Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Koda,
igen, pont igy érzek, ahogy irtad. Már este nem adtam neki cicit :(

Lányok annyira köszönöm a segítségeket. Olyan jó, hogy ilyenkor van kinek elmondani és kikérni a véleményeteket.

Éva,
mint mindig, most is nagyon köszönöm hogy hívtál azonnal!! :roll:

Képzeljétek az én kedves ismerősöm, aki ott volt a szülésnél megkérdeztette nekem a kórházas legjobb, leglelkiismeretesebb gyerekgyógyásztól, aki mindenfelé utána nézett és sajnos azt a választ kaptam, hogy ilyen mennyiségű nospa mellett nem meri nyugodt szívvel azt mondani, hogy szoptassak. Úgyhogy Livikém valószínűleg ma kapott utoljára cicit... :cry:
Most olyan, mintha kiszakítottak volna belőlem egy darabot. :( Rettenetesen rossz érzés!!
Kép

Megyek, mert nagyon nehezen akar elaludni a drágám. Lehet a cici hiányzik, de lehet az is, hogy ez a hülye meleg egész nap...

Puszi
csné
 
 


Sziasztok!

Koda!
De figyelmetlen vagyok: Boldog Névnapot Bencusnak!
Akkor jót buliztatok. Ízlett a kölyökpezsgő?

Bufo!
Mikor kezditek az ovit?
Áront már szoktad vezetgetni?
A Sára is feláll már, de még nem elég stabil. A Rezi nálunk mindent későn csinált. A felülést, meg a forgást, viszont menni azt már 10 hónaposan tudott. Mindent szinte egyszerre. Szerintem a Sáránál más lesz. Neki nem olyan hurkássak a lábai, mint a Rezinek voltak.
Azért nem vagyunk még elkésve, hisz napról napra ügyesednek.

Ági!
Én is hallottam már tejapasztó gyógyszerről, de szerintem a Titinek is kellett szedni, ha jól emlékszem.
Nagyon nehéz helyzetben vagy az biztos, de ahogy már Koda is írta egyszer, a babának egy egészséges anyuka kell.
Ha pedig tápszert kap, akkor is fel fog nőni, és attól te még nem leszel neki rossz anyukája.
Persze mondhatnám, hogy fejd a tejed mindig, és a műtét után, mikor már kiürültek belőlled a gyógyszerek, akkor tudsz neki adni. De az nagyon macerás dolog egy kicsi mellett, és még be is gyulladhat a melled, aztán maszírozhatot, sőt még be is lázasodhatsz.
Nagyon át kell gondolni, de többiek is biztos adnak majd tanácsot. Remélem sikerül valami jót kitalálni. Viszont az tényleg nem jó, hogy ennyit szenvedsz.

Éva!
Szoktam neki adni tejpépet, igaz nem fürdé után, hanem még előtte. Fürdés után szopizni szokott. Azért nem akarom neki éjszakára, mert én az mindig cumisüvegből itatom meg vele, és félek, hogy nehogy gond legyen később a fogaival. A REzi is csak napközben kapta, és utánna mindig megmostuk a fogát.

Tényleg lányok szoktatok már a piciknek fogat mosni? Már nekünk is van egy fogunk, és úgy látom lassan már kettő lesz.

Titi!
Merre jársz? Ne izgulj a holnapi nap miatt, mert a pici biztos megérzi. Nagyon nehéz most neked, gondolom most még jobban előtörnek az emlékek. A kis angyalkád biztos vigyázz rátok!

Kép

Kép
oné
 
 


Ági!

Látom már írtál, és annyira sajnálom, de nem tudsz mást tenni.
Ha nagyon hiányzik neki a cici, akkor én már láttam az újságban olyan készítményt, ami adagolja atápszert, úgy mintha a ciciből jönni. Így megvan az együttlét, és talán megnyugszik Livike is.
Ha gondolod megkeresem a babaújságban.
Hát....nem jut eszembe a neve.

Jaj, annyira átérzem most a fájdalmadat, de gondolj arra, hogy így nem ártasz a picinek.

Kép

Kép
oné
 
 

 
 

Koda!

Boldog névnapot Bencusnak!


Ági!
Ne bánkodj a szopi miatt! Nekem most már csak napi 40g tejem van, ami édes-kevés, és nekem is lelkifurim van miatta, hogy Ágika szinte csak tápszert eszik. De az a tudat vígasztal, hogy 2 hetem korom után én is csak tápszert kaptam, és mégis itt vagyok.
Attól még hogy cicit nem kap, attól még rengeteg szeretetet kap tőletek, és ez a legfontosabb, ez az, amire igazán szüksége van.
Meg ha gondolod, tudod úgy etetni a cumisüvegből (én legalábbis így csinálom), hogy a pofiját hozzáérinted a cicidhez, így a testkontaktus is megvan, és majdnem a szopizási pózt veszi fel, csak a cici helyett a cumisüveg cucliját veszi a szájába. A tejelapasztáshoz nem tudok hozzászólni, mert nekem nincs ilyen gondom, elapadt magától... :cry:

Koda!
Igen, most már tuti hogy megjött, de olyan furi, mert nekem se múlt el még a vérzésem, csak nagyon pici lett és barnás (bocsi a részletekért), most meg megint élénkpiros, és sok. Ja, és 2 hete pont úgy fájt a jobb petefészkemnél, mintha peteérésem lenne. Ebből is gondolom, hogy ez már tuti az.

Védekezés:
Nekem ilyen gondom sincs... :oops:

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ági!

SZoptanít az a készülék, amit Gyöngyi írt de megmondom őszintén, nekem nem szimpi.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda
Bocsika a figyelmetlenségért Nagyon Boldog Névnapot Bencusnak!.
Látom jól megünnepeltétek az első névnapját volt minden ami csak kell. :D

Titi
Verd ki a fejedből a negatív gondolatokat, és hidd el nem lesz semmi baj holnap. Ugyanolyan nap lesz mint a többi, dolgozol és nem jut másra időd. Jaj de jó, hogy már csak 3 hét és otthon lehetsz végleg. Készülődhatsz, pihengethetsz, mindent megtehetsz amire máskor nem volt időd vagy energiád.

Oné
Dávidnak szept 3-án hétfőn kezdődik az ovi. Gondolom újra beszoktatással. Nálunk nincs szétosztva a csoport mindenki egyszerre kezd mindegy hogy dolgozik e a szülő vagy otthon van.
Áront nem járatom, nem vagyok híve ennek. Szerintem károsabb mint amennyit használ. A gyerek soha nem fog magasba feltartott kézzel előredőlő helyzetben menni, mint ahogy mi kísérgetjük. Én úgy vagyok vele ha menni akar azt csinálja egyedül, Dáviddal is ezt a módszert követtem és bevált,11 hónaposan kezdett járni.

Csné
Jaj de nehéz döntés előtt álsz most. Én mindenképpen utánnajárnék, hogy ezek a gyógyszerek mennyire nem ajánlatosak a szoptatás alatt. Lehet, hogy szedhető valamilyen szinten. Ha viszont ilyen sűrűn rohanni kell a kórházba és teletömnek mindennel akkor biztosan megfontolnám hogy érdemes e folytatni a szopit. Szerintem én nem szoptatnék ha nem lehet, de fejnék és ha már újra lehet akkor megpróbálnám elfogadja e még. Így nem lenne lelkifurim, hogy nem tettem meg mindent . Egyébként meg a tápszer nem méreg és ma már igen jókat lehet kapni és azon is rengeteg gyerek nő fel úgy hogy semmiben nem lesz kevesebb attól, hogy nem anyatejet kapott. Lényeg egy kiegyensúlyozott boldog mama és akkor a gyerek is az lesz, függetlenül attól hogy mit kap enni.

Na lépek Dávidot lefektetni.
Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!most értem haza barátnöméknél voltam ma ünnepeltük ugy igazán vendégekkel kiscsaj szülinapját!tegnap csak mi voltunk meg a gyerekek!

Koda nagyon nagyon boldog névnapot kivánok bencusnak!

