Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!
Ilyen nekem is szokott lenni!Ne aggódj!
Gica!
Drukk az NST-re!
Tontica éa Maminti!
Szabin volt abálnás néni,de a helyettesítője meg szar volt,így inkább nem mentem annyi pénzért!
Maminti!
Semmi nem segít a viszketésen?Mivel mosakszol vagy kened magad?
Juci!
Kicsit jó lenne már megnyomni a kis segged,nehogy idő előtt kibújjanak a drágák!Drukk az uh-ra!
Lili!
Nekem nem fájt a köldököm!

Ma megyek soron kívül a dokihoz,mert kb.egy hete akkora nyomás van a hüvelyemen és a hólyagomon!Most hívtam a dokit és azt mondta Balázs feje annyira lenn van a medencémnél,hogy ez miatt van ez az érzés,de szeretne megnézni,2hete voltam!Azt mondta ez nem méhszáj nyílás!Ettől fostam a legjobban!
A kicsi fiam annyira aktív volt,hogy apa hiába beszélt neki hason kerezstül nem maradt nyugton!Dóra aludt és ahogy beszélt a hasamba apu,Dóra jól szájba rúgta!Felkeltette az én drágámat!Vinnyogtunk annyira helyes volt!Balázs szétrúg mindent bent és Dóra alszik!Mi lesz ha kijönnek?Szerintem ugyanez!
Vendég

Numa!
4D az izgi!Drukk a dokihoz és köszi a pocidícsérőt!
Képet rólad!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Nemsokára indulok a háziorvosomhoz a táppénzes papíromért, majd 1/2 1-re megyek a védőnőhöz. Kíváncsi leszek, hogy mit fog csinálni, illetve mondani, mert nem találkoztunk már 2 hónapja. :oops:
Bízok benne, hogy meg tudom majd hallgatni a Pocaklakók szívverését is ma. Elvileg ma vagyok 16 hetes, és azt ígérte, hogy már július 30-án is hallhatom, ha szerencsém van (akkor voltam pont kórházban :? ).
Jövőhéten (augusztus 3-án) megyek ismét a Schöpf-Méreibe a 4-es teszt második felét megcsináltatni, bár egyre kevesebb bizodalmam van azt eredményben! Most mondta a csaj a telefonba, hogy hiába ajánlgatták többen is, ikreseknél baromira nem ad valós eredményt, hisz nem tudja szétválasztani a két gyereket, így csak átlagol, ami, ha esetleg baj van, akkor is beleeshet a normál tartományba. Szval közölték velem, hogy valószinűleg potyára dobtunk ki 20000 Ft-ot! :x
rnecsi

Zsuzska,
ez teljesen normális, nekem is van ilyen.

Csilla,
az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum ismertetőjében benne is van, hogy ikrenek fölösleges megcsináltatni a négyes tesztet (integrált), csak a ketteset (kombinált) ajánlják. A vérvétel ott is lutri, hiszen a két baba közt elosztják az eredményt, de az ultrahang segít abban, hogy valószínűsítsék, tényleg egyformán egészséges a két lurkó.

Benszi,
neked ennyire mozognak? Egy hónappal jársz előttem. Én is érzek mocorgásokat, de azért szabályos rúgkapálásokat nem. Egy hónap, és én is élvezhetem? Ez a mozgás dolog amúgy is állandó para, mozog? nem mozog? mikor mozdul már? most miért nem mozog? végre érzek valamit...stb.

KépKép
lili73

Lili!
Nekem a gyerekeim hyperaktívak!Le is tiltottak a kávéról,hogy azzal se ingereljem őket!Most napközben nyugi van!Balázs reggel és este hihetetlenül aktív!Dóra inkább nappal!Fenékkitolás játszik most nagyon!Dóra lustább egy kicsit,de Balázs helyette is pörög ezerrel!
Ne aggódj,nemsoká bedurvul!
Rnecsi!
Drukk a teszthez!
Dóra!
Tudsz valamit az Andiról?
Vendég

Sziasztok!

Ismét eltelt egy hétvége. Kíváncsi leszek meddig bírjuk így egyben mindannyian?! Ma voltam a védőnéninél, szívhangok rendben.
Jövő héten hétfőn kell mennem dokibácsihoz. Levegő egyre kevesebb, meló egyre több. Gyerekszoba, ami eddig rumlis volt most átalakulóban. Megyek is pakoli.

Vigyázzatok magatokra. Puszika: Zsani

snezsanett

Sziasztok!

Nálunk minden ok.
Csajok koroknak megfelelőek, Lilkó befordult fejjel :-)
Dorka továbbra is harántban nyomja. Eszeveszettem mozogtak, doki meg is jegyezte.

