Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Most értem haza a honvédból.Tényleg nagyon segítőkészek és aranyosak voltak,és a kórház is szuper.Volt egy vérvételem,aztán gyomortükrözés,és nem én lettem volna ,ha valami simán megy.Ahogy ledugták a csövet kiderült,hogy elromlott és nem fúj a kompresszor,így ki és 10 perc múlva újra az egész.Amilyen bátran mentem olyan bénán viseltem.Aztán ha már bent volt a cső, a vékonybélbiopszia is megvolt,ennek 10 nap múlva van eredménye.Csütörtökön vastagbéltükrözésre megyek.Lányok szörnyű volt és most le is kell dőlnöm,mert 5-re szülőire kell mennem.Na most legalább tudom miért nem megy az evés,nyelni sem bírok. :cry:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok!
Borzasztó nehéz időszakot élünk mindannyian!
Nálunk is hasonló a helyzet, mint Juciéknál! Csak nálunk az anyám akarja az öcsémet lepasszolni. 3 nap nem alvás után úgy döntöttem, ha mindkét szülője hajlandó róla lemondani, magamhoz veszem.

Zsuzsa!
Ez hihetetlen! Mi történt nálatok???

Lányok egyre inkébb úgy érzem találkoznunk kellene!

Juci!
Veled személyesen is, nem halogatom tovább! Remélem kicsi Eszter hamar meggyógyul! Biztosan valami vírust sikerült összeszednie!

Gyöngyi!
Balázsnak mononucleosisa volt. Ez egy olyan betegség, amikor a vírus a májat, lépet, nyirokszerveket támadja meg. A vírus tipizálása csak kb 2-3 hét múlva lesz meg, de a terápia szempontjából nincs jelentősége!

Este megpróbálok bővebben írni!
Nagyon hiányoztok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam. Hetvegen megprobalok jonni,addig is mindenkinek kivanok,kivannek beket,nyugit,normalis ferjet...egeszseget mamaknak,babaknak,pocakosoknak!!!!
SZORNYU HOGY MI TORTENIK ITT VELUNK,MINDENKIRE RAJAR A RUD!!!!

:twisted: Millio puszi
Momo
momo35
 
 

 
 

Sziasztok,

Épp aludni készül a drágám, úgyhogy nincs sok időm. Csak akartam jelezni, hogy olvaslak titeket és rettenetes, hogy mindenkinél van valami baj... :(

Tényleg össze kellene hozni egy talit mindenképp és jól kidumálni magunkat!

Jó éjt mindenkinek!
puszi,
Ági
csné
 
 


Jaj, Istenem lányok!

Úgy látom, tényleg mindenki nehéz időszakot él meg!

Folyton rá kell, jöjjek, hogy mindenkinek meg van a maga keresztje, kinek kisebb, kinek nagyobb. :(
Én mindig azt mondom, mindenki akkora gondot kap, amekkorával még megbírkózik!

Zsuzsikám, mi a fene történt a pároddal?! Eddig is voltak ilyen kiborulások? Mi a fenéért akar válni? Neked lett volna okod annak idején. Mi a problémája? Megmagyarázta a viselkedését és a szándékát?
Igen, úgy fest, hogy anyósomék számára mégsem volt vészes a hétvége, ez olyan megnyugtató!
A szopit pedig így már persze értem. Mindig lehet mit tanulni!

Na, és voltál délután szülőin? Milyen a benyomásod az óvónőkről?

Gyöngyikém, a babaszobával a helyzet az, hogy folyamatosan beszerzek mindent, és Dani fogja összeállítani a kiságyat, amikor mi a kórházban leszünk. Előtte én kimosok, kivasalok, összekészítek mindent az ágyneműtartóba kis nylonzacskókba, és ő majd kicsomagolja őket. Biztos nagyon fogja élvezni.
Szóval túljutottunk azon, hogy nem veszünk semmit, de azt mondja, nagyon szeretne ő is részt venni a várakozásban, az előkészületekben, mégha nem is tudja a nemét.
Úgyhogy szépen lassan haladunk a vásárlásokkal, szeretném, hogyha úgy mehetnék majd szülni, hogy minden meg van véve, csak a papára vár, hogy a helyére tegye! :) Jó nagy feladatot kap ezzel, de ő szeretné! :)

Jó kis feladat ez a tanfolyam... számomra nagyon nehéz volna egy ilyen új munkakörbe csöppenni.
Reméljük, gyorsan bele fogsz csöppenni!

Erzsike, sajnos nem leszek még szabad, mint a madárka, mert még 2 hetet leszek 4 órában, de azt már ki lehet bírni.
Párommal úgy tervezzük, hogy valóban itthon lesz velünk kb 2 hetet. Anyukám is fel szeretne jönni néhány napra, azt majd megbeszéljük, hogy mikor lesz. Szerintem, ha már hazajöttünk.
Úgyhogy bízom benne, hogy majd észre veszi, mi fán is terem a kisbaba, és mellette a főzés.
Nem is gondoltam rá, hogy ilyen problémás lehet ez a fürdi. Milyen váratlan problémák merülnek fel az elején!
De ügyesen haladsz a problémák leküzdésével, és gondolom, már szokod az anyaságot. Én meg csak irigykedem!

Jucikám, Neked nem is tudom, mit írhatnék!
Hihetetlen! Mindkét lány szeretne odaköltözni? Vagy csak gyakran vannak nálatok? De hogy az anyjuk ezt hagyja! Sőt!
Tényleg erősnek és keménynek kell most lenned, mert a jövőd múlhat ezen a döntésen!
Párodnak is nagyon nehéz lehet, hisz a gyerekeiről van szó, de baromi nehéz volna 3 gyerekkel, főleg, hogy ők nagyok már! Talán még nehezebb volna bizonyos szempontból, mint kicsikkel.
Igenis le kell fixálni még így év elején (ugye jövő héten kezdődik a suli) egy kis "órarendet", és mindenki tartsa magát ahhoz.
Próbálj ne vállalni túl sokat. Tudom, neked is nagyon nehéz, mert képes vagy túlvállalni magad... a lelkiismereted...
De muszáj most picit önzőbbnek lenned. Jól teszed! De ügyes vagy! Én biztos nem volnék ilyen határozott, kemény, pedig ez a helyes út.
Dudikának pedig jobbulást!!!
Remélem, már lement a lázacskája!
Voltatok végül a dokinéninél?

Eszter, drága! Nem is hívtalak már este, gondolom, beszélni is alig bírsz, dupla gyomortükrözés után!!!
Istenem, Te is megjárod a poklok poklát! De bízzunk benne, hogy megéri a sok szenvedés, végre kiderül a probléma, és megoldják a dokik valahogy.
Lényeg, hogy most már remélhetőleg jó kezekben vagy/tok!!!

Évikém, én már nem is tudom, mit mondjak. Hogy anyukád le akarja passzolni az öcsédet?! Istenem, és Te fogod bevállalni ennyi gyermek mellé?!
Hát igen, ilyen az élet! Mindig az vállalja a gondokat, akinek már így is van elég, és aki megtehetné, az nem vállal semmit!

Drága Koda, már nagyon hiányollak! Mi újság van veletek?!

Lányok, a talit én is pártolom, de kérlek szépen benneteket, várjuk meg a szeptember közepét, én addig nem igazán érnék rá, szerintem Eszternek is még erősödnie kellene, és akkor már talán Erzsike is ki fog mozdulni a kicsivel. Mit szóltok egy szeptember végi talihoz?
Én még mindig tartom, hogy nálunk nyugodtan. Sziszi is írta, hogy menjünk el hozzájuk, csak én elég nehézkesek fogok már mozdulni, de ahogy gondoljátok, én oda megyek, ahol szeretnétek a talit!

Lányok, mindenkinek kívánok hatalmas alvást, pihenést az éjszaka, reméljük, holnap mindenki sokkal boldogabban ébred! Hátha a problémák maguktól megoldódnak!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Hát, úgy látom, tényleg mindenkire rájár most a rúd. Nekem sincs sok időm sajnos.

Zsuzsa!
Mi történt? Szerdán megyek anyuékhoz meg az új lakásba takarítani. Ha gondolod, összefuthatunk.

Momo!
El tudnád küldeni a költöztető cégek számát? Azt hiszem, te írtad, hogy ismersz 2-t is.

Juci!
Jaj, téged sem irígyellek. Nagyon nehéz döntés. Nem is tudok tanácsot adni.

Eszter!
Juj, ez a sok vizsgálat, és hogy ez sem ment simán. Szegénykém. De most már csak kiderítik a baj okát, és aztán szépen meggyógyítanak. A tápszerrel hogy állsz? Megmarad benned?

Gyöngyi!
Suli. Az a szerencse, hogy januárban vége. Nekem is már "csak" meg kellene írnom a disszertációmat, de még erre sincs időm. Pedig még be akartam iratkozni egy szept.22-án induló OKJ-s tanfolyamra is. De hát sokat akar a szarka... Nem fog ez menni nekem. Lehet, hogy a doktorim is kicsit ki fog tolódni, mert semmi időm sincsen.

Erzsike!
Képzeld, nekem Ágika a fürdés előtt ordít, amíg Zsolti fürdig. Aztán ahogyan ő a vízbe kerül, olyan békésen nézelődik. Hidd el, előbb-utóbb ő is megszokja a napirendet, és tudni fogja, hogy jön az este, nemsokára kap enni.