Csajok olyan arik vagytok és köszönöm hogy aggodtok értem,de ezt már letárgyaltuk amikor multkor visszatértem hozzátok!nincs semmi doki,utánnajárás,aggodás,semmi babaprojekt és kész!jövök hozzátok de ebbe a témába már kizárom magam!majd jön ha akar!

most megyek alukálni holnap már irok sokat nem megyek sehova!
puszi mindenkinek joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj, annyira jönnék én, de teljesen ki vagyok így estére purcanva. Nagyon fárasztó ez a betanítás!
De már nem sok van hátra, mindig ez vigasztal!
Ma már hazahoztam egy adag cuccomat is, bedobozoltam őket, hú, de furi volt. De sebaj, a lényeg a pici, aki néha megőrjít, olyan keveset mozog!!!

Drága Ági, szegénykém, de szar lehet ez a helyzet most Neked. De tényleg a legjobbat teszed vele, hogyha nem szoptatsz így.
Én tavaly - ahogy Gyöngyi is írta - Bromocriptint szedtem, ezzel apasztják el a tejet. Ezt a nőgyógyász írta fel, és seperc alatt elment a tejem. Szerintem hívd fel, és kérdezd meg, nehogy aztán begyulladjon, ha nem szívod le és nem szoptatsz.

Eszter, már úgy aggódom érted! Fel akartalak ma is hívni, és egyszerűen nem jutottam el odáig, ne haragudj!
Kérlek, adj életjelet magadról!!!

Mesikém, neked meg biztos a jó kis nyugodt élettől van ilyen kevés tejcsid. Vagyis hozzájárulhat az is.
De furi, hogy megjött máris. De ha nincs sok tejcsid, talán ez tök normális a peteérés is. De hogy ilyen hamar?!

Gyöngyikém, de ari vagy, hogy máris hiányolsz! Olyan jó, hogy tudsz jönni közénk, és gyakrabban írsz!!!
Ma Te jutottál eszembe, úgy fáj a bölcsesség fogam... próbálkozik kijönni, úgy, ahogy tavaly. Iszonyatos érzés, az ínyem úgy feszít!

Évikém, mi volt ma az ambulancián???!!!

Timikém, zabálnivaló Marcika! Pedig csak ?háromszor? találkoztunk, és így emlékszik rám?! De drága!!! Milyen fura, hogy a gyerekek így tudnak ragaszkodni, pedig szegénykével legutóbb sem tudtam pár szónál többet váltani, pedig úgy hozta a kis autókáit... :(
A férjed meg el bírom képzelni, lassan egy éve nem voltatok együtt, sőt... jól emlékszem, ugye? Elhiszem, hogy eszébe sem jutott a védekezés!
Nem is tudom, kérdezhet az ember ilyet? Milyen volt ilyen hosszú kihagyás után? Teli aggódással, feszültséggel, vagy el tudtad magad engedni?

Bufo, hát hallod, mikor olvastam, a Ti együttléteteket... :) hogy Dávidka beszélt hozzátok, ki tudja, mit látott. Ezek a kis gyerekek már olyan értelmesek tudnak lenni. :) Na, majd mesél az oviban. :wink: Hihihihi
Ez az ovis dolog meg tiszta felháborító. Ezt megtehetik? És akkor ezek szerint majd csúcszik a suliból? Vagy hogy van ez ilyenkor?

Jaj, megint majd' bepisilek, hihetetlen ez a sok wc-re járkálás.

Úgy írnék nektek lányok kisregényeket, de teljesen őszintén megírom nektek, teljesen kivagyok. Energiám minimumán járok estére, így lehet, hogy már csak akkor fogok többet írni, hogyha itthon leszek.

Na, a bébike közben úgy beindult, tudtam, hogy így lesz, amint el kezdem verni a billentyűket! :)

Imádnivaló, ahogy nyomkodja a pocimat!

Drágák vagytok, ígérem, igyekszem nem foglalkozni ezzel az augusztus 24-vel, de nagyon nehéz! Folyton az jut az eszembe... de valamiért sokszor a fájdalommal párhuzamosan meg olyan hülye jó élmények is, a kórházban nem volt olyan rossz, jó volt a társaság, na és Ti, akik annyit segítettetek a nehéz időkben! Szóval próbálok a jókra emlékezni! Azért gondolatban gyászolni fogok... ez talán így van rendjén.

KépKép
titi_27
 
 


Virág, rendben, én ígérem, nem foglak nyaggatni, csak nagyon sajnálom a dolgot, hogy nem jársz utána, és feladod! Talán nem sok kellene neki, és már gyarapodhatna a család.
De rendben, ez volt az utolsó ilyen hozzászólásom!!!

Remélem, azért tényleg itt maradsz köztünk!

Jut eszembe, nem tudtad véletlen még megnézni nekem a DM-ben azt a krémet?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Nekünk is van ám Bencénk:)

Koda: boldog névnapot Bencének...

Tegnap akkora szélvihar volt 10 után, hogy tört zúzott-magasba emelt..fűnyírót mozgatott, ami azért nem könnyű...stb.
Gyerekek persze sorozatban ébredtek és reggelre most hulla vagyok.

Spiráltól mondjuk én nem óckodom, de azt tudom, hogy nem szeretnék már gyereket, s a véglegesítés sem rémíszt meg.
Bármi lenne még beültetéssel nőknél lehet, férfiaknél is van megoldás.

3gyerek ebben a világban sztem éppen elég, nem olyan könnyű őket felnevelni, s majd elindítani az életben.

Ági: én Jucival értek egyet, sztemis fejegess és legyél kitartó. Atápszereket sajnos(szerencsére) nem ismerjük, de a barátnőm gyereke is ezeket a hipoallergéneket itta és nem lett baj.
Sok kitartást!

Juci: énis hírdetem a babakocsinkat, mert evvel olyan nehezen indultam már neki, s az autóba is sok helyet foglalt.
Esernyőkocsiból nekem a piliko nagyon tetszik..te miket lesegettél?

Mesi:iszol tejserkentőket? Pl. laktoherb nekem nagyon bevállt, de sok féle van, ha gondolod leírom neked. Fejegetsz?
Amúgy lehet a menstruáció miatt is kevesebb, de legyél kitartó!

Titi: veled érzek, vigyázz nagyon magadra..gondolunk rád.

puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt lányok!

Csak gyors bejelentkezés, mert indul a nap bent, és tudjátok... nem vagyok egyedül, nem tudok jönni, csak este...

Hát, a napom szinte bőgéssel indult, és azzal a mozdulattal, hogy kerestem a pocimban a bébit, érezni akartam, ahogy mocorog. És igen, jól van!!! Csak ezen a napon legyünk túl!!! Olyan ez számomra, mint a mumus.

LÁNYOK, KÖRKÉRDÉS... HASZNÁL(T) VALAKI MEDELA MINI ELECTRIC MELLSZÍVÓT? ÉRDEKELNE A VÉLEMÉNYETEK RÓLA!!!
Biztos jobb, mint a kézi, és nem sokkal drágább, mint a Avent kézije.

Sok-sok puszi mindenkinek!!! Jucikám, örülök, hogy tudtál megint írni, ígérem, este én is írok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Titi!
Sokat gondolok Rád!
Gondolj arra az együtt töltött boldog időszakra, amíg a pocakodban élt.
Talán jó is, hogy most dolgozol, bár szerencsére nem sokáig!

Gyöngyi!
Fogmosás: Lehet kapni olyan kis eszközt, amit az ujjadra tudsz húzni és úgy mosni a fogacskákat. Szerintem nagyon hasznos. Balázsnak már elektromos fogkefével mossuk a fogát. Nekem nagyon bevált.

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Titi!

Én nagyon szerettem a medellát, sokkal jobban bevállt, mint az Aventesek!!!
NAgyon jó volt vele fejegetni, nem fájt és teljesen kiüríti.
Aventesnél mindig maradt benne és nem is volt nálam olyan hatékony.

Medellának megvettem a kézijét előszőr..még a kórházban-ezis szuper, de az fárasztóbb:)
Egyik mellből etetek másikhoz meg odarakom a fejőt, nagyon kényelmes.
Nekem, ahogy elkezd enni az igyikből a másik is megindul.

