Sziasztok!!
nem semmi élet indult itt be ebbe a pár napban, punció,transzfer izgulás,drukkolás!pörög a topik zajlik az élet!
Próbáltam olvasni, közben persze jegyzeteltem is.!!
Hanna!:)
gratula két kismanóhoz, innentől hiper szuper megadrukk!!! pihenjj sokat nagyon sokat,igyál sok sok vizet!!! lazítás,kicsikhez beszégetés.
Kis-csillag!:)
UH???? na kit láttatok???
Dezsina!:)
jajj hétfő doki??? nagyon jóóóóó, akkor előre a kezdéshez!remélem már felkészültél az elkövetkező 9 hónapra!:)
Brummm!:)
nem semmi ez a nyugodságod, és optimizmusod!így valóban sikerülni fog!:)
Julika!:)
remélem már nyugodtabb vagy,már nem fáj semmit!szerintem a papára kell hallgatni,mikor azt mondta:"három nem fér el benned???" ha doki is úgy látja miért ne??? tudom féltek, de minden terhesség más és más, és ez csak úgy zárulhat,hogy 9 hónap múlva a szülőszobában vajúdsz!
nagyon szorítok nektek, és apuci meg köszörűlje a torkát!!!:)
Krisz!:)
én már annyira biztos voltam benne...nem lehet hogy mégis???dokihoz mikor tervezel menni??? Durva lehetett ez a egérkaki a fiókban...jól tetted, hogy nem te takarítottad ki, minden ilyet kerülni kell!!!
katavirág!:)
gratula akis csodaszép embrikéhez!!!vigyázz rá nagyon!!!
Gizmixxx!:)
remélem hétfőn adoki nem a műtétet hanem a kezdést fogja javasolni!
Apacs!:)
nem semmi,már a hogy telik az idő.Mérjétek a pocakot,én is mérém, de hidd el napról napra változik szemmel láthatóan is,mégha acenti nem mutatt változást.Nekem már 1-2 hónapja 102cm a bőség,hiába nő a pocak,a test vele változik!Tök izgi!
Párod ne is dolgozzon,inkább pihenjen otthon!!! te is lelépsz 1 hétre!Ilyenek a férfiak...hmmmmm
Pandácska!
akkor együtt vírrasztottunk éjszaka.csak én a tücsökcirippeléstől,melegtől majd a hajnali kakaskukorékolástól nem tudtam aludni.
de jóó már ilyen aktív a kisPandus? nagyon jó a képe rólad az iwiwen!szegény párod ez az allergia... a lábgörcs az szörnyű...én ilyenkor vizesruhát raktam rá,és párnával felpocoltam.
Remélem azóta kipihented magad!
rólam:
mi jól vagyunk a picurka sokat rugdos,várja az apukáját haza...már csak 2 nap!!!! én nagyon szenvedek a lábdagadástól,annyira bedagad,hogy semmi nem jön fel,és olyan mintha egy zokni lenne rajtam...a bokámat csak reggel látom,utána eltűnik
...Vendégeink voltak a héten,nem igazán tudtam pihentetni,de innentől egész nap csak pihi.