Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi! Én itt vagyok, de egyszerre beszéltem a tesómmal, meg sms-eztem Andival! Kiderült, h a tesóink ismerik egymást, sőt jóban is vannak! Kicsi a világ, mi?
A férjem egyik megbízójának a felesége is jó barátom... Szal kicsi a világ!
Na közben az avonos ismerősöm is bejelentkezett!
Szal én óbudai gyémántot nyomok! De Timi! Legalább tudom, ha jöttök majd homokozni hozzánk, akkor készülök light kólával! :wink:
Várom a kínai képet Zsu! (Te jártál ott? Ez igen!) De azért bízom ebben a teában, mert ők is ezt isszák! Ez amúgy rendes, vákumos csomagolású!
Ciripke! Persze, az ember nagyobb marhaságra is elveri a lóvét! Félre ne értsd, semmi bajom azzal, h valaki leveti! :wink: Szal menjek Gödöllőre vásárolni vagy sem? :wink: És hogy a vékony lábadért nagyon irígyellek! Nekem amúgy is jó széles lábfejem van (bár csak 38-39-es lábam, ez a magasságomhoz képest kicsi...), de mindenféle cipőt nem tudok hordani, csak széles szabásúakat!
Jutta, hol vagy?
És Te Hajni?
Jolka...
Niki már csak a szeptemberi topikba ír... :cry:
Vajon mi lehet Ebivel?

Kép
ermoni

Light gyümölcslé? (hányós szmájli) Utálsz Hajni? :shock: :lol: :lol: :lol:
Közben Jutta is előkeveredett!
És melyik hónap, Timi?
És most tényleg versenyeztek?

Kép
ermoni

Amúgy én granini rajongó vagyok! És sajna tényleg mindegyikben van cukor, max hozzáadott nincs a 100%-osban! Fú de bevágnék egy jó pohár frissen facsartat! Jégkockával...
Álmodik a nyomor! :cry:

Kép
ermoni

Timi:
én 21-ét álmodtam már 2x is. Kiváncsi leszek. :wink:

Móni:
jóvan mááá, én sem iszok light gyümilevet. Csak gondoltam nem lehet az olyan rossz. :roll:
Light kólát néha, főleg terhesen kívánom. :oops: :wink:
Amugy nem versenyzünk, ha meg mégis akkor remélem veszítek. :wink: :lol:

Na, máre búcsúzom. Jóéjt. :arrow:

Holnap védőnő, elkezdtem vizesedni, asszem bugyiban állok a mérlegre. :shock: :?

Kép
Kép
h@jni

Timi! Anyját pofozó gyerek! Hát ma pont hallottam egy jó dumát: semmiben nem korlátozni, szabályozni a gyereket? Ki akar ősembert nevelni?
Szal, én nagyon szeretem a gyerekeket, a sajátomat meg már most imádom, de nem gondolom, h ez normális!
A gyerekeknek mindenben igazuk van...? Meg hagyni kell őket..., meg ilyenek! Hát nem tudom, én egyelőre úgy gondolom, h a gyereket terelgetni kell (gyakran úgy, h észre se vegye!), teljeskörű szabadságot adni neki sztem nem okés!
Na, most naív vagyok? Rosszul gondolom?

Kép
ermoni

Én citromos Ice teára szavazok, de csak a Nesstea. Móni, jöhet a hányós smile :lol: :lol: :lol:
A kinai teával meg nincs gond, mi is vettünk jó sokat, meg hoztunk ajándékba is!

Timi, pedig én rád szavaznék, hogy te leszel a következő :wink: Talán Andi beelőz :roll:

Apuka hazajött, úgyhogy átadom magam neki, jók legyetek és jó éjt mindenkinek!
Holnap sztem csak estefelé leszek.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni
méretkezni szigorúan reggel kell,éhgyomorra és pisi után :-)

Én próbáltam a light norbis gyümilevet,de szerintem borzalom,akkor inkább marad a víz.

hú itt nagyon fúj a szél,Maja rámtapadt mint a mágnesre a vasreszelék

nye már,én akarok nyerni :-))))))))))