Puszi-örülök, hogy jól van! Hamar túl lesztek ezen a napon is, hidd el, este írj.

Sziszike.

Bence: 27én -8hónapos:)

Kép
sziszike1000
 
 


Titi!
Közel sem biztos, hogy szükséged lesz mellszívóra. Ha minden jól megy fejésre sem lesz szükséged. Én hagynám a szülés utánra a megvásárlását, ha kell.

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj Koda!

Nagyon boldog névnapot kívánunk a kicsi Bencének!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Koda köszi a köszöntést, igen mi is tegnap tartottuk.
Mi egy zenélő Fisher Price bohócot adtunk neki, annyira tetszik neki.
Csináltam fényképeket, jah és a többiek névnapi köszöntő sütije csak most készül.:)

Titi: sztem mindenképpen előte kell a fejegető, mert az már a kórházban is viheted magaddal.
Első időben tejszaporító, majd a kajához is szedhetsz le neki..szóval nekem nagyon bevállt.
S hiába szoptat az ember mindig bármi történhet, akkor meg van mihez nyúlni az a jó dolog.

Gyöngyi: ahogy kijöttek a fogai, már mosnod kell, ehhez nem kell még fogkefe, amit Éva javasolt is jó(ujjra húzható).
Mi 2éves korában vettük meg az elektromost, előbb meg felesleges sztem.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Agi!

Mire irok latom mar eldontotted,igazad van,ennyi gyogyszer mellett rizikos lenne,de talan ha fejnel ahogy nehanyan irtak es mikor lecseng ez az egesz ujra szoptathatnal??? Elhiszem hogy borzalmas erzes. :cry:

Titi!

MINDEN RENDBEN LESZ!!!!! :lol: Mar midjart del ...a munkahelyeden meg most nincs is idod ezen filozni remelem!!! :lol:

Koda,Sziszike!

BOLDOG NEVNAPOT IGY UTOLAG A BENCEKNEK!!! :oops:

Balimama!
Orulok,hogy Balazska rendben van!

Gyongyi!

Na,akkor utolertek minket fogugyben. :lol: Olyan jo,hogy eljatszanak egyutt! Koran keles...en kezdem megszokni...nekem se mindig sikerul visszaaltatni. Csakhat ilyenkor mar 8-9kor almos,nyugos...de aludni akkor se akar. :roll:

Bufo!

Orulok,hogy jol ereztetek magatokat! ALlva setaltatas..szerintem sincs semmi ertelme...Mishal se akar igy menni,meg nem is akarom..egyeduli kivetel mkor meglatja anyukam cicajat..na oerte szerintem a vilag vegere is elmenne. :lol:

Virag!

De jo hogy jelentkezel! De nem ertem,hogy miert nem csinalsz egy komplett kivizsgalast...legalabb tudnad,hogyha van valami akadalya a teherbeesesedek,igy meg ketsegek kozott vergodsz!!!!

Juci!

De jo,hogy vagy!!! Babakocsiba en megint Gracot vettem,ez konnyebb,de sajna nem esernyore csukhato igy megint csak teli van a kocsi csomagtartoja..de Mishal imadja! AZt a fajtat aminek nincs oldala en nem javasolnam..Mishal meg nem maradna ugy benne.
Fogok jelentkezni igerem! :oops:

Kepzeljetek beallitott a ferjem varatlanul..azota tul vagyunk egy ujabb Gyozike show jeleneten...nagyon elegem van mar ebbol az egeszbol...nevelem Mishalt,probalok apja,anyja lenni,csinalom az epitkezeset es reggel lecsesz(miutan az ejszakat a casinoban toltotte,mondvan hogy o mit csinaljon itthon mert en alszom :roll: ),mert szerinte eg yigazi feleseg otthon varja es nem rohangal ossze-vissza. Hozza kell tennem,hogy egy honapja le lett egyeztetve,hogy ma jonnek a kandallosok,+ gepeszet,burkolok...
Fogtam magam es kihajtottam a kocsival mikozben o azt kiabalta,hogy gyere vissza...gyere vissza...Persze illuminalt allapotban viselkedik igy,de ez nem mentseg...
ELEGEM VAN A GURIZESBOL ES SEMMI KOSZONET!

Mesi!

Nem is gondolod hogy mennyire egyutterzek veled es atelem a helyzeted...vagy egyedul vagyok...de ha van abban sincs semmi koszonet...el se tudom kepzelni,hogy nehany ev mulva hogy fogunk ujra egyutt elni ha igy fog viselkedni. Szerencsere eleg nagy a haz :lol:
Eddig mar megjartam az epitkezest,bankot...Mishal elaludt,igy hazahoztam..es mehetek vissza az epitkezesre..de ha ezt se erti meg akkor kiszaladok a vilagbol!!!
Most alszik! :roll:

Bocs,megint csak ratok zuditottam a mergem...illetve csalodottsagomat!

Es van eleg bajotok nektek is,foleg Aginak,Mesinek es Eszternek!

Tenyleg ESZTERKEM MERRE VAGY,JOL VAGY (marmint a korulmenyekhez kepest?)

Millio puszi,
ezer bocs ha kihagytam valakit!
momo35
 
 


Hú! Sziszike!
Nagyon szégyenlem magam! :oops: :oops: :oops:
Nektek is boldog névnapot!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!
Délelőtt voltam az oviban beszélni a vezetőnővel. Teljesen normális, segítőkész volt mindenre válaszolt és megmutatta az új csoportszobát. Hát eddig úgy néz ki minden oké, most már csak az óvónéniket szeretném látni. Remélem szimpik lesznek.

Momo
Hú nem lehet így egyszerű a te férjeddel sem.
Hátha változtat egy kicsit a hozzáálásán akkor ha már együtt fogtok élni újra. Most ő még csak azt látja van felesége gyereke , de a mindennapokban ezt nem érzékeli, ha meg véletlenül együtt vagytok akkor sem tud ettől elszakadni. Szerintem csak akkor fog változni a helyzet ha ő is a mindennapokban veletek lesz. Most sérti az önérzetét, hogy eljön és te nem vele foglalkozol 100%-osan.

Titi
Gondoltam ma rád.Remélem van annyi munkád, hogy eltereli a figyelmedet és így nem aggódsz.
Ha estére kipurcansz elhiszem, már nem sok van kitartást.
Nekem Dávidnál nem volt mellszívóm a kórházban, de jól jött volna, mert nagyon bekeményedett,és nehéz volt ciciznie. Áronnal már bevittem és kellett is. Később persze nem soket használtam csak ha nagyon feszített. Ha jó árban van én megvenném. nekem avent kézi van így a medaláról nincs semmi tapasztalatom.

Juci
Aranyos vagy a kábelt illetően, de szerintem veszek egyet , úgyis kell, hogy sajátunk legyen.
Jól tetted, hogy a lányokat egy kicsit elküldted nagyizni, van elég dolgod így is. és ha megkezdődik a suli onnantól még több. Jaj nem lennék a helyedben. Már várom a képeket és a beszámolót.

Sziszi
Boldog Névnapot Bencének!
A 3 gyerek felnevelésében és elindításában egyetértek veled. Az biztos, hogy én nem tudnám magam rászánni egy ilyen végleges sterilitásnak, még akkor sem ha nem szeretnék több gyerket. Dönts úgy ahogy te jónak látod.

Eszter
Merre vagy ? Ennyire szar a helyzet, hogy még egy kis hír sem jön tőled?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jaj! Zsuzsa!
Következetesen kihagylak! De nem direkt!
Dávid biztosan nagyon hamar be fog illeszkedni! Nagyon barátságos kisfiü! Remélem az óvónénikkel szerencsétek lesz!
Én annyira szerettem az óvodás időszakot!
Szinte hihetetlen, hogy Áron már majdnem 1 éves!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Hú de régen jártam itt… De sajna ki voltam purcanva, teljesen lefárszt néha a bébi, még a gép elé ülni sincs energiám. Máskor meg egy kis angyal és alszik egész nap…

Titi! Nagyon szép a előszobaszekrényetek, a kétmosdós fürdőszoba meg álom.
A pocid mérete teljesen ok, szerintem növöget szépen.
Szuper, hogy bejön neked az új lány aki helyetted dolgozik majd, így tuti még a lalkiismereted se fog megszólalni, ha otthon maradsz.

Virág! A vonalzóm még a régi, pedig babó már pont ma 2 hetes…
A doit miért adod fel? Hisz még csak egyszer voltál nem?

Mesi! Dehogy unjuk képeket… Csodaszép kislányod van.
A délelőtti séta nekünk még nem nagyon megy, ma 8-kor kelt fel a bébi és 11-ig folyamatosan evett kisebb megszakításokkal, és mostanra már dög meleg van, nem nagyon akarom kivinni.

Zsuzsa! De jó, hogy tudtatok egyet kettesben lenni a pároddal. Sokszor pár óra is nagyon sokat jelenthet…
Gáz ez az ovis helyzet, de csoporttársait nem tezsnek át, csak őt egyedül? Mert az igazán kitolás lenne.

Gyöngyi! Meddig kell még szenvedned a fogaddal? Ez nem természetellenes már?

Éva! Szerintem akárhogy is őrlődsz magadban és próbálod felhozni az előnyöket, hogy ne legyen több babád, neked mindent meg kell tenned érte, hogy legyen, mert egyszerűen erre születtél… (Én tutira nagyon szeretnék a te gyereked lenni).

Koda!
Bencusnak boldog névnapot!
De édes lahetett Marci, hogy ruhácskát akar venni… Nekem a férjem ilyen most… Ha nem lennék, már az összes pénzünket elköltötte volna babaruhákra…
Szorítunk, hogy ne legyen semmi gáz a fjed „bakijából”.

Megint éhes…
Röpke 4 óra eltelt és már tudom is folytatni.

Ági! Szörnyű lehet ez a görcsölgetés. Ha úgy érzed rosszat teszel Lívinek, ha szpotatod, akkor mindenképpen jobb így, hogy abbahagyod. Sajna nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy mi szeretnénk…



Sziszike! A ti Bencéteknek is boldog névnapot!

Titi! Nagyon szorítok, hogy túléld a mai napot, de tuti minden rendben lezs. Gyászolni meg természertes dolog.
Nekem itthon kézi avent mellszívóm van, éjjel egy kicsit gáz, mikor begörcsöl a kezem… Kerestem bérelni gépet, de mindenütt csak medelát lehet, és nem akarom megvenni az ahhoz való kézi fejrészt. Egyszer majdcsak belejön a kezem…
HA most lehetne választani tuti valami elektromosat vennék…

Juci! Rossz lehet így babakocsi nélkül, remélem mielőbb megtalálod a megfelelőt… Bár ebben a dög melegben még a séta se jó.

Momo! Ez szörnyű, igen ritkán látod a férjedet és akkor is csak a vita van… Ő miért nem tud éjjel aludni, mint a legtöbb ember?????

Eszter! Mi a helyzet veled??? Mióta telcsiztünk úgy látom itt se jelentkeztél…

Mi nagyjából megvagyunk, csak a fürdésnél van egy kis gáz (ami szerintem az csak, a férjem szerint egyáltalán nem…)
Szerintetek hogy lehet megfürdetni egy babát, ha éhes úgy, hogy ne üvöltsön??????????? Először kajcsi előtt fürdettük, de pár napj adok neki enni előtte, mert akkor nagyon élvezi a pancsit. Csak az a baj, hogy így felébred a vízben, utána meg nem tudjuk elaltatni és szórakozik velem két-három órát (úgy csinál mint aki éhes, de nem is eszik semmit…). Valahogyan pedig rá kellen eszoktatni, hogy fürdés után kap enni és utána lefekvés jön, nehogy így szokja meg…

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Így nézünk ki fürdés után teli hassal:

Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm,hogy gondol rám,nagyon jól esik!

Ági!

Kitartás a sok kellemetlenség miatt.Remélem hamarosan megműtenek és megoldódnak a gondok.Ne aggódj a tej miatt.Anyatej nélkül is gyönyörű egészséges emberek lesznek.Anyumnak volt teje én meg utáltam és Robébin meg Linolakkon nőttem fel. :lol: Az a fontos,hogy ne legyenek fájdalmaid,és így vele is többet és jobban tudsz törődni,mintha közben még a cickóiddal bajlódsz.Persze amit Juci ír meggondolandó.De ha el akarod apasztani,akkor minél kevesebbszer fejd és borogasd,zuhanyozgasd hűs vízzel.Akkor fejd,ha muszáj és akkor is csak annyit amennyit muszáj,így csökken a mennyisége és szépen elapad majd. :wink:Jajj,tényleg beszéltünk erről Karcsival,csak én már el is felejtettem.Ha hétfőn megviszgálnak utána visszatérünk rá és mégegyszer köszi. :wink:

Erzsike!

Nagyon édes ez a kisfiú.Nem egyszerű kérdés ez az éhen fürdés.Én azt hiszem nem várnám meg amíg éhesen kel,inkább felkelteném egy fix időben minden este és az volna a fürcsi.Ha magától még aludt volna akkor valószinűleg van a pocakban tejcsi és kibírja a fürdetést.Persze az is lehet,hogy nagyon nyűgösen reagál és azért sír majd.De egy próbát megér.Mire felöltözik szerintem éhes is lesz és így elébe mehettek a bajnak.

Titi!

Nagyon sokat gondolok ma rád.Még arra is emlékszem,mit csináltam éreztem egy évvel ezelőtt a mai napon.Veled vagyok,mindjárt holnap és ott van Szandid egészségesen,mert csak így lehet. :wink:

Isten éltesse a Bence babákat! :D

Jajj lányok,megint nincs erőm mindenkinek írni,pedig mindenkinek itt a válasz a fejemben. :oops:

Na és pár sor szokásos nyavajgás.Szóval a gasztroenteorológus,aki végre foglalkozott velem elment szabira és közben kiderült,hogy emésztett vér van a székletemben(én ezt több hete tudom),de most értem el,hogy egy orvos is megnézze és tesztre küldje.Mire van eredmény nincs doki és aki volt a kórházban az annyit mondott,hogy várjak 2 hetet,addígra jön vissza a dokim,biztos nem lesz baj,de azért a gyógyszeremet elvette,hogy az árt terhesen.Tehát nyugodtan üljek otthon miközben valamim vérzik belül terhes vagyok és fájdalmaim vannak.Nem baj! :evil: Természetesen a gyógyszert szedem,mert így is rosszul vagyok,de nélküle nem élnék és közben abban bízom,hogy csak nem hülye a főorvos aki írta.Kikértem a nőgyógyi tanácsát is,aki kikérte másokét és azt mondták,nem jó,de szedjem,mert ha kivérzek akkor elveszítem a babát és az azért ártalmasabb. :evil: Aztán megahllgatott a Jóisten. :D Telefonált egy gyerekkori barátnőm,évek óta nem beszéltünk és elmeséltem neki,mik érnek.Másnap visszahívott,hogy a családi vacsin elmesélte az öccse feleségének,aki a Honvédban dolgozik ő meg elmesélte egy gasztroenteorológus dokinak és felhívtak,hogy nem segíthetnének e? :D Lányok én nem akartam elhinni,ez az Isteni gondviselés azt hiszem.Hétfőn reggel várnak és megvizsgálnak és egítenek nekem.Olyan öröm,minha nyertem volna alottón. :D Addíg sokat fekszek és nagyon sokat görcsölök és változatlan minden,de a babát érzem mozogni és próbálok nagyon erős lenni és kitartani és bármilyen fájdalmas gyomor és bél tükrözésre megyek,csak már valaki akarja a megoldást rajtam kivül. :wink:

Puszi

Eszter

Igérem,hogy mindenkinek fogok írni hamarosan és nagyon szeretlek titeket. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm,hogy gondol rám,nagyon jól esik!

Ági!

Kitartás a sok kellemetlenség miatt.Remélem hamarosan megműtenek és megoldódnak a gondok.Ne aggódj a tej miatt.Anyatej nélkül is gyönyörű egészséges emberek lesznek.Anyumnak volt teje én meg utáltam és Robébin meg Linolakkon nőttem fel. :lol: Az a fontos,hogy ne legyenek fájdalmaid,és így vele is többet és jobban tudsz törődni,mintha közben még a cickóiddal bajlódsz.Persze amit Juci ír meggondolandó.De ha el akarod apasztani,akkor minél kevesebbszer fejd és borogasd,zuhanyozgasd hűs vízzel.Akkor fejd,ha muszáj és akkor is csak annyit amennyit muszáj,így csökken a mennyisége és szépen elapad majd. :wink:Jajj,tényleg beszéltünk erről Karcsival,csak én már el is felejtettem.Ha hétfőn megviszgálnak utána visszatérünk rá és mégegyszer köszi. :wink:

Erzsike!

Nagyon édes ez a kisfiú.Nem egyszerű kérdés ez az éhen fürdés.Én azt hiszem nem várnám meg amíg éhesen kel,inkább felkelteném egy fix időben minden este és az volna a fürcsi.Ha magától még aludt volna akkor valószinűleg van a pocakban tejcsi és kibírja a fürdetést.Persze az is lehet,hogy nagyon nyűgösen reagál és azért sír majd.De egy próbát megér.Mire felöltözik szerintem éhes is lesz és így elébe mehettek a bajnak.

Titi!

Nagyon sokat gondolok ma rád.Még arra is emlékszem,mit csináltam éreztem egy évvel ezelőtt a mai napon.Veled vagyok,mindjárt holnap és ott van Szandid egészségesen,mert csak így lehet. :wink:

Isten éltesse a Bence babákat! :D

Jajj lányok,megint nincs erőm mindenkinek írni,pedig mindenkinek itt a válasz a fejemben. :oops:

Na és pár sor szokásos nyavajgás.Szóval a gasztroenteorológus,aki végre foglalkozott velem elment szabira és közben kiderült,hogy emésztett vér van a székletemben(én ezt több hete tudom),de most értem el,hogy egy orvos is megnézze és tesztre küldje.Mire van eredmény nincs doki és aki volt a kórházban az annyit mondott,hogy várjak 2 hetet,addígra jön vissza a dokim,biztos nem lesz baj,de azért a gyógyszeremet elvette,hogy az árt terhesen.Tehát nyugodtan üljek otthon miközben valamim vérzik belül terhes vagyok és fájdalmaim vannak.Nem baj! :evil: Természetesen a gyógyszert szedem,mert így is rosszul vagyok,de nélküle nem élnék és közben abban bízom,hogy csak nem hülye a főorvos aki írta.Kikértem a nőgyógyi tanácsát is,aki kikérte másokét és azt mondták,nem jó,de szedjem,mert ha kivérzek akkor elveszítem a babát és az azért ártalmasabb. :evil: Aztán megahllgatott a Jóisten. :D Telefonált egy gyerekkori barátnőm,évek óta nem beszéltünk és elmeséltem neki,mik érnek.Másnap visszahívott,hogy a családi vacsin elmesélte az öccse feleségének,aki a Honvédban dolgozik ő meg elmesélte egy gasztroenteorológus dokinak és felhívtak,hogy nem segíthetnének e? :D Lányok én nem akartam elhinni,ez az Isteni gondviselés azt hiszem.Hétfőn reggel várnak és megvizsgálnak és egítenek nekem.Olyan öröm,minha nyertem volna alottón. :D Addíg sokat fekszek és nagyon sokat görcsölök és változatlan minden,de a babát érzem mozogni és próbálok nagyon erős lenni és kitartani és bármilyen fájdalmas gyomor és bél tükrözésre megyek,csak már valaki akarja a megoldást rajtam kivül. :wink:

Puszi

Eszter

Igérem,hogy mindenkinek fogok írni hamarosan és nagyon szeretlek titeket. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!
Jézusom miket írsz...emésztett vér...csak nem gyomorfekélyed van? :shock: Tényleg hihetetlen, hogy eléd sietett a segítség. Nagyon örülök neki! Én a helyedben nem is tudom mit csináltam volna! nagyon kívánom, hogy gyorsan kezelhető legyen a probléma!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a névnapi jókívánságoket :) :)

Később remélem tudok jönni, csak én is egyedül vagyok a két fiúval.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Látom zajlanak a dolgok, míg én teszek-veszek itthon.

Titi!
Remélem, jól vagy és lefoglalod magad.Bár szerintem nem érdemes azon erőlködni, hogy elfelejtsd a dolgokat.A feldolgozási folyamatnak része, hogy gyászolsz.Ez így természetes. Persze ne felejtsd el, hogy nemsokára találkozhatsz imádott kisbabáddal, aki még egyelőre belülről figyel téged.

Momo!
Ahogy olvasom, nem egyszerű a te helyzeted sem...Nem lehet elég okos az ember, de a te helyedben én is elhúztam volna a francba egy ilyen szituban.Azért ami sok az sok.Talán ha ő is részt vesz a hétköznapjaitokban, akkor esetleg...

Valaki említette a fogkefét...amikor Bazsónak kibújt az első foga, akkor vettünk fogkefét.Nem is azért, hogy mossa a fogát mert ugye ahhoz még kicsi, de jó, ha megszokja, hogy ez része a mindennapi tisztálkodásnak.A fürdőkádban odaadom neki miután megsikálom egy kicsit a fogát, és a szájába veszi, nézegeti.Most már ott tartunk, hogy ő nyitja a száját, ha meglátja a fogkefét.

holnap megyünk a balcsira 10 napra kicsit kiruccanni, addig valószínű, hogy nem jövök.
A pajzsmirigyemmel változatlan a dolog.Pár napja szedem a Metothyrint, remélem, hamar rendbe jövök.Én már nagyon szeretném a második babát, de így nem tudom, hogy lehet-e?

rimar
rimar
 
 


Eszter,
istenem, hogy tényleg miket irsz!!! :shock: Nem elég, hogy bajod van, még a doki is azt mondja, várj 2 hetet... :evil: :evil: Komolyan mondom, felfoghatatlan számomra, hogy hogy lehetnek ilyenek a dokik!!!! Viszont annak nagyon örülök, hogy lesz segítséged végre!!!! Már nagyon jó lesz, ha valami hozzá értő végre figyel rád!!!

Verzsike,
nekünk is így telt az első 1-2 hét fürdetésileg!!!! Ne aggódj, elmúlik! Leesett a köldökcsonkja már a fiacskádnak? Csak mert nekünk az jött be, hogy nagy vizet engedtünk a kádba, úgy hogy a pociját is ellepje, és attól mindjárt jobban érezte magát... Nálunk legalábbis legfőképpen azért sírt, mert nem érezte magát biztonságba. Persze nálunk is éhesen megy a pancsi, mert 7 körül fürdetünk mindig és utána evés és mehet az ágyba. Nálunk ebből nincs engedve. Így tudja, hogy jön az éjszaka és aludni kell. Mi akkor már nem vesszük ki az ágyból, maximum forgatunk mindig egyet rajta ha sír, megsimizzük, felhúzzuk neki a zenélőst... :lol:
Ja, és nálunk is sírva indulunk pancsizni, de a vízben megnyugszik a melegtől, és a locs-pocs hangtól. :D ...persze aztán öltözés közben már megint jön az üvöltés, mert eszébe jut, hogy éhes :wink:

Lekéstem róla, de azért NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT A BENCÉKNEK!!!!

Titi,
gondoltam rád sokat ma! :roll:
A mérleggel kapcsolatban pedig beszélnünk kellene, nem tudom, hogy esetleg kell-e, mert eladnám. MOst már nem lesz rá szükségünk, inkább veszek az árából egy kocsiba való cumisüvegmelegítőt...
jaj, és a bébiőr meg egy csoda!!! Örülök, hogy ideadtad, biztos venni fogok, mert nagyon jó a helyemen aludni nyugodtan!!! :)

Rimar,
jó pihenést a balcsin!!!

