Új privát üzeneted érkezett!

Ja még kakihoz:
Fanni van ugy, hogy egy nap kettő,m ásik nap semmi, majd megint kettő, és aztán semmi.
De van, hogy csak 1 van, de olyan is, hogy 3.
Bár most a 3 az elég ritka. Inkább a napi kettő a max...


Na megpróbálom a baglyomat álomba ringatni....

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsu!
Hamé bébiétel .Baromi sótlan volt,de az a lényeg,hogy neki így is ízlett!Most adtam először,ma nem volt kedvem főzőcskézni ,de legközelebb én csinálom.

Kernicó!
Majd írd meg,melyek azok a gyümik,amiket elteszel!Mert van olyan,ami már nem az igazi felengedés után,vagy nem?Nemtom...Én is eltennék 1-2 fajtát.

Elérzékenyülés:Hát én mindenen bőgős típus vagyok!Amióta megszületett Martinka,méginkább jellemző rám.Van,hogy aztán röhögök magamon.
Persze,nagyon jó látni ahogy ügyesednek,fejlődnek ezek a kis manókák!Olyan hihetetlen,hogy mikor hazahoztuk,csak feküdt,aludt,evett,semmit sem tudott csinálni,mostmeg baromira résen kell lenni,mert nagyon rendezkedik!Csak az a baj,hogy sokszor beüti magát,és általában a fejét.Nálatok ez hogy van?Sokszor koppannak a babák?
Vendég
 


Kernico, engem is érdekel, miket teszel el...
Főiskola... :evil: ez megagáz!!!

Tinu (asszem Te kérdezted Őzitől, vagy nem emlékszem :oops: , mindegy, aki kérdezte), most olvastam, hogy az avocado tök egészséges, és nőknek heti egy avocado fogyasztása ajánlott az E-vityi meg nemtom, milyen tartalma miatt :)

Zsuzsi, HP, hajrá :)

jóéjt!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

 
 

Zsu: nem, én non-profit menedzser és protokoll ügyintéző leszek, ha nagy leszek. Rendezvényszervezést csak tanítanak. Aki nekem volt a tanárom, ő normális volt, persze már nincs is itt. :roll:
Eddig fent van Fanni??? Nem semmi, tényleg éjeli bagoly! :shock: :shock: :shock: Mikor kel így?
HP-vel én ott tartok, hogy elolvastam a címét! :oops: ha van egy kis időm gép elé ülni, akkor inkább babanet, meg ilyenek.

Alexa: barackra (őszi ha még van, sárga) szilva, ilyenekre. Körbenézek majd, hogy mi van még.

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Kaki: Amíg darabosat evett, addig szenvedett a kakival, szerintem az emésztetlenek nehezen jöttek ki. Most rászokott a kanalasokra, persze csak az enyémre a gyárit lesajnálja, de azóta olyat kakil, amilyet egy babának kell. Kedvence azért a vizes zsemle és az oljban sült krumpli. Az jó, mert majdnem mindenhol lehet kapni és ha van is benne olaj az sem gáz, mert másban nem kap, pedig a főzelékekbe lehetne tenni... Szóval napi 1-3 kaki méret bármilyen lehet.

Winnie: igen a nagyi lehetett a kis taknyossal. Szó szerint. Tegnapelőtt nappal semmi baja nem volt, este kicsit nedves volt az orra. Aludni már nem nagyon tudott, mert olyan duda volt az orra, amikor felriadt és sírt, akkor úgy húzott, mint egy szamár ordítás előtt. Így apa 11-kor átrappolt a boltba A PÁRÁSÍTÓÉRT, és onnantól anya félig ülve magán altatta a dedet a hideg párában, másnap pedig orrcseppet, köptetőt, mellkasbalzsamot is bevetettünk az orrszívó mellett. Sterimar nem kell, úgy bőg az orrszívásra, hogy csobog a könny az orrából.

Képszerkesztőre semmi tipp??? :cry:

HP: pár napig konszolidált voltam és amíg a többiek délutánit aludtak, addig Hangával olvastam. Utolsó nap, pedig mindenki éjszakázott már, míg én hajnali 5-ig olvastam. Akkor vége lett.

Jól elfelejtettem a többit...
Jóccakát!
Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Még mondja valaki hogy egy hét hónaposnak nincs humorérzéke :):):):):)

Gegeéről fürdetés után letettem a pelenkázóra tenném rá a pelenkát hallom gyerek kacag és elkezdett psislni na utána akkorát kacagott hogy csak na szabályosan hangosan nevetett :):):):):):apja is jött hogy mitől nevet igy mondom neki a kis huncut előre röhögött hogy most jól lepisiljük anyut :):):) de anyu reflexe mint a villám elugrttam előle hiszen a előkacagás már sejettte velem mi fog történni :):):):):

Gegeének mióta szilárdat is kap min 1x van kaksi.Tegnap a gyerkőcöm vadasmarhát kapott rizzsel ez nyolc hónapos gyereknek való babakaja de olyan szépen rág már a drága hogy sec perc meg is ette:):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Snoppy: engem érdekel az elsősegély-tanfolyam. Mit lehet erről tudni? Mikor? Hol? Mennyiért?
Szegény Hanga, olyan rossz, mikor a gyerekek betegek. Mondjuk te már gyakorlott anya vagy, de nekem még nagy trauma. :)
És tetszett a HP?
Sajna én nem értek ezekhez a képszerkesztőkhöz. :?

Kaki: mióta Tünci mennyiségeket eszik hozzátápiból, azóta napi többször kakil. És olyanokat, amilyeneket anyatejes korában sose. Mármint mennyiségileg. Ma reggel is pakolhattam a mosógépbe, mert összekakilta a pizsijét. Régen sose jött ki semmi a pelusból, vagy csak nagyon ritkán. Múltkor még a hordozót is összekakilta, de nem kicsit. :shock: Biztos a sok rost, meg miegymás, ami az anyatejben nem volt...

Mi nem tudunk eltenni gyümit, mert kicsi a fagyasztó a hűtőben. Meg állítólag nem is olyan jó házilag eltenni, mert sok vitamin elmegy belőle, míg a gyorsfagyasztásnál szinte alig valami, amit iparilag csinálnak. Tegnap láttam az Auchanban gyorsfagyis őszit is, tökre megörültem. Akkor majd nem kell üvegesbe adnom.