Védőnéninél most voltam utoljára, csütörtökön megyek táppénzes papírért, akkor a doki felírja a vizsgálatokat, amiket ma kért ( ellenanyag, toxo, vérkép+vizelet) aztán jövő kedden jön és elmondja a kelengyelistát ( jó, hogy már mindenünk megvan gyakorlatilag :lol: )
11 kg-nál tartok :?

Megkaptam a Felicitas-os könyvet, szerdán kiváltom a csomagot, jövő csütörtökön fizu után anyuval elmegyünk a Brendonba és megveszem a hiányzó dolgokat és akkor összekészítem a kis pakkomat is.
12-én doki magánrendelés, lehet, hogy utána kórház, de az már 33+3 lesz.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Judit

a 11 kg, tök szupi, az én összes 23-kg-omhoz képest pedig fantörpikus, 6 hét alatt már nem jön fel 6 kg-nál több, ne aggódj 8) :lol:

Benszi!

Andi jól van, még kap tüdőérlelőt, pihenget, sok látogatója van és még egy hónapot egyben szeretne tölteni. :lol:

Én is nagyon kíváncsi vagyok ki nyitja a sort, remélem Gica (majd várom ám az sms-t akármi van) :wink:

dóri
Vendég

Dóri!

Szerintem mindenki reménykedik, hogy Gica nyitja a sort :lol: úgy illene :D hajrá Gica :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Most nagy a para, szétrobban a fejem, nem is emlékszem, mit lehet bevenni, ettem egy fél algopyrint, remélem, nem csináltam vele nagy bajt! Csak azért kapcsoltam be a gépet, mert Dóri tök jól leírta, mit kell elintézni, ezt kiírom, aztán megyek feküdni. Nagyon félek, mert isszonyat front van, meg az előbb félf@sásom is volt, állítólag a hányás-hasmenés gyakran megelőzi a szülést...Nem akarok méég szülni!!! Drukkoljatok!!!
Holnap megyek elvileg NSTre, meg beszélek a dokival is, és holnap lesz a varázsos 35 hét, legalább addig bírjuk ki egyben!!!
Ja, pedig ma tök jó éjszakám volt...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Nyugi, algopyrint lehet, attól nem lesz bajuk a babóknak!
Tessék pihenni.

Valamelyik délelőtt nekem is egész végig ment a hasam, én is paráztam rendesen :lol:

Pihenj és ne idegeskedj!

Puszi!

Judit

jucicuki

Maminti!

Nem megijedni, de ha jól alszol és megy a hasad(csak a pár napig tartó hasmenés számít az egynapos az nem :!: ), akkor már nincs sok hátra, de ez akár még 1 hetet is jelenthet. Én négy napi tök jól alvás után szültem....(mindkétszer).

MA még nem jön a babó, szerdáig tuti kihúzód, akkor jön a hidegfront.
És én ilyenkor már élveztem a csajok társaságát, szóval ne aggódj.

Algopyrin elvileg ok, főleg egy fél szem, rosszabb, ha szenvedsz.

Azért ha bármi van dobj egy sms-t. :wink:

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Lányok

Tontica az éjszaka írt smst 23.54kor:

"Fájásaim voltak, befektettek, kaptam egy csomó infúziót, injekciót (fogalmam sincs hogy mit) és még tuti nem szülök, méhszáj zárt! Majd írok ha van vmi!"

Nekem is megy a pocim és egy kicsit én is bevagyok tojva. Rugdalóznak a gyerkőcök, mintha focimeccsen lennénk. Megyek is pihizni, remélem mindenki jól van.

Zsani

snezsanett

Zsani!

Tonticának üzenem, hogy még nem Ő jön :lol: nem beelőzni Gicát :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

:lol: :lol: :lol:

Kép akkor ( 2006 vívó edzőtábor ) - piros naciban

Kép és most ( a piros naci már nem jön rám )

jucicuki

Maminti!
Jobb a fejed?
Zsani!
Pihi,nem beelőzni Gicát!
Tontica!
ezer drukk,hogy még bírják ki a babók!
Dóri!
Köszi az Andis infót!kitartás neki,ha beszélsz vele!
Vendég

Sziasztok!

Tonticának nagyon-nagyon sok drukk és Andinak is!
Maminti, ne aggódj,neked is sok drukk,remélem jobban vagy már!

Én már lassan 2 hete rókázom,igen gyakran,naponta 1-2 ugrik....
Epét sajnos és savat ami azért nem kömnnyíti mg az életem!
Nődoki nem érti miért tippelt arra,hogy nyomják az epehólyagom,elküldött a körzetihez,Ő pedig megerősítette,hogy valszeg az epehólyagot nyomja valamelyik gyerkőc.

Ma,nem és tegnap sem annyira,de az azelötti napokon nagyon rosszul viseltem az állapotom.Mindkét gyerek bepucsított,szétnyomták a tüdőm,gyomrom,mindenem.Se feküdni,se állni,se ülni és mellé a folyamatos émelygés.

Na szóval én sem vagyok toppon,remélem nemsoká mindannyian jobban leszünk!
Így ebben az állapotban azért nem lesz rózsás az a hátralévő _igen hosszúnak tűnő...-idő!

Puszi mindenkinek és jobbulást!

Leila

Kép
bogyótanya

Bogyó!

Akkor téged sem kímélnek a skacok :? kitartás :!:

Ez a sehogy sem jó érzés ismerős :roll:

Puszi!

Judit

jucicuki

sziasztok!

tegnap megjártuk a genetikai UH-t...hááát kemény 6 perc volt...pedig ikrek. végül is minden rendben van. a nyaki redőt amivel a múltkor egy órát voltam benn, most az 1,5 és 1,3 mm volt, szóval töki. az AFP 60 IU/ml lett ezt megfelezik 30 IU/ml a ref. tartomány 21-41 IU/ml. így a doki erre is azt mondta okés. 4D-re szeretnénk menni a 22-23. héten, szerintetek akkor már jó?
még mindig gyulladásom van, pedig észre sem vettem, ezért kúpot kell dugdosni...ez már a 2 kúra, remélem elmúlik. neketek is volt ilyen?
:cry: :cry:

ja és úgy néz ki vegyespáros :lol: :lol: :lol: de nekünk ez nagggyon mindegy lett volna...ez csak egy ajándék a sorstól.

Tontica+Andi!! Drukkolok nagyon!!!

Benszi! Mi volt nektek UH-n?

szép napot Mindenkinek!

Zsu

zsuzska80
Szombathely

Bogyó!
Hát nagyon szar lehet most neked!4kézláb nem tudsz lenni,mert akkor leszállnának az epédről?Egy ikresnek a veséjén ültek és ő így lemászatta őket onnan!

Zsuzska!
Nekem is 6perces volt a genetikai Uh!Én is kiakadtam,de elmentünk az Istenhegyire és ott megcsináltattuk újból!Mi majd a 28.hét körül megyünk 4d-re!De a 22-23-on is jó látszanak már!
Uh!
minden ok volt,csak Balázs keze a homlokához nyomódik és azzal birizgálja a medencémet meg a hólyagomat!
Koruknak pont napra azonosak a vonalzómmal!Fejvégű mindkettő és épp aludtak!Ilyet se láttam még!Zárt méhszáj és nincs megrövidülve a méhnyak!
szept.10.-én cukrozás,majd 20.-án UH+turka-murka!De már a kórházba kérettem magam,mert a magánrendiben csak fekvőszék van és már alig tudok rá fel-le szállni!
Tontica!
Reméljük minden rendben és még nem szülsz!!!!
Zsani!
Te veled mi van????
Gica!!!!!
Hidegfront???egyben vagy még????
Vendég

Sziasztok,
A Jánosos topic mellett szeretnék hozzátok is becsatlakozni, mert a tegnapi 6. hetes UH-on derült ki, hogy két kismanó is lakik a pocakomban :) :) :). A hírtől majdnem leestem az ágyról, és még mindig nem tértünk magunkhoz a sokktól és a boldogságtól - csak legyen rendben minden :)
Szép napot mindenkinek,
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt az időt? Fáj a fejem :cry:
Ráadásul kétszer kellett mennem az okmányirodába, hogy el tudjam intézni a hülye lakcímigazolványt.
Mert nem elég, hogy apu aláírta a nyomtatványt, kell egy tulajdoni lap is, hogy övé a ház ( az Ő nevén van a házunk, mert övé a telek, így nincs külön házszámunk ). Tiszta őrület, a lakcímkártya ingyenes, a tulajdoni lap 4000ft ( még szerencse, hogy valamihez kellett neki korábban és volt egy januári fénymásolat, amit elfogadtak )
Ráadásul a Felicitasos csomagomat sem tudtam kiváltani, mert éppen nem volt, de állítólag jövő hét közepén jön. Szóval egy csomót mentem feleslegesen :twisted:

Így délután szigorúan pihi lesz :wink:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Elöször is üdvözöllek közöttünk Kevinszpészi! Örülök, hogy ránk találtál, és remélem, neked is legalább annyi hasznos tanácsot adnak a lányok, amennyit én kaptam eddig tőlük! Megértem, hogy meglepődtél a két baba hallatán, de hidd el, nagyon hamar bele lehet élni magadat! (Ha gyerekről van szó, akkor én már csak többesszámban tudok beszélni, pedig csak 10 héttel vagyok előtted! :oops: )

Lányok!
Ma megkaptam a munkahelyemről az elbocsátó "szép" üzenetet! Bár igérte a főnököm, hogyha állapotos leszek, akkor meghosszabbítja a határozott idejű szerződésemet a szülés időpontjáig, mára ez az ígéret a felhők közé veszett! :x
Most kezdődhet a rohangálás, hogy mi a legjobb anyagi szempontból!
- Elmenni munkanélkülire;
- Igényelni 45 napig a passzívtáppénzt, aztán kérni a méltányossági táppénzt.
A legjobb az lenne, ha sikerülne találni valakit, aki tud adni pl. itthonról végezhető munkát a következő hónapokra, és bejelent munkatársként. Így nem szűnne meg a folyamatos munkaviszony, és biztosan megkapnék minden anyáknak járó juttatást a két baba után! :roll:
rnecsi

Csilla!

Sajnálom, ez mekkora szemétség!
Remélem találsz valami jó megoldást, lényeg, hogy próbálj meg nem idegeskedni :!:

Kevinszpészi!

Üdv köztünk! Ne aggódj, minden rendben lesz!
Élvezd ki alaposan a terhességed első két harmadát, mert a harmadik azért már nem olyan élvezetes :wink:

Lányok!

Megyünk holnap Atival vacsizni, kihasználjuk az utolsó heteket, hogy kettesben legyünk, ki tudja mikor lesz legközelebb ilyen :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Judit

Megírtam Tonticanak, hogy tilos Gica előzése, jót nevetett és közölte, hogy 3 infúzió megy neki, de megszüntek a fájások, lehet haza is engedik, majd ír.
Apával tényleg élvezzétek ki az uccsópillanatig, hogy ketten vagytok, mert ilyen már soha nem lesz. Mindig az fog a fejetekben járni - ha el is mentek vhova kettesben - hogy a törpékkel mi van.

K.

Üdv itt, Te is egy csodát élhetsz meg rövidesen. A kedves férjem mindig azt mondja, hogy mi kiválasztottak vagyunk, hisz nem mindenki életében fordulnak elő ikrek!!!

Benszi

Köszi jól vagyok, de a lurkóknak nem tetszik ez az időjárás. Nagyon piszkálnak és kicsit fáj a pocim is. Pihizek!!!

Üdv: Zsani

snezsanett

Zsani!

Akkor pihi ezerrel!

Én éppen nekiálltam a babaruhákat kimosni, holnap meg majd kivasalom, hátha nekünk is menni kell ( bár nem tervezem ), nem szeretem ezt az időt.

Egész délután szivárog az előtej, de csak a jobb mellemből.
Szerintetek az normális, hogy csak az egyikből jön?

Judit

jucicuki

Csilla,

ez nem semmi! Hihetetlen, hogy hol tart ez az ország. Egyébként hol dolgoztál (már ha nem titok)? Skandináviában, Benelux államokban a szülő nők nagy részének biztosítják szülés utánra (persze nem közvetlenül), hogy félállást vállaljanak, nemhogy kirugják őket még szülés előtt, hogy a lehető legrosszabb helyzetbe kerüljenek.

KépKép
lili73

Lili!

Egy önkormányzati óvodában dolgoztam óvónőként 2 évet. Már év közben kiderült, hogy el kell küldeni legalább egy embert, ekkor ajánlotta fel a főnököm, hogy 27 évesen menjek el szülni és meghosszabbítja a szerződésemet a szülésig vagy keressek másik munkahelyet. Úgy gondoltam, hogy egy új munkahelyel csak kitolom a ygermekvállalást, amit nem szerettem volna, hisz férjemmel együtt nagyon családcentrikusak és gyermekszeretőek vagyunk. Sikeresen állapotos lettem a két Pocaklakóval, még ekkor is (június elején) a hosszabbítást emlegette. Nyáron alig találkoztunk (kb. 2 alkalommal), így nem igazán foglalkozott az én problémámmal. Én ültem a hátsómon nyugodtan, hogy babák is lesznek meg szerződés is. Ma felhívott az óvodavezető helyettes, hogy a főnök ma indul egy luxus hajóutra, de itthagyta a papírokat, hogy írassa alá velem. ... és most jön a poén! Sajnos nem tudják meghossszabbítani a szerződésemet, és igazán nem tudnak segíteni sem a hogyan továbban! Ja, volt még 26 nap szabadságom, amit kifizettet nekem az önkormányzattal. Az elbocsájtó "szép" üzeneten és a szabadság kifizetésének elindításán is 2007. augusztus 15 szerepel. Szóval kiszúrásképpen nem mondta meg már akkor, hogy ennyi volt a közös meló, járjak utána a lehetőségeknek! Bedobott a mélyvízbe, hogy az augusztus 31-én lejáró szerződésemmel 1,5 nap alatt próbáljak meg valamit intézni, hogy ne szakadjon meg a biztosítási viszonyom és jogosult legyek valamire!
Kicsit hosszú lettem, bocsika, de olyan jó valahol kiadni a bánatomat! :oops:
rnecsi

Sziasztok!

Tonticának voltam egy szomorú topikban az egyik társa és azóta mindig elolvasom hogy mi történik vele és nagyon szurkolok neki:) Mi most a 25 hetet töltöttük és minden rendben. Azért bátorkodtam írni most nektek, mert lehet hogy szükségetek van a következőkre:

Ismerősöktől/ rokontól egyszerre több egyforma dolgot is kaptam amellé amit én vettem és gondoltam mielőtt meghírdetem őket megkérdezem nincs e rá szükségetek mert akkor inkább nektek adnám el persze jutányos áron:

Van egy 3 szor használt AVENT ISIS mellszívó gyakorlatilag új állapotban 1 cumisüveggel és az összes tartozékkal, mivel már használt odaadnám 7500 ft ért. (eredeti ára: a legolcsóbb helyen 14000 ft)

A másik szintén mellszívó de Avent Via system ez vadonatúj!!! Kivennék belőle az 5 tárolóból kettőt magamnak egyébként minden darab sértetlen eredeti csomagolásban van.( eredeti ára: ennek is a legolcsóbb helyen 14000 ft) Ezt odaadnám 11000ért, ha valaki ragaszkodik a bontatlan csomaghoz akkor odaadnám 12500ért.

Szóljatok a héten ha valakit érdekel mert addig nem hírdetem meg.

A várakozóknak SOK SIKERT!!!!!!!!!

Puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok!

Pocsék az idő,a frontok azért hazavágnak sztem mindenkit...
Annak nagyon öri,hogy hideg van azért,én legalábbis!

Benszi,
Gratu a fejvégűséghez!Tök arik lehettek,hogy szundiztak!:-))
Örülök,hogy rendben vagytok!

Juci,
Ez egy dolog sztem amiben elötted vagyok(minden egyéb felkészülésben hátul kullogunk...:-))én már kimostm a rucikat és vasalt állapotban pihennek a szekrényben.
Néha bekukkantok,megállapítom,hogy milyen édes kis fehérneműk,kihajtom majd nagy élvezettel újrahajtom!:-))
Kórházi cuccom is bepakolva egy tatyiba,kb 80%-os an.

Nagyon szeretném még sokáig húzni,azt sulykolom magamba ezeken a pokoli napokon,hogy 35.hétig féllábon is ki kell bírnom!Muszály!!!!

Haza költöztünk a szüleimhez,mert már nem bírtam naphosszat 1edül,a doki nagyon örült neki.Közben zajlik a bővítés,betonoznak,miegymás,de legalább biztiben érzem magam!:-))

Üdv Kevinszpészi!Remélem hamar rájössz,milyen csodálatos dolog 2 emberkét hordani a pocakban!Sok szépet és jót itt is máshol is!:-))

Csilla,
Tök jó hogy Ti is így vélekedtek!
Mi is pont mostanában beszéltünk róla,hogy a Jóisten csak kiváltságosoknak adhat ikreket,mert kétségtelen nagyobb feladat,és azt feltételezi rólunk,hogy mi ezzel is megbírkózunk!:-)9
csoda dolog ikreket várni!:-))Amikor ilyen gatyán vagyok,erre próbálok gondolni...

Érdekes,hogy legközelebb amikor mennem kell orvoshoz(remi nem kell elöbb...)csak megvizsgál és nem lesz uh.Szerintetek miért?
Eddig minden alkalommal volt,hiába majd' 2 hetente játunk...

Mi az az NFP?Én még sosem hallottam...

Puszi mindenkinek és jó egit mindenkinek!

Kép
bogyótanya

Sziasztok!

Idegbaj elmúlt, most csak alvajáró vagyok, de könnyebb elviaselni, mint a tegnapi parát :) Éééés betöltöttük a 35 hetet!!!! Igggen!!! :lol:

Lili!
Még elfelejtettem írni, hogy nekem marhára fájt a köldököm legalább 2 hónapig, főleg amikor valamelyik lurkó odanyomta valamijét. Szerencsére ez már megszűnt :)

Csilla!
Nagyon bunkón bántak veled! Sajna, én is ilyen helyzetben vagyok, de szerencsére több időm volt, és megoldódott: felvettek dolgozóba (otthoni), így biztosított vagyok, huhh!
Nagyon drukkolok, hogy rendeződjön a helyzeted!

