Huhhh!
Sziasztok
A huhh ara vonatkozott, hogy kicsit zsong az agyam és próbálom tárolni, hogy mit is írtatok és mire szeretnék válaszolni. Hát nem biztos, hogy sikerülni fog.
Először is:
Mák, Anyapoc
Annyira drágák vagytok, hogy így kiálltok mellettünk és így felháborodtok ezen az egészen! Mák már ezzel a levéllel is teljesen meghatott, de most ez a sok írás mindkettőtöktől!
Különben nekem először a középső ujjam lendült a magasba, mikor elolvastam a választ. Már bocs!
Ezt mondták nekem ott is, ezért nem kellett volna strapálnia magát azzal, hogy válaszol! És én is csak azt kívánom, hogy egyszer érezze magát ő is így, hogy majd megszakad a szíve a gyerekéért és mindent megadna azért, hogy visszapörgethesse az időt arra a pontra, amikor nem figyelt oda, hogy a gyerek kezében van-e a kutyuska.
Azóta is lelkiismeretfurdalásom van, mert én figyelhettem volna jobban, hisz Gergő még kicsi, csak 3 éves és mindenfélére figyel és akkor a kutyuska ottmarad.
Egyszer otthagyta a Brico Store-ban is a mozgó játékban, tudjátok amibe bele lehet ülni, de ott senki nem nyúlt hozzá, és mikor visszamentünk ott csücsült bánatosan. Mármint a kutyuska.
Amúgy nekem is ez jutott az eszembe, hogy ha nem mondhatnak be értéktárgyakat akkor simán elveszítheted a kocsikulcsodat és annyi.
Persze a gyereket azt bemondják.
Amúgy meg sok ember ha el is viszi, amikor meghallja, hogy valaki keresi az elveszett tárgyat, akkor felébred benne a becsületesség és mégiscsak leadja. Na mindegy, már túl vagyunk a dolgon, talán lesz másik kutyuska, de ha nem azt is túléljük. Viszont az IKEA totál elvesztette a szememben a hitelét pont a hülye szabályaival.
Brigi
Hát nem semmi, amit leírtál!
Én az ilyenen azért vagyok nagyon kiakadva, mert az emberek 90%-a ezt kénytelen átélni, ha építkezik, vagy felújít! Nekünk iszonyú mázlink volt és annyira kár, hogy nem jött ez szóba annó és én nem tudtam a mi kivitelezőnket ajánlani! Nekünk az egész építkezés lement tök simán, volt a kivitelező, ő foglalkoztatta az alvállalkozókat és ő felelt értük és szinte nem is volt csúszás a határidőkkel. És azóta is bármi van felhívhatjuk, segít, tanácsot ad, szóval fehér holló manapság! Esetleg ha mégis ott tartanátok, hogy borul a bili és kirúgjátok a mostanit, akkor megírom a telefonszámát, mert teljesen megbízható, tisztességes cég és ember.
Ja, nekünk úgy kezdődött az egész, hogy kértünk tőle árajánlatot, és amikor az megvol, akkor leültünk és az egészet átbeszéltük az utolsó csavarig, hogy mi mennyibe kerül. Nekünk a végösszeg túl sok volt, nem volt annyi pénzünk, na akkor elkezdte velünk átvenni, hogy mi az amin lehet spórolni és mi az amin nem hajlandó, mert az a minőség rovására megy. Összesen 9 órát ültünk a tervezet felett. Az is pontosan meg volt határozva, hogy mikor készül el 1-1 ütem, tehát ütemezve voltak a munkák és a fizetés. És nem kellett előre fizetni csak az anyagot!!! Aztán az elvégzett munkáért fizettünk minden ütem végén. És 1 forinttal sem fizettünk többet a végén, mint amiben az első szerződésben megegyeztünk! Szóval nekünk mázlink volt vele és bátran ajánlom mindenkinek ezt a céget!
lánykád szobatisztaságához nagyon nagy gratula!!!
Móni
Aztaaaaa!
El vagyok ájulva a munkáidtól!!
Nagyon szép minden!
Már én is nagyon készülök a zsákkal, igaz nálunk egységes zsák van és azt kell mindenkinek feldobnia a jellel. A napocskát már megcsináltam, de még zsebbé kéne varázsolni, szóval van még dolgom rendesen.
Lányok
Most ennyire futotta, iszonyú sokat írtam és még varrnom kell ezerrel az zsebet a zsákra! Aztán lefotózom és hozom, de nem lesz olyan szép, mint Mónié.
Na, pussszantás mindenkinek
Orsi