Én is tegnap érzékenyültem, mert egyre gyakrabban ül fel magától TÜndi. És tegnap ott üldögélt, alig látszik ki a földből, de mégis már olyan nagy és ügyes, hogy ennyi mindent tud csinálni. Hupp-hupp.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Csak beugottam, ugyhogy csak roviden...

Snoopy,
Kepnezo/szerkeszto: http://www.irfanview.com/
Ez ingye van es van magyarul is. Ha tudsz szerezni valahonnan ACDSee-t akkor az azert jobb.

Tinu,
Orulok, hogy bejott nektek az avokado, mert az nagyon ertekes kaja.
Edesburi: amikor mi eloszor probaltuk akkor Levinke kitort az ekcemaja. Vszleg veletlen egybeeses volt, de azert vartam egy honapot es most mutattam ujra meg neki. Falta :) , mondjuk nem csoda en is imadom.

Elerzekenyules,
Hat igen az nalunk is gyakori :). Foleg mert Levi olyan nagy. Mikor teszem vissza az agyaba, nem tudom nem eszrevenni, hogy mennyire mas mar mint mikor pici volt. Nem ertem hogy szaladt el igy az ido, valahogy gyorsabban fejlodik mint ahogy fel tudom fogni. Ahogy nezem vissza a korabbi kepeit, azokon mindig ugy nezett ki mint egy baba, most meg inkabb mint egy kisfiu. Meg annyi uj arca van, annyi erzes ul ki ra ami korabban nem volt! Na mennem is kell mert ebred, hatha gyorsan vissza tudom altatni...

Pa mindekninek!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Snoopy,

Én is az irfanview-t ajánlottam volna, de őzi megelőzött.:)))

Én eleve érzékeny típus vagyok, mindenen el tudom bőgni magam.:))

Kernico csernus.n@freemail.hu a címem, nyugodtan küldheted, és köszönöm, hogy összeszedted. Zsu, tied is jöhet ide:)))


Jó a börzéseknek, én most megyek le és megkuksizom, hogy mennyire elhasznált a mi sportbabakocsink, és vajon be kell e ruházni egy másikra.


Voltunk fürödni Zsóryban, nekünk ezzel telt a szombat, elég jól sikerült, bár az idő nem volt olyan kegyes., csak délután sütött ki a nap.

KNiki,
Én nem is tudom, hogy gyerek mellett tudnék-e csinálni sulit. Snoopyt irigyelem, hogy ennyi energiája van, szerintem én a lustábbik és kényelmesebbik fajtába tartozom.:(((PEdig jó lenne, ha pörgetném az életem.


Winnie,
Hát én nem vagyok az informatikusok gyöngye.Csak azt csinálom meg ami érdekel, és kötelezőből meg ami a munkámhoz tartozik. Pl filmeket zenéket letölteni még sosem töltöttem le, mert nem tudom hogy lehet biztonságosan, meg nincs kedvem tűzfalakkal és vírusirtókkal foglalkozni..... Szóval lehet hogy egy lelkes amatőr többet tud nálam????:)

csernusn
 
 


Sziasztok lányok!
Végigolvastam titeket. Meg volt a keresztelő tegnap!!! Röviden:
Kigondoltuk,hogy Petrának jó lenne reggel 6-kor kelnie,akkor elaludna fél 8 körül és 10-ig tuti kialudná magát,jól bírná az egészet. Na lássatok csodát, Petra negyed 8 helyett 6-kor kipattant az ágyból,felállt,vigyorgott.Fél 8-kor letettem,elaludt!!! 9-ig aludt, pont visszaértem a fodrásztól.Felöltöztünk,kapott egy extra szopit,ez ne legyen gond,aztán indultunk.A névadón már elálmosodott,de nem nyűglődött cseppet sem,csak 1-2-szer hangosan ásított (ezt tőlem meg a nagyitól örökölte. :oops: )Templomban megint jó kislány volt,kicsit megint sósseggű tyúk,de csendes tyúk. :) Mikor leöntötték (3-szor is)húzta a szemöldökét,de semmi egyéb.Na beraktuk a kocsiba,elfordítottam a kulcsot,már aludt is.Hazáig(kb 5 perc).Aztán evett húsilevesből kiszedett sárga és fehérrépát,krumplit pirinyó karfiolt.200 ml-t.Aztán evett mindenki,Petra elaludt.Ajándékok: :D kapott egy beltéri hintát (Little tikes, nagyon tetszik,apa jövőhéten felfúrja),1 sütifaló kincses bödönt (fisher price, tegnap délután óta ez megy a fülembe: "Kérek egy sütikét,tessék vegyél,5 féle formát rejt a bödönkém..."),meg kapott egy hálózsákszerű plédet (olyan,h be lehet kapcsolni lábnál kéznél és végülis tök szabadon van, mégsem csúszik le ugyebár róla még az én sajtkukacomról sem). Na meg pénzt kapott. Felét elköltöm ruhára,meg még amit akartam venni, másik fele megy perselybe,gyűjtünk az autósülésre)
Mindjárt kicsinyítek képeket és teszek fel párat!

Kaki: Nálunk napi 1, vagy 2 van.Egy nagy golyó, vagy ha nem veszem észre időben, nagy lepény! :D
Ma céklás krumplit evett megint, 270 ml-t,nem volt több, pedig kért volna még!

KNiki! Szívesen!!

omr
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188732192.73.jpg[/img] Névadó előtt a kis család
Kép Művésznő,a műsor mindjárt kezdődik!
Kép Elérzékenyülve a nép
Kép Anya,most mi van??
Kép Máris fürdünk?
Kép Isten világít,vagy apa szerelte jól a villanyt a templomban?
Kép Marhapöri maradék hűl a kádban!
Kép Petra tortája,nektek vágom!! :)
Kép Mamám éppen tegnap lett 87 (megleptük),mellette a szemmel verős nagynéni! :) [/img]

omr
 
 


Rena: nagyon jók a képek! SZép a családod! A kisebb és a nagyobb is! Te pedig kifejezetten csini vagy. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Kaki, na ugye két napig semmi, na ma kétszer is, az első csak egy kis "előjáték", a második után öltözni kellett.... ugyanet volt 3 napja is...
KÜl ez normális, hogy csak 3 naponta kakil? mondjuk nem eszik mennyiséget hozzátápiból (ma 50 ml körte aszalt barival és 30 répás krumli), de nem kéne akkor is többet? vagy keveset eszik a lelkem? mert ugye nem egy nagyevő...

Viszont ma álomljszakánk volt, juhhééé. 9-kor letettük, és 8 előtt ébredt.... persze még így is tudnék aludni, de hát ez van... :) és már csak alig jött reggel az orrából...

Snoopy, jobbulást Hangababának :( és igen, HP tetszett? bár gondolom, ha hajnali 5-ig olvastad :)
Párásító nálunk is megy, mióta beteg a babóc... nálunk tök furi volt, a második / legrosszabb éjszaka, hörgött és szörcsögött, mint Darth Veder, de nem ébredt fel rá, csak egyszer negyed 3-kor... pedig már én is készültem az ölben altatásra...

Nika, tegnap este én is kaptam sugárban lepisilést, pedig kislány, még nem is pisilt így :)

Rena, ja, én is meg akartam jegyezni, hogy csini vagy :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Na ma itt volt apa két barátja! Nagyon örültem most nekik, mert apa nagyon csípi őket, de állandóan volt valami vagy az egyiknek, vagy a másiknak, így még nem is látták a Kiarát, csak amikor egyszer összefutottunk az egyikkel. De apa nagyon örült neki! Aztán persze ment ma is dolgozni! :roll:

Rena: tényleg nagyon csini vagy!!!! És persze Petra is! Legalább akkor normális ajikat kaptál. Sütifaló bejött Petrának? Mi most akarunk venni fizukor, mert keresztlányoméknál van, és Kiara ámulattal dugdossa bele a kezét, és mosolyog rajta nagyokat! Persze formákat még nem tette a helyére, de majd idővel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Winnie: na végre, jó, hogy Réka jobban van akkor már. :D

Niki: küldöm a recepteket! Hát én sem tudom, hogy fogok tudni tanulni, de úgy vagyok vele, hogy megpróbálom, ha nem megy, akkor a következő félévben is Gyeden leszek még, ingyen próbálkozhatok, és addigra már csak sikerül! De én pont a csaj miatta halasztottam, mert az álomkór mellett nem ment a koncentrálás! :wink:

Kép
kernico
 
 


Köszi csajok! Jól esett! Mindig csak bő póló meg melegítő itthon, szóval én is jól éreztem magam! :D

Nika! Jót nevettem a pisilős dolgon!! :D

omr
 
 


KNiki! Köszi! Sütifaló? Háát, nekünk jobban bejön! Apa este még játszott vele, én meg ma délelőtt! :lol: Petra még csak ismerkedik vele!

omr
 
 


mi az a sütifaló??? mit csinál?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: én is most néztem meg a neten. Formaválogató játék és beszél is.

Körkérdés: tudtok valami jó játékot, ami leköti egy 7,5 hós gyerek figyelmét?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Kaksi, nálunk van, hogy négy napig semmi, aztán utána két-három napig napi egyszer, aztán van, hogy két napig semmi majd napi kétszer. Persze ezek olyan kiesem a pelusból kaksik.

Snoopy, ma voltál kint a börzén? Csak mert háromszor mentem felétek és egyszer sem láttalak. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Zsu: Fanninak gratula a felálláshoz!

Nika: Gegén jót mosolyogtam.

Winnie: Lepisilés, kislánytól háát :lol:

Kasi általában napi 2x van, még nem fordult elő, hogy egyszer sem volt egy nap.

Rena: Jók a képek, és csatlakozom az előttem szólokhoz, tényleg csini voltál, és Petrababa is. Sztem jó kis ajándékokat kaptatok. Tényleg írtad, hogy kaptatok hálózsákszerű plédet. Milyen az? Nem fényképeznéd le nekem, valami hasonlót én is szertenék, kíváncsi vagyok milyen, hogy lehet összekapcsolni.

Tinu: minden gyerkőc más, lehet valaki dícsérni fog egy játékot, Tüncinek meg pont az nem jön be. Kaptunk mi is fisher játékot keresztelőre, de nem nagyon van oda érte. Most a régi rágókáit szereti nézegetni, rágcsálni. De minden játék kb. 1 percig jó, már megy is tovább, vagyis mászik. Műanyag flakon, tettem bele egy rossz tollat, na az tetszik neki, jól zörög. Van mobil telcsije, megrágcsálja aztán ennnyi. Semmi okasat nem tudok. :oops:
sziszi22
 
 


Rena,
Nagyon jok a kepek! Eszmeletlen karcsu vagy!
Engem is erdekelne hogy milyen az a speci pled! Mutatnal kepet?

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok!

Először is,köszi a sok választ kaki ügyben!Ma csak 1x volt
úgyhogy biztos nincs gond.

Rena!Örülök,hogy simán ment minden,és a kislány ilyen jól viselte!A játékok is nagyon jók!Ja,és köszönjük a tortát!!

Játék:Martinka is smádja a flakont gurigatni,amibe gombokat tettünk,és zörög,valamint nagyon szereti a zenélős játékokat,nagyon édi,ahogy nyomkodja a kicsi ujjával a gombokat,figurákat.Van rajta kutya,cica,kacsa,béka,stb..,és ha megnyomja ugat,nyávog,hápog,brekeg....

Ma jól elfáradtam,mert sütöttem,főztem,takarítottam,stb..., szóval jót házimunkáztam,apa meg dolgozott.Itt volt anyósom,nagybátyám is.Megyek is aludni,mindenkinek jó éjszakát!!
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok en is. Apa ezen a heten szabadsagon volt es elvitt minket Londonba. Nagyon-nagyon jo volt vegre kimozdulni. Baratainknal szalltunk meg, egyik nap meg baratnommel shoppingolni is eltudtam menni. Apa vigyazott Lilyre :D Meg voltunk a science muzeumba is. Nagyon erdekes volt. :) Majd rakok fel kepeket. Most megyek visszaolvasni, nem tudom meddig fogok eljutni, mar eleg almos vagyok, napkozbe meg egyszeruen nem tudok hosszu ideig leulni a gep ele. Amikor Lily alszik akkor fozok-mosok-takaritok. Amikor meg fent van. 100%-os figyelmet igenyel.
Nektek mennyi ideig van el a gyerkoc magaba? Nekem mindig mellette kell ulnom csak ugy jatszik el, amint felallok jon utanam. Ha a gep ele ulok, rangatja a labam, hogy vegyem fel :) :roll:

Jo ejt mindenkinek

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Kicsit megint lemaradtam, apjuk 2 hét szabi után visszament dolgozni, ráadásul pont éjszakai műszakba, így aztán 2 gyerekkel nem egyszerű az élet. Írtátok többen, hogy félnek, ha nincs otthon a párjuk, hááát, nekem félni sincs időm, mert lefekszem az ágyba, és 10 perc után húzom a lóbőrt :) :(


Winnie!
Az tök szuper, ha nem kell már tornáztatni Rékapankát. Egyébként hogy viselte? Élvezte a tornázást, vagy inkább csak nyűglődött tőle?
Én a múltkor csaptam görbe estét, és elvolt mind a 2 gyerek az apjával. És (micsoda sz.r anya vagyok, de) semmi lelkifurim nem volt, hogy nem voltam otthon. Úgy gondolom 3 év után nekem is kijárt egy kis buli
Szerintem csak az előke a megoldás nyáladzás esetén!

