Brigi!
Nem azért írtam hogy aggódj...nekem pont ugyanez volt,csak én még ráadásul tudtam is hogy a 18.napon volt a pé(hőmérőztem).A doki meg az SZTK-ban valahogy nem akarta ezt meghallani és elkezdtett beparáztatni.De hál"istennek oda már nem megyek többet,a saját dokim megnyugtatott és tényleg rendeben is lett minden.Veled is ez lesz
Lányok!
Én is leírom a számom priviben
Erika!
A pasik tényleg ilyenek...
Van ,hogy kiakadok a két fiúval és erre szokta mondani a férjem, hogy akkor mi lesz a 3 gyerkőc lesz????Pedig nekünk már itt a pociban.De persze ő is oda van,főleg hogy tudom ,hogy titkon csajszit remél
Te most hol tartasz?Hányadik napon?Nem csinálsz vonalzót??
Gyógyulást a lánykádnak!!!!
Nyáriorgona!
Sok sikert a beszélgetéshez,adj bele mindent!!!
Tényleg mire jelentkeztél?Akkor neked is még tandíjmentes lesz,ugye?!Én is akarok jövő szeptembertől,2 éves egytemi szintű postgrad.képzés, nekem is pont belefér majd a gyes-be. Már hozzá vagyok szokva hogy a gyerekek mellet tanulok...
Kriszti!
Figyi,nem lehet hogy a closty miatt volt hamar(8.napon) a péd és most meg megint pé-d van???
Judy!
Tudtam én hogy nem sértődtél meg
Klassz hogy minden ok veletek és ne parázz ,tutira fogod hamarosan érezni a babát.Nem törvényszerű, hogy minden 3. babás ugyanolyan hamar megérezze a mocorgást.(persze mondom ezt én aki ugyanígy parázik mindentől...
)
Nem tudsz véletlenül Pesten valahol kismama-ruha turkálót??Olyan igényes,külföldi ruhákra gondolok .Én a gyerekeknek is sokszor veszek angol használt,márkás marha jó cuccokat olcsón.
Panni