AMi a szopit illeti, eldöntöttem, hogy tápszer lesz belőle. Lehet nem tartotok jó anyának, hogy nem küzdök érte és nem állok neki lefejegetni, de a kórházban nem nagyon lesz segítségem fejegetni műtét után... És akkor se tudom ám fejni, amikor görcsölök... Félek csak begyulladna, és azzal még rosszabbat tennék magamnak. Műtét után legalább csak arra kell figyelnem, hogy meggyógyuljak hamar!!
Nehéz döntés volt, én se vagyok tőle boldog, de végülis Vivim is, én is, és Karcsim is tápszeren nőttünk fel...

megyek, mert ébredezünk...
Puszi

Ma vagyunk 1 hónaposak!!!
csné
 
 


Kép
csné
 
 


Agi!

Nagyon szep a kis Livi. Boldog egy honapos szulinapot!

Verzsike!

Detto ugyanaz,nagyon szep! Furdetes..anno en is rengeteget dilemmaztam mert uvoltott ha ehesen furdettem,de akkor utana mar nem akart aludni..szoval szerintem is csinald ugy ahogy Agi,furdetes ehesen..aztan cici es joejszakat!
Bar nalatok mar ez mukodik par hetesen???? marmint hogy ilyen szepen le lehet oket fektetni alukalni???

Gyongyi!

Elfelejtettem,amket irtal jo helyek kulfoldieknek,es szinten Szentendre,Esztergom...Balcsi esetleg...Budapesten a szokasos Var,Margitsziget,Belvaros,Hosok tere,....foleg esti fenyben(marmint a belvaros,Duna korzo).

Rimar!

Jo nyaralast!!!!! irigyellek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Juci!
Elvileg 2 hét múlva költözünk, utána bármikor jöhettek, amikor csak akartok. Én csak örülnék neki. :P

Eszter!
Nem semmi ami veled történik. De legalább végre kaptál valami segítséget, és most már biztosan jobb lesz. Addig is pihizz sokat.

Titi!
Én is sokat gondoltam rád ma. Nekünk is nehéz minden évben márc.9-e (akkor született ) és szept.4-e (akkor halt meg Hanna, bátyám kislánya). Mindig is szomorúbb napok lesznek ezek, de hidd el, ha meglesz Szandika, kicsit azért tompul majd a fájdalom. De elfelejteni sosem fogod őt.

Ági!
Küldhetek neked privit? Szomszédasszonyom kérdezne néhány dolgot a dokidról.

Erzsike!
Próbáljátok ki azt is, hogy fogjátok a kezét fürdetés közben. Attól is biztonságérzete lesz.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi,
küldj nyugodtan, holnap válaszolok, mert mostmár megyek aludni én is... :)

Jó éjt mindenkinek!
csné
 
 


Sziasztok!

Nagyon mérges vagyok, az előbb írta egy kisregény és valamit megnyomtam a gépen és elszállt minden. Pedig már a végénél tartotta.
Holnap kezdődik a suli, és még elő se készültem semmivel. Nagyon nincs kedvem menni.

köszi a sok tanácsot.
Szerncsére ma reggel jót aludtunk. Valószínüleg melege lehetett a drágámnak, mert tegnap nem adtam rá hálózsákot,csak body-t , és láss csodát csak 5-kor kelt egyett szopizni, aztán aludt még fél 7-ig. Pedig ő már fél 9.-kor elalszik este.

Eszter!
Szörnyű, hogy miken mész keresztül. Gondolom, hogy várod már a hétfőt. Remélem hamar kiderítik, hogy mi a bajod, és élvezheted a kismamaságot.


Bufo!
Nem azért kérdeztem a sétáltatást, mert a híve lennék, hanem mert láttam, hogy az áron már milyen ügyesen állt az egyik képen, és gondoltam talán már elindult.
Dávidnak bizos jó helye lesz az oviban, hisz nagyon ügyesen eljátszott a REzivel is. Az ovit meg úgy is ismeri már, és biztos az óvonőt is hamar megszereti.


Juci
Sikerült már babakocsit szerezned?
Hol adtad el a másikat? interneten?

Momo!
Köszi az infot. Még nem tudom hová megyünk majd velük, de legalább én is kikapcsolódok egy kicsit :lol: Az angol tudásom is eléggé megkopott már, de én majd nézelődöm :roll:

Titi!
Nekem is Avent kézi van. Én szerettem, és sokat használtam. Igaz éjszaka, mikor mindenki aludt,akkor azért ki kellett menni a szobából, mert egy kicsit lehetett hallni, főleg mikor megindult a tej. A tesómnak Medela kézi volt, de lecserélte Aventra, mert az neki is jobban bejött.
Sajnos a gépiről nincs tapasztalatom.
Hogy telt a napod? látod már vége is van, és végre pihenhetsz. A hétvégén is pihenj nekem!

Ja, fogmosás: köszi az infót. Én is mosom már a fogát, igaz még csak textill pelussal, de nemsokára elővesszük a fogkefét.

Erzsike!
Fürdés nálunk is hasonló volt a REzinél. Ne izgul, nemsokára majd beáll a napi rend, és akkor tudni fogja, hogy neki is jó a fürdés.
Próbálld ki, hogy adsz a kezébe textill pelust, amibe kapaszkodhat, vagy tedd a kád aljára. A Sára mindig azt szorongatta.

Azt is kipróbállhtod, hogy megeteted fürdés előtt egy órával, és nem hagyod elaludni, hanem beszélsz hozzá,vagy játszadozol vele, és fürdés után megint megeteted. Egy idő után megszokja a fürdés előtti rituálét.
Tudom könnyű mondani, hisz nálunk is hasonló gyors fürdetések voltak az elején. Ne izgulj, hamar kiismeritek egymást. Tudod mindig az mondják, hogy az első 6 hét a nehéz. :roll:

Bocsi,hogy nem írok mindenkienek, de még nem is fürödtem
Holnap csak este leszek
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Bocsi a szó végéről a betű mindig lemaradt, mert nagyon gyorsan gépeltem.
Na meg a hibákért is. Azért el lehet olvasni? :?

Kép

Kép
oné
 
 


Jó reggelt!

Oné
Nem akartalak megbántani, csak a véleményemet írtam le a járássegítésról. Egyébként Áron a bútorokban kapaszkodva már jár és egyedül megáll kapaszkodás nélkül kis időre.
Már az összes helyet leírtátok ahová én is vinném a külföldieket, talán a Mátyás- templom és a bazilika maradt ki lehet, hogyzt is értékelnék
Suli ma részvétem. Meddig tart egész napos?

Verzsike
Dávidnál dettó ugyan ez volt a helyzet fürdésnél. Én mindig éhesen fürdettem, és ahogy Ági is mondta jó sok vízben hogy lebegjen benne ja és nem tartottam be a hőmérsékletet mert abban fázott így mindig kicsit melegebb vízbe pancsiztunk. Kb egy hónapig volt üvöltés és aztán elmúlt.

Titi
Látod túlélted a tegnapot és minden oké. Emlékezz csak nyugodtan , mert úgy sem fog menni hogy ne gondolj a kis anygyalkádra.

Eszter
Véres széklet hú. Nagyon remélem, hogy hétfőn mondanak valami jót is és sikerül kezelni. Addig is pihizz és szedd a gyógyit nem véletenül írták fel.

Balimama
Jaj nem haragszom , hogy nem írsz nekem mindig nekem sem sikerül mindenkihez szólnom valaki mindig kimarad.
Én általában Esztert szoktam kifelejteni.
:oops:

Most nincs időm többre de még jövök ma.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hát újra itt vagyok, látom nem járt erre senki.
Képzeljétek kicsit bekeményítettem Áronnál ma van a 3. napja hogy délben nem kap cicit, eddig jól bírja. Igaz az első nap úgy bekeményedett a mellem, hogíy alig vártam az esti szopi. Egy hátránya van még mindig dumál a kiságyban ahelyett, hogy aludna.

Ági
Bocsi délelőtt téged hagytalak ki, mert idő szűkében voltam.
Jaj ez a kicsi lány nagyon hasonlit rád. :)
Látom már döntöttél is mit fogsz tenni. Ha határozott vagy akkor nem lesz semmi gond és lelkifurid sem. Egyébként meg az életben az ember egy csomó mindent eltervez és mégsem úgy alakul, ha mndent a lelkünkre vennék hol tartanánk, biztosan a diliházban.

