Új privát üzeneted érkezett!

Unique :D ,
már szeretném én is a kistesó/ka/t is... sok-sok gyereket! :D Telhetetlen vagyok...! :D
20140901102739
 
 


icsilya írta:Unique :D
akkor hipp-hopp beágyazódott :) tényleg nagyon gyorsan megmutatta magát :)


Hipp hopp :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ez jó, ez tetszik! :) Gondolom, 3-4 napos a beágyazódás, de ezek a mai tesztek már beágyazódás utáni 3-4 nappal mutatnak valamit... A Clearblue mai reggeli tesztelése 74%-os volt, 3 nappal a menzi előtt... :

KépKép
unique
 
 


hajni777 írta:Unique :D ,
már szeretném én is a kistesó/ka/t is... sok-sok gyereket! :D Telhetetlen vagyok...! :D


Csak azért mosolyogtam magamban, mert én, amikor Laura annyi idős volt, mint most Olivér, aludni szerettem volna egy jót és felöltözni végre rendesen (állandóan egy szál ciciben voltam itthon...), nemhogy kistesóra gondolni :twisted: Türelem... :)

KépKép
unique
 
 

 
 

mi az, hogy 74%os ????

szerintem a mai tesztek sem mutatnak annyira gyorsan, ha az ember végiggondol egy lombikot... ott ET után legkorábban 8-9. napon mutat bármit is a teszt, az meg azért olyan 5-7 nappal a beágyazódás után van.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuska
Gyönyörű babád van! a bababirodalom is szuper :D

Unique :D
Gratulálok! :D Tök jó, hogy ilyen gyorsan jön a tesó!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Mennyit irtatok mióta nem voltam!
Gyönyörü képek születtek, legjobban most Zsuzsi Olivére, Meg Zsuska Borkája, meg a Lilibaba, meg a Zsebibabák, na és Ágoston, aki ma névnapos... meg az összes tetszik!
Unique!
Épp ma gondoltam Rád!!! :D Erre mit olvasok itt? :D Szépen fü alatt, mintha csak velem történne :D Nagy-nagy gratula, és vigyázz nagyon Magadra! Laurával ez nem könnyü időszak, sokat kell még cipelni, meg futni utána! Már rajzoltok? Na majd mi ia ha rossz idő lesz...

Etetéshez, én is halkan hozzászólnék, hogy már mi is eszünk, őszibarackot. Igy volt ez Emesével is ,és a távoli multban Mátéval is... A mi dokinénink szerint bármi jobb mint a tápszer, de kevés féle dolgot etetünk hozzá, most 1 hónapig csak gyümit, barackot és almát. Lukunak nagyon izlik, bár elég maszatosak vagyunk, de ügyesen tátog, igaz Emese mutatja Neki, hogyan kell.

Anikó!
Mi alszunk rendesen, este együtt fektetünk már, kb 3/4 9-re végez Luku az evéssel, és már alszik is, ujabban reggel kb 3/4 7-ig, megszakitás nélkül. Nálunk most Emese zavar be, majdnem minden éjjel felsir 1x, de legalábbis mond valamit
Pompi!
Igen, már beszélLuku, ahogy Emese megállapitotta a napokban, de helyzeti előnye a nővére, aki folyamatosan karattyol. Hosszu percekig el őőőznek egyébként, Emese türelmesen válaszolgat Lukunak :D Nagyon aranyosak tudnak lenni.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Unique!
Én is irigykedem hietetlen de bármikor vállalnám a következőt. Alapjáraton singli babára azért vágyom mert nekem a tehrességem is elég problémás volt a sok fekvés miatt nem tudtam kiélvezni ahogy azt szeretném és a babázás is sok minden ikrekkel futószallagszerű, de imádom az egészet.

Ja és a pocak hát én pocakörült agyok nagyon nagyon szerettem ahogy nőt ahogy mozogtak benne nekem soha nem fájt semmi éleztem az egészet.

Hihetetlen de mikor megszültem a párom hozott kismama újságot a kórházba és már akkor úgy néztem a pocakosokra de jó neki, mintha nekem soha nem lett volna. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jo reggelt! Kép
Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket!
Aranyosak és figyelmesek vagytok nagyon! Kép

Unique!
Hát én mindjárt elájulok!!!!
Ez nagyon szuper!!!!
De ha jol emlékszem akkor Laura is spontán sikerült csak egy kis bromo kellett!
Azta milyen ügyesek vagytok!!!!!!! :lol: :lol:

Melcsi!
Uuuuuuugy irigyellek!
Nálunk egyre rosszabb a helyzet éjjel és sehogy nem akar rendezödni! :(
A "beszélgetés" nálunk is megy!Marcikám halandzsázik Ágolyo meg hangosan kacag és ööö gi gi vel válaszolgat!Nagyon édesek!

Zsebi!
Mi is voltunk a nyáron a Balcsin!A környezet változás mindenképp nagyon jo!De én ugy elfáradtam a cuccolásba hogy csak na!
És akkor gondolom te...!Két picikével!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Melcsi,
nagyon ügyes Luku, hogy ennyit alszik! :D Édes lehet a két kis picúr, ahogy dumálnak! :D

Zsebi,
én detto ugyanígy gondolom ezt a pocakosság dolgot! :D Ti mentek majd testvérért, vagy itt megálltatok?
20140901102739
 
 


Anikó!
Én is fáradtank éreztem magam mikor hazaértünk és minden a helyére került (mosás vasalás pakolás) de ezek ellenére azt mondom jó volt egy év után máshol lenni, mert ugye én pocakossan is max. a dokihoz mozdultam ki.
Persze itt Pesten belül jövünk megyünk meg minden de az azért más....

Hajni!
Hááááááááááát nem tudom szívem szerint igen szereténk kistesót. Most azt mondom a Kaáliba nem mennék vissza elég volt a fájdalomból. Teljse az életem a két picivel de jó lenne egy haramdik ha a Jó Isten azt gondolja legyen akkor majd lesz ha nem akkor nem. Most ez tudom költöi két évig biztos vigyázunk hogy ne legyen utána meglássuk. Aztánlehet mégis megyek az utolsó lehetőségre a Kaáliba soha nem tudhatom még. De akkor azért mindenképp költözni is kell az meg nem két forint szóval képlékeny a dolog. De ha a fentieket nem nézném akkor már holnap vállalnám. :) sok gyereket szeretnék alapbból de az anyagiak ennek határt szabnak. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Az ember lánya néhány nap nincs és alig 2 napig tartott mire mindent visszaolvastam! :lol:

Lányok, a babák csodaszépek!!!!!!

Apa szabin volt, ezért minden nap csavarogtunk, vagyis lazultunk!

Rólunk: Tegnap kaptuk a 2. hónapos oltást. Babika jól viselte, aludt! Éjszaka már nincs gond, igaz Ő nappal is nagyon jó kislány, szerintem!! :D

A feldobott témákat inkább csak olvasom és érdeklődve figyelem.
Nincs véletlenül olyan oldal, ahol meg lehet nézni, hogy mi az amit lehet ennie és mikortól a gyermeknek.
Persze, tudom hogy vannak a bébiételek a meghatározott kortól, de mi táposak vagyunk és kiváncsi lennék hogy hogyan is lenne a legjobb bizonyos dolgokat bevezetni. Ha már nincs tejcsi, legalább megpróbáljam a legjobbat adni neki. :?: :?: :?:
Előre is köszi.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


PéZsé :D
a bébiételeken lévő hónapokat felejtsd el, meg kell nézni mi van benne, és azalapján eldönteni, hogy mikortól mehet.

ez meg a kismamás tábla, ami egy elég jó alap.

1188389941.15.doc

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :)
Pompika,összejöhetünk valamikor,hogy a srácok,lányok talizzanak :D :D :D De emlékeztek,mikor még pocakosok voltunk,akkor akartunk csinálni egy talit,de inkább későbbre tettük,amikor már a gyerkőcök is megvannak :wink:
Hát,lassan mindenkinek megvan a babája :D :D :D :D

BZsuzska,a fenyőpelusozót hol vettétek?
Lombikbabán egy lány kerse ilyen pelenkázót :) ami fenyőfa.Megírnád,hogy hol lehet kapni?!
Előre is köszi :wink:


Alvással kapcsolatban,pl:Barnus az ágyában alszik,Nóri pedig itt a játszószőnyegen szenderült el.Őt hiába próbálom betenni az ágyba,nagyon ritka,hogy elalszik.
Este,viszont ügyesen elalszik mind a két Édi.Legkésőbb 8:30-ra már alszanak.Most hajnalban 3-5 között felébrednek,esznek és reggel 8-9ig alszanak.Evés és irány a park,ahol a köv.etetés is lezajlik és utánna sétálunk még egy picit,és a déli etetést már otthon zajlik.
17 óra felé,apával irány a park ismét,és olyan 19 órafelé jövünk fel.

Unique,gartulálok a babásodáshoz
:) :) :) :) :)
Amit Zsebi írt,az az én vélményem is
:) Szívesen lennék én is újra pocakos :) :) :) :)
Igaz,amikor pocakos voltam,már alig vártam,hogy láthasam Őket :) de tényleg jó volt látni,hogy szépen fejlődnek,mocorognak odabaenn.
A vége a terhességmek már nehéz volt,a vizesedés,zsibbadás,de ez legyen a lekissebb gond :)
Az orvos nem javaslta a védekezést,mert gyakorlatilag 1% esélyünk van,hogy babánk legyen természetes úton,habár azt még hozzátette,hogy látott már ikrek után spontn terhességet :wink: :)
Hátha jönne egy harmadik,akkor nagyon örülnék!
:)

Orsi, :) nagyon jó ez a táblázat,el is mentettem :wink: köszi szépen :)

KépKép
napszemcsi
 
 


ezt nemrég mentettem el én is:
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm
20140901102739
 
 


Most nézem az összehasoonlítást, szinte ua., egy kivételével: a citrusféléket az egyik a 7. hónaphoz írja, a másik 12-hez! :!:
20140901102739
 
 


hajni777 írta:ezt nemrég mentettem el én is:
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

látom, ez már jó helyre teszi a citrusféléket.
szerintem is inkább 12 hó.

nem is ismertem ezt a táblázatot :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Napszemcsi!
Nekem is ezt mondta a doki hihi egy a dokink amúgy is. Bár azért hozzátette hogy az ikrek miatt és a csaszi miatt 2 évet jó lenne várni. :)
De egyenlőre úgyse sok időnk jut a házas élet gyakorlására. Mire mindenki elszenderül nálunk is fél kilenc és mi is rendbe kerülünk addigra kinek van kedve. Reggel meg hát ők előbb kellnek ált mint mi. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi: Nagyon szépen köszönöm! Pontosan ilyesmire gondoltam! :D MIért is kell elfelejteni ami az üvegre van írva? Ha az nem mérvadó, akkor mi :?: :shock:

Hajni: Köszi. Örülök, hogy nincs gyulladás a babánál. (Most olvasok vissza)

Zsuzsi, Pompi, Anikó: Csodaszépek a babák!

Igaz mi sem védekezünk, de Én még azért várnék a babásodással! Persze nem is úgy néz ki a dolog, hogy valamitől félnem kellene. Most babit akarom élvezni. :lol:

Kép Kép Kép

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


pézsé írta:MIért is kell elfelejteni ami az üvegre van írva? Ha az nem mérvadó, akkor mi :?: :shock:

azért,mert a 4 hósban van olyan, ami mondjuk csak 6-8 htól lenne adható... szóval alaposan meg kell nézni, hogy mi van az összetevők között.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pézsé! :)

Nagyon aranyos Petra! :)
Mi ma kaptuk a 2 hónapos szurit. Kicsit sírt Klári baba (illetve nagyon sírt rövid ideig).
Ti most mekkorák vagytok?
Klári baba 5460 gramm és 57 cm... (ez a mai hivatalos adat :lol: )

Lányok! :)
Van valaki, akinek a babájának le kell ragasztani a köldökét?
Klári babának ma ragasztották le, mert kiáll (sérv). Elég rémisztő, mert a doki szerint kb. fél éves koráig ragasztani kell.... :cry: :?

Kép Kép
kismokus
 
 


kismokus írta:Lányok! :)
Van valaki, akinek a babájának le kell ragasztani a köldökét?
Klári babának ma ragasztották le, mert kiáll (sérv). Elég rémisztő, mert a doki szerint kb. fél éves koráig ragasztani kell.... :cry: :?

Máténak volt, ragasztani kell.
Arra figyelj, hogy nézegesd a bőrét, hogy bírja-e azt a ragaszt, amit rátettek, mert ha nem, akkor hipoallergént kell venni és azzal ragasztani.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Én ma voltam 6 hetesen, doki rám nézett, na akkor ne írjak fogigátlót? Hát, mondtam a következő 4-5 évben nem tervezem, hogy ilyesmit szedek. Majd 3 gyerek után :D Volt rákszűrés, vizsgálat, plusz hüvelyuh, endometriozisomnak nyoma nincs :D meg annak se, hogy mostanában indulna a ciklus, ami jó az endo szempontjából. Jó lenne, ha 6 hónapig így lennénk, aztán meg már nagy védekezést nem csapunk. Aztán ha 1 évig semmi, akkor azt hiszem irány a Kaáli. Na ez a terv így hat hetes babó mellett, aztán majd "möglássuk"

Pézsé
Édes a gyermek! Ez melyik pihenőszék (én vadászatnál tartok még)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Orsi: Köszönöm az infót. Ezért jó ha jár ide az ember lánya. :roll:

Kismókus: Köszönöm. Petra, 5250 gramm, a cm nem nézték, de holnap majd megmérjük apával. Néha azt hiszem, hogy olyan gyorsan gyarapszik. Mindig azt gondolom hogy ez csakis a táp miatt van. Végül is mitől mástól lenne. :cry:

Emma: Fischer Price. Rezeg, dallamot játszik és villog. Van egy kis kézségfejlesztő jellege is, ugyanis ha a lábával megrúgja más és más hangokat ad ki. Egyébként kaptuk, igaz ilyet kértem. :wink:

Nekem már aug. 23-án meg is jött a menzeszem. Nagyon meglepődtem, igaz nem szoptatok, de mivel nekem mindig is rendszertelen volt, gondoltam nem igen lesz egy darabig. Tévedtem. :D

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Emma!
Nekünk is Friser Priec székünk van. Ez is rezeg meg zenél is de még nem próbáltuk. :)
Én itt vettem szerintem ennék kedvezőbben ilyet nem fogsz kapni, sokféle van itt is érdemes szétnézni. Vagy használtan ki lehet fogni.
Sokszor nagyon jól jött, de ma már csak evésre használjuk nagyon ritkán vannak el benne imádnak inkább a szobában tekeregni. :) De az elején nekem két baba mellett életet mentett. :)


http://kep.tar.hu/szutyuri/50254777/22306870#2

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pézsé!
Tünemény a lánykád. :)

Kismókus!
Nekem most az agyhártyagyulladás elleni oltásnál írtak, de nagyon. Eszti kapta először mikor átöleltem belenézett Bazsi szemébe (mintha mondaná neki hogy nagyon fog fjáni) és ő is elkezdett keservesen sírni. Mikor mondom a doki néninek na szép mit fogunk apaának mondani milyen hős gyerekei vannak? Mire a doki néni azt nem hogy hősök de azt igen hogy milyen okosok tudják hogy ez fáj sírni kell. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Napszemcsi,
milyen jó dolguk van a babóknak, hogy naponta 2x is sétálnak! Szép park van felétek? Mi a belváros dzsungelében lakunk, a szabadság téri park van legközelebb, de nem túl közel, úgyhogy én elég ritkán sétálok a gyerekkel. :(

Zsebi,
tényleg, nektek akár spontán is összejöhet! :D Nekünk spontán babóra annyi esélyünk van, mint megnyerni a lottóötöst - ezt mondták. :cry: Úgyhogy mi nem védekezünk. :D (No nem mintha olyan gyakran kellene... :oops: ) Meg nekem még meg se jött a szopi miatt, neked már igen?

Pézsé,
télleg jó az a pihiszék! :D Hogyan rezeg? Nagyon, kicsit? Hány kilóig is jó? Szép ez a kiscsaj! :D

Kismóki,
szegény Klári baba... :cry:

Emma,
nekem nem vette le a nőgyógyászom a rákszűrést,, azt mondta, hogy szülés után várni kell 3 hónapot. Úgyhogy majd mostanában megyek. De mondjuk nekem terhesség alatt se vette le. (Lehet csak azért, mert tudta, milyen gyíkosan jött össze a terhesség! :roll: ) Úgyhogy nekem 2 éve volt az itolsó rákszűrésem - na fosok is rendesen! :?
20140901102739
 
 


Hajni :D
ez oldalra leng és 11 kig jó
http://www.jatsszvelem.hu/index.php?lap=97
első

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi,
egyszerre írtunk! 18 kg-ig?! :lol: Hol lehet ennyiért megkapni?
20140901102739
 
 


Orsi,
nekünk ez az akváriumos hintánk van, de ez nem csak 9 kg-ig jó???!!! (Az oldalára az van írva, hogy 6 hó-ig vagy 9 kg-ig ) Meg hol ilyen olcsó? Mi ugyan kaptuk, de a duplája volt! :shock:
20140901102739
 
 


hajni777 írta:NMeg nekem még meg se jött a szopi miatt, neked már igen?

nekem a fiúk 10 hós korában jött meg... szóval még lehet, hogy sokára fog.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni :D
ebben a webáruházban ennyi.

a 18kgson én is gondolkozom, mert a fiúk nagyon szeretik Lili székét hintaszéknek használni, de az csak ugye 1 db :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni777 írta: Mi ugyan kaptuk, de a duplája volt! :shock:

a 24e duplája??
na, annyit én nem fizetnék egy székért... mondjuk 24e-t sem :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi: Persze, hogy Hősök!!!! :lol:

Hajni: A legjobban egy finom masszázsra tudnám hasonlítani. Igaz aki már megfogta, a legtöbben vagy elszörnyülködtek, hogy : "Jó ez neki? Nem rázza szét?" vagy bele szerettek volna ülni. Szerintem olyan mintha az autó rázná. A kilót majd megnézem.

Kismóki: Sajnálom a kislányod, de talán neked még rosszabb.

Emma: Nekem sem vette le, hanem nov. végen kell visszamennem.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Most kicsit összekavarodtam.... :roll: Akkor Pézsé és Zsebi hintája ugyanolyan? Vagy nem? Most melyik is jó 18 kg-ig, és hol lehet venni? :oops: Este van már, no..... :roll:

Orsi,
40 volt. :shock: De nem tudom, mit kezdenék nélküle! :roll: Azért kell gyorsan beszereznem vmi újabb seggrázogatót, ami elbírja ezt a kis pöpöst! :lol:
20140901102739
 
 


Hajni :D
betettem egy linket. OTT lehet venni...
no, de akkor még egyszer :wink:
http://www.jatsszvelem.hu/index.php?lap=88
itt vannaka hintk, és itt vannak a 18kgig jók is... de amik 18 kg-sak, azok csak ráznak, nem hintáztat jobbra balra.
a tietek meg eszerint 11 kgig jó.

40? :D nem semmi :shock: :shock: no, de persze a lényeg, hogy Nektek bevált.
(de tényleg meglepő. hogy gondolom a brendonban 40e az, ami egy webáruházban 24... amúgy ezt a hintát én is 30 körül láttam, tehát a 40 már az abszolút magas ár volt)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 



Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
télleg nagyon durva! Hogy szinte féláron is meg lehet kapni ugyanazt! :shock: Köszi a segítséget! :D
20140901102739
 
 


hajni,
mi a hintánkat 24-ért vettük a MiniManóban (ez is 9 kilóig jó). Ott volt egy nagyobb is, ami így oldalra is leng, azt nemtom hány kilóig... kérdezd meg.
http://www.minimano.hu/

pézsé,
nagyon szép kislány Petra! Olyan cuki arcformája van! :D

zsebi,
az agyhártyás oltást mikor kaptátok? hány hósan?

kismóki,
Norinám is ilyen paraméterekkel bír. Bár mi már túl vagyunk a 3 hónapon.

napszemcsi,
tényleg jó dolguk van a babukáknak, napi 2 séta?!?
Sajna mi elsőn lakunk, így muszáj megvárnom valakit, aki segít levinni legalább a kocsit, amit még a kapun is csukva kell kivinni, a ház előtt meg csak nem hagyom még két percre se! Úgyhogy néha vannak napok, amikor kimarad a levegőzés, mikor apa is későn ér haza... :oops: Tegnap is épp lehurcolkodtunk, mire rázendített az eső! :cry:
Hát igen, tényleg szó volt egy nagy közös nyári taliról!!!! Hm...hm... Végül is olyan jól összejöttünk itt páran, most a topic is végre beindult, ahogy mindenki átjött! :)
Hát, ha ez nem jön össze, legalább mi összefuthatnánk. Sajna, ahogy az előbb írtam, én nemtok még kimozdulni, csak segítséggel... Hát, azt tudom most mondani, vagy gyertek el hozzánk, (az Örshöz közel lakunk), vagy várnunk kell picit, amíg nagyobbak lesznek. :roll: De örülök, hogy benne vagy...! :)

KépKép
pompomlány
 
 


icsilya írta:mi az, hogy 74%os ????

szerintem a mai tesztek sem mutatnak annyira gyorsan, ha az ember végiggondol egy lombikot... ott ET után legkorábban 8-9. napon mutat bármit is a teszt, az meg azért olyan 5-7 nappal a beágyazódás után van.


Azt írta a teszt, h menzi előtt -3 nappal 74%-os az eredmény. De ma is csináltam egyet reggel, és képzeld, előbb lett + a teszt ablak, mint a kontroll ablak :) Ez azért jót jelent, nem?

Én beágyazódás utáni 10. napon teszteltem először, akkor volt halvány a csík.

KépKép
unique
 
 


Lányok,

Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok! :)

Napszemcsi :)
Az 1%-ból lesznek a legtündéribb kisbabák :lol:

Zsebi :)
Én valahogy mostanáig nem vágytam annyira újra pocakos lenni, de egy ideje, amióta eldöntöttük, hogy irány a kistesó, nagyon be vagyok sózva :twisted:

Nos, két hét múlva szerdán lesz doki vizit :) Remélem, lesz UH is! :) ha nem, kérek, hogy legyen!!!
Ma voltam vérvételen, majd megírom az eredményt. Kértem progit is, meg egy csomó mást is, amit a doki asszisztense mondott, ha már egyszer megszúrnak, ne kelljen majd újra két hét múlva... :)
Kíváncsi vagyok. Furi, h nem vagyok annyira rosszul, mint Laurával. Remélem, ez nem jelent feltétlenül rosszat. Néha van hányinger, meg szédelgés, de ritkán és nem olyan erős. Azt mondják, minden terhesség más. Meg lehet, még túl korai is lenne olyat érzeni. Mindegy, nyugodtabb lennék már azzal az UH-val :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Szóval HINTA TÉMA:

Nekmünk Fisher price pihenőszékünk van ami rezeg is. Nem hintázik magától csak ha anyuka hintáztatja.:)


http://kep.tar.hu/szutyuri/50254777/22306870#2 A nőnek ott a telefonszáma. felhívod a Visegrádi utcában van a boltja, de előtte telefon és megmondja van-e az a fajta amit szeretntek ha nincs beszerzik. Mi ott vettük a Fisher Price székünket 13000 forintért. Ennél olcsobban ez a fajta másholnem volt akkor.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ja amúgy nekem sem jött még meg látom ez is téma volt. Remélem eg darabig nem is jön, egyáltalán nem hiányzik. :)

Hajni!
Ez titpikus Krizsás szöveg.Nekünk is ezt mondta annyi esélyünk van a spontánra mit a lotto ötösre. :) De azért én reménkedem. Lelkileg is megnyugodtam hisz van két gyerekem. Meglássuk. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, Pompi,
köszi nektek is, már képben vagyok! :lol:

Unique,
a 6-7. héttől még beindulhatnak a tünetek! :D

taliban én is benne.... :D
20140901102739
 
 


Nekünk a Szabolcs urológiáján mondták. :D Mi a dr.-nőhöz jár(t)unk.
20140901102739
 
 


bocs: andrológiáján :oops:
20140901102739
 
 


Húúúú, most aztán tényleg nagyon beindult ez a topik :)))

Unique,

Én is majdnem elájultam !!!! Hatalmas gratula :D :D :D
Úgy látom nektek a Kaális ijesztgetés jön be :):) Laura is az első inszem előtt költözött be hozzád, most is az időpont kérés után lettél terhes.....El sem tudom mondani mennyire irigyellek :):)

Lányok,
Nekem 13 hónap után jött meg, tulajdonképpen nem is hiányzott :) Csak a kistesó miatt vártam.....Még nem kértem időpontot, kicsit 'félek' is tőle, megint az a sok szuri meg izgulás.....valahogy úgy szeretném ha velünk is megtörténne a csoda.....bár nekünk nem mondták hogy kizárt....de nem vagyok az a szerencsés fajta....

Anikó,
Igen, nagyon szuper lesz az új kégli.....csak 7 lakás van a házban, szemben az itteni 200-zal :)

Ez a fütyi letapadás dolog engem is nagyon érdekel...Nekünk anno azt mondták hogy 1 hónapos kortól egy icipicit húzogassuk fürdésnél..Én húzogattam is, de sajnos igy is nagyon szűk a nyílás...Mostanában meg már Máté nem nagyon engedi hogy húzogassam fürdésnél mert akadályozom őt a játékban :)
Nekem is azt mondták hogy 2 éves korig nem bántják, de én eléggé aggódom ezen...bár egyelőre még sugárban pisilünk de egyáltalán nem látszik ki a makk a bőrből....

Orsi,
Ha nektek lesz valami beavatkozás majd megírod hogy hol, hogyan, mennyiért ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Bzsuzska,

Nagyon édes Borka baba és gyönyörű a szobája :):):)
Nekünk is pont ilyen kiságyunk van :) Szuper hogy annyi megpróbáltatás után végre te is itt vagy közöttünk !! :):)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Minden nézőpont kérdése. Szerencsés vagy ha onnan nézzük elsőre sikerült Máté.:) :) :) Én durkkolok azért a spontán csodára, hisz tudjuk az mennyi minddenben másabb. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pompi!
Agyhártyás szurit mi most kaptuk augusztusban azaz 7 hósak voltak, de nekeünk a korszülöttség miatt csúszásban voltak a rendes szurik is. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Unique: Mázlista :lol: . Gratula.

Zsuzska: Csodaszép az a szoba.

Lányok, van olyan táblátok, hogy milyen oltásokat lehet még beadatni a kötelezőkön kívül. Sajnos nagyon nem vagyok képbe :shock: . Előre is köszi.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: