Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi :D
visszajelöltelek. És hát én is csak néztem a fess fiadat. Nagyon nagyfiús. Lefogadom, hogy már most futnak utána a lányok. Te meg pályázhatsz Tiza mellé a legvagányabb kismami címre... :lol:

Amica :D
hát, igen, az éremnek valóban két oldala van. Én sem örülök, h Julcsi cumista lett, de az még rosszabb volna, ha az ujját tömködné állandóan a szájába, mert azt még el se vehetem tőle.

Manda :D
Száll feléd a sok + energia!!!!!!!!

Kép
Kép
kismok
 
 


Emma :)
De jó Neked, hogy elfogadta a cumit.

Nekem bele kell törödnöm, hogy napközben nagyon keveset alszik Brigi. Örülhetek, hogy éjszaka alszik, persze eszik többször is.
És még a levegőn sem alszik el könnyen.
h.nelli
 
 


Kép

Kép

Kép
h.nelli
 
 

 
 

Nelli :D
Szeintem ne aggódj a szopi miatt! :lol: Ahogy elnézem Brigit, nincs miért :wink: Édes kis vasgyúró! Ha a képek csalnak, akkor bocsi...de most jut eszembe, hogy anyukám szeint én sem voltam olyan duci, mint ahogy az a képeken látszik :oops:

Kismok :D
Köszönjük :wink: Kristóf az utóbbi pár hónapban kezdte a "csajozást", bár már évek óta válaszolt a "na és melyik lány tetszik" (hülye)kérdéseinkre :D Még semmi komoly.....mondom én :roll:

Manda :D
+++++++++++++++...........+++++++

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!
Köszönöm csajok a sok drukkot!!! Nagyon aranyosak vagytok!
Meg volt a leszívás, elég sok petikém lett, de remélem minőségre is jók lesznek. Vagy hétfőn vagy szerdán kapom vissza őket, talán holnap kiderül.

Puszi Nektek!!!

És ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek, de most nagyon kihullik a fejemből minden! :oops:

manda
 
 


Csajok!

Majd elfelejtettem: holnaptól szerdáig nem leszek, mert babás-régi egyetemistabarátos-ismerősös bónusznyaralásra megyünk a Bakonyba, ahonnan várhatóan ismét kb. 4 pluszkilóval jövök haza, mert a fiúk (khmm: már apukák) nagyon jól főznek és nekük feleségeknek várhatóan csak ennünk kell.

Addig is jók legyetek:KM :D

Kép
Kép
kismok
 
 


Manda
Remélem, jó sok kiváló petike lesz!!! Várjuk a híreket!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nelli
Brigi baba jó husiban van! Remélem, majd megoldódik a napközbeni alvása is. Sajnálom, hogy a cumit nem fogadja el. Vajon mitől függ???

Emma
Hát, anno én sem akartam a cumira rászoktatni, de kénytelen voltam. Szerencsére annyira nem cumifüggő. Csak alváshoz kell.

Kismok
Na, Ti aztán kinyaraljátok magatokat. Jó pihizést és kajálást! Holnap mi is megyünk családi házavatós-szülinapos buliba a Pilisbe. Aztán hétfőn haza. Nagyon jók a képek az iwiw-en!!
gtünde
 
 


Egy-két pocifotó:
Kép

Kép

S Mütyür aug 11-én:
Kép

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


sziasztok!

szilvia!
nagyon szép kismami vagy és a manócskád is nagyon aranyos!!!!!
szinte alig látszik rajtad hogy kismami vagy!!!!!

na nekem kétszer ekkora a pocakom igaz jól érzem magam csak az alvás nem olyan kényelmes már!!!!!
mi jól vagyunk úgy néz ki hogy a cukrom is rendeződik a diétával!!!!

szép napot sziasztok!!!

tündi23
 
 


majd el felejtettem valaki nem tud Timiről semmit????

timi egészben vagy még?????

na sziasztok!!!

tündi23
 
 


Tündi

Igen még mindig egészben vagyok.
Most mondjuk egy kicsit bepánikoltam, mert reggel nem volt tiszta a betétem. Enyhén világosbarnán volt. Viszont azóta meg nem érzek semmit, hogy szivárogna valami valahonnan. Úgyhogy most várakozó állásponton vagyok, és azt figyelem, hogy mozog-e a pici. Valamit érzek, de nem úgy mozog ahogy szokott. Figyelek tovább, mert mondjuk reggel mindig keveset szokott mozogni.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


sziasztok!

nelli!
nagyon édes a kiscsajszid!!!
és igazán formás baba hidd el annyit eszik amennyi neki szükséges!!!!


timi!
na hátha nemsokára meglesz mostmár a babód!!!
szurkolok neked!!!!!
a várakozás meghozza a babót!!!!
mikor kell befeküdnöd???? vagyis remélem nem kell csak akkor ha már szülni mész be!!!!
kitartás!!!!

többieknek szép napot!!!!

tündi23
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. 13-ra vártam a mensim, de nem jött meg, Csináltam azóta két tesztet, mindegyik poz lett. Ő lesz a harmadik gyermekünk. A két nagyobb Gergő (5 éves), Dani (3 lesz decemberben).

További szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Timi,
talán ma már babázol :wink:
Nálunk volt egy jó zápor, dörgés kis jég, ilyenkor előbújnak a babák :P

Britta,
üdv itt, gratulálok!
Bár én ritkán jutok ide, sok a teendő 3gyerekkel :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Szilva :)
Baromi csini kismami vagy!
Nem csal a net, tényleg jó húsban van Brigi :lol: De azért van, hogy ha sokat nyűstöl, nem teljesen elég a tej, de hál istennek max. 30-40 ml pótlásnak elég.