én nem álmodtam még szülésről ,de vuduzom szeptember közepét,megvárom az ultrahangot és ha elég nagy a baba minden nap sexelni fogok meg takarítani és málnalevélteázni :-)

Móni
bizony kicsi a világ az iwiwen néha megnézem xynal van e közös ismerős és néha van :-)

granini is jöhet :-)

ne vicceljün kérem okt 3ig ennek a lánynak ki kell jönnie :-)

jó ,majd felugunk homokozni :-)
megisszuk ám a vizet is :-)

az óbudaiba már nem úszkálnak semmik?volt egy időszak szopi alatt amikor mindenféle volt az alján az üvegnek,azóta azt nem ittam ,most Jana forever és babáknak is lehet adni

hát nálunk ha élére állnának a 20 ezresek biztos levetetném,de így :evil:
Vendég

Jajj Zsu
most aztán nagyon szeretlek :-) de jó lenne :-))))))

én ice tea közül Liptonos vagyok,de olyan drága :-( nyaralás alatt kaptam rá,de basszus 1,5 liter majd 300 ft aztán két üveggel is megbírnák inni belőle meg még cukros is :-(

szerintem a kórházba Andi simán kihúzza :-) ha valami van kéznél vanak a dokik :-)

Móni
tudod engem mi döbbentett meg?hogy nem ám valami kisebbség volt,szőke bombázó,az első érdekes hogy meztelen gyerek,hát én azért az utcára nem viszem ki ruha nélkül Maját.a másik,hogy csak úgy hagyta hogy üsse azt ment tovább :shock: Maja is volt idő amikor próbálkozott ,hogy kocsit toljam őt meg cipeljem.Ha jött mellettem okés ha nem akart én bizony beraktam a kocsiba kárhogy feszítette magát meg ordított hát kia fene fogja tolni a megrakott kocsi fél kézzel a dombon meg még cipeljem is hogyne.
Amikor pici baba volt akkor viszontkivettem ha sírt próbáltam vigasztalni és visszatettem.
Ara készüljetek,hogy a járókellőknek semmi se jó :-) Ha pl sír a gyerek rád néznek csúnyán miért nem veszed ki,ha megkiveszed néznek csúnyán hogy kényezteted :-)
Vendég

Zsu! Jól sejtetted! Egy teásnak az ilyen palackos teák...hát nem mondanék semmit!
Timi, ezt meg is jegyzem: a járókelőknek semmi nem jó! (De az nem baj, ugye, h nekem sem mindegyik járókelő okés?! :lol: ) :wink:
Azt is szokták mondani, h magadnak neveled a gyereked! (Ráhímezzem egy falvédőre? :lol: :lol: :lol: )
De az szőke ősasszony ősembergyerekével... Nem költ sokat a gyerek ruháira! (Amit ott megtakarít magár kenheti! :wink: )
Látom egy húron pendülünk ebben a témában (is)!

Kép
ermoni

Na én is el! Mert dög fáradt vagyok! Csak tudnám mitől? Lehet, h terhes vagyok? :lol:
Mindenkinek jóccaka!
:arrow:

Kép
ermoni

Ja és vagy vak vagyok vagy nem úszkál az alján semmi!
Na, pá! :arrow:

Kép
ermoni

Móni
jajj egyébként annyira irigylem aki meg bírja tartani a teázás rituáléját.milyen szépen fogalmazok nem ? :-)
egyszer voltam egy nagyon klassz kis teázóba,tudom hogy odafönt meg a városokba nem nagy cucc,de olyan tök jó volt,hogy hozták a rengeteg filtert ,meg 5 féle cukrot meg mindenféle kelléket,de elbírnák teázgatni ,kísérletezgetni.Én meg mit csinálok?víz,filter,cukor,citrom aztán szevasz,annak is örülök,ha ezt megtudom csinálni.
Én is fáradt vagyok,de állandóan túlpörgök és olyan nehezn alszom el.