Bacilivi!
Az tök jó, ha Dalmi is imádja a vizet. Én annyira örülök, hogy mind a 2 gyerekem szeret pancsolni, mert nekünk a kikapcsolódás összefügg a vízparttal, és így csak könnyebb lesz, mintha a gyerkőcöm félne a víztől.
Zsombi nem mini kora óta alszik el a zenélősre, kb olyan 3-4 hónapja húzom fel neki rendszeresen. Persze elalszik anélkül is (mint pl. most este), csak gondoltam legyen ennyi "rituálé" benne, mert minden nap nem tudom ugyanabban az időpontban lefektetni, vagy mindent ugyanabban a sorrendben csinálni.
Kérlek szépen, Jázi úgy szokott le a ringatásról, hogy nem ringattuk :) És most jön a gonosz anya mivoltom, ugyanis leraktuk az ágyába, ha sírt, akkor sírt, minden nap egyre kevesebbet, és pár nap alatt hozzászokott, hogy nincs ringatás. Röviden ennyi. Kell hozzá türelem és lelkierő, amikor hallod, hogy bőg a gyerkőc, de jó pár hónap után, amikor éjszaka 4-5 órát alszik az ember, azt is úgy, hogy közben felkel 15×, nos, az meghozta a hatását.
Monokli: nálunk Jázi állandóan olyan, mint a térkép. Egyszer már mondtam a védőnőnek, hogy nehogy azt higgye, hogy verjük szegényt, egyszerűen csetlik-botlik, mert annyira arra koncentrál, amit kinézett magának (ez egyébként mai napig így van), hogy nem figyeli mi van az útjában. Most pl. a cuncija tiszta kék-zöld, valahogy beleütötte az asztalba :?
Húúú, ez az "Apjalánya, lányaapja...." kép nagyon brutál
:D

Rena!
És mire jó ez a NeisVac?

Babatali: a másik topicban, ahová írtam, találtak egy jó helyet, utánna nézek? Vagy Cic, te mentél Hajniékkal, mert akkor te tudod is, hogy hol van.

Kernico!
Hát hallod, szörnyű, de a gyerekeim nemhogy vonaton nem ültek, még buszon sem. Mondtam a páromnak, hogy kirándulásképpen buszozni kellene velük egyet :)
Ja, a sétáltatás még így lesz egy ideig, amíg nem megy önállóan Kiara. És szerintem a derekadat is megviseli majd egy kicsit :?

Sziszi!
Nem, nem féltettük Zsombit a vízben, persze végig mellette voltunk, csak a kép kedvéért állt arrébb az apukája. Az milyen, ha víziszonyod van? (hülye kérdés, mi?) Szóval nem mersz belemenni a vízbe a strandon, vagy tusolni is csak óvatosan otthon? És mit érez ilyenkor az ember? Azt, amikor én meglátok egy pókot? :wink:
Nagyon aranyos a csöppséged a képeken! Egy ideig eljátszik a százlábúval, mi?
:)
Az én párom is 12 órázik, 3 nap meló, 3 nap szabadnap. Együttérzek veled


Tinu!
A Brendon valóban drága, de kuponnal sokszor olcsóbban lehet megvenni dolgokat, mint pl a kínaiban!

Zsuzsu!
Mi van? A névadó a keresztelő lenne? A templomokban ingyen megcsinálják, nem értem.

Niki!
Ahogy leírtad, tényleg jól nézhetett ki a lakás! :lol:

Alexa!
Jó az új vonalzód! :wink:



Na, most ezt elküldöm, mert már nagyon hosszú....


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Tényleg, Livi, mizujs teszt ügyben? :)

Tinu, játék, erre nem ragáltam. Azt általában ,egfigyeltem, hogy ami nem effektív játék, hanem "felnőttes" cucc, használati tárgy, az jobban kell, így nálunk is van műanyagflakon, mi kül színes kupakokat raktunk bele, ha én iszom és nyúl utánam, akkor megkapja ő is. A Túró Rudi papír is sláger, 3-4 naponta kap, de már nem akkor szám, mint az elején... A testápolós tubus is megy, meg takaró, stb... Játékból van egy kedvenc plüss fáni, meg kocka, van egy fürdőskönyv, ami nagyon tetszik, és egy csörgő... ezek a kedvencek. Van Egy Fisher Price-os zenélő, mindent tudó telefon is, de azt még nem értékeli annyira, nem tudta kiváltani az én telcsim imádatát. Ja meg a járókán - már lehet ,hogy láttátok képen - van egy fölakaszthatós Micimackós valami, ami többféleképpen csipog, zörög, azt is szereti...

Brigó,
tornázás érdekes, eleinte szerette jó pár hónapig, aztán jó két hónapja volt egy jó hónapos időszak, amikor iszponyatosan ellenfeszített, és egyszerűen nem tudtam körözni... aztán az utsó hetekben megint könnyebb volt...
NeisVac a meningitises- agyhártyagyuszis oltás.

ortopédiáról jut eszembe, Tinu, Ti hogy álltok? meddig kell?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Nika!
Aranyos lehetett Gege!!! Én is annyira imádom Zsombit, amikor kacag (akármi is legyen az oka)!!!

Rena!
Nagyon jók a keresztelős képek!!! Végre láttam a szemmelverős nagynénit is :)
És milyen ügyes volt Petra, hogy így tartotta magát a napirendhez! :D

Tinu!
Nekünk nagyon bejön a zenélő farm, valaki meg is vette az ajánlásomra. Ki volt az? Vagy a tescoban vettük 6 féleképpen zenélő pillangó, ami megy, és csak akkor indul el újra, ha hozzáér a baba. És nagyon bejön a tic-tac-os doboz, 5 db tic-tac-kal.
Amúgy még a netről szedtem régebben:

Ajándékötletek


LEGYÜNK TEKINTETTEL A GYERMEK ÉLETKORÁRA ÉS VÁGYAIRA IS...


2-8 hónapos korban: csörgő, frottírfigurák, rágókák
8-12 hónapos korban: fürdőkád-játékok, tologatható autók, állatok, egymásba rakható építőkockák, nagy labda, xilofon
12-18 hónapos korban: húzogatható játékok, kiskocsi a ki-bepakoláshoz, homokozójátékok, babzsák, plüssállat, egyszerű puzzle, építőkocka, egyszerű képeskönyv világos ábrákkal, lábbal hajható autó, vagy kismotor.
18-24 hónapos korban: játéktelefon, kislapát és seprű, felállítható állatok és házak, baba, kisautó, ujjfesték, képeskönyv
2 éves korban: favonat, kirakós játékok, képes dobókocka, zsírkréta, ujjfesték, képeskönyv, építőkocka, egyszerű konstrukciós elemek, hintaló, szobai mászókák, kéz- és ujjbábok
3 éves korban: szánkó, roller, háromkerekű bicikli, mondókás és képeskönyvek, bolt, orvosi táska, kiskonyha, babaszoba, gyurma, összedugható építőelemek, mese- és daloskazetták.
4 éves korban: korcsolya, görkorcsolya, ugrókötél, szín- és formafelismerő játékok, egyszerű szabályjátékok, koncentrációs játékok, ügyességi játékok, kiegészítők a meglévő konstrukciós játékokhoz, festékek, színes ceruzák, diavetítő mesefilmekkel.
5 éves korban: nyomda, barkácsfelszerelés, fémépítő készlet, társasjáték, kártya, hangszerek-oktatással egybekötve, sporteszközök (gyűrű, kötél, bordásfal)
6 éves korban: nagyobb puzzle, lego, könyv, szobában felállítható sátor, villanyvasút, autópálya
Nagyobb gyerekeknek érdemes társasjátékokat venni, amit az egész család együtt játszhat, valamint számítógépes- és zenei CD-ket
Egyébként nagyon jó és olcsó játékokat lehet venni a Mesebarlangban,
Alkotás út 7/b (a Délivel szemben) és a József krt 48 szám alatt.
MILYEN JÁTÉKOT VEGYEK A GYEREKNEK?
Az itt közzétett cikk gondolatokat ébreszt bennem. Honnan tudja a szülő, hogy a pszichológusok horror szobácskáiban található helyzetgyakorlatokhoz és problémák kijátszásához adott játékok hogyan vihetők - sőt egyáltalán bevihetők-e - a gyermekszobába.
Amikor a gyerekkel besétálunk a játékboltba, nézzük meg, mi vonja legelőször magára a figyelmét. A csillogó, nagyon színes és szép csomagolású dolgokat fogja először célba venni. Követik ezt azonnal a reklámból ismert szörnyek, az ismert rajzfilmek műanyag figurái. Ezek a számunkra gusztustalannak látszó plasztik vackok számukra kézzel foghatóvá teszik azt a mesehőst, akinek személyiségével már a mese során azonosultak és akinek a személyiségével már könnyen azonosulnak újra egy fantázia-játék során.
A kislányokat mindig vonzza a csodaszép babák látványa, a szép és habos babaruhák. A Barbie babáknak személy szerint nagy ellenzője vagyok, de mégis jól eljátszik vele minden kislány. Hogy mennyire nevel a Barbie divatmániás sorozatbámuló szánsájn nővé? Amennyire a gyerek a szülőtől ezt a példát látja. A játék önmagában nem nevel semmire, csak a szülői példa, a környezeti hatásokból kapott példák töltik meg tartalommal gyermekeink játékát. Az önkifejezés eszköze a gyermek számára nem csupán a játék. A rajz legalább ilyen fontos.
Ha a - Vegyünk e Pistikének Cigis Cili babát?" kérdés valamely épelméjű szülő agyában megfogalmazódna, inkább azt javasolnám neki, vegyen egy nagy doboz szép színes zsírkrétát, meg papírt, és rajzoljon a gyerekkel közösen.
Amúgy, ha a gyereknek játékot veszünk, mindig beszélgessünk vele a játéküzletben az alábbi kérdésekről.
- Nézz jól körül, azt a játékot válaszd ki magadnak, amelyik a legjobban tetszik neked. Csak egyet választhatsz.
Gyermekünk ilyenkor jó érzékkel a legnagyobb dobozt választja, amiben a legtöbb minden van, és egy havi fizetésünk is kevés rá.
Ilyenkor a szülő a szívéhez kap. A gyerek választása általában nem a pénznek szól, hanem a monumentalitásnak. Nyugodtan osszuk meg vele azt, hogy háromszor kell végigszámolnia az összes ujjain, annyit kell aludni ahhoz, hogy a papa annyi pénzt meg tudjon keresni, hogy ezt a játékot megvehessük, és ha annyi pénzt keresett, akkor nem jut ennivalóra és semmi másra. Még csokira sem. Apa pedig nagyon fáradt lesz és nem jutna ideje arra, hogy ezzel a szép játékkal közösen játszhassanak. Ezt minden gyerek akceptálja és választ egy kisebb, olcsóbb játékot.
Ha a játék szerintünk, nem felel meg az életkorának, durva, vad, vagy csúnya, akkor kérdezzük ki alaposan az apróságot:
- Miért tetszik neked ez a játék?
- Mondj rá példát, mit is lehet ezzel játszani? Mire jó ez pontosan?
- Szerinted, nézd ez itt könnyen szét esik .. meg tudod egyedül javítani? Ebben én nem tudok segíteni neked.
- Ha átjön a barátod, vagy este együtt játszunk, mit fogunk kezdeni ezzel?
Ha ezekre a kérdésekre nem tud felelni, maga is rájön arra, hogy a játék csak pár napra szól, utána a sarokba vágva végzi. Segíthetünk neki olyan játékot játszani, amivel összekapcsolhatunk játékötleteket. Például a hajas babával a születésnapot, a közös tortasütést, a nagy teherautóval azt, amikor költöztünk és a bácsik majdnem leejtették a nagyágyat. Töltsük meg a játékot tartalommal, játék-ötletekkel, vicces élményekkel. Ha ez sikerül, a gyerek ezekkel a játékokkal hosszan és boldogan tud majd játszani. Okos gyerekre könnyű hatni.
Mit tegyek, ha a gyerek makacs?
Nem akarok neki gusztustalan műanyag szörnyet és játékpuskát venni, ő azonban mégis hisztizik a játéküzletben. Az eladók megszólnak és a gyereken is látszik, hogy annyira szeretné! - írta nekem a barátnőm, mikor erről a témáról beszéltünk.
Én ilyenkor szólok a gyereknek, hogy a viselkedése nem illik az üzlethez. Itt játékokat árulnak, a játékokkal játszani szoktak, nem pedig hisztizni. Ha hisztizni szeretne, menjünk ki a bolt elé. Ott hisztizze ki magát. Ha játékot szeretne, válasszon olyat, amivel játszani lehet, mondja el, hogy miért. Ha továbbra is hisztizik, szépen kisétálnék az üzletből. Megvárnám az ajtó előtt a megszeppent gyereket és egyértelművé tenném neki, hogy a hisztizéssel csak azt éri el, hogy semmit nem kap. Ilyenkor nem vennék neki játékot.
A jó játék ismérvei:
- Hosszan használható, tartós anyagból készült.
- Esztétikus a megjelenése
- Nem nyújt mindent készen (például a pisilős, evős baba) ki kell egészíteni a fantáziánkkal.
- Egyedül és együttjátszásra is alkalmas.
- Első ránézésre legalább két ötletünk van, mit lehet vele kezdeni.
- Gyermek léptékű, tehát sem nem kisebb, sem nem nagyobb, mint a gyerek mérete.
Milyen labdát vegyünk?
Kis gyereknek feltétlen nagy, színes, mintás labdát, amit könnyen meg tud fogni és el tud kapni. Ami megfogja a szemét. Ami jól gurul és jól pattog (középkemény)
4-5 éves gyerek már kaphat kisebb labdát is, ami fejleszti az ügyességét. 7-8 éves gyerek kis gumilabdával is szívesen játszik, már jól koordinált a mozgása, örömet ad a picike labda elkapása, pattogtatása. A formáról a funkcióra kerül a sor, már ciki a mesefigurás labda.
Nagyobbacskák örülnek a kosárlabdának, kézilabdának, baseball kesztyű, ütő, labda is nagyon jó ajándék.
Milyen babát vegyünk?
Szépet. Olyan legyen, mint egy ideális kislány, kisbaba, vagy kishölgy. A Götz babagyár babáinak mindegyike megfelel ennek az elvárásnak. A szemüveges baba, maci, valóban segíthet a szemüveget megszokni, de ne kész szemüveges babát válasszunk, hanem a már meglévő kedvenc kapjon szemüveget, drótból, olyat, amit mi csináltunk a gyerekkel közösen.
A kedvenc baba gyógyítása enyhítheti a fájdalmakat, nem az újonnan vásárol, gyárilag defektes példány.
Milyen Kisautót vegyünk?
A kisautókból a jó strapabírású, fémből készült kevés mozgó-kivehető alkatrészes fajták a legjobbak. A saját építésű dobozgarázsok nagyon nagy örömet adnak, fejleszthetők, csak karton és egy kis szülői segítség kellenek hozzájuk. Saját magunk festhetjük ki és nem kell a boltban méreg drága garázst vennünk.
AJÁNDÉK ÖTLETEK FELNŐTTEKNEK:
- Jó ötletnek gondolom a színház (Opera, hangverseny...) jegyet karácsonyra, ha van az ajándékozottnak kísérője, akivel elmehet (pl. nagyszülőknek jó ajándék). Egyszer akkor örülnek, mikor megkapják, egyszer meg akkor, mikor megnézik az előadást. Gyerekes családoknak cirkuszjegyet is lehet venni, azt hiszem 550-900,- Ft-ig vannak a jegyárak, tehát az sem az a "földhözverős" kategória anyagilag.
- Párotoknak a Magyar Könyvklubban található: A boldog házasság hét titka c. könyv. Olyanoknak is nagyszerű, akiknek nincs gond a házasságukkal, egyszerűen segít elmélyíteni az összetartozás, szeretet érzését
-Nagyszülőknek unoka-fényképes naptár, saját készítésű lekvár, sütemény, likőr, stb.


