Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!:)

Itthon az kis uracskám!!! :)

Majd visszaolvasok mindent ígérem,de tudjátok hogy van ez...házasélet...igaz attól elvagyunk tiltva,de akkor is olyan jó hozzábújni,pakolgatni utána a széthagyott ruhadarabokat stb... :)

Tegnap voltunk UH-on,szuper volt!Mircsike szépen fejlődik pl. a fejmérete:BPD:78mm (64-75mm a tartomány!) :) doki szerint várható, hogy hamarabb kinéz!
De megijjesztett egy kicsit a doki, mert egy picit nyúlt a méhszájám, vagyis pihenni kell, a lábdagadás természetes és képzeljétek az újjízületeim és térdízületeim fájnak..doki azt mondta hááát ez van. Nem érdekel mindent megér ez a kismanó. A képen a pofija látszik... :)
Kép

kis-csillag!:)
szép kis petezsák!!! :) nekem a 18napon volt 2734 a hcg-m.
Drukk nagyon és vigyázz magadra!

Nyulasz!:)
én kaptam vissza egyszer blasztot is,szépen beindult de megállt 3 hét múlva,és kaptam vissza 4sejtes embriót is az is szépen beindult,de valami közbeszólt!A lényeg,hogy akár blaszto akár 4 sejtes,ugyanannyi az esélye a beágyazódásra!!! Hidd el nálad már szép ágyikót vetett odabent valaki! :)

pétektől mindenkit visszaolvasok,ne haragudjatok rám,most ennyire voltam képes!Bocsika.
Vendég
 


Sziasztok,
Csak most jutottam a gép elé...
Kis Csillag Gratulálunk.,...!!!! :lol: :lol: :lol:
Maradjuk egy szép kis Babócánál! Meglátjuk! Ne éld bele magad, majd kialakul!!! Ez is Óriási lépés! Jól emlékszem, hogy péntek körül leszel pont 4 hetes???
Vikimi, ez természetes!!!

Ja a picúrok ma este nem értékelték a tojás rántottát és a friss házi szőlőt...
Kopogtatott rókakoma... Én csak azért aggódom, mert a teljes vacsi kárba és nem a picúrokba ment...

üdv.
Apacs.

Kép
apacs
 
 


elírtam a levélben: nem nyúlt a méhszájám, hanem ellenkezőleg,picit rövidült.... sajnos.Ezért kell sokat pihennem

Kellemes hetet mindenkinek!

Apacs!:)
ez a rókakoma már elmehetne... a kicsik miatt ne aggódj kapnak annyi tápanyagot amennyi nekik kell!!!
:)
Vendég
 

 
 

Apacs,
Én a 17. hétig hánytam de a baba így is szépen fejlődik nagyobb is mindig a koránál :wink:

Viki,
Örülök hogy minden rendben :D

Kis*,
Ha Et+22 napnál vagy vagyis ma már 23 akkor több vagy mint 4 hetes már öt is elmúltál :D
Vendég
 


Sziasztok!
Írtam Szmatona dokinak,és ezt írta vissza:
[/quote] Ez így nem igaz, nagyobb az esély 5. napos embryonak a megtapadásra , de 2. és 3. napos embryók beűltetésénél is 30-35 %-os a terhességi ráta. Tisztelettel Dr Szmatona Gábor
[quote]
írta:

Szóval olvastam azt is amit ti írtatok,Katavirág ,Julika és mindenki,köszönöm,és részemről el is felejtettem az aggódást.Csak ezek a hülye cikkek félrevezetik az embert.Nem is értem,miért nem maradok csak nálatok,Ti sokkal többet tudtok mindenről,mint a papírforma.Egyébként tegnap néztem az Élet az anyaméhben,blasztóként 70-120 sejtes.

Heni!
Szép a vonalzód!Remélem hamarosan babásra cserélheted!

Dezsikém!
Köszönöm, :D

Katavirág!
Jó volt olvasni!Nagyon örülök Nektek.Pocakosodj szépen!

Apacs!
Sajnos nekem a fejfájás nagyon szemét,mert ha este picit fáj,akkor reggelre szét akar esni.És hát havonta 1-2 alkalommal biztos fáj.Persze mikor,ha nem most. :evil:
Azt mondta Krizsa doki,hoy esténként igyak meg egy pohár vörösbort.Gondoltam talán a fejfájásra is jó lesz.Fel is bontottunk egyet.Én mondtam apának,hogy ez romlott,nyisson másikat.De az is olyan sz*r volt.Többet nem bontott,azt mondta ilyen ízű a vörösbor.Brrrrrrr.Azért legyűrtem egy fél pohárral.
Ja,a rókakomát nyugodtan küldjétek felém. :wink:

Julika!
Köszi neked is.
Mennyi a hőemelkedésed?A pocim nekem is fáj,igaz nem nagyon,és már írtam korábban,hogy 37.5 körül mozog a hőm napközben.Amúgy az ébredésit nem mérem,mert ugye felesleges.
Pihenj sokat,vigyázz a babókra!Minden rendben lesz!