Most két éjszaka hagyott ki egy evést, és csak 1/2 4-4-kor evett. Remélem, egyre több ilyen lesz :lol:

Köszönöm a dicséretet :lol:

Timi :)
Mennek a drukkok!
h.nelli
 
 


Amica!

Köszi az üdvöt. Gondolom, nem sétagalopp az életed a 3 lurkóval. Sok türelmet és energiát kívánok hozzájuk.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Kedves Lanyok!

Kicsit visszaolvastam, de teljesen remenytelen a helyzetem, egyszeruen semmire sincs idom, nemhogy babanetezni...Azert nagyon jol esett, hogy a tablaban meg benne vagyunk, de nem tudom mennyi ertelme van, ha meg olvasgatni sem tudlak Titeket, nemhogy hozzaszolni, de azert egy kis erot adott hogy ott lattam Magunkat, koszonom szepen meg egyszer! :)
Igazabol el is akartam koszonni, kicsit magam alatt vagyok most es a parommal sem minden ugy alakul ahogy azt elterveztem, nagyon sokat dolgozik sajnos es eleg regimodi felfogasu is, ami abban nyilvanul meg, hogy mostanaban szinte semmit sem segit itthon. Ha megis segit, azt az orrom ala dorgoli, mondvan hogy egesz nap itthon vagyok megsem csinalom meg a dolgomat, de elhangzott mar az is, hogy en csak mossak, fozzek, takaritsak, amugy meg maradjak csondben, mert en akartam ket csemetet...ugyhogy most kicsit el vagyok keseredve, nezzetek el nekem kerlek, hogy itt ontom ki a szivemet, csak ma kicsit kiborult a bili megint, mivel atrendeztem a konyhat es az ebedlot es egyaltalan nem orult neki mikor hazajott, mindent vissza tett oda ahol eredetileg volt es most itt pityergek, pedig lenne meg mit csinalnom. Tudom, hogy o is nagyon faradt, de sajnos mar egy ideje ez megy nalunk, mar arra gondoltam talan becsajozott...amin nem is csodalkoznek ha a tukorbe nezek ...hihi. Amugy meg nagyon jo apa (mar amikor itthon van), de nem tudom en meddig birom ezt az banasmodot. Majd holnapra jobb lesz mar a kedvem...bocs meg egyszer az off temaert :oops:

Gtundi, szerintem is eleget kap Ficike enni, csak igyon eleget mellette ha kevesebbet szopizik mar. En is hallottam mar errol a letapadasos dologrol, nagyon ugyi volt szegeny Fici, es Te is hogy ilyen gyorsan eszrevetted. Akkor mostantol drukkolok Nektek, habar sajat tapasztalatbol tudom, hogy igen nehez nagy pocakkal szaladgalni egy totyogos utan, de most mar nagyon aranyosak egyutt es en is ugy gondolom, hogy kell legalabb egy testverke a kicsiknek. Kivanom, hogy sikeruljon Nektek is olyan gyorsan amilyen gyorsan szeretnetek :)!

Mary, gyonyoruuuusegesek a picurkak!!!!!!! Nagyon szurkolok Nektek, remelem van segitseged, egyszer minket is ikreknek neztek ultrahangon, de miutan megszuletett az egykem halat adtam az egnek, hogy nem ketto van belole. :lol: Eleg hulyen nez ki igy ekezet nelkul, de gondolom azert ertheto, hogy nem egy pikkelyest aldoztam fel oromomben :lol: :roll:

Megkerdezhetem mi van Babcsival a masik topikbol? Mindig nagyon drukkoltam Neki, mar csak azert is mert druszak vagyunk, de keptelen vagyok visszaolvasni hogy kideritsem, az utolso oldalon pedig nem volt hozzaszolasa. Koszonom elore is!

Mara ennyi fert bele, hatha lesz meg idom irni es olvasni is hamarosan :)
Addig is mindenkinek nagy olelest kuldok es jo babazast kivanok!!!

Kriszta

Ui.: Kedves Haga! Nem Y hanem J (lehet, hogy en irtam el a legelejen), de nem baj az sem ha igy marad, remelem jovore mar otthon leszunk :)!
bensonhurst
 
 


sziasztok szép napot!

britta!
üdv itt közöttünk szép babás hónapokat neked!!!!

timi!
mi újság hogy vagytok???
egyben vagy még????
mostmár igazán előbújhatna az a kismanó!!!!
mennek a drukkok!!!!

rólunk!
minden rendben van!
tegnap voltam a cukorgondozóban és nem fogadtam el az inzulint mivel a terhelési értékem szépen megy vissza a normális érték felé és nem tartottam jogosnak hogy most meg beinzulinozzanak!!! ja egyébként az éhgyomri cukrom meg teljesen normalizálódott!!!!
a babócám teljesen jól van sokat mocorog a vérnyomásommal is minden rendben van szóval ilyen téren kezdek megnyugodni!!!!

de van valami ami egyre nyugtalanít igaz ez az előző szülésemre vonatkozik!!!
esetleg tud valaki nekem segíteni hogy mit jelent a PRAESOCK!!!/remélem jól írtam/
szóval ha valaki tud róla valamit szívesen veszem az információkat!!!!
köszike!!!!

mindenkinek szép napot!!!!

tündi23
 
 


Manda :P
Csak most tudtam gép elé keveredni, de azt tudnod kell, hogy rengeteget gondoltam rátok :P

Szilvi :)
Köszi, hogy hiányoltál. Bizony még mindig kevés szabadidőm van nap közben Boldi mellett.
Viszont 1 hete minden éjszakát végig alszik, így sokkal pihentebben tudok nekiállni a nappaloknak :twisted:
Ne izgulj a rózsaszínezés miatt, figyeld a baba mozgásait, mert akkor nem lehet baj.
Nagyon jól néző ki :P

Mary :)
Mennyit változtak a csajszik! Gyönyörűek. Fel kéne hívjalak....

