Helló!
Én szeretek felül lenni
, olyan fontosnak tűnök tőle
, gondoljatok rá ti is így
(Mit szoltok az ikonokhoz, milyen ügyes vagyok?)
ILDI!!
Nagyon jók a képek így egymás mellett, és amennyire hasonlítanak egymásra, annyira feltünő, hogy különbőző neműek. Mondom én, akinek mindig fiúnak nézték a lányait!!
Anyámról: úgy idióta, ahogy van.Csúnya ilyet mondani, de már nem tudok mást tenni, csak nagyívben kerülni, még a rágondolást is. Akkor romlott meg a viszonyunk, amikor a Sárával voltam terhes. Bár mindig is gusztustalannak tartotta, ha valaki különbséget tesz a gyerekei, vagy az unokái között. Szóban, mert mindig így volt.
Nagyon fáj! És ezért nem nagyon emészthető. Hogy az én születés vagy névnapom nem érdekli, azt megemésztettem, de tudjátok ti is , hogy a gyereket ért sérelem jobban fáj az anyának.
Felköszöntötte a Sárát, és ugyanazt megkapta most a Marietta is!! Már arra is gondoltam, hogy azért teszi, hogy nekem fájdalmat okozzon, mert a kicsi még nem érti (szerencsére).
És megint (mindig) csak azzal tud jönni, hogy ha valami nem tetszik el lehet költözni
Két gyerekkel, amikor a negyed ház az enyém, hülye leszek. Bár ha haza költözik, akkor tuti megyünk innen.
Szóval az a bizonyos közös ló!!! Anyós, anya egykutya, egyikkel sem szabad együtt lakni, ez a jó kapcsolat titka!!
Viszont, tegnap a Marietta ott aludt anyóséknál, és nagyon élvezte. Mi egy kicsit nehezen viseltük, hogy nincs itthon, szokni kell még. Sose volt még távol mindkettőnktől. Jó, az ovit leszámolva. Jól sikerült, legalább ez. És ők egyformán szeretik mindkét lányom.
Igen, nagyon jó idő lett délutánra, mi is kint tobzódtunk a kertben. Bár még fűnyírásra nem vetemedtünk
Este meg IHM koncerten voltunk a profinál!! Marietta imádja őket, mi is.
Még holnap is lesznek programok a Bokay-kertben (szeptemberfest, vagy valami ilyesmi)
Ki tudja mikor lesz a búcsú??
Holnap jönnek vevők a kiságyunkra, drukkoljatok, hogy tényleg elvigyék!!
Na nem lehet panasz: írtam eleget. Írjatok Ti is!!