Csibe!
2 naposan kaptam vissza,szerdán punkció,pénteken et.Te is így kaptad a múltkor?Vagy 3 naposan?

Viki!
Jó apázást,most igazoltan vagy távol :wink:
Szuper a kép!És ha pihenni kell,akkor nyomás az ágyba!

Kis-csillag!
Ez aztán a jó hír!Tudtam én,hogy örömkönnyek lesznek.Nagyon gratulálok,szeretnélek követni :wink:
Vendég
 


Na,ez jól sikerült. :evil:
Minden más,idézetként szerepel.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
Nagyon örülök Nektek! Ez igazán jó hír! Most már babás vonalzód lesz!!! :D lássuk!!!

Nyulasz!
Már csak 8 nap! Most akkor a tudás hatalmában tessék megnyugodni és várni a + tesztet! :D Küldök energiákat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanna!
Mikor is teszteltsz pontosan? Arra a napra több pozitivumot küldök :D
A mai adag:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vikimi!
:D
Pihengess! Picit most urad is kényeztethet! Milyen jó is Nektek! Újra együtt!!! :D

Csibe!
Annyira örülök, hogy kb. együtt megyünk!!! Neked most ez hányadik? Ne haragudj, ha már kérdeztem, :oops: de nem emlékszem.
dezsina
 
 


Sziasztok,

Kis-Csillag gratulálok :D

Vikimi pihizzél sokat.

Dezsina, nekem ez most a 2. lombikom lesz. Melyik protokollt fogod csinálni?

Nyulasz 2 naposan 4 sejtes az nagyon jó, sogornőm is 2 naposan kapta vissza a 4 sejtes embriót, akit most Samunak hívnak, amúgy a babába vagyok szerelmesedve :D
Én 4 naposan kaptam vissza 4 sejteset, de velem közölte a biológus, hogy igen lassan osztódik.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe!
Már elkezdtem.... :D Long protokol! 8) Tehát már szúrok és a mesi 3. napján jön a stimu! :D Már alig várom, hogy megjöjjön!!!
dezsina
 
 


Kis-csillag, mar alig vartam, hogy belepjek ma a netre es olvashassam az oromhirt. Gratulalok! ET utan hanyadik napon vagy? Abbol es a HCG szintbol meg lehet mondani az ikrek eselyet. Egyebkent a 3000 folotti ertek nagyon jo :!: :!: :!:

Nyulasz, remelem megnyugodtal. 4 sejtbol is lehet csoda :lol:

Akkor most ki lesz befuto? Kiert izgulhatok? Nyulasz, Hanna, Julika?
Van meg valaki, aki tesztre var?

Szoritok nektek szivbol :!: :!: :!:
katavirag
 
 


Dezsi, :D
Jó szurkálást Kép
Vendég
 


Pandácska!
:D köszi! sajnos, most már egyáltalán nem élevezem :? Először még izgi volt, most már fásultabb vagyok. 8)
dezsina
 
 


Igen,köszi,megnyugodtam.

Elöször Hannáért izgulunk!
Julika és én csak utána,szép sorba,jöhetnek a babás vonalzók.

Még nem is meséltem,hogy jártam.

Krizsa doki felírta az injekciókat.Gonal 900 és Merional 12 dobozzal.Valamint Klion kúpot.Elmentem a Déli gyógyszertárba,és fizettem potom 92.000 ft-ot. :shock: Csodálkoztam is,mert februári stimum óta nagyobb a támogatás a gyógyszereinkre.Sétálok az autóhoz vissza,de csak nem értem az egészet.Felhívtam a Kaáli recepciót,hogy szerintük ez nem sok-e.De bizony,mondták,hogy akkor én teljes áron kaptam.Menjek vissza a gyógyszertárba,kérdezzem meg,hogy mi volt a receptre írva,általános vagy eü támogatott.Ha általános,akkor a Doktor úr rosszul jelölte be,kérjem vissza a receptet,és péntek délután lévén,majd hétfőn menjek be új receptért.Persze szombaton már szúrnom kellett.De ha eü van rajta bejelölve,akkor szóljak,hogy hiba történt.
Visszamentem,előkeresték,majd közli a hölgy,bocs,rosszul néztem.Ekkor még nyugodt voltam.Majd eltűnt 15 percre,és visszajött egy kolleganőjével,és mosolygós arccal elkezdtek stornózni.Kérdeztem mennyi idő,mert lejár a parkolócetlim.Mindjárt,mindjárt,türelem.Na erre ment fel a pumpa.Szóltam,hogy jobban is figyelhetnének.Erre elkezd vigyorogni,és azt mondja,ők is hibázhatnak,de mindenkinek visszaadják a pénzt.Na erre kész lettem.Mi az,hogy mindenkinek visszaadják?Én az utca végéről jöttem vissza,és ha nem vagyok tájékozott a támogatást illetően,akkor sose tudom meg,hogy hibáztak.Talán utánam postázták volna az 55.000 forintomat?Ekkor már az egész gyógyszertár engem nézett.Nem vagyok az a balhézós típus,a kutakon is mindig nyugodtan szólok,mikor át akarnak verni,de itt elszakadt a cérna.Mert naívan honnan tudnám,hogy átvertek?
Így a 92.000 helyett csak 37.000 lett a számla.55.000 ft-ot adtak vissza.Felháborítonak éreztem.
Vendég
 


Nyulasz!
Te jó ég!
Én Decapeptylt váltottam ki és 25-öt fizettem, februárban 23-at, tavaly ilyenkor 21-et. Elcsodálkoztam magamban... nem néztem a receptet, de lehet, hogy engem is átvertek? Csodálkoztam, hogy többet fizetek, mert arra számítottam, hogy +25 % kedvezmény jár. hát a blokk otthon van, és azon nincs támogatás :? szerinted rákérdezzek mint egy jó hét múlva?
dezsina
 
 


Mára teljesen jól lettem!!!!!!!!!!!Végre tudtam aludni, és a közérzetem is sokkal jobb!!!!!!!!!!!!!!Hurrá! :lol:

Nyulasz - sajnálom, hogy így jártál, így leírva jót mosolyogtam (NE HARAGUDJ de olyan édesen háborogsz!!!!!!!!!!!!!!! :oops: ). Sajnos ez nem egyedi eset............Ügyes voltál, legyél büszke magadra!!!!!!

Katavirág - aranyos vagy a drukkolás miatt! Köszönjük!!!!!!!!!Ilyenkor minden bíztató szó sokat ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsina- no ejnye! Biztosan a rossz idő vette el a kedvedet!!!!!!!!! Kérjük vissza a rendes dezsit!!!!!! Meglátod, ha elindul végre másként látod majd!!!!!!!!Ott a célegyenesben már minden más! A jó hírek meg valósággal röpíteni fognak előre! Hiszem!

Vikimi - de szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kis*-csak ügyesen. Most kell sokat simogatni őt-őket! Még bármi lehet! :lol: a lényeg, hogy mindannyian jól legyetek!!!!!!!!!!!!
julika79
 
 


Nyulasz,
Hát szép :shock: :evil:
Vendég
 


Sziasztok!
Megint hazajöttünk egy kis kirándulásból hamár a hosszú szabit nem a beültetés utáni pihivel töltöm. :( Sikerült egy jó kis paralgfüves övezetben aludnunk, a párom hajnali 3-tól prüszkölt mellettem, úgyhogy nem aludtunk egy hunyásnyit sem attól kezdve. :(


Dezsina! Tényleg Izgi, jövő hét hétfőn már megyek az első UH-ra, hogy megnézzék, nem maradt e valami bibi a múlt havi stimuból, leszívásból, és akkor ha ÁMEN-t mond rá a doki, 2 naponta UH a beültiig. Kitartás a szurizáshoz! Nem ám fásultnak lenni, az most nagyon fontos, hogy lelkileg is segítsd a tüszők érését! Merthogy tényleg számít. már nem emlékszem ki mondta, de bennfentes, mert jól az agyamba véstem :)

Csibe, akkor már hárman megyünk egyszerre! Csak ügyesen!

Nyulasz!
Durva, amit írtál a Déli patikáról.. Remélem az Orgalutran-ra alapból nem jár támogatás, mert én azt teljes áron kaptam ott, és a 7 db volt 70ezer ft. !!! :twisted:

Írtad, hogy a transzfer után 1-2 nappal áll be a hőd 37.5-re. Ingadozott fel, le? milyen intervallunmban? Csak hogy ne kapjak majd szívbajt, a beültetés előtt, ha felmegy úgy 37.7ig, vagy ilyesmi. Egyébként a nővérke mondta a kórhátzban, mikor mérték a hőm, és 37.6 volt a tervezett beültetés napján, nyugtatgatott, hogy ettől még lehet beültetés,merthogy aki érzékeny rá, annak fel szokott menni az Utrogestan miatt.

Tényleg a progeszteron szuri nem kevesebb esélyyel viszi fel a hőt? Nekem a dokim csak az utro-t mondta, nem adott választási lehetőséget. Aki progiszurizik, csajok, nálatok ez hogy volt? Mi az előnye az utro-val szemben? Gondolom nem az árfekvése :(
Tényleg, Nyulasz, írtad, hogy nem táppénz jár a kezelés idejére, azt nem tudod véletlen, hogy a távolléti díj a fizetés hány százaléka? Nekem ugye nem lesz most már leszívás, csak fagyibabó és, és erre már attól tartok táppénz tuti nem jár, majd ha csak zebrás tesztet produkálok, és esetleg veszélyeztetettnek nyilvánítanak.

Julika!
Örülök, hogy jobban vagy, vigyázzatok ám magatokra... (még annyit megnyugtatás képp, hogy a Sejtjeink filmben a Koncz Tanár úr mondja, hogy ami fontos, hogy ne hosszú ideig tartson a magas hő, az lehet veszélyes. És ő lázról beszélt.

A hány sejtesen szerencsésebb a beültiről olvastam, egy chicago-i tanulmányban taglalják, hogy a take home baby rate-azaz a hazavitt babák aránya, akik megszületnek-nem attól függ, hogy hány sejtesen kerülnek a méhbe, hanem hogy milyen minőségűek. A legnagyobb törekvés ezen a területen az, hogy azt tudják meghatározni a legpontosabban, hogy mely embriók a legjobb minőségűek.

Kiscsillag!
De jóóóóó! Akkor már te végig betegállományban leszel? Drukkolok ám továbbra is!

Hanna, te hogy vagy?
Te is ficánkolsz már, mint Nyulasz?
Nem értem miért mondja az egyik orvos, hogy 9 napig csak pisilni lehet kimenni a beülti után, nem is beszélve az autóban való utazásról, a másik (ebből van több, ugye,?) azt mondja, hogy mindent ugyanúgy lehet csinálni, mint eddig.??? Most akkor feküdni kell, vagy nem?

Vikimi!
Becsületreméltó a kitartásod! Tényleg pihizz sokat... Tényleg, a házasélet tabu egész végig? És mikortól? Csakhogy felkészítsem a párom lelkileg.. és fel tudjak iratni neki úszóbérletet, vagy valami ilyesmit... :)

Apacs!
Asszonyt kényeztesd sokat, hogy megjöjjön a kedve az otthon pihizéshez! :)
Vendég
 


Dezsi,
Ezek a támogatottak:
-Gonal F 75NE oldószer+por
-Gonal F 300NE előre töltött toll
-Gonal F 450NE előre töltött toll
-Gonal F 900NE előre töltött toll
-Luveris 75 NE oldószer + por
-Ovitrelle 250 mikrogramm
-Menopur 10 amp.por+10 amp.oldószer
-Menopur 5 amp.por+5amp.oldószer
-Puregon 300NE 1 patron+6 tű
-Fostimon HP 75NE 1 porampulla
-Fostimon HP 75NE 10 porampulla
-Merional 75NE 10x
-Merional 75NE 1x

A deca nincs köztük.
Vendég
 


És ami támogatott azon nem 25% hanem 70% támogatás van.
Vendég
 


Pandácska!
ez azért megnyugtató, hogy legalább nem vertek át! Köszi. Ha a deca nincs köztük, nem baj, a 25ezer csak bemelegítés :D Majd meglátjuk mit kapok... 8)

Julika!
Örülök, hogy jól vagy! Csak nyugodtam! Nagyon izgulok értetek!
igyekszem a régi lenni! néha sajnálom magam :oops: akkor jelenik meg a kisördög. :twisted: Nehéz leszokni erről a fránya önsajnálatról :roll: :twisted: :D

Brumi!
Akkor már várom a hétfői jelentkezésed! Elméletileg nekem kedden jön meg, akkor csüt.-től stimu és onnan kb 2hét beülti :D Igyekszem :D 8) Azért akármilyen fásult is vagyok a szuri beadásának órájában, nagyon várom már az eseményt! Szerinted tényleg az is kell, hogy a stimu alatt is törekedni kell a pozitiv hangulatra :? Még szerencse, hogy csak leállítási szakaszban vagyok :P Úgy látom össze kell szednem magam.
dezsina
 
 


Pandácska!
Úgy értettem a támogatást hogy az 50% on felül +25% vagyis azt gondoltam 75% van. De ezek szerint az is csak 70% :shock:
dezsina
 
 


Dezsikém!
No akkor szedd össze magad!!!!

Gondolom ez a gyógyszertári dolog nem mindennapos,de azért jó ha tudunk róla,és odafigyelünk.Tisztában kell lennünk az árakkal,mert azért nem kevés pénzről van szó.

Julika drága!
Örülök,hogy jól vagytok!De ugye nem dolgozol?Bár most nyári szünet van még.
Így utólag tényleg vicces.Már megszoktam,hogy figyelek,mert a benzinkutakon mindig azt játszották,hogy 4 napos matricát kérsz,azt is kapsz,de havit húznak le.Régi trükk,könnyű belefutni.És nem olyan ciki nekik utána magyarázkodni,mint a múltkor,amikor 1000 ft lemaradt a visszajáróból.Persze a patikákban jobban megbízik az ember...

Brummadzag!
Lehet,hogy ingadozott a hőm,nem tudom,mert csak egy nap egyszer,azt is csak kiváncsiságból mértem,és 37.5 volt mindig,2 nappal a beülti utántól.De akkor biztos csak az utró miatt.
A távolléti díjat nem tudom hogy számolják.Én táppénzen vagyok most.De bizti kiír a dokid,kérd meg szépen.
A munkahelyeden tudnak a lombikról?

Ez az úszóbérletes dolog nagyon jóóóó! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Megyek teregetni.Sajna nincs teregető gépünk.
Vendég
 


Nyulasz!
Annyira szeretem a nyulaszodat! Mindig feldob, amikor ránézek, csak mosolyogni tudok neki :lol: :lol: :lol:

Amúgy most én is kiveszek egy kis szabit a beülti után, vagy lehet, hogy már a punkciótól! :roll: Csak azt nem tudom, hogy akkor hogy bírom ki nélkületek :? :?: :!:
dezsina
 
 


Azt ne monnd,hogy nincs otthon net :shock:

Jaj,Dezsi,pedig pihenned kéne a punkciótól.De tényleg akkor nem tudsz jönni????
Vendég
 


Már bocs,de nem olyan értelemben írtam,hogy ciki lenne,hanem mert sajnálnám ha nem jönnél.Könnyű a munkád?
Babásan is dolgozni fogsz?
Vendég
 


Igen,a nyuszim vidám!Remélem én is ilyen maradok 8 nap múlva is.
Vendég
 


Nyulasz!
Az a helyzet, hogy elméletileg nemsoká lesz netem. :) Eddig nem kellett, mert a melóhelyemen végül is elég, annyit netelek amennyit akarok :wink: Igy nem akartam külön pénzt beleölni. DE most kitaláltuk, hogy kell egy gép otthonra is. Akkor pedig kell net is. :roll: Laptopot akarok venni, mert nekem nem kell ilyen számítógép sarok meg külön monitor meg mindenféle kütyü :x Azt pedig akkor veszem meg, amikor kiderül mennyi pénzünk marad a lombikból 8) . Tehát, elméletileg lehet hogy lesz :P :P :P adddigra
Amúgy babásan is végig akarok melózni. Imádom a munkám, a munkahelyem, az embereket akikkel együtt dolgozom :D Ebben rendkívül szerencsés vagyok!!!! irodai munkát végzek... tehát fekve is tudom csinálni :lol: :lol: :lol:
dezsina
 
 


Mázlista :lol:
Mondjuk a kollegáimat én is szeretem,meg a munkám is szerettem,de már nagyon szívesen átadnám másnak a területemet.
Én nem tudok majd dolgozni.Bizti néha nagyon fog hiányozni,de nem kockáztatok.
Jó ötlet a laptop,bár nem annyira szeretem,de lassan nekünk is az fog kelleni,mert a számítógépteremből csinálunk gyerekszobát :wink:
Vendég
 


sziasztok!

Ezt a Kaális párok forumáról szedtem.Remélem nem haragszanak érte,de nagyon édi,potyogtak a könnyeim a nevetéstől

http://www.anyalettem.hu/amit-addig-nem ... eked--cikk
Vendég
 


Nyulasz, a patikai sztoryd tipiukus Hungary :lol:

Ti miert iratjatok ki magatokat? En meghalnek az unalomtol otthon. Az altatas es a punkcio utan megertem, 3 napot adnek mindenkinek, de szerintem ha valaki dolgozott aztan nem, akkor csak magat figyelgeti, szenved, most akkor terhes vagy nem? Kesobb meg azon, elvetel-e vagy nem.
Az en dokim azt mondta, mindent ugyanugy, ahogy eddig.
Megmondom oszinten, a rakoncentralasban sem hiszek, meg abban sem, hogy most akkor pozitivan allok hozza.
En 3 evig nem estem teherbe. Nem tudtak az okat. Aztan az elso lombiknal az agyammal tudtam, soha eddig az eletben nem volt meg akkora eselyem a teherbeesere, mint most. Nem ereztem semmit, de a teszt pozitiv lett.
A munkabol valo kiiratast akkor ertem csak meg, ha valaki valoban veszelyeztetett, esetleg a munkahelye (pl.: Rontgen) nem engedi meg.
Szerintem a kismamanak fittnek kell maradni, nem beszelve arrol, hogy a szules is egy fizikai munka.
Ha barki kozuletek maskepp gondolja, remelem, nem sertettem meg, de oszinten ez a velemenyem.
katavirag
 
 


Kata,
Én meg hiszek benne a pozitív gondolatokban is mert nekem meg ez segített :wink: és aki pihenni akar az pihenjen ez nem jelenti azt hogy magát figyelgeti. Attól még egy kismama fitt maradhat, nem a munkától leszel fitt főleg ha ülsz egy irodában.
Vendég
 


Katavirág!

Napi 200 km kocsikázás,napi 30 boltnál ki-be-ki-be,és még kb 8-10 kilós dobozokból napi 20-25 dobozzal pakolok,cipekedek.
Fitt az maradnék,de babás nem biztos.Ja,és 4-kor kelés.Mellesleg az utrózást is nehéz lenne megoldani.Napi 3x.
De biztos vannak olyan munkakörök,amit lehet babásan csinálni,és irigylem is azokat,mert akkor biztos nem zombik estére a hajnali keléstől,meg a rohanástól egész nap.Mehettem volna annak idején irodába a fizetésem harmadáért.De valamit valamiért.
Persze nem sértettél meg,honnan is tudnád mit dolgozom.
Még jó,hogy van itthon net,mert így nem unatkozom.Hiszen itt vagytok ti.
Vendég
 


Kata
Meg azért az se mindegy milyen a terhességed neked nincsen hányingered nem hánysz de bizony amikor egész nap a wc-re rohangálsz az azért más helyzet lehet akkor nem lenne annyi kedved dolgozni stb.
Vendég
 


persze tényleg figyelgetem magam :oops: :oops: :oops:
De sebaj.Lehet,hogy többet aggodalmaskodom,mintha dolgoznék,de ha sikerül,akkor sem fogok itthon unatkozni.Szinte minden barátnőm kisbabával van otthon,végre lesz időm rájuk is.Meg főzni sem munkából hazaesve kell majd.Nekem tettszik.Az elöbb kinn voltam a kutyánknál,játtszottam vele egy jót,most megyek csinálok ebédet.Tényleg tettszik itthon. :lol:
Vendég
 


Pandácska!
Te otthon vagy?
Vendég
 


Nyulasz,
Otthon vagyok és fitt vagyok :lol: dobjak neked spárgát? :lol: :lol: Jó étvégyat az ebédhez mi már megettük az adagunkat :D
Vendég
 


Na, jol kiugrasztottam a nyulat a bokorbol :lol:
katavirag
 
 


Katavirág!
Kiiratni nem iratnám ki magam táppénzre vagy aminek hívják, mert szeretek dolgozni. Az első után 10 napot voltam otthon és valóban rossz volt, mert csak magammal foglalatoskodtam, habár minden napra csináltam programot. A másodiknál 2 napot voltam otthon, akkor is csak magammal foglalkoztam és lestem a jeleket, tehát ez sem vált be. Igy most 1 hetet fogok kivenni. (még nem voltam szabin, és ez lesz a szabadságom)(vagyis 3 napot azért már voltam :P )
A pozitiv gondolatokkal a következő képpen látom: Le kell szögezzem, hogy nagy szkeptikus vagyok. Igazából nem hiszek semmibe. Ezért is próbálom győzködtetni magam a lányokkal, hogy igenis hinni kell benne, mert elbizonytalanodtam. Lassan belátom, hogy minden fejben dől el... Az elsőnél legbelül tudtam, hogy nem sikerül, a másodiknál végig úgy tettem, ahogy a lányoktól olvastam, pozitiven, simogatások, beszélgetések. Össze is jött, ahogy megtudtam, hogy + a teszt, begörcsöltem és végig az járt a fejembe, hogy el fog menni. Igy is lett. rögtön utána spontán terhes lettem, úgy hogy nem is foglalkoztam görcsösen vele. Ahogy megláttam a + tesztet, megint ugyanaz, el fog menni. Hát műszeres befejezés lett a vége. Itt elgondolkodtam :roll: hogy is van ez. Vajon tényleg fejben dől el minden? Természetesen ez igy nem 100%an igaz, de elgondolkodtató. Szóval inkább próbálom azt megértetni magammal, hogy hinni kell benne. (habár mint szkeptikusnak nehezemre esik...) Úgy gondolom, hogy hinnem kell benne, 5 éve szeretnék gyereket. És most sikerülni fog, mert nagyon pozitiv akarok lenni (csak nehéz)
Tök jó hogy leírtad a véleményed!!! :D Erről lehet vitázni (barátilag :D) és nem sértettél meg senkit :D :D :D
dezsina
 
 


Nyulasz!
Én 110-et megyek mindennap: 58 oda, 58 vissza. De az irodában üldögélek és a kocsiban is! És a gyerekem is szeretni fogja majd az utazást :D 8)
dezsina
 
 


Pandus!
elöször azt hittem spárgát ebédeltek,és azt akarsz virtuálisan küldeni.Aztán leesett :lol: :lol:

Egyébként már 11-kor megebédeltem én is,de kedvem támadt főzőcskézni.(no,ez is ritka)

Végre esik az eső,olyan kellemes a levegő(ja,ez is ritka,hogy esőnek örülök)

Katavirág!

Mindenki csinálja úgy,ahogy jólesik neki.Oké? :wink:

Dezsi!
Most gondolj arra,fájni fog a szülés,de túlélem. :wink:
Vendég
 


Nekem a munkahelyem csak 11 km.A többit ki-be ugrálással szakítom meg.És pakolással.Így azért fárasztóbb.Elvezetnék én minden nap akár Münchenbe és vissza is,csak ne kéne mást csinálni.De most például esik az eső.A 4.boltnál átázik a cipőm.Az 5.-nél már tocsog a zoknim is.A nadrágom szára alulról elkezdi felszívni a vizet,ami a 15.bolt körül már a sípcsontom közepéig vizes.És még csak a nap felénél tartok...
Szép az eső innen az ablakból. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Katavirág:
Te nem is nagyon pihentél?
Azt tudom, hogy végül is mindent lehet elvileg csinálni, de csak módjával
Neked hányadik lombikod volt?

Hajnóca:
Tényleg nem tudom mi lehet a probléma, szerintem nem írhattam be fordítva, mert csak egy helyre tudtam dátumot az esemény napját beírni

Júlika:
++++++, mai pozitív energiák, vigyázz magadra és pihenj
Örülök, hogy jobban vagy

Csibe:
Gondolom, már alig várod a kezdést, és milyen jó, hogy Dezsivel együtt kezdesz

Kis*:
Nagyon gratula, „szép a babód”
Milyen fősulira jársz? Én is járok suliban, de én csak tanfolyamra, hétfőn-szerdán 17.00-20.15-ig (ami azért is gáz mert, másfél órát utazok utána haza, tehát kb. tíz vagyok otthon), mérlegképes könyvelői tanfolyam

Pandácska:
Köszi az infókat a gyógyszerekkel kapcsolatban

Viki:
Elhiszem, hogy örülsz, hogy itthon van apa
Remélem nem lesz probléma és Míra még nem akar jönni egy darabig

Apacs:
Sajnálom a rókakomátkat, hamarosan küldhetitek hozzám őket, vagy akinek még szüksége van rá
Biztos szépen fejlődnek a babák

Nyulasz:
++++++++++++
Köszi a vonalzódicséretet, remélem itt mindannyian hamarosan babásra cserélhetjük őket
Sajnálom, ami a gyógyszertárban történt, de ügyesen megoldottad
Nekem egyik receptemen sincs semmi bejelölve fölül, de te példádon tanulva először megkérdezem a patikában mit mondanak rá, ha gáz van még tudok intézkedni

Dezsi:
Mi történt? Valami baj van? Tegnap még olyan vidám voltál
Örülök, hogy a munkahelyed
A laptop jó megoldás, főleg, ha netre kell
Egyébként a gyógyszertámogatások, olyan május óta vannak, év elején pedig csökkentve volt a támogatás, én voltam úgy január elején a gonal-f 900-t 49000 ft-ért, vettem és még kellett utána és akkor már a 300-as-t vettem 25000 ft-ért
Bumi:
Akkor már nem is kell sokat várnod
Én amikor progit(4ampulla/nap) kaptam, a progeszetrom szintem nagyo jó értékű volt, de amikor az utrot(3*2/nap) kaptam kevés volt a szintem
Meg őszintén szólva lehet, hogy hülyén hangzik, de kellemesebbnek tartottam a szurit, mint a hüvelygolyókat és utána lévő folyást, pedig először örültem, hogy második nekifutásra nem szurit kapok

Hanna:
++++++++++++ mára

Egyébként kinek tudnak a lombikról a munkahelyé és hogy reagáltak?
Nekem tudják és a főnökasszonyom még drukkol is és sajnálta, hogy nem jött össze. Egyedül csak annyi volt a kérdése, hogy meddig számíthat rám.

Egyébként én szeretek otthon lenni, mindig fel tudom találni magam. Nekem másfél óra az út a munkahelyemig és esténként hulla vagyok mire haza érek és még vár a házimunka is otthon + suli, tanulás

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni
 
 


Dezsi!
Az 116 8)
Vendég
 


Sziasztok,
gondoltam benézek, de ennyit csak este tudok végigolvasni..
Amire tudok,arra azért reagálok szigorúan időrendben..
Nyulasz....azért csak nem bírtad ki... :lol: Ez van...ilyen vagy...de ez nálam +++ Krizsa doki nekünk is javasolta a vörösbor az elején, de a zebracsíkos teszt után lassan leépítettük.. Pedig Párom nagyon szereti a vörösbort..."tisztán"..
Vikimi, pihenj sokat és jó "apázást"..:)
Pandácska, tuti ez a fecsis hangulatjel....
Nyulasz, Igazad van!!! Nem semmi,...apró hiba...Egyébként is utálom, hogy csak gyógyszertárba lehet mindent megveni.. Most kicsit lazítottak.De azért álljon meg a menet. A nagy multikat, nézi a versenyhivatal, néha bünteti is. A gyógyszertárak maximalizált áron...ami persze egységes ...adják a gyogyit...Ennél nagyobb maffia talán csak az útépítés... Gondoljatok bele fix. max. áron adja u.a a gyógyszert a legtöbb patika.. Én sokat végigjártam (utro, gonal..stb..) Szabad verseny.. Az árrés meg.....jobb ha nem tudjátok...! (bocsi a kirohanásért) :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Julika, De jó látni, hogy jobban vaygy és jó a kedved!!! :shock: :D
Dezsina, Fel a fejjel....most még az idő is ellened dolgozik, de majd összejön minden+ egyeszerre...
Most ennyi este folytatom...
üdv.
Apacs

Kép
apacs
 
 


Heni!
Velem nincs semmi, csak néha lelengek önsajnálatba. De már nem vagyok olyan depi, mint egy hónapja. Szeretek nyavajogni (legalábbis ezt látnám, ha kívülről nézném magam) Azért igyekszem összeszedni magam, csak a szuri után nyafizok, főleg, hogy megint valami érbe szúrtam és jól vérzett :twisted: (hiába növesztettem jó kis zsírpánákat :lol: )
Nekem tudják a lombikot, sőt végig tudták a 6 inszemet is. 5 évvel ezelőtt szóltam, hogy szeretnék gyereket... Azóta ők is várják már... :P :P :P

Nyulasz!
:? Te kis matematikus :lol:
dezsina
 
 


Dezsi, nem semmi a torteneted.... a pozitiv teszt + meg is jon a menszesz, nem ritka. Egyszer nekem is volt.
Hany lombikod volt eddig? ICSI-s is volt? Csak azert mondom, mert nekunk bar mind megtermekenyult, csak az ICSI-sek osztodtak szepen. Szoval van olyan, hogy egy no teherbe esik, elindul minden aztan a rossz osztodas miatt nem tapad meg.

Jahh, a pozitiv gondolatok... most elarulom, kereszteny vagyok, Agykontrollt vegeztem, miegymas. De vannak dolgok az ember eleteben, amelyek makacsul maskepp mukodnek. Sokszor megerzek dolgokat, a kor elorehaladtaval egyre jobban, de ez a terhesseg amolyan fogas kerdes maradt. Hogy most ezen mulik-e? Igen, sokminden a pszichebol indul, betegsegek stb. De ez esetben en huvos maradtam, bevallom. Legfokepp azert, mert nem akartam a lombikot, csak a ferjem ragaszkodott hozza. Eros akartu a draga :lol:

Ja, es persze Panda, Nyulasz, mindenki ugy csianlja, ahogy neki jo. A hanyast, emelygest, kemeny munkat megertem. Csak azert meg sem tudom hova tenni azt, hogy a kismamak tobb mint 90%-a kiiratja magat az egesz terhessegre, mintha betegseg lenne. :wink:
katavirag
 
 


Apacs!

Mire gondoltál?

[quote]N írta:yulasz....azért csak nem bírtad ki... Ez van...ilyen vagy...de ez nálam +++ Krizsa doki nekünk is javasolta a vörösbor az elején, de a zebracsíkos teszt után lassan leépítettük.. Pedig Párom nagyon szereti a vörösbort..."tisztán"..


Heni!


[quote] írta:n amikor progit(4ampulla/nap) kaptam, a progeszetrom szintem nagyo jó értékű volt, de amikor az utrot(3*2/nap) kaptam kevés volt a szintem


Akkor lehet,hogy most azon kéne aggódnom,hogy nem kapok progiszurit,csak útrót?
VALAKI!!!
Valakinek volt 4 sejtes babája,aki csak utrós progipótlást kapott,és sikerült?
Na,jó,csak vicceltem :lol: :lol: :lol:
Hess,hülye gondolatok,hess
Vendég
 


Kata,
90% nem túlzás ez egy kicsit? :lol:
Vendég
 


Na jo, lezarom a tappenzes temat 8)

Nyulasz, kerdesedre megint csak jelentkeznem kell. 4 sejtes, Utros kismama vagyok :lol: Napi 6 tbl. alulrol.

De ti mennyi gyogyszert hasznaltatok! Panda listajarol en a Gonal900-at kaptam, Ovitrel-t talan egyszer es transzfer ota Utrogestan hasznalom. De gondolom, ha masodjara megy az ember, modositjak, emelik az adagokat.
katavirag
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?