Nelli :)
Hát ez a tejprobléma ezerrel beköszöntött hozzánk is. Kezdek kiakadni az örökös méricskélésbe. Boldi nem tudja szerintem, megenni a nagykönyvben megírt mennyiséget. Néha látom rajta, hogy úgy szopizna még, de a cici kiürült. Ilyenkor csinálok neki egy kis tápszert, de abból meg nagyon keveset eszik meg.
Pedig már napi 4-5 liter folyadékot is megiszom, mégse lesz több tejem.
Érdekes, mert Brigi is vasgyúró, és Boldi is tök jó húsban van. Hmmmmmm nem értem mitől hízik?

Emma :)
Óóóóóóóóó az elvek a cumival kapcsolatban :twisted: Nos azok nálam is megdőltek! 1 hete próbáltam először a szájába gyömöszölni Boldinak a cumit, több-kevesebb sikerrel. Azóta néha előveszem az altatáshoz, de nagyon nincs tőle elájulva. Jobban szereti amikor álomba ringatom úgy 2-3 órán keresztül :P

Tiza :)
Szuper lehet, hogy Marci ennyit aluszik. Szerintem ez attól is lehet, hogy pukkadásik eszi magát. Érdekes, mert nálunk mostanában a 7-10-ig terjedő időszak a nyűgös. Szerintem estére jól kimerül benne az elem, és már a fáradtságtól nem tud elaludni. Elég nehéz vele ilyenkor.
No felébredt Boldi, és sivít mennem kell...

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok lányok :D

Végre befejeztük a szobafestést! Eddig szét volt szedve a gépünk is, és csak most tudtam képbe kerülni.

Timi :D

Én meg már azt hittem, hogy régen babázol! Kitartás!

Britta :D

Olvastam az őstopikban a jó hírt, gratulálok, és gyere minél gyakrabban, ha lesz időd!

Szilva :D

Én ugyan nem nagyon konyítok a szopiztatáshoz, de szerintem ha szépen fejlődik, nem kell Boldi miatt izgulni!

Tündi :D

Szerintem is jól tetted, hogy nem adatsz be inzulint, elég lesz a diéta is! Voltál UH-n is? 30 hetesen néznek valami extrát? Én is megyek a jövő héten, már úgy várom!

Nekem még mindig nem jöttek meg a vérvétel eredmények, remélem a cukrommal nem lesz baj, elég ez a magas vérnyomás is. Szerencsére nem fektettek be, mert úgy néz ki, elég lesz a gyógyszer is.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Bensonhurst,
Babcsi most kicsit visszavonult úgy tudom, reméljük babával jön vissza :wink:

Nagyon elszorult a szívem a történeteden, bár nem ismerlek és nem is szeretnék okoskodni. Gondolom nem egyszerű távol lenni, talán nincs senki aki néha segíthetne neked kicsit és azt sem tudom mekkorák a gyerekek. Ha másra nincs lehetőséged legalább itt valamelyik topikban találj magadnak valakit akivel szívesen beszélgetsz, mert ismerem milyen pocsék az folyton egyedül lenni a gyerekekkel, estére kikészülve férjet csak fáradtan látni stb. A mi első két gyerekünk hamar született egymás után és nekem akkor az segített, hogy a napi aprókölykös diliket elviseljem és ne a férjemre ontsam a nyűgöket, hogy találtam a játszin egy hasonló helyzetben levő anyukát. Sokat sétáltunk együtt és helyrejöttek a dolgok. Most már sajnos elköltöztek és érzem is hiányát, de 3gyerekkel valakit találni már nehéz hiszen én mindenhova falkástul járok :lol: .
Nálunk is a feleség othhon dolgozik felállás van és a férjem pedig sokszor van távol tőlünk. Nagyszülők, rokonok nincsenek a közelben. Voltak nagyon rossz napjaim és persze ééééééééééééén voltam annyira megindulva a harmadik gyerekért is. Sajnos az egyik volt évfolyamtársam annyira belekeseredett az otthonlétbe egy gyerek mellett, hogy apuka vígasztalódott az új főnökasszonyával. Próbálj beszélni a férjeddel és kérdezd meg őt is neki vajon mi lehet rossz. Én sose gondoltam volna, hgy az én férjem néha azért olyan kimerült és komor, mert az izgatja, hogy nekünk mendenünk meglegyen és ebből én csak egy hallgatag embert kaptam...
Ne szomorkodj, légy csinos és főzz finomakat! Lepd meg az urad és ne veszítsd el vele a kapcsolatot!
Bocs ha sokat beszéltem, de rossz volt látni, hogy szomorú vagy.

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Szilva :)
Ha nem eszik sok tápszert pótlásnak, lehet, hogy nem is az a baja, hogy éhes Boldi. Ha ő is szépen fejlődik, akkor talán nincs gond. Nekem is van, hogy kell egy kis lefejt tej pótlásnak, de van, hogy csak azt hiszem, közben csak nyűglődik vagy a hasa fáj.
Ma sajnos kellett a pótlás, mert hosszú időket hagyott ki, és délutánra nagyon megéhezett.

Tündi :)
Örülök, hogy minden rendben!

Hogy jót is mondjak: pár napja reggel és délután Brigit leteszem az ágyába hasra, és álomba nyűglődi magát. Este persze cicin alszik el hosszú nyűglődés után. de már ez is haladás, csal el ne szóljam.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :wink:
ez már jó! Meglátod lassanként megszokja a kis Brigi is hogy nagycsaládba született :D
Szépen gyarapszik, a tej miatt már ne aggódj!

