Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jolka

ellenőrizni Maját ?hajajj,ha nem játszanak a gyerekek vele egész nap anya gyeje,anya gyeje van,és úgy feltud húzni amikor 100szor elmondja én meg hogy mindjárt elvégzek és megyek,pedig mindenbe bevonom ruhát szed,tereget,takarít,most,főz ,de ez ha elindul a vezérhangya kevés.Ha meg játszanak vele a ygerekek egy perc nyugtom sincs,kint azért kell vele kint lenni mert fl a kiskutyától,mert ugrál,nyáluzik rág.Vagy a Dávid órja a köröket bicajjal a két kis hüle lány meg fut utána,mást se csinálok az udvaron mint ordíbálok ezt ne csináld,azt ne csináld.
Itt bent meg tiszta kissárkány (úgy hívom napok óta) játszanak,vaalmi nem tetszik aztán sárkányordítás :shock:

a szülésznénim azt mondta régen 5 nap volt ,most 4,de attól függ mikor szülsz asszem 4naposan csinálják a vizsgálatokat úgyhogy ha úgyjön ki a szülés ideje pl. délelött akkor hamarabb hazajut az ember.

bizony lassan a szeptemberiek jó rész megszül :-)

Nikinek is pár napja van vissza.

persze,persze kitartás,de amint felállok annyira nyom a gyerek,belehet illeszkedve???? na majd ma kiderül,kéthónapja nem volt matatás,kivi vagyok nagyon

én nem bírok nem inni ebbe a melegbe,de a zöld tea nagyon jó vízhajtó,főzd le gyendén ,hűtsd le aztán 10 percenként mehetsz pisilni

Jutta

üdv a vizes klubba :-) vagy inkább :?

látom mindenkinek lassan minden kilesz pipálva ,tök jó :-)
nálunk is végülis mindenmegvan,nagy meglepi már nem érhet :-)
Vendég

Jolka, én is pont azt néztem, hogy 36+5 napostól kezdve csomó szülés van... jujj az 2 hét!!! :shock:

Én jövő héten megveszek mindent, összerakom a csomagom és kész! Max vár a szekrényben 4 hetet a cucc!

De én a 38. hetetet azért megvárnám, és mérleg babát akarok na!

Jutta

KépKép
jutta

Zöld tea... tök jó ötlet, megyek csinálni! Utána szőlő vacsora és hátha...

Jutta

KépKép
jutta

Na, hazaértem. Áá, úgy fáj a lábam. :?

Jutta:
zöld tea??Hát, én nem innék terhesen. :oops:

Na vettem én is betétet és mamabugyikat, h azok milyen undorítóak. :x

Kép
Kép
h@jni

Hajni
mér nem?én szokok inni ha vizesedek
Vendég

Jolka: múlt héten, én kb ezt éreztem amit te, hogy semmivel nem leszünk kész. A kórházi cuccot pillanatok alatt be lehet pakolni (persze, ha megvetted ). Tedd meg, és hidd el, megnyugszol utánna. A Tesószobával hogy álltok?
Lassan, mindenkinek megvan minden a babák érkezéséhez.
Pillanatnyilag úgy érzem, amit szerettem volna, elkészült Ádámkám fogadására. Aztán, majd meglátjuk. Ha már velünk van, akkor sem áll meg az élet, akkor is lehet vásárolgatni. Majd legfeljebb Apa megy a cuccokért, nélkülem.
Jutta: elvileg ugye ezen a héten leállítottak minden gyógyiról (Magnézium, NO-Spa, Berotec), de én is azt tervezem, hogy holnap azért beveszem a magnéziumot, hátha...
Timi, Jutta: számoljatok majd be, mi volt a dokinál.
Timi: lassan, te is elkezded az NST-t. A kórházban, vagy a gondozóban csináltatod? Azt meg még nem tudod, hogy melyik napokon fogsz a kórházba vizsgálatokra járni?
Vizesedés: úúútálom. Erről ennyit.
Azt még akartam javasolni Móninak, hogy rosszabb időben, ha nem megy bele a lábad semmibe, marad a papucs :wink: . Csöppet sem égő és kellemetlen esőben papucsba flangálni mozsár lábakkal. Tegnap meg is tapasztalhattam ugye...
Hajni: neked is bejött ez a kórházi cucc látom. Arra gondoltam, apuka riogatónak megtartom a hálós bugyeszt és társait :D

Kép
Kép
gabcii

Lehet, hogy szülés ellött még meg kell céloznom a fogorvost :cry:
Pedig nem hanyagoltam el terhesség alatt és mégis úúgy fáj és vérzik is az egyik rágó fogam.