Ma voltam aláírni a hitelszerződést a bankban, csütörtökön mehetek a közjegyzőhöz, így már a héten meglesz a lakás. Így jövő szombaton (ha sikerül addigra költöztető céget találnom) költözünk! (Dobozolni én nem tudok, nincs se dobozom, se időm.) De sajnos ott egy darabig nem lesz net... :cry:

Jaj, még elpanaszolom: A gyerekorvosunk akkora egy balfék: Ágikát még állományba se vette, mert úgyis elköltözünk. De: kéne menni vele bőrgyógyászatra, mert tele van kiütésekkel, de nem ír beutalót, mert úgyis elköltözünk. Meg kellene menni ortopédiára, mert befelé állnak a lábai, de nem ír beutalót, mert úgyis elköltözünk. Mindenesetre kértem tőle tápszer receptet, mondtam neki, mogy legalább 2 dobozzal írjon fel, mert az kb 10 napra elég, erre felírt 3 dobozzal, biztos ami biztos alapon. Erre a gyógyszertárban közölték, hogy nem jó a recept, mert javítva van, így csak 1 dobozzal adtak ki rá. Jó kis orvos, nem?

Tali!
Mikor lesz? És hol? Én is akarok, mert az utolsó nagyról lemaradtam.

Jut eszembe! Zsuzsa! Áronhoz miért járt gyógytornász? Szerinted nekünk is használna?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ági!
Köszi a privit!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok Lányok.
Csak azért jöttem( mert minden nap vagyok ám és megnézlek titeket) ,hogy Mesinek adjak egy jó költöztető pasas telefon számát. :oops: :oops:
Már hozott nekünk bútort mert bútor szállitással is foglalkozik de jövő hónapban költözünk és őt kértük fel. :D :D :D
Hívd fel és beszélj vele!Veszteni nem vesztesz semmit!
Kovácsik Gábor :06-20-314-1481 :lol: :lol:
Remélem tudtam segiteni!
Jó éjszakát mindenkinek!

Timea
brimo
 
 


Ja és Ágika gyönyörű kisbaba! :lol: :lol: :lol:
brimo
 
 


Mesi!

Egy ceget ismerek,mind a ketszer veluk koltoztettem. a Tel.szam:061-369-1874,itt egy no veszi fel a rendelest,o megmondja az arakat is. De hasonlitgass,latom brimo is kuldott tel.szamot.
momo35
 
 


sziasztok csajok!ne haragudjatok hogy eltüntem megint de a multhetünk nagyon zsufolt volt!ma este már tudok irni mindenkinek bövebben!meg majd mesélek is!meg hozok képet meg minden!addig is puszi mindenkinek és javulást az otthoni helyzetekbe!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Hát jól meg van áldva mindenki problémákkal…

Gyöngyi! Úgy látom, kezded beadni a derekad egy harmadik babára J. Biztosan meg tudnád oldani valahogy, gondolom nem 8 órában dolgoznál.

Eszter! De jó, hogy végre normális kezekbe kerültél. Nem kellemes vizsgálatok, de gondolom te is úgy vagy vele, hogy már mindegy mit csinálnak csak gyógyítsanak meg.

Juci! Dudi jobban van már? Voltatok doktornéninél?
Remélem hamarosan rendeződik nálatok a helyzet. Nem egyszerű a dolog, de nagyon ügyi vagy, hogy próbálod védeni kis családotok érdekeit is.
Suliezdésre tényleg jó lenne megoldani a problémát és akkor úgy szokhatnátok bele ti is és a lányok is.

Éva! Neked se lehet könnyű, emlékszem már régebben a talin is mondtad, hogy lehet ez lesz a megoldás, hogy az öcséd is hozzátok költözik. A párod mit szól hozzá? És a szülei lemondanának róla?

Titi! De jó, hogy belelkesült ennyire a párod!
Én mindenképp azt avasolnám, hogy anyukád akkor jöjjön, amikor Dani már dolgozik, különben egy csomó terhet levesz a válladról és Dani nem fogja meglátni mennyire nem egyszerű babával.
Az összekészítgetés nagyon aranyos, nálunk akaratlanul volt így, ugye nem szülni mentünk a kórházba….

Mesi! Nem semmi a gyerekorvosotok. Azért beutalókat igazán adhatna.
Sikerült költöztetőt találnod? Már vannak olyanok is, akik a dobozolást is megcsinálják helyetted.

A fürdésbe talán kezdünk beleszokni, de még néha nagyon fáj a pocija babónak. Az a baj, hogy legtöbbször olyankor, mikor ki se látunk a fejünkből, mint pl ma hajnalban. Szép kis család voltunk a szülők begyógyult szemmel felváltva sétálgatnak egy orító csecsemővel…

Jól írta Titi szeptemberben már én is mennék talira a babóval, ha minden összejön. Csak ha lehet kérni úgyszervezzük, hogy mi 21-én megyünk Kecskemétre és ott is maradunk 30.-ig. Ezért nekem az előtte vagy utána hétvége lenne jó (esetleg 30.-a, mert akkor visszajönnénk délelőtt). 23-án lesz a keresztelő és nálunk nem férnénk el a lakásban, egy kicsit sokan vagyunk úgy is, ha csak a szüleink és a tesóink vannak a családjukkal. Meg így ugyanott lesz a keresztelő, ahol az enyém is volt, meg ahol az esküvőnk.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Sziasztok!

Eszter
Remélem megérte ez a tortúra teganp és kiderül mi a baj. Gondolom hogy kilehettél utánna. Pihenj sokat és bizakodj, hogy most már lesz gyógyír a bajra.

Verzsike
Látom küzdöttök a pici fiúval. Hidd el túl lesztek nemsokára ezeken a kezdeti nehézségeken. Ritka az akinél minden simán megy és nincs semmi nyüglődés. Fel a fejjel és próbálj akkor pihenni amikor a kicsi is alszik, akkor talán kevésbé leszel zombi.

Juci
Ó istenem nem lehet most könnyű egyikőtöknek sem. Tartsd magad és ne hátrálj meg senki kedvéért sem. Ez a helyzet így is rengeteg feladatot ad neked nem kell még az is plusszban, hogy váratlan is legyen. Ügyesen és ne hagyd magad!

Titi
Nagyon aranyos a párodtól, hogy így segíteni akar a babacuccok körül. Ha viszont elmentek vásárolni akkor ha rózsaszínt veszel akkor rá fog jönni, hogy kislány nem?
Vagy ha akkor nem esik le neki később biztosan amikot összeszereli a kiságyat és belerakja az ágyneműt.

Oné
Látom barátkozol a 3. gyerek ötletével. Hidd el biztosan menni fog eked közel vannakés segítőkészek a nagyszülők ráadásul a két lány szeret ott lenni úgyhogy hajrá.
A suli pedig csak egy félév azt féllábon is kibírod, fogd fel úgy hogy kikapcsolódni járt újra emberek között lehetsz akkor könnyebb.

Mesi
Szerdán csak du 3 után jó ha felkelt Dávid, mert már délelőtt van program. Anyósomhoz megyek a párom tudta nélkül beszélni arról hogy mi legyen, hogyan tovább.
Remélem sikerül jó áron dolgozó és megbízható költöztetőt találni.

Éva
Ó szegénykém. Hogy éli meg az öcséd?
Úgy látom meg vagy áldva te is a családoddal.
A gyerekek mit szólnak hozzá?

Nálunk a helyzet változatlan. A bili a" kedves kis barátnőn" borult ki és még szépen írtam le. Végre elment a cégtől aug 21-én és azóta a párom tiszta nem normális. Még neki áll feljebb ha szóba merem hozni a régi dolgait és elmondom, hogy végre elment az a kis l...ó. Közölte, hogy ő ezt nem akarja hallgatni egy életen át elege van mindenből, a gyerekekből, belőlem és az egész élettel tele van a hócipője. Ma megy az ügyvédhez beadni a papírokat.
Bevallom ha ilyen akkor menjen én nem tartóztatom tovább nekem is elegem van abból, hogy mindig minden rám marad mert őállandóan dolgozik (vagyis most már ezt sem hiszem el).
Úgy érzem nem sokkal több teher fog rám nehezedni ezáltal. Egy biztos ha elválunk akkor én Nyíregyházára költözök, mert ott van a családom és ott nem leszek egyedül lesz segítségem.
Az a legnehezebb, hogy én sem tudom mit szeretnék igzán egyik pillanatban úgy érzem belerokkanok és nagyon nem tudom elképzelni az életemet nélküle, a másikban pedig erős vagyok és teljesen józanul azt gondolom, hogy így lesz jó mindenkinek. A gyerekekbe nem is merek belegondolni. Dávid biztosan nagyon össze fog törni kicsi Áron meg úgy sem fogja még fel mi a helyzet.
Hát ennyi, most nagyon úgy néz ki menthetelen a helyzet.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szisztok,

Juci,
hogy van Eszter? Mit mondott az orvos?? Még mindig lázas? ...sajnálom, hogy nem jött össze a tegnap :(
Annyit beszéltünk mostanában és ezeket nem is említetted! :( Persze segíteni úgyse fogok tudni, mert ez a ti harcotok, de azért ha kellek mindig itt vagyok hogy kiöntsd a szived!!

Eszter,
mit mondtak??? A tükrözésen valamit találtak? Mesélj kérlek!!