Nálunk annyi az öröm, hogy Ágnes jár. Kitartóan, megfontoltan lépked és csak ámulok-bámulok, hogy három orgonasíp ugrabugrál mellettem a konyhában :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tiza
Látom, rég jártál erre. Remélem, minden OK!! Valszeg holnap rádcsörgök, mert az utána következő napok Fici ünneplésével telnek majd.

Mona
Megnéztem a feljegyzéseimet; Fici 3 hetesen kb. 7-8-szor szopizott egy nap. A 3 hetes adatai a következők: 80, 90, 40, 60, 90, 80, 70. Ekkor volt 3110 grammos. Szerintem biztos elég neki a 80, viszont ha 50 perc alatt szopizza ki, akkor az nem túl jó. De ha megfelelően gyarapszik, akkor ne izgulj!!

Emma
Köszi! :) Majd Nektek is lesznek hasonló sztorijaitok. :) Ja, és Fici alsó fetálya azóta rendben van.

Kismok
De jó Nektek!! Új házatok lesz. Remélem, Julcsi anyagcseréje azóta beállt a normálisra. :) Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki figyel a pocidban!!
Na, mára biztos jól megtömted már a pocidat finom falatokkal! Csak maradjon szegény babának is hely! :) Megnéztem az iwiw-en a fotókat, és hát olyan kis helyre pocid van. Nekem most van kb. ekkora. :?

Timi
????????

Tündi
Hát, Ficinek olyan irtó nagy bulija nem lesz. Viszont 3 napig fogjuk ünnepelni. :D Nagy a család! No, meg elvált szülők, akik közül az egyik nem hajlandó leülni a másikkal….
Nem is kell az inzulin, ha minden OK a cukorral. Tényleg megnyugodhatsz végre!!
Amit írtál, az valami szív- vagy keringési problémára vonatkozik, de sajna semmit nem találtam róla magyarul. Annyira meg nem értek az orvosi dolgokhoz, hogy angolból értelmezni tudjam. Esetleg kérdezd meg a dokid!!

Szilvi
Remélem, a rózsaszínezés elmúlt! Biztos nincs semmi komoly, de elhiszem, hogy be lehettél tojva. A kis töki nevére én is kíváncsi lennék.
Te is nagyon csini kismami vagy!! Mütyürke pedig nagyon helyes!!

Amica
Ujjszopás: húgom lánya is szopta (és még most is néha szopja 13 éves lesz) az ujját. Főleg, ha fáradt. Neki szerencsére annyira nem látszik a fogán, de szerintem tuti kell neki is fogszabályzó. Amúgy neki sem kellett a cumi. Van amelyik babának kell, van amelyiknek nem. Ki tudja miért??
Hú, tök jó lehet, hogy Ágnes elindult!! Én is már úgy várom, hogy Fici elinduljon végre. Egyelőre csak kapaszkodva lépdel, meg Debrecenben tolja a széket maga előtt és úgy halad. Párszor már megállt kapaszkodás nélkül, meg tegnap majdnem egyedül sikerült felállnia, de szerintem még messze van a járás.

Manda
????????

Britta
Üdv ebben a topikban!! Jó, hogy van még egy többgyermekes anyukánk! Lesz kitől tanácsot kérni. :)

Bensonhurst
Örülök, hogy jelentkeztél, de annak már nem, hogy ilyen szomorú a hangulatod. Amica jó dolgokat írt le, szerintem érdemes megfogadnod a tanácsait! Amúgy meg nem off a téma, mert azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymást és segítsünk, ha tudunk. Remélem, rendezni tudjátok a férjeddel a dolgokat, és belerázódsz majd a kétgyerekes életbe is hamar, és akkor majd többet jössz. Addig is puszi!!

Szilcsi
Irigy-irigy, hogy Boldi ilyen jól alszik éjjel. Az átalussza pontosan mit jelent??? Fici még mindig nem alussza át az éjszakát. Olyan hajnali 1-2 felé felébred, sír, akkor magunk közé vesszük, ahol rögtön vissza is alszik. 4-kor szopizik egyet és 6-kor ébreszt. :evil: :evil: És az a poén, hogy tegnap kicsit csúszott a lefekvés, mégis 6-kor kelt, nem aludt tovább. Vekker van ebben a gyerekben vagy mi?!? Szerencsére nekem csak 20-30 (max.) percet kell ringatnom és alszik. :)
Egy cicicből szoptatsz?? Mert akkor próbáld meg odaadni neki a másikat is.

Boboka
Szupi, hogy a gyógyszer lent tartja a vérnyomásod. Jó, hogy a festés is befejeződött. Majd dobj képet!!

Nelli
Tetszenek a vonalzóid!!! :wink: Állítólag a hasfájós babáknak jó, ha hason fektetik őket. Már, ha hagyják! :) Remélem, egyre jobban bírja majd a hasonfekvést Brigi és jókat fog durmolni.

Hú, a mai este kicsit érdekes lesz. Már 2x fel kellett mennem Ficihez, mert sírt. Cumi be, kicsi ringatás és alszik tovább. Nem tudom, miért ébred ilyenkor fel.
Hétvégén voltunk rokonlátogatóban. Fici nagyon élvezte. Homokozott, csúszdázott, kis lábbal lökős motoron is ült, bár még nem tudta lökni magát. :) Viszont egyre szarabbul eszik. Lassan már nem tudom, mit adjak neki. Amit régebben megevett, most már azokat sem hajlandó megenni. Gyümölcsöt gyümölccsel meg nem adhatok neki. Na jó, még a joghurtot is szereti. Aztán kifújt! Igaz, a mai húslevesből turmixoltam neki és nem öklendezett, de nem is habzsolta két pofára.
Itthon felszereltük a hintáját az ajtófélfára. Baromira élvezi!! Annyira szokott nevetni, hogy utána vagy fél óráig csuklik tőle. :D

Na, megyek, mert késő van! Még fürdenem is kell.
gtünde
 
 


Tünde :)
Hál istennek szeret hason aludni Brigi.
Ma pl. megint kihagyta az éjazaki evést. Persze én fent voltam időre :( Aztán fájt a mellem, fejni kellett. 1/4 5-kor kelt Brigi, viszont fent volt 3/4 6-ig, de beraktam az ágyába egy idő után, és elnyűglődte magát. Talán szokja az ágyát, és megismeri, hogy ott aludni kell. Az esti altatást viszont nem tudom elkerülni, de ha csak ez maradna majd meg, kiegyeznék vele :lol:

Meglátod, nemsokára Ficike is jár, olyan hamar eljön ez az idő.