És, palacsintát ennék, meg spenótot is.
Barátnő nemsokára megérkezik, úgyhogy most el.

Kép
Kép
gabcii

Timi:
mert sok benne a koffein.
( 3 dl kólában 38 mg van, 2 dl zöld teában 30 mg. és nehezebben szívódik fel. )Tele van antioxidánsal, ami amugy jó, meg méregtelenít, meg mittomén, de terhesen nem ajánlják.
Nekem van egy listám a gyógynövényekről, h terhesen mi nem ajánlott, rajta van ez is.
Bár gondolom 1-2 pohár nem árt, csak nem szabad minden nap. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
hát szerintem nem olyan gáz a koffein tartalma :-) a kávéba meg még több van mégis engedélyezett egy -két laza kávé.Én a kólát is szertem :-)aztán csodálkozok,hogy hiperek a kölykeim mi? :-)
igyekszem vissza fogni magam,de nagyon szerteem a light kólát :-)
Meg atea is szeritnem úgy van,hogy adobozára is azvan írva hogy egy csészéhez egy filter mondjuk úgy lehet ütős,de én 1 liter vízhez szokok 2 filtert rakni,nem vettem észre hogy annyira felprögetne,pedig érzékeny vagyok a koffeinre.

Gabci
spenótos pali?

nst,hát nem is tom,Majcival először mentem a terhesgondozóba aztán a kórházba vizsgálatra,most ez nem igazán kivitelezhető,egyszerűbb lesz ha egyből a kórházba megyünk.Majával a végén úgyis oda kellett mennem mindennap ,8ra ott voltam reggel és első-második voltam,utána jó sokan vannak.Nem tudom melyik nap kell mennem majd,most először tutira hétfőn mert akkor uhzik aztán hogy utána hogyan ovább azt nem tudom.De végülis azt sem tudom,hogy most hogyan számoljuk a heteket,megkérdezem,hogy szerinte jövő héten vagy utána hétfőn legyen az uh meg 36 hetes vizit.

Kis drukkert kérek megyünk a dokihoz
Vendég

Timi:
drukkkk++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Köszi Hajni :-)

A méhszájam beton 3000 hát Bíborkát lhet a 45ik héten fogom megszülni :-) pedig már nem bántam volna ha azt mondják,hát igen max két hét :-) ehelyett még két hétig figyeljek a györcsökre,na köszi :-) 3án megyek uhra vizsgálatra,hát nagyon kíváncsi leszek mekkorának saccolják a babát.Olyan hihetetlen nyugodt eza doki,akár mit hüpentek simán megnyugtat fél mp alatt.
Vendég

Timi:
enyém is 3000. :)
Nem baj, majd mi leszünk az utolsók. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Csajok!

Andi nagyon hiányzik ám a bandából, azttán most Marek is!
Na estére nekem is bedagadt a lábam, mert egész nap dolgoztam. De tök jó volt, már nagyon hiányzott és egész nap áraztam az őszi cuccokat. Baromi jó télizsákok, csomó harisnya, holnap meg jönnek az új kismamaruhák.
Nekem még annyi minden hárta van, bele se gondolok. Még hepatitis cét meg hivet kell csináltatnom a köldökvérhez. Egyébként ma megjött a levevőszett. Nektek már megvan a házassági anyakönyvi kivonatotok, azt is hetek óta halogatom!
A szülésznőhöz végre bejelentkeztem, de még nem irattam fel magam magánszobára sem. A napok meg csak telnek!
A türelmem egyre fogy, szegény gyerekekkel egyre türelmetlenebb vagyok! Ja és kitartóan izzadok! Pont azt mondtam ma mindenkinek, hogy a negxven fok meg se kottyant!
Bocsánat, de lépek,ímert igy nem tudom felpolcolni a lábamat!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Voltam dokinál én is! :lol:
Timi mi nagyon szinkronban megyünk dokihoz...
3-án lesz az első NST-m, de a doki a magánrendelőben csinálja!
Utána hetente NST!
Dorka 2,3 kg elvileg ami egy picit kisebb a stat átlagnál, de okés, ja és a méhszájam 2000-res sőőőt... egy picit inkább jobb, ez azért vicces, mert múltkor is 2000-es volt, de akkor meg inkább rosszabb, olyat meg még nem hallottam, hogy valakinek javult idővel... :shock:
Na így holnaptól én visszatérek a "normál" kerékvágásba, már amennyire ez egy majdnem utolsó hónapos kismaminál lehetséges, de azért ugrálni nem fogok :-)

Ciripke neked ki a dokid? És a szülésznőd végül is Makarászné?
Valamikor be nézek hozzád a boltba, mikor leszel bent?

Zsu, ha jövőhéten gondolod akkor ebédelhetünk együtt!

Gabcii, elmentettem a számod!

Hajni, akkor én is csak módjával iszom a teát! Azt meg tudod mondani, hogy csalánteát lehet-e?

Na megyek el! :arrow: Jó éjszakát!

Jutta

KépKép
jutta

Még egy kérdés:
Kenetet mikor kell venni, mert tőlem most nem vettek... vagy csak a 36. hétben?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
csalántea nincs a listán, így sztem az mehet. :wink:
2.3 kg?? Méreteket kaptál? Leírnád nekem? :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
h@jni

Szia Hajni!

Köszi, akkor veszek csalánteát, anno a dietetikus úgyis ezt mondta!

Méretek:

BPD: 84
FL: 63
AC: 302

Ahogy látom nálunk buksi és lábi kisebb, ellenben poco az van! Jelentem én ilyen voltam, anya pont tegnap mondta, hogy nem voltam túl hosszú, de husis voltam! :wink:

Hajni, e-mailedre küldjek egy táblázatot ami hetente mutatja a tól-ig okat?

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelit!
Hát, tegnap elsodortak az események! De nagyjából megvan minden, amit vásárolni akartam. Engem stresszelt, h ne adj' isten, ha be kell vonulni a kórházba, akkor úgy állunk, h a férjemnek nem kell rohangálni, minden megvan Janka fogadására, már csak a terepet kell rendezni!
Timi! Óvatosan a zöldteával! Milyen zöldteát iszol? Mert a sima filteres teák mindenféle szeméttel (pl. fekete tea) vannak tele! És több a koffeintartalma a zöldteának, mint a kávénak! De lassabban szívódik fel (ami amúgy jó, mert kiméli a gyomrot!), szal a lényeg: hetente egyszer-kétszer javasolják csak! És csak langyosan...
Sárkánykirálykisasszonyt lassan készítgeted arra, h anya lassan kórházba megy és haza tesóval jön? (És jobban vagy?)
Jutta! A csalánteával is óvatosan! Ugyanis semmit nem szabad folyamatosan használnunk, még kúraszerűen sem! És most a család tulképp nálatok nyaral? És a fiúk hogy bírják a nőuralmat? (Férj, sógor...)
Amúgy furi, h most meg ilyen lett a méhszáj eredményed! Biztos, h jól nézte előző alkalommal? :roll:
Amúgy gratula az eredményekhez csajok!
Jolka! A víz hajtja a vizet! Igyál nyugodtan! (Én éjszakára a lábam vizesruházom! Mert a víz is lehúzza a vizet! Nem tudom jól teszem-e? :roll: )
Gabcii! Ne pánikolj! Ádi megvárja apukáját, h tudja sokkolni őt is, meg, h nehogy kimaradjon ő is a jóból! :wink: :lol:
Jaj, szegény Marek! Csak nem kapja el a hasmarsot!
Zsu! Veled mi van?
Lányok! Csappan nagyon a topikunk!
Tényleg, Hajni! Ti hogy álltok a tesóvárással? Marci mit ad elő ez ügyben?
Ciripke! Pont a hétvégén volt egy őssejtes műsor aZ NG-n, ismét meggyőztek arról, h csak kísérleteznek ezzel a dologgal... Nálatok mindhárom gyereknek le van véve? És milyen őszi cuccok vannak nálatok a boltban? Még alig van őszi cucc a nagy üzletekben! Meg vagyok lőve emiatt! Lehet Gödöllőre kéne átruccannom vásárolni? :wink:
Na remélem a többiek is jelentkeznek!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Na, felteszem a gyógynövényes listámat:
kerülendő:
aleo vera, angyalgyökér, palástfű, töld tea, ánizs, ginzeng,
boróka, szenna, ricinus, macskagyökér, erdeimályva, komló,
sáfrány

kis mennyiségben(fűszerként) elfogadható, amúgy inkább kerüld:
szegfűszeg, majoranna, bazsalikom, tárkony, rozmaring, zsálya,
oregano,

tilos
:
menta, kamilla, cickafark, kerti borágó, martilapu, fekete nadálytő,
édesgyökér, fehér fagyöngy,

Kép
Kép
h@jni

Hali

jaja Hajni,majd mindenki megszül 37-38ik hétre mi majd a 41-42re,de én nem akarok szeptember közepén szülni akarok :-)

Jutta
nálunk most csak uh lesz kenetvétel,matatás aztán utána hetente nst ,matatás.

én a csalánteára is azt hallottam,hogy nem lehet,de tudod m i van,terhes vagy hibernáld lemagad

Móni
milyen a zöldtea? nem tom patikába vettem,ott ajánlották ha minden igaz aloe van bene,eddiig a nyár alatt 3szor ittam kb a már említett 1 literhez két filtert.A vizet nagyon jól hajtaja,hogy felpörgetett volna nem vettem észre .

Nem kötekvésképpen de miért pont langyosan? :D én úgy nem bírok semmit s emeginni vagy hideg vagy meleg,ez mondjuk nálam mindenre igaz.Nem értem az ilyen megállapításokat,hogy pl. szopi alatt ne igyak szénsavast?de miért ne átmegy a tejcibe?nem ,jah hát akkor miért ne? :-) ilyeneken szokok agyalni :-)

Kissárkánynak mondogatom mi a szitu,elvileg szereti,puszilja a pocit,babát,áll a kiságy bár még csak csupaszon adja a babának,meg beledobál mindent.De már előre kerülget a frász amikor a baldachint összefogdozza csokiskézel például,a körforgóról nem is beszélve :roll: meg az egyéb ágytáji vackokról.

Most épp a szokásos reggeli hányingeremet nyúzom,ettem,majd most kicist jobb lesz,de csirkenyuvasztás van ilyenkor pluszba rosszul vagyok mindentől,szag,látvány stb
Vendég

érdekes :-)
enyim teába aloe is van,mérgezem magunkat :-)
bár most nem kell :-)

de ez az ánizsis is,hizs van a szopi teába is, a hipp natalba is és azt pl. ajánlják már várandósság alatt

na utána olvask ennek a témának

ha tudok
Vendég

Jutta:
köszi az adatokat. Nekem most a bpd: 83 mm, fl: 66 mm-re mondta a doki a 2200 g-ot, ami akkor reálisnak tűnik. :)
Igen, megköszönném, ha átküldenéd a táblit. :)

Móni:
Marci nagyon várja Lillát. Összeszedett egy csomó játékot, h az Lilláé lesz, mert neki már nem kell. A kisruháit is együtt raktuk, vasaltuk ( ugye, a vasaló. :) ). :wink:
elment hétfőn a Balcsira, reggel búcsúzkodtunk, mikor közölte, h anya hiányozni fogsz, apa is hiányozni fog, kicsibaba is hiányozni fog. De azért Te hiányzol a legjobban. :lol:
Szval most úgy tűnik, h nem lesz gond, de ez úgyis akkor derül ki, ha megszületik. Majd igyekszem akkor Vele lenni sokat, meg majd a kistesó hoz neki ajándékot. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Timi:
az ánizs asszem koraszülést okozHAt. De ebben nem vagyok biztos.
Az Aloe Vera meg tényleg vitatott, azért is van sztem a kerülendőbe. :wink:

Kép
Kép
h@jni

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=468

itt valami kukoricabajuszt meg cseresznyemag szárat emlegetnek

Hajni
pedig tényleg van a natalba,mert direkt megnéztem mibe más mint a herbolakt
Vendég

Na, én ma takarítok, mosok. De azért majd benézek ám. :wink: :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hali csajok, vagyok én is, csak délelőtt mindig rohangálok mint a mérgezett egér, aztán délutánra úgy kipurcanok, hogy még a gép elé sincs kedvem ülni.

Tegnap vérvétel apukával együtt, őt is lecsapolták, most nézik megint ezt a hülye ellenanyagot.
Ma körzeti, megyek a táppénzes papiromért meg kell még egy kocsikabát Pannának a hazahozós szetthez :lol:

Jolka, 3-4 liter nagyon sok!!! Védőnőm azt mondta, hogy 2,5 liternél több azért ne legyen, mert akkor az visszájára fordul a dolog.
Vizhajtókról meg azt olvastam, hogy azok a vérből vonják ki a vizet, nálunk a viz meg a sejtekben vagy hol van. Most lehet, hogy rosszul irom, már régebben olvastam, lényeg, hogy nem jók.
Én petrezselymet eszem, hát nem tudom, hogy jobb-e.
Az a gáz, hogy ha a kéz és a láb vizesedik, akkor a lepény is vizesedik, megdagad és kevesebb vér és oxigén megy a babának. Én csak emiatt aggódom.

Jaj, hogy Lara baba milyen édes kis dundi! És ez a szüléstörténet tényleg nem tűnik horrornak, elfogadnék egy ilyet :wink:

Marekot mikor engedik ki?

Jutta, jövő heti ebéd részemről ok, majd egyeztessünk!

Gyerekes anyukák, hogy ti hogy birjátok! Minden elismerésem...én még magamat is néha nehezen birom mostanában :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Baszki!!!!!!!!!!!!!!!
Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabci szül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ill már szerintem megszült

most olvasom még egy üzi

NOS!!!!!!!!!!!!!! [color=red]23-án 1.27kor megszületett Ádám Gelllért 53 cm és 3050 gramm.Nagyon gyönyörű baba[/ color]

Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

de béna vagyok nézzétek el nekem pirsossal és nagy betűvel akartam,de annyira izgatott lettem :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Gabcii:
gratulálok! Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Kép
Kép
h@jni

23-án 1.27kor megszületett Ádám Gelllért 53 cm és 3050 gramm.Nagyon gyönyörű baba

GRATULÁLOK!!!! NAGYON SOK TEJECSKÉT NEKTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS SOK SOK ÖRÖMTELI PILLANATOT

Kép
Vendég

szal :-)
19.50 perckor jött az első sms "Hello!Elugrottunk szülni,elfolyt a magzatvizem.A fájások rendszertelenek,még biztos elleszünk egy darabig"

ma 04.16kor
Szia!Ma megszületett Ádám Gellért.53 cm és 3050 gramm.Nagyon gyönyörű baba .

hát lányok ez akárhogy számolom kb . 6 óra volt cakkpakk super szerintem,nagyon ügyesek voltak :-)
Vendég

Zsu
ne is mond,semmi türelmem nincs szegény Majácskámhoz,este meg csak nézem sokszor könynezek és szugerálom memnnyire szeretem,persze ekkor alszik :-)

Annyira elegem vana mi a napból,hogy az hihetetlen és erre jön ez a hír egyből kiderült minden :-) mármint az ég vagy mifene :-) tökre rölük,annyira hogy ma megemberelem magamat és elviszem Maját a játszóra ,max odapisilek vaalmelyik fa tövébe.Kis barátnőnkel megyünk és állítólag azt mondta nekik a védőnő,hogy hatalmas hasam,szerintem nem is az.Na majd ő megállapítja :-)

Hú mit láttam tegnap,írtátok,hogy a neveletlen kölkek:tegnap ahogy mentünk a dokihoz anyuka tolja a babakocsit MEZTELEN kisgyerek a kezébe olyan 1 év körüli aki üvölt és néha lepofozza az anyját,na ez azért elég durva volt.Na mondom ha Majci csinálná ezt én biztos beleraknám a kocsiba azt szevasz hadd üvöltsön
Vendég

Na kiporszívóztam, felmostam. 2x ment a mosógép.
Most kicsit pihenek, utána a wc, fürdők, portörlés, ablakpuceválás. :?

Sehol senki??

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Gabcii!!! Szívből gratulálok a kistököshöz!!!
Sok boldogságot, egészséget, tejcsit...kívánok.

CSajok Gabci csak megérzett valamit. :D Végül is apa hazaért?
Fogorvos akkor kilőve neki egy darabig.

Valami van a levegőben, tegnap én is szülési állapotban voltam, ma sem az igazi. De én még várni akarok. Hátha jönne egy kis rosszabb idő. Meg is nézem. Jövőhére rmlik az idő, végre. Remélem addigra én is fittebb leszek.
Ha beáll a rosszidő, én sportcipős kismami leszek, farmerrel. A cipő még feljön a lábámra, a gatyában már nem vagyok olyan biztos. :)

Hajni!
Nagyon ügyes vagy, nagyon jól birod a munkát!!! Nekem most minden a nehezemre esik. Úgy látszik Mutiék elkényelmesedtem.

Ciripke!
Nekem is u.a lett volna a kérdésem mint Móninak. :)

Jutta, Timi, Hajni!
Örülök a jó eredményeknek.

Nekem csak nem volt legutóbb turkálás, pedig azt mondta a doki, hogy vesz kenetet, erre kimaradt, ugyan én nem bánom. 11.hetesen voltam elsőnek és utoljára is alul megvizsgálva. :) Nem is kell többször.

Móni!
Tényleg csapanunk, de nem vészes, remélem újra felpörgünk még szülés előtt. UTtána megint lesz egy kis holtpont, gondolom én. De már holnap Marek újra erősíti a csapatot.
Köszi ,a láborogatást kipróbálom. :wink:

Andiról nincs híretek?

Tesó nálunk egy hete kb. 2,5 kg volt.
Bpd: 90mm
Tap: 92mm
Szerintem nálatok is ideális a picilányok méretei. 3 kilót bőven elfogják érni.

Zsu!
Ne aggódj, nem lesz semmi gond a vizesedéssel.
Manónál féltem nagyon, hogy oxigáén hiányos lesz, mert nagyon sokat köhögtem végig, és sokszor levegőt sem kaptam, már ájulás határán voltam, és lám, semmi baja sincs Manónak. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Végeztem. :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Jolka:
Hát, már napok óta halogattam, szval én még tuti nem szülök, mert messze vagyok a fészekrakó ösztöntől. :wink:
De ma erőt vettem magamon és nekiálltam. Ha már elkezdem akkor megy minden, csak elkezdeni olyan nehéz. :oops:
De most csilli-villi minden. :wink:

Tegnap sétáltunk a városban. Leszakadt az papucsom, így nem tom mit fogok felvenni, mert ami van az vagy strandpapucs, vagy pedig 10 cm-es sarkú. :shock:
A szandik meg esélytelenek. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Héééé, elmegyek itthonról néhány órára, aztán mi történik itt!? :lol:

Gabci, nagy nagy gratula a kissráchoz, jó egészséget mindkettőtöknek és sok sok boldogságot!

Erre mostmár nap mint nap számitani lehet csajok, olyan izgi, hogy ki lesz a következő!
És tényleg tök jó Gabcinak, csak igy pikkpakk, pár óra az egész, és előtte nem is érzett semmit!
És vajon apuka itthon volt???

Jutta, vigyázz, figyellek ám! Ha értesüléseim nem csalnak, épp most váltottál törzsvásárlói kártyát a Kenguruban...utánad irtam be magam a füzetbe :lol: :lol: :lol:

Mivel nem kaptam kocsikabátot az eddig hazahozósnak vélt cuccokhoz, most vettem inkább egy teljesen új kis szettet, olllllllyan éééééédi! Ez most rózsaszin katicabogaras. Majd fotózom, ha lesz kedvem, de most ebben a 35 fokban sok mindenhez nincs kedvem.

És holnap durva napunk lesz, reggel jönnek felmérni a redőnyösök, aztán megyünk apaságit intézni, utána IKEA, délutánra ki leszek, mint a disznó :o

És Jolka, jó hogy mondod ezt a tejfojást a torna alatt, van még időm beszerezni egy fejőgépet, amit magamra köthetek a torna alatt :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

GABCI ÉS ÁDÁM!
ANNYIRA ÖRÜLÖK NEKTEK, H AZT SE TUDOM MIT ÍRJAK! EGÉSZSÉGBŐL, TEJCSIBŐL JÓ SOKAT!
Gabcii, legyen sok örömöd a kis Ádámban!

Kép
ermoni

Csajok! Micsoda hír!
És megérezte Gabcii! Juj, de jó! Éljen!
Meg van a laboreredményem: egy szép normál-negatív! Na most akkor? Sztem már megint feleslegesen vizsgálgattak! :evil:

Kép
ermoni

Ja, zöldtea! Én csak rendes, igazi kínai zöldteát iszom! Kaptam egy párat Kínából, Japánból szal eredeti, meg teázókban szoktam kimérve venni. A zöldteát kb. 70 fokos vízzel kell amúgy is leönteni! És én úgy tudom, h semmit nem szabad forrón, vagy melegen inni! Langyos vagy hideg kell, de ne kérdezd miért! Valami oka volt, de én azt már elfelejtettem... :oops:
Én amúgy a terhesség előtt kávéztam is! De egyik napról a másikra leszoktam róla! Meg a zöldteáimról is (tartok vagy 25 félét itthon, mint egy rendes teázóban! :lol: ), de azoknak az íze nagyon hiányzik! Nekem asszonták, h hetente egyszer-kétszer, nem túl erőset ihatok! Szoktam is bűnözni, de ritkán és olllyan fini!
Jolka! És nálatok a tesóvárás?
Ciripke kérdezte, h házassági anyakönyvi kivonatot szereztünk-e már! Jelentem! Nekünk már megvan! Marha gyorsan postázták! Tényleg, elő is készítem a pakkomba!

Kép
ermoni

Jajj de jó Món i :-) kezdek megint ellenséges lenni a dokikal,mert mindent vizsgálnak paráztatnak aztán minden oké :-)))))))))))))

teát hiodegen iszom,talán azért ajánlják így mert így jön ki jól az íze? :roll: bár ami nekem van az egy borzadály,mondjuk a málnalevéltea meg a szopis tea mellett megsekottyannak ezek a lötyik.

hát nekem csak ilyen gyógyszertáras teácskám van,a franc essen bele de senki nem küld japánból :-)

Kávé az nálam nem igazán játszik,néha muszály mert ilyen 80/50 es vérnyomásokkal nehezen tudok élni,de kicsi kává,sok tejjel,cukorral.Ha kicsit több a kávé benne már minden bajom van.
Kóla az sajnos jöhet,na azt sem iszom sokat,de amikor megkívánom veszek egy fél literest jól behűtöm és kiélvezem :-)
Tudom,tudom lötty,de én szeretem

Marek is jól van jönne már haza,az eredményei is jók lettek :-)

Andi
kényeztetve van :-) persze neki is jobb lenne otthon :-)

kicsit összeszedtem magam,bár a talit lemondstam sajnos ugyanis Majci cseszett aludni,két órát ültem a sötéte,alig evett ma valamit és így nem kockáztattam a tali sikerességét.jujj Bibi tolja fel a valamilyét
Vendég

Jaj de nagy a csend! Hol vagytok?
Timi, hát a kóla tőlem ellehet. Eddig sem nyomtam, most meg aztán főként! Én gyümileveket nyomtam, de most azt sem (cukker miatt!), csak babavíz! :lol:
Langyin vagy hidegen ajánlják a teát most, a terhesség alatt, később azt csinálsz, amit akarsz! :wink:
Hát én tényleg nagy zöldtea rajongó vagyok! A férjem volt kínai ügyfele hozott nekünk, olyat amilyet ők isznak, nem olyat, amilyet forgalmaznak! Hát sokkal jobb, mondanom sem kell!
Nektek állandóan és annyit mocorog a bébi! Az én lánykám ma például nem is rugdos ma (szinte), csak lustin kúszik, mászik bennem!

Kép
ermoni

Ja Timi! És beszéltél a csajokkal? (Marek, Andi)
Már várom, h Marek duzzogjon itt egy kicsit! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok Csajok!

Először is Gabcinak nagy nagy gratula. Sok örömet boldogságot kivánok az egész kis családnak!

Kezd aza az érzésem lenni, hogy én leszek az utolsó! Na mindegy!

Jutta! Igen az Andi lesz a szülésznőm, bevállalt, de ha egyszerre szülnénk csak egyszer kéne bejönnie, persze a végét pár órás csúszással időzitve!

Én úgy vagyok ezzel a köldökvérrel, hogy ennél nagxobb hülyeségre is költöttünk már, és nem tudhatom x idő alatt mennyit fejlődik a tudomány. Bettinek nincs levéve, mert akkor pont nem engedélyezték, meg anyagilag sem úgy álltunk, de Barnunak megvan.

Farmerokat meg egyéb gatyákat felsőket hoztak ma a csajok, szintén egész nap áraztam, kivagyok mint egy kutya. Hazajöttem, benyomtam a minimaxot (tudom rossz anya vagyok, de már nincsenek elveim) és jól lezuhiztam hideg vizben, király volt! Nekem is jó dagadt a lábam, de mivel alapban irtó keskeny (emiatt nehezen veszek cipőt), jó rám minden.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hideg zuhany hajrá, én is pont azt tettem, jaj de jó volt!

Móni, ma Panka sem valami aktiv, nekem is csak inkább úszkál ide-oda, nem rug nagyokat, biztos nekik is melegük van.
Majd keresek egy képet egy echte kinai piacról, ahol éppen teát veszünk egy idős kinai bácsitól. Az a piac nagyon gáz volt. A földön a betonon bontották szét a csirkét, az egyéb husokat is a földön árulták újságpapirról, volt amit asztalról persze, volt élő béka meg mindenféle tekergőző kituggyami, szóval nagy élmény volt, egyszer látni kell. Persze utána pár napig nem kiván az ember enni :lol:

Ciripke, asszem most senki nem itél el a minimax miatt, mi még gyerek nélkül is majd meg punnyadunk, te meg dolgozol, aztán a 2 gyerek, nemtom hogy birod igy is. Meddig akarsz még dolgozni? Te leszel az, akit az üzletből visznek szülni :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nem is reagáltatok az anyját pofozó ,síró,magát cipeltető gyerekről :?

Zsu
fúj én ott azokon a piackon széthánynám a belem.bocs :-)
Egy ismerős volt Thaiföldön és ő mesélte,hogy aztán ott is minden van ami csak létezik a földön,ezek mindent megesznek.Itthon elemzgettük a fotókat,hát khm volt ott lógó macska,kutya kitudja mi fújjj

Móni
én is nagyon szeretm a gyümileveket,de olyan hízlalóak :-8 pedig megbírok inni együltő helyembe egy dobozzal.Kedvencem a siós kajszi,körte,nyammm.Tök régen ittam.A többi cukros lötty hidegen hagy jöhet a light kóla és a fanta manggó,na az most végzet,mert imádom az ízét ,bár az sajnos cukros,így azt is félliteresbe veszek,mert meginnám egyszerre az összeset.De ez csak limitált széria volt sajnos ,már alig lehet kapni.
Nekem a máiáim a Jana vizek imádom mindet.Melyik babavizet iszod?
Bibi ma egész nap nagyon aktív,de van amikor alig mozog,tegnap is ilyen volt,ma meg aztán túltett mindenen :-)

smst váltottam a csajszikkal
Andinak hordják a könyveket és a finom kajákat 20-án szeretne szülni :-) El van,de azért jobb lenne otthon.És nagyon örült Gabciéknak és gratulál :-)

Mareknek jók az eredményei ,de egyből nem engedték haza,talán holnap

megyünk fürcsizni

mér tűnik el mindenki?már alig tartjuk a frontot!!!!

Rita rakott fel képet az augusztusiakhoz,nagyon kis cukor Lala baba

Kat,Ebi,Niki
tessék írni

Kép

Ciripke
nyugi én leszek az utolsó,mindenki megszül a 37ik héten én meg majd szép komótosan a 41-42en tuti.Igazából egész jól érezném mam ,ha nem lenne ez a rohadt meleg.De már nagyon elegem van belőle.
Vendég

Elmentünk vásárolni, de végül nem vettünk semmit. :) :evil: :evil:

Timi:
Versenyezzünk ki szül később. :wink:

Gyümölcslé:
van light is és cukkermentes.
Én reggire mindig happy day 100 %-os narancsot iszok, abban nincs cukor. :wink:
Amugy én is babavíz. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
tuti én lezsek az uccsó
tudom,hogy van light gyümilé,de én úgy vagyok vele ha iszok akkor az legyen tuti :-)a 100 %osokba is kurvinca sok kalória van sajnos,mert azt írják rá nincs benne hozzáadott cukor dehát sűrítményből csinálják abba meg van bőven.ki van ez találva
Vendég

Sziasztok!

Na most csak a lényeg:

Gabciinak nagy nagy gratula! Ez ám a hír!!!

Holnap leszek, elmegy a család reggel! Jó volt velük, de lesz mit kipihennem, ma pl. babának vásárolgattunk anyuval és voltunk a másodunokatesómnál babanézőben!

Tehát 10-kor elindultunk, délben itthon kaja, majd 1/2 7-re értünk haza.

Puszi! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Timi:
nekem Marci 41+4. :? Neked Maja?
Bár remélem tényleg igazad lesz. :oops: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Jutta
jó sűrű napod volt

Hajni
nekem Maja pont 41ik héten született ,az első uh május 13ára dobta ki a gép és akkor is lett meg.

Most a legkésőbb uh időpontom október 3 volt ,a töbi uh 21-28ig dobta ki,most kíváncsi leszek a 3ikai uhra :-)de nagyon,igazából egy tizenakárhányadikai időponttal meglennék elégedve
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?