Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek, ma voltunk babaszülinapon! Olyan jó volt! Luca baba 1 éves szülijét tartottuk, és kertiparti volt, meg torta meg ilyenek. Annyira jól esett most kicsit kimozdulni, ez a betegség bezárt kicsit minket, és már nagyon elegünk volt. A csajszi annyira élvezte, magyarázott mindenkinek, meg játszott, meg bukfencezni próbált. :lol: Azt úgy csinálta, hogy a lábaival állt, de a keze is lent volt, és a fejét lerakta a földre, és a két lába között nézelődött. Aztán néha majdnem úgy borúlt, hogy bukfenc lett volna belőle! :lol: :lol: :lol: :lol: De csak fél órát aludt egész nap, így ahogy hazaértünk, fürcsi és evés után egyből benyomta a szunyát!

Tali nekem is jó, de akkor már rajta vagyok a listán! :lol:

Húúú, az a szilvás recept nagyon fininek hangzik, szerintem kipróbáljuk! :D

Hát jó, eszik amit eszik a csaj, majd megválltozik a dolog. Ma pl. az almás-banános csirkés kajából megevett egy egész üveggel. De gondolom csak azért, mert gyümis volt.

Baciszilvi: A régiekben még van cukor, az új Univerben, amire rá van írva, hogy 0% cukor, abba tényleg nem tesznek. De én sem tudtam először.

Tinu:
köszi, ha lesz időm, el is kezdem olvasni! :roll: :D

Jó éjt! :D

Kép
kernico
 
 


Mági: a nyála áztatja, csak olyan erősen harap rá az ínyével, hogy simán leharap belőle, arra kell figyelni. De ez kemény annyira, hogy csócsálja egy darabig, amíg vékony nem lesz, és már csak azt tudja harapni. Az meg ilyenkor már olyan vékony, hogy nem olyan gáz, ha leharap belőle. A Soroksári Outletben vettük még múltkor. Bio, de egy kis finomítatlan nádcukor van benne sajnos. :roll:

Kép
kernico
 
 


én attól tartok, az én lányom sosem tanul meg rágni... :roll: próbáltam kis kocka dinnyével, el is képzeltem, hogy azt majd ő kilukasztja a fogával, és megörül, hogy milyen jó leve van, de ááá.... ki sem nyitja a száját, eleve mindent fenntartással fogad..(gondolom nem érti, a hülye Anyja mit akar a szájába tukmálni, mikor mindenre azt mondja: ne vedd a szádba! )

az outletben melyik üzletben vettétek?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket!

szülinaposoknak viszont! :)

Kernico, szegény Kiara, úgy megsajnáltam, hogy mászik utánad, aztán kezdheti előről :( :)
Bukfenc :)

MÁgi, járóka :( :evil: gáz...

Tali, tök jó, elég sokan leszünk!!! :)

MÉg volt körkérdés a játék korábban, nekem is hasonló, a kukucsot nagyon szereti, meg ha a hasiját puszilgatom, és a hajam csikizi az arcát :) meg szoktunk nlha lovagolgatni :)
meg kezdünk "olvasni". Tudom, mg korai, de olvastam, hogy jó, ha minél korábban hozzászokik a könyvhöz. Persze ő még csak lapozza meg szájába veszi, de szoktam neki meéslni a képeket.

Meg tök jó, ma kezdett el olyat, hogy járókában emeli a kezét, ha ki akarom venni :)

Ante, asszem neked volt még ilyen, hogy kicsilány állandóan kapargatja a kis micsodáját... mennyire? mert nálunk nagyon gáz, amint lekerül a pelus, rögtön odanyúl... :? ha pucérkodik, akkor is. nem fáj neki? vagy direkt jó???? :shock: :shock: :shock: korán kezdi...

Két körkérdésem is van (itt napközben még 3 volt, egyet felejtettem :? ):
1: mit szoktatok csinálni babákkal "outdoor" progit? szóval ha épp nem otthon vagytok és nem sétáltok, még mit lehet velük tenni? ok, van babauszi, meg ringató, mi van még? játszótérhez még kicsi. MEg velük jártok egyedül pl babakocsival vásárolni? mi ezt eddig apával csináltuk hétvégén... meg én eddig gyógyszertárba, stb mindenhova nélküle mentem...

2: mennyit szoktatok beszélni hozzájuk? mert tudom, kell, szoktam is, de egész nap nem tudok szövegelni, meg néha olyan jó csak úgy nézni és gyönyörködni benne, na meg én is elmerülök a saját gondolataimban...

Szana, Roni nagyi merre vagytok? Roni nagyi, ugye nem azon bántódtál meg, hogy múltkor fiatalság témában volt egy kis vita? én tök élvezettel olvastam a vitát, az eltérő nézőpontokat, ha nem is volt tlejes az egyetértés, gyere, továbbra is tökre érdekel a véleményed!!!

No meg, CIc, Kata, Ti is eltűntetek, és sorry akit kihagytam...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: mióta megembereltem magam és rendes háziasszony próbálok lenni, azóta én járok bevásárolni, gyógyszertárba, postára a gyerekkel, babakocsival. Nagyjából ebből áll a sétánk. :? Nem mondom, hogy nem fárasztó. Leginkább, hogy már nagyon nehéz a gyerek + kocsi együtt és cipelni kell a lépcsőkön a lépcsőházban. De megyünk a szeptemberi bababörzére és remélem, találunk kocsit. MÁs program még a barátnőzés szokott lenni, meglátogatunk más babákat, vagy minket látogatnak meg a barátnőim. Tegnap délután is ez volt és a legnyüszisebb délutáni órák tök jól elmentek.
HÁt nem hiszem, hogy annyira nagyon extrán kéne figyelni a beszédre. Persze, hogy beszélünk hozzá, nem? Mondjuk kezdetben, mikor még pici volt, néha emlékeztettem magam pelenkázás közben, korán reggel, hogy beszéljek hozzá. De most már sokkal kevésbé kell, mert sokkal interaktívabb a gyerek és úgyis kiköveteli magának a figyelmet. Én se szoktam egész nap beszélni vele. De szerintem nem is kell egész nap a gyereken lógni. Lerakom a szőnyegre, és amíg elvan magában, addig sokszor rá se nézek, mert csinálom a dolgom. Aztán úgyis elkezd nyüszizni és akkor meg muszáj vele foglalkozni. Igazság szerint hamar követeli a figyelmet...

Kép
Kép
tinu
 
 


Szisti: Hát most úgy néz ki minden jöhet :):):):) a múltkor nem izlet neki a zöldborsós kaja de tegnapelött pl egy egész üveggel megevett. Tegnap kipróbáltuk a tökfözit is azt is szóval eddig bármit adtam nem köpködte ki hanem szépen megette.

Bacilivi: Az univernek kétféle kajája van a régiek is kint vannak még a polcon én is igy jártam de ami a csupajó matricás ugy tudom azok tényleg nem cukrosak :)

Gege is egyböl a pöpösre kap ha nincs rajta pelus. szerintem nem fáj neki hiszen akkor sírna :)

Ha párom nincs itthon kénytelen vagyok a gyerekkel menni mindenhová kenguruban :) ha itthon van akkor mindig jön a gyerek a kocsiban ha hosszabb utra megyek akkor bevetem a nagyit :)

Én is igy vagyok mint Tinu lerakom a szönyegre vagy a pihenőben baromi jól elvan benne néha gagyog valamit akkor válaszolok neki de egyébként amikor játszik nem beszélek hozzá mert van hogy el kezd hisztizni ha szólok hozzá amúgy meg egész napp mondom neki hogy éppen mit csinálok meg mesélgetek neki énekelek stb :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


winnie:
mi bevásárolni járunk, de csak az apró dolgokat, vagy a dm-be. A nagy bevásárlást Apával együtt ejtjük meg. Aztán minden du. elmegyünk a keresztfiamért a bölcsibe. Szoktunk járni mi is más babához, a kolleganőméknél van egyidős baba. Rájöttünk, hogy jót tesz nekik az együtt játszás, hamarabb szocializálódik, szokja a társaságot, és nem nyűgösködnek ilyenkor :) Ja meg szoktunk beiktatni pesti programot is, mondjuk keresztanyját elkísérjük állásinterjúra. Szeretném, ha szokná a tömegközlekedést.

Beszéd:
Néha én is észreveszem magamon, hogy csak ülök mellette, nézek ki a fejemből, és meg sem szólalok, csak magamban gondolkodok.. Dehát elfárad az ember.. Meg szerintem a környezet zajai, a másokkal való beszélgetés is jót tesz neki. Anna ráadásul jelzi, ha nincs kedve az anyja bohóckodásaihoz. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Winnie, hát az odanyúlkálás az nem állandóan volt csak néha meg inkább a fiúkra volt jellemző úgy emlékszem. Most is néha odanyúl de inkább a popsitörlőt akarja elkapni. :-)

Tánciról most nem tudok felrakni videót mert elég rövid lett, de majd csinálunk egy hosszabbat is és akkor megtudjátok nézni.

De jó nektek, hogy letudjátok tenni a gyerkőcöt a földre. Én még ha le se teszem már máshol van Lidi. Nekem percenként kell figyelnem, hogy mit csinál mert ha túl nagy a csönd akkor gyanús a dolog. :-) Ha meg sikongatás van mert örül akkor is gyanús amit csinál. De egyébként állandóan bemászik mindenhova, mindent leszed mindenhonnan amit elér. Pelusokat pakolja ki stb.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Mági:
A soroksári úti Outletben nincsenek külön boltok, egy nagy van, ott volt a kajás részlegnél még múltkor, de általában gyorsan cserélődnek a dolgok. Egyszer ilyen van, egyszer olyan, de azért mindig van több féle.

Winnie: Mi is rohangálunk közértbe, gyógyszertárba, .... apával meg a nagybevásárlások. Meg szoktunk barátnőzni is, pláne pl. keresztlányomékhoz, meg nagyizni.
Beszélés: Hát bevallom, bár gondolom észre vehető itt is, hogy elég jó a beszélőkém :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: így általában kommentálom neki a dolgokat, de inkább akkor, ha ő is beszél, és várja. Ha magában szövegel, akkor hagyom, csak néha szólok közbe. De van, hogy én is csak magamba gondolkozok, és nem szólalok meg, pedig van, hogy neki is szánnám. :lol: De azért ezt tuti tőlem örökölte, mert ő is nagy szövegláda. Utánnozza anyát, hogy hogyan kell nem csöndbe maradni! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ante: Amióta mászik (nemrég) azóta Kiarára is nagyon kell figyelni, de ő inkább úgy csinálja, hogy elmászik valahová, ott pakolászik, aztán ha megunja, megy tovább, ott is pakolászik. Elég fél szemmel odanéznem, hogy merre jár, mert egy része biztonságos, de vannak helyek, ahová meg nem szabad mennie még. Kiara azért a nyugisabb fajta, 5ször átgondolja, hogy odamenjen-e valamihez egyenlőre! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert fürdés van!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok,

Ez a hétvége is eltelt, végre itthon voltunk, ám ez a lakáson abszolut, de nem látszik.:)))Viszont volt finom ebédünk:)
Nyuszihúsleves, vadasnyuszival másodiknak.


Dani úgy kúszik mint egy gyík, annyira vicces,Tudjátok hogy megy, mintha kört akarna leírni a kezável meg lábával menés közben, csak a padló akadályozza meg ebben.:)))

És felmászik az ágyunkra, ezt most láttam először tőle. Hihetetlen!!!20cm ,magasasan van az ágy fa része, és 30cm magasan a szivacs.Na felvettem, majd felrakom:)))

Meg vannak a keresztelőről is képek abból is teszek fel.

Ilyen ruhában: Kép

Kép

Ez a kép csládi, de nagyon tetszik hogy így belefértünk, kivéve a trikós apukám, meg a levágottfejű keresztanyám.:)))
Kép

Ez meg egy sorozat, lehet hogy nem kellene terhelni vele benneteket, de úgy tetszik:)
Kép Kép Kép Kép

csernusn
 
 


Nekem Dani egyébként egy nap alatt 3x esett el és koppant a feje, ,de már nagyon szépen tud, állásból leguggolni és leülni, majd vissza. Ma pl azt játszotta, hogy felállt aülőgarnitúra mellett, ledobta a bábját, leguggolt érta felvette és felállt, majd ezt a másik kezével, és kb 3x megcsinálta egymás után.:)

csernusn
 
 


Bocsi a helyesírásért, lehet hogy utóolvasnom kellene? :oops:

csernusn
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre...
Nem nagyon interneteztem, de szeretek képeket csinálgatni és azt láttam, hogy nincs olyan hely ahol igényes fényképeket lehetne csináltatni...
Hát csináltam egyet :D
Nézzétek meg és ha szeretnétek, hát csak bátran rendeljetek, mert a rokonaink nagyon odáig voltak a képekért!
http://egyedikep.uw.hu

Nyugodtan rendelhettek olyat is, ami nem születési értesítő, mert hát tudjátok baba mellett nem volt időm még mindet megcsinálni és csak nem tettem fel... :oops: Hát ahogy látom lassan néhányan 1 évesek??? abból is lehet jó köszönő lapot csinálni, én a keresztelőből csináltam :lol: azoknak, akik eljöttek...

Ibcsi

KépKép
fibcsi
 
 


Jó reggelt!

Ma csak kétszer kelt Tündi az éjjel. Bá-bámm! :D

Dani-képek nagyon tutik! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Én is itt. Nem tudom kit érdekel a dolog, de nagynéném megköpködte a lányt. Aludt is 3 órát egyhuzamban tegnap és semmi nyügi. Nem biztos, hogy ezért, de hétvégén már nem nyügizett. Ma viszont igen.. :cry:
Beszélgetés: Régebben jobban tudtam "beszélgetni" Petrával. Most néha én is elfelejtek annyira elgondolkodom.. Inkább mondókázni, énekelni szoktam. Tegnap megjegyezte apa, hogy amióta van gyerekünk, megtanultam énekelni. Régebben falra mászott tőlem. :roll:
Kiruccanás: Nem igazán szoktunk. Max boltba. Hétvégén jobban. Akkor vagy a nagyival vagy apával megyünk valahova. Kettesben ritkán. Majd baba-mama klubba akarok menni vele, meg ha indul a Ringató akkor oda.
Én is szeretnék kérdezni, bár tudom, hogy részben már lerágott csont. Délutáni uzsira mit adtok a gyerkőcnek?
Csontról jut eszembe... Petra tegnap elkapta a családi ebéden az egyik lerágott pulykacombot és azt szopogatta!! Majd teszek fel képet!
Dani képek nagyon édik!! Engem nem untatnak,zavarnak a babaképek, felőlem jöhet tucatszám, imádom nézegetni!! :)

omr
 
 


Rena: egyelőre TÜndi még csak kétszer eszik mást egy nap, délelőtt adok gyümit vagy új kaját és délután pedig zöldséget.
Tegnap délelőtt körtés rizspépet evett, uzsira meg almás-cukkinis céklát. Ma ugyanez lesz a menü.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Hát nálunk is kétszer kelt ma Dani a 3. már reggel volt, és az ágyunkban visszaaludt másfél órát még. Így 8-kor keltünk.

Ajátszós képeken látni Dani kiütéseit, és érdekes, ahogy a fejét nézem, más volt.

Mi már tök sokszor eszünk, és azt hiszem a babatalin Ante kérdezte, de biztos, hogy kevesebb a tejem már. Mert nekem reggelizik ebédel és uzsizik is mást Dani, de emellett tejcsit is kap minden mennyiségben.

csernusn
 
 


Niki: én tök nem látom a kiütéseket. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Tinu, LIdi átaludta az éjszakát. :shock: Bábámmm :-) :wink: Utoljára 3 hónapos korában csinált ilyet. HOzzáteszem, előtte kb egy hétig baromi sokszor kelt éjszaka.

Niki, úgye milyen édesek mikor hirtelen az ágy végében felbukkan egy kisbuci és vigyorog? Én akkorákat nevetek mikor hirtelen felbukkan Lidi és felmászik az ágyra. :-)

Nálunk esés nem igen volt, hogy felállt mert szépen le is gugol Lidi, nekünk inkább mikor egyedül próbálkozik segítség nélkül az állással, amit egyre többször csinál mostmár, de már nincs koppanás hozzá mert egy kis ideig megtud állni aztán gyorsan megkapaszkodik.

Tej nekem is kevesebb, bár valamelyik nap visszatornáztam mikor Lidi inkább azt kért, de aztán most megint visszaesett napi négyszeri szoptatásra.

Kernico, nálunk már nem csak a mászással van a gond, hanem az örökös állásnál is mert mindenhol feláll. Ami nem baj, csak nem mindenbe kéne kapaszkodni. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tegnap azzal játszott Lidi mióta nyáladzik,h ogy mondta, hogy mmmeeemmmm-meeeeeeeemm meeee és közben buborékokat fújt a nyálával. Ezzel szórakoztatta magát.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Niki, én is csak a sorozat első képén látok néhol egy kis pöttyöt.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante!

Én azt gondolom, hogy vagy kerítsd el egy részét a szobának, ahol játszhat, vagy tegyed a szobát gyerekbaráttá.
Simon is rögtön máshol van, ha leteszem (ha jó gyorsan akar eljutni valahová, akkor kúszik, bár már tud mászni is). Kicsit már elszoktam az ilyen picitől, mert valamelyik nap is úgy nyitottam ki a sütőt, hogy a földön volt (amerikai konyhás nappalink van), persze rögtön a sütő felé vette az irányt. (Kívülről a sütő nem forró, akkor sem, ha sütök, így az nem gond, ha úgy megfogja, de természetesen belül az.)
Nálunk még van egy veszélyforrás, amitől majd főhet a fejem: a lépcső.
Még nem fedezte fel a CD-s Tv-állványunkat, de hamarosan oda is készíthetem a gyerekzárat.

Winnie!

Én nem szoktam bevásárlásos babakocsis köröket menni, mert mi mindenhova autóval megyünk. De mindenhova együtt.
Igaz, hogy kertes házban lakunk. Viszont együtt családilag ahányszor csak tudunk a héten, megyünk estefelé egy-egy kört. Mindig másképp: sétálva, gyerekek görkorival (még magamnak akarok egyet venni :D) vagy mindannyian biciklizünk. Ez általában 1-1,5 órás program (sebességtől függően 12-15 km-es távokat szoktunk kerekezni). Siminek tetszik, gyerekülésben ül, időnként elalszik :D:D (ki van párnázva az ülés, meg viszek nyaktámaszt, ha elaludna).
De épp a többiek miatt van és lesz elég aktivitynk, úgyhogy Simi a közös dolgokhoz hozzá van szokva. A héten még megyünk múzeumba és valószínű a Planetáriumba (meg szemészetre :D), jövő héttől meg kezdődik a suli és az ovi. Meg szeretném vinni őt is és a többieket is úszásra (nem egy helyre és nem egy időben). Aztán meg az iskola alatt ki tudja, mi alakul programként, ahova esetleg mennünk kell.
A hétvégéket meg kirándulósra fogjuk alakítani, legyen egy kis pihenés a suli közben.

Roni nagyi!

Hol vagy?

Bacilivi!

Én mindig megnézem a bébiétel összetételét, bármi is van amúgy ráírva egyébként.

Darabos hami: azt hiszem, nekünk nem lesz ezzel gondunk. Simon most már eszegeti a hamikat, de nagyon szívesen eszeget pici darabost is (sőt, néha nagyobb kedvvel, mint a turmixosat).
Tegnap pl. sütőtök-burgonya-répát kapott, de a turmixolt csak egy darabig tetszett neki. Viszont a pici főtt répadarabokat utána is elfogadta, nagyon szépen ette.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Niki!

Én látom a pöttyeit, tényleg eléggé az.
Nátánnak allergiásan voltak ilyenei (valószínű arra reagált így hogy beleöntöttek egy csomó tudfürdőt, sampont a fürdővizükbe).
Jó képek! :):)

Nekünk jó éjszakánk volt, Simi csak 5-kor kelt először és utána visszaaludt. Ez nálunk nagy szó, mert szokott éjszaka is kelni, min. 1-szer, ráadásul egy kis pacsirta, mert neki 1/2 6-6 körül már reggel van (képzelhetitek, nekem nem :D:D, ráadásul ilyenkor megy rendet bontani, meg huzogatja a hajamat, stb., úgyhogy még véletlenül sem lehet mellette tovább aludni :D), ma meg csak 3/4 8-kor kelt fel.

