?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


lili73 írta:én a formes-ba nem mertem benézni, mert nekem túl elegáncsosnak tűnt, nem nekem való..

az áraira kell felkészülni.
de nekem a stílus nagyon bejött :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


a körbepamutosnak is van hátránya, pontosan az, hogy amiatt, hogy alul láb-törzs találkozásnál olyan, mint egy normál gatya, amikor leül az ember, alul túl szorosnak érzi

ahhoz képest, hogy teljesen spórolni akartam, és nem akartam kismama ruhákat venni (főleg, mivel egész nap itthon vagyok), elég jól kikupálódtam, csak nem bírja ki az ember, hogy ne legyen csini, akár csak otthon is :)

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:a körbepamutosnak is van hátránya, pontosan az, hogy amiatt, hogy alul láb-törzs találkozásnál olyan, mint egy normál gatya, amikor leül az ember, alul túl szorosnak érzi

én ezt nem éreztem. nekem 90%ban körbepamutos gatyáim/szoknyáim voltak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


tulképp mindkettőt hasbetétesnek nevezem

van olyan pl., aminek oldalt van két betétje + belül gumi gombokkal, nekem azok jobban bejönnek kényelmi szempontból, de olyat csak régen viseltek úgy látszik
de azoknak mindenképp sztreccses anyagból kell lenniük

el sem tudom képzelni, hogy hálóing nélkül menjek szülni :)

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:van olyan pl., aminek oldalt van két betétje + belül gumi gombokkal, nekem azok jobban bejönnek kényelmi szempontból, de olyat csak régen viseltek úgy látszik
de azoknak mindenképp sztreccses anyagból kell lenniük

azzal az a gond, hogy nagyon jó, amíg kicsi a pocak, de egy idő után lecsúszik, és lemegy a pocak alá.
a formes-ban pl. olyan mindig van, Lilivel is láttam, meg a mammolában (Krisztina krt, déli mellett) is csak olyan van, betétes egy sincs.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


na jó ezt kiveséztük, most már mennem kell felügyelni a pulykát a sütőben

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:el sem tudom képzelni, hogy hálóing nélkül menjek szülni :)

szülni én is vittem 1et, de soha többet nem volt rajtam.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


most már mindegy, mert úgyse veszek többet, közben kaptam egy csomó használt cuccot, és innen már csak még kevesebbet fogok eljárni itthonról

KépKép
lili73
 
 


ja: terhes harisnyanadrágot hol kapni???

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:ja: terhes harisnyanadrágot hol kapni???

brendon
kenguru gold
formes

de 3-4e ft ca.

combfix :) nekem bevált.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Lehet, h most butaságot kérdezek, de a körbe pamutosat lehet állítani? Mert olyan, mintha egy sál lenne a derékon (szemügyre vettem a fotót).

Kép
Kép
gömböcske
 
 


gömböcske írta:Sziasztok!

Lehet, h most butaságot kérdezek, de a körbe pamutosat lehet állítani? Mert olyan, mintha egy sál lenne a derékon (szemügyre vettem a fotót).

nem lehet, nyúlik az anyag.
annak passzés a pamut része, nem a sima pamutanyag, így az nagyon rugalmas.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah, látszik, hogy ma nincs kedvem semmit sem csinálni... itt lógok reggel óta a neten a tv előtt

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Tényleg, Orsi ma nagyon aktív vagy! :D
Gyerkőcök nincsenek???

Barátnőmnek is a végén volt csak kellemetlen a körbepamutos, mert szorította, ahogy lili is írta, alig tudott ülni.
Mammolát még mindenképp megnézem a héten, neten tetszett.

Gömböcske,
miért lenne korai???
Ezek úgy vannak megcsinálva, hogy folyamatosan tágulnak veled és iszonyat kényelmesek.(főleg még most)
én állva még elvagyok a nacikban, de leülve iszonyú rossz érzés, hányingerem is lesz egy idő után, muszáj kigombolni...

A Formes nagyon profi, ezer éve ezt csinálják, nekem kicsit elegántos, de volt egy-két absz. fiatalos kordnaci is.
Ára viszont húzós, 20-30e egy gatyó... :oops:
_ismeretlen_
 


fendike írta:Tényleg, Orsi ma nagyon aktív vagy! :D
Gyerkőcök nincsenek???