Amica :)
Gratula Ágnes baba járásához!
Nálunk is kis klónok fognak ugrálni körülöttünk :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy itt lehetek. Lehet, hogy ritkán jövök, de igyekszem visszaolvasni. Nem könnyű a dolgom a két gyerekkel, de a 3. babát is nagyon várjuk. Eddig minden rendben, remélem, így is marad.
Ha kérdésetek van, tegyétek fel bátran.

Pussz nektek!!!!!!!!

Kitartást és erőt mindenkinek!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok!

Mandáról tudtok valamit? Napok óta nem volt babaneten.

(...és Sackólány? :) )

Puszi Nektek :!:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm Nektek...én már inkább bálnának, mint csininek érzem magam... :oops: de a lényeg, hogy a babó jól legyen, s ha fagyit kíván, háát azt kell ennem, nem igaz?! :oops:
Most már párom is azt mondja, hogy ha nem lesz jobb, akkor legyen Marcell (úgyhogy lehet, hogy két Szabó Marcell lesz a topikon :D , nem baj, ugye Tiza??), de ezen kívül még ízlelgetjük most a Csanádod, valamint a Szilárd még ott mocorog hátul de akkor megkapná az én vezetéknevemet is, hogy ne legyen Sz Sz :shock:
A legjobb, amit párom tegnap mondott:
Neki is sokat kell aludni, mert ugye terhesek VAGYUNK, s ha ketten fejenként 8-8 órát alszunk, s azt ELOSZTJUK HÁROMMAL, akkor az már nem is olyan sok. Ezért fáradt ő minden reggel :lol: :lol: Éééédeees, nekem nagyon tetszett, s ezzel az erővel el is kezdett mélyen szuszogni, majd horkolni :wink:

Mandára én is sokat gondolok, azt írta, hogy hétfő vagy szerda, s azóta nem jelentkezett!!! Várjuk nagyon a JÓ HÍREKET!!!

Britta :D
Üdv a csapatban! Valóban jó, hogy sok a tapasztalt kismami...elkelnek a segítőkész tanácsok, amiket előre is köszönünk!

Nelli :D
De jó már azt látni, hogy kezdesz kilábalni a nagyon nehéz helyzetből!!! A nagylányok is kezdenek összerázódni a hugicával??? Gondolom most Dórival is sokat kell majd foglalkozni, hogy kezdődik a suli!?

gTünde :D
Nem tudom, hogy leszek-e (valamint, hogy Neked lesz-e időd jönni), szóval már előre is nagyon sok szépet, s jót kívánok Ficinek az első szülinapja alkalmából! Nagy buli lesz???
S drukkolok, hogy minél előbb jöjjön ismét a gólya, s hozzon kisöcsit/hugit neki/nektek!!!! Hinta az ajtófélfán :D Kristófnak is volt, az nagyon jó találmány 8)

Szilva :D
Ügyik vagytok Boldival! A rózsaszínezés hálIstennek megszünt, elég bő váladékozás zajlik odalent :oops: :roll: , mindig rohanok is ellenőrízni, hogy mi az, de remélem, hogy még legalább 14 hétig így, rendben is lesz minden. Most szombaton megyek dokihoz, s remélem, hogy ő is mindent rendben talál majd. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora, mert amikor sűrgösségi jelleggel látogattam, akkor ilyenekre nem is kérdeztem rá, ő nem mondta, csak, hogy a korának megfelel...majd most megkérdezem :wink:
Kérünk egy képet az úrfiról!! Lécci-lécci-lécci 8) :lol:

Tündi23 :D
Örülök, hogy minden rendben van veletek, s hogy egyre jobbak az eredményeid/itek is!!! Sajnos én nem tudok neked segíteni, hogy mi lehet az amit kérdeztél...doki/védőnő nem mondja?? Miért félsz ettől, volt ilyen Bencével is??

Amica :D
Gratula Ágicához, s mindhárom manóhoz, annyira édesek lehetnek, ahogy írod, ott a konyhában, bárhol, amikor körülöttettek rohangálnak :lol: Elismerésem, s csodálatom minden két-három gyerekes anyukának. Én nem is tudom elképzelni, hogy hogy megy kiskorkülönbséggel az élet :roll:

Bensonhurst :D
Amica nagyon jókat írt, szerintem is próbáld meg a férjeddel tisztászni a helyzetet! Nagyon nem lehet könnyű egyedül egész nap a gyerekekkel, s gondolom nincs sok barátod sem a közelben!?
Szerintem napi 20-30 perc Babanet kimondottan jót tesz a lelkednek, s a lakás ettől még nem fog elszaladni :wink: Gyere sűrűbben "beszélgetni"!

Timi :D
Szerintem már babázol!!! s azért ez a nagy hallgatás :wink: Remélem, hogy minden ok, s hamarosan hallunk Rólatok!

Tiza :?: Régen jelentkeztél!?