óh én is kritikus vagyok ám mindenkivel ha járkel hanem,bár amióta meghíztam visszavettem az arcomból :-)

de érdekes módon a kisbabásokhoz mindenkinek van pár "jó" szava.Kezdik azzal hogy sima szülés vagy császár? Persze mindegyikre jöhet a pofavágás válaszul.A Nr.2 es kérdés a szopik- e?mintha bármi közük lenne hozzá.Nr.3 átalussza e az éjszakát?2 hetesen. És a kedvencem a fiú vagy lány-e? amikor ott figyel a fülbevaló a fülében és full rózsaszínbe van.És hát a mi a neve????
Maja-aha -ez a válasz.Bíborkát jobban fogadják úgy tűnik.

jó ez az ősasszonyos szöveg:-) lehet marslakó volt :-)

na megyek én is csicsizni

Kép
Vendég

helyes ne is úszkáljon :-)
Vendég

Sziasztok!

Na ma leszek ám! :lol: vagy mindenki :arrow: akkor?

Én inni kérem citromos vizet iszok (csapvíz póriasan - mert a franc fogja a napi 2 litert hazahurcibálni és állítólag itt jó a víz) meg rengeteg tej (ebből 1,5%, mert tényleg sokat tudok inni).

ezen kívül Cola Light, heti 1X, de csak 2 dl (párom hordja haza a konditeremből, mert most ott osztogatják a népnek). Meg Granini narancs-maracuja :-) azt imádom!!!

Ja és a csalánteát nekem pont kórházi dietetikus mondta, aki a toxémia gyanús meg cukkeres kismamik személyre szabott diétáját is összeállítja, DE azt is mondta, hogy napi 1 csésze!!!
Ez igaz minden gyógyteára és majd a szoptatós teára is!

Móni, Timi egyet értek! Nem jó a túl nagy szigor sem, de a gyereket azért nevelni kell... ez a hagyjuk, hogy azt csináljon amit akar.... miért felnőttként azt csinálhatja, azért csak egy társadalomban élünk, ahol szabályok vannak... ezt meg kell tanulnia.

Ja és hogy ki mit szól ahhoz, hogy hogyan neveljük a gyereket... kit érdekel... 8)

Ja persze a csípőzsibbadásomra keltem... :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelit!
Jutta! Képzeld, nekem mostanában nem fáj a csípőm reggelre! Nem tudom mitől van. :roll: Sőt ma reggelre egész jót aludtunk (csak néha éreztem, h Janka is helyezkedik, ő is jól aludhatott :wink: )
A tejivó párthoz is csatlakozom, mert nekem a standard reggelimhez hozzátartozik a nagypohár tej!
Hát ma sok dolgom lesz, nem nagyon leszek!
Elszámolást kell gyártanom a MÁK-nak, utána meg irány Pest. Mosógép-vásárlás, meg kertiszékek... meg ilyenek...
A mosogép eldőlt (remélem): maradunk a Bosch-nál. Nekünk eddig bejött ez a márka. A szárító a következő kör lesz!

Kép
ermoni

Citromos víz? Akkor jó a gyomorsavad! :wink: (Én csapvizet már évek óta nem iszom :oops: , nem is jó nálunk-van olyan hely, ahol jó?-, szénsavmentes ásványvíz! Ez a kedvenc!)

Kép
ermoni

Jó reggelt csajok!

Reggelire tök finit csináltam, körte leturmixolva 2 kis pohár joghorttal és fahéjjal (úgy tudom azzal is csinján kell bánni, DE én imádom). Meg paradicsomsalit (só, bors, olivaolaj) füstöltsajttal.
Én mostanában kefirmániás lettem.
Egyébként én is nagy teás vagyok, de jöhet sajnos a mű nestea is! Meg a jó kis 300 ftos gyümilevek, csak győzze az ember. Eperlé, cseresznye, tropicana szőlő, grapefruit mild juice! De szerencsére vissza tudom fogni magam, mert tényleg van bennük kalória! Ja meg a másik nyári kedvencem a paradicsomlé! Egxébként a vizet sajnos nem szeretem, de ha már muszály csakis0csapviz. És mostanában az is tök jól esik. Marcika jó irányba terelgeti az izlésemet!

Na jó iszogatást mindenkinek, megyek a boltba, mert a vrrónő hozza az őszi cuccokat mutogatni.

Móni, én szivesen látlak gödöllőn, csak mindig izgulok, ha ismerős jön, hogx megtaláljs e a számitásait, ha nem akkor olxan ciki. Mert nekünk tetszik valami, de izlések és pofonok..
Még nem tudom a jövő heti beosztásomat, Jutta, etz neked is irom, mert azt hiszem kérdezted, du. megmondom.

Felhivtam a kórházat és azt mondták, nem gond a hepatitis megcsinálják. Kész csoda!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok.

Jutta:
köszi a táblázatot. :)

Móni:
jó vásárlást.
tej-hányós smájli :wink: :? :lol: :lol:

Na, meló. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sehol senki?? :shock: :shock:

Kép
Kép
h@jni

Én is csak bekukk, mert ebéd utáni sziesztát engedélyeztem magamnak itt a nagy melódia közben...
Hajni, el is felejtettem, h Te tejcukor érzékeny vagy! Ugye, jól emlékszem! Nálunk is csak én vagyok a tejivó, mert a férjem is tejcukor érzékeny! Hát, ez elég sz*r azért, nem?
Na, megyek gályázni, utána meg Pestre... Még szerencse, h jó meleg van... :evil:
Tényleg, mi lehet Ancsival? Lassan ő a következő a hivatalos forgatókönyv szerint, vagy rosszul emlékszem?

Kép
ermoni

Móni:
hát, h mely részére vagyok allergiás/érzékeny a tejnek az passz, de asszem a laktózra. Tejtől, tejföltől tele leszek piros foltal. Szval nekem "csak" bőrtünetet okoz szerencsére, hasmenést, puffadást nem. :wink:
A kefírtől és a savanyított dolgoktól nincs bajom. :lol:
Meg a tescos 1.5 %-os 3 évig jó, agyon pasztörizált tejektől sem. :lol: :lol: Vajon miért?? :wink: :lol: :lol: :evil: :evil:
Amugy nem is szeretem az ízét, főzni megfőzök vele, de nyersen magában megnem innám. :oops:

Én apukát várom és megyünk vásárolni. Leszakadt az 1 szem papucsom, amit tudtam hordani, mehetünk venni. :evil:
Ma szandálban mentem be dolgozni, úgy beledagadt a lábam. Venni kell, nincs mese. ( én már nem akartam erre a pár hétre. )

Ma voltam védőnőnél, vérnyomim magasabb, fehérje nincs, vizesedés van. +3 kg van. Szval mérnem kell a vérnyomim és írni és vinni a dokinak. Remélem nem leszek toxémiás a végére. :shock: Bár ez magyarázná a picuri babát. :? No, nem leszek az és kész. Máá eldöntöttem. :wink:

Marek vajon hazamehetett???

Kép
Kép
h@jni

Hai
Hajni ne agyalj már annyit,mét lenne kisi a babád?nem lehet mindegyik 4 kilós :-)

Marekkal nem csinálnak semmt,de nincs doki aki haza engedhetné :shock: :shock: :shock:

hétvégén nem leszünk megyünk nagyizni

teci:amióta Majussal terhes lettem kihányom :shock: pedig úgy innák kakaót
Vendég

na jók legyetek,azért írjatok ám

Jolka te is nagyon eltűntél
Vendég

Sziasztok!

Jujj újra rajtam van a dili, most éppen 10 percet zokogtam vmi hülyeség miatt! :oops: :oops:
Pedig mostanában nem voltam ilyen hiperérzékeny... most megint ez jön? :shock:

Móni, a csípődért irigyellek! Úgy aludnék egy nagyot!

Hajni, tényleg ne parázz esten! Nem lesz semmi gond, és max nem 4 kg-s lesz a gyerek, de tuti, hogy nem lesz túl pici!!

Szegény Marek!!! De akkor jók lettek az eredményei?

Jutta

KépKép
jutta

ezt mégmegmutatom,hogy aludt tegnap kissárkány :-)

pusszancsmusszancs Kép
Vendég

Ja és igen citromos víz, dagadok egy kicsit, meg hízok... meg minden de a gyomrom AZ vasból van... köszöni szépen!
Se hányinger (még az elején sem) se gyomorégés, se étvágytalanság... sőőőt...

Ja azt mondtam, hogy szept 29-re lagziba vagyunk hivatalosak? 30-ra vagyok kiírva... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
igen jók az eredményei úgy tudom,csak nincs aki aláírja az lbocsájtó szépüzenetet. :evil:

sírj csak Jutta ,ezek a hülye hormonok írányítanak,én is sírtam tegnap
Vendég

Timi, a kis drága!! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

mész a lagziból szülni :-)
Vendég

fúúú de én nem csak úgy pityergek... rendesen ömlik a könnyem és zokogok, lehet hogy így kellene a felesleges 2 l vizet leadnom, hamar meglenne :shock: :wink:

Jutta

KépKép
jutta

kifeküdt :-)

nem ér már haza apa,vár a pizzám anyuéknál,irgumburgummmmmmmmm

úgy utálok várni itt ülünk harcidíszbe apánk meg sehol

na ha már ennyire ráérek elmondanám,hogy ma csöngetnek,kinézek védőnő :shock: minden előzetes bejelntés nélkül na mondom klafa hát nem patika tisztaság fogadta 8)
na sebaj amúgy bbírom,bár nem sokat látom.
Akkopra kavarc van ezzel a tgyással tököm ki van ,ráadásul mire abból én pénzt látok,októberbe szerintem semmit talán novemberbe :evil:
Vendég

hihi,én se pityeregtem
kicsit felgyűlemlett aztán csak úgy kitört,de utána egész jó volt

készülj fel a gyerekágyon is fogsz bőgni :-) a szobánkba mindig más bőgött először furi volt ,hogy most xy miért sír aztán rajtam is kijött meg a 3on is :-)
Egy napot rákellett húznunk sárgaság miatt ,jön a dokim azt mondj acsak nem sír???áh mondom dehogy ,haza akrok menni!!!! erre ő gondoltam,hogy sír ilyenkor mindneki sír :-) köszi
Vendég

pizza! nyami!

ha jól gondolom akkor pihizel hétvégén!! az jó! rád fér!

Jutta

KépKép
jutta

mondhatni pihinek :-) ugráltassa csak anyámékat Maja,egész hétfőig maradunk.

nagyon fini ám ez a pizza a legeslegjobb :-)és fincsi sali nyammm

hol abba a klgudzjv.kjéáiol.gujdu,.lo (Zsu kedvéért) van már ez az ember??? :evil:
Vendég

azért szülész-nőgyógyász pasi nem lennék, jól fizet meg minden de ennyi hormontöbblettől zokogó nőt? a pasik ált. rosszul viselik... :shock:

Jutta

KépKép
jutta

na megjött

csáóbelló
Vendég

a dokim vigyorogva mondta ezt,jól bírja :-)
Vendég

Na, vásárlás megvolt. Papucs sehol.
Tele vannak a voltok csizmákkal. :evil: :evil:

Szegény Marek. Demiaaaz, h nincs doki???

Sav:
apuka vett nekem Limo citromízű üdítőitalport.
Most azt zabbantom. Nyammmmm. Ja én azt porként, kiskoromban imádtam. :wink: Nem is tudtam, h lehet még venni. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Voltok=boltok :oops:

Kép
Kép
h@jni

Kinyúvasztom ezt a hapsit,képes volt idevállalni egy maszekot amikor tudja hogy itt várjuk,kinyírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni
csizma?már most?ne mán

bár én is most vettem egy kocsicsizmát Bibusnak :-)
Vendég

Timi:
jaja, simán alig van papucs, szandi, csak ami megmaradt. Az is többynyire nagy méret, ugye a 37 fogy el először. :?
Meg cipők, meg csizmák. Én sem értem... :? :shock:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Csajok!

Én is szundikáltam egy kicsit azóta meg főzök (kelkápi főzelék, családnak franciasali, kaszinótojás) és most gyűjtöm az erőt a rántott husihoz.
Délelött itt volt a varrónő és hozta a mintadarabokat. Tök jó volt, nekem "kellett" felpróbálgatnom a ruhákat. De már nem veszek magamnak több ruhát, ki kell húzni valahogy a meglévőkkel. A balcsin kezembe akadt egy lebutitó ujság, Joy vagy ilyesmi és rámjött a vásárlási láz, persze majd szülés utánra, már úgy vágyom egy két új darabra, vagy csak a régi farmeromra! Szabi felvetette, hogy ki kéne menni bécsbe shoppingolni, mondom neki, minek, én úgyse vehetek semmit, de aztán rájöttem, hogy cipőt meg táskát igen, az se rossz, nem.

Szabi talált egy tök jó rockrádiót, és most teljesen rákattantam (fiatalkorom legjobb számai, tök jó) Megint elhatároztam, hogy milyen cdket viszek be a szülőszobára, de szerintem megint nem fog érdekelni a dolog mire odakerülök! Na jó tudom, hülye vagyok, hogy ilyenek foglalkoztatnak.

Csajok patakokban olyik rólam a viz, pedig egy szál bugyiba ülök.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi!

Majcit meg lehet zabálni, ahogy alszik!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke!

Hőhullám, ja az van! Rám szó szerint hullámokban tör rám... :shock:

Eddig azt hittem ez a klimaxxal jár :evil:

Ja és mikor is leszel bent, harisnyái nincsenek még a csajnak!
A többi dologt inkább ha kint lesz és már tuti, hogy lányzóóó, addig az örökölt holmik, meg egy szett amit vettem sárga színben!

Jutta

KépKép
jutta

Kedden, szerdán dolgozom! Pont most hoztunk harisnyákat, tényleg, még nekünk sincs! De ha másik nap jössz, akkor megbeszélhetjük, hogy bemegyek, csak ne hétfő de., mert vérvétel!

Csajok, 15 év alatt, nem jártam igy, romlott volt a tojás! persze pont a második! igx kettőt kellett kidobni. Utána megint rossz volt a második, de már külön edénybe raktam igy nem szivtam meg! Mindig néztem Stahl Judit mit bohóckodik a külön edénnyel, már értem!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Timi! Bár már nem olvasod, de jó nagyizást! Legalább nemcsak Te rohangálsz Majci után! Hogy a gyerekek hogy tudnak aludni... :lol: :lol: :lol: Remélem nekünk is lesznek majd ilyen fotóink!
Hajni! Nem volt szandi, papucs? :shock: Hát érdekes! De jó, az idén nem veszek csizmát! Tavaly vettem egy qrva drágát, az idén nem veszek! Csak egy szaladgálósat! :lol:
Jutta! Ne irigyelj, csak most nem fáj a csípőm, volt amikor nagyon fájt! Hát én mostanában röhögőgörcsöket szoktam kapni! Mondta is a férjem, h 16 év alatt nem röhögtem annyit, mint az utóbbi fél évben!
Ciripke! Szal Jutta mehet, csak az én orcámat nem akarod látni a boltban! :lol: Jól van! :lol: Nincs harag, csak megjegyeztem! :lol: :lol: :lol:
Megvettük a mosógépet! :wink: Éljen! Hétfőn hozzák!
Megvannak az eukaliptusz kerti székek is! Éljen, éljen!

Kép
ermoni

Hát én a tojást már nagyon régóta külön ütöm föl! (Bár Stahlt nem nézek, mert hányós szmájli a csaj! De ezt már mondtam!) És ebben a melegben nem is csoda, ha megromlanak!
A reggeli fények azért már ősziek! :wink:
Hol vagy Marek?

Kép
ermoni

Még benézek, de magammal nincs kedvem levelezni!
Gyertek már! :roll:

Kép
ermoni

Móni:
gratula a mosógéphez. :)

No, én lépek, fáj mindenem. A fejem is elkezdett, biztos megint valami front jön. :?

Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Köszi Hajni! Ránk fért az új gép! Orrán-száján ömlik a víz lassan. Még nászajándékba kaptuk! :lol: És már annyi gond volt vele... :roll:
Fejfájás! Jé, én nagy fejfájós vagyok, de az utóbbi időben egyáltalán nem fájt! :roll: Reméljük kialszod a fejfájást! :wink:

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?