Éva,
mennyi idős az öcséd? Miért mondanak le róla ilyen könnyen?
Nem meséltél, hogy mi volt múltkor az orvosnál (pajzsmirigy ambulancián)!

Zsuzsa,
te szegény, nem is tudom, hogy mit lehet ilyenkor tanácsolni?! Azt talán, hogy legyél erős. Te érzed belül a leginkább, hogy mi a jó Neked és a Gyerekeknek... Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy te egyedül is meg fogod állni a helyedet bármikor az életben a két gyerköccel, és amennyit teszel értük és a családodért ennél jobbat érdemelsz!!! Persze bele nem látok az életetekbe, de azért ez már elég rég húzodik, nem?
Minden esetre mindig arra gondolj, hogy a gyerekeknek se jó, ha egy zűrös családban nőnek fel, ahol csak azt látják, hogy anya és apa veszekedik. Vagyunk itt egy páran akik elváltak, és szerencsére egyikőnk se bánta meg!!!

Titi,
szerintem az tök jó amúgy, hogy ő fogja megcsinálni a szobát, és úgy vár haza titeket! Legalább akkor majd nagyon várni fogja, hogy hazaérjetek és akkor ő okoz nektek boldogságot!!!
De ezt a lány dolgot tényleg nem fogod tudni titkolni ám!!!
A szeptember végi találka nekem is jó!!! És én inkább most még arra szavazok, hogy nálatok, mert az közelebb van!

Verzsike,
el tudom képzelni, hogy milyenek lehettek :shock: Hát, nem irigykedek. Nekem mázlim van ezzel a lányzóval, egész nap szinte egy hangja sincs...
Pancsit hidd el nemsokára élvezni fogja!!!

Mesi,
már szombaton költöztök is??? Aztaaaa. Ágika neked is szokott nézelődni már?
Képzeld a tápszertől sokkal nehezebben kakilunk. Nektek is volt ilyen gondotok? Tegnap szegénykém jól megküzdött mire kinyomta a kis adagját... Te itatsz vele valamilyen teát? Arra gondoltam, hogy esetleg a kamilla tea nem segítene neki a székletében?
Mennyit eszik Ágika?
Mi eddig 90-eket ettünk kb, de mostanra azt vettem észre, hogy éhes utána és sír. Tegnap este óta próbálkozunk 120-al. Képzeld, ma a reggeli 120 után 4 és fél órát aludt. Napközben sose szokott ennyit!!! Úgyhogy most próbálkozunk ritkábban többet enni :)
Jaj és tegnap az egészségesen 4300-at mértünk!

Gyöngyi,
úgy néz ki, hogy szokjuk a tápszert.. Cici helyett pedig bujcsizunk sokat napközben :)
Én "jól" vagyok. Szedem az emelt adagú gyógyszereimet, és nem nagyon eszek. A legrosszabb már csak az, hogy rettegek este elaludni.
Sulira már mindnet előkészültünk, csak ellustultuk a nyarat... Vivi csak épphogy olvasott, de semmit nem gyakoroltunk. :roll:
Hallottatok már ilyet, hogy Vivi most megy 4.-be és még nem kaptak kötelező olvasmányt??? Nekem ez nagyon fura!

Momo,
várjuk nagyon hogy gyere és mesélj! Eléggé elkeseredett és felháborodott volt az utolsó hozzászólásod!! (mármint nem a költözős telefonszámos... :))

Megyek a lánykámhoz, odabújok mellé kicsit pihenni. Szerencsére ma nincs olyan dög meleg!

puszi,
Ági
csné
 
 


Ági!
Igen, a tápszertől sokkal nehezebben kakilnak a babák.
A kamilla teával viszont vigyázz, mert ilyen piciknél még előfordulhat, hogy allergizál. Én is Mecsek Baby teát itattam Ágikával, és tele lett borzasztóan csúnya kiütésekkel. Megnéztem a tea dobozát, és az édesgyökér mellett kamilla is van benne.
Amióta nem issza a teát, a kiütések is elmúltak.
Én inkább Gripe Water-t adok neki (ez is gyógynövény, kapormag kivonat) napi 3x, meg langyos vizet itatok vele. Így a napi kaki adag megvan. De amikor nem adtam, volt úgy hogy 4 napig nem kakilt. Na akkor szélcsöveztem meg szegénykémet.
Enni szerintem nem eszik sokat, mert általában 80-kat nyom be. De most este persze 105-öt. Változó. Este többet eszik, mint délelőtt. Mi naponta 5-6x eszünk. Súlyra nem tudom mennyi ma, mert vissza kellett adni a mérleget, de tegnap 4100 g volt.
Gratula a 4300 g-hoz!

Zsuzsa!
Nem is tudom, mit mondjak. Sajnálom! Meg azt is, ha esetleg Nyíregyre költöznél.

Tali:
Nekem is jó a szeptember, és én is Titire szavazok, mert autó nélkül oda is nehezen fogok eljutni 2 gyerekkel.

Képzeljétek, beszéltem ma az új védőnővel. Nagyon szimpi volt.
Holnap meg megyek az új gyerekdokihoz is!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányok!

Végre ismét túl vagyunk egy napon! És ahogy írtad Ági, én is olyan boldog vagyok, hogy nincs már olyan meleg.

Képzeljétek, az új lány fúj a klímára, és szellőztetni sem enged, mert huzatot kap! Hát, gondolhatjátok, én türelmes ember vagyok, mert megértő, de ez már nekem is sok. Azt mondja, könnyen felfázik, így megértem, csak baromi nehéz, mert rólam meg önlik a víz! Szóval, nem egyszerű, de ezt a kis időt már csak kibírom!
Reggel lesz még egy tárgyalás, amire mennem kell, őszintén bevallom, már semmi kedvem, de azért elmegyek, mindig élveztem az ilyen kihívásokat.

Amúgy velünk minden rendben van, édibébi sokat ficánkol, én meg türelmetlenül várom a jövő hetet, hogy mehessünk UH-ra!
Persze, folyton kényszerképzehetim vannak, hogy valami baja esik odabent, de nagyon-nagyon bízom benne, hogy rettentő gyorsan elszalad ez a maradék kis idő.

Lányok, én nagyon igyekszem vigyázni, nehogy Dani számára kiderüljön a kislány. A kisruhákat már elterveztem, ha itthon leszek, kimosom, napközben még gyorsan megszáradnak, nem is fogja őket meglátni. Aztán nagyon már nem fogunk kislányos dolgokat venni, így nem hiszem, hogy észrevenné. Ha meg már szereli össze a kiságyat, az azt jelenti, hogy megszületett a csöpp kislányunk!!! Úgyhogy nagyon-nagyon vigyázok!!!

Istenem, olyan rossz hallani, hogy ennyi rémség történik a társaságunkban! Azt hiszem, tényleg ránk fog férni egy tali! Én már nagyon várom, és irtóra fogok készülni!!!

Zsuzsikám, ez katasztrófa! Hogy azóta ilyen, mióta elment a csaj?! Nagyon bízom benne, hogy ez nem azt jelenti, hogy volt köztünk utána is valami... én olyan hülye gyanakvó vagyok, őszintén, nem is tudom, hogy bírtad ki így, hogy együtt dolgoztak utána is?! Nagyon nehéz lehet megbízni valakiben a történtek után. És hogy még neki áll fejjebb?!
Talán tényleg jobb lesz így nektek, ha így kell történnie... Te is nyugodtabb leszel, és Áginak igaza van, a gyerekeknek sem mindegy, milyen körülmények között nőnek fel. Nagyon ügyes, csinos, okos csaj vagy, úgy fognak kapkodni a jobbnál-jobb pasik utánad két ilyen gyönyörű gyerekkel. Aztán majd rájön a párod, ha már nem leszel... édes Istenem, ezek a férfiak! Néha úgy felmegy a pumpám!
Csak légy erős, ügyes, és a gyermekeid lebegjenek a szemeid előtt!

Ági drága, elhiszem, milyen nehéz lehet ez a szopi megvonás. Hogy bírja a cicid? Beszéltél már a nőgyógyival a gyógyi miatt? Nehogy begyulladjon, ha nem szoptatsz!
Livike pedig úgy látom, ígyis-úgyis megkapja sok-sok cirógatást tőletek, látod, hízik is, jelzi is, ha nem elég neki a tápszer... a kaki meg reméljük gyorsan helyreáll. Biztos a szervezetnek is át kell állni rá. Sajnos okosabb dolgokat nem tudok mondani erre, fogalmam sincs, mi volna a teendő, de nagyon figyelek a soraitokra, hátha egyszer még hasznát veszem.

Mesikém, ez az orvos! Hihetetlen! Nem is értem, hogy mehet az ilyen gyermekorvosnak!
Szegénykém, a bankot is gondolom, egyedül intézted! De legalább már látod az alagút végét!
Tudod, mi nem rég költöztünk, így van egy pár üres dobozunk, szívesen kölcsön adom őket, azért nem örökbe, mert imádjuk, nagyon jó szolgálatot tesznek, azóta mindent abban tárolunk. Fedeles, sajnos nem füles dobozok, tányéroknak, ilyesmiknek tökéletes. Ruhákat gondolom úgyis nagy zsákokba teszel.
Ha gondolod, jövő héten valamelyik délután én szívesen átmegyek munka után, és segítek neked dobozolni! Vagy akár most hétvégén? Eszterrel megyünk a bababörzére, már ha szegényke jobban lesz, de amúgy ráérek, és tényleg nagyon-nagyon szívesen! Ha gondolod, veszek neked nagy zsákot is a ruháknak! Gondold át!