Beszti
beszti
 
 


Asszem megvan a kedvenc kaja. Tündi 3 körtét bevágott. :shock: Ilyenkor mindig úgy félek, hogy túleszi a magát. Meg félek lerakni, mert rögtön hasraveti magát és ugrál a hasán. Eddig még nem jött ki a kaja, de...
upszi megközelítette a szobai szemetest...megyek

Kép
Kép
tinu
 
 


Érdekes, mostanság Tünci félig kúszva, félig mászva közlekedik. Négykézlábra áll, a lábát behúzza, de kézzel nem mer még előremenni, így hasravágja magát. Így kukacozva halad. :D
Tegnap neveket gyűjtöttünk a férjemmel. Mármint, hogy hogyan fogják hívni a kövi babánkat. Még messzebb van, de tök jó, hogy már ezen tud gondolkozni. Igaz, este, mikor Tündi extra hisztigép volt, megint megkérdezte, hogy biztos-e, hogy 3 gyereket akarok? :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Én épp az előbb borultam ki. Mondtam a férjemnek telefonon, hogy nem szülök másikat míg ott nem hagyja a Démászt. ELEGEM VAN!!!! Megint beosztották ügyelni, még jó, hogy a szombatot kikönyörögte, mikor a keresztelő lesz! De vasárnap megint gondolatban vadasparkot terveztük meg!! :evil: De tényleg! Most mi a fenének szüljek, ha ez lesz mindig?? Itthon vagyok és egy kibaszott kurva napra sem tudunk elmenni sehova!!! ELEGEM VAN!! Na most kiborultam rendesen!! Tinu, pszichológusra van szükségem!! :roll:
Hú de gyomoridegem van!
Bocsánat, hogy leírtam a mérgem!

omr
 
 


Na meg kozmetikába is be akartam íratkozni, de csak péntek délután tud valaki vigyázni Petrára, akkor meg nincs hely. Amúgy sehol senki aki pesztrálná! :twisted: :cry: :twisted: :twisted:

omr
 
 


Rena: nem pszichológusra van szükséged, hanem hogy kiadd a dühöd. :wink: Megértem, hogy csalódott vagy. És cserébe az ügyeletért nem kap szabadnapot hétközben? Vagy miért ilyen gyakori ez az ügyelet?

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena: kozmetikussal nekem is hasonló a helyzet. A kozmetikusom, akihez már több, mint 10 éve járok, most kizárólag péntek délelőtt dolgozik. Gondolhatod, hogy hányszor sikerült elmennem hozzá... Szerencsére úgy néz ki, apukám októbertől otthon lesz és akkor el fogok tudni járni egy ideig.

Kép
Kép
tinu
 
 


Bocs, hogy már megint itt. Háde nem tudom másnak most elmondani. Hívott az uram. A holnapi napot még engedik neki, elkérte magát szabira. Úgyhogy holnap Vadaspark!! :D :D :D Csak akkor ma naon sokáig maszekolnia kell, hogy holnap ne kelljen hazasietni. Mert ha nem végez ma, holnap 2-kor indulás haza. De nekem már fél nap is elég komolyan mondom! Ha eddig nem voltam depis ne most legyek már az!

omr
 
 


Tinu! Köszi, valóban a dühöm kiadni a legjobb egyébként. Csak ehhez kell valaki. Általában a férjemen csapódik, mert Petrán még sem csapódhat!
Nem kap szabadnapot, mert csak 5-en vannak már egész Szentesen. Még 2 embert el akarnak küldeni. Most egyik kollegának becsípődött a dereka (úgy mint férjemnek múltkor 2 hétig be volt) őt kell helyettesíteni. Ráadásul pont az, aki hajlandó még férjemen kívül oszlopra mászni. Pont ezért csípődött be neki is a dereka, mert másik 3 helyett is ők másznak.Ráadásul kevesebb pénzért. Oszt még sajnálják az áramdíjkedvezményt is tőlünk!!Rohadt világban élünk. Bárcsak valahogy én is tudnék pénzt keresni GYED mellé.
Bocsánat, eldugulok!

omr
 
 


Sziasztok!
Nem számolom hányszor keltem...Reggel viszont rendi volt a lány, megetettem fél 8-kor, és aztán elaludt mellettem, így 9-ig aludni tudtunk :)

tízóraira mi tejpépet eszünk, az ebéd zöldség, uzsira meg gyümidesszertet. A reggeli és vacsi még táp. Szerintem egy darabig így is marad, reggelit akkor adok, ha szilárdabbat is hajlandó leszelfogadni.

Hát az eljárkálással én is hasonló képpen vagyok. Hétköznap csak Annával, és sétára. Hétvégén tudnánk menni Apával, de sokszor nincs szívem mondani neki, hogy mehetnékem van, mert ő egész héten kocsiban ül, fáradt.. A kozmetikust, fodrászt meg sem tudom oldani.. Nálunk sincs senki, aki vigyázna a lányra, de már megszoktam. Jobb is így, legalább nem kell senkinek sem hálásnak lennem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mi is egyedül vagyunk, mivel a nagyszülők messze vannak a bébiszitteléshez. Mindent együtt csinálunk, nekem annyival nagyobb a teher, hogy apa nem hajlandó egyedül maradni Danival, mert hogy a cici minig megnyugtató tud lenni, az meg neki nincs, vagyis nem olyan funkciókkal.:(((
A doktornőnek egyébként ezt mondtam, és azt mondta, hogy nagyon sok helyen látja ezt a problémát, hogy az apa fél a gyerekkel egyedül maradni, amíg azok szopiznak.
Így még fodrászhoz sem megyek, kozmetikushoz meg Danival megyek szemöldököt szedetni.Ott ül az ölemben.

nem tudom mi van a képtárral, nem alakítja át a képeket láthatóvá.

Szana, és akinek van nem tudja miért?

Akik eltűntek azokkal mi van????

csernusn
 
 


http://www.freevlog.hu/video/7743.html itt van egy kis tánci amit ígértem de ez a pici videó. Másikat még nem sikerült csinálni.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Niki: a képtárnál van, hogy pár napot várni kell, mire elfogadja a képeket. Mi is jártunk így,2-3 nap múlva már látható volt a kép..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


hát ez király Ante!!!!Nagy diszkós lesz Lidi!!! :lol:

Valaki mondjon egy hatásos fogyókúrát, ahol le is tudok fogyni 10-15 kilót.a 90 naposat nem lehet 30 napig csinálni? nekem olyan Drasztikus a 90 napos? Leginkább receptekre lenne szükségem, hogy nagyjából tudjam mit kellene mivel ennem, vagy valami táblaféleségre.

csernusn
 
 


Niki, azért reméljük nem gogo girl lesz Lidi :-). Mi valahogy más hivatást képzelünk el neki. Már kezdünk félni, hogy így imádja a zenét.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Winnie: akkor holnap hozod cédét? Én is viszem a cserét. :wink:

Holnap már tudom, hogy milyen muffint sütök. Van egy kedvencem. Az annyira fini, hogy általában felfalom az egész tepsit egyedül. :oops: De holnap azért hagyok nektek is. :lol:

Niki: az én férjem is parázott, hogy mivel nyugtassa meg a gyereket, ha nem vagyok otthon. Aztán kénytelen volt kreatívnak lenni, mert suliba muszáj volt mennem. És megoldotta. A férjedet is be kéne dobni a mélyvízbe és rájönne, hogy nem kell cici a nyugtatáshoz, csak nekünk is sokkal kényelmesebb. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Jaj,nagyon édes Lidi,ahogy riszálja a popóját!

Dani is nagyon helyes!

Én nem panaszkodhatom,Martinka jól alszik mostanában,csak 1x eszik hajnalban,aztán alszik tovább.Kopp-kopp.

Vásárolni,mindig hármasban megyünk,miután apa hazajött a munkából.Hétvégén délelőttönként mindíg lemegy a kisfiával sétálni,én meg addig mosok,takarítok,stb..Imádja tologatni.Amikor a boltba megyünk,akkor is csak ő tolja.

Nekem jó,mert anyukámék itt laknak tőlünk 10-15 percre,sokszor átsétálunk hozzájuk.Mi panelosok vagyunk,nekik családijuk van,úgyhogy nagyon jó ott!

Martinka délelőtt gyümit eszik, ebédre főzit,délután pedig megint gyümit,vagy joghurtot.Szopizni nagyon szeret továbbra is,a nap bármely időszakában.

Tegnap a kezébe adtunk egy darab babapiskótát,de csak forgatta,meg ütögette, játszott vele.Odatettük a szájához,de nem akarta megkóstólni.Még meg is mutattam neki,hogy anya is eszi,haraptam belőle,de semmi.Na,majd próbálkozunk tovább.Lehet,hogy inkább répát adok a kezébe.

Rena!Nyugodtan add ki a dühödet,az segít a legjobban!!
Vendég
 


Niki: nekem hatásos volt a 90 napos. A mindmegettén vannak receptek, meg leírás is. Nem olyan nagy kunszt megcsinálni szerintem. Én majd januárban állok neki. Kb. nekem is 10-15 kilót kéne ledobnom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, az a baj,
hogy őt kb 2 hónaposan már bedobtam a méályvízbe, és azóta nem próbálkozik.:)))Akkor végigordította (állítólag), amíg a fodrásznál voltam.:)))

csernusn
 
 


Tinu, a mindmegettén a fehérje nap alatt láttam pl azt a csirkét, amelyiket római tálban sütöd rizzsel paradicsommal, meg tejföllel, stb. Az pl a fehérjenap alatt volt. A rizs nem valami keményítő, vagy szénhidrátféle????

csernusn
 
 


Tegnap közösen muffinoztunk sógoromékkal.Sütöttem kakaósat és almásat.Hú,ez egy jó találmány!
Martinkának is nagyon jó,ha társaságban vagyunk.Könnyebben eltelik a délután,mert amúgy ő is nyügisebb,mint délelőtt.Ma délelőtt elsétáltunk a dédihez,na ott meg a kutyákat nézte,az kötötte le a legjobban.
Vendég
 


Nálunk Apa nagyon jól elvan a csajszival. Napközben ugye se szopi, se tápi, így meg is eteti, mondjuk olyankor még a plafon is kajás.. De sebaj, azért van Anya,hogy letakarítsa :) Szóval nálunk ez jól működik, Anna jelzi is, ha Apjához akar odamenni.

Niki:
Én Norbizom, nekem az nagyon bevált. Van hozzá könyvem, plusz lefénymásolva is. Ha gondolod, holnap elviszem neked a fénymásolatot.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ante: Lidi irtó édes! :D

Niki: ja, kicsit szelektálni kell, dehát azért van agyunk, hogy el tudjuk végezni. :) Csinálsz csirkét és hozzá eszel paradicsomsalit, vagy uborkasalit, vagy zöldsalit. Ez a fehérjenap. Ha keményítőnap, akkor meg csinálsz mondjuk rizibizit uborkasalival (persze tejföl nélkül). Ki tudod te is találni a recepteket, az alapján, hogy mit szeretsz enni. Nem olyan bonyi. Nézz rá Kernicora. Iszonyúan lefogyott szerintem és ő is 90 naposozik.
Nálunk is 2,5 hós kora óta volt suli. Szerintem minél többet gyakorol a férjed, annál kevésbé fog tőle parázni. Így úgy maradt meg benne, hogy milyen szörnyű és nem is tudja, hogy Dani mennyire más azóta. (Mármint a kettesben lét vele.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Írok megint egy köremilt a taliról.

Kép
Kép
tinu
 
 


Akkor holnap 1-kor?? Remélem nem fog esni!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


HOlnap hűvösebb lesz mint ma viszont majd csak szerdától lesz esős idő. Úgyhogy még jó is, hogy előrébb hoztuk egy nappal.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Igen, én is úgy néztem, hogy holnap még szép idő lesz és eső maximum késő délután, este várható.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Na most én vagyok kisé lemaradva! :? Csak beköszönni jöttem, aztán megyek visszaolvasni! Csak 2,5 oldal! :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?