Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Rosszullevőknek jobbulást! Nekem szerencsére elmúlt!

Képzeljétek előbb ott feküdtem az ágyon, hallgattam zenét, ujságot olvastam, de közben lehunytam egy rövid időre a szemem, és egy kis embriót láttam..... :wink:

Gabi!
nagyon aranyos lehetett!!!!! :) reméljük igaza van!

d.dodó

Dodó
Ez csak jó jel lehet! :D

Magi
jó éjt,remélem holnap jobb napod lesz!

Gabi
Úgy legyen, :wink: Rékának legyen igaza! :D

edoci

Sziasztok!!

Jobbulást mindenkinek!!
Az idő itt is ramaty,esik az eső és amit ré éreztem:hűvös van :(
Valaki megtenné,hogy elmagyarázza nekem a hőmérőzést?
Mikor mérjem és mikor kell együtt lenni apával?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici

Hírtelen ezt találtam róla:
A test alaphőmérséklete: Alvás után kell mérni, azonnal, reggel első dologként, még mielőtt fölkelnél, kávéznál, innál, vagy akár fogat mosnál.
A peteérés után kicsit, (0.2-0.4 fokot) emelkedik az alap-testhőmérséklet – a progreszteron jelenléte miatt. Ezt az emelkedést néha megelőzi egy apró hőmérséklet-csökkenés az ovuláció időpontjában.
Ezeket a pici hőmérséklet-változásokat közönséges lázmérővel megpróbálni mérni, nem igazán biztonságos és érdemes.
És hogy hol méred? Javasolják, hogy ne a hónod alatt, hanem a szádban vagy a vaginádban. Bármelyik módsert is választod, ezen túl mindig ugyanott mérd. És az eredményt jegyezd föl.

Azt azonban tudnod kell, ha bármi apró fertőzésed van, legyen az egy jelentéktelen nátha, az befolyásolja a mért eredményt, tehát nem lesz megbízható.

edoci

Sziasztok!

Rosszul lévőknek jobbulást!

Én most szerencsére jól vagyok! :)

Ibici!

Itt elvileg mindent megtalálsz, ami érdekel:

http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csak elköszönni jöttem, aztán ha nem tudok aludni, majd fárasztalak titeket éjjel is ;)

Jó éjt!

KépKép
lexus

Sziasztok!
Még én is beköszönök! Holnap nem tudom még, hogy mikor jövök, mert ma ideköltöztek a barátnőmék egy emelettel följebb mint mi, és holnap még segítek neki kipakolászni, mig a fiúk meg dolgoznak! De azért megpróbálok bekukkantani majd!

d.dodó

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!
Kicsit el vagyok szomorodva, mert ma már csak 37 volt a reggeli hőm a tegnapelőtti 37,09 és a tegnapi 37,08 után! Remélem lejjebb nem fog menni!

Remélem rosszullevők és betegek ma már jobban vannak!!!

d.dodó

Jó reggelt.:)

Kicsit jobban kezdődik ez a nap.Remélem nem vagyok egyedül ezzel. :wink: Bár a fejem most is fáj... :?

Dodó szerintem ez minimális eltérés.Ne aggódj. :wink:

Hogy vagytok betegeim????
Vendég

Na, elmegyek egy kis svéd nyelvet a fejembe verni......majd suli után jövök valamikor!

d.dodó

Sziasztok

Remélem ma már mindenki jobban van, bár amilyen rossz idő van, elég lehangoló, utálom az ilyen időt.

Dodó az pici változás nem érdekes, az a lényeg hogy 37 körül vana hőd.
Nekem még ma sem ment följebb, ugyanúgy 36,6. De az előző terhességemnél is úgy volt hogy a pe-után a negyedik napon kezdett el emelkedni, remélem most is úgy lesz.

Ma nem kell főznöm szerencsére.

Majd még jövök.

Gabi

Kép
lieglgabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Gabi!

Nekem ilyen a babás görbém! Az igazi pé-m, minden más ellenére a 29. cn-n volt! Meg valszeg előtte a 26-on is, mert ugye uh-albizonyítottan ikrek lettek volna! :wink:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 32000_.png

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki megnéztem, elvileg nekem is kétszer volt, egy a 13. napon, egy meg a 1 meg a 17. napon, ez utóbi intenzívebb fájdalommal járt, meg bővebb volt a váladék is.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Megy a drukk, hogy mostmár emelkedjen egy kicsit feljebb a hő, bár az enyémből kiindulva még bármi lehet! :wink: Szorítok, hogy baba (babák) legyenek! :) :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hahó csajok merre vagytok? Magika, remélem nincs gond, ilyenkor már szoktál jelentkezni.
Lexus, merre vagy?

Kép
lieglgabi

Sziasztok lanyok!

Vagyok, csak nem tul jol.
Ez a mai nap sem az en napom.
A torkom faj mint a nyavaja.

Zoli alszik, mert eleg koran kelt.

Gabi!
Lattam a hodet, +++++++++++++++, hogy felmenjen hamar.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Sulinak vége mára!
Hú, tegnap este nagyon fájtak a cicijeim....remélem attól, hogy baba van...mondjuk már ma feltőnően több hüvelyváladékom van, mint tegnap volt.

d.dodó

Magi
Jobbulást!Pihenj!
Nem próbáltad a Sinupret cseppet?

Dodó
4 nap.... :wink:

Lexa Szívem????
Vendég

Lego!
! napot nem biztos hogy bírok!! Ha holnap is ilyen körüli hőm lesz,, akkor reggeli pisiből csinálok egy tesztet....aztán ha nem jön meg akkor még egyet majd szerdán.

d.dodó

Mi van veletek lányok, merre jártok???

Lexa!
ma még nem is voltál!

d.dodó

Sziasztok!

Gabi, Legokám, Dodó! Itt vagyok, köszi, édesek vagytok, h hiányoltok :) Annyi a meló, h beledöglök kb., de muszáááj csinálni :( Most is rohanok, ha hazaértem, majd jövök bővebben.

Puszi

KépKép
lexus

Sziasztok

Lányok merre vagytok? Mi ez a pangás?
Remélem mindenki jól van?
edoci?
lego?
Betti?
mpatr?
dodó?
harivera?
magika?
lexa?
Viki?
ibici?
Móni?

remélem senkit nem hagytam ki.

Gyeeeeerrrrrrrtttteeeek!!!!!!!!!

Kép
lieglgabi

harivera ne is mondd, még bekell kötnöm a könyveket, de annyira nincs kedvem hozzá a többi cuccot már összepakoltam.

Én jövőhéten ritkábban leszek legalábbis délelőtt, mert szoktatás lesz az oviban, nem tudom hogy mennyire fogja bírni Réka. Délben hazahozom őket.

Kép
lieglgabi

én azzal már készvagyok. Már mint a bekötéssel:)

De a szoktatást háát én nem tudom hogy fogom e. Ő eleve ismeri az ovit a bátyai miatt és a tesója is ott lesz igaz nem abban a csoportban de ott van a közelben. És ráadásul ő bölcsis volt úgyhogy hozzá van szokva attól hogy nem vagyunk ott. Így majd az óvonő megmondja hogy mennyi gyerek marad ott vagy mind megy haza délben.

Nálunk ráadásul aznap lesz az évnyitó az isisben ami melette van de ott kell legyek. Mind két isisem új tantermet kap mert a legnagyobbom felsős lett a 2ik fiam meg átkerült az óvodaisiből a rendes iskolába.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Én hulla vagyok, annyit dolgoztam ma, h huhh.. aztán du. meg elmentünk vásárolni apával, vettem Törpicseknek egy iszonyatosan cuki plüsst! Fehér kutyus, nagy, rózsaszín fülekkel. OK, tudom, rszín, de majd ha fiú lesz, megtartom én :D És a legjobb, amiért igazából megvettük amellett, h nagyon puha az az, h nem gomb szeme van, hanem varrott!

Bocs, de képtelen vagyok többet írni, megyek aludni, jó éjt nektek is!

KépKép
lexus

Gabi, Dodó!
Lassan már én nem bííírom ezt a feszültséget! :lol: :lol:
MI VAN?????

Lexus!
Hogy vagy ma?

Magika!
Voltál dokinál? Hogy vagytok???

Harivera!
A múltkor írtad hogy rendezni akarod a ciklusod! Van azóta fejlemény, szedsz valamit. doki, stb?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Edoci!
Gyomrod? Orvos mit mondott?

Gabi?
++++++++++++++++++++++

Vera!
Jo, hogy a gyerkoceid ilyenek.
Az en fiam is bolcsis volt, szereti a kozosseget es nem egy anyas tipus, de elso nap csak fel napra merem otthagyni.

Lexa!
Nahat mar tobb mint 11 hetes vagy.
Ez annyira szuper. Hogy telik az ido.
JOvoheten meg UH.

Nekem is van egy rugim, amit meg regebben vettem, mert nagyon megtetszett.
Szoval drukkoljatok, hogy lany legyen.

Kép

Amugy nem tudom mi van velem.
Osszegyogyultak a szemeim.
Alig birok felkelni. Natham meg van, de lazam mar nincs.
Zoli tovabbra is pottyos.
Ma este lesz az UH. Remelem minden OK lesz.

Magi
Vendég

mpart!

Jo regen lattalak!
Hogy vagy?
Rosszulletek?

Magi
Vendég

Szép jó reggelt

Magi nagyon cuki ez a rugi:)

Velem annyi van hogy a hőm ma már 36,8 volt, viszont a mellbimbóm ha hozzáérek fáj nagyon. Tesztet még nem csinálokmert úgy se mutatna semmit,majd jövőhét szerda környékén, akkor már a 25. napon leszek.

Remélem ma mindenkinek jobb napja lesz már a napocska is kisütött.

Ma nálunk frankfurti leves lesz és rántott patiszon meg rántott husi.

Magika nyugi minden rendben lesz az uh-on.

Gabi

Kép
lieglgabi

Lányok a peteérésutáni napokba a peteérés napja nem számít bele ugye?

Szerintetek reggeli lh-t mikor csináljak? csak nagyon kiváncsi vagyok :D :D :D :D :D :D

Kép
lieglgabi

Gabi!

ma nekem minimalissal jobb a napom.
Egesz ejjel nem aludtam, annyira fajt a gyomrom.
Az UH miatt nem izgulok erzem, hogy minden ok odabent.

Nalunk rakottkarfiol lesz, anyu kuld majd apuval.

Az LH-t a beagyazoda utan 1-2 nappal elremes elkezdeni.

Tehat legkorabban a pe utani 8. napon.

Zoli most megint vonatozik

Kép

A rugihz van ilyenem is. EGyszer neten rendeltem portugaliabol annyira megtetszett.

Kép

Magi
Vendég

Magi!
gyönyörűek ezek a rugik!
Mikor mész uh-ra!

Többiek hol és hogy vagytok?

Dodó!
TEsteredménye?megcsináltad?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Bocsi teszteredmény ezt akartam írni!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Este megyek 19:45-re.

Utana igerem irok.

Magi
Vendég

Magi!
Várom a beszámolót!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hú lányok mennyit írtatok amíg suliban voltam:)
Naszóval! Ma reggeli hőm 37,02 volt! és ma elég sok fehér folyásom van! Reggel megcsináltam egy tesztet!!!!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSS!!!!
Még nem erősen, de ott egy 2. csíkocska! :lol:
Csináltam róla képet! nem tudom emnnyire látszik, sajnos egy kép sosem agja annyira vissza a színeket és a minőséget!

Irjátok meg, hogy tényleg látjátok-e vagy sem! Mindenesetre van itthon még egy teszt, és mensi napján vagy egy nappa utána megcsinálom majd azt is!

Kép teszt

d.dodó

ja, tudom, hogy egy kicsit homályos a kép...egyszerüen még nem tapasztaltam ki a gépem, nemrég kaptam sógortól, és nem tudok jó képeket készíteni!

d.dodó

dodo!

En nem latok semmit, de nem is nekem kell.
Ha te latod az a lenyeg.

Ftozd le csak a ket kicsi ablakot a teszten es tedd azt a kepte fel, mert akkor jobban fog latszani.

Igy:
Kép

Szoval Gratulalok!
Hurra!!!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi! Drukkolok a lányhoz, álomszép ez a rugi!!! Nagy kár lenne, ha nem tudnád ráadni ;) Zoli nagyon cukin vonatozik.

Pati! Köszi kérdésed, én egész jól vagyok ma, csak farkaséhes jelenleg :D Most várom az ebédemet. Te hogy vagy? Rosszullétek nagyívben elkerülnek, ugye?

Dodó! Halkan gratulálok nektek!! :) Én egy nagyon halvány csíkot látok - de ahogy a múltkor is írtam, meg most te is, a kép nyilván nem adja vissza azt, amit pl. te látsz a teszten.

KépKép
lexus

Lanyok!

Lefotoztam nektek a tesztjeimet.

Ez itt az LH, innen tudtam, mikor van pe:
Kép

Ez itt az Oracel LH-val. A szamok a pe utani napok a datum mellett:
Kép

Terhes teszt datum utan a szamok szinten pe utani napok:
Kép

LH oracel es HCG teszt egyutt:
Kép

Remelem mindenkinek segitseg, foleg most Gabinak!

Magi
Vendég

Magika nagyon szépen köszönöm, én még csak a peteérés utáni 3. napon vagyok, kedden lesz a 7. napom, majd onnantól kezdve akkor én is csinálok lh-t. Tök jól látszik a változás a tiéden.

Ezt a fajta tesztet hol vetted?

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Mind a babattervezok oldalrol rendeltem.

MAgi
Vendég

Lányok!
Teszek fel még egy képet....másfajta teszt, most délutáni pisivel! És végre sikerült jó képet csinálni!

Vélemények??

Kép teszt

d.dodó

dodo!

Na ezen mar latszik.

Nagy gratula!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Gabi
köszi a hiányolást! :wink: Megvagyok,csak nálam van a héten tesóm kisfia és,plussz a saját programok,úgyhogy időm semmi! :roll:

Magi
A doki tegnap felírt még egy gyógyszert és kedden kell visszamennem.Hogy ennek mi értelme van azt nem tudom,mert 5 nap alatt nem változik semmi ha eddig nem volt ettől a gyogyitól javulás.Csak azt nem értem hogy miért nem lehet akkor felírni másikat!?

Dodó
Gratula a teszthez! :D :D :D

Nálunk mától 3 napig bányásznapok lesznek.Már most akkora a rajcsűr,nem is tudom hogy fogom kibírni! :?

edoci

Dodó!!! GRATULÁLUNK!!!! ;)

Lexa és Törpicsek :D

KépKép
lexus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?