Szerző: Családinet


Jaaaa, vagy esetleg amolyan játékra gondoltál? Én Zsombival szoktam csön-csön gyűrűzni, biciklizni a lábával, tapsizni, stb. :)

Sziszka!
De szupi lehetett nektek!!!!
Zsombi sokszor képes eljátszani egy óra hosszát is egyedül. OLLÉÉÉ!!!


Bacilivi!
Van két vonal, vagy nincs? :)


Jó éjt mindenkinek,

Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Winnie!
De hülye vagyok! Azt az oltást Jázinak is beadattam..... Ideje lesz Zsombinak is felíratnom.
Zsombit nem kell tornáztatni, de ennek ellenére ő is annyira be tud feszíteni, hogy néha képtelenség tisztába tenni :?

Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Ja, még azt akartam írni, hogy hallottátok, hogy milyen rossz idő lesz a köv. héten? Napközben 13 fok? Nem normális ez az időjárás!

Kép

Kép
brigó
 
 


Winnie,Brigó meg többiek:
teszteltem tegnap és negatív....most nem is tudom milyen szmájlit rakjak ide.... Nem baj, hogy egy kicsit várat még magára a kistesó, de azért örültem volna neki most is nagyon... :lol: Egyébként a menzesz még nem jött :shock:

brigó,
huhh nálunk az alvás helyzet nem ilyen szörnyű...de teljesen megértelek altatás ügyben :D :D
rossz idő: nagyon durva...ráadásul nekünk most elsz házavatónk... :? nem akarom, hogy a lakásban tömörüljünk a kert helett... :evil:
Mi is vízimádók vagyunk....reméltem csajszi is az lesz...meg majd télen hóimádó....MEgyünk snowboradozni. Kár, hogy ilyen kicsi deszka még nincs :lol:
Vendég
 


Winnie: legutóbb az ortopédus rossz időpontot adott, olyankor mentünk, amikor ő ott sem volt. A kollegája nézte meg TÜncit és automatice adott egy 6 héttel későbbi kontroll-időpontot. Elvileg javul a lába, de fogalmam sincs, hogy meddig kell még hordani a sínt. Mondjuk már régóta csak estére rakom rá, mert napközben nagyon mocorog. Elvileg kúszni tud vele, de felülni nem nagyon. Pedig most is üldögél és úgy játszik.

Kép
Kép
tinu
 
 


winnie: azt akartam még kérdezni, hogy nem küldenéd el a cédét nekem postán? Olyan jó lenne. :oops: Nem tudom, mikor lesz a kövi tali...

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt,


Nekünk Fisher Pricebe van olyan csiga amibe bele kell dobálni a formákat, és ha billegtetd akkor zenél. Értelmesebb lett volna, ha akkor zenél, ha jól dobod bele a formát. Meg ha leveszed a csiga házát, akkor építeni lehet tornyot a formákból. Én még ezt nem adom oda nek, mert csak megeszi, meg dobálja.

Ellenben a fa ugyanilyennel már játszik, ott talán a formák letisztultabbak, egyik oldalán henger, téglatest, és hátomszög alakú téglatest van, ha meg fejreállítom, akkor meg csillag, vágott henger, meg még valami van. egyszerűbb és bonyolultabb fokozat.:) Kétszer mér sikerült a hengert Daninak bedobni!!!

Alexa, nekünk is van zenélő farmunk, bár ez egy olcsóbb változat, de Dani szereti, mostanában a lábával áll rajta és úgy lépked, közben meg zenél, sőt ma reggel az eszközhasználatot is láttuk nála, mert egy műanyag tojásformát ütögetett hozzá.

Hát Jó nektek, én apát megint próbáltam bedobni a mélyvízbe, a strandon ott hagytam Danival kb 20 percre, mikor mentem vissza nem sírt, de nagyon meg volt sértődve (apa), hogy hogy mertem őt teljesen egyedül hagyni,m hogy itt sírt a gyerek meg minden....


Rena szépek voltatok a keresztelőn, és nagyon jól nézel ki.Ellenben velem, rááltam tegnap a mérlegre, már megint följött egy kiló, ma megpóbálok egyfélét enni 4-óránként. Mert annyi. Niki, még nem állok rá a 90 naposra, inkább egy étekzésre egyfélét eszem és megvárom még megemésztődik, ugyanis szerintem ez a lényeg, hogy a gyomorban ne keveredjenek a különböző típusu kaják. Úgyhogy a receptjeidre nagy szükségem lesz.:))Köszi megkaptam őket!!!


Nekem is elvan Dani, most kb 7.45 óta van a járókában, én megittam a reggeli kávémat, meg netezek, és hallom, hogy zörög csörög mindennel, ami a járókában van. A gombok a flakonban jó ötletnek tartom!!! Na megyek hozzá játszani, meg reggelit csinálni neki.

csernusn
 
 


Sziasztok!
Hálózsákos plédet a héten nem tudom lefotózni,mert anyukám elvitte a fényképezőt. Hétfőn felteszem ígérem.

Sziszka! Jó lehetett a Londoni kiruccanás, biztos feltöltődtél!

Gyerkőc magában: Mostanában kb 10 percig. Aztán kellek neki. Szóval nem nagyon tudok haladni. Vacsorázni 2-szer tudtam múlt héten. :cry:

Játék: Bár Tündi 3 héttel idősebb Petránál, azért leírom, hogy őt mi köti le. Tükör minden mennyiségben, ha mászhat, minden Nivea flakon,tubus,stb, a pénztárcám fényes csattja, műanyag kiskacsa,a bugyiszárító (!!! ez nagyon !!!).Közös játéknál a kukucs meg ha apa nyakában ül és pacikáznak. Ha így szaladok utánuk, akkor meg rötyög nagyon!

Mostmár nem tudom ki kérdezte, lehet senki csak álmodtam, a névadónk 2500 ft volt+terembérlet 100 ft. Keresztelőre meg az egyházi adót kéne már elvinnünk, 5000 ft.

Bacilivi! Teszt! :cry: :D :cry: :D :cry: :?: Én sem tudom minek örülnék a helyedben!

omr
 
 


Nálunk a papír is nagyon menő játék. Imádja gyűrögetni, tépkedni és enni. Na utóbbit nem engedem, csak ha elkések, akkor sikerül neki. De még nem nyelte le soha. :oops: Amivel meg este a pelenkázón le lehet kötni, az a kanál. A kezébe adom és akkor sikerül felöltöztetni, bepelenkázni.

Szana: nálunk is úgy van, hogy ha Tünci megunta az egyedül játszást, akkor odakúszik a lábamhoz és kocogtatja. Meg nyújtogatja a kis kezét. :D Egyedül most már azért elvan kb. fél órát, többet, ha nem annyira fáradt. És mióta fel tud ülni, azóta még jobb a helyzet. Csak mikor már kezd fáradni, akkor ülve üvöltözik. :shock: Nem sír, vagy panaszkodik, hanem ezzel szórakoztatja magát, hogy kiabál. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


rena, nem tudod valahogy elköldeni nekem a Szabó Eszter féle dalt?

csernusn
 
 


Sziasztok!

Niki en a norbival 18kg fogytam, nem volt egyszeru de sikerult. Es a kilok nem jottek vissza :D :D Ha gondolod eltudom kuldeni ,hogy en miket ettem.

Rena nagyon szepek vagytok a kislany meg egyszeruen tunderi :)

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Kép Most hova is megyunk pontosan?

incselkedik a baratnommel Kép

Elfaradva a muzeumban Kép

Anyaval Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Niki! Elméletileg elküldtem a dunapackos címedre!Remélem átmegy!

Sziszka! Nagyon jók a képek! Múzeumos nincs több? Mármint kivi vagyok erre a múzeumra belölröl.

omr
 
 


Lányok!
Kérdéseim vannak!
1.Honnan rendeljek bodykat,pulóvereket,nacikat?Vmi bő árukínálatos,olcsó webáruház érdekel!
2.Ti együtt fürödtök a babával? Mikortól lehet?

omr
 
 


Rena: szerintem nincs szabály, hogy mikortól lehet. Nekem holnap megcsinálják a lábam, mire meggyógyul az egy hét, de utána tervezem, hogy együtt fürödjek TÜndivel.

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena
En mar eleg regota egyutt furdok Lilyvel, nagyon szeretem! :D Lily is elvezi nagyon :D :)

Akkor kuldok par kepet a muzeumrol Kép Kép Apollo 11 urszonda Kép Kép Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziszka, ha küldesz receptet azt megköszönöm.:)
Ez a Science museum igaz? Nekem is tetszett, bár közel sem néztük végig az egészet.


Én már kicsi kora óta együtt fürödtem Danival, mostanában már nem mert inkább hagyom had élvezkedjen a nagykádban, ha én is beleülök, akkor egész kicsi hely marad neki. Egyébként a kádunk kicsi.:)))

Köszi rena a zenét, megjött!!!:)))

csernusn
 
 


Nálunk tegnap Gege a nagy kádban apával fürdött Imádta bár a zuhanyt nem annyira komálta de szerintem meg fogja kedvelni :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

hú, nem semmi, több, mint másfél órán keresztül altattam délután.... durva, kiságyban nem hajlandó elaludni a kicsilány délután, vay babakocsi, vagy mellettem nagyágyon... ez meg azért nem mehet sokáig... de én győztem... sírás ne mvolt, csak tojt elaludni.... de azért eléggé kikészültem benne.... grrrrrrr, kicsit ideges voltam...

Együtt fürdés: mi is szoktunk, sokkal jobban szereti, mint a kiskádasat :)

Azt a számot nekem is küldjétek át lécci!

Köszi!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok! :P

NA hazaértünk Szegedről! 8) :P Megyek visszaolvaslak titeket és majd írok!:)Már elvonási tüneteim voltak! :oops: :lol:
AMúgy képzeljétek Veronikának végre áttört a 3. foga is és úgy tűnik a 4. is nemsoká kint lesz!!!!!!!Ja és 3 héttel a felállás után végre el kezdett mászni is!!!!!! Még nem sokat, de már ez is haladás!!!! :P :P :P :P :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


No ilyenkor nem szoktam benézni,mindig a férjem ül itt, de most bekukk.
Noémi! Veronikának boldog hófordulót! :D Gratula a foghoz!! :) Kérünk élménybeszámolót Szegedről!!

Mentem csicsikálni! Jócakát!

omr
 
 


Sziszka: jók a képek, de édes abban a sapiban.

CsNiki: már a nagy kádban fürdik Dani? Mi még a kicsiben, de bróbáltam a nagyban és nem tetszett neki, ki akart jönni. Még nincs hozzászokva.

Fnoe: Üdv itthon. Boldog hófordulót Veronikának! Fog, az jó :D Mászik , felállt, hú akkor te is futhatsz utána, estére engem is jól lefáraszt, már olyan gyorsan mászik húúú.
Kép


Körkérdés: Már szemben ülnek a babák az autóban? Vagy van akinek a babája még háttal?
Használtok bizonsági fürdetőt? Amibe bele kell ültetni, a nagykádban, alul tapancsos? Vagy valami mást?
sziszi22
 
 


Sziszi, nálunk a nagykádban én vagyok a biztonsági fürdető :)

Tinu, ha küldesz címet, és eljutok a héten postára (ergo nem lesz tök szar idő, mert akkor így javulófélben nem mozdulok ki a kiscsajjal), akkor feladom, ha nem, amikor - ha hazajöttünk jövő héten Alsópáhokról - 17-én elvileg talizhatunki Ringatón, nem?
ill nem tudom, mert az az igazság, hogy találtam a neten közelebb is egyet, de megnézni mindenképpen megnézem mind a kettőt, úgyhogy ha minden ok, 17-én talizhatunk is...
amúgy hogy kell CD-t feladni? sima levél, vagy mi?

Rena, számot meg is kaptam, köszi!!!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Veronikának Boldog Hófordulót Kívánok!!!!


Sziszi, Dani kb. két hete fürdik nagykádban, szépen eluldogél benne, meg játszik a játékaivan, a kiskádban már nem tudtunk rendesen hajat mosni. Pedig nagy kiskádunk volt:)))

Nekünk már menetirány szerint ul Dani, és nagyon bevált, mint egy ksikirály olyan benne, legtobbszor alszik azért.

csernusn
 
 


Na hát csak mostanra végeztem a visszaolvasással! Én nem tudok felületesen olvasni, mindenki hsz-t elolvasom, eltöprengek rajta. Rájövök, hogy na ez is ugyanúgy van mint nálunk, tehát megnyugodhatok stb

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Livi!
NA majd legközelebb csak összejön, vagy majd télre? :wink:

Rena!
Ciciharapás!ÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry: :cry:
A keresztelőn mindannyian nagyon csinik voltatok, főleg Petra a kalapban! Nagyon jó kis ajikat kaptatok, a zenélős bödön barátnőméknek van (1 éves a gyerek) és ők nagyon szeretik. De szerintem egy-két hét után majd te is inkább kikapcsolod a zenélőkét!:) :lol: :lol:

Winnie:
Igen, nálunk is volt augusztus elején, hogy esti fürcsinél nem voltunk ott :oops: , anyósék fektették le, de az alvással már gond volt. Állítólag csak nagy nehezen ment!:( De hát ő ciciből kapja a tejet és szerintem ez hiányzott neki!
De jó, hogy végre Réka jobban van! :P Én viszont lemaradtam, hogy miért kell őt tornáztatni? :shock:

Sziszi!
Csanádnak utólag is boldog hófordulót! Gyönyörűek a képek!:) :P :P :P :P

Snoopy!
Hangának boldog névnapot utólag is!:) :P :P :P Milyen volt a börze? Gondolom neked fárasztó?!

Barikád: nálam a fregoli keresztbe van állítva az ajtóban. Tök jó,mert rácsos, fel lehet állni a segítségével, lehet rá játékot aggattni, át lehet látni rajta stb. De volt már, hogy a járóka szolgált barikádnak! Mire nem jó, ugye? :wink: :P

Főiskola: hát a férjem is tudna mesélni a dunaújvárosiról!:( :twisted: Szerintem a levelezősökkel egyáltalán nem törödnek! Meg a kredit rendszer is rontott a helyzeten! :twisted: Hiába Neptun, ha néha fel se lehet rá jelentkezni, akkor minek? :twisted: :roll:

Babaülés: nálunk már kb 1 hónapja van az autóban, tehát menetirányba néz a gyerek, de most ez nem nagyon vált be, ugyanis a Szegedig tartó 3 órás út felét végig hisztizte. :? :? A csomagok miatt nem tudtam mellé ülni, hátra fordulni a bizti öv miatt nem lehet, így szegény eléggé egyedül volt. Míg régen a bébihordozót előre tettük, így látott mindakettőnket és tudtam vele játszani utazás közben.

Szeged: csodálatos város, még egy hetet kibirtam volna! :lol: Majd még mesélek, de most hazaért a férjecském!:)
:oops: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?