Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket,aranyosak vagytok
.Ha már így kiprovokáltuk a képekkel,igaz,Avocado?
...
A torták tényleg finik voltak,de asszem vkihez hozzá is vágtam volna,ha nem azok,mert kb a 4. cukrászdában tudtam megrendelni,mert a többi bezárt!!!!
Mák
Na,szép kis hétvége :roll...még jó,hogy azért sikerült megcsinálniuk
!!!
A macseoko már csak ilyenek,ha engednek nekik,akkor mindenre képesek
.Emlékszem,anno barinőmnek volt csomó macskája és egy nagy szimái kandúr volt a kedvence.ezek is voltak lakásban is ,kint is...és amikor este megjött a macsek,akkor felmászott a szúnyaoghűlóra az ablakon,úgy lógott ott,mintGarfield,jelezve,hogy megérkezett.Akkor ki kellett menni érte és behozni,mert egyedül nem volt hajlandó
!
Reklámra én is most figyeltem fel,iagz rádióból,de nekem is tecc
.Bár nekem most az anyósos jön be, a reggeli kávéval
:D:D!
Ja,azt nem is látod,hogy a lányom hogy fújja a tortát????
:D:d Csak neki még nem megy a buli,de akkor egyébként pont fújta
!
A sünis torta engem nagyon meglepett,igazi nagy csokilapok voltak a süni tüskéi!!!!
Avocado
Sajnálom a kutyust és igazán nem értem,hogy hogyan vihette el bki is...
És hogy milyen szenvtelenek tudnak lenni az emberek.Mert egy felnőttnél nem is izgatna engem sem,de egy gyerek...
! Persze lehet,hogy az illető hölgynek még nincs gyermeke és nem tudja,micsoda gondot tud ez jelenteni
.Azt hiszem,én is bőgtem volna a gyerekkel,mert ez a legrosszabb,hogy segíteni sem tudsz!
remélem,hogy sikerül beszerezni,esetleg kérdezd meg,hogy másik postákon is árulták-e,mert nekem is van postás ismerősöm,több is!!!!
Akartam írni,hogy a lánykág a mikrofonos képen olyan,mintha éppen súlyzózna
:D4Haláli!
Igen,együtt ünnepeltünk,mindenkiét egyszerre,így lement ez a karácsony is
.
Torta: a katica nagyon fini volt,én gesztenyésen kértem
.Elsőre nálunk is saját készítésű gyümitorta volt,falta is a csaj,össze is mázolta mgaát rendesen
.
Autós torta
4Hát nekem is le volt adva a rendelés,amikor Bulcsú közölte,hogy ő megint mozdonyt akar(tavaly volt)...de mondtam,hogy most más lesz,sokkal jobb.leginkább azért,mert azt csak nagyban tudják megcsinálni és így ez a kettő pici is alig fogyott el .roll....ennyi édességet nem eszik a család,már vittem mindenfelé
!
Na futok,mert lassan ébred a lányom és megyünk Bulcsúért
!