Momo
Na mi a helyzet megbékéltetek a pároddal?
Ő látta most a házat mit szól hozzá?
Mishall megismeri a papáját?

Virág
Megint eltüntél? Merre jársz? Valami jót főzöl?

Mesi
Ha itt lesztek és segíteni kell pakolászni szólj bátran. Nekem Dávid már oviban lesz így tudok segíteni és ketten mégiscsak könnyebb a gyerekekre is figyelni meg minden.

Rimar
Bár nem valószínű hogy olvasod, de jó utat nektek, érezzétek jól magatokat!

Megyek pihizek én is egy kicsit elvégre hétvége van és akkor lehet.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a suliból. Elég fárasztó volt, ráadásul dög meleg volt, mivel a 3. emeleten van a terem. Hiába volt nyitva az ablak, levegő alig volt. Szerncsére a tanár előbb befejezte. Azt nem tudom, hogy fogok levizsgázni belőlle januárban, mert még nagyon új nekem ez a dolog.

Bufo!
Nem akartalak én szemrehánnyi a járkáltatás miatt, nehogy már bocsánatot kérj. Annyira várom már én is, hogy a Sára elinduljon. Elég ügyes már. Most vettem neki egy Siesta szandit, mert a kövön eléggé csúszkál mikor feláll, és az legalább megfogja a kis bokáját. Még mindig nem jutottam el vele a kórházba, de azért is jó a szandit, mert úgy legalább rendesen tartja a lábát. Te már szoktál rá cipőt vagy szandit adni? Nekünk idáig csak kocsicipőink voltak,de azokat se perc alatt lerúgta.
Hát nem tudom mennyire fogja elviselni a szandit.

Látom csak ketten tarjuk a frontot. Köszi neked is az infót. Tényleg a Mátyás templom is jó ötlet. Hú.. én olyan rég voltam már Pesten kirándulás céljából, hogy nem is nagyon tudom az utat. Lehet előtte felkéne térképeznem. Egyedül a Margitszigetre találnék most oda hírtelen kocsival, na meg a bevásárlóközpontokba.

Mikor hozunk össze egy talit megint? Jó volna találkozni veletek, és dumcsizni.

Na megyek pihenek egy kicsit, mert mindjárt kellnek a lányok, meg az apa is, és akkor pakolhatok, mert ne tudjátok meg, hogy szét tudnak pakolni se perc alatt.

Este jövök, ha tudok!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Oné
Délelőtt tényleg nagyon meleg volt. Ebéd utáni alváshoz én bekepcsoltam a klímát. El tudom képzelni milyen lehetett egy dög meleg teremben figyelni arra amit mondanak.
Jaj a szétpakolást ne is emlegesd szerintem soha nem fogok tudni úgy elpekolni hogy 2 percig megmaradjon az amit megcsináltam.
Sőt ha az apjukkal vannak akkor nem csak a gyerekszobában van kupi hanem az egész lakásban és persze egyiket sem zavarja. :roll:

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Olyan drágák vagytok, hogy ennyit gondoltatok ránk azon a bizonyos napon!!!

Viszont sajnos időm az nincs jönni, tegnap vendégeink voltak, most főzés, takarítás, aztán megyünk át anyósomékhoz.

Nagyon bízom benne, hogy este már tudok jönni, mert annyira, de annyira hiányoztok!!!

Addig is puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Na, végre itt vagyok lányok!!!

A délutáni szülői látogatás sajnos kicsit elhúzódott, 7 körül értünk haza, de nagyon jól sikerült.
Anyósom sütött fincsi sütit, hoztunk is belőle. Baromi jókat tud ám sütni!!!
Kérdeztem is tőlük, hogy biztos nagyon fárasztó volt apánál, azt mondták, egyáltalán nem, és őszintének tűnt. Hát, remélem, tényleg így éreznek.

Lányok, én egyre feszültebb vagyok!!! Annyira szeretném, ha a kis lurkó már idekint volna!
Istenem, addig még 2 hónap! :(
A házimunka és minden sokkal-sokkal lassabban megy, ma is kiborultam miatta. Mondtam is a páromnak, gondolja át, honnan fogunk hozatni kaját. Mire közölte, hogy nem fogunk hozatni, mert azt nem fogja megenni. Nem igaz, hogy nem fogok tudni 2 naponta főzni?! :( Na, persze, ezen felhúztam magam.
Úgy érzem, sokkal kisebb a tűrőképességem, sokkal hamarabb törik el a mécses, és sokkal érzékenyebb vagyok.
Aztán közöltem, hogy inkább jöjjön és mosogasson el. És meg is csinálta. Szóval, úgy döntöttem, hogy mostantól igenis be fogom avatni a munkába, közösen fogom vele megoldani a főzést is. Ha mást nem, a krumplit megpucoltatom vele.

Na, rólam ennyit.

Drága Ági, annyira sajnálom, hogy erre a döntésre kellett jussál, de tudod, hogy ettől még nagyon jó anya vagy!
A lényeg, hogy Te minél előbb rendbe gyere, és felépülj a műtétből!!!
Nagyon várom már, hogy túl légy rajta!

Mesikém, akkor már csak 2 hét?! Hú, nehéz napok várnad Rád! Bepakolni, kipakolni! Ha szeptember közepétől tudok valamiben segíteni, rám is számíthatsz. Ha másban nem, a ruhák válogatásában, hajtogatásában nagyon otthon vagyok! Ami ülve végezhető, azt szívesen csinálom!

Momo, hát hallod, Neked is kijár rendesen! Elhiszem, milyen szarul eshetett a beszólása a párodnak.
Végül hogyan álltok most?! Szent a béke? Bár itt volna, és látná, mit össze gürizel, hogy az a ház ilyen szép lehessen, mellette gyereket nevelsz, főzöl, mosol... ez önmagában sem egy emberes munka, és erre még ő háborodik fel, mikor kidőlsz egy fárasztó nap után?!
Istenem, a férfiak...!!!

Bufo, tudod, én tudatlan vagyok, így abszolút nem értem, miért is vontad el délben a cicit Áronkától? Szeretnéd abbahagyni a szopit?
Na, örülök, hogy azért tisztázódik a helyzet Dávidka ovis helyzete körül! Mikor ismerheted meg az óvónéniket?

Gyöngyikém, a suli miatt nem irigyellek. Ez az a tanfolyam, amit mondtál, hogy a munkahely miatt csinálsz most?
Hú, és hogy nincs levegő... :( így figyelni sem lehet! Még jó, hogy a tanár hamarabb befejezte az órát!
Kik jönnek amúgy hozzátok külföldről? Rokonok, barátok?

Eszterem, nem is írok hozzád semmit, hisz beszéltünk telefonon, nagyon várom, hogy holnap közelebbit is megtudjunk. Remélem, az ismerős segíteni fog, és végre közelebb kerülünk a probléma megfejtéséhez.

Jó éjszakát mindenkinek, én készülök holnapra.

HOLNAP KEZDEM AZ UTOLSÓ 8 ÓRÁS MUNKAHETEMET!!! :)

KépKép
titi_27
 
 


Majd' elfelejtettem!

Köszönöm lányok a sok jó tanácsot és infót a mellszívókkal kapcsolatosan, az tuti, hogy veszek egyet, és valószínű, maradok a Medela elektromosánál.

Sziszi, köszönöm a hozzászólásod, ha Neked is bejött, és ismered, akkor nagyon nem nyúlhatok mellé!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Végre hazaértünk mi is. Visszaolvasok és késöbb írok is, lesz mit, mert nagyon összezuhantam!

Gyöngyi!
Eger, Tokaj ki ne maradjon! A borkóstoló biztosan sikert aratna!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt lányok!

Ki merre jár?!

CSAK BE AKARTAM JELENTENI - MINTHA ESTE NEM ÍRTAM VOLNA MEG :oops: , CSAK ANNYIRA BOLDOGGÁ TESZ -, HOGY ELKEZDTEM UTOLSÓ 8 ÓRÁS MUNKAHETEMET!!! :lol:

KépKép
titi_27
 
 


Titikém!
Hamarosan annyi időd lesz...!
Na nem sokáig, de azért remélem találkozunk majd!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Titi
Látom már vágod a centit a munkahelyen. Nagyon jól teszed, kitartást már alig kell menned.
Ahogy kiveszem a szavaidból anyósodék nem találták vészesnek a dolgokat apukádnál Ez jó nem, örülj neki.
Kérdezted miért vonom meg a szopit, hát mert úgy érzem elég a reggel este és az egy éjszakai közel egy évesen.Így már nekem is szabadabb egy kicsit a nap, meg ha van lehetőség, hogy a nagyira bízzam akkor nem kell rohanni délre vissza. Nem reklamál jól fogadja azóta sem kéri. Iszik helyette már csőrös pohárból.

Balimama
Gyere mesélj mi van , úgy érzem megint el vagy keseredve. :oops:

Gyöngyi
Még nem vettem szandit Áronnak, de már egy ideje gondolkozom rajta. Nekem is pillanatok alatt leveszi a kocsicipőt így ez tart vissza. A játszón mezitláb van ha jó az idő az pedig a kavicson meg a homokon teljesen egészséges. Lehet, hogy várok még és én inkább ősszel veszek cipőt.

eszter
Remélem jössz mi volt a dokinál. Nagyon kíváncsi vagyok mit mondott mitől van ez a borzalom veled.

Ma voltam a bölcsibe beiratni Áront jövő évi kezdésre. Sajnos akkora a várólista, hogy ilyen korán már be kell jelenteni az igényt.
Délután megyek az oviba szülőire és végre megismerem az új óvónéniket.
Nálunk zajlik az élet megint nem tudunk zöldágra vergődni a párommal, tök bekattant, már válást emleget, nem tudom mi lesz a vége. Ilyen még nem volt. Úgyhogy nem vagyok a legjobb kedvemben, sőt mondhatni elég ramatyul érzem magam.
Mesikém majd ha már itt lesztek ápoljuk egymás lelkét.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Balimama
Jaj félrenyomtam a jelet, ilyet akartam :cry:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

ZSuzsa!
Mi történt a pároddal? Pedig már rendeződött minden,nem? A gyerekek is csoda szépek. Nem mondhat neked ilyeneket!
Majd gyere öntsd ki a szíved nekünk, persze csak ha akarod, én nem akarok erőszakoskodni.

Jaj, lányok jöjjön már valaki jó hírekkel. Remélem Eszter azzal jön a kórházból. Nem tudom miért , de mostanában mindenkinél valami rossz történik, vagy történt.
Olyan kevesen írtok is, a végén már kihal a topikunk. A találkozót is meg kéne beszélni, és akkor legalább lenne egy jó napunk.

Titi!
Ezt a hetet már kibírod, és utánna kezdhetsz készülődni. Hogy álltok a babaszobával? A párod még mindig ellenzi a vásárlást?

Ági!
Hogy bírja Livike a tápszert? nem hiányzik neki a cici? Te jobban vagy egy kicsit a gyógyszerektől?
készültök a sulira?

Balimama!
Mikor mesélsz már arról, hogy mi van veletek? Még mindig nem tudom miért volt Balázska a kórházban? Nagy lányok is jól vannak? Vagy készültök most a sulira?

Mesi!
Már kezdesz pakolni? Párod segít valami?
Gyerekek jó vannak?

Koda!
Sikerült már kimosnod? Éjszaka eszembe jutottál, mert aSára is fennt volt egy fél órát.
Mikor kezditek az ovit? Vagy már elkezdtétek?

Virág!
Merre vagy? Gyere sűrűbben, és mesélj nekünk valami vidámat.

Verzsike!
Hogy telnek a napok? Fürdés terén jutottatok valamire?
Annyira édes azon a képen, ami fürdés után van. Kis pókhasú!

Juci!
Nagyon eltűntél! Mikor jössz közénk, mert téged is hiányollak nagyon.
Dudiról mikor teszel fel megint képeket? Tényleg, és azóta, hogy kimodnta, hogy "apa", már mond mást is?

Momo!
Már 2 fogunk van. Annyira érdekes volt, hogy délelőttm ég nem volt kinnt a foga, és estére már láttuk, hogy kibújt.
Férjed meddig marad? Vagy már haza is ment?
Már festetek?
Mishall hogy van? Imádja a cicákat még mindig? Nekünk is megvan még a két kiscica, ha gondolod nagyon szívesen várunk titeket cicázni.
De bárki jöhet, nagyon örülnénk neki.

Eszter!
Már nagyon várom a híreket!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Titi! Ezt a hetet már fél lábon is kibírod valahogy, ugye!? Utána meg szabad leszel mint a madár.
A párod ugye otton lesz szülés után az első pár héten? Ha tudd, így csináld, mert simán rá fog jönni, hogy a főzés az utolsó, amire van időd.
Tiszta fura, hogy mintha most keltem volna fel és már fél három van... Pedig nem is főztem, úgy hoztuk a kajcsit.

Zsuzsa! Miért kattant be a párod? Mostanában nem említettél semmi gáz helyzetet, ami okozhatta, vagy elsiklottam felette?

Éva! Már várunk a beszámolóval, hiányoztál...

Eszter! Tudom, hogy elfáradsz, mire végzel a dokinál, de csak egy pár sort légyszi hogy mi volt. A honvédban nagyon jó orvosok vannak, főleg, ha még segíteni is akarnak valakinek, akkor tuti jó kezekben vagy.

Ági! Csudaszép a nagylány! Beszéltél már dokival, hogy hogy oldhat meg a tejcsid elapasztása? Tuti nem lesz gond a tápszer miatt, sok szeretettel és összebújással tudod pótolni, ami kimarad szopikor.

Gyöngyi! Meddig jársz suliba? Nincs szörnyűbb, mintha szombaton az iskolapadban kell ülni, legalábbis én rettenetesen gyűlöltem, mikor egyetemre jártam levelezőn.

Köszi mindenkinek a fürdetési tanácsokat. Azóta ordítva fürcsizünk, de utána eszik és alszik... Remélem hamarosan megszokjuk és minden ok lesz.
Most meg fogalmam sincs mi történhetett, már lassan néy órája evett a babó, igaz utána nyűglődött sokat, de már másfél órája alszik. Eddig a leghosszabb idő éjjel is 3 óra volt, de nappal jó, ha 2 - 2,5 órát kibírt szopi nélkül.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


a végén már kihal a topikunk = a végé még kihal a topikunk

Kép

Kép
oné
 
 


Verzsike!

Pont írtál, mikor én is.
Igen a délelőttök nagyon hamar eltelnek nálunk is, pedig én már főzök is. Ne izgulj, majd felkel, és akkor biztos enni akar. Nálunk is sokszor volt úgy, hogy kibírt 4 vagy 5 órát napközben, de akkor következőleg sokszor már 2 óra múlva kellett etetnem.
A fürdést akkor jól megoldottátok. Különben hiába olvasol utánna, vagy kérdezel, mert ki kell tapasztalnod, hogy nektek mi a legjobb. Én észrevettem a két lánynál ,hogy teljesen másként csinálnak mindent. Nem egyforma egyik gyerek se. Hallgass a saját megérzéseidre. Hidd el azok a legjobbak. Na meg ami a picinek is tetszik.

Kép

Kép
oné
 
 


Ja csak a kérdéesre nem válaszoltam. December végéig van a suli, és januárban vizsgázunk. Aztán ha minden igaz, akkor Tb ügyintéző leszek, mert a cégnek most arra van szüksége, mivel az egyik csaj elmegy szülni (vagyis már nem is dolgozik) októberben, és a másik nő, pedig nemsokára nyugdíjas lesz. Ezért már nagyon várnak vissza. Ezért úgy beszéltük a párommal, hogy ha akarnánk is 3. babát, akkor az munka mellett kellene megoldanom, de még nem jöttünk rá hogy.

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: