Jó reggelit!
Hát, tegnap elsodortak az események! De nagyjából megvan minden, amit vásárolni akartam. Engem stresszelt, h ne adj' isten, ha be kell vonulni a kórházba, akkor úgy állunk, h a férjemnek nem kell rohangálni, minden megvan Janka fogadására, már csak a terepet kell rendezni!
Timi! Óvatosan a zöldteával! Milyen zöldteát iszol? Mert a sima filteres teák mindenféle szeméttel (pl. fekete tea) vannak tele! És több a koffeintartalma a zöldteának, mint a kávénak! De lassabban szívódik fel (ami amúgy jó, mert kiméli a gyomrot!), szal a lényeg: hetente egyszer-kétszer javasolják csak! És csak langyosan...
Sárkánykirálykisasszonyt lassan készítgeted arra, h anya lassan kórházba megy és haza tesóval jön? (És jobban vagy?)
Jutta! A csalánteával is óvatosan! Ugyanis semmit nem szabad folyamatosan használnunk, még kúraszerűen sem! És most a család tulképp nálatok nyaral? És a fiúk hogy bírják a nőuralmat? (Férj, sógor...)
Amúgy furi, h most meg ilyen lett a méhszáj eredményed! Biztos, h jól nézte előző alkalommal?
Amúgy gratula az eredményekhez csajok!
Jolka! A víz hajtja a vizet! Igyál nyugodtan! (Én éjszakára a lábam vizesruházom! Mert a víz is lehúzza a vizet! Nem tudom jól teszem-e?
)
Gabcii! Ne pánikolj! Ádi megvárja apukáját, h tudja sokkolni őt is, meg, h nehogy kimaradjon ő is a jóból!
Jaj, szegény Marek! Csak nem kapja el a hasmarsot!
Zsu! Veled mi van?
Lányok! Csappan nagyon a topikunk!
Tényleg, Hajni! Ti hogy álltok a tesóvárással? Marci mit ad elő ez ügyben?
Ciripke! Pont a hétvégén volt egy őssejtes műsor aZ NG-n, ismét meggyőztek arról, h csak kísérleteznek ezzel a dologgal... Nálatok mindhárom gyereknek le van véve? És milyen őszi cuccok vannak nálatok a boltban? Még alig van őszi cucc a nagy üzletekben! Meg vagyok lőve emiatt! Lehet Gödöllőre kéne átruccannom vásárolni?
Na remélem a többiek is jelentkeznek!