Szombatra kérek egy kis drukkot!! :)
Sziasztok,
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Mofly azt írta, hogy Mandának hétfőn volt a beülti és most pihen. Majd jelentkezik.
Vendég
 


Tüncsi,
Ágnes nem eszik megint semmi normálisat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Némi kis joghurt meg gyümölcs, azt is csak leszürcsöli a kanál végéről és ennyi, néhény nyelet :twisted: :lol:
...és mind felébredt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Amica
Szerintem sokszor nem is Fici étvágyával van baj, hanem, hogy nem képes megülni egy helyben. Ha meg fogom az ölemben és megunja, akkor a száját sem nyitja ki. :evil: Ma reggel kis angyal volt. Lestem is ezerrel. :shock: Megült szépen az etetőszékben, megette a reggelijét (igaz, közben az összes hűtőmágnest elé kellett pakolnom :?), aztán én is meg tudtam reggelizni. Közben a kezébe nyomtam egy darab körtét, amin elmammogott. Na, gondoltam, akkor talán ebédkor sem lesz gond. Én naiv!! :evil: Kb. 6 kanálnyit megevett, utána ki kellett vennem a székből, az ölemben is evett pár kanállal, de amikor már nem maradt meg, hiába fogtam erősebben, bezárta a száját. :evil: :evil: Úgyhogy ennyi volt az ebéd. Remélem, nem hal éhen. Bár, ameddig kakilni tud, gondolom, elég neki a kaja. :D
Hétvégén az unokatesóméknál tök jó volt. Az ő lánya 5 hónappal idősebb Répánál. Napközben le lett zuhanyozva, és közben szépen csinált egy kis rakást a zuhanytálcába. :) Erre este Fici, mikor készültünk fürdeni, a pelenkázón kakilt egyet (örültem, hogy de jó, akkor nem a fürdővízbe fog rottyantani). Naja, aztán fürcsi közben nézem, olyan kis csöndes lett, meg furán féloldalasan üldögélt. Igen, egy szép nagy adagot rakott a vízbe. :) Hogy honnan jött ennyi, passz! Na, ezért gondolom, hogy nem éhezik a gyerek. :D
Ágnes mennyit szopizik még??

Szilvi
Szombatra drukkok! De úgyis akkor lesz Fici szülinapja, úgyhogy akkor csak jó dolgok történhetnek!! :wink: Köszi a köszöntést! Majd átadom. OLyan nagy buli nem lesz, csak 3 kisebb. Holnap Apukámmal meg a feleségével ünneplünk, szombaton azért kicsit többen leszünk, "apósom" (27-én született) a párjával és a párja fiával, Gábor nagymamája, nagybátyja (Lajos, 25-én van a névnapja), meg a nagynénje a férjével és a fiával, meg mi. Vasárnap húgomék a két gyerekkel és anyukám a párjával és persze mi 3an.

Manda
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde
 
 


Tiza
Sajna ma sem érek rá. :( Tortát csinálok, Ficinek meg a holnapi "bulira" is. Szerintem, ha jövő hét elején még itt leszünk, akkor majd akkor hívlak vmelyik nap. Tényleg jelentkezzél már!!!
gtünde
 
 


Tüncsi :)
Az átaluszás azt jelenti, hogy 8-9 körül van fürdetés, aztán 9-10 körül elalszik, és legközelebb csak 5-6 óra körül ébred fel. És a reggeli-hajnali szopi után rendszerint vissza is alszik 8-ig.
Mindkét ciciből szoptatok, mert csak így elég (ha elég) a tejci.
Egyszerűen nem tudom mitől függ a mennyiség, mert tegnap pl. 160-akat tudott szopizni, ma meg 40-60akat :( Fejni meg nem nagyon van mit, úgyhogy tartalékom sincs :( A tápszert meg alig lehet beleeröltetni. Nagy nehezen szokott megenni 30 ml-t.
Próbálok nem görcsölni, dehát elég idegesítő.

Manda :P
Drukkolok, hogy megkapaszkodjanak a kicsikék :P

Szilvi :)
Egyáltalán nem vagy bálna!!! Szép kismami vagy!
Kíváncsian várom, hogy mennyit fejlődtetek, és minden rendben lesz!
Nos, akkor dobok néhány új képet Boldikámról :P

Timi :P
Drukk, remélem már azért nem jelentkezel, mert..... +++++++

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tüncsi :)
Olvasok ám, csak nem mindig tudok írni. Vártam, hogy jelentkezz, azért is néztem be ide. Akkor az ünneplések után remélem tudunk találkozni. Holnap én sem leszek itthon. Elterveztük, hogy kinézünk a Szentlőrinci gazdanapra, utána meg lemegyünk Harkányba fürcsizni egy kicsit, mert a férjemnek ott van büféje. Tegnap már volt egy próbakör, délután leszaladtunk és vittük Marcit is. Nagyon jól viselkedett és egész estig ott voltunk, de nem vittem fürdőruhát, így csak sétálgattam meg minden nyalánkságot összeettem, összeittam. Férjem röhögött, hogy egy nap alatt próbálok mindent bepótolni, ami elmaradt a nyáron. Nagyon jól éreztem magam, jó volt kimozdulni.
Répa evésén ne akadj ki. Nagyon kis formás, egyáltalán nem sovány. Én is ilyen rossz evő voltam és sosem volt semmi bajom. Anyu szerint az anyatejet is utáltam, csak a gyümi volt nyerő, de az minden mennyiségben.

Szilcsi :)
Boldi jó húsban van, úgyhogy ne izgulj a szopi miatt. Én csak egy ciciből etetek, de nálam sem egyforma. Szerencséd, hogy már átalussza az éjszakákat. Nálunk volt kettő, amikor már hét órát aludt Marci az éjjel, aztán most az elmúlt két napban visszaállt a három órás evésre. A fene se érti ezt. Az esti cirkusz előbbre jött, most 8-11-ig tart, de már nem olyan vészes. A tesóm hozott egy elektromos hintát, abban jól elvan egy ideig, meg el is alszik, utána meg a kiságyba teszem, ahol egy másik bátyám által hozott elmés ajándék szórakoztatja.

Nelli :)
Sajnálom, hogy még mindig nyűglődsz a szopival, de a lényeg, hogy Brigi szépen fejlődik.

Szilvi :)
Baromi szép kismama vagy, de nem kismamaként is bomba lehettél. Örülök, hogy rózsaszínke elhagyott.

Tündi :)
Én sem hagytam volna magam inzulinozni. Szépen tartsd be a diétát és nem lesz semmi baj.

Ma kapta meg Marci a 2. oltását. Elég jól tűrte, azért jobban ordított, hogy lefogtuk, de most délután nyűgi, alig tudtam megvígasztalni. Fél órát tologattam a kocsiban mire elaludt. Sajnos egyáltalán nem hajlandó hason feküdni. Égtelen ordításba kezd és nem is tudja felvenni a jó pozíciót, már teljesen kétségbe vagyok esve, mert a doktornő azt mondta, hogy most már erőltessük, mert fejlődési problémái lehetnek és egy bizonyos pozícióban nem is emeli a fejét, pedig már egy hetesen elemelgette, ha tartottuk. A férjem hasán meg majdnem teljesen ki tudja nyomni magát. Persze párom is velem volt és ő az, aki beparáztatott.
Mit csináljak vele, hogy hason is feküdjön?

Kép
Kép
tiza
 
 


Sziasztok!

Ezek a babák napról-napra szebbek!!!! :D :D :D :D

Timiről még semmi hír? Már biztosan megvan a kicsilány!
Vendég
 


Tiza
Szerintem nem lesznek még azért fejlődési problémái Marcinak. Nekem, ha jól emlékszem, kb. 3 hónapos kora körül mondta a védőnő, hogy néha rakjam hasra. Persze próbáltam, de utálta. Ne ess kétségbe!! Rakd többször hasra, és hagyd ott, amíg bírja. Ha már nem tetszik neki, akkor fordítsd vissza. Aztán lassan megszokja. Most néztem, és Fici kb. 4,5 hósan fordult először hasra. Addig én fordítottam hasra, de nem túl gyakran. :) Szóval, nyugiiii!!!

Hú, én már be vagyok tojva, hogy mi lehet Timivel! :roll:
gtünde
 
 


Tiza,
az enyémek is utáltak hason lenni, nem is pakolásztam őket gyakran :lol: Pótold is a nyarat, mindjárt vége... :(

Szilcsi,
lehet, nem is kellene már mérned. Boldi szépen fejlődik, csak magadat stresszeled a mérleggel. Időnként esznek kicsit mert szomjasak, máskor éhesek :lol: Pótolni sem kéne talán ha nem paráztatna mérleg. Persze ha neked mégis biztonságot ad a mérleg akkor ne morcogj rám :lol:
Nálunk a három gyerek másképp gyarapodott, Ágnes miatt már rég diliházban lehetnék, most annyi 14hónaposan mint Márton 5hónaposan volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Tüncsi,
annyiszor szopik mint egy bébi, magyarul folyton és a kisóra evésre is be van állítva a pociban :lol: :roll:
Két napig ki sem nyitotta a kanálra a száját, tegnap este meg bekajált üres rizsből. Ma sem eszik...
Pisil, kakil rendszeresen ezért én is nyugiban vagyok. Ő egy ilyen kis "Pöttöm Panna". Éppen fogzik megint, már 10foga van. De persze az akaratereje az nagyon megnőtt!!!!!!!!!!!!! Már simán hisztizik, perlekedik a nagyokkal :lol: :lol: :lol: :lol: Ha Jankát látja az ölemben teljesen begurul :lol:
Máskor meg rájuk mászik és ölelgetik egymást :P

Ficit Isten éltesse!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szép szülinapokat!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a babák. Gratula hozzájuk!

Ditke! Veletek mi újság? Írj!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!

Brigi
britta
 
 


Szilva
Tejcsi-témában nálunk is volt 2 nap mélypont. Reggl- délelőtt nagy kaják, aztán délutántól minden alkalommal kevesebbet evett. Amikor tegnap este fél7kor már csak 50 volt 2 ciciből, hát elbőgtem magam. Aztán összeszedtem magam, felhívtam LLL-es szopis tanácsadót aki megnyugtatott. Így aztán elcsomagoltuk a digitális mérleget, anya megnyugodott és etettem egy olyan tuttit 9kor, hogy reggel 6ig aludt :D Hetente 1x majd mérem, de ezt a görcsölést most már kiiktatom.
Egyébként most, hogy 85%a páratartalom a 35 fokhoz, 2- 2 és fél óránként etetek, mert szegényem úgy izzad, és megszomjazik.
Ja, és avizet, tápszert -bár sokszor nem próbáltam - kiköpi a kis drága
:shock:

Hason alvás Zalán 5 hétig gyűlölte, de pár napja fordult a kocka: csak úgy szeret! Ki érti ezt?

:D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Brigi is van, hogy kihagy 3-3,5 órákat, mert jót alszik, de két napja megint 2-2,5 óránként eszik. Éjszaka is volt már, hogy nem kelt fel, és este 8-tól aludt 1/2 4-4-ig, de most megint eszik éjjel, de már nem 1-kor, hanem 2-1/2 3 fele. Ők is lehetnek egyszer éhesebbek, egyszer kevésbé, mint mi, de az én cicim pl. nincs erre beállva, így van, hogy jobban van tej, van hogy nincs. Egy ciciből én csak éjjel tudok etetni, egyébként kell a kettő.
Hogy mennyit ehet egyszerre, fogalmam sincs. De a képek önmagukért beszélnek :lol:
Még olyan picik, hogy az nem várható elé tőlük, hogy minden éjszakát átaludjanak, de az is eljön majd kb. 3-4 hós koruk körül :lol: De akkor is lesznek olyan éjszakák, amikor felkelnek ilyen olyan indokkal.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok lányok!
Na, megjöttünk a Bakonyból. Pontosabban már tegnap előtt késő este, de még csak most jutottam számítógépközelbe.

Timi :D ,
már nagyon izgulok miattad!!! Várjuk a híreket.

Emma :D ,
az LLL-nél tényleg nagyon megnyugtatóan tudnak reagálni a dolgokra és érdemben is sokat segítenek. Én is próbáltam annak idején.

Nelli, Szilcsi :D
hát a képek tényleg magukért beszélnek!!!
Nagyon szép kis husigombóc mindkét manó!

Tündi :D
nagyon jó, h ilyen szépen rendeződik a cukrod. Az inzulinra nincs is így szükség.

Britta :D
üdvözöllek én is itt köztünk. A másik topikban már szurkoltam neked és lám, nem hiába...

Szilvi :D
na, nehogy már bálnának nézd magad. Nagyon csini kismami vagy. A párod és a nagyfiad nagyon büszkék lehetnek rád!

Tünde :D
Isten éltesse mindannyiunk kedvenc Ficikéjét!!!
Nagy dolgok történtek vele élete első évében, legyen a második is ilyen vidám, érdekes és totyogással teli... :D

Rólunk: tegnap voltunk 4D-s uh-n és hát minden kétséget kizáróan sikerült csinálnunk egy 2-es számú szopfost :lol: :lol:
Juli tegnap estétől folyton a hugit emlegeti és a saját pocakját mutogatja, hogy itt alszik benn. Olllyan édddi!
Teljesen jól fejlett, kis pufika, kb. 800 g és továbbra is izgő-mozgó, de ezentúl természetesen nem hívjuk Turbó Rudinak. :lol: Egyelőre még popóval van lefelé, de reméljük hamarosan kényelmetlennek találja ezt a pózt.
A cukorterhelésem is tök jó lett, pedig előző nap alaposan beszőlőztem... A Bakonyban jókat kirándulgattunk és magam is meglepődtem mennyire nem kottyantak meg. A fiúk pedig természetesen nagyon jókat főztek, egyetlen fájdalmam volt, hogy a vadon szedett vargányalevesből nem mertem enni, pocaklakóra való tekintettel, pedig nagyon szeretem a gombát és hozzáértő srác szedte. De mindent a bébikéért!:D

Most megyek, mert Julisom egyszerűen nem akar aludni. Én nem tom, mi van vele mostanában: alig lehet este fél 10-10 előtt ágyba rakni, de ha még nappal sem akart aludni, hát én komolyan kidőlök... :roll:

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Sziasztok!

Kismok! Köszi, remélem, továbbra is rendben lesz minden. Vigyázz magadra!

Puszi:

Brigi
britta
 
 


Nelli,
nálunk másfél-két évesen jött el, hogy átaludták az éjszakát.
Ágneshez kelek most is 2-3 alkalommal, ha fogzik akkor meg
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Neki van borostyán lánca, de azt hiszem magamra kéne akasztanom :lol: :lol: :lol: hátha én jókat aludnék tőle :roll:

Ha két mellből szoptatsz előfordulhat, hogy csak a szomjoltó elsőtejet szívja ki mindkettőből és a nehezebben hozzáférhető zsírosabb tej benne marad és hamarabb megéhezik a kis poronty.

Kismok,
üdv itthon. A Bakony tényleg szép hely :wink:
Gratulálok a második copfoshoz :wink:
(Én most sokalltam be a copfoktól :lol: :lol: , már nem volt mindegy melyik gumi, melyik csat, melyik fésű, ki fésüli stb, az ovis reggeli hisztiket elkerülendő rádumáltam a lánykám egy anyával fodrásznénihez menős kalandra. Bejött :wink: Ott hagytuk a nagy hajat és még jól is érzi Jankám így magát :P )

Timi a titokzatos... :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tüncsi :D

Ficinek BOLDOG 1. SZÜLINAPOT Kívánunk!

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Ficinek nagyon boldog születésnapot!
Kép

Kép
mona76
 
 


Látom már ketten megelőztek :cry:

Boldog szülinapot Ficike!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


FICIKE!

Kép Kép
Vendég
 


Tüncsi :D
Ficinek nagyon boldog első szülinapot!

Kép
Kép
tiza
 
 


sziasztok!

kismok!
gratula a kiscsajszihoz!!!
biztosan megfordul a jó irányba időben ne aggódj!!!!!

timi!
mi van már veletek??????
csak egy pár sort irhatna valaki aki tud rólatok!!!!!!!!

rólunk!
tegnap megjártuk Pestet hát nagyon meleg volt de megvettük végre a kiságyat és vettünk egy sportbabakocsit is nagyon jó volt végre manókának vásárolni!!!!
apa össze is rakta az ágyat úgyhogy mostmár csak a manó hiányzik belőle de azért még egy pár hétig jó helyen van a pocakban!!!

gtünde!!!!
NAGYON NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT FICIKÉNEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Kép

tündi23
 
 


Sziasztok!

Tünde:

BOLDOG SZÜLINAPOT FICIKÉNEK!!!!

Sajnos még a régi topikhoz tartozom, de attól még olvasom és nézegetem a gyönyörű babucik képeit! Teljesen meghatódom tölük, olyan édesek.

Timinek meg szorítok!

Puszi mindenkinek!

Kép
pelyhi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: