Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Marek te magnéziumot nem szedhetsz vagy nem szedsz? Mert ha szedhetnél, akkor ugraszd el az embert a patikába! Van állítólag vmi por állagú is ami nagyon gyorsan szívódik fel, de ha csak sima Béres MagneB-ből beveszel 2-t az is jó!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Marek:
feküdj, lábad polcold fel és igyál vörösbort vagy egy pici konyakot.
Mindkettő nagyon jó görcsoldó. :oops:

Móni:
jó munkát.

Én ma szenvedek. A gyomrom a torkomban és olyan izéé vagyok. Alig bírom elviselni magam. :?
Úgy semmi bajom, csak nyűglődök...
Du doki, hogy imádom én ezt... :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Jutta
A betegségem miatt nem szedhetek....pedig van itthon magneb 6, de nem merem bevenni, nehogy a szülésre lerobbanjak.... viszont este biztos bontunk vörösbort....nemcsak, hogy megünnepeljük, hogy még mindig itthon, hanem, hogy hátha segít...
Ezek nem lehetnek a jóslófájások???? Vagy azok milyenek??? Egy csajnak a ctg nagyon erős fájásokat mutatott a kórházban, de ő csak keményedést érzett....azért gondolom/remélem, hogy elkezdtem jósolni.....

Ja, és tegnap írtam egy e-mailt a Jahn Ferenc Kórház osztályvezetőjének, és rögtön válaszolt, megadta a telefonszámát, azt írta, hogy nyugodtan keressem meg, ha mégis ott kell vagy ott akarok szülni.... Nem semmi.... Nem is gondoltam, hogy vannak ilyen rendes orvosok.... Azon legalább nem kell már paráznom, hogy nem lesz hova mennem....

marek

Na szasztok!
Csak gyorsan! Itt a masina! :wink: A férjem szereli! :lol:
Marek! Hajninak igaza van, ha nem szedheted a magnéziumot akkor vagy vágj be egy max. 3 centes konyakot vagy egy deci vörösbort! Mind a kettő izomlazító! Semmi bajotok nem eshet tőle! Remélem olvasod! Nyomás vedelni!
Hajni! Mi van veled? Csak a hangulat vagy fizikálisan is van valami bajod? Remélem csak hangulat! Az meg jön-megy, itt a hormonok tréfálkoznak velünk! Csatlakozz a bőgőmasina klubhoz! :wink: (Nekem nincs sok kedvem csatlakozni, de néha rám is rámtör! De szerencsére a röhögés többször! :wink: )
A húgom tegnap elájult a hasam méretén, mondtam! :lol:
Hát, én is kezdek ellágyulni egy-egy baba láttán, de szerintem majd a sajátom láttán leszek ellágyulva igazán!
(A férjemtől mindenki azt kérdezi, h egyben vagyok-e még? Én mérleg gyereket akarok! Na jó, szeretnék! Az még egy hónap! Én egy hónapig még nem tervezek semmi komolyabb szülőszoba/műtő projektet! Fú, be vagyok sz*rva ettől a csaszitól, mégiscsak egy hasi műtét! Ciripke, nyugtass meg! :roll: )
Na vissza a MÁK-hoz! Komolyan! A bugyim színe nem kéne nekik? Ezeket a marhaságokat amiket kérdeznek?! :twisted: És ma postára kell dobnom! :twisted:

Kép
ermoni

Marek! Ne várj estig azzal a borral! Most vagy sz*rul nem? És tegyél a mondásra, h úriasszony délelőtt nem iszik! :wink:

Kép
ermoni

Marek:
Elő a borral. :lol:
A joslófájás az, mikor a hasad bekeményedik ( az egész méhed) és lefele sugároz. Ha csak kemény az csak keményedés. Joslóhoz kitudod tapintani az egész méhet.

