Új privát üzeneted érkezett!

Timci! ezt a hétfői hónapfordulót hogy számoltad? a tickered szerint holnap lesz 3 hónapos..nem? na, nem okoskodok...hisz tudom, hogy júni. 3-án született, csak mégis ;) minden oké veletek?

Lányok, Többiek...hahó?

Kép
Kép
encu
 
 


Móni, most megint enyém az új oldal...tessék szépen versenyben maradni ;)

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok,

Csilla, hát nem könnyű akkor most neked, munkahelyek csak kihasználni tudják az embert... :(
Szilárd amikor 2 éves lett, vissza akartam menni dolgozni, nem igazán volt hova, munkát kerestem...most is visszavárnak majd, kiváncsi leszek. De most a baba a legfontosabb :)

Móni, nagyon ügyes a Ricsi :) Nemsokára diktálhatsz neki :wink:

Encu, majd írd meg mi volt az UH-n...ne parázz, minden rendben van biztos :)

Tegnap éjjel olyan jót aludtam, egybe 10 órát, előre kialudtam magam 1 hónapra, mert egyébként szörnyűek az éjszakáim...Most már tudom, hogy minden terhesség más, Szilárddal olyan jól aludtam, igaz csak a baloldalamon, de most egyik oldalamon sem jó...
Nektek az utolsó hónapokban volt gyomorégésetek? Most ezzel küzdök, néha már hasonló, mint a reggeli rosszullétek :( Ma reggel is szörnyű volt, ettem aztán félóra múlva jobb lett, de néha hajnalban is kellene ennem...Tényleg gurulni fogok :oops:

Kép

Kép
sbarbi
 
 

 
 

Sziasztok!

Csilla!
Halló, halló itt a munkaügyised jelentkezik! :lol:
Munkanélküli menj, mert passzív tp-n passzív gyedet kapsz és az anyagilag rossz!!! :wink:
A munkanélkülibe pedig rendig!
Mondjad, hogy kismama vagy (met magas pultnál vannak és nem látják) és előre engednek!

Móni!
Abszolut átérzem a helyzetet, mert Flóra sem hagy egy percre sem, mindenhova kisér aludni alig akar, pedig nagyon fáradt...
Szóval k.o.!!!
De igazán szuper történeteket írt a fiad, így hát várjuk továbbra is ezeket az izgis regényeket! :D

Barbi!
Te beadtad Szilárdot bölcsibe?
Csak azért, mert én is megyek majd vissza dolizni, ha Flóra 2 lesz és kiváncsi vagyok milyen itt a bölcsi!

Encu!
Várjuk az eredményeket!

Kép
gabriel79
 
 


Kedves baratnem-A honapot mindig a szuletese datuma szerint kell szamolni,foleg az oltasoknal.nem tudom miert van igy,mert normals korulmenyek kozott a vonalzo szamol hejesen.Dehat 3-tol 3-dikaig 1 honap,csak nem szamolja a 30 napos honapokat,vagy a 29 eseket stb.Vagod? :lol: 8) :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Gabó,

Igen beadtam Szilárdot bölcsibe, nem is volt vele semmi gond, 2006 januártól járt, az egész család szoktatta szegénykémet, mert én már kezdtem az új helyen. Nyárig nem is volt gond, agyondicsérték...aztán nyári szünet után valahogy nem nagyon akart visszailleszkedni, és akkor már nem annyira dicsérték, egyből hisztis, szemtelen...stb Állítólag az én visszahúzódó fiam visszakiabált a dadusnéninknek. Ez a "dadusnéni" egyébként abszolút nem tud bánni a gyerekekkel, és addig jó, míg nem kell velük foglalkozni, mert eljátszik, eszik, alszik, amikor kell...(Nem is szerették a gyerekek) A legnagyobb gondot abban látom a bölcsi kapcsán, hogy abszolút nem veszik a gyereket emberszámba.
Aztán februártól sikerült átkerülnünk az oviba, és ott már minden rendben volt, pedig kb dupla gyerek jut a nevelőkre. Annyira, hogy már alig várja, hogy mehessen oviba, és kérdezgeti, hogy miért voltunk ilyen sokat itthon(6 hét), amikor ő már oviba akart volna menni :)
Nem lebeszélni akarlak, mert én sem fogok valószínű 3 évig itthon maradni, csak kérni fogom, hogy ne ehhez a gondozónőhöz kerüljünk. Mégegyszer nem!!!!
Na, kb ennyi.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Na mekkora sikere lett a Ricsi írásának :lol: Hát igen, párom mindig mondja, hogy az eszemet szopja ki a kölök, ő egyre okosabb én meg egyre butább :roll: :lol:

Nem tudom hogy írtam e, de majd most leírom az új sztorit, én még most is röhögök rajta, olyan édi volt a Ricsi. Ültünk a konyhában, ő az etetőszékében, én meg kajáltam. Ezerrel matatott a szájában és egyszer csak összezárta a száját benne az ujjával. Látnotok kellett volna a fejét, először meglepődött aztán úgy elkezdett sírni hogy alig lehetett megvígasztalni. Jól megharapta az ujját :lol: Na azóta arra felé nem dugja az ujját de amúgy nyakig matat a szájában.

Na eddig bírta a Ricsi, majd még jövök ha le tudom tenni egy kicsit.... :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!!

NA, ez az uh is megvolt...képzeljétek, Kiskarcsit a gép 1520grammra becsülte :) ! Egész hanyatt vágódtam. Nem hittem volna, hogy már ekkora. Azt mondta a doki, hogy picit előrébb is van, mint 30 hét :D Óriásbébim :) Nagyon büszkék vagyunk...Apa látta az ultrahangot, én olyan hülyén feküdtem, hogy csak halvány sejtéseim vannak, hogy mi merre, szóval én most ebből kimaradtam, de nembaj :) Szóval már nem aggódok, hogy kissebb, mint kellene ;)
Na, kiörömkiödtem magam eléggé, nem? :D:D:D

Kép
Kép
encu
 
 


Barbi!
Kicsit megijesztettél, de sajnos nem számítottam túl jóra.
nemtudom miért, de a bölcsibe miért ilyenek a gondozónők???
Sajna itt nincs mini csoport egy óviban sem, pedig az megoldást jelentene sok anyuka számára!

Móni!
Jujj akkor igen ijedt arcot vághatott Ricsi! :?

Fene egye meg ezt a dili időjárást, egyszer nagyon meleg van egyszer meg esik az eső.
Miért nem a görögöknél esik???

Kép
gabriel79
 
 


Encu!

Szép nagy Karcsika :wink: De hát látcott a pocidon is hogy nagy legény lakik odabenn :lol:

Gabó!

És esetleg ahova te mennél dolizni, gondolom oviba mennél nem? Hátha ott lenne mini csoport :roll:

Na ha ovi téma, ma voltunk érden egy magán oviba, a Csanádoviba. Olyan jó volt és szép, de nem mertem megkérdezni az árakat, majd leinformálom az ismit akinél voltunk. Ott lakik az oviban, illetve fölötte, a házuk alatt van egy ovi, tök jó :lol:

Na megint mennem kell...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Ja, azt nem is mondtam, a kicsi fejjel már a medencébe helyezkedett...innen még kimocoroghat? Vagy most már elvileg így marad?

Barbi! Neked mekkora volt a pici 2 hete?

Gabó! Jó ez az eső...csak maradna egy kicsit tényleg állandó a hőmérséklet..Először nem értettem, hogy miért akarod a görögökre zúdítani...aztán eszembe jutott: a tüzek miatt :( Szegények..pedig milyen szép helyek is azok ..:(

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Móni!
Igen jó lenne, bár nem jó ha oda jár az ember gyereke ahol dolgozik.
Egyáltalán ha felvesznek ide, de most az a tervem, hogy megpróbálom elvégezni a Waldorf óvónőit és szerezni itt embereket akikkel csinálhatnánk egy ilyen alapítványi óvit!
Megjegyzem jelen álláspont szerint olcsóbb egy ilyen óviba beiratni a gyerekedet, mint az államiba, mert felmentek az árak :cry:
De egyenlőre ez csak terv!

Encu!
Igen az asok tűz... Irtóra sajnálom őket!

Képzeljétek voltam battafittben és naon jó volt.
Ráadásul apa is elvolt manóval, így dupla boldogság.
Amikor hazaértem még puszit is kaptam a lányomtól! 8)

Megyek fürödni, szép álmokat mindenkinek!

Kép
gabriel79
 
 


Gabó! Mi jót csináltál a Battafitben? Nekem volt oda éves bérletem..csakhát a kicsi közbeszólt. Pedig én is élveztem azt az egy hónapot, amíg edzeni jártam ;) Mostanában csak egy-egy kajálás miatt megyek oda...meg elvileg lenne kismamajóga, nade ahányszor rákérdeztem, sosem mondtak semmi bíztatót.

Én még be-benézek, ha vannak baglyok :)

Kép
Kép
encu
 
 


Gabó! Mi jót csináltál a Battafitben? Nekem volt oda éves bérletem..csakhát a kicsi közbeszólt. Pedig én is élveztem azt az egy hónapot, amíg edzeni jártam ;) Mostanában csak egy-egy kajálás miatt megyek oda...meg elvileg lenne kismamajóga, nade ahányszor rákérdeztem, sosem mondtak semmi bíztatót.

Én még be-benézek, ha vannak baglyok :)

Kép
Kép
encu
 
 


Csak jó éjszakát jöttem kívánni....

Gabó!

Pontosan mi az a Waldorf módszer? Hallottam már egy pár hasonlóról de teljes káosz van e téren a fejemben, szóval ez mért is oly jó szerinted?

Fogyizol még? Mennyinél tartasz ha nem titok?

Flóra is olyan kis nyálas, rácuppanós puszit ad? A Ricsi igen :lol: sőt ha nem cuppantom le magamról akkor képes kiszívni az arcom, már volt lila foltom :lol: a szomszédok meg lestek :lol: meg apa is ment már lila foltal dolizni :lol:




Vettem zenélő halacskás szőnyeget a Ricsinek meg mászóhengert de várni kell mert nincs készleten :? Illetve csak rendeltem de már jó lenne ha itt lenne. A kis tökit nagyon izgatják most az ilyen dolgok, a fő hogy zenéljen, villogjon, guruljon :lol: hát nehéz eleget tenni az igényének :lol: Ma egész délután a békáját pofozgatta az meg brekegett megállás nélkül :?

Görögöknél már javul a helyzet, nem? Mintha azt hallottam volna. Szörnyű még csak belegondolni is hogy milyen lehet ott a tűzben, én nagyon félek a tűztől. Nem is bírok tüzes filmet nézni, mert utána rémálmaim vannak. A Pokoli toronytól évegik rémálmom volt :?

Na elteszem magam holnapra....... remélem addig nem kelünk, majd 0óra1perckor csak :roll:

szép álmokat!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok,

Azért legalább tegnap voltatok páran :D

Encu, látod nem kell izgulni, meglesz az a 4 kg-s bébi :) Szerintem már nagyobb a babád, mint az enyém :) , mert átlag szerint, most az enyémnek 1400 körül kell lennie...Az a baj, hogy amikor dokihoz megyek, neki csak ilyen kis UH gépe van, és csak ilyen alapméreteket szokott mérni, súlyt sajnos nem tudok...Amikor meg 4D-n voltunk 19 hetesen, akkor teljesen átlagos volt, és Szilárd is korának megfelelő súllyal született, nálam cél a 3 kg-s bébi :)

Nem akarok senkit lebeszélni a magánoviról, de az ovi (legalábbis a napsugár ovi) nagyon jó. Egyébként Battán is indult magánovi itt Füreden, havi 45 ezerért.
Gabó, miért gondolod, hogy drágább az állami ovi? Csak a kaját kell fizetni, havi 5000 Ft, és havonta behordunk szalvétát, pzs-t...ez tényleg nem sok. Esetleg pluszprogramért kell fizetni, pl: kirándulások, bábszínház, de ennyi.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Encu!
Capoera-n voltam és hát elég kemény volt!
Kismama jóga azért nem indul, mert a Szilvi decemberben szül így nem dolizik, tehát elmarad! :cry:
Mert utána kérdeztem csak elfelejtettem mondani! :oops:

Móni!
74kg vagyok. :oops:
Jó lenne 68-nak lenni, bár 64-nek még jobban örülnék, de igazából a hasam mardt meg :evil:

Barbi!
Ha jól kiszámolod bizony ott vagy és 30 gyerekkel foglalkozunk (foglalkozunk???)szóval a színvonal a békafenekealatt.
Én a magánovikat nem pártolom, mert egyáltalán nem jobbak, de az alternatív óvik most a legszupibbak Magyarországon.
Én személy szerint már utáltam dolizni, mert nem a gyerkőcökről szólt az egész hanem a sok papírmunkáról és különfoglalkozásokról.
Na nem panaszkodom csak szerintem nem éppen rózsás a helyzetünk óvodapedagógusoknak.
Csilla! mondd ha rosszul érzem!!!

De még mindíg örömmel tölt el, hogy a gyermekeim hiányolnak és a szüleikkel én is tartom a kapcsolatot, mert minden tőlem telhetőt megtettem.
A lényeg az ha a gyereked szeret óviba menni, akkor minden okés!

jajj csajok mi ma éjjel is sűrűn keltünk! :(
Mikor lesz ennek vége????????????

Kép
gabriel79
 
 


Jó reggelt lányok!

Még csak 8 óra van, de már dobtam egy hátast! :x Megkaptam ugyanis az augusztusi "munkabéremet", amikor táppénzen voltam. Hát... ebből még egy orvosi vizit sem jön ki! A mostani fizetésem: 7349 Ft! Szóval nem tudom, hogy mikre költsem ezt a rengeteg pénzt! :roll:
... arra azért kiváncsi lennék, hogy hogyan számolták!
... vagy mivel a munkahely által fizetett 15 nap lejárt küldenek még valahonnan valamilyen úton egy kis segélyt???

Gabi!
Ha eljutsz az óvoda nyitás gondolatáig szóljál, valószínűleg 2-3 év múlva nem lesz munkahelyem és szívesen dolgoznék én is egy Waldorf oviban! :wink:
rnecsi
 
 


Na jól van, a létszám tényleg sok, mi is 29-en vagyunk egy csoportban :( Most már igazán felvilágosíthatnátok minket tudatlanokat, hogy mi is az a Waldorf ovi? Vagy csak én vagyok tájékozatlan?

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Én a fősulin mintha valami olyasmit tanultam vola, mint leendő pedagógus, hogy a Waldorf, mint oktatási mód, kicsit szabadabb elvű (vagy sokkal :) ), hagyja a gyereket kibontakozni. Asszem nincsenek kötött programok, meg ilyesmi. De lehet ám, hogy tévedek, és baromságokat írok, majd a Gabó cenzúráz ;) Egyébként engem is érdekelne a gyerkőcökkel való foglalkozás, világéletemben imádtam őket. Bár, ha be is fejeztem volna a sulit, akkor is gimisekkel lennék, akik meg már lükék... :shock: :lol:

Csilla, ez a fizud tényleg egy vicc...már bocsi :( :oops: Hihetetlen, hogy az ember csináljon akármit, tisztességesen k*urva nehéz megélni...kismamaként meg felejtsd el :)

Gabó, a capoera tényleg nem egy egyszerű dolog ;) Attól pörögnek ám lefele a kilók..Köszi az infót, most már legalább nem reménykedem a kismamajógában :roll:
Ja, én 76-77kg vagyok már, tegnap a dokim le is cseszett, hogy egy hónap alatt soka a 4 kg...úgyogy diétán vagyok :( Elneveztem magam "pufinak" ... :oops: :shock:

Barbi! Azt mondod, nagyobb a fiam, mint a tied?! Ejha...:) Nem mintha verseny lenne, de azért ezt nem hittem volna.:)

Szóval senki nem tud hozzászólni ahhoz, hogy kimozdul-e még a baba, ha már most fejjel a medencében van? ( Érthető volt a kérdés? :oops: )

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Csilla!

Ha a munkahelyed nem tb kifizető hely, gondolom nem az, akkor majd fogsz még kapni a tb-től tp-t. Ha kifizetőhely lenne akkor a 15 napos pénzhez megkaptad volna a többi tp-t is. Szóval reménykedj hogy küldik majd :wink:

Barbi!

A napsugár ovi az ami a Cba-nál van? Ha az akkor az nekem is bejön, nagyon jókat láttam róla a tv-ben, egyszer volt egy műsor az oviról a batta tv-n. A füredi magánovit a házidokink házában nyitották, először úgy volt hogy magánrendelő lesz aztán egyszercsak közölték hogy ovi. Párom és após sogat dolgoztak ott csak azért tudom, ők "renováltak" :lol:



Hogy mi is az a waldorf módszer??? Na ez engem is érdekelne!!!!!!!!!!!!!! Mi az???????????????????


Encu!

Elvileg még mocoroghat de szerintem ezen ne agyalj mert fölösleges :wink: Főleg ha ígyis-úgyis császi lesz, nem? Vagy nem tuti a császi? :roll: :oops:


Gabó!

Kitartás, nem soká kinnt lesz ez a fogacska is, aztán jön a kövi 8) Pont tegnap olvastam az egyik fórumon, hogy 8 fog után van egy kisebb pihenő idő és utána indulnak meg a rágófogak, de hát ez is csak elvileg.... :? Meghát hogy ez igaz -e?? :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni! Nem biztos a csaszi. Szept. 10-én megyek kardiológushoz direkt szülészeti szempontból nézi meg a szívem...majd akkor esetleg kiderül. Még a végén rendesen szülök majd :)

Kép
Kép
encu
 
 


Ki bújt a második foga a Ricsinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ma nem evett semmit, akkora hisztit csapott hogy inkább feljöttünk a konyhából :? Most is balhézik, mi lehet vele :roll:

Amúgy halál édi, elleste hogy én az oldalamon fekszek mikor játszunk és utánoz. Most is az oldalán egyensúlyoz :lol: Meg kell zabálni :lol:

Encu!

Akkor megy a szurkolás hogy a kardiológus rábolintson a rendes szülésre :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Hahóóóóóóóóó!!! Ugy látszik mindenki sziesztázik :lol:

Olyan szépen süt a napocska, ha felkel a Ricsi elindulunk sétálni :lol: Remélem nem borul addig be...

Volt ma valaki kint, milyen idő van, meleg, hüvös? Ilyen-olyan?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok csajok!

van tiszta vadi Új Varázsitatóm az Aventtől 2x 2oo ml-is,6 hónapos kortól használható-lila és kék,ára: 15oo Ft, meg 3x 26o ml-is sárga,zöld és kék,ára 18oo Ft.

Meg van külön itatófej is.Azok is vadi ujjak,még az eredeti csomagolásban vannak.Egy dobozban 2 db itatófej van,ára 9oo Ft.

Tiszta új mellbimbóvédő az is az Aventtől vadi új,eredeti csomagolásban normál méretben 15oo Ft.

Ha valakit érdekelne irjon privibe,vagy a timcike81@yagoo.com-ra.
Előre is köszi.


KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Meghalt a vonalzóm :? :? :? Csináltam újjat :lol: 8)

Timcike!

Köszi, nekünk már van csőrösünk, mi a Nuby-t használjuk, néha csöpög de amúgy jó, bevált. Bimbóvédőm meg van egy csomó, bár már ezer éve nem használtam :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Timci! asszem én üzletelnék veled:)

Kép
Kép
encu
 
 


Móni, sztem jó idő van kinnt. Én is vinném a babómat ilyenkor:)

Kép
Kép
encu
 
 


Na elindultunk füredi körutunkra :lol:

Valaki sétálni???? Úgyse nézi senki úgyhogy elindulunk.... :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


encu-rendben van.Hivlak Skypon es megbeszeljuk. :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


momcsi-szivesen.Ez garantaltan nem csopog,de te tudod. :wink: 8)

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Köszi Timcike, ari vagy :lol: Nem a pohárral van a baj, hanem én vagyok béna, ha szétszedem hogy elmosogassam utána nem tudom úgy összetenni, hogy ne csöpögjön. Páromnak mindig sikerül :roll:

Visszajöttünk a sétából, hát elég érdekes idő van :? Ha süt a nap, akkor meleg van, ha fúj vagy elbújik a nap elég hűs lesz. Szegény Ricsi a fél utat végig libabőrözte 8) Most alszik, leeht én is ledőlök bár akkor tuti felkelne :roll:

Amúgy merre vagytok?????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni: itt:D:D:D:D

Kép
Kép
encu
 
 


De jóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Közben megint kibérelte a Ricsi a karom 8)

elkezdett fájni a fejem :?

Valamit akartam kérdezni, de mire ideértem elfelejtettem, úgyhogy most megyek hátha eszembe jut :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Cuki a csacsid ;) Gyere, ha megvan, amit elfelejtettél :)

Kép
Kép
encu
 
 


Móni, a napsugár ovi az amelyik a SZTK-val szemben van, a CBA-nál a Százszorszép van, ha jól tudom :)

Encu, szerintem ha már befordult Karcsika, nem igazán fog visszafordulni :) Most én is reménykedek, hogy hátha megfordult, mert többet érzem fent, de egyébként fogalmam sincs :( majd 10-én kiderül.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Barbi, akkor a Százszorszép tetszik, nem tudom a nevét csak azt hogy a Cbanál van :roll:

Oh agybajt kapott a Ricsi.....

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Barbi, azt tudom, hogy még bőven lenne ideje...tehát még Neked is sok van ;) CSak azt nem tudtam, hogy vajon kényelmes-e a kicsinek fejjel lefelé, vagy azért ki-kimozdul onnan. De csinálja, ami neki jó, és ahogy neki jó.. :D
Amúgy jól vagy? Nagy a pocid? Mennyit híztál és mekkora a pocilakód? Na, eldugulok ;)

Kép
Kép
encu
 
 


Szép éjszakát, mára ennyi voltam!

Encu! Ne sokáig bagolygodj :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni..az a helyzet, hogy a gép a nappaliban van, a tv mellett...szóval elég sokszor elmegyek mellette...ezért tűnik úgy, hogy folyamatosan gép előtt ülök. :) PEdig nem :)

Gabó (vagy aki esetleg tudja) ! Melyik magazinban is lesz a Flóra? MErt megvettem mindet...és még nem találtam meg... :oops:

Jó éjt mindenkinek, bár én még úgyis vagyok :lol: (Móni ;) )

Kép
Kép
encu
 
 


Na még itt vagyok :lol:

jav. bagolykodj 8) azért értetted :roll:

Tudom, nekem is pont útközben van a sz.gép, már egyszer beszéltünk rólla, csak F5-öt nyomunk :lol:

Ricsi alszik én meg várom az álommanót :?

Aztán eszembe jutott amit akartam, erről a waldorf-ról, akkor minden gyerek azt csinál amit akar? vagy hogy bontakoznak ki? Ez olyan furi :roll: Nekem az a lényeg az oviban hogy a sok játszás mellett játszva tanuljon is, jó foglalkozásokkal. Én ilyen ovit fogok keresni, ahol sok-sok foglalkozás van, asszem :roll:
Elég kemény korosztályt választottál volna :lol: de bizti sikered lett volna, a jó fej tancsinéniket szeretik a diákok. Tényleg, miért nem lettél az?

Mindig meglepődöm ezen a csigán, azt hiszem új van köztünk aztán leesik a huszas 8)

Gabó!

Tényleg, áruld el melyikben keressük Flórát! Bár én is majd megveszem mindhárom újságot :wink: holnap :lol:

Encu!

Ha nézed az ujásgokat, a képeken valahol a szélén apróval ott szokott lenni hogy ki a modell, hátha így meglesz :lol:



tüzijáték van :?: :?: :?: :shock: tuti az volt, hallotta még valaki? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni, én nem hallottam semmit, de attól még lehetett :) Kicsit szétvagyok, mert engem meg hátulról már becserkészett az álommanó, csak a drága uram még néz valami filmet...és hát nélküle mégsem ugyanaz az ágybabújás ;) Asszem talán éppen emiatt én is holnapra hagyom az újságok átnyálazását...talán ébren észre is veszem majd ;)

Na, amíg vége a filmek, asszem veszek egy fini fürdőt..:)
Jó éjszakát, baglyok és nem baglyok :D

(tényleg! milyen hülyén néz így ez ki, leírva, nem? :) )

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Móni, akkor örülhetsz, mert körzetileg odatartozunk a Százszorszépbe...legalábbis most ez a helyzet :)

Encu, hát a pocim akkora, mint a Szilárddal a végén (36 hetesen) volt, így a második babának már rutinból tágult a hely, és jobban be is lakta :lol: Tudom, hogy még van ideje befordulni, a sógornőmnek állítólag 36 hetesen fordult be, de akkor azért már nincs olyan sok helye. Ja, sajnos rendesen hízok, most tartok 12 kg-nál, pedig tényleg nem eszem halálra magam :oops: De nem aggódok, úgyis hamar leadom :wink:
Encu, neked vannak valamilyen panaszaid, vagy teljesen jól vagy?
Ilyen kellemetlenségek, nekem most megint éjszaka begörcsölt mindkét vádlim, meg a héten a front miatt elég sűrűn keményedett a pocim, meg néha ahogy felállok fájnak a combom belső tövénél azok az inak vagy kitudja mik, szerintem nyomja a súly...csak bírjuk még egy testben vagy 6 hetet!!!!!
Hétfőn már kezdi a fiam újra az ovit :) többet tudok pihenni, mert nagyon kihasznált :)

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Még mielőtt mindenki szörnyűlködne, hogy miért csak most jöttem, hát, nem jött be a babanet oldal ;) :D

Barbi! Nekem a csípőm fáj néha reggelre baromira, keményedett a pocakom is. A vádligörcs nálam kicsit máshogy jelentkezik...nekem nem begörcsöl, hanem olyan, mintha az egész lábamban áram futkározna..állati idegesítő érzés, de mostanában bekapok délután egy Béres MagneB6-ot, és jobb a helyzet. Az inak nyúlása nem vészes, de érzem. Szóval ki lehet bírni...csak már a fizikai megerőltetést nem bírom túl jól ;) Ja, meg a kicsi, amikor feszíti magát kifelé..na, akkor már van, hogy harapom a számat :D
Még én is remélem a 6 hetes benntartást, de persze a 10 lenne a legjobb. MEglátjuk :) Ja, még annyi, hogy ha az első babánál kisebb a poci, mint a másodiknál, akkor én hogy fogok majd kinézni a következővel?! :D:D:D:D Gurulni fogok, nem járni. Egyébként én 76-77 vagyok még mindig..

Többiek, merre vagytok?
Móni, Gabó, Csilla, Zsuzsa...Mindenki!!!

Kép
Kép
encu
 
 


Sehol senki... :roll:

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Látom tipikus vasárnapi forgalom.

Na ennyi voltam hív a Ricsi, majd lehet visszanézek

további kellemes vasárnapot

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Ma nem is vasárnap van :lol: :lol: :oops:

De a forgalom v asárnapi :lol:

Látom senki, így én se, megyek lassan fürdünk... majd este belesek hátha benézett valaki

sziasztok

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni, te engem mindig alábecsülsz :) Én mindig itt vagyok!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu
 
 


Itt vagy Encu?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?