Kevin!
Üdv itt!
Megkérdezhetem, miért ez a neved? :)
Gratu a dupla babókhoz! És csatlakozok minden előttem szólóhoz :)

Tontica!
Remélem, mielőbb hazajössz még 3in1!

Juci!
Pihi!!!
Hogyhogy neked kell kiváltani a Felicitasos csomit? Igaz, gőzöm sincs, itt Győrben hogy megy, de Bp-n szülés után mindenki kapott a kórházban egyet.
Jó szórakozást!

Kép
Kép
maminti81

Bogyó!
Messze vannak tőletek a szüleid? Tök jó, hogy nem vagy egyedül! És már nincs sok hátra a 35. hétig! :wink:

Zsani!
Pihizz, amíg lehet! :) Nem cseréled ki lánykád vonalzóját? :D

Benszi!
Grat a jóhírekhez!
Hogyhogy a kórházba mész? Ott jobb felszerelés van? Ott nem ugyanolyan szék van, mint mindenhol?

Zsuzska!
Neked is grat a genetikaihoz és a vegyespároshoz!

Mi ma voltunk NST-n. A picifiú nagyon dühös lett a ketyerére, nem volt hajlandó úgy fordulni, hogy a nőci megtalálja a szívhangját. Bénázott egy csomót, addig a lurkó majd' kirúgta a ház oldalát, picilányon meg ketyegett a kütyü. Aztán fiúcskát külön nézte meg, akkor meg úgy bekussolt, hogy csak na! De mindegy...
Aztán beszélnem kellett volna a dokival, de elsuhant császározni, kb fél percet töltött velem, rápillantott, mondta, oké. És a vérvétel eredményére meg azt mondta, hogy nem a babóktól viszketek!!!De akkor mitőL??? Eddig megvolt a reményem, hogy szülés után abbamarad. De most... :?

Kép
Kép
maminti81

Maminti,

akkor legalább nem vagyok egyedül ezzel. Nekem mindig is érzékeny volt, és nagyon mélyen ülő, csak egy függőleges vágás (volt). A nyílás egyik oldalán kezdett csak domborodni kifelé. Kár, hogy nem tudok mással is konzultálni köldökügyben. Kicsit izgulok, mi lesz a sorsa.

Csilla,

ez a bizonytalanság tényleg szörnyű. Reméljük, megoldódik valahogy! Hiába, legközelebb milliomos férjet kell választanunk. :wink: :x

KépKép
lili73

Maminti, amit a kórházban adnak, az már a babás csomag, ez meg a várandós.

A védőnő ad egy ilyen Felicitasos tanácsadó kiskönyvet, amiben benne van a kupon, amire ki lehet váltani.

Judit

jucicuki

Juci!
Hát okmányirodába soha nem jó intézkedni!
Nálunk azt mondta a védőnő,hogy elfogyott aFelicitásos kuponos könyv,így nincs!mondtam szerezzen be mert az jár nekem!Kiváncsi vagyok!
Kevin!
Gratula a6hetes csöppökhöz!
Rnecsi!
Beszélj egy könyvelővel sos,hogy mit lehet ilyenkor tenni vagy gyorsan menj el betegácsiba,mert akkor talán nem tud kirúgbi!Szemét!
Zsanett!
Nekem még ma is fáj a pocakom ettől az időtől! és rúgnak mindketten!
Bogyó!
Mi a nevük A-nak és B-nek?
Maminti!
Grat a betöltött 35.-höz!Mindjárt itt a vége!
Ágy van a kórházban és így páholyból fekve látom a babákat.Ott is megtud vizsgálni!A székre már alig bírok felmenni!
Nézd végig az összes kencédet és kaját amit eszel!
Vendég

Tontica!
Reméljük kiengednek még!

Gica!
Mi van????????
Vendég

Sziasztok!

Benszi

Az én pocim is hullámzik, bizti tetszik nekik a jó idő. Csak engem tesz idegbeteggé ez az időjárás. Szegény Zsófiám, nem tudja anyának mért ilyen morci a kedve.

Tontica most írt, hogy úgy néz ki ma hazaengedik, minden ok Velük.

Du.án jövök.

Üdv mindenkinek!

snezsanett

Sziasztok Lányok!

Velünk nincs semmi különös, nyugodtan telnek a napok. Örülök, hogy végre hűvösebb van.

Bogyó!
Sajnálom a rókázást!

Benszi!
Gratulálok, hogy minden rendben és fejvégűek, remélhetőleg már nem is fordulnak meg. Én is ebben reménykedem! Én alul szerencsére csak kis mozgásokat érzek (inkább bizsergést, néha kis hólyagnyomkodást) de nem zavaróan kellemetlen.
Fönt viszont intenzív lábmunka van, hullámzik a hasam. Ha csuklanak teljesen berezonál az egész hasam. Ha sétálok, utcán vagyok, csak akkor nyugodtak, gondolom figyelnek vagy alszanak.

Andinak és Tonticának drukkolok, remélem még sokáig egyben maradnak!

Maminti,
gratulálok a 35. héthez! Ezt már fél lábon is ki lehet bírni.

Gica, remélem te is jól vagy!

Rnecsi,
azt hittem, hogy terhes nőnek nem lehet felmondani!!! Főleg egy ikresnek, aki veszélyeztetett terhesnek számít, hiszen te rögtön kiírathatnád magad! Szerintem, kérdezz utána.
Tényleg szomorú, hogy ennyire nem támogatják a gyerekvállalást ebben az országban!

Lili,
nekem ilyen köldök érzékenységem nincs, de még szerencse, mert ahogy rugdalóznak a lányok össze-vissza hullámzik a köldököm is és nem lenne jó, ha fájna.
Kedden voltam védőnőnél, sok értelmét nem látom, bár a szívhangokat meghallgattuk, ami tök jó. Eddig mindig új nővel találkoztam, mert sajnos az én védőnőm beteg. Lehet, hogy emiatt nem érzem kapcsolat fontosságát.
Igazából csak olyan dolgokat mondott, amit bárhol el lehet olvasni, persze nagyon kedves volt. Megadta a jövőbeli gyerekorvos adatait, ez is hasznos!

Úgy tudom ezt a várandós csomagot különféle bababoltokban is át lehet venni. A védőnőtől kaptam a tájékotató könyvet a kuponnal, egy csomó kismama újság kíséretében. Gondolom, tele van termékmintákkal a csomag (pedig a legjobb babaápolók a gyógyszertári cuccok).

Üdv mindenkinek!
Dorka
27+3

ui. szerintetek van értelme a 28. hét körül 4D-t csináltatni?
szdorottya

Dorka,

szerencsére kicsit jobb most. Kenegetem mandulaolajjal (netes védőnő ajánlotta). Vettem terhességi krémet is (Milupa), nagyon tetszik, olyan babaillata lesz tőle az embernek.

Védőnőnél én sem sűrűn voltam eddig, de most kedden igen. Beírta a hiányzó adatokat. Legközelebb majd a vércukros vizsgálat után kell mennem, hogy azt is beírja. Nekünk is sikerült szívhangokat hallgatni, ezért megérte.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Nagyon szar éjszakám volt, Lilkó lábával a jobb bordáim alatt gyorsúszó lábtempót gyakorolt. Éjjel kettőkor ültem az ágyban, mert feküdni nem bírtam és majdnem sírtam :oops:
Ettől a szar időtől meg tiszta nyomi vagyok :?
De imádom a csajokat és maradjanak minél tovább odabent, bár már nagyon kis kiváncsi vagyok :wink:

Puszi!

Judit

Jó, hogy Tonticát kiengedik :lol:

jucicuki

Sziasztok!

Tonticat mégsem engedték ki, talán holnap. Még gépre teszik, fájásmérés és gondolom ha nem mutat semmit, akkor holnap mehet.

Gica jelentkezz!!!

snezsanett

Talán most már jók lesznek a vonalzóim

snezsanett

Jó reggelt lányok!

Még csak 8 óra van, de már dobtam egy hátast! :x Megkaptam ugyanis az augusztusi "munkabéremet", amikor táppénzen voltam. Hát... ebből még egy orvosi vizit sem jön ki! A mostani fizetésem: 7349 Ft! Szóval nem tudom, hogy mikre költsem ezt a rengeteg pénzt! :roll:
... arra azért kiváncsi lennék, hogy hogyan számolták!
... vagy mivel a munkahely által fizetett 15 nap lejárt küldenek még valahonnan valamilyen úton egy kis segélyt???
rnecsi

Sziasztok!

Megtennétek hogy egy mondatban megírjátok hogy nem kell a mellszívó akinek nem aktuális, hogy tudjam:).

Voltunk 4D n. Itt az igért beszámoló: Megvizsgálták minden szempontból és egészséges, mindene megvan és nagyon szépen fejlődik. Ugy tünik most hogy egy héttel nagyobb így lehet hogy módosítani kell a szülés dátumát Mikulásra! Egyébként Bence nagyon aranyos volt kicsit bújocskázott de aztán mindent megmutatott. Szóval én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz és megerősíteni hogy nagyon nagy élmény!Próbálok egy képet föltenni.

Kép Bence

Más: Ugy tünik a terheléses cukrom nem jó ugyhogy most 2 hét szigorú diéta aztán kontroll cukor vizsgálat. (az éhgyomri eredmény az jó volt). Nekted is szokott görcsölni időnként a lábikrátok? Nekem most nem csak éjszaka fordul elő hanem nappal is.

Most mennem kell de majd jövök.

Puszi mindenkinek!Jó hétvgét!

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Tn Zsuzsi!
Köszi, de nekem nincs szükségem rájuk. Remélem, találsz vevőt, mert tényleg jó áruk van! :)
Nagyon édes Bence! Tényleg jó élmény lehet a 4D!
Lábikragörcs: nem emlékszem, de valamilyen vitaminhiány okozza. Hátha vannakm itt nálam okosabbak, akik meg tudják mondani! :)

Csilla!
Ez a pénz nem valami különm pénz? Kell, hogy kapj normálisan is valamit! Ezzel nem szúrhatják ki a szemed! Nem tudsz valahova elmenni, feljelenteni, stb? Nagy élmény ez ikerterhesen...

Zsani!
Szupi a vonalzód! :) Feltűnt, hogy 1 hónapja boldog szülinapot kíván a nagylánynak! :)

Juci!
Jobban vagy? Én is nyomott vagyok még mindig...

Dorka!
Szerintem a 28. hhét körül érdemes csináltatni 4D-t, mert utána egyre kevésbé látszanak. Bár az is igaz, nem vagyok szakértő, mi nem csináltattunk :D

Gica!
Egyben vagytok még???

Remélem, Tontica hazajöhet már!

Kép
Kép
maminti81

Rnecsi!
Nem semmi a fizetésed!
Gica!
????????????????????,
Juci!
És ennél még csak cifrábbak lesznek a vége felé az éjszakák!
Tn zsuzsa!
Nekem sem kell a mellszívó!Köszi!
Dorottya!
Köszi a gratut!
Nálam is elég intenzív a láb és kézmunka,de a sétánálk csönd van!
Zsanett!
Szerintem azért hullámzanak a babák,mert nem bírják ezt az időt!

A Verda!!!!!!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hi!

Tontica üzente:

Mégsem engednek haza. Tegnap nem lett jó a babák szívhangja, lassú volt állítólag és keveset mozognak. Már kicsit javult, de dun is lesz monitor meg uh is. Kaptam tüdőérlelő injekciót. Ha van vmi írok. Többiek hogy vannak? Nem szült meg senki?

Gicáról nincs senkinek híre? Telszám?

Benszi
Szupi a verda. Biztos szeretni fogod.

Tn Zsuzsa
Köszi, de van.

Rnecsi
Hát nem semmi, ez még pellusra sem lenne elég egy gyerekre, nemhogy kettőre.

Maminti
Hogy birod még? Frontok? Lassabbak már a bébik vagy még uolyan intenzívek? Kicsi lányod megértette, hogy jönnek a tesók? Összecsomagoltál már mindent? Itthon lefertőtlenítesz mindent, vagy majd csak a korházban?

Juci
Jobb már egy kicsit? Tudod négykézlábra ereszkedni, hátha elmozdul.

Puszi

snezsanett

sziasztok,
Benszi, nagyon szép a verda - hol vettétek meg végül és milyen típus?
Bár én ezzel a dologgal még nagyon ráérek, de már sokat gondolkodtunk az Urammal azon, hogy milyen kocsit lenne érdemes majd venni, és arra jutottunk, hogy a (tömeg)közlekedés szempontjából talán az a jobb, aminél egymás mögött ül a két babóca... (csak akkor menet közben nem tudnak bandázni egymással?)
Szült vki közületek a Jánosban ikreket? Esetleg Balog Imrénél?
Megköszönnék minden infót róla és a kórházról is,
köszi és erőt mindenkinek a 7végéhez!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Én 8 hetes terhes vagyok és 1 hete tudtam meg, h ikreim lesznek :shock: Majdnem leestem a dokinál az asztalról,mikor megtudtam :D Nagyon fura érzés volt,de örülünk neki:)
Több helyen olvastam,h mivel az ikrek hamarabb születenek(általában) már a 30.hét körül otthon kell maradni és pihenni.ez így van?mert jelenleg (szerencsére) dolgozom
Illetve azt szeretném még tudni,hogy terhesség alatt kirúghatnak-e a munkahelyemről.mert úgy tudom,h nem.Ti mikor szóltatok a munkahelyeteken,h babát vártok?
előre is köszi a válaszokat![/img]
szanet

Hi!

Szanet

Gratula az ikrekhez! Ha megnézed a vonalzóinkat láthatod, hogy jpáran már 30. hét felett vagyunk. Persze,hogy pihenni kell, de a szervezeted úgy is jelezni fog, ha esetleg nem bírnád.

Tud vki segíteni abban, hogy jelenleg milyen térítési díjat kell fizetni, ha nem a helyileg illetékes kórházban szülök? Vagy esetleg hol tudok utána nézni?

Köszike

snezsanett

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?