Móni:
fizikailag nincs bajom. Csak ilyen zizzent vagyok. :?
Melegem van, alig ettem, de úgy érzem szézdurranok, néha jól vagyok, néha a pulzusom a nyakamban,néha meg rohanok a hűtőhöz 1 korty kólát inni, mert úgy érzem elájulok.
Szval azt hiszem terhes vagyok naaaaaa. :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

A hasam nekem már nagyon lent van. cm-re nőtt látszatra összement. :roll:

Kép
Kép
h@jni

[quote="ermoni"]M írta:ermoniarek! Ne várj estig azzal a borral! Most vagy sz*rul nem? És tegyél a mondásra, h úriasszony délelőtt nem iszik! :wink:

szószerint ezt akartam írni! tessék inni! a fél deci bornak tökmindegy hogy reggel vagy este van... a pocidnak meg most kell a kábulat!

Hajni, szerintem biztos ami biztos vegyél egy tesztet! A végén még kiderül, hogy tényleg terhes vagy! :wink:

Zsu, ha erre tévedsz... mondjuk 11 körül mehetnénk Gödöllőre a boltba, utána kajcsi? Mehetünk 1 kocsival is, de én DM-be is beugranék, ha már Gödöllőn járok!

Jutta

KépKép
jutta

Jóvanna....megyek vedelni....csak nehogy megtudják a szomszédok :lol: Eddig nem volt semmi, most, hogy aludni próbáltam megint két keményedés...Most viszont megyek...anyukám visz ebédelni...aztán megint döglés estig...uram meg elkezdett dolgozni, hétre ment és nyolc körül jön.... :cry:

marek

Hali Csajok!

Marek, te még nem szülhetsz, várd ki a sorodat :lol: :lol: :lol: Szóval lábakat keresztbe, szoritani, borozni, feküdni!
Nekem a szülésznő szombaton azt mondta, hogy a fájások úgy ismerhetők fel, hogy deréktájról indul a fájás és keményedik elöl.
Hajni, ez igy van?

Ma nekem is nagyon feszül a hasam nagyon, nemtom, hogy Panka csak befeszit-e, de sztem nem, mert alul is bazi kemény. Úgy érzem magam, mint a Piroska és a farkasban a farkas, akinek a vadász köveket varrt a hasába :lol:
Lehet, hogy mégis előbb jött a front?

Jutta, 11 óra okés, szerintem menjünk 2 kocsival, majd találkozunk valahol a központban 11-kor és onnan indulunk. Ciripke még nem irta, hogy neki is jó. És akkor tudod, hogy hova kell menni?

Szegény Móni, ilyen szarságokkal foglalkozni! De legalább van minek örülni, itt az új mosógép, lehet a babaruhákat mosni!

Marek, nem te kérdezted, hogy hány fokon kell mosni? Én a rucikban lévő cimke utasitást fogom követni, általában 40 fogban lehet mosni, kivéve a pelusokat, azokat biztos lehet 60-ban is!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És Hajni, az, hogy lent van a hasa, nem azt jelenti, hogy beilleszkedett a baba feje, vagyis felkészült a szülésre??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
igen, a fájás olyan, h a derekadból jön és az alhasnál folyik össze, szval kisugárzik oda.
Összetéveszthetetlen mással.

A has meg nem tom, elvileg azt jelenti, de pont azt nézem, h Marcinál nem volt ennyire lent még akkor sem mikor indultam szülni. Most nagyon lent van.... :roll: Már csak abban reménykedek, h nem a popója illeszkedett be. No, nemsoká kiderül. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Na hogy tudjatok egy kicsit röhögni, küldök egy pocak képet.
Kinek van ennél nagyobb??? :lol: :roll: :wink:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát Hajni, hetekben te is jól állsz már, 37. hét...szóval mostmár jöhet bármikor. Hogy állsz az előkészületekkel? Kórházi motyó összerakva? Babaszoba teljesen kész?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És ez a legújabb szerelés, ebben szeretnénk Pankát hazahozni a kórházból.
Kép

Most én is vizszintbe helyezem magam, mert nekem is nagyon keményedik a hasam, még később benézek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu,

Tényleg olyan mintha rád lenne csatolva! De ennek örülj, pikk-pakk a régi leszel! :wink:
Elvileg tudom, hogy hova kell menni, bár rég voltam, de olyan hülye csak nem vagyok még...

Ciripke, akkor a kedd 11 jó??

Hajni, nekem kb ott van mint a Zsu-é, ugye ez még a nem leszállt verzió? Nekem fogalmam sincs az hogy néz ki! :shock:

Marek, jobban vagy? Amúgy ez a sok magnézium tényleg gyengít, vagy ez a sok fekvés, érzem magamon... nem vészes, de az első szülés utáni edzéskor (tényleg mikortól lehet itthoni lightosat csinálni?) úgy kifogom köpni a tüdőmet... :shock:

Jutta

KépKép
jutta

nekünk is van hazahozós! Sárga, merthát mi van, ha mégis fiú?
Dokit kérdeztem az utolsó 2 alkalomkor, de nem látta, néztem én is a monitort - hát ez a gyerek tényleg mindig a popóját mutogatja... tehát a 4D-n mondták csak, hogy kislány...
Bár gondolom szégyenlős a drága, akkor meg illedelmes kislány!

Jutta

KépKép
jutta

Segítség, elegem van!
http://www.bosch-haztartasi-gepek.hu/te ... ?search=48
Ilyen a gép! :wink: Be van szerelve (szépen magyarul!) és megy rajta az első, üres mosás!
Zsu! Cuki a holmi! Dobjál már képet a bútorzatról is! :wink:
És szép a pocok (nálunk ez a neve :lol: ), de elindítottál egy lavinát! Sztem az enyém nagyobb! :lol: (Én annak láton innen fentről! :lol: :lol: :lol: ) De nincs kedvem fotózni! Majd, ha lesz egy kis szabadidőm!

Kép
ermoni

Ja, a legelső gép az! :lol:

Kép
ermoni

Parancsra ittam egy kis bort...nem mondom, hogy jólesett, de legalább jól elkábít délutánra :lol:

Vettem babamosószert, asszem bepakolok egy adag babaruhát, hogy az uram tudjon teregetni, ha hazajön, nagyi meg tudjon vasalni...
Bár remélem azért még én is csinálhatok valamit, majdcsak rendbejövök....szerintem front és kész...ugye Zsu? :wink:

De ha megszáradnak a cuccok, visszapakolom a kórházas motyót....nem lehessen tudni.... Pedig én ma még busszal el akartam menni a suliba, hogy meglátogassam a kartársakat :lol: , de asszem ez most kimarad....örülhetek, ha nem kell mostanában Halasra mennem... :roll:

Zsu
Hány centi ez a pocak? Szerintem nem nagy...az enyém 96 volt a kórházban, ott minden nap mérik....ha tudnám minek :roll: A súlyom sem változott, illetve egy kilót fogytam, de ez eddig is így volt...szépen ingadozott...

marek

Zsu:
szép a pocid. Enyém kissebb, így a versenyen nem indulok. :lol: :lol:

Marek:
én pont este mértem 98-99 cm. Szval nőtt, de mégis olyan picinek tűnik. :?

Jutta:
nem, Zsué még fent van, ha leszáll azt észre veszed.
Majd csinálok képet Nektek, de most nincs kedvem. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Zsu:
dehogy van összerakva, még kell vennem csomó dolgot.
Babaszoba azóta nem változott, h mutattam. A kiságy még darabokban. :oops: De a ruhák nagy része kimosva-kivasalva.
Lassan bekellene fejezni. Meg összedobálni a motyóm. :roll:
Nem tom, de rajtam olyan nyugi van, mintha nem 3 hetem, hanem 3 hónapom lenne még. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Na, léptem dokihoz. :arrow:

Addig írjatok sokat-sokat. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Jutta, ha Ciripke nem válaszol, menjünk akkor is, legfeljebb jól meglepjük :lol:

Móni, csúcsszupi a gép, mennyi volt egyébként?

Marek, ne aggódj, tuti csak a front, szerintem most mindenki megérzi igy vagy úgy. Én most aludtam egyet, kicsit jobban is vagyok!
Nekem is 96 cm a pocak, hizás 10 kg! :lol:
Képzeljétek, még a szülésznő is azt mondta, hogy Hű, jó nagy pocak! Pedig ő már látott egy-kettőt :roll: És azzal biztatott, hogy még most fog nőni egy csomót!

Hajni, akkor hajrá pakolni, nézd Gabci is milyen pikk-pakk megszült! Nehogy akkor kelljen aztán kapkodni. Jó, hogy bagoly mondja verébnek, te már tapasztaltabb vagy :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, nem csinálsz képet a sárga ruciról?

Móni, nekünk is csak 99,9%, hogy lány, nem? Maradt azért 0,1%, hogy fiú :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Itt a fotó:

Kép

Ja és nagy gond lenne, ha átraknánk a gödöllői túrát szerdára? Kaptam egy 2 éves lánykát felügyeletre holnapra!

Zsu, én is aludtam, pedig éppen olvasgatni akartam... de úgy elbóbiskoltam, hogy csak na!

Jutta

KépKép
jutta

Jaj de szépek lesznek a lányok a hazafele úton :lol:

Én is aludtam egyet, meg feküdtem sokat....délután csak egyszer keményedett be a pocak, este még nyomok egy kis bort, hátha jobb éjszakánk lenne... :roll:

Jutta
Egy kétéves lányka után nem kell futni??? :shock: Vagy ő a nyugis, egyhelyben ülő angyalka, aki csak könyvekben létezik? :? Vagy neked még ennyi energiád van???? :shock: Mondjuk energiám nekem is lenne, csak bátorságom nincs :lol: De azért elmegyek a könyvtárba, hátha találok valamit, ami leköt (például ha kórházba kell mennem)...

marek

Marek, nem mész te kórházba, nyugi!!! Elmúlt és kész! szerintem a front miatt volt!

Ja nem olyan nagyon rohangálós a kiscsaj, velem meg rendes... Tudja, hogy nem tudom nagyon emelgetni, meg, hogy a pocakban a baba miatt nem rohanok utána... és megértő! Gondolom ha az anyukája lennék más lenne a dörgés, mert akkor állandóan nem lehetne ilyen...
ha meg nagyon rohangál, akkor benyomom neki a Thomast (rajzfilm) ezt se tehetném, ha az anyja lennék állandóan... és gondolj bele, Timi, Jolka, Hajni és Ciripke állandóan ezt csinálja és majd a kistesóknál mi is!

Jutta

KépKép
jutta

Szeva!
Elküldtem a postán a cuccot! Hát, nem hiszitek el! Még megyék szerinti lebontást és statisztikát is kellett csinálnom! :twisted: Remélem megfelel nekik, mert ha nem...akkor ugrik fél milka!
Zsu! Hát igen! Mi is töprengünk ezen a 99,9%-on! :shock: Sztem kell egy kisfiú név is, hátha... :oops: De hát csak lány lesz, nem?
Kimostam az első adagot a géppel (Janka cucc, persze!) és megtelt a szárító! Eddig 2 adag fért el rajta! :shock: Fukarban vettük, az Europarkban, és itt volt kilónegyven! Mindenhol máshol több volt! (Volt ahol 30-40-el volt több! És csak a kiállított darab volt!:roll: Pl. westend, mediam-ban. Azért ez érdekes!)
Most még kell egy jó szárító is! Meg egy hangtalan porszívó! (Van ilyen? :roll: )
Marek! Mit vadásztál a könyvtárban? Én olyan rég voltam könyvtárban, h le sem írom. Csak szakkönyvtár! :? Gáz vagyok, mi? A szépirodalmat amit olvasok, azt igyekszem mindig megvenni! De mondd már Marek! Mér' akarsz Te kórházba menni? Olyan jó volt?
Jutta! Csini ez a motyó is!
Csajok! Nemsokára lesz is kit belecsomagolnunk! :lol: Hát nem fantasztikus! :D
Jolka, Timi, hol vagytok!
Ciripke! Gyere már, h megnyugtass!
Hajni! Mi volt a dokinál?

Kép
ermoni

igen-igen! mindenki jelentkezzen be napjában! mert itt idegeskedünk ám, vagy kéreszkedjen el, ha nem lesz gépközelben! :wink:

Lassan egy Hajni féle eltünés már kétesélyes, 2 hét múlva meg már a gárda fele ebben a kategóriában lesz! 36. hét után mindenki nyugodt szívvel szülhet! :wink: jajaj az nekem jövő hét és még motyó sehol! :shock:

Eddig babonából nem akartam, hogy nehogy biztatásnak vegye a szervezetem a nagy pakolászást, mostmár azért a héten megveszek mindent ami a kórházba kellhet, utána való hétvégén meg bepakolok...

Ja és ha hosszabb útra megyek szeptember 10 után - akár csak Pestre is, ami már több mint fél óra itthonról - akkor elvileg már hurcibálni illik... nekem ezt mondták :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Jolka! Dobbnál lszi egy táblát, ha erre jársz? Csak hogy lássuk kik az elsők!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, talán nekem is jobb lenne a szerda, mert ma úgyis pihiztem, igy holnap megint el tudnék intézni 1-2 dolgot!
Cuki a kisruci!
És hogy te mennyit tréningelsz mások gyerekein! Kész profi leszel, mire Dorka megszületik :lol:

Marek, Móni, nektek miben jönnek haza a bébik?

Látod Marek rendben is vagy, nem kell itt aggódni! És igaza van Juttának, ha most jönne, már akkor se lenne nagy gáz!

Móni, ez tényleg jó ár! Lehet, hogy nekem se a Media Markt-ba, hanem a Saturn-ba kéne mennem? :roll:
És hangtalan porszivó nem kell! Nem hallottad, hogy a gyerekek imádják a porszivó hangját? Van olyan gyerek, akit azzal altatnak :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Pankám ma nagyon aktiv, lassan kirúgja a ház oldalát :lol: :roll:
Lehet, hogy mégse kell megszülnöm, hanem egyszer csak tényleg kiugrik a hasamból? :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, akkor neked nem lesz gátsebed? Az jó, de mondjuk vmit a hasadon lévő lyukkal is kell kezdeni majd!

Ja és ugyanarra a kiscsajra szoktam vigyázni, ha mamának dolga van és a bébiszitter - már csak alkalmi - nem ér rá. De már nem sokáig, mert szeptembertől bölcsis lesz a drága!

Na megyek boltba!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu! Most elmesélem -ha nem tudtad volna eddig-, h a fukar és a mediam ugyanaz a cég! De!!! Minden üzletüket más-más kft. üzemeltet és szabadáras! Annyi a megkötése az anyacégnek, h az akciós legyen készleten és ugyanazon az áron! Vagyis, érdemes végigkérdezni az összes üzletet, mert komoly különbségek vannak! (Karácsonyra vettünk egy nagy lcd tévét és akkor is ezt tapasztaltuk! A westend a legdrágább pl.!)
Én még nem döntöttem, h a kisasszony melyik gúnyájába jön haza! :roll: Annyi szép cucca van! :roll: Sztem majd most a mosásnál eldől!
Ja, és a kiskirálylány nekem is a határokat próbálgatja! A férjem röhög is rajta! Mert állandóan simizgeti!
A férjem nagyon cuccol, sztem a hétvégére kiköltözteti az irodáját a külön épületbe, és akkor itt benn is lehet rendeznünk a sorainkat!
Jutta! Mér' megy bölcsibe a kiscsaj? Anya dolgozni megy?
Na mi van már Hajni? Jelentkezz!

Kép
ermoni

Ezt másik topikból loptam, de nem semmi!
Azért ekkor buli nálunk nincs! Még?! :roll:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/32776

Kép
ermoni

Sziasztok!

Na, most értem haza.
Most is volt egy csomó csúszás. :evil:
Nyugi csajok, még nem szülök. Atomzárt a méhszáj. :shock: :shock:
Mondom én, h én leszek az utolsó. :evil: :evil: :evil:
Volt uh is. Lillus nőtt, igaz nem sokat, de nőtt egy picit. Bpd 84 mm. ( 1 hete 83 mm volt). Becs súly. 2200-2400 g.
Doki szerint ne parázzak, mert érett, bevan ékelődve ( fejjel lefele, juhéjjjj. 8) )szval ha holnap születne sem lenne már koraszülött. :wink:
Viszont ennek örömére mehetek nst-re péntektől. Elvileg a 38. betöltött hét után kellene, de ugye biztos ami biztos nekem előbb kell most. :?
Szte h acsak ennyiket nő, akkor 2800 g lesz a végére. Minimanó. :roll:
Kaptam bogyókat, meg gombára cuccost. Vettem a gyógyiban pár dolgot ( hintőpor, vatta, olaj, alkohol, fültisztító pálca meg ezeket )és fizettem majd 8000 Ft-ot. Bakker, ez már rablás. :?

Jutta:
jaja, nem kímélem magam. Emelgetem Marci 11 kg-os seggét, rohangálok utána,melózok, stresszelek oszt atomzárt a méhszáj. Ha feküdnék tuti már nyílna. :twisted: :twisted:

Kórházi cucc:
nekem első gyereknél 31 hetesen kész volt minden, most meg..... lustulok??? :shock:

Kép
Kép
h@jni

Na jól van Hajni! Gratula! És majd meg nő idekinn!
A babacuccokat (mármint a gyógyszertárit) nem a gyerekorvos írja föl?! :oops: Felíratva került ennyibe?

Kép
ermoni

Móni:
ebből egyedül a popsikenőcs amit feltud írni, de én azt nem szeretem, nekem a sudocreme vált be. Azt a
gyógyszertári kotyvalékot nem szerettem. :roll:
A többit nem tudja felírni.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Anyuka eddig is dolgozott, csak bébisitter volt, most meg 2 projekt közt elvileg itthon van, ezért nincs bébisitter, de heti 2 nap valahogy összejön neki - tárgyalások és megbeszélések - pár óra.
Ilyenkor vagy a bébicsősz - ha nincs más dolga, hiszen mostmár mást is bevállal - vagy én... De tündéri a kiscsaj, anyukával néha hisztizik, de azt sem sokat - amúgy velem nem szokott (ezt már kifejtettem itt és tudom, hogy a gyerekek ált. ilyenek, nomeg én elég következetes vagyok vele, de majd Dorka jól betör engem is).

Hajni, jó kis súlyzód van! Lilla meg majd megnő idekint! Főleg, ha a dokid szerint nem gond, akkor meg...

Móni, akkor apukára is rátört a fészekrakósdi, hogy pakol?

Timi, Jolka, Ciripke, többiek? Hol vagytok?

Jutta

KépKép
jutta

A szeptemberikehez rakott fel Niki képet, csodaszép a kiscsaj, nézzétek meg ha érdekel. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Én már meglestem a kiscsajt! :wink: Édi nagyon!
Nekem azt mondta a védőnő, h alkoholt, sterilvattát ilyesmit ír fel majd a doki! Na erre is rá kell kérdeznem!
Mondtam, h mentőhöz beutalót is kell kérnem, mert ha arra szorulok, akkor beutaló nélkül automatikusan Tarcsára visznek!? :roll: Mert ugye nekem is az a területileg illetékes kórház! Vagy ezt már írtam? Olyan nehezen pörög ma az agyam! Bocsi!

Kép
ermoni

Aztán még a végén Juttával, Ciripkével együtt kéne szülni! :lol:
Zsu! Ez sztem Rád is vonatkozik! (Mármint a területileg illetékes kórház-beutaló téma!)

Kép
ermoni

Móni:
aha, felírja a doki, egy cetlire, h mit vegyél. :lol: :lol: :lol:
Legalábbis nálunk. :roll:
Mentő: szépppp, de minek neked mentő?? :shock:

Kép
Kép
h@jni

Nem tudom minek nekem mentő!? Szeretem bebiztosítani magam! Vagy túlbiztosítani? :roll: Szal kocsival a MÁV-Szabolcs utca alaphangon 45 perc! Gondolom mentő egy kicsit gyorsabb, ha kell! De reméljük nem kell!
Ne má'! :roll: Egy cetlire? :evil: Nekem receptet mondtak! Naív vagyok megint?! :oops: :lol:

Kép
ermoni

Csókolomamrikanéni! Hogy teccik lenni? Legalább egy mondatot írjá' má Marek!
Jutta! Igen, fészekrakás! Vagy inkább pánik!!! :lol: Meg a fészekrakásban ő így tud részt venni! Hát pakolásszon csak!
Ezek a görög tüzek! 17 éve a Peloponnészoszon, Toloban nyaraltam! De gáz!

Kép
ermoni

Móni:
nekem mentő eszembe sem jutott. 7 km a H. Szval kocsival 10 perc, dugóban mondjuk 20.

Receptek:
tényleg nem tom, nekem anno cetlire írta. Amit vényre írt az a popsikrém, K vitamin, D vitamin, tápszer, lázcsillapító kúp és kész.
A többit cetlire, de a védőnő is odaadta a listát anno előre, h vegyem meg.
Na, kérdezd meg, mostmár kiváncsi vagyok. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Móni, tudtam, hogy ugyanaz a kettő, csak azt nem, hogy ekkora árkülönbség van! Talán akkor a Pólus Centerben lévő Media Markt-ban nem olyan drágák a cuccok, ott a pronyók vásárolnak :lol:
És nekem simán dönget Panna ekkorákat, mint a videon!

Hajni, de jó, hogy minden ok! Az meg nem baj, ha nem lesz 4 kilós, nem?
A gyógyszertári cuccokat meg felirják (alkohol, fürdető, popsikrém, olaj, köldökápoló, stb), ezt már nekem mondta a gyógyszerész, a szülésznő és a védőnő is, szóval tutira lehet venni.
A sudocreme-et meg más is dicsérte nagyon!

És Móni, nekem szombaton a szülőszoba látogatáson azt mondta a védőnő, hogy hivjak mentőt nyugodtan, ha úgy gondolom, mert bevisz oda. Szóval nem hiszem, hogy csak a területibe visz, de majd rákérdezek még 1x.

Kint voltam a kutyával sétálni, találkoztam egy lánnyal, aki a 2 hónapos kisfiával sétálgatott. Jaj, hogy milyen édes volt...ott helyben elolvadtam, csak egy nagy tócsa jelzi az ottlétemet :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Okés Hajni! Megkérdezem! (Az unokatesóm is azt mondta, h receptre írják!) És majd elmesélem!
Hát tudod itt a nagy büdös budapesti agglomerációban sajna vannak távolságok! És gyakran ez nem kilométerben mérhető! Bár Kistarcsa sincs közelebb és még az út is sz*r!

Kép
ermoni

És Móni, te hogy jegeled a lábad dagadás ellen? Szórsz egy rakás jeget egy vödörbe és beledugod a lábad???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
nemáááááá. :shock:
Akkor nekem mééé nem írja fel?? Méé nem szól senki?
Sőt, a védőnő kérdezte is , h adjon listát mit kell venni vagy emlékszem még? Meg, h vegyem meg. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?