Sziasztok,
folytatom..úgyis csak én vagyok fent....
Brumm, teljesen igazad van. Egyetértek Veled, ahogy leírtad, az a munkahely csak ártana neked ebben az állapotban..és lehet, hogy rákérdeznének, hogy bizonyos dolgokat miért így –úgy csinálsz.
Heni drukkolunk! Tényleg nagyon nagy dolog amit csináltok, és szívből drukkolunk Nektek! Kitartás és meglesz az eredménye!!!!!!
Csibe, igen tanusíthatom, hogy nem kellemes a progi szuri, de mindent a cél érdekében. Én napi 1-et adtam Páromnak, de a végén már szép nagy folt volt a fenekének felső részén. Hiába kérdeztem, hogy máshova nem lehetne adni….Nem azt oda kell, mert ott jó „husos, izmos”…no mindegy. Viszont nagyon ügyi voltam, csak pár ampulla ment kárba (vér került bele).
Donika, Páromnak tavaly volt rákszűrése, és múlt héten kérdezte a doki, hogy mikor volt..mondtunk, hogy tavaly akkor mondta, hogy ő biztos ami biztos leveszi..Ekkor 14 hetes volt Párom…Tegnap megjött az eredmény, hogy absz. Negatív..Szerintem lehet. Ja és a doki, úgy vette le, hogy Párom meg sem érezte…Ő azt mondja, hogy régen más dokinál fájt, ill.. érezte,…itt meg semmi…Ezt tényleg Ő tudja..(értékelni)
Kis*nyugi..mi is minden nap megnéztük volna….Azért az sem jó, ha "állandóan" Uh-ák…Nyugi eljön a napja és szembetűnő lesz a változás…Garantálom.
.Addig nézd meg a babaszoba.hu-n hogy hétről hétre hogyan fejlődik, és hogy legközelebb mekkorának kell lennie és mit is láthatsz majd…
Pandácska, gratulálunk a szép egészséges Dórihoz!!!! Már mi is nagyon várjuk, hogy mik lesznek…egy fiú egy lányt szeretnénk...
Hajnoca, Kitartást...Gondolom Te nem találod viccesnek a "mama lettem" c. leírást...
No elnézést bepótoltam 3 levélben mindent...végére értem... kicsit összevissza, de megpróbáltam Mindenkinek válaszolni!
Jó éjszakát!
üdv.
Apacs.