Fiúk bölcsiben mint mindig, Lili alszik, mint mindig... csak nekem nem volt kedvem ebben az esőben dolgozni menni, így itthon vagyok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lili! :)
Én nemrégen Triumph hálóinget vettem, ami mellközépig patentos, nagyon kényelmes, rövid ujjú, és akcióban volt 3900 Ft-ét!

Nekem a kismama nadrágok, és szoknyák nagyon bejönnek, kényelmesek!

Pandus! :)
A dokim egyáltalán nem tartja jó ötletnek a kismama tornákat, szerinte a legszebb gyerekek azok, ahol a kismama sokat pihen, mozgásként a sétét ajánlja!

Kép

Kép
donika
 
 


nem csodálom, hogy nem volt kedved, ez az idő elég nyomasztó, én egyfolytában tudnék aludni
el kellett mennem a házidokihoz a táppénzes papírért, annyian voltak, hogy álltam kb.20percet, utána rámjött a rosszullét, vérnyomás leesik, hányinger jön, úgyhogy most rámfér a pihenés.. :lol:
Lili milyen jó baba... :D
_ismeretlen_
 


fendike írta:Lili milyen jó baba... :D

mintagyerek :D szinte :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Lili
nekem valszeg tényleg a vizesedéstől vagy mitől lesz a zsibbadás, mert tegnap óta (doki mondta) 3 helyett 4 MagneB6-ot szedek, és sokkal jobb a helyzet, ahhoz képest már alig zsibbadnak az ujjvégeim!

Nyuszipuncs
kertészkismama gatyó: én vettem Ákosnál, de meg is utáltam, mert télen ha úgy adódik (wc) akkor elég nehézkes az öltözködés, és így inkább vettem rendes kismami gatyát 2db-ot pluszba a többihez. Így most is a kertész gatyó max végszükség esetén kerül rám.

Melltartó téma: én úúúúúúúútálom, én csak akkor veszem fel ha nagyon muszály (nincs is nagy belevaló) mert mindig kidörzsől (bármilyet is veszek fel) pamut is, igaz én már csipkéset sem veszek, mert attól meg viszketek, igazi madéra csipkéset pedig jóformán nem is lehet venni, régebben az esküvőnkre akartam - pesten bementem jó pár flancosabb helyre is, de volt hogy megkérdezték hogy az milyen :shock: ! És ekkor fel is adtam.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Fendike!
A Formes a Mammutban hol található? Annyiszor járunk ott, hogy mehettem el eddig mellette? :shock: Most megnéztem az oldalukat, és tényleg jó cuccok vannak!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika :D
Mammut1, és 2. emelet, ha emlékeim nem csalnak... vagy első.
azon a szinten van az mkb bank is, ott van egyből mellette. Ha az üveglifttel mész fel, akkor egyből szemben jobbra.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hali lanyok,
huh ma aztan formaban vagytok nem gyoztem visszaolvasni :lol:
A ruhameretekhez csak anniyit hogy en 85C-vel inditok melltartoval igy nagyon izgalams mi kerekedik ki belole(szo szerint) 100 D/E???? :lol:
Aranykavics,
koszi a koszontest atadom neki :lol:
Fendike,
neked is koszi a ferjem is azt mondta hogy ez volt eddig a legszebb szulinapja:Orulok hogy a szuriktol mar megszabadulsz..En Utrot meg vasarnapig gondoltam adni aztan amugy is elfogy...
Nyuszi,
szuper hogy mar erzed a babot es ilyen koran. :shock: Kivancsi vagyok en mikor fogom

Ma kicsit-nagyon felhuztam magam tudom nem kellene,de egyszeruen elegem lett ugyanis a kedves kollegaim ugy fustolnek az irodaban/folyoson mint a gyarkemeny es k*ra nem erdekli oket hogy mar 1000szer szoltam nekik...Meg persze a fonoknek is szoltam mar de semmi valtozas :shock: :shock: Nem tudom mit csinaljak mert izgulok a babo miatt..Eddig nem erdekelt annyira de most???
petitpois
 
 


Donika,
mammut 1, talán 1.emelet, nincs annyira szem előtt, én sem szoktam arra elsétálni, pedig sokat shoppingolok a mammutban...
holnap megnézem a mammolát, úgyis arra van dolgom, majd írok milyen... :roll:

Te most akkor Budapesten vagy??? :D
Régebben mintha vmi más várost láttam volna a neved mellett...
_ismeretlen_
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: