Új privát üzeneted érkezett!

Csipike!

Hát lehet, igazából én csak a gyopárt ismerem onnan, de amikor először mnetem hozzá megkérdezte hogy jártam e már ott a rendelőben nála vagy a kollégáinál. Nem tudom hogy mennyire ciki az ilyen, aztán lehet hogy egyáltalán nem, tényleg passz.

Még egy doki volt akit ajánlottak a Bajcsyból anno nekem itt a topikban, valahol a 16. kerületben volt magánrendelője, de nem mentettem el sajna az elérhetőségét, mert nekem ez a medikard sokkal közelebb van.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Szia Csipike!

Ha Bajcsy-s magándokit keresel és nem a Medikardból, akkor én ajánlanán neked Dr. Nagy Lacit. Szuper, kedves és alapos. Én 2006. júniusában nála szültem, csak jó élményeim vannak a szülésről is és a terhesgondozásról is, pedig akkor még az SZTK-ban csinálta, de mindig volt ideje rám.

Második picinkkel is hozzá mentünk, de még az elején járunk vele.

Egy gond van, hogy a magánrendelője a Lövőház utcában van (II. ker, a két Mammut között a CIB banknál). Szerda délutánonként rendel ott, a kórházban külsős dokiként dolgozik már.
Bejelentkezés: 70/239-6611

Szerintem ha váltani akarsz, akkor egy próbát mindenképp megér.

Ha bármi kérdésed van, akkor szívesen segítek.

Üdv: Ancsa
szeles
 
 


Szeles, köszi az ajánlást, más is mondott már jókat róla, lehet, hogy akkor Nagy dokit próbálom ki, bár ő kétségtelenül baromira messze van Kőbányához képest, de nekem most már inkább az lenne a fontos, hogy megtaláljam azt az embert, akivel a számomra szükséges kommunikatív orvos-páciens viszony kialakítható. Mert másképp én nehezen tudom elképzelni, hogy teljes lelki nyugalommal menjek szülni.

Ajánlották még Knerczert és Mosonyit, de mindkettőt olyanok, akik még nem szültek nála. Az az igazság, hogy Knerczer dokinál voltam egyszer UH-n és ő ugyan kedves volt, de kicsit bántott, hogy meg sem próbálta úgy fordítani a monitort, hogy lássak bármit is a pocaklakómból.
csipiketörp
 
 

 
 

Csipike!

és a medikardból ki volt eddig a dokid? :oops: Én még egyiknél sem szültem, de eddig rosszat csak sulyokról hallottam, bár őt is általában dícsérik, csak róla talán egy negatív véleméyn volt.

Én a Szécsényi és a Gyopár között vaciláltam és az eda miatt döntöttem a gyopár mellett. Nem könnyű ez az orvos válsztás, mert annyira szubjektív ki mit szeret, mit vár el egy orvostól. majd szülés után már én is többet tudok :D

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Ja, én a 18 hetes uh-on valami Urbancsek vagy ilyesmi nevűdokihoz kerültem, egyedül vele van személyes élményem a Gyopáron kívül,kedves volt meg minden, de nem volt meggyőző, kb olyami lehett érzésre mint neked a Knerczer.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Szia Csipiketörp!
Én a Mosonyinál szültem (2x:D), irtam (rossz a hosszú i) neked privit, de ha gondolod, irok neked részletesen is róla priviben! Szerintem szuper doki!
Adrienn
bodris
 
 


manó!
A Medikardból Sulyok a dokim, de nem a magánrendelésére járok, csak a szülésre kértem fel, de szerintem vagy elfelejtette, hogy felkértem, vagy mittomén. A lényeg, hogy igazán nagy gondom nincs vele (nem bunkó, nem szemét), de nem érzem, hogy megtaláltuk volna a közös hangot. Bizonyos dolgokat hiányolok a "kapcsolatunkból", nem igazán sikerült a bizalmamat megnyernie. Orvosként lehet, hogy remek, de nekem ez önmagában kevés. Én azt várom el egy orvostól, hogy akármit mondok, arra reagáljon valamit, próbáljon megnyugtatni, ha aggódok valami miatt, illetve hogy ha megkérem, hogy valamilyen gyógyszert ne írjon fel, akkor legalább indokolja meg, ha mégis ő azt tartja jónak és azt szedeti velem. Ha pedig elmondom neki, hogy mikor mennék hozzá legközelebb, akkor legalább említse meg, hogy akkortájt szabadságon lesz. Ezeket nem sikerült menedzselnem Sulyok doktornál és igazából hidegen hagy, hogy én nem vagyok szimpi neki, vagy rossz napja volt, nekem ez így nem jó.

Urbancseknél én is voltam UH-on, hozzám se szólt, csak a nővérrel kommunikált. Úgyhogy ő nekem tuti nem.

Bodris, örülnék, ha írnál részletesen Mosonyiról. :-) Jövőhét hétfőre el kéne döntenem végre, hogy kinél próbálkozom most a váltás tekintetében. Így a 26. hét táján már időszerű lenne megtalálni a számomra megfelelő orvost, nehogy végül ne vállaljon el senki és két szék közül a földre sikeredjek. :?
csipiketörp
 
 


Rikakoma és Csipiketörp!
Írtam nektek privit (jó hosszú, nem akartam ide beszúrni :oops: ), de nem jelenik meg az elküldöttek között :evil: , légyszi írjatok privit, ha megkaptátok, mert mindjárt szétverem a gépet :lol:
bodris
bodris
 
 


Bodris!
Privi nem futott be, írj inkább a csipike75 kukac yahoo pont com címre. :-) Köszi.
Rikakomát hol látod? Én ilyen nicket itt sehol se fedezek fel, de más helyen már összefutottam vele. :-)
csipiketörp
 
 


Bodris, én sem kaptam meg a privit, de azért a gépet ne verd szét! :D
Esetleg nekem is jöhet rikakoma@freemail.hu-ra.

Szia Csipike, itt is olvasgatok néha, úgyhogy letámadtam Bodrist, hogy meséljen nekem is a dokimról. :roll:
rikakoma
 
 


Rikakoma :-)
Van valami megnyugtató abban, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ugyanazt a nicket használja több helyen is. :-) Örülök, hogy itt is látlak. :-)
csipiketörp
 
 


Nem tudtam más nevet kitalálni. :)

És most akkor mi a helyzet nálad orvos-fronton?k
rikakoma
 
 


Pénteken megyek Mosonyi doktorhoz a magánrendelésre reménykedve abban, hogy megtaláljuk a közös hangot és akkor nem kell tovább keresgélnem. :-)
Lehet, hogy nehéz eset vagyok, de mivel már volt életemben egy-két orvos, akivel elégedett voltam, ezért valószínűleg nem teljesíthetetlenek az elvárásaim. (bár azt továbbra is maximálisan elismerem, hogy a szimpátia nem éppen egy objektív témakör, tehát nyilvánvaló, hogy aki nekem nem tetszik az másnak még tökéletes is lehet akár)
csipiketörp
 
 


Sziasztok!

Én terhesgondozásra Mosonyi doktorhoz járok de nem is tudtam hogy van magánrendelése. Hol rendel? Pár infót szívesen kapnék róla, attól aki jól ismeri :D

Üdv.Brygy
brygy
 
 


Lányok,
Mosonyihoz háromszor volt szerencsém, kedves, korrektnek tűnik, remek a humora. Viszont úgy tudom, anyagiak dolgában ő sem szívbajos. De gondolom, ez a magánrendelésen kiderül majd.
Csipike, kívánom, hogy megtaláld a neked legszimpatikusabb orvost, hiszen gyereket szülni fantasztikus dolog, jó, ha olyan ember van melletted, akiben maximálisan megbízol.
Üdv
Nuska
nuska1
 
 


Sziasztok mamák!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini
 
 


Csipike, hát kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményed róla! Majd írj lécccci!

Brygy, Mosonyi a Ferenc körúton magánrendel péntekenként 5-től.
Anyagiak dolgában valóban nem szívbajos, de a "tarifája" szerintem ahhoz képest, amit másokról hallok, egész baráti.
rikakoma
 
 


Szerintem a szülész-nőgyógyászok nagy része szálat sem szívbajos anyagiak tekintetében. Én úgy vagyok vele, hogy inkább mondjon egy doki fix összeget és akkor eldönthetem, hogy nekem az belefér-e, mint vacilláljak az összegen. (persze nagyon pöpec lenne, ha semmit se kéne kicsengetni, de ez nagyon régen nem így működik már, ha az ember fogadott orvost szeretne) Baromi kevés olyan orvos van, aki akár ingyen (vagy "majd az anyuka eldönti mennyit ad alapon) vállalja azt, hogy akár szabadidejében, 7végén, iccaka, bármikor levezet egy szülést. Márpedig elvileg ugye ezt fizetjük meg azzal, ha nem akarunk az éppen ügyeletes orvos kezei közé kerülni. Én amennyit tudok jelenleg a tarifákról ahhoz képest Mosonyi még teljesen normális áron dolgozik. Az én korábbi orvosom már két évvel ezelőtt is 70-80 ezerért vállalt volna csak el. (Nem emiatt nem járok már hozzá, csak túl messze van nekem.) Szerintem ahogy nekünk jogunk van válogatni és eldönteni, hogy kit választanánk, úgy végülis az orvosnak is szíve joga eldönteni, hogy a szabadidejét mennyiért hajlandó feláldozni. Más kérdés, hogy ezt aztán kifizetik-e az anyukák és az is más kérdés, hogy valahol elég morbid az, hogy sokan közülünk igen jelentős ideig fizetik a TB járulékot és még csak öt forintot se lehet külön "lehívni" a befizetett összegek közül, ha az ember pl. nem a szakrendelő fogorvosához, hanem magándokihoz megy. Nem feltétlenül minden esetben az orvosokkal van a hiba, a rendszer is úgy szar, ahogy van.
Rikakoma: legkésőbb szombaton megírom a tapasztalataimat, ezt ígérem. :-)
csipiketörp
 
 


Hahó!
Dee, Csipike:
Írtam egy kilóméter üzenetet nektek, erre nem küldte el! :evil:
Most nem állok neki még1x, majd holnap, most csak annyit, hogy a terhestorna a kitolási szakban nagyon sokat segített!

Jó 8 mindenkinek!

orsi
naorsi
 
 


Sziasztok!

Az anyagiak dologhoz annyit, hogy az én régi dokim (félre ne értsétek imádtam, csak nagyon messze van már nekünk) szóval ő az a ritka típus volt aki nem mondta meg hogy mennyit kér, adott az ember amennyit tudott. A terhesgondozáson a magánrendelőjében perzs evolt tarifa, de külön a szülésért nem kért. Viszont, ezért cserébe: nem adta meg a mobil számát, amikro bementem szülni az ügyeletes orvos döntötte el mikor hívja, mikro tartunk olyan stádiumban hogy már szükséges. na nekem olyan jól alkult ugye hogy reggel kicsit fájdolgáltam, bementem a dokimhoz a rendelésére, megvizsgált, beküldött a kórházba. Ott napközben egyszer feljött hozzám, mondta hogy estére hazamegy de ha beindul a dolog úgyis hívják. Hát este már nagyon fájtam, éjféltől meg nagyon -nagyon, de nem hívták, ebből még úgy sem lesz baba, minek ébresszék fel címmel. Reggel hívták 6-kor, amikro telefonon engedélyezte hogy az ügyeletes doki burkot repesszen. 1/2 8-ra bejött, megvizsgált, mondta hogy még van idő, elmegy rendelni, ha kell hívják. 1/2 10-kor hívta az ügyeletes doki, hog ymost már talán , bejött, attól kezdve ott volt, bíztatott, tök rendi volt, de cirka 1,5 óránál többet biztos nem volt velem.

Lehet naívvagyok, de azt gondolom ha most van egy megfizetett magán orvosom, aki megmondja hogyszülés ennyi és ennyi, akkor ő talán jobban koordinálja a dolgokat, nem bíz ennyire az ügyeletesre és nem csak a konkrét végős szakaszt tekinti szülésnek. Ztán majd novemberben nyilatkozom :lol:

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

A kishugom fog itt szülni és a dokija is meg van már...bármilyen infonak örülnék.:)

Dr. Szécsényi István lesz az orvosa.

Akár priviben, akár itt, kérlek írjatok.:)

Köszi: Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Rikakoma!
Sajnos nem szolgálhatok élménybeszámolóval, mert mire sorra kerültem volna a dokit elhívták egy szüléshez. :-(
csipiketörp
 
 


Hűha.... Pedig gondoltam rád. :D
És akkor adott új időpontot, vagy hogy megy ilyenkor? Nekem még sose volt ilyen.
rikakoma
 
 


Sziasztok!
A tarifához: (biztos ez a ritkább,mint a fehér holló) :roll:
ismerősöm ment szülni, nem volt fogadott orvosa. Az ügyeletest kérte fel a szülésre, az mondta is hogy elvállalja. Mire az ismerősöm megkérdezte,hogy akkor is vállalja-e,ha neki visszerei vannak (elég veszélyes), doki elmondta,hogy a babának akkor is meg kell születnie.
Minden rendben lezajlott. Pénzt nem tudott adni, de sütött egy kosár pogácsát, és azt mondta a dokinak,hogy fogadja olyan jó szívvel,mintha ez pénz volna. Nos, erre a doki igencsak meghatódott.3.gyermekét szülte.
Vendég
 


Rikakoma. Igen, kaptam új időpontot, úgyhogy jöhőhét pénteken újra megpróbálom a magánrendelését. Hátha szerencsém lesz. :-)
csipiketörp
 
 


blongyinka!
Nem igazán értem a történetet (még ha az kedves sztori is). De hogy lehet az ügyeletes orvost felkérni szülésre? Az ügyeletes épphogy azért van ott, hogy levezesse azokat a szüléseket, amelyek fogadott orvos nélkül zajlanak. Mégis mit mondhatna? "nem kedves anyuka, nem vállalom?" Minek őt felkérni? Illetve mit változtat az, hogy felkérik vagy sem? Azt meg végképp nem igazán értem, hogy mi mást mondhatott volna az ismerősödnek a visszereivel kapcsolatban. Nyilvánvaló, hogy ha az anyukát a megfelelő kórházba viszik be, akkor ott meg fog születni a babája és az ügyeletes orvos fogja a babát a világra segíteni, ha az anyukának nincs fogadott orvosa.
Szóval a történet tényleg aranyos, de nekem se füle, se farka.
csipiketörp
 
 


Sziasztok!

Dr. László Ádám Főorvos Úrnál fogok szülni, van valakinek vmilyen tapasztalata róla és a kórházról?
carlos73
 
 


Sziasztok!

18 hetes terhes vagyok, eddig a MÁV kórházban szerettem volna szülni, de többen lebeszélnének erről, és a napokban magam is olvashattam jónéhány negatív kritikát. Tavaly novemberben az unokatestvérem a Bajcsy-ban szült és nekem elég sok jót mondott.
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg Ti leírnátok e a tapasztalataitokat, mert még nem tudtam eldönteni, hogy váltsak e vagy sem...
Előre is köszi

Susytunder
susytunder
 
 


Szia Csipike!
Valóban, igazad van a történettel kapcsolatban. Én is egy közös ismerősünktől hallottam :oops: :roll:
Fogalmam sincsen,hogy hova járhatott terhesgondozásra pl. Nem lennék meglepve, ha oda sem ment volna. Ők ugyanis valamilyen vallási rend tagjai.
Mondjuk azt sem tudom,hogy mit mondhatott volna a doki a díjazással kapcsolatban :wink:
Vendég
 


Susytunder,
olvass vissza a topikban, sok információt fogsz találni a kórházról.
Annak is ezt üzenem, aki Szécsényiről érdeklődött. Én két kislányt szültem nála, meg vagyok elégedve vele.
Üdv
Nuska
nuska1
 
 


Sziasztok,

Csipiketörp mi volt a Mosonyinál bejutottál hozzá? Kíváncsi vagyok mi a véleményed Róla. Én csatlakozom Bodris barátnémhoz, szupi dokinak tartom, nekem is két gyönyörűséget segített világra hozni :)
üdv, Kriszta
gydkriszta
 
 


Kriszta!

Mosonyihoz végül a kórházba mentem be, véleményem leginkább az tükrözi azt hiszem, ha elmondom, hogy nála fogok szülni. :-) Nagyon szimpatikus volt, én szeretem, ha valakinek jó a beszélőkéje és egy-egy kérdésemre nem két szóban válaszol. No és az sem elhanyagolható, hogy a vizsgálat előtt szánt arra időt, hogy beszélgessünk. Arról az apró figyelmességről pedig végképp ne feledkezzek meg, hogy életében előtte egyszer látott kb. 2 percre és mégis a folyosón előre köszönt és jelezte, hogy picit várnom kéne még, de jön... Nem kétlem, hogy halom nagyon jó orvos van a kórházban, valószínűleg akihez korábban jártam szakmailag nagyszerű, de sosem éreztem nála, hogy akár csak halvány sejtése is lenne arról, hogy találkoztunk-e már korábban.
Szóval én nagyon elégedett vagyok Mosonyi doktorral, nekem az ő hozzáállása megnyugtató és bizalomkeltő. Bár azért az egy kicsit sokkolt, hogy nincs a kórházban lehetőség az epidurálisra... Nem mondom, nem feltétlenül akartam én úgy szülni, de örültem volna, ha vésztartalékként talonban lehetett volna.
csipiketörp
 
 


Szia Csipiketörp!
Olyan jó hallani h te is ezen a véleményen vagy, én a 34. hétben vagyok, és minden pozitív megősítés megnyugtat! Aztán szülés után is számoljon be mindenki!!!! :lol:
Üdv
M
mori
 
 


Szia Csipike!
Örülök, hogy nem csalódtál benne, remélem a szülés után is így gondolod majd :lol: Igen, én is azért ragaszkodom hozzá, mert nem kell harapófogóval kiszedni belőle az infókat. Az epidurál miatt ne aggódj! Fájni biztosan fog, de már sokan túl vannak rajta, sőt vannak, akik többször is bevállalták :wink:
További szép babavárást, remélem minden úgy alakul majd, ahogyan megálmodtad!
bodris
 
 


bodris!
Nagyon remélem, hogy a szülés után is pozitív véleményem lesz a doktorról és hogy maga a szülés is "jól sikerül". Azzal természtesen tisztában vagyok, hogy fájni fog, abban bízom, hogy pszichikailag, fizikailag jól fogom bírni a kiképzést. :-)

Rikakoma!
Nem irányítottad át véletlenül a freemailes címedet a cégesre? A free-re küldtem neked mélt és a cégesről jött egy válasz, hogy szabin vagy. :-)
csipiketörp
 
 


Csipike, de igen, át van irányítva, nem tudtam, hogy ez így működik. :D
rikakoma
 
 


Rikakoma: küldjem újra a levelet, vagy megkaptad így is? :-)
csipiketörp
 
 


Ja, igen, megkaptam, válaszoltam is!
rikakoma
 
 


SZiasztok!

Én a 12. hétben járok, és a Bajcsyban szeretnék szülni, bár most kicsit elrettentett az hogy nincs eda.... A fiamat Edával szültem a lányomat nélküle. Ha engednek felkelni akkor nem kell eda... :)

Én nem fogadok orvost, egyszerűen anyagilag nem engedhetjük meg, de szülésznőt szeretnék majd fogadni, szerintem ha fogadok, akkor ő valamennyire kézben tudja tartani az ügyeletest, ugye?

Tényleg lehet a kórházba is terhesgondozásra járni? Mert eddig az egészségházba mentem, de a kórház nekem sokkal közelebb lenne...

Előre is köszönöm ha írtok :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szia Zsu!

Nincs hozzá anesztesük, úgyhogy nincs eda.
Vajúdás alatti felkelést gondoltál? Úgy tudom, azt engedik is és támogatják is, nem kötöznek ágyhoz. :-) Egész korrekt szülőszobák vannak, nem annyira kórházi hangulatúak, bár esélyes, hogy szüléskor ez izgatja a legkevésbé az embet. Én december elejére vagyok kiírva, majd beszámolok a tapasztalataimról. (de ahogy nézem már az indexen is bejelentkeztél ezügyben)

Hogy a szülésznő kivel hogyan foglalkozik az valószínűleg az ő személyiségétől és attól is függ, hogy mit beszéltek meg. Az biztos, hogy ő többet lesz veled, mint az orvosok.

Én nem tudok róla, hogy a kórházba lehetne terhesgondozásra járni. Illetve ha van az embernek saját orvosa, akkor biztos le lehet vele zsírozni, de egyébként szerintem ez az alternatíva nem áll fent. De ha valaki másképp tapasztalta, akkor szóljon. Lehet, hogy csak le vagyok maradva.
csipiketörp
 
 


Zsu!

Szept. 20. táján nem jártál a férjeddel és a kislányoddal az Egészségházban? Láttam egy hozzátok nagyon hasonlatos párt egy nagyon eleven tüneményes vörös hajú, rózsaszín szoknyás kiscsajjal (volt egy copfos babája, meg apának volt némi jól zörgethető gondolom frissen vásárolt tiplije). :-)

Ha nem Ti voltatok bocsi. :-)
csipiketörp
 
 


Szia Zsu!

A szülészet honlapját nézted már? Mert ott írnak valami terhesgondozást. Bá rnem tudom működik e , fel kell hívni és megkérdezni szerintem.

EDA is van én úgy tudom, csak azt is előre le kell beszélni. Az én dokim mondjuk a csak a saját kismamáinak ad edát, mert ő anesztes is (direkt ezér tválasztottam őt, hogy ha nagyon elhúzódó a szülés akkor legyen ez a lehetőség), de ő magándoki az tény és ugye anyagilag tényleg megetrhelő. De a lényeg hogy nem utasítják el az edát csak nincs erre állandó készenlétben anesztesük, de szerintem ah előre megbeszéled meg lehet oldani, kérdezz rá mindenképp.

http://www.bajcsyszul.hu/

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Az ambulanciák között írják hogy terhesgondozás minden nap 8-14-ig. Aztán hogy tényleg múködik e vagy jobbans zeretik ha a szakrendelőbe járnak azt nem tudom, hívd fel, kérdezd meg.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Köszönöm szépen az infókat :)

Csipirke, mi voltunk :)

Majd máskor szólíts le nyugodtan :)

Úgyis mennem kell a jövő héten :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Mi jövőre tervezzük a kistesót és mivel a 17. kerületbe költöztünk így szeretnék a Bajcsyba szülni! (az előző orvosom már nem vállal szülést)
Olvastam valamelyikőtőket, hogy a Dr. Nagy Lacit ajánlotta! Ez nagyon szimpatikus volt nekem, mert a Lovőháztól kb. 5 percre dolgozok! Szeretnék egy kicsit bővebb információt kapni Nagy doktort illetően! Érdekelne a tarifája, a magánrendelésen kért összeg, stb.!

Előre is köszönöm!

Üdv
Györesz

Kép
Kép
györesz
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

Dr. László Ádámról szeretnék érdeklődni. Van valakinek tapasztalata terhesgondozással, szüléssel kapcsolatban?

Kép
zölddisznó
 
 


Szia Györesz!

Én ajánlottam Nagy dokit, amit továbbra is fenntartok tiszta szívből. Mi most várjuk a második bébit és innen a kerületből is visszajárunk hozzá, pedig igazán nincs közel. Persze, hogy kinek mi a jó, az elég szubjektív, de egy próbát mindenképpen megérhet. Az elérhetőségét és a rendelési időt írtam 1-2 oldallal korábban, de ha nehézkes visszakeresni, akkor szívesen elküldöm újra. Egy vizitért UH-val most 7000 Ft-ot kell fizetni. Ha bármi kérdésed lenne, akkor szívesen válaszolok.

Üdv.: Ancsa
szeles
 
 


Szia Ancsa!

Nagyon köszönöm a válászodat! A telefonszámot már multkor felírtam, köszi! Azt hiszem mindenképp el fogok hozzá menni! Nagyon jó, hogy a munkahelyemhez közel van!
Ti is a 17. kerületbe laktok?
Gratulálok a második babához, remélem jövőre nekünk is összejön!
Nekem az első terhességem szinte végig veszélyeztetett volt és az akkori orvosm nagyon lelkiismeretes volt és így kihúztam a 36 hétig. Bízok benne, hogy a másodiknál semmi gond nem lesz, de mindenképp szeretnék egy jó orvost találni, aki ugyanúgy mindent megtesz ha mégis gondok lennének!
Ő olyan akit fel lehet hívni, ha bármi kérdésed van?

Mégegyszer köszi a válaszokat!

Györesz

Kép
Kép
györesz
 
 


Szia Györesz!

Köszi a gratulációt, áprilisra várjuk "Ketteskénket".

Igen, fel lehet hívni, bár én nem igazán vagyok hívogatós típus, bár eddig minden rendben van most is és a kislányommal is úgy volt.

A doki tünemény, legalábbis nekünk és van 3 pici gyereke, akik szintén a Bajcsyban születtek. Ez szerintem sokat jelent, mivel abszolút otthon van a kisgyerekesek világában. :P

Drukkolok nektek a 2008-as bébihez.

Üdv: Ancsa
szeles
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?