Erzsike, ilyen hamar lesz a keresztelő?! :)
Sajnos nekem az előtte lévő hétvégék nem igazán jók, szüretelünk, meg utazunk, de az utolsó hétvége az jó.

Lányok, ki mit szól a szeptember utolsó hétvégéjéhez? Vagy legyen inkább hétköznap? Hogy szeretnétek? Vagy várjuk meg az időjárásjelentést, és amikor jó idő van?

Na megyek, egy kis apró főzőcske...

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Köszi a dobozokat, valószínűleg tényleg szükség lenne rá.
Ma hívtam pár költöztetőt, de egyik sem vállalt dobozolást.

Majd megbeszéljük, csak most hétvége tuti nem jó, mert szombaton megyek takarítani az új lakást, vasárnap meg jönnek apósomék.

Puszi,

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Csak 1 mondatra van időm Zsuzsának!

Nagyon sajnálom,ami veled történik és nem találom a szavakat.Megértem és átérzem minden érzésedet és nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked.Ez a férfi nem érdemel meg téged és ha hiányozna,akkor sem ő,csak a szerető társ hiányozzon.Ez valóban nagyon nehéz helyzet.Ne tudd meg,micsoda dühöt érzek.Csak kerülne velem szembe,nem állna meg a lábán.Meríts erőt a két szép fiadból,akik majd kárpótolnak többszörösen és idővel a megszokott dolgokat is átértékeled majd.Tényleg borzasztóan sajnálom.És lányok minenkire rengeteget gondolok,mert nem könnyű időszak ez az életünkben.De itt vagyunk egymásnak és ez segít.Még ha nincs is mindíg idő annyit és azt írni amit szeretnénk,de szeretjük egymást és számíthatunk egymásra.

Jó éjt

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


SZiasztok!

Én is csak néhány szó erejéig vagyok, mert a páromnak dolgoznia kell, és ahhoz kell neki a gép is. Most elkükdtem, hogy altassa a REzit és addig legalább írok nektek. Legfőképpen Zsuzsának, mert szörnyű nehéz időszak előtt áll.

Zsuzsa!

Annyira sajnálom, hogy nem javult a helyzet. Nem is tudom mit írjak. Nagyon nehéz dolog ez, főleg úgy, hogy nem látjuk, hogy telnek a napjaitok. Ha valamiben tudunk segíteni akkor csak szól, vagy gyere és panaszkodj.
Jaj, annyira szeretnék segíteni mindenkinek.

Mesi!
REmélem sikerül megoldani a költözködést. Nem tudsz valami takarító vállalatot felhívni. Hátha segítenek,ha nem is a kipakolásban, de bapakolni, meg a házat rendbe tenni.

Tali elvileg nekem is jó. Remélem sikerül összehozni, mert nagyon jó lenne megint találkozni veletek, és dumcsizni. Mondjuk én szombaton suliban vagyok, de általában délután már itthon vagyok, igaz kicsit fáradtan, de tudok menni akkor is.
Ma voltam megint a fogászaton. Már nem fáj az innyem, de még mindig egy kicsit piros. Szerencsére már a gyógyszert sem kell szednem.

Na mennem kell,de holnap jövök.
Vigyázzatok magatokra!
Jó éjszakát, és sok puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Ó lányok nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire bátorítottok. Nagyon jól esik és ettől egy kicsit erősebbnek is érzem magam.
Tisztában vagyok azzal, hogy egy házasság szétesése nem csak egy emberen múlik, biztos én is követtem el olyan dolgokat ami az ő szemében baj és ez most ennyi idő után kibukott. Már lényegtelen, és most úgy érzem nem fogok visszakozni végigcsinálom ha a fene fenét eszik akkor is.
Pénteken kell menni az ügyvédhez ahol mind a kettőnknek alá kell írni a papírokat. Közös megegyezés mellett döntöttem, mert így nincs mit kiteregetni, abba bele is pusztulnék úgy érzem nem lenne hozzá erőm ott vitázni. Kb fél év mire az első tárgyalást kitűzik, és az is csak a békéltető, ott még nem történik semmi majd utánna egy újabb ahol kimondják a válást.
Most inkább az aggaszt addig mi lesz hogy élünk tovább, együtt külön mert ezt még nem tisztáztuk. Ez ugye anyagilag sem mindegy a gyerekek miatt.
Ja és hab a tortán holnap ő is leszámol a munkahelyén, vagyis ez nem jó szó apósom rúgta ki, mert így nem viselkedhet, ezt meg kell beszélni ílyen felelőtlen nem lehet.
Természetesen közölte, hogy ma nem alszik itthon majd reggel jön.
Hát dióhélyban ennyi.

Ági
Biztos vagyok benne, hogy mindent megteszel azért hogy pótold a cicit és az azzal járó közelséget. Ha így fejlődik és olyan nyugis ahogy írod akkor minden oké.

Eszter
Aranyos vagy hogy jól helybenhagynád. Biztosan nekem is ezt kellene tennem, de a gyerekek előtt nem látom értelmét. Dávid így is eléggé foglalkozik ezzel. Mindig bújik és kérdezi, hogy szeretem e és azt, hogy apa mikor költözik el, már soha nem jön haza, de én men akarom, hogy elmenjen kijelentések tömkelege, amit elég nehéz nekem kezelni lelkileg. Inkább ez visel meg nem az, hogy elmegy az apja és nem mondaj meg hová.

Mesi
Ez az elköltözés csak a válás után lesz ha már sikerül eladni a lakást és felezünk amiből én ott másikeat tudok venni. Úgyhogy az még egy év minimum. Fogunk mi még itt talizni.
:)

Most hogy így állunk nekem bármelyik szeptemberi nap jó a talira én alkalmazkodom a többséghez.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Annyira sajnálom! Ugye tudod, ha szükséged van bármilyen segítségre, rám számírhatsz! Akkor is, ha csak beszélgetni akarsz! Azt hiszem a többiek , akik átélték már ezt egyet értenek velem abban, hogy idövel az ember belátja, talán így a legjobb.
Én azt mondom fél év hosszú idö és a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon sokszor rájönnek a férfiak egy másik kapcsolatban, hogy a családot és a feleséget, aki mellett igen csak kényelmes életük volt semmi sem pótolhatja.
A legnehezebb ilyenkor a gyereknek megérteni, hogy semmit sem tehet.
Ha gondolod, hogy kimozdulnál egy kicsit bármelyik este szívesen vigyázok a gyerekekre, az enyémek már elvannak itthon apával.
Nem tudnál most egy idöre elmenni a szüleidhez, csak hogy ne legyél egyedül?

Mesi!
Neked is nagyon szívesen segítek este, vagy hétvégén!

Én bízom benne, hogy leszünk még vidám topik! Tudom, hogy egyszer mindenki megtalálja a boldogságot és akkor azt fogja gondolni, hogy megérte!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt!

Bufo!

Amiket nagyon fontos,hogy előre leszöggezzetek,az az anyagi kérdések,nagyon szomorúan hangzik,de ne bízz meg feltétel nélkül benne.Fixáljátolk le,minden hónap hanyadik napjáig és mennyit ad a gyerekeknek.Az én férjem azt mondta,csak nem képzelem,hogy majd nem gondoskodik a fiáról és nem is firtattuk a kérdést.Hosszú évek óta nem is látta és sosem kaptam meg még a kötelező kirótt minimálbér utáni gyerektartást sem.Tehát a vagyonfelezést és a gyerektartást fixáld,aztán szerintem amíg nem oldódik meg a lakáseladás,vagy ahogy megállapodtok,addíg te maradj,hiszen két gyerekkel,ovival nem megy a pattogás,ő pedig menjen.Hiszen neki lett elege,ő ad fel mindent,akkor a minimum,hogy oldja meg,lakjon ahol tud.Ez nem a te gondod többé.Szerintem ne legyél ennyire megértő,hogy két ember kell mindenhez.Persze ez alapban igaz,de azért az élet nem fekete meg fehér.Nem ismerem a mindennapjaitokat és talán nincs is jelentősége,de azt tudd,hogy ő már hibázott,nem kicsit és te megbocsátottál.Ennél nagyobb áldozatot egy nő nem hozhat a házasságáért.Ami a gyerekeket illeti biztosan nehéz lesz,de biztasd magad azzal,hogy sajnos gyakori a dolog és mindíg lesz valahogy.

Mesi!

Ti akkor most együtt költöztök,de semmi sem működik? :cry: Jajj de szomorú vagyok.Te hogy látod?Nálatok mi a jövő?

Éva!

Te igértél nekem valamit! :lol: Én meg várom,na mindegy. :wink: Jajj,nem semmi szegény öcséd.Nagyon sajnálom.Azért baromi szerencse,hogy ilyen simulékony a férjed,mert a te óriási szíved és segítőkészséged mellé jól jön ám egy ilyen férj is.Nagyon örülök,hogy ti így egymásra találtatok.Anyuddal gondok vannak.Azaz azt tudom,de történt valami? Ha tudsz mesélj.Hogy döntötök?

Oné!

Örülök,hogy már nem kell gyógyszert szedned és jobb a fogad.A suli miatt nem irígyellek,utáltam a felnőtt fejjel szombati fejtágításokat. :evil: Azért remélem a tali összejön,főleg,hogy én nem voltam nálatok,úgy sajnálom. :roll:

Virág!

Nagyon örülök,hogy jöttél,és várom,hogy végre meséj is,mik történtek veled mostanában,meg mi ez a döntés?! :roll:

Erzsike!

Hogy álltok a pancsival? Jó étvágy a van a fiadnak.Majd felcsöröglek és remélem összejön a látogatás végre.Nagyon szeretném. :wink:

Titi!

Veled is remélem összehozzuk a hétvégi ütközést,jó volna,én benne vagyok,ha csak a doki holnap nem mond valami olyat.

Apropó doki.Lányok én rettegek a holnapi naptól.Azt hiszem még sosem féltem ennyire semmitől.A neten utánaolvastam és ez bizony egy igen fájdalmas vizsgálat.A vastagbél tükrözéséshez kábító fájdalomcsillapítás dukál,mert olyan fájdalmas,de mivel én babás vagyok,nekem pár jószó és előtte 2 beüöntés.És persze 11 kor és éhgyomorra,szóval annyira ki vagyok borulva,szeretnék elbújni,elszaladni,egyszerűen sírhatnékom támad,ha csak rágondolok.Miért pont velem történik? :cry:

Ági!

Arra gondoltam,hogy ha nem baj,ha legközelebb megyek újpestre esetleg megint felugranék,mert ugye a pajzsmirígyemet rendszeresen ellenőrzik majd a terhesség alatt.De majd megbeszéljük,ha aktuális lesz.

Jucikám!

Te sem vagy semmi.Rendesen állítja az élet nálatok is a próbatételeket.Nem is tudom miot mondhatnék.Mindenben igazad van,ne hagyd,hogy dróton rángasson a gyerekek anyja,hogy ő minél felszabadultabban élhesse az életét.Remélem mielőbb sikerül ezt rendeznetek. :roll:

Megint nem írtam mindenkinek,de még pótolom.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan szomorú ez a nagy csönd! :cry: :cry: :cry:

Eszter!
Téged még ma úgyis hívlak, hogy bátorítsalak! Tudom, hogy nagyon ijesztő, de holnap ilyenkor már többet tudunk! Sajnos a vizsgálatot jól ismerem, az első munkahelyen gastroenterologia volt. Olyan lesz az egész, mint egy nagy hasmenés előtti hasgörcs a bejuttatott levegő miatt. Hamar tú leszel rajta. Hidd el nem fognak feleslegesen kínozni.
Sokat gondolok Rád és tudom, hogy néhány nap múlva már csak rossz emlék lesz az egész és végre elkezdhetsz örülni a kis pocaklakódnak!!!!
Emlékszem mit igértem!!!! Csak napközben az öcsém játszik a gépen és nincs szívem elzavarni, otthon ilyet úgy sem csinálhat.

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Eszter
Aranyos vagy, hogy jó tanácsokkal látsz el a válással kaocsolatban. Én is úgy gondoltam hogy mindent konkrétan írjunk le. Igazad van abban, hogy feltétel nélkül ne bízzak meg benne. Még mielőtt olvastalak már akkor eszembe jutott, hogy le kellene tíltani a közös számlához a hozzáférését. Mert soha nem lehet tudni milyen őrültségre képes, főleg, hogy nincs munkája.
A lakásban természetesen én maradok addig amíg el nem adjuk. Hogy ő megy e vagy sem azt még nem sikerült kiböknie. Én meg nem is kérdezem, különben sincs túl sokat itt.
Nagyon együtt érzek veled a holnapi vizsgálat miatt. Remélem hamar túl leszel rajta és gyorasn el is felejted.

Juci
Jaj szegény Dudi. Mielőbbi gyógyulást neki. A helyettes doki nem adott semmi gyógyszert nem is mondta mi lehet a baja? A 3. nap után tartó láz az már gyulladás jele lehet, mert ha vírusos az ennyi idő után nem szökik így fel.
Neked is kitartást, nézd azt a te párod melletted áll és támogat. Tudom nem könnyű de ne hagyjatok a lányok anyjának kibúvót konkrét tények és kész ha tetszik ha nem. Ne legyen más választása. Most csúnya leszek, de ebbe a gyerekeknek ne hagyjatok beleszólást, ti így döntöttetek és nekik ehhez kell alkalmazkodni.
Na jól osztom a tanácsokat közben pedig a saját életemet sem tudom normálisan kezelni. 8)

Balimama
Nagyon köszönöm a felajánlott segítséged.
Éppen nemrég tisztáztuk ebből a szempontból a helyzetet. Ha ő mehet akkor neki is kutya kötelesség így vigyázni a fiaira ebben az átmeneti időszakban, hogy én is mozdulni tudjak. Ha nem vállalja akkor a válás után nem engedem a láthatást. Előre be kell jelenteni egymásnak ezt, hogy ki mikor akar szabad estét.
Úgyhogy lehet inkább egy kis lélekápolásra csalnálak el a gyerekvigyázás helyett.

Oné
De jó már nem kell a fogadra gyógyszer. Meglátod hamarosan elmúlik az a kis pirosság is.
Hogy álltok az ovis dolgok beszerzésévelí?
Én még sehogy minden nap van valami ami miatt elmarad.


Remélem nem azért nem jöttök mert én megint így belerondítottam a mi jóhangulatú topikünkba.
Mindenkinek szabb napont mit az előzőek voltak.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci
Benne vagyok a lélekápolós dumcsiban.
Dávid vegye jól az új oviscsoportos akadályt és akkor én napközben is tudok lépni. Autó van, azt anyósomék kikötötték, hogy nem veheti el tőlem saját céljaira.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

De jó lenne, ha valaki már valami jó hírt is hozna…

Zsuzsa! Szörnyű ez a válás dolog, de tuti, hogy jobb lesz így neked sokkal. Még az a jó, hogy anyósodék is a te és a gyerekek érdekeit tartják szem előtt. Ezt sokan nem így tennék.
A válás jó sokáig elhúzódik azért… Remélem addig is sikerül egyezségre jutnotok legalább a gyerekeket illetően.
Apósod tulajdonképpen azért rúgta ki, mert el akar tőled válni, vagy valamit félreértettem?
Szegény Dávid, talán őt fogja leginkább megviselni a dolog, de biztosan túl lesz rajta ő is.

Ági! Szépen növöget már a nagylány… A csecsmősök nekünk a kórházban azt mondták, h kamillateát semmiképpen ne adjunk a babának, mert túl sok babaából allergiás reakciót vált ki ilyen pici korban.
A kötelező olvasmányt meg lehet hogy a tanár néni nem nyárra adta ki, hanem majd szeptemberben megszabja, hogy október végére ezt vagy azt kell elolvasni. Nálunk így volt.

Titi! Akkor hiába dolgos az új lány, minden csak nem tökéletes sajnos.
Nagyon jól megtervezgeted a titkolózást, reméljük tényleg nem derül ki, hogy kislány van a pocakodban.
Írígykedem, hogy tudtok menni Eszterrel a bababörzére, én is szívesen kimennék, tavasszal nagyon sok szép ruha volt teljesen korrekt áron. Mondtam is Eszternek, ha netán vasárnap mennétek, lehet én is kiszaladok egy órácskára, de már rájöttem, hogy úgyse hagynám itthon babókát…
Nálunk a keresztelő általában ilyen pici korban van. Mi január 24-én születtünk és február 13-án volt a keresztelő…
Ha szeptember uolsó hétvégéjén lesz a tali, akkor légyszi vasárnap!!!!!!!!!!

Mesi! A kollégámék a profi költöztetőcéggel költöztek, ők vállalnak dobozolást is, nem tudom milyen áraik vannak, itt találsz elérhetőséget: www.profikolt.hu

Éva! Sajna tényleg elég csendes a topic mostanában, mindenki el van látva problémákkal rendesen…
Kiderült már, hogy mi lesz az öcséddel?

Juci! Remélem mond valami okosat a másik doktornéni és kideríti Eszter mitől lehet lázas.
A lányokkal kapcsolatban jutottatok már valamire?
Babakocsi mikor érkezik? Legalább egy kicsit akkor örülhetsz is valaminek J

Most volt nálunk Eszter, nagyon örültem, jó volt végre valakivel találkozni és beszélgetni nem csak írásban és telefonon… Mindenki mást is nagyon várunk babóval együtt.


Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Hulla vagyok, de már csak 2 nap 8 órában!!! :)

Erzsike, sajnálom, hogy nem tudsz kijönni velünk, de most tényleg a pici a legfontosabb! Majd kimegyünk együtt a tavaszira, ha gondolod.
Irigykedem Eszterre, de sajnos én tutira nem fogok eljutni hozzátok egy darabig. Szerintem legközelebb a talin találkozunk! :(

Szegény Jucikám!Remélem, gyorsan rendeződik ez a láz dolog, elhiszem, milyen ideges lehetsz.
Képzeld, veletek álmodtam, hogy Dudi már nagylány volt, és nálatok jártam! :)
Ha tudnád, milyen szép volt Dudi nagylánynak is!!! :)

Drága Eszter!
Próbáltalak hívni, de majd csak sikerül beszélnünk. Aludtam délután, Dani biztos mondta.
Nagyon sokat fogok Rád gondolni holnap, biztos vagyok benne, hogy hamar túl leszel rajta, és remélem, hogy nem lesz annyira fölösleges. Gondolj mindig arra közben, hogy mindjárt vége, és utána mennyivel jobb lesz, mivel tisztában leszel a probléma miben létével! Megéri!!!

Zsuzsikám, én nem is tudom, mit mondhatnék! Nem gondoltam volna, hogy tényleg ez lesz belőle, azt hittem, csak hirtelek kijelentés volt a részéről a válás. :(
De ha már így kell lennie, remélem, gyorsan lezajlik az egész, és a gyerekek is jobban fogják viselni, mint ahogy azt előre gondoljuk. :(

Gyöngyi, ezek szerint a vasárnap számotokra is jobbnak hangzik.
Örülök, hogy a fogacskád jól van!!!

Akkor egyelőre fixáljuk a szeptember utolsó hétvégéjét, szeptember 30-at vasárnapot a talira!

KépKép
titi_27
 
 


Ági, nézd csak, lehet, hogy utolérlek majd a poci nagyságában?! :)

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Juci!
Remélem sikerrel jártál az új dokinál. Megtudtátok mi a baja Dudinak? Szegénykém, hogy viseli? Sokat alszik vagy nyűgös? Nincs rosszabb annál mikor nem tudjuk, hogy segítsünk.
Jobbulást neki, és puszild meg helyettem is.
A családi dolgok remélem rendeződnek, és jó irányban. úgy ahogy te szertnéd. Ne hagyd magad!

Eszter!
Szorítok, hogy hamar túl legyél a holnapon. Ennyi fájdalom és szenvedés után mostmár megtalálálhatnák a gyógyírt. Mikor teszel fel nekünk képeket a pocidról? Már biztos látszódik? Babó hogy viseli a megpróbáltatásokat?

Bufo!
Hozzánk is leugorhattok a fiúkkal, akár több napra is. Az emeleten van hely, és Áron biztos elaludna a járókában vagy az utazóagyban. De akár egy napra is jöhettek, főznénk együtt, meg nagyot sétálnánk. Közben jót dumcsiznánk.
Bárkit várunk ám a lányokkal nagyon szívesen, ha egy kis falusi friss levegőre vágytok.

Titi!
Akkor rám is számíthatok a talit illetően. Akkor legalább eltudom vinni a kis ruhákat is.
Ja, és nagyon ari a pocakod.

Lányok, ezen a börzén a Rezire való ruhákat is lehet kapni, vagy csak baba ruhákat?

este alig bírtam aludni, űgy görcsölt a gyomrom. Rögtön Ági jutott eszembe. Aztán éjfél felé ültem a Wc.-n, akkor Eszter jutott eszembe. Napközben meg a Zsuzsára gondoltam, hogy milyen nehéz most neki, és hogy én mit csinálnék a helyében. Két picivel, még szerencs, hogy az anyósa rendes vele.
Este fürdetéskor a Sára végig hisztizett még a vizet engedtük, mert ő már a vízben akart lenni.
Szóval nagyon sokat gondolok rátok napközben is, mégha ritkábban is jövök.
Közben takarítgatok, mert jövőhéten jönnek a vendégek.

Na ma nekem kell altatnom.
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Bocsi Eszter most olvastam vissza. Nem akartalak megsérteni, hogy te jutottál az eszembe éjfélkor. Remélem nincs harag.
Holnap légy erős!!!!
Puszi!

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyikém, igen, én is arra gondoltam, hogy legalább a mérleget is elhozod akkor.

Nem tudom, szerintem mindenféle ruhákat lehet újonnan és használtan is venni. Kijönnél? Mert akkor szólok, hogyha kitaláljuk Eszterrel, mikor is menjünk.

Tényleg, lányok, ez áll ám másokra is! Mármint hogy hétvégén mehetünk ám többen is a börzére!!!

De aranyos vagy Gyöngyi, hogy még wc-n ülve is a topiklakók jutnak eszedbe! :wink: :lol:

KépKép
titi_27
 
 


Ja, és Gyöngyikém, láttad milyen felső volt ma rajtam?! :lol:

KépKép
titi_27
 
 


http://www.babaruhaborze.hu/

Itt meg tudjátok nézni, hátha írnak bővebbet a választékról!

KépKép
titi_27
 
 


Csak bekukk!

Eszter!

Gondolni fogok rad nagyon holnap!!!!

Bufo!

Rettenetesen sajnalom ami tortenik veled,veletek....majd bovebben talan kifejtem hetvegen...szivem szakad meg! nem erdemel meg teged!!!!

Juci!

Dudi???? Mit mondott a doki???

Tobbiektol bocs,irok hamarosan!!!!
momo35
 
 


Titim, nagyon szép a pocid, és hát igen... ahogy elnézem nem lesz kisebb mint az enyém volt :shock: :shock: :shock:

Jövök majd, csak most hulla vagyok. Holnap kicsit elmegyünk a Balaton környékére, meg megnézzük a Völgyhidat, remélem azért az eső nem fog esni...

Eszer,
nagyon fogok gondolni rád holnap, ügyes légy! És boldog lennék tőle, ha jönnél máskor is hozzánk!!!! :) :)


Puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Jonnek panaszkodni!!! :roll:
De mindjart felebred Mishal.

Titi!

Szepseges kis (nagy) pocakod van,nagyon szep vagy!!!(marmint ami latszott beloled)
Lany-klima,stb...ne te alkalmazkodj mar mindenkihez,hanem ok hozzad!!!(Bagoly mondja verebnek hogy nagy feju! :cry: ).

Gyongyi!

Mar az is orom,hogy nem faj az inyed! Es milyen jo,hogy ferjed is besegit azert a gyerekek korul,minden masnap o altat?

Agi!

Cicid nem faj???Vivike megszokta??? Es te,meg mindig gorcsolsz????Vagy a fajdalomcsillapito annyit azert segit hogy nem erzed?

Virag!

Gyere,ha tudsz! Mensid megint nem jott meg,latom az 55. ciklusnapot!

Verzsike!

Pocakfajos siras,borzalmas...de tudom most te se hiszed el,de tul lesztek rajta meglatod!!!! :lol:


Mesi!

Mosst akkor a koltozoes csuszik??Tenyleg nincs egy olyan ceg se aki dobozol???Mert nekem is lassan kellene csomagolnom megint,de mikor,hogy???Ferjem szerint piff-paff puff megy,olyan konnyeden mint a multkor. hat persze :roll: :twisted:

Bufo!

kivanok neked kitartast,es lelkierot az egeszhez,nem lesz konnyu lebonyolitan. Ferjed szulei tenyleg ennyire melletted allnak??Az nagyon jo! Ezek szerint akkor megse lehetett vege annak a kapcsolatnak anno??Nem akarok fajdalmas sebeket feltepni..csak lehetseges nem?? Probalj eros lenni...de miert is mindig a noknek kell,a ferfiak meg szarnak az egeszre,ott hagynak csapot-papot,feleseget,gyereket es uj eletet kezdenek! :twisted: :twisted: :twisted:

Inshaallah ha elkeszul a haz varok mindenkit szeretettel,lehet majd nalam is aludni(lesz vendegszoba).

Bennem annyi fajdalom es mereg van,hogyha mind leirnam,soha tbbe nem jonne senki olvasni a topicot! :twisted: :twisted: :twisted:
Orditani,bogni tudnek,de Mishal miatt nem tehetem. Szegeny igy is eleg orditast hallott,o is erzekenyebb,ujra felkel ejszaka,sirva...sokat szopizik.
Ferjem holnap utazik...
Hab a tortan,hogy a csaladi zurzavaron kivul,folyamatos vitak az epitkezeseken,uvoltozunk az epitesvezetovel+ mara csotores lett a hazban amit berlek,tulaj tojik ra...holnap jonnek szetverni az egesz furdot..de lehet hogy az egesz hazat...ugyhogy en koltozni akarok mihamarabb az uj hazba... :twisted: :twisted: :twisted:
Es semmi segitseg a ferjemtol,...folyt kov. Mishal sir.

Szeretlek titeket!

Juci!!!
Dudi????
Eszter!

irj ha tul vagy rajta!
Bufo!

Kivanok neked kitartast,sok sok lelkierot hogy te ezt vegigcsinald!!! Hihetetlenul sajnallak
momo35
 
 


Agi!

Bocsi, vivike=Livike. :roll:
momo35
 
 


Bufo!

Neked meg osszevissza ment amit irtam. Bocsi,latszik hogy mennyire kapkodok.
momo35
 
 


Lányok! Csak egy gyors bejelentkezés Eszter kéréséreÉ

Sikerült lebeszélnie az orvost a tükrözésröl egyelöre! Nagyon-nagyon boldog!!!!
Reméljük ez azt jelenti, hogy talán nem is olyan fontos most ez a vizsgálat! Elöbb megvárják a gyomortükrözés eredményét és a vékonybél biopsziáét és megpróbálják kihúzni ezt az 5 hónapot különösebb heroizálás nélkül!
Olyan boldog, hogy még pocifotókat is ígért!!!! :wink:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jöttem megnézni mi újság Eszterrel, és látom a jó hírt!

Örülök, nagyon, tuti minden rendben lesz most már!

Eszter!
Várom a pocifotókat!!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Látom már van hír Eszterről. De örülök neki, hogy nem kellett végigcsinálnia a mai vizsgálatot.
Nagyon várjuk a pocifotót! :D

Lányok ma egészen jó kedvem van ne kérdezzétek miért nem tudom a helyzet ugyan az ami eddig.
Egész délelőtt beszerzőkörúton voltam a gyerekekkel, hogy mindent megvegyek ami az oviba kell. Már csak a tornacipő és egy valamilyen zárt cipő kell ami jó őszre és készen vagyunk.

Titi
Ó nagyon szépen gömbölyödika pocakod. Lehet hogy a végére vetekszik majd az Ágiéval. :)
Már csak a holnapi nap van 8 órában és vége a nagy hajtásnak.
Biztosan jövő héttől sokkal könyebb lesz, és gyorsan el is repül az az idő amit még dolgozol.

Momo
Elhiszem, hogy benned is sokminden kavarog és el vagy keseredve. Szerintem ez normális mert nem mindennapi házasságban éltek, és az egyedüllét alatt felgyülemlett dolgok ilyenkor feltörnek ha itt a párod. Nem segít támogat hanem kritizál .
Én erre mondom azt, hogy akkor inkább egyedül legyek minthogy van valaki aki csak a száját jártatja, de nem visz előbbre és nem segítség.
Ja és a páromra visszatérve szerintem meg pont az a baj, hogy vége kis románcnak és a csaj kidobta, amit ő nem bír megemészteni. Ehhez párosul az,hogy a szülei akik a főnökei kirakják és ugye én pont emiatt a liba miatt cseszegetem. Ezt látja csak megoldásnak felrúgni mindent menekülni a probléma elől és nem megoldani. Csak abba nem gondol bele, hogy nem lehet így emberek érzéseivel játszani és főleg nem azokéval akik eddig mellete álltak, értem itt ez alatt magamat és a gyerekeket.
Úgyhogy ha vállni akar akkor én állok elébe nem görditek elé semmit, majd rájön ő hogy mekkorát tévedett.

Oné
De jót kacagtam, hogy milyen helyzetekben is mi járunk az eszedbe.:)
Nagyon jól esik, hogy hívsz menjünk biztosan élni is fogunk a lehetőséggel. Most nem kell már semmihez alkalmazkodnom , csak a gyerekekhez.
:wink:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Jaj, de jó hallani Rólad! Szuper vagy! Nagyon helyesen látod a dolgokat! Minden esetre gondolkodj el azon is, hogyan döntenél, ha mégis vissza akarna táncolni!
A férjem első megnyilvánulása a helyzetedre az volt, hogy tipikusan az az eset, amikor valaki két szék között a pad alá esik majd és, hogy nehogy azt gondold, hogy nem találsz majd jobbat!
Beszélgetés bármikor! Este, vagy hétvégén, vagy akár Balázzsal is elmegyek szívesen!

Momo!
Szörnyű nehéz lehet Nektek! Tudom, hogy nincs más lehetőség és nem is tudok tanácsot adni. Talán csak azt, hogy ha kész lesz végre a házatok próbáljatok meg ilyenkor csak egymásra koncentrálni!

Titi!
ÓRIÁSI pocakod van!!!! Remélem hamarosan élőben is láthatom!!!! :wink:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Eszter! Csak lebeszélted... De biztosan tud akkor más megoldást a doki, reméljük valami kiderül az eddigi vizsgálatokból is.

Zsuzsa! Az már jó, ha pozitívan tudod látni az eseményeket, tényleg, mit tennél, ha két hónap múlva azt mondaná mégse váljunk?
Gondolom az is megnyugtatott kissé, hogy majdnem minden megvan az oviba, nem kis hercehurca beszerezni mindent két gyerkőccel rohangálva.

Titi! Óriási a pocakod, de nagyon aranyos...

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de egy kicsit készen vagyok... MA reggel kilenc óta Babó csak sírt és evett (néha egy kis nyűglődés is volt), délután már elvittük sétálni, hogy ne a lakásban üvöltsön, mert visszhangoztak a falak. Annyira fáj szegénynek a pocakja és az a legrosszbb, hogy tehetetlen vagyok. Felhívott ma a védőnő, hogy hogy vagyunk, mondtam neki, hogy nagyon fáj a hasa, erre annyit mondott, hogy hát fiú.
Most szopi és fél óra sírás után elszenderedett, remélem tud egy kicsit pihizni, mert tutir aő is ki van fáradva az egész napi nem alvástól.

Puszi
verzsike
 
 


Verzsike!

A szelcsovon meg nem gondolkodtal??kegyetlensegnek tunhet de tenyleg segit,kijon a sok beszorult levego,kaki...
Legeloszor nekem a dokino csinalta,a sok nyalkas sargas kaki utan az en orokke siro babam ott helyben felig puceran elaludt.
Es nem szokik hozza,ettol feltem en is.
ANno en 2 honapon at egesz nap kodorogtam a parkban mert csak kint a hideg levegon aludt el,csak szoptatni mertem hazamenni. :roll: :lol:
AMit szoktak javasolni,hogy vard ki a kb. 3 orat(nem szentiras) a ket etetes kozott hogy ne erjedjen a pocijaban a tejcsi. Nekem ettol fuggetlenul is orditott,de megeri kiprobalni...vagy a szokasos Infacolt,esetleg homeopatias bogyot,es nemsokara a Gripe watert,vagy adhatsz meg neki napi 1 Normaflort. valami csak bejon,vagy legalabb ugy erzed hogy tettel valamit.
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Én is itt vagyok végre!

Én is úgy örülök, hogy Esztert végül nem kínozták meg, szegénykémnek nagy kín lett volna így fájdalomcsillapítás nélkül végigcsinálni!
Reméljük, hamar elszalad neki ez az 5 hónap (bár ahogy magunkat ismerem, minél jobban idegeskedünk, annál lassabban telik az idő), és olyan boldog lesz, hogy a terhességéből csak a jó dolgokat fogja látni.

Momo drága, hát, Te is jó nehéz dolgokon mész keresztül, nem irigyellek! Tényleg próbálj azzal vigasztalódni, hogy mindjárt kész a ház, ami csak a tietek, a TE kezed munkája (na most persze ne szó szerint értsd, de magadnak köszönheted, te hajtottál ki benne/rajta mindent), és meglátod, mennyire boldog leszel tőle, ha készen lesz.
A férjed egyszerűen nem értem... én erre is csak azt tudom mondani legyintve, hogy ...férfiak... lövése sincs róla, miken mész keresztül, mennyit hajtasz, lótsz, futsz azért, hogy ilyen állapotban legyen az a ház, meg minden körülötted.
Hálátlannak tűnik, igaz nem ismerem, így nem akarok ítélkezni, csak fáj, hogy így bánt Téged!!!

Zsuzsikám, nagyon jól teszed, hogy jobban érzed magad, na jó tudom, ezt a természet meg az élet adja, nem Te döntöd el, milyen kedved van. De valóban tehetsz érte, hogy jobban érezd magad, hisz a lelkiismereted nyugodt lehet, ez a házassági válság nem a Te hibád. Te szültél két csodaszép gyermeked a férjednek, úgy, hogy mellette csodás anyuka, szép, szerető feleség maradtál. Ha ezt nem tudja értékelni, hanem más nőre van szüksége... ráadásul meg is bocsátottál neki, mikor bevallotta, illett volna, hogy azok után őszinte maradjon Veled.
Ha azok után is történtek a dolgok közöttük, ne haragudj, de rohadt mocskos dolog tőle.
Persze, lehet, hogy én értem félre a dolgot, és nem maradtak közelebbi kapcsolatban a hölggyel... akkor bocsájtsd meg kemény szavaim. Csak valahogy olyan egyértelmű a helyzet. Miért pont most borult ki a bili? Mikor elmegy a csaj? Hihetetlen!
Az én szerény véleményem is az, hogy két szék között a földre esik majd, és amikor már nem lesztek mellette, akkor fog rájönni, mit is jelentett neki a család. Mennyire szerencsés lehetett volna, de ő nem élt a lehetőséggel. Az élet visszavág majd, ebben mindig hiszek!
Szörnyen sajnállak, de őszintén örülök, hogy ilyen erős tudsz maradni ezek után is! Higgy benne, hogy az élet mindig kárpótol a szenvedésért! Muszáj ebbe kapaszkodni!!!

Erzsike, hú, de nehéz lehet! A gyerekorvost nem kérdezted még erről? Én erről a szélcsőről még nem is hallottam, de hátha ő tudna segíteni, legalább megmutatná, hogyan is kell alkalmazni.
Talán rögtön jobban lenne a kicsi babótok!

Lányok, én kezdek becsavarodni! Folyton tiszta idegbeteg vagyok! Már annyira várom az uh-t, amire jövő héten szerdára kaptam időpontot!
2,5 hónapja nem láttam a kis drágaságom a szív uh-t kivéve, ami ugyebár sokminden infót nem adott.
Kíváncsi vagyok rá, mekkora, mindene rendben van-e.
Egyelőre abba próbálok kapaszkodni, hogy mocorog, úgyhogy jól érezheti magát. Amíg így érzem, addig nem lehet semmi baja. De amikor alszik - és ugyebár egyre többet fog - mindig pánikba esem. Akkor próbálom elfoglalni magam, vagy lefekszem oldalra, és olyankor mindig beindul.
Félek! Rettegek tőle, nehogy elveszítsem még egyszer!!! Már nagyon közeleg a nagy találkozás, és őszintén írom Nektek, soha életemben nem féltem még ennyire, mint most! Tartok a csalódástól, az őrült tragédiától!!!

Szerettem volna gondtala, felhőtlen várandósságot, de ez számomra már az életben nem fog megadatni. Talán ha megszületik makk egészségesen, akkor a következő babával sokkal nyugodtabb leszek, mert hinni, tudni fogom, hogy a tavalyi tényleg csak véletlen balszerencse volt, és alapjában véve nekünk is csak egészséges gyermekeink születhetnek.
De egyelőre még nem vagyok ebben biztos, persze, szeretnék így érezni. Az agyam próbálom beállítani erre a gondolkodásra, hogy igenis 2 hónap múlva itt fog sírni, mosolyogni, szundikálni mellettünk a kis ágyikójában.

Na megyek is, lezuhanyzom, és elteszem magam holnapra, így egy nappal ismét közelebb kerülök a csodához!
Holnap kezdjük a 30-31. hetet!!! :) Már nincs sok hátra!!!

Ja, és Koda, még mindig hiányollak! A hétvégén már felhívlak, ha nem jelentkezel!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Az ég kiderült végre süt a nap remélem kicsit mindenkinek jobb kedve lesz.
Mi ma megyünk az ügyvédhez aláírni a papírokat . Nem is tudom olyan sok minden gondolatom van. Nem aggódok, de nem is tudom szavakba önteni mit érzek.

Juci
Jaj nagyon jók a képek. Igazán szép helyen jártatok.
Töltsd csak meg a z oldalt mert jó nézegetni.:)
Várom ám a regényt is!:)
Örülök hogy Dudi jobban van és csak egy kis vírus volt a bűnös.

Titi
Tulajdonképpen nem tudom volt e valami közöttük azóta, de ahogy viselkedett másra nem tudok gondolni. Bár ő állítja, hogy ez nem így van. Nem is igazán érdekel mert elég végleges elhatározásra jutott a kapcsolatunkat illetően.
Belegondoltál ma van az utolsó 8 órás munkanapod. :D

Verzsike
Kitartást a pocifájást illetően. Tényleg te figyelsz arra hogy mit eszel, nem lehet, hogy valami olyat amit nem bír a pici?
Dávidnál az espumisan hatott. Szerintem próbálkozz és valamelyik csak hat. A szélcsős megoldás tényleg jó, nagyon megkönnyebbül majd tőle. Egyébként mennyi kakai van egy nap?
Kérdésedre ha meggondolná magát a párom később most még fogalmam sincs mit tennék.

Na megyek, remélem tudok jönni még ma.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Gyorsan életjelet adok magamról, látom Titi már nagyon hiányolt:) de Bence már ordít is.....
Egyszerűen nem tudtam ide ülni, pedig mindenkire annyit gondoltam, főleg miután elolvastam a gondokat-bajokat. De nem tudok egyenként írni :( Szeretném, ha tudnátok, hogy veletek vagyok, gondolok rátok. Itthon magamban mindenkinek válaszoltam. Bár tudom ez kevés.... :cry:
Ezt a hozzászólást is kb. 1 órája írom, Bence itt ordít a kezemben.....

Olvaslak Benneteket, képben vagyok, de sajna csak olvasó üzemmódban. Hétvégén talán lesz időm többet írni.

Mindenkit puszilok!!!!!!!!!!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Most én is csak néhány sort, mert megég az ebéd.
Eszter!

Örülök, hogy végül nem csinálták meg a vizsgálatot. Gondolom te még jobban.

Titi!
Már csak néhány óra a mai napból, és jövőhéten már könnyebb lesz.

Bufo!
Biztos sők minden kavarog most a fejedben. Én nem tudom mit csinálnék. Nem is tudom mit írjak. Otthon alszik már a párod, vagy szokott hazamenni a gyerekekhez? Hogy döntöttetek a házat illetően?
Nagyon sok szeretettel várunk. Hozd a Dávidot is, mert a Rezi várja.
Én még nem vettem semmit az ovihoz, de mi csak szept. 24.-én kezdünk.

Juci!
Nagyon jók a képek, és örülök, hogy feltetted. Nyugodtan áraszd el az oldalt. Milyen nagy már Dudi. A telefonálós kép a kedvencem, de a szekrény felfedezése is tetszik.

Jaj... a kaja.?..
Délután jövök még, ha alszanak a lányok.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Helló lányok!

Na most nemrég aludtak el. Jó megszenvettem velük. Szerencsére a Rezi sokszor elalszik már egyedül, így addig a Sárát altatom. Na de a kisasszny, nem bírt magával. Végül cicre kellett tennem, mert üvöltésbe kezdet már az álmosságtól.

Bufo!
Nálunk nagyon változó a déli cicizés. Mostmár vagy két hete nem adok neki délben, csak ha nagyon nyűgös.
Sőt, képzeljétek délután már nem is kell neki, hanem elfordítja a fejét. Igaz délelőtt, és korán reggel csak az van neki, meg a fürdetés után.
Délután mindig valamit akar enni, és ismerkedik az új ízekkel. Múltkor már adtam neki egy Túró Rudit, igaz csak a belsejét. A Rezi az evett, és annyira akarta elvenni tőle. Aztán levágott egy gyors hisztit,így kapott egy kicsit.

Nem tudtok valami jó joghurtot, amit lehet adni már ilyen pici babának.
Van egy jó szakácskönyvem, amibe szupi receptek vannak a piciknek. Ha gondoljátok leírok majd néhányat.
Van csirkemáj leves krumplivl répával, és almával, de sok desszert is. A Rezinek sokszor főztem abból, és most vettem elő, mert már nem tudok mit kitalálni.


Juci!
Zabálni való a Dudi! Olyan jó lenne, ha sikerülni már találkoznunk. A Sára imadja a piciket. A múltkor is átjhívtam az új szomszédékat, és a Sára úgy megörült nekik.
Várom ám az élménybeszámolót.

Na megjöttem a párom a melóból. kész csoda, hogy ilyen korán hazaért. Mostanában annyit dolgozik, hogy alig találkozunk. Valami pályázatot ír, amit szeptember végére kell leadnia. Már nagyon várom, mert akkor többet lesz itthon. Igaz nem panaszkodhatom, mert fürdetésre mindig hazajön, és ha kell akkor utánna megy vissza.

Én úgy elvagyok fáradva. Állandóan főzni mosni vasalni, na meg a nagy ház is. Most mindent megint egyedül kell megcsinálnom.
Valami jó hír is (számomra). Megkaptam a családi autót, mert a drága férjuram, kapott egy cégest. Igaz felállni a garázsból még nem tudok. mondtam is a páromnak, hogy minnek kellett nekünk ilyen hosszú kocsikihajtó, ráadásul olyan ami még kanyarog is.

Na Sára már ébredezik.
Bocsi, hogy nem írtam szinte csak magunkról, de olyan jó néha valakivel megosztani a dolgokat.

Puszi:GYöngyi
Ja, ma megyek új mobilért. Tudjátok a Sára tönkretette a másikat. Még ma van akció a Panonnál. Holnaptól már elérhető leszek megint, ha hívnátok.

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok lányok!

Jelentem, túléltem, és vége az utolsó 8 órás munkanapomnak is!!! Aludtam is rá egy jó nagyot! :)

Hétfőn már csak 13.00-ra megyek!!! :) Így délelőtt pihenés lesz! :)

Viszont ami most el kezdett aggasztani, hogy odalent hátsó tájékon valami nincs rendben. Félek tőle, hogy aranyerem lesz, pedig most nem is igazán van problémám a székletemmel, de sajnos a hosszú időn át tartó szorulások talán sajnos megtették hatásukat. Minden esetre ha kint lesz a bébi elmegyek orvoshoz vele, bár a hátam közepére sem kívánom, valahogy ez olyan nem is tudom...
Addig meg csak kibírom, csak viszketek, csíp, meg valami fizikailag sem ok. Na, nem is részletezem tovább...

Jucikám, megnéztem a videot, Danival együtt nevettünk rajta! Édes a kiscsaj!!! És az a kis copfocska?! :)
A többi kép is egyszerűen fantasztikus!!! Semmi baj, majd jösz, amikor tudsz, de azért nagyon jó hallani felőled még ha csak ennyit is!

Timikém, de jó, hogy jelentkeztél!!! Már kezdtem aggódni! Én már csak ilyen hülye vagyok. Rád is vonatkozik ami Jucira, majd jösz, amikor tudsz, tudom, hogy nem egyszerű neked otthon... csak már nagyon hiányzol!!!

Gyöngyikém, szuper, hogy tied lett a nagy családi autó. Az volt az, amikor kijöttél elénk a talin? Mert az jó kényelmes lehet!
Gondolom, hogy nem egyszerű, nagy ház=nagy háztartás=rengeteg munka. Néha én is úgy érzem, nagyon sok lesz ez! Ügyes vagy, hogy ilyen tipp-topp rend van a lakásban, és még azon kívül is mindig jut időd mindenre! Nem is értem, hogy csinálod?!

Reggel megyünk Eszterrel és Ágival a börzére!!! :) Úgy várom!!! Kíváncsi vagyok rá, milyen lesz, még sosem voltam! :)
Gyöngyi, végül nem jösz?

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: