Új privát üzeneted érkezett!

Ennn, úgy tudom, a terhesgondozó fél 8-tól van. Legutóbb 8-kor már csattogtam a vizsgálatra... :)
Illetve, ha jól emlékszem, akkor a 32 hetes vv olyan mint a 16 hetes, ahol nézik a vércsoportot, meg azt a sok mindent... :wink: Úgy gondolnám, ehetsz előtte, de nem akarok rosszat tanácsolni.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszi a választ. Akkor lehet, h úgy időzítjük, h kb h8ra ott legyünk Kecskeméten. És ha valóban nyitva, akkor tuti, ha meg nem, akkor nem kell sokat várni. :)
Jó lenne a beutalókat meg a vv-t kb f9ig lezongorázni, h utána tudjon már a doki velem foglalkozni (ugye f9ig értekeznek). Jó lenne hamar visszaindulni, h apa ne lógjon sokat a melóból. :roll: Remélem sikerül.
Holnap benézek falevélhez is. Sára baba besárgult, ezért még bent vannak. Napozik a kisasszony. MAjd beszámolok!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hú akkor üdvözöljük Falevélt és sok puszikát Sára babának!


Kép
mogyoland
 
 

 
 

Ma megyek éjszakára dolgozni, megnézem őket!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Mi is pusziljuk Falevelet és Sára babát! Remélem, minden OK lesz, és hamarosan hazajöhetnek! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok Sára átment kínaiba! Nagyon sárga nem tudom mikor mehetnek haza. Nagyon édes!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


borsi-mi is puszikaljuk Falevelet es a kis Sarat.Remelem,hamarosan hazajonnek.Tudom milyen szar erzes,mikor mar alig varod,h.hazagyere es valami kozbejon,mint most pl.a sargasag. :( De csak hazajonnek mar.Sara baba ugyes kiscsaj.Tegyel fol kepeket rolla,ha tudsz.
Puszilunk teged is!


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok Lányok!

Elnézést, hogy ennyire eltűntem, bár, én nem szültem meg. Idő szerint most már én következem! :-) Az utóbbi napokban mindig volt valami intéznivalóm, ha nem, akkor meg ájultan döglöttem a kanapén!

Akkor a legfontosabb:
Kedves Falevél! Nagyon sok szeretettel gratulálunk Nektek Sára érkezéséhez! Kívánunk minden jót, legfőképpen a sárgaság mihamarabbi eltűnését! :-) Sok puszi Nektek!!!
Sejtettem, hogy Te hamarabb megszülsz a múltkori uh-eredményed miatt! :-)

Holnap én is megyek egy újabb uh-ra és Nst-re. Babamacit minden nap megdícsértem, amit még bent töltött, hogy ilyen szépen megvárta a dokibácsinkat! :-) De most már itt van, úgyhogy mondtam is a Picinek, hogy most már akkor jön, amikor csak akar! :-)))
Azért 20-ra virradóra nálunk is volt egy kis izgalom, mert voltak fájásaim, ötpercesek, bár, nem túl erősek. Végül 3/4 óra alatt abbamaradtak.
Azért most már jó, hogy bármikor jöhet a Kicsi!!! Nagyon várom! :-)

Mandula!
Gyönyörű a kisfiad! :-)

Timcike!
Jópofa a hinta, bár, ahogy sejtettem, nem túl olcsó mulatság! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja!

És Falevél!

Nagyon várom a beszámolódat! Természetesen, csak amikor már időd engedi! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Noémi, örülök, hogy "még" ti is egyben... :wink: MÁr mi is izgulunk. Mi is holnap megyünk NST-re és UH-ra... Lehet, hogy összefutunk. :D
Ügyes ez a baba, tudja, hogy meg kell várni a dokibácsit... :D
Nekem ezek szerint még hétfőig kell várnia, mert akkor lesz újra a dokink. :D Rendszeres fájások még nem voltak, de néhánytól azért elállt a lélegzetem, és meg kellett állni... :wink:

Falevél, tényleg várjuk a beszámolót, ha már nem lesz túl megerőltető. De persze a legfontosabb, hogy a babával minden rendben legyen, és minél hamarabb itthon legyetek!!!!!! :D

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Megjöttem az uh/vv/doki körútról. Velünk minden rendben. MEg is dícsértem Kiskukacost, h nagyon ügyesen növöget odabent. 17-én kell mennem NST-re.
Fölugrottam Nóriékhoz. épp szopi volt. A picilány gyönyörű Picit sárgácska, de nekem fel sem tünt ( biztos megszoktam a sok kínai gyerkőcöm miatt ). Nagyon kis tündérke, egy hangja sem volt. Jól vannak, már várják, h mehessenek. De a doki még nem engedi Sárát haza. Mondta, h a szülés is nagyjából rendben zajlott, és nem volt nagyon vészes ( csak a vége), a méhlepény leválása után elkezdett vérezni, de végül nem adtak neki vért. Puszil mindenkit, és majd jön, ha tud. :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Hát ez azért jó hír ,hogy jó sikerült a szülés.

Hát igen Noémi és Manófalvi megszül utánna már én következek! :D

Jövőhéten megyek az első nst-re! 8)
Kíváncsi leszek leányzóm mit produkál!

Ma vettem neki egy kis kesztyűt mert ajánlották!Igy nem karmolja össze magát!

Alig vártam, hogy haza érjek a városból elfáradtam !
Itthon meg nagyban festünk és készülődünk szombaton pakolják a fiúk a szekrényeket és állhatok neki mosni a rucikákat!Ma megint nem volt áramunk kezdem már unni simán 36 -fok volt nálunk itt! :x
És ilyenkor kapcsolják ki az áramot!


Kép
mogyoland
 
 



Sziasztok!

Manófalvi!

Nagyon örültem, hogy összefutottunk pénteken! Hétfőn mikorra is mégy nst-re? Nekem 11-re kell mennem.
Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy bent is kell már maradnom. Még nem 100 %, de van rá esély. :-) Majd meglátjuk.

Üdv Mindenkinek!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat! Ma engedtek minket haza. :D

Majd később írok beszámolót, most nincs nagyon időm rá.

Pálfinoémi: ne haragudj, hogy nem beszéltem veled, mikor odajöttél hozzám, csak épp akkor közöltem a férjemmel, hogy aznap sem mehetünk haza...

Borsika:
köszönöm a segítségedet, sokat jelentett, hogy éjjel is megszoptathattam a kis Sárámat!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyoland,
kérdeztél homeobogyókról...
Amiket írtál, azokat nem ismerem, de a Caulophillum segíti a tágulást (nekem nem volt időm kipróbálni, nagyon ment magától is),
az Utrica Urens, meg a Ricinus Communis CH5 higításban pedig a tejelválasztást. Nekem az Utrica jött be, 3-szor vettem csak be, és már alig vártam, hogy felébredjen Lili.

Noémi,
akartalak ma hívni, hogy minden ok-e, de már negyed 9-kor nem akartalak. Majd holnap. Mi tegnap éjfélkor hazajöttünk, minden szupi volt, de Lili azért elfáradt nagyon a végére.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Falevél, Jó, hogy már otthon vagytok!!!! :D :D Izgultam értetek!!!! :D Pénteken voltam én is a kórházban, de reggel fél 8-tól délig, és annyira elfáradtam, hogy nem maradt erőm, hogy meglátogassalak... :cry: Pedig nagyon készültem! :)
Puszikáld meg Sárát a nevünkben is! Jó egészséget nektek!
Majd gyere, ha lesz egy kis időd, de mindenképpen Sára most az ELSŐ!!!!!!! :D

Noémi, én 9-re megyek hétfőn. Hogy hogy esetleg benn is maradsz??? Milyen lett az NST-d? Mutatott valamit??? Vagy ezt inkább az UH alapján mondta a doki?
Már én is várom a hétfőt, akkor nyugszom meg, mert ez az UH egy kicsit megijesztett. Azóta persze nyugtat a család, és igyekszem a +++++ oldalt látni, de aggódom... Nekem sajnos szabin volt a dokim, így csak hétfőn tudja megnézni majd az eredményeimet. Kíváncsi vagyok, mit mond... mindenesetre úgy készülök, hogy nekem is csak fel kell kapni a táskát, ha muszáj... :D

Mogyoland, kíváncsi vagyok, milyen lesz az NST-d? UH-ra mikor mész? Csak a 38. héten? Ilyenkor olyan sok idő kimarad 2 UH között...

Szép napot mindenkinek!
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!


Falevél: jó ,hogy haza jöhettetek!
Végre már gondolom ! :D
Majd fotókat is kérünk a csöpségről!Persze ha majd ráérsz egy kicsikét!
Tényleg apás szülés volt?

Noémi: neked meg drukkolok!

Manofalvi: Miért mi volt az Uh-án?
Szerdán megyek NST-re negyed 8-ra mert nekem az Öreg Nyirádi nézi meg a papir mert a fia oda van szabin!És mondta,hogy reggel menjek!

Így igaz alig várom már az utolsó ultrahangot igen sajna csak a 38-ik héten kell mennem de már nem sok idő! :D

Tegnap festettünk apával estére egy kicsit be is dagat a lábam :oops: Pedig nem hajtottam túl magam ma meg mehet a szekrénypakolás már a rucikat kipakoltam mostmár apa következik :shock:
szegénykémnek mindig kitalálok valamit!
De mondtam neki,hogy inkább most csináljuk meg mert ha netán be kell feküdjek, na akkor lenne csak itthon káosz! :lol:

Na most már befejezem mert egy kicsit sokra sikerült!

Sok puszi nektek !

Ui:kinél lesz apás szülés?


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo, de hogy sikerült hosszúra!!!! Ne viccelj már!!! :D
És mindenképpen most kell az otthoni NAGYON FONTOS dolgokat megcsinálni, amik a kicsi érkezése előtt szükségesek. Mert sosem lehet tudni... :wink:
Remélem, a lábdagadás már alábbhagyott...

Mi apás szülést tervezünk... :D :D :D Eddig Apa is nagyon bátor, remélem, kitart majd ott is... :wink: Nálatok is Apás szülés van tervben???

Az UH-on: kevésnek látták a magzatvizet, kicsinek a babát és III. fokban érettnek a lepényt. De ezek mellett mindent jónak ítéltek. Most vagy tényleg hamarosan szülök, vagy nem tudom... ? Majd hétfőn megmondja a dokim, ha addig nem indul be magától a szülés... :wink: :wink: egyébként nem is a kicsi baba miatt aggódom, hanem a magzatvíz és a méhlepény miatt... :shock:
Tegnap először bedagadt a lábam... :roll: De nem is bokámnál fájt, hanem a lábszáram feszített rendesen... Jó kis vádlijaim lettek!!!! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


A szülésről:

Már csütörtökön (aug.16.án) rendszertelen fájásaim voltak, és ezek folytatódtak pénteken is. Este 6 -kor 6-8 perces fájásokkal mentünk be a kórházba. Megjeghyzem ezeket nem nevezném fájásnak, még a menstruációs görcseimet sem érte el a szintjük. No, mikor beértünk, akkor egy kezdő doki megvizsgált és azt mondta zárt a méhszáj, aztán jött a főorvos, őszerinte 2 ujjnyira vagyok kitágulva, úgyhogy szülünk. Azért van különbség nem? Este 9-kor riasztották a dokimat, aki 10 körül burkot repesztett, mert szinte semmi fájásokkal gyorsan tágultam, a szülésznő is mondta, hogy nagyon szerencsés alkatom van, hogy ennyi fájásnál így tágulok. Ekkor még én is azt hittem, hogy könnyű menet lesz...
Ami eztán jött az nem volt leányálom. A méhszáj vmiért nem akart eltűnni, ezért kaptam oxitocint, nos ettől kezdve csillagokat láttam, iszonyú fájásaim voltak.
Hajnali 2 után jöttek a tolófájások, ez már egész "kellemes"érzés volt. Jópár tolófájás kellett, hogy Sára baba buksija kijöjjön, de ezután már pillanatok alatt kint volt.(pontban hajnali 3-kor)
Rögtön a mellkasomra tették, aztán elvitték letisztítani.
Ezután jött a lepény, patkó alakú méhlepényem volt, a doki még nem is látott olyat, csak könyvben, azt mondta.
A varrás alatt nagyon elkezdtem vérezni, állítólag azért mert a méhemben lévő erek nem húzódtak össze (asszem atóniás vérzésnek hívják ezt). Láttam a doki meg a szülésznő arcán hogy baj van, de valahogy megoldották a dolgot és 4 órakor a megfigyelő helyiségben voltunk. Itt feküdtem reggel fél 8-ig, aztán vittek a baba-mama szobába.
A férjem végig velem volt, egészen addig míg le nem vittek a szobába. Számomra nagyon sok erőt adott a jelenléte.

Fotók: http://www.norita.mlap.hu weboldalon

Kép

Kép
falevel2
 
 


A kórházi élményeim alapvetően pozitívak voltak. 2 ágyas baba-mama szobában voltam. A gyermekágyas nővérkék sokat segítettek, gyakran odajöttek megérdeklődni, hogy hogy vagyunk. A csecsemős nővérkék érthetően nagyon elfoglaltak, de ha kértem vagy kérdeztem tőlük valamit, akkor azonnal segítettek. Szóval ezúton is köszönök mindent nekik.

A lényeg, hogy merjetek kérni, kérdezni, és akkor segítenek.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Hát Falevél nem semmi de hála semmi bajod nincs gondolom megijedhettetek ti is!


Megnéztem Sára babát egy tünemény és csodaszép kislány! :D

Mégegyszer nagyon sok boldogságot kivánok nektek!


Manófalvi: hát nálunk nem volt kérdés ,hogy apás szülés legyen-e !

Párom az teljesen be van zsongva már annyira várja a szülést meg ,hogy babázhasson.Már kijelentette ,hogy Ő fogja fürdetni és kész! :lol:

Mondtam neki,hogy jó én meg majd megszoptatom és utánna is neki adom , hogy büfiztesse meg stb. :P

Benne van a témában !

Sziasztok!
Szép napot holnapra!
Szurkolok nektek csajok! :wink:


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok,

Falevél,

CSak egy pillantara ugrottam be és mit látok. Újabb baba. Nagyon édes Sára. Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek a kis jövevényhez.

Jövő héten igyekszem visszaolvasni.
De ha jól látom már sokan vagytok a finisben. Szorítok Nektek, hogy minden rendben menjen nálatok is.

geli08
 
 


Falevél, hát nagyon gratulálok a szüléshez! :D Ügyesek voltatok!!!!!!!! :D Akkor ezek szerint tényleg nagymamád után az eleje könnyen ment... :wink: :wink:
Nagyon édes Sára a képeken!!!!!!!! :D :D :D
Érdekes ez az enyhe fájdalom az elején... Akkor most már nem is tudom, mire készüljek és mit mennyi ideig mérjek... :roll:

Mogyoland, szerintem is hagyni kell az Apákat kibontakozni... :D Nekik is tanulni kell a szerepet, és meg kell ismerniük egymást a babával... :D

Noémi???? Te merre vagy???? Csak nem szülsz már éppen???? Kíváncsi vagyok, mi lesz a holnapi NST-n.

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok és próbálok mindenre válaszolni, mert lehet, hogy utána eltűnök.

Szóval.

Azért foghatnak bent, mert eléggé kicsi a kisfiunk. Az nst teljesen rendben van, azért szólt a doki, hogy esetleg bent kell maradni, hogy Őt idézzem " ne akkor essen rosszul". Szerintem így jobb is volt, mert felkészültünk. Sokat együtt voltunk, sétáltunk, az utolsó részletig MINDENT előkészítettünk. Nálam is harmadfokban érett a méhlepény /Manó: ettől ne ijedj meg, csak annyit jelent, hogy szülésre érett, szülésre készül/. Akkor kéne ettől megijedni, ha csak mondjuk 26 hetesek lennénk. :-) De így ez teljesen rendben van.


Falevél!
Láttam, hogy éppen valami rossz hír van, úgy hogy éreztem is, hogy most nem szabad zavarnom. Semmi gond! Teljesen természetes. Örülök, hogy már otthon vagytok és minden rendben! :-) Tényleg nagyon cuki, szép kislányotok van! Még egyszer gratulálunk!

Mogyo!
Mi is apás szülést tervezünk!


Az iwiwre próbálok majd üzenetet feltenni az üzenőfalra, páran ott is ismertek, kérlek, továbbítsátok ide, ha bent kell maradnom!

Puszi Mindenkinek! Minden kismamának és kisbabának!
Noémi :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Olyan idétlenül kezeli ez az oldal az órát! :-)

Természetesen nem délután 3/4 5-kor, hanem reggel 3/4 7-kor írtam az előbbi üzenetet! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


nekem az előbb du 3/4 5-öt mutatott. :-))))))))))))
na, most már mindegy. :-)))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Tegnap voltunk a pesi allatkertbe.Nagyon szuperul ereztuk magunkat.Atticy,ahogy lementunk az akvariumos reszhez,kesz volt,nagyokat visitott,a sok szin lattara,nagyon kis zabalnivalo volt. :lol: Nem is gondoltam volna,h.ennyire fog neki tetszeni.Meg a lepkehza,hat az is. 8) En 7 evesen voltam ott utoljara,rengeteg valtozas tortent azota.Es csodalatos,egy egesz nap se lenne eleg vegigjarni normalisan az egeszet. :roll: Majd mikor kicsit meg no es jobban felfogja a dolgokat,meg megyunk. :wink: Szoval nagyon csodas napunk volt a tegnap. :oops:
Falevel,jo,h.hazajotettek!Latom neked sem volt egy leanyalom a szules.De ez ezzel jar.Ha ilyen kis tunemenyeket akarunk a vilagra hozni,muszaj megszenvedni ertuk.Es megeri. 8) Megneztem a fotokat.Ismerosek azok a pojak,amikben Sara volt a korhazba.Atticy is ugyanazokat viselte.Szep formas kiscsaj,Atticy majd udvarol neki,he he...


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Noémi, akkor lehet, hogy én is benn maradok, bár nekem csak most jött vissza a dokim a szabiról, így először konzultálunk 2 hét után. De ha így alakul, akkor nem bánom, csak a Manócskának ne legyen baja!!!!! Nálam is picinek látják... Bár lehet, ha újra csinálnának UH-t, akkor most meg nagyobbnak becsülnék... :wink: Szóval ezt így nehéz megítélni, de a lényeg, hogy a baba egészséges legyen!!!
Akkor nem izgulok, hogy III.fokban érett a lepény! :D
Ha én sem jövök, akkor majd üzenek Apával... :D

Timcike, aranyos lehetett Atticy, hogy már ennyi idősen élvezte az állatkertet... :D Ilyenkor tényleg mindenre rácsodálkoznak... :D Majd tegyél fel pár képet, hogy mi is megcsodálhassuk! :D

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Hűha de aktívok vagytok így reggel tájt :D

Én még csak most értem észhez! :shock:

egyébként is ha kicsi a baba majd meg nől idekint csak egészséges legyen majd megerősődik az anyatejtől 8)
Hát ezek után már én is kiváncsi leszek milyen lesz az én ultrahangom! :wink:

Mindig beszélek az én pocaklakómmal,hogy legalább a 37 hetet várja meg utánna jöhet! :lol:
Egyre közeledik !

Timcike: örülök,hogy jól sikerült a kirándulás a babóval és , hogy élvezte a dolgot!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok! :D

Csatlakozhatok Hozzátok? :wink: Noémi szomszédasszonya vok, ő mondta, hogy van kméti babavárós fórum.
35,5 hetes kismama vok, első babánkat várjuk. Ha nem tévedtek, akkor kisfiunk lesz. :D
Gőzöm nincs, hogy lehet ilyen vonalzót csinálni, ami Nektek van, segítetek? :wink:
Csütörtökön megyek az első NST-re, nagyon kíváncsi vok rá milyen. Uh-ot a dokim 38hetesen javasolta, így addig még van egy kis idő. Kíváncsi vok mit mondanak, mert nekünk mindig nagy babát mondtak és családilag is mki 4kg felett született (én 38hétre 4600g-mal). Pedig megelégednék egy aranyos picikével, majd megnő kint! :lol: Dehát ebbe úgysincs beleszólásom.

Adrienn
honey78
 
 


Sziasztok! Látom már nem sok van párótoknak :)
Kérdés: ti visztek be mellszívót? Ill hogyan lehet bent sterilizálni?? Beviszem a folyadékot, és az edénykémet, és abban? Vagy ott van lehetőség? Nekem mindenki azt tanácsolta, h vigyek mellszívót mindeképp. És fogok is. Csak ezt a sterilizálás dolgot nem tudom.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Még nem fogtak bent! Minden a legnagyobb rendben, szerdán kell visszamennem egy oxitocin-terheléses vizsgálatra... :-) Utána már lehet, hogy kettőben leszünk! :-))) Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Mármint a vizsgálatról. Nagyon szeretném, ha már történne valami!!! Pontosabban VALAKI! :-)))

Honey-Adrim!!!
Nagyon örülök Neked! Holnap délelőtt randizzunk már!!! Vonalzót pl a www.babafalva.hu-n tudsz csinálni!

Puszi Mindenkinek!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


sziasztok!

Noémi: örülök azért,hogy nem fogtak bent!hát nem halottam még erről az oxitocin-terheléses vizsgálatról!De szerintem ez azt jelzi,hogy elinditják a szülést vele!De lehet ,hogy hülyeséget irtam!De szülésnél is oxitocint adnak!

Üdv itt Honey!Örülök de látom neked sincs sok hátra!Nekem 31 hetes ultrahangon már 2 kiló felett volt a babánk !Így gondolom nem kis babóka lesz!

Enn: a szülésznő mintha azt mondta volna, hogy nem kell mellszívó!

Így én nem is viszek be!



Kép
mogyoland
 
 


Én arra emlékszem, h mondta, h előre ne vegyük meg szerinte. De azt nem mondta, h nem kell. Nekem egy kézi aventom van. Kaptam. Én beviszem, bár tudom, h jó esetben a 3.napon indul meg a te, de edzeni is kell :lol:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Én arra emlékszem, h mondta, h előre ne vegyük meg szerinte. De azt nem mondta, h nem kell. Nekem egy kézi aventom van. Kaptam. Én beviszem, bár tudom, h jó esetben a 3.napon indul meg a te, de edzeni is kell :lol:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Üdv itt Honey! A baba mérete miatt tényleg kár aggódni, símán tévednek fél kg-okat is. A genetika meg adott... :wink:

Ennn, én vettem egy chicco kézi mellszívót, még Falevél ajánlotta. Bár nem tudom, ő mennyire vette hasznát, de én azt beviszem... A fertőtlenítésen nem is gondolkodtam... :shock: :shock: szóval most akkor nem is tudom, mi lesz... :roll:

Noémi, örülök, hogy mindent rendben találtak! :D

Nekem viszont nem sok jó hírrel szolgáltak. Holnap reggel várnak a H-szállóban... :roll: A doki nem találta túl jónak sem a pénteki UH-t, sem a mai NST-t. Szintén valami terheléses vizsgálatot emlegetett, de lehet, hogy nekem mindezt már holnap megcsinálják... :?: Szerinte a héten ebből baba lesz... :D :D :D Én már nagyon örülnék neki!!!!!! :D De a lényeg, hogy akármit is látott a papíron, a babával minden rendben legyen!!!! És ezért megéri azt a néhány napot benn tölteni. :roll:
egy kicsit sokkolt a hír először, de mostanra megnyugodtam, és talán Apa is elfogadta, mert hát annyira aggódik... :shock: :shock:

De fő a +++++++++++++++ gondolkodás, és érzem, hogy nem lesz semmi baj... :wink:

Addig is mindenkinek még kitartást, én már csak babával a karomon jövök legközelebb... :wink:

manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


mano-sajna nem tudok kepeket foltenni,mivel csak kamerat vittunk,kisfilmet meg nem lehet ide betenni... :(

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manófalvi!

Nagyon szorítok Neked holnap! Minden rendben lesz! Biztosan összefutunk majd a kórházban és próbálunk pár szót váltani. Nem lesz semmi baj!


Már én is nagyon szeretném, ha a héten meglenne a Pici! Igazándiból ezért is számítottam rá, hogy ma már bent fognak. Erre produkáltunk egy nagyon jó NST-t. :-)))))))) Persze, ez azért jó. :-))))))))))))))))))))) De szerintem így is meglesz a héten.

Pihenni már nem nagyon tudok, mert egyfolytában ezen jár az agyam! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!


Falevél!
Örülök, hogy hazaengedtek benneteket. Nagyon ügyes voltál szülés alatt! Megkukkantottam Sára babát is, gyönyörű kislányod van, olyan szép formás baba! :D

Noémi, Manófalvi! Remélem minden rendben lesz, nagyon szorítok nektek! Ha addig nem jelentkezem MINDKETTŐTÖKNEK KÖNNYÚ SZÜLÉST, SOK TEJCIT KÍVÁNOK! :D

Timci! Nagyon jól fejlett kisfiad van! Nagyon figyelmes baba lehet, ha már most ilyen nyitott a világra! Majd képet kérünk! :wink: Mi meg Gödöllón néztük meg a kastélyt, gyönyörű volt. Ajánlom köv. célpontnak. :D

Szia Honey! Üdv itt a topikban! :)

Ennn, Mogyo! Látom jól vagytok, már nektek is közel az idő! :wink: :D (Van egy barátnőm, aki nem tanult meg kézzel fejni, ő már a kórházban is mellszívóval fejt.Mondjuk szerintem jó, ha tudtok kézzel is fejni.)


Mindenkinek további szép napot kívánok!


Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 


ennn: én chicco mellszívót vittem be, azzal vmennyit ki lehet fejni. Viszont én megvettem az Avent mellszívót (apát elszalasztottam a 3.nap), mert Sára az aluszékonysága miatt alig evett és igy cumisüvegből kapta a tejcimet.
Szóval szerintem vidd be nyugodtan, amikor bedurrannak a cicik, akkor jól jöhet.
Ja és a nővérkéktől nyugodtan kérjetek segítséget, nekem első alkalommal ők masszírozták ki a csomókat a mellemből és utána már nekem is könnyebb volt. :D

Pálfinoémi, Manófalvi:
kitartás! szurkolok nektek!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mandula!

Köszönjük a jókívánságokat és a szorítást! Örülök, hogy megtaláltál az iwiwen! :-)))

Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok! :D

Manófalvi! Drukk Neked, biztos minden rendben lesz! :wink: És várjuk a jó híreket! :)

Noémi! Örülök, hogy végre taliztunk! :D Hnap pedig nagyon sokat gondolok Rátok, írj ha már tudsz vmit! Tudod, ha kell segítek nyomni! :lol: Ha bent fognak, csütörtök délelőtt lehet beugrok hozzád (feltéve, ha nem épp szülőszobán leszel), akkor megyek NST-re, utána pedig fel az osztályra a dokibácsimhoz.
honey78
 
 


Sikerült elkézítenem a vonalzót és az előnézetben láttam is, a fórumon viszont már nem. :shock: Hogy kell betenni, hogy látható legyen?


Kép[/url]
honey78
 
 


Na jó, most meg betette! Ezt nem értem. :oops:
De a lényeg, hogy sikerült! :lol:


Kép[/url]
honey78
 
 


Sziasztok!

Holnap én is szurkolok nektek!

Megyek holnap Nst-re! :lol: Várjuk már nagyon apa is elkisér !

Ma is pakoltunk szinte egész nap már csak a babaágyat kell helyre rakni de pénteken kapjuk meg a szivacsot!
Héten meg állok neki mosni a kisruhákat!

Tegnap anyósóméktól kaptunk egy babakocsit babahordozóval!
Nagyon örültünk ! :P

Így akkor már szinte majdnem minden megvan!
Pár apró dolog hiányzik de azt apa is meg tudja venni ha ugy alakul a helyzet! :D

Kép
mogyoland
 
 


Honey !
Mi lehet ,hogy egyszerre szülünk!4 nap van közöttünk! :D





Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Már rég felkeltem nem birok aludni már az Nst jár a fejemben olyan izgatott vagyok milyen lesz! :P

Esik az eső is legalább lehül egy kicsit a levegő!

ENN: nagyon el vagy veszve mi van veled? :wink:

Falevel: hogy tellenek a napok Sára babával?
Azt akartam kérdezni,hogy volt-e külön vizesblokkotok?
És mikor megszültél akkor eleve már a baba-mama szobába vittek és, mikor vitték ki hozzád Sára babát?



Kép
mogyoland
 
 


mandula-mar voltam Godollon,a kastejba. :wink: De koszike a tippet. 8)


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Megvagyok, csak tegnap jövős-menős napom volt. Be kellett mennem az egyetemre, aztán meg mentünk beszélni egy gyerekorvossal, de még keresgélünk inkább.
Akartam már kérdezni, h mi is az NST pontos menete?? Mármint az ok, h kb 1 héttel előtte telefonon kell időpontot kérni, és onnan????
Ja a terhesgondozó 8tól van csak. Múltkor odamentünk h8-ra, és 10perc után kinyitotta az ajtót a néni, de szerintem csak mert nagyon ráért. Kiírva is az volt, h 8tól van, meg beutaló kiadás is attól van.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?