Új privát üzeneted érkezett!

PéZsé :D
táblázat nics. a babaszobán van egy cikk, majd este előkeresem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :)

Unique :)
Gratulálok, nagyon ügyesek vagytok :)

Zsú :)
Nagyon szép lett Borka szobája. Kis édes ő is :). Balázs is szokott ilyen "büdösbogár" pózban aludni, olyan aranyosak ilyenkor (is)

Zsebi :)
Mit írjak magunkról? Fejlődünk szépen, van amiben előrébb járunk az átlaghoz, van amiben visszább, szóval normális fejlődik Balázs :). Majd talizunk és meglátod. Biztos már ti is sokat nőtetek a nyár óta.

Nekünk nincs ilyen hintánk, csak egy gyalog pihenőszékünk, ami kicsit hintázik. Én majd rendes hintát akarok venni neki, ha már tud ülni. Még azon gondolkodom, hogy állványosat, vagy fellógatósat vegyünk.

wish
 
 


hajni777 írta:Unique,
a 6-7. héttől még beindulhatnak a tünetek! :D



Köszi, aranyos vagy. ma délben érezgettem némi hányingeres-szédülős-fejfájós dolgot, de szerencsére Laura pont aludt és én is ledőltem mellé :)

KépKép
unique
 
 

 
 

kriszta71 írta:Unique,

Én is majdnem elájultam !!!! Hatalmas gratula :D :D :D
Úgy látom nektek a Kaális ijesztgetés jön be :):) Laura is az első inszem előtt költözött be hozzád, most is az időpont kérés után lettél terhes.....El sem tudom mondani mennyire irigyellek :):)



Ne irigyelj, nektek is összejöhet spontán! Most nyugodtabbak vagyunk, mint amikor meló mellett próbálkoztunk, nincs stressz. :)
Igen, nekem a Mágus jön be, totál megnyugszom, ha arra gondolok, hogy az Ő kezében leszek :) :)
Átadjam az időpontunkat nektek? :)

KépKép
unique
 
 


Na, megjöttek az eredményeim, kivéve a progit, mert az 3 munkanap :( :( Most ehet a kefe addig :twisted:

De a többi jó. HCG 542,3. Ez elég jó, nem? :) referencia tartomány első trimeszter: 8,90 - 468,40

A bilirubinom magas egy picit (totál: 23 lett, 2-17 tartományban, a direkt bilirubin 5 lett, 0-4 tartományban). Ez mit jelent??? Tudtok róla valamit?

A többi értékem tökéletes. :) Én vagyok az állatorvosi mintaló :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok!

Van egy kis időm. Tegnap is volt írtam is egy jóóó hosszúúút. erre elszállt... :evil: :evil:

Még1szer!

Unique!!!! :lol: :lol: :lol:

Hatalmas gratula!!!!! Mi is pont így tervezzük!!! :lol: :lol: Spontán... :lol: :lol: Pedig esély az nulla. Én nagyon bízom benne. Hátha férjuram beérik addigra:) ! :wink:

Köszönjük csajok a dícséreteket! "Büdösbogár" póz! Ez jó! Én csak kicsi teknősömnek szóllítom :)!

A falra a katicákat én festettem. A katicákat indigóval vittem föl a falra. a zöldeket meg szabadkézzel spontán.

Anikó!
Köszönöm tejcsi van. Nem annyi mint volt, de van és úgy néz ki elég mert gyarapodunk. Egyik nap veszélyes játékot játszottam, mert egy kis kapálás után rendesen megcsappant. Nem gondoltam hogy tényleg ennyire kihat. Én hülye meg alig vártam hogy végre kint legyen babó hogy tudjak a ház körül sertepertélni. Erre megint tiltó listán van szinte minden hasznos munka. :roll:

Kata!
Ha jól emlékszem nálatok volt sokáig téma a bukás. Borkám pár napja egyre többet bukik vissza. meg sajna volt már párszor olyan is hogy sugárba orrán száján jött vissza a tejcsi. Szívbajt hozza rám... :( Ez normális lehet? Van hogy kajcsi után 2 órával is szivárog belőle a tejcsi. Lehet valamit ellene tenni?Nálatok bejött valami?

Tegnap voltunk 1 hósak és ma megyünk ajándékpénzből babacuccokat vásárolni!!!! Úgy izgulok!!! Első önálló sétánk a nagyvárosban. Itt falun már rengeteget sétáltunk, főleg ilyen jó hüviben szuper!!! Már alig vártam hogy viselhető idő legyen. Inkább veszek föl kardigánt meg zoknit csak ne follyon rólam a víz.

Na lépek fogat mosni stb... :lol:
Legyetek jók!!!!

Zsu+Borka

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsuska: Petra nagy bukós! Képes lenne megfulladni. Tud jönni az orrán, szájján a tápi. Igaz annyit ficánkol, hogy néha csodálkozom, hogy hogyan marad benne a többi kaja. Eset is nagyon sokáig figyeljük, hallgatjuk. Nap közben a víztől is sokat bukik, mivel nagyon sokat mozog. :lol:
Az elmúlt héten kevesebbet bukott és már kezdtem örülni, de most megint egy kicsit többet.

Orsi: Előre is köszi. :D

A tegnapi nap a hideg fronttal nyügösebb volt. Vagyis semmi sem volt jó a picurnak. Nyöszörgött, sírdogált, pedig Ő nem szokott.

Ma már megint vigyorogva keltünk! Remélem így marad!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


csajok,
szerintetek létezik olyan (egyes - nem iker) babakocsi, ami könnyű (mondjuk 8 kg-nál könnyebb) és szemből is tolható (hogy láthassam a gyereket)???

KépKép
pompomlány
 
 


Unique,
gratula, szerintem is nagyon jó ez a Hcg!:D (Lehet, hogy kettő? ) A bilirubin nemtom mi lehet. A Nők lapjának van egy ilyen melléklete most, hogy laboreredmények, abban van erről is szó, csak már elfelejtettem mit olvastam, apa meg elkeverte vhová a kisfüzetet. :?

Zsuska,
boldogságos hónapfordulót pici Borkának! :D

Pézsé,
vizet bukik? Tegnap Olivér is nyűgösebb volt...

Pompi,
egyes babakocsi? Kenguruzni fogsz a másikkal? Nekünk chicco 3 funkciós van, az is tök könnyű, főleg, ha az autósülés van rajta. Gondolom a sporttal is ilyen könnyű marad. Szerintem nincs nagyon több 8 kilótól ez sem. De sportot akarsz venni? Én még nem merem azt használni. Tényleg lányok, mikortól lehet sportot használni? :?:
20140901102739
 
 


hajni,
igen, szeretnék valami megoldást találni, hogy egyedül is ki tudjak lépni a lakásból. Benike már szépen tartja magát és nagyon élvezi a kengurus sétálást.

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok,

Megjött végre a progi eredmény is.
116,80
Ez jónak számít? Tudtok róla valamit?

Köszi még 1x a gratulációkat!
Este igyekszem még jönni :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


pompomlány írta:csajok,
szerintetek létezik olyan (egyes - nem iker) babakocsi, ami könnyű (mondjuk 8 kg-nál könnyebb) és szemből is tolható (hogy láthassam a gyereket)???

nem létezik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuska! Nagyon édes Borka baba!!! :lol: Sajnos bukásra nincs receptem, Bálint ma is bukik, és mivel gyümölcsözünk, a foltok most gyönyörű meggy és barack színben pompáznak, hát nem könnyű, mosni, állandóan dörzsölgetek valamit... :cry: A doki néni nekünk azt mondta, hogy amíg gyarapszik a gyerek (azaz a bukás ellenére marad a pocakjában elég tej), addig ne törődjek vele. Egyébként van antireflux tápszer, mikor nagyon el voltam keseredve, gondolkodtam rajta, de aztán győzött a józan ész... Bár ezzel a tápszerrel csak előeteted a gyereket, 10-20 ml, és ez besűríti a pocakban a tejet. De azért macera, és mi maradtunk a szopinál, a bukás ellenére. Most is épp tiszta barack a gyerek, ültöztethetem át, bár egy óra múlva fürdünk, mégis... :cry: De én már elkönyveltem, hogy ez majd akkor szűnik meg, ha majd ül a gyerek és szilárdakat eszik. Ez van.

Hajni, Pompi! Szerintem sportkocsit csak akkortól lehet használni, ha már ül a gyerek. És ha elalszik, nekem fontos, hogy le tudjam fektetni, ezért sima szaladgálós sportkocsit sétára nem vennék, csak ha hirtelen valahová szaladni kell, rövid időre. Mi most kezdtük használni! És etetőszékben is csak kb. 2 hete ülünk, amióta eszik. Előtte szerintem nem tanácsos ültetni.

Anyukákhoz kérdés: szorulással mit csináljak?! Olyan nehezen kakil szegénykém és bogyókat! :cry: Soha nem adok 2 hasfogós dolgot neki, az almát pl. barackkal, de ez sem segít. Van valakinek ötlete?

dkata
 
 


Unique :D
teljesen jó.

csajok :) mit értetek "sport" babakocsi alatt ? :)
az, hogy lehet-e használni attól függ, hogy mennyire döntjető a háttámlája... ha 160 fok vagy alatta, akkor újszülött kortól mehet, mind1, hogy esernyőkiviteles akár.

no... meg, hogy aludjon a gyerek háton. enyim nem alszik, esélyem nincs ilyenre váltani.
most a kocsiban 35 percet üvöltött a hordozóban, majd áttettem a mózesbe és azonnal bealudt, és csönd volt 2 órán át.
(ugyanis ma pestről 2 ó 40 perc alatt értem hazza... viszonyítási alap... 1 óra az út)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


dkata írta:Anyukákhoz kérdés: szorulással mit csináljak?! Olyan nehezen kakil szegénykém és bogyókat! :cry: Soha nem adok 2 hasfogós dolgot neki, az almát pl. barackkal, de ez sem segít. Van valakinek ötlete?

hipp sárgabarack.
legalábbis máténak ez segített egyedül
és az idő... 1 éves korára kinőtte.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Vettem pont, de adhatom is? Még csak a meggy, őszi, alma kategóriában vagyunk, engem hidegen hagy, hány hónap van a bébikonzervre írva... Még a szilvára gondoltam, azt is vettem, de nem mertem adni. De nagyon szenved, tiszta erőből nyom és egy bogyó az eredmény... :cry:

dkata
 
 


Sziasztok

Unique
nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!

Orsi
megszeretném kérdezni, hogy a Klinikán az idén adtak betétet, vagy vinni kell?
mert tavaly januárban még szabadon lehetett annyit elvenni (amit kiraktak), amennyire szüksége volt az embernek

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


dkata írta:Vettem pont, de adhatom is?

a kecskeméti csak szilvát mi próbáltuk, imádtuk, de nem használt semmit.
ez a s.barack vált be.

allergia szempontjából a s.barack valamivel jobb, mint az őszi, tehát ilyen szempontból... szerintempróbálj rá.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


erika13 írta:Orsi
megszeretném kérdezni, hogy a Klinikán az idén adtak betétet, vagy vinni kell?
mert tavaly januárban még szabadon lehetett annyit elvenni (amit kiraktak), amennyire szüksége volt az embernek

már vinni kell. amikor az őrzőben vagy, akkor természetesen adnak, de utána a sjaátod használod.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzska :)
Köszi, aranyos vagy! :)

Hajni :)
Na ne máááááááááááááá.... Azért annyira nem sok az a HCG, szerintem :) De majd meglássuk két hét múlva :)

Orsi :)
Köszi!
A sport babakocsi az az a három/négykerekű babakocsi, amiben tudnak már ülni a babók, nincs mózes része, nyitott. A háttámlája ált. mindegyiknek dönthető, sztem. Én szerettem, ha az, mert Laura tudott/tud háton aludni, így kb 6-12 hós koráig abban aludt kinn a teraszon napi 2x a jó levegőn egy-egy séta után :)

KépKép
unique
 
 


Viszont a Hipp sbarack cukros :(

KépKép
unique
 
 


Erika :)
Köszi! :)

KépKép
unique
 
 


Csajok,
Mikortól számít ez a ciklusom 1. cn-nek (ami volt):
az, amikor elkezd rszín, barnás, stb (mert az nekem 3 napig volt a cunami előtt) vagy amikor először jó erős piros cunami érkezik? Mikortól számolják a terhességet?

KépKép
unique
 
 


unique írta:Orsi :)
Köszi!
A sport babakocsi az az a három/négykerekű babakocsi, amiben tudnak már ülni a babók, nincs mózes része, nyitott. A háttámlája ált. mindegyiknek dönthető, sztem.

no, de ezek miért nem jók újszülöttkortól, ha normálisan fektethető???
nem értem a problémát :oops: :oops:

Csajok :D
ötleteket várnék.
Lili frankón nem alszik háton. Félek, hogy későpbb is kínlódás lesz a kocsiban, no meg, most még tud a mózesben a bbakocsiban aludni, de ezt 1-2 hónap és kinövi. Akkor hogy altatom séta közben???
az azért nem jó, hogy csak ágyban alszik, ennél én mobilabb életet gondoltam élni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


unique írta:Viszont a Hipp sbarack cukros :(

az :?
de nekünk tényleg az használt egyedül.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


unique írta:Csajok,
Mikortól számít ez a ciklusom 1. cn-nek (ami volt):
az, amikor elkezd rszín, barnás, stb (mert az nekem 3 napig volt a cunami előtt) vagy amikor először jó erős piros cunami érkezik? Mikortól számolják a terhességet?

Te nem voltál még terhes?? :lol: :lol: :lol:
első nap, amikor piros.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hipp sbarack cukros- és lehet hogy pont ettől hat/hajt? :lol:
Kapásból én is tiltakoztam a cukros cuccok ellen, aztán csak vettem, azt mondta a dokinőnk, nem kell minden ilyesmit elvetni. Pl. teába nem tennék cukrot neki (még teát se adtam neki :oops: ), de a meggyszószhoz tettem picike fahéjat és késhegynyi cukrot a vízbe. Szerintem mivel afőzőlevet nem adom neki, ennyi belefér.
Még a kamillateán gondolkodom, vajon használna-e. Megjegyzem, a "hashajtó" szirup, amit felírtak, több cukrot tartalmaz valószínűleg, mint a Hipp. :twisted: Majd megírom, mi lett, vasárnap keresztelő, akkor úgyis "konzervnap" lesz. (Szegény gyerek, mindenki "nagykanállal" eszik aznap, neki meg konzerv. :evil: Micsoda anya...)
Unique! Továbbra is irigyellek (és egyre inkább...).
Holnap megyünk úszni, nagyon szeretjük mindketten! :lol: Jó éjt!

dkata
 
 


kata,
a kamillateát nyugodtan megpróbálhatod, nekünk bevált!

orsi,
mindig meglepődöm, mikor te kérdezel valamit. A'sztem, te mindenre tudod a választ. :D
Van, hogy az én gyerekeim is nyűgösek a kocsiban, akkor picit felveszem őket, és megnyugszanak, néha el is alszanak a karomban. Akkor visszateszem őket, és minden megy tovább. :)

Ma van a Bababörze, én meg nem tudtam kimenni. :cry: Anyukám néz szét helyettem.

KépKép
pompomlány
 
 


Segítség!

Petra, nagyon türelmes, nyugodt baba volt, Úgyanis 2-3 napja olyan keservesen sír, hogy szörnyen élem meg. Ő eddig nem sírt, persze csak ha éhes volt. Most pedig bevörösödik, megfeszíti a lábát és ordít. Megnyugatni csak úgy tudom, hogy ha felveszem és hason fekszik. Így is alszik. Ezzel ellentétben, eddig nem szeretett ölben lenni, és aludni pedig magában aludt, tehát még ott is kellett hagyni. Ma kijött a doki néni és az Ő véleménye alapján az oltás a hibás. Megkavarta a gyermeket és ezért olyan keserves. Vagyis más diagnózis nem tudott felállítani, mert más tünet egyenlőre nincs. Olyan mintha mindig ölbe szeretne lenni, mert hiányzom neki. Ha akarom adni neki a kaját (evésidőben), annyira ordít, majd elalszik és csak később hajlandó enni. Jár már így valaki? Most is alszik, kicsit többet is mint szokott. Vélemény?

Hajni: Vizet iszik, szerintem elég sokat és ezért azt bukja!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Orsi: ÉN is meglepődöm, hogyha Te kérdezel :wink: .

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Orsi!
Az én gyerekeim is csak hason alszanak. Hát nehéz eset.Pont ezért nem tudom lecserélni a böszme babakocsit mert vég véletlenül sem alszank el kicsit emelten háttal gondoltam én. De mostanában hogy már nem süt a nap annyira tudnak nézelődni rengetegszer elszundítanak hanyat fekve, igaz nem alszanak ilyenkor olyan nagyot mintha hason lennének, de a félelmem hogy a hőn áhított sportbabakocsit csak jövöre tudjuk használni kezd megdölni. :)

Itthon még mndig csak hason alszanak nagyon nagyon ritkán láttam hogy hanyatt volt de megfordul és úgy alszik tovább. :)

A legújabb hogy tudnak önálóan inni a cumis üvegjükből a múltkor Balázs balhés ebéd után kivételesen az ágyába kapta a kajáját (tej) és hanyat fogta az üvegét és egyszer csak félredobta és hasravágta magát és aludt. Olyan édik ilyenkor.

Kitartás ezzel ezt akartam mondani majd belejön ő is a hanyat alvásba. Kint szerintem nagyobb rá az esély mint az ágyikóba hisz ott mozognak a levelek meg mit tudom én és ahogy bámulja elalszik. :)

Erika!
A fájdalomcsillapítot is érdemes berakni mert januárban volt hogy azt mondták embereknek nincs nem tudnak adni. De ha van adnak.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi!
Azért ezt akengurus dolgot gondold át. Én is van hogy muszályból használom (pl. lejutni a lakásból) de majd leszakad a hátam nehezek és még egy kocsit is tolni hozzá nem egyszerű. Ráadásul én nem szeretem ha szegény csak úgy csüng a kenguruban jobb ha kicst a kezemmel fogom meg a fejénél a kezed (bár nem biztos hogy mindenkinek csak ennyire tartja a fejét a gyereknek mint azenyém). Hosszabb sétákra biztos nem vállalkoznék rá én megmondom az őszintént hogy egyet cipelek egyet tolok. De tuhdom a muszály az nagy úr.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Olvasom a kengurus véleményeket. Én hordozókendőt rendeltem, már alig várom, hogy megkapjam. Használ itt vki azt?

Kicsinyem kezdi kinőni az 56os méretet :D Na még jó, mert képzeljétek 3 hét alatt 3,4 kgról 4,4-re sikerült feltornáznia magát.
Szóval ezen a héten már alig mentek rá, és bár kaptunk kölcsön jópár 62-es rugit meg bodyt, természetesen anyukának el kellett mennie vásárolni. A biatorbágyi Outlet-ben van egy egész jó bébicuccos bolt. Na most bemeóztuk :D Olyan csinibini lesz a kicsike :D

Most a 2 pasi alszik, ha felkelnek, megyünk a nővéremhez, ahol 3 unokatesó (3,2 és 0 éves lányzó) -val most lesz az első nagy találkozás.

Kép
Kép
emma1976
 
 


zseboroszlán írta:Pompi
Azért ezt akengurus dolgot gondold át. Én is van hogy muszájból használom (pl. lejutni a lakásból) de majd leszakad a hátam nehezek és még egy kocsit is tolni hozzá nem egyszerű.

nekem a kenguru + babakocsi anno nagyon bevált. Mi gyógytornára csak így tudtunk elmenni, ezért rászoktam (15-20 perces séta volt tőlünk).

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


emma1976 írta:Olvasom a kengurus véleményeket. Én hordozókendőt rendeltem, már alig várom, hogy megkapjam. Használ itt vki azt?

nekem kenguru volt, az jobban bevált... de ez a kenguru vs. kendő nagyon egyén kérdése. Mindenkinek más a jó.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma! :D

Melyik Outletben? Premier? Csak ruhák vannak a boltban vagy egyéb cuccok is?

Köszi!

Jud

Kép
jud71
 
 


Lili így tmaszt:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)
Milyen kis erős Lili! :lol:
Ezt a pózt már mi is próbáltuk! :) Több, mint 1 percig tartja így magát a kis drágám. Mellesleg nálunk ez lesz abból, ha hason próbálom letenni. Felemeli magát, elvan egy darabig, aztán mikor elfáradt nyüszög. Szóval Klári baba - Lilivel ellentétben - nem szeret (nem is tud) hason aludni, csak háton! :lol:
Akartam már kérdezni: az autóban, mikor mózesban van Lili, akkor hogyan van bekötve??? Azt el tudom képzelni, hogy a mózest lehet rögzíteni, de a baba is be van még kötve?
És ha már így benne vagyok a kérdezősködésben :oops: : Máténak mennyi ideig kellett ragasztani a köldökét? És tényleg megszűnt ettől a sérv? Ti hogy csináltátok? Nekünk a helyettes doktorbácsi úgy mutatta, hogy gyúrjunk egy kis gombócot vattából, tegyük a köldökbe, és széles ragtapasszal kb 15 cm hosszan ragasszuk le. Azért kérdezem, mert amikor korábban szó volt a leragasztásról, akkor a mi doktornénink azt mondta, hogy majd úgy csináljuk, hogy benyomjuk a sérvet, összehúzzuk a bőrt kétoldalról, és leragasszuk (vattagómbóc nélkül). Most melyik a jó?

Lenne még kérdésem, de hagyok valamit holnapra is :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
kismokus
 
 


kismokus írta:Akartam már kérdezni: az autóban, mikor mózesban van Lili, akkor hogyan van bekötve??? Azt el tudom képzelni, hogy a mózest lehet rögzíteni, de a baba is be van még kötve?

És ha már így benne vagyok a kérdezősködésben :oops: : Máténak mennyi ideig kellett ragasztani a köldökét? És tényleg megszűnt ettől a sérv?

ca. 2-3 hónap alatt szűnt meg, de nem volt folyamatosan ragasztva, hanem voltak 1-2 nap szünetek is.
a gombózos meg az összefogós módszer is jó. mindkettővel ugyanazt éred el.

mózes:
http://www.bebeconfort.com/UK/voiture_w ... ations.htm
itt látszik az alsó képen, hogy hogyan van a gyerek bekötve.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)
Köszi! :)

Kép Kép
kismokus
 
 


icsilya írta:Unique Kép
a mózeskosár hordozó téma nem játék.
az ülés 10ed annyira nem gond, mint az, hogy a baba feje a mózeskosárban nincs rögzítve, és simán eltöri a nyakát egy ütközésnél.
Hacsak nem spéci öves mózeskosaratok van, akkor felelőtlenség így vinni a babát.
másrész a baba a hordozóban nem ül, megfelelően van kialakítva a gerincének, és ha egy pelust teszel a legalsó pontjára, akkor még kevésbé ül.


Szia Orsi,

Ezt Te írtad nekem amikor Laura 1 hónapos volt :)
Változott a véleményed? :) (egyébként akkor nem tudtam, mi az a spéci öv, így nem szállítottuk így Laurát, de jó lett volna, és most hogy látom a képen, amit belinkeltél, hogy a mienk is ilyen (Neonato típus volt). :) Nem baj, majd a másodiknál :) :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


unique írta:
icsilya írta:a
Hacsak nem spéci öves mózeskosaratok van, akkor felelőtlenség így vinni a babát.


Szia Orsi,

Ezt Te írtad nekem amikor Laura 1 hónapos volt :)
Változott a véleményed? :)
Puszi


a véleményem nem változott. A sima mózeskosárra vonatkozik, amit írtam, abból kieshet a baba egy balesetnél, csúszkál benne stb.

ebben rögzítve van.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Ok-ok :) Most már látom a lényeget, akkor nem olvastam elég precízen, amit írtál, különben visszakérdeztem volna, mi a spéci öv :P

Hja, voltam már terhes, csak akkor nem volt előtte ilyen barnázós nap. :) Pont egy jó hónap volt :) Így akkor nem jött elő ez a probléma :) :)

A hason-háton fekvés kemény dió. Laura is sokáig csak hason volt hajlandó aludni, háton egyszerűen fájt a pocija. Aludt azért háton is, de egy örök küzdelem volt úgy altatni, így hamar belefáradtunk. A mózeskosárban viszont séta közben érdekes tudott háton is aludni! Séta közben. Akkor a jó levegőn elalaudt háton is. Ha valaki rázta a feneke alatt a babakocsit. :( Valaki=én. :(
Nem volt leányálom, mert én sem így gondoltam az első időket, hogy azzal menjen el a nem szopizással töltött időnk, hogy altatok. :(
Nálunk az idő oldotta meg. Amikor 4 hónapos volt, kezdett neki kicsi lenni a mózes. Levettem a babakocsiról, és sporttá alakítottam, persze totál ledöntve az üléstámlát. Ez nem 180 fok volt, inkább160 körül. És akkor abban megszokta, hogy így is lehet aludni. Annyira, hogy kb 1 éves koráig így aludt mindig a levegőn a kertben. Séta közben elaludt, majd visszahoztam gyorsan és akkor kinn eleludt jókat a jó levegőn.

Megjegyzem, most is vannak alvási gondjaink, éjjel nagyon jól alszik, de ebéd után siralmas a helyzet. Valami gigszer van, de nem jöttem rá, h mi. Kb 1 óra alvás után elkezd mozgolódni, ébredezik, ha akkor valami nem smakkol neki, felkel és hulla fáradt, sír. Körülnéz, nem vagyok azonnal a szobájában, és sír. Alig tudom megvígasztalni, és persze az 1 óra nagyon kevés neki.
Nem tom, h rosszat álmodik, vagy fáj valamije, vagy mi a szösz van, de most ezzel küzdök. Azon gondolkodom, h megpróbálom ebéd után séta közben elaltatni, és kinn altatni a babakocsiban (remekül elalszik még mindig a babakocsiban, ha ring alatta), főleg most, h jön a hűvösebb idő, jó lesz a levegő. Így ha megébred, nem érzi, hogy egy sötét szobában van. De nem értem, mert éjjel is szokott megébredni, de akkor simán magától vissza is alszik. :(
Dilemma...

Szóval sztem ezekre az idő megoldást hoz, próbálkozz háton altatni a babakocsiban, előbb-utóbb megszokja és rájön, hogy így lát ki a legjobban és belealszik a nézelődésbe. :)
Jobb 5letem nincs .)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Megérkezett a várva-várt rosszullét :) :)
Hányinger, émelygés, szédelgés. :)
De boldog vagyok, legalább működnek a dolgok odabenn :)

KépKép
unique
 
 


Unique :D
köszi a bő választ.
bízom benne, hogy az idő majd megoldja ezt a problémát :)
bíztató, hogy azért ez az alvásdolog változhat.

Lilivel az a gond, hogy háton ha kapálózik felkelti magát, ezért kell hason altatni, vagyis ezért kezdtem el egynapos korában hason altatni, és azóta meg nagyon megszokta.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Jó ez az alvás téma!
Nálunk Ákosnál az elején még OK volt a séta közbeni alvás, de csak addig míg mozgott alatta a babakocsi + jó kátyús út + jó tempó, mert ha megálltunk akkor általában már ki is nyílt a kis szeme, úgyhogy nekem sajna séta után nagyon kevés ideig aludt itthon a babakocsiban

Unique
délutáni alvás: nálunk is max. 1 óra, de ha ottvagyok a szobában a szomszéd ágyunkon és alszom, vagy úgy csinálok, akkor ő is vissza alszik vagy a helyén vagy odabújik hozzám és akkor van hogy 2-2,5 esetleg 3 órát is alszik. Mert amúgy az 1 óra az nagyon nagyon kevés lenne Ákosnak is, mert ha véletlenül csak annyit alszik akkor már 4-5 órakkor káosz van!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


no, dobok képet a csapatról:

Kép

Kép
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)

Milyen édesek. Egyik szebb, mint a másik! :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


Orsi
szupercsapat :D
nekünk is egy ilyen édeshármas az álmunk :D

Képzeljétek tegnap az előző napi félmosolyok után beindult a mosoly-parti! Hatalmas, széles vigyorok vannak apára és anyára :D mi meg olvadozunk :D nagyon vártam ezt :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Orsi!
Szép a csapatod. És a fiúk már milyen nagyok. A lánykád meg nagyon ügyin támaszt. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: