Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Szurkoljatok nagyon, ma megyek az oxitocin-terhelésre! :-)))))))) Nagyon remélem, hogy lesz valami! Pontosabban VALAKI! :-)))

Jó lenne tudni Manófalviról! Tud valaki valamit Róla?

Honey!
Én is örülök, hogy végre beszéltünk! A holnap délelőttöt meglátjuk! :-) Csörrents meg!


Puszi Nektek, vigyázzatok magatokra! :-)
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


mogyoland: kétágyas baba-mama szobában voltam, és nem volt vizesblokk, a közös tusolóba jártam én is, de ez a legkevesebb gond olyankor. Mivel sok vért vesztettem, ezért első nap csak 3 óránként hozták a babát (9 körül kerültem le a szobába és délben már hozták is), de másnap hajnaltól már egész nap velem volt.

Egyébként jól telnek a napok, Sára nagyon nyugis baba, eddig a 4 éjszakából egyszer volt nyűgös, a többin csak enni kelt fel. Napközben is nyugis,csak ritkán sír. Szopik rendesen, ha rajta múlna akkor egész nap a cicin lenne... :D

Hú lányok, asszem nemsokára babaeső lesz, izgatottan várom a fejleményeket!!! :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


ennn: a 76/516-700 -as számon a 8239-es melléken kell időpontot kérni az NST-re. Ha tudsz akkor vigyél vizeletet, mert azt is nézik majd (és akkor nem kell a kórházi WC-ben szenvedni). Fél órás általában a vizsgálat, egy székbe ültetnek és két tappancsot raknak rád. Az egyik a baba szívhangját a másik a méhtevékenységet méri. A szívhangot hallod is.

Kép

Kép
falevel2
 
 

 
 

Ok. :) És ha megvan az időpont, akkor még kell beutaló is??? Gondolom nem árt előre elkérni. És mikor megyek, akkor be kell jelentkezni a betegkapunál?
Szerintetek apumnak is odaadják a beutalót, ha előtte telefonon beszélek a védőnőkkel vagy a gondozóval? Vagy mindenképp csak személyesen. Elvileg a kiskönyv kellene gondolom, de a gépükben benne vagyok. :?:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az Nst-ről nagyon jó volt !Szép eredmény azt mondta az orvos!
Tök jó volt hallani Babókámnak a szívverését!Odaadta a nő a kezembe azt a kügyüt amit nyomkodni kell mikor mozog volt mikor állandóan nyomtam mert annyira be volt indulva! :lol:
Apa is hallota mert először én voltam egyedül igy meg birta fülelni és nagyon örült utánna már sokan voltunk volt mikor alig hallotam az miénkét annyira hangos volt némelyik! :P


ENN: igen kell beutaló és nst előtt be kell jelentkezni a betegkapunál de csak az első nst-re kell beutaló utánna már az előző ctg papir és betegkapu.Hát hivd fel őket hátha el tudjátok intézni igy a dolgot és apud el birja kérni csak szerintem kell a kiskönyv! :roll:



Kép
mogyoland
 
 


De jó , hogy Sára baba ilyen nyugodt egyenlőre reméljük igy is marad én is szertném ha nem lenne nyügös a babókám na majd kiderül nemsokára!
Jövőhéten már lesz dokim csak birjuk ki addig igazából semmit nem érzek még ami arra utalna ,hogy jönni fog de meddig tart,hogy beinduljon! :)



Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mogyoland! Igen, tényleg! :D Van esély, hogy egyszerre leszünk bent a kórházban.
Holnap megyek az első NST-re, kíváncsian várom. 7.45-re van időpontom, remélem Patrik felébred addigra. :lol:

Noémi! Nagyon drukkolok! Várom a jó híreket! Ügyik legyetek! :wink:

Kép[/url]
honey78
 
 


Mogyo, Honey, időzítsétek kb 17.körülre a bentlétet, vagy 1 héttel utána, h megleshesselek titeket :lol: :wink: Hamár így összehangoljátok. :lol:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Mogyoland,
oxitocin terheléstől elvileg csak úgy azért nem indul be a szülés, nekem volt 38 hetesen, csinál fájásokat, de azért bőven lehet mellette aludni (nekem sikerült is volna, ha szó szerint nem hisztizik mellettem egy szülő nő). Szegény szülésznők elnézést kértek tőlem, hogy bocsi, de nem tudják leállítani a csajszit.
Na amit a szülésnél adnak, az egészen más, az fáj rendesen. Na jó, maradjunk annyiban, hogy az mellett már nem tudtam volna aludni :D

Ennn,
vigyél mellszívót!!!!!!!!!!!!!! Én nem vittem, szenvedtem is. A szobatársam hozott egy tálat, a folyadékot, és szépen kisterilizálta a cuccokat, nem volt vele gondja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ok Linácska, akkor tuti viszek. A tálkát még kitalálom. Borsika, esetleg te mit mondasz??? Lehet bent vmi ilyesmit kérni? Vagy vigyek én?
Falevél, majd ha lesz szusszanásnyi időd, és nagyon ráérsz :wink: a tapasztalataid alapján megírnád, h mit érdemes vinni a kórházba????!!! Van mindenféle listám, de neked mégiscsak frissek az élmények, ill a kórház ugye uaz, ezért gondoltam. Előre is köszi :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


enn

Ha arra gondolsz amibe fretőtleníteni akarsz azt jobb ha hozol i nem tudunk adni.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Sziasztok!

Nagyon pörögnek itt az események. :D

Timci!
Akkor bocsi! :oops:

Noémi! Mi volt az oxitocin-terhelésen? Vagy már lehet, hogy babázol?! Naggggyon szorítok! :D

Mogyo! De jó lehetett egyedül bent lenni! Amikor még én jártam szinte mindig teli volt. A legtöbbször nem is hallottam Ádi szívverését, olyan hangos volt a többi gép. Az meg tényleg nagyon szuper, hogy még a párod is hallotta a babókát! :)

Borsika! Ugye szólsz, ha majd tudsz valamit Noémiről?! :D Előre is köszi!

Honey! Drukk az első NST-hez! Olyan jó hallani a picike szívverését!

Ennn! Ahogy Falevél is írta, a vizeletet el ne felejtsd, mert olyan lepukkant az ottani wc, hogy kínszenvedés lesz ott bármit is produkálni!

Na, megyek, mert szegény Ádi annyira nyűgös egész délután. :( Ja, tegnap voltunk méreckedni, és megduplázta a születési súlyát. Most 7600 gramm, és 68 cm. (Születési adatai: 3800 gramm, 50 cm) Szóval úgy nő, hogy csak kapkodom a fejem, mert már megint kinőtt egy méretet. Most nincsenek friss képek, de ha lesznek majd rakok fel.


Mindenkinek jó babavárást, babázást, és persze Noéminek minél fájdalommentesebb szülést kívánok!


Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula

A héten szabin vagyok ,majd hétfőn megyek de ha tudok valamit jelzek!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


ennn: a legszükségesebbek:

hálós bugyi (elég 2-3 db, én kimostam és újrafelhúztam, könnyebben mosható mint a sima bugyi)

sok-sok betét

kistörölközők, bár én egy idő után a tusolásnál wc papírral töröltem szárazra magam alul és akkor nem koszoltam sok törölközőt

intim nedves törlőkendő

hálóingre nincs szükség, elég idétlen a kórházi, de abból legalább annyit cserélsz amennyit akarsz, az első napokban volt mikor 4-szer váltottam hálóinget egy nap

mellszívó jó ha van

a babának popsitörlő, ha rooming inbe mész (mást mindent adnak)

innivaló napi 3-4 liter

evőeszköz, szalvéta (tányért adnak)

ja, és tusoljatok, amennyit csak tudtok, nekem nagyon jól esett naponta többször megtisztulni, a gátseb is elviselhetőbb

asszem ennyi, ami eszembe jutott. persze kell még tisztálkodási szer, papucs, stb. de az gondolom mindenkinek eszébe jut.


vannak új képek Sára babáról a http://www.norita.mlap.hu weboldalon.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Borsika! Mégegyszer köszi! :)

Ennn!
Falevél nagyon jól összeírta mi kell. Bár tudom nem tőlem kérdezted, de ha nem baj még kiegészítem annyival, hogy jó, ha wc-re viszel eldobható papír wc ülőkét, vagy fertőtlenítő kendőt, mert nem valami higiénikus. Csak ennyi nekem is ami eszembe jutott. :oops:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Köszi lányok!
Akkor minden megvan :D Már csak sterilizá folyadék kell és még 2csomag hálós tena gatya ( ami persze nincs, má
rmint a méretemben :? , de majd csak lesz valahol).
Lehet, h hülyén hangzik, h én itt ilyen korán ezekkel foglalkozom, pedig többen vagytok finishben. Csak hát ki tudja meddig lehetek itthon még gépközelben. :oops: Remélem jó sokáig, nincs kedvem még leköltözni :roll:
Hétvégén jön valaki bababörzére?????????????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Jaj, majd elfelejtettem! Manófalvi is jól eltűnt. Manó, csak nem szülsz Te is?! Ha még olvasol minket neked is nagyon könnyű szülést kívánok! :D

Kép
Kép
mandula82
 
 


mandula-semmi gond. :wink:
falevelet kiegeszitve-a betet legyen minnel vastagabb az elso napokban es jo hosszu.Vizet rengeteget ittam,ugyhogy vigyetek ti is be sokat,meg rostos baracklevet.Narancsot ne,mert az nem jo a babanak,meg a korte.Jah,meg semmifele citrusfelet nem szabad enni...Sajnos.De igyatok minnel tobbet.En rengeteg korhazi teat is ittam.Nagyon finom volt.Jaj meg vigyetek bogret is magatokkal,es szivoszalat,ha csaszisok lesztek.Meg egy gumipapucsot,amivel bemesz zuhanyozni.Hat nagyjabol ennyi. :wink:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


ennn-ne vegyel sterilizalos fojadekot.Nekem is ajanlottak,de az okosak,azt mondtak nem jo,mert bekerul a baba szervezetebe.A korhazban eleg ha lemosod adolgot sima csapvizzel,odahaza meg ki tudod mar fozni a dolgokat.
En azert mondom,mert en is szerettem volna venni,de nagyon lebeszeltek rola.Igyhat fozom a cumikajat.3 percbe kerul,nem sok. :wink:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Bababorze mibol all?Mikor es hol lesz? :oops: :roll:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


sziasztok!


Hát én is még most kezdem össze szedni a holmikat! :oops:
De úgy nagyából ezekre gondoltam!

tényleg bababörze merre lesz?

Falevél: meg néztem a képeket hát nagyon szép Sára baba! :lol:

Hát nem sokáig voltam egyedül az Nst-én de jó volt !
Tegnap hála befejeztük a pakolást Apával a babaágy is a helyén ! :wink:
Szegény már kikészítem ezzel a pakolással de azért jól birja :shock: :lol:


tényleg a csajszikkal mi van senki nem tud rólluk valamit?(Noémi, Manó)

Már lehet , hogy babáznak! 8)

Már mi is várjuk! :P



Kép
mogyoland
 
 


Babaruhabörze ( ami nem csak ruha) most hétvégén lesz itt pesten a BNV egyik pavilonjában.
www.babaruhaborze.hu a belépő mellé kap az ember kuponokat ( pl libero) ill a kiállítók ajándékokakkal/ kedvezményekkel árusítanak kint. Ja és ilyenkor lehet standot is bérelni, ahova bárki földi halandó kiül a használt gyerekholmijával, és azt árulhatja. Szóval lesznek kint anyukák babaruhákkal meg már nem kellős babacuccokkal. Ha valaki Kecskemétről jön pl busszal, akkor Népliget busz pályaudvartól 1es villamos a Stadionokig onnan meg 1 megálló a 80as trolival, esetleg a metroval. Vagy kocsival uez, a Stadionnál balra fordulni a Kerepesi útra ésa Renault szalonnál meg jobbra, az expo hotel tövében van a bejárat és a parkoló.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Lányok SOS, mi a védőnők telefonszáma???????????? MA kellene felhívnom őket a múlt heti véreredményem miatt. Előre is köszi!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:
felhívtam őket ( meglett a szám). Vmi öregebb vette föl, és totál kiakadt, h mit akarok én telefonon stb. A lényeg, h azt sem tudta megmondani, h kihez tartozom a lakcím alapján ( ha jól vettem ki, vmi váltás volt). És azt mondta, h csak szerda délutánonként van vmi leletkiadás, meg h csak a kiskönyvvel adják oda, mert be kell írni stb. De hiába magyaráztam neki, h nekem itt van Keszin a védőnöm, és eddig is kiadták apumnak a leleteimet, vv eredményeket stb, elhoztam ide, és a védőnénim itt írta be. Most akkor ez sem fog hozzám eljutni. Mert abban már nem is reménykedem, amit a múltkor kértem, h postázák el a címemre, ha bármi hozzájuk megy.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


[color=cyan]ennn-koszi,de egyedul a baboval nem merem bevalalni,pedig szivesen mennek.Hat ez van.Azt hittem itt lesz Kecson.[/color]

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, vagyunk még egyben! :-) A Kicsi úgy néz ki, jól érzi magát odabent, mert esze ágában sem volt elindulni. :-)))

De sebaj, jövő héten legkésőbb már kint lesz. :-)

Amit Linácska is említett: mellettem is volt egy sikítva-szülő kismama, kellemesen halálra rémített. Végül felvitték megcsászározni.

Linácska!
Nagyon köszönöm a tegnapi telefonbeszélgetést, nagyon jó volt, sokat jelentett!


Egyébként én is kómás-kába voltam közben, pedig 3 órát rajtam volt az infúzió. A férjem bent lehetett velem, nekem nagyon jó volt, hogy láttam Őt, meg fogtam a kezét.
Volt magzatvízvizsgálat is, minden ok, tiszta.

Pénteken újabb uh és nst.
Szerintem már kivárja az idejét a kis Tündérem.

Ja!
és kifelé jövet összefutottam Manófalvival! Még Ő is egyben van, hacsak az éjjel meg nem szült. Neki ez a bögyörgetős vizsg volt, reagált is rá, aztán abbamaradt a dolog. Úgyhogy egyelőre Nála sincs semmi.

Na, puszi!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Túl vagyunk az első NST-n, a doktorbácsim szerint tökéletes lett! :) Persze Picikém kicsit kómás volt még, közel nem mozgott annyit, mint szokott. Persze, amint felálltam elkezdett boxolni. :lol:
Egy hét múlva kell legközelebb menni.

Ennn!
17.-én még szeretnék "egyben" lenni, jó lenne ha kivárná a hónap végét, sztem a legjobb helye a pocakban van, persze ha a vizsgálatok is azt mutatják, hogy nem túl kicsi a helye. :wink:

Noémi!
Akkor nem is görcsöltél az oxytocintól igazán? Hú, a sikító kismama elég ijesztő lehetett, reméljük nem ez vár ránk! :?
Magzatvíz-vizsgálatot is csináltak? :shock: Nem fájt nagyon? Azt hallottam, hogy ez nem túl kellemes... :?
Reméljük a hnapi vizsgálatok is csupa jót mutatnak! Mikorra mégy? Majd mesélj, hogy mi volt!

Puszi:
Adrienn

Kép
honey78
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MIK VANNAK
Elképesztő!!!
A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a gyerek kelett, vagy a szervei! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


borsika-ez valoban borzaszto,akkor nem hiaba nem veszem le soha a szemem Atticy-rol,mikorzbn vasarolunk,meg Attilat le is csesztem egyszer,h.hatatforditott neki,mig nezte a dinyet.Hmmmmmmmm...Hogy mik vannak....
Egyebknt minden Ok veletek?



KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


csajok,nekem ugy indult be a szules,h.este ittam egy jo nagy pohar tonikot.Aki szeretne mar szulni,annak melegen ajanlom.Nekem is egy baratnom mondta. :oops:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timci

Errre a borzalomra Nana irt amásk topikba azt írja hogy valaki csak kitalálta, elég elmebeteg aki ilyet képes kitalálni. Mi jól vagyuk leszámítva azt hogy Kriszti füléből ki esett a tubus és nem tudjuk vissza kell-e még rakni. Szép az új házatok mikor költöztök!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Egy bajai ismerős pár napja uezt írta, de ott a férj tünt el, azaz kápították el.
Nem tudom, mi lehet az igazság, lehet, h hoax.
Sógoromtól rákérdezek, ő a tesco központi irodájában dolgozik. ( és mellesleg, benne lenne a hiradókban, nem??? :roll: ) De nem árt az óvatosság!!!! :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


enn

Igen azt én is furcsállottam hogy a hírekbe nem szerepelt, vagyis én nem hallottam.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 



sziasztok!


most találtam rá egy kuponra amit be lehet váltani szerintetek hol jobb vagy mindegy ugyan azt adják?

Kincsem Bébi bolt -Petőfi s.utca
Photo Hall üzlet vagy az Arany J. út vagy., Korona u.

Hát igen ezen én is gondolkodtam ,hogy a hiradó pont ilyen esetet nem mondana be!



Kép
mogyoland
 
 


Mogyo a várandós csomagra gondolsz??
Mert azt mind1 hol váltod ki. Van benne csomó prospektus, 1 mam cumi ( nekem rózsaszín volt), 1 kis aventes üveg, 1 pampers pelus ennyi. Ez egység csomag. Csak azt nézd meg, h nincs e kibontva, vagy újraheggesztve. De a tartalma változó, bár most ez volt az elmúlt fél évben szinte mindenkinek benne ( legalábbis a másik fórumokon).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Arra gondolotam csak a képen annyi mindent mutatott!Gabi cuccokat is ezeken felül.





Kép
mogyoland
 
 


mogyo-nem mind1,h.hol valtod be.Pl.a kincsem bababoltba csak szimpla ujsagokat fogsz kapni Rendon lejart kuponokkal. :twisted: Menj a masikba valami foto nem tudom micsoda az uzlet neve,megtalalod abba a konyvbe,amivel adtak neked azt a kis szelvenyt,amit erre be kell cserelni.A nagyobb csomagot,majd a korhazban fogod megkapni egy csomo fontos es jo dolgoggal.

Borsi-nem azt mondtad,h.ki kell essen a tubus?Akkor most,h.kiesett ez nem jo,megsem? :roll: Hmmm...Koszike :oops: ,az uj hazba szivesen latunk,ha gondolod. :wink: Majd 12-en koltozunk be "definitivo mente,vagyis véglegesen. :wink: Hát egy örült aki ezt kiatlálta,biztosan sok amerikai filmet nézett.Nagyon beijedtem.De kösz,h.szoltál. :wink:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timci

de ki kell esni de legalább fél évig benne kellenne lennie, nekünk szük két hónapot volt benne.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


A Tescoban vásároltam. Két karton dobozos Heineken sör volt a kocsimban! Csak egy pillanatra fordultam el, amig levettem a polcról egy üveg Tequilat, és mire visszefordultam, csak az üres kocsi volt ott. Azonnal szóltam a biztonsági őrnek, aki lezáratta a kapukat, senki se ki, se be. Hála istennek a mosdóban megtaláltuk mind a két kartont, de addigra már Borsodi volt mindegyik. Ráadásul 0,5 literesből 0,33-ast csináltak belőlük. Borzasztó volt. És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a sör kellett, vagy a doboza! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, aki szomjas? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a sörökhöz, és mintha a habot akarta volna lefújni, elrabolta őket!!!!! Istenem! Legyetek nagyon óvatosak. Esküszöm, csak egy pillanat volt az egész! Kérlek add tovább, nehogy mással is előforduljon! Azóta rendszeresen üvöltve ébredek álmomból! MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES SÖRIVÓ TUDJON RÓLA!


Na én meg ezt találtam egy másik forumon! :lol:



Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok csajok!

van tiszta vadi Új Varázsitatóm az Aventtől 2x 2oo ml-is,6 hónapos kortól használható-lila és kék,ára: 15oo Ft, meg 3x 26o ml-is sárga,zöld és kék,ára 18oo Ft.

Meg van külön itatófej is.Azok is vadi ujjak,még az eredeti csomagolásban vannak.Egy dobozban 2 db itatófej van,ára 9oo Ft.

Tiszta új mellbimbóvédő az is az Aventtől vadi új,eredeti csomagolásban normál méretben 15oo Ft.

Ha valakit érdekelne irjon privibe,vagy a timcike81@yagoo.com-ra.
Előre is köszi.


KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kifelejtettem 3 képet.

Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Teszek fel ide is néhány képet a kedvenceim közül:

Kép A kórházban

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Lányok!

Ez a Tescos-hír félévente bejárja a netet! Nem igaz! Ne pánikoljatok! Ettől függetlenül persze vigyázzunk a gyermekeinkre!


Na, és akkor!
Jelentem, ma reggel távozott a nyákdugóm, innentől kezdve már nem sok van hátra! Bementünk a kórházba, de még nem voltak rendszeres fájásaim, így hazaengedtek. De vagy beindul a hétvégén, vagy bent fognak hétfőn, mikor legközelebb mennem kell. :-)
Viszont pihengetéssel töltöm a fennmaradó időt, majd Linácska értesít Benneteket, ha már megvan a Kicsi! :-)))

Ja! És összefutottam Manófalvival most délelőtt bent, még nem szült meg, ma ment oxitocin-terhelésre, amin én szerdán voltam.

Puszi Mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!


Hú ez nagy hir nagyon szurkolok mind a kettőtöknek. :D

Sok puszi és kitartás!



Kép
mogyoland
 
 


Na Sára babával sem lehet betelni! :lol:






Kép
mogyoland
 
 


pálfinoémi, manófalvi: nagyon szurkolok nektek!!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Pálfinoémi, Manófalvi: nagyon szurkolok nektek!!!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Drukk! Remélem hamar meglesznek és könnyen a babák :) Nagyon izgi :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Noémi, Manó! Nagyon szurkolok nektek, hogy minél könnyebb legyen világra hoznotok a picurkákat!!!DRUKKKK!

Falevél! Nagyon édes kislányod van!


Egy friss hírünk azért nekünk is van. Ádám elindult a férfivá válás rögös útján, mert jön a foga, egyszerre kettő is. :) Sajnos most nem tudok több hírrel szolgálni.

Mindenkinek kellemes estét!

Kép